homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 december 2011
Minder combi's = meer plezier


De combiregeling, wie heeft er geen hekel aan. Verplicht in de bus met anderhalf pakje wicky, een aanrijroute waarvoor je airmiles nodig hebt, voor aan avondwedstrijd al in de middag vrij moeten nemen, een doorn in het oog voor de zotten die gewoon 17 uitwedstrijden per jaar in het uitvak staan..

Dat vinden gelukkig niet alleen de supporters, maar ook NAC en de KNVB. Normalisatie is het toverwoord: laten we elkaar eens gewoon normaal bejegenen, laten we onder normale omstandigheden onze uitwedstrijdjes bezoeken.

Er zijn al verschillende werkgroepen actief om dit beleid te concretiseren, en ja, bij NAC lopen we voorop. Want u zeg verplichte buscombi? Wij zeggen: yep, dit jaar slechts twee, waarvan al uitgesproken is dat NEC uit best op eigen vervoer zou moeten kunnen.

We mochten dit jaar al met de auto naar Ado en Ajax, en ook zaterdag mogen we met onze eigen muziek en geurkerstboompje naar Eindhoven. Het is NAC veel aan gelegen dat zulke wedstrijden goed verlopen, vandaar dat ze de regels nog een keertje hebben opgesomd.

Concreet betekent dit dat aanstaande zaterdag ID-controle plaatsvindt op het omwisselpunt en er wordt gekeken of de lelijke kop op de foto ook dezelfde is die het kaartje heeft gekocht. Dit om mensen met andere wensen dan een Bourgondisch potje voetbal het afreizen nutteloos te maken. Het vertrouwen dat NAC krijgt is, getuige de 15 wedstrijden waar geen buscombi geldt, aanwezig, maar tegelijkertijd flinterdun. Eén lichte overtreding en de ontvangende burgemeester schiet weer in de gemaksmodus.

Dus extra controle zaterdag. Lastig, maar ach, we hebben toch niks te verbergen, nietwaar?


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Cheerio

Geplaatst: donderdag 8 december 2011 om 21:22u

Een autocombi is nog steeds een combi... Iets minder kut dan een verplichte buscombi, maar nog steeds kut. Wat is het voor een vaag iets om ergens op een aftandse parkeerplaats kaartjes te moeten ruilen?! Kom op, vrijgooien die handel, gewoon doen. In plaats van te roepen dat de goeden niet onder de kwaden moeten lijden zou je het ook gewoon kunnen toepassen!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven