homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 november 2011
Voorbeschouwing Ajax – NAC


Voetballen tegen Nederlands meest arrogante team in de met afstand grootste evenementenhal van ons kikkerlandje: het is zaterdagavond weer tijd voor het jaarlijkse tripje naar de A’damse snelkookpan.

Dat het feest is in A’dam mag inmiddels wel duidelijk zijn.
Op bestuurlijk gebied rommelt het aldaar nog meer dan in Breda en dat mag toch wel als knap gezien worden.
Grote ‘verlosser’ Cruyff is gepasseerd bij het aanstellen van Louis ‘beste van Europa, beste van de wereld’ van Gaal en is daar (om het zachtjes uit te drukken) not amused over.
Dat zal zeker zijn invloed hebben op het ‘geroezemoes’ vanuit de snelkookpan, aangezien Cruyff (terecht) wordt gezien als een halfgod aldaar.
Om de misère helemaal compleet te maken heeft De Boer (de boer, je moeder is een ….) ook nog eens te maken met een aardig volle ziekenboeg.
De Jong, Boilesen, Boerrigter, Sigthorsson, Ooijer en Silva zijn er sowieso niet bij en het is nog maar de vraag of Theo Janssen voldoende ontnuchterd is hersteld is van zijn blessure.

Met zo’n waslijst aan blessures en allerlei bestuurlijke ellende gloort er hoop voor de Parel van het Zuiden
Karelse heeft voor zaterdagavond weinig problemen om een aardig elftal op de been te brengen.
Hij kan kiezen uit een volledig fitte wedstrijdselectie, maar ziet geen enkele reden tot vervanging binnen de basiself.
Waarom zou hij ook? Het elftal staat als een huis, er is eindelijk sprake van balans in het elftal en het voetbalplezier spat er vanaf.
Tel hierbij op, dat de ‘bank’ het er vorige week tegen Zulte Waregem niet echt goed vanaf bracht en de keuze voor de ‘vaste’ 11 is niet meer dan logisch.

Waar er vorige jaren nog wel eens sprake was van ‘bonuspunten’ tegen Ajax, durft Karelse nu ‘gaan voor een goed resultaat’ als doelstelling weg te zetten.
Dat betekend uiteraard niet om vol op de aanval te gaan, maar zeker ook niet om alleen maar tegen te houden.
Geen lompe omschakelingsfouten maken en goed gebruik maken van de snelheid en wendbaarheid van de aanvallers voorin, dan kan het wel eens een heel vervelend avondje worden voor het A’dams klapvee!

HUP NAC


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


19-nov-2011 AJX-NAC (2-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

leeuw

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 15:07u

Janssen en Boerrigter zijn op tijd fit voor de wedstrijd tegen ons!

Hanske N

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 15:24u

En wie fluit er? Niet geheel onbelangrijk lijkt me. Hup NAC!

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 15:27u

@leeuw: da`s behoorlijk vervelend, dat die 2 sneller opgelapt zijn dan in 1e instantie te verwachten was.
Van de andere kant: klein tikje op de pijnplekjes doet al snel `wonderen`...

J-roen

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 15:28u

@Hanske
Van Boekel, http://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=17857

Hanske N

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 15:38u

Dat had ik kunnen weten, ja......Cheers

Sjak

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 16:34u

en hebben we mrgen een sfeeractie in die galmbak, wat dacht je van een spandoek, alle neuzen dezelfde kant op... of louis louis lilerker as die kan nie... nog meer ideeen

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 16:42u

Een beetje meer respect voor een tegenstander is wel op zijn plaats, zeker als die club dan ook nog eens Ajax heet. En laten we ook bedenken dat wij twee spelers in de selectie hebben die van deze club eigendom zijn en voorts dat onze beste speler ook een Ajax-achtergrond heeft.

Zowel Janssen alsmede Boerrigter zullen van de partij zijn tegen ons NAC. Waar NAC een voordeel uit kan peuren is het feit dat Ajax a.s. dinsdag al tegen Olumpique Lyon moet spelen en ook de grote bestuursproblemen zouden wel eens een nadelig effect op de groep spelers kunnen hebben. Het is toch niet niks dat men zo met een grote oud-speler als Cruijff omgaat. Hup NAC, wij gaan tot het gaatje en moeten hen over het gehele veld boven op hun donder zitten. Wees er van doordrongen dat wij voldoende voetbalkwaliteiten in huis hebben om het hen zeer lastig te maken. Een gelijkspel is toch wel het minste waar ik op reken of een kleine overwinning van 2 - 3, met doelpunten van Bayram, Schalk en onze Robbert Schilder!     

Opa

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 16:45u

Lekker voetballen kijken. NOAD en opletten achterin. Ik zie mogelijkheden om er een leuke pot voetbal van te maken.
Cruyff niet op de tribune, die mokt nog in Barcelona. Van Gaal (eindelijk gelukt dat tikkie terug) wacht rustig af en laat zeker zijn gezicht zien, ondanks het feit dat alle jeugdtrainertjes zich hebben laten paaien om achter de zelfverklaarde verlosser te gaan staan. Waar verlost hij ons eigenlijk van. Misschien stijgt hij zelf vanaf de middenstip wel ten hemel op tijdens de rust. Da`s pas 1 x eerder vertoond..... Zou een goeie zaak zijn.
Leuk voor ons kijkplezier; de beste oplossing voor het al lang rommelende ajakkus. En een goeie opruiming.
Ik zit er allemaal niet mee.
Voetballen Parel! Er zit wat in.     

Sjak

Geplaatst: vrijdag 18 november 2011 om 22:53u

@ al je zit toch niet op de foute tribune morgen toch, ik heb zo`n flauw vermoeden dat je met een dasje ergens op een VIP plaatsje zit????
ik heb niks mee ajaks zoals ik ook niks heb met fnoord of andere clubs. Waar ik wel wat mee heb is het enorme gezever over deze club in de media, blijkbaar bestaan andere clubs niet. Het is een middelmatige eredivisieclub die de laatste 10 jaar maar bar weinig gewonnen heeft. Voor mij staat deze club in het rijtje twente az en psv. Dat gasten van die club bij nac mogen betaald stage lopen is geen geste van ajaks maar van de vrijmoedigheid van nac.
Verder nog 1 ding over de gang van zaken over kruif, een mooie voetballer maar buiten barca waar ze hem op een sokkel gezet hebben heeft hij binnen het voetbal een lange carrière van roddel en achterklap, dat is ongeveer begonnen in 74. Ik weet nog iets te herinneren dat hij niet voor nederland wilde spelen omdat hij dan andere schoenen aan moest en dat hij naar amerika verkaste omdat hij aan de grond zat omdat zijn varkensfokkerij toch niet zo goed liep. Het enige waar ik kruif voor respecteer is zijn maatschappelijke rol (foundation en kruifacedemie).

Opa

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 8:29u

@ Verkeerd gedacht. Geen vip-plaatsje, geen dasje. Geen verkeerde tribune. Normaal NAC-man en als 60 jaar.
Veel plezier vanavond, dan heb ik het ook.

de puut

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 9:24u

Het lied "Brother Louis" lijkt me wel wat. Het zijn in ieder geval met afstand de 2 Nederlandse clubs met de grootste bestuurlijke chaos die tegen elkaar spelen. Daar is een Arena (strijdperk) natuurlijk wel de meesat uitgelezen plaats voor. Bij het schoonmaakmiddel doen ze alle moeite om de jeugd eindelijk weer eens te laten doorstromen, terwijl er bij NAC gewoon 3 "eigen kweken" in het team staan. Het zal in ieder geval een "gezellig avondje" worden daar en hopelijk gaat NAC niet voor Sinterklaas spelen. HUP NAC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sjak

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 9:51u

@ opa ik bedoelde @ al pacino
Ik geloof dat alle mensen die hier hun berichtjes posten voor nac zijn.
Als we er vanavond 1 inschoppen hebben we er voor vanavond 50.000 nac fans bij.

danny b

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 10:49u

Mocht iemand een autocombikaartje hebben en niet meer wil of kan gaan hou ik mij warm aanbevolen om het kaartje over te nemen. Mail me dan ff ajb: boeren_danny@hotmail.com

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 11:16u

Sjak, fijn dat je er toch vanuit gaat dat ik voor NAC ben. Correct, dat ben ik al ruim 40 jaar. Het enige dat ik wilde benadrukken is dat wat meer respect voor tegenstanders bij de gemiddelde - en niet alleen NAC- - supporter ver te zoeken is. Dat vind ik jammer. Ik heb het wel anders meegemaakt.

Laat NAC vanavond vooral over de linker kant van Ajax aanvallen. Mocht Anita daar staan, dan hem uit zijn tent lokken en vervolgens Janse, het achter Anita ontstane gat laten, laten opstomen. Anita is een prima midfielder, maar volkomen ongeschikt om als linksachter te fungeren. Ik heb overigens begrepen dat Anita niet op deze plaats zal starten. Men zal bij Ajax ongetwijfeld met jaloerse blikken naar Schilder zitten kijken. Hij heeft bij NAC een enorme ontwikkeling meegemaakt. Dat hij nu bij NAC speelt is zo`n fout die Cruijff c.s. juist met zijn plannen voor de jeugdopleiding bij Ajax probeert te voorkomen.
Begrijp mij goed, ik hoop dat NAC minimaal in Amsterdam zal gelijkspelen. Gebeurt dit niet dan ben ik enorm teleurgesteld en minimaal twee dagen niet te genieten.

Kom op NAC, ga van de eigen kracht uit en leg de tegenstander het vuur aan de schenen. Gudelj, Bayram, Schalk, Janse en Lurling maak die achterhoede gek! NAC, jullie moeten, kunnen en zullen winnen.     

alan1986

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 13:11u

Fuck ajax respect voor ze haha no way hebben ze ook niet voor ons
oprolle die handel !

Bavi

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 14:58u

Ben benieuwd, maar heb toch een beetje het idee dat de voetjes van de grond aan het komen zijn bij den Karel, zijn (jeugd)team en diverse NAC-fans.
We hebben met hard werken & veel lef, verdiend de nodige punten (met name thuis) binnengehaald én je bent inderdaad nooit kansloos.
Maar ik heb toch sterk de indruk dat we onszelf nu een beetje aan het overschatten zijn !
-Zijn we vergeten dat we iedere wedstrijd na 45 à 60 minuten helemaal uitgeblust zijn ?
-Zijn we vergeten dat `den Karel` dan veel te laat wisselt ?
-Zijn we vergeten dat we daardoor met name tegen Vitas in de 2e helft een paar keer heel goed zijn weggekomen ?

Als we de eerste vloedgolven overleven én als `den Karel` dit keer wel tijdig ingrijpt/wisselt, ja dan is er misschien wat mogelijk.
Maar ik denk dat ons NAC dit seizoen in uitwedstrijden tegen Ajax, Twente, PSV & AZ (nog) niets te zoeken heeft, laat staan iets te halen. Is overigens helemaal niet erg boys. Lekker richting de 40 puntjes sprokkelen en dan is dit seizoen voor mij al meer dan geslaagd. Ik had er 2 maanden geleden namelijk een hard hoofd in; een héél hard hoofd. Hier zit dus een tevreden man.
Maar om nu meteen door te slaan met volop kansen uit bij Ajax.....

Succes.....

Judge M.

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 15:57u

Groot spandoek mee: "Er is maar 1 echte Johan!" met daar de kop van Johan Gabriels onder

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 19 november 2011 om 20:17u

@ Al

Ik zie wat je bedoelt. Dat treurige "hullie zijn voor een andere club dus hullie zijn stom", ik weet niet hoor, ik vind het behoorlijk zielig. Er zijn veel jongeren die misschien niet beter weten, maar moeten zij niet door de ouderen op hun plaats worden gezet?

Het is van hetzelfde laken een pak als al die pannenkoeken die heel hard "schop Van Bommel" kunnen zingen, maar als het op SUPPORT aan komt, dan houden ze hun mond. Ja, dat is mij een doorn in het oog, en ja, ik begin er te pas en te onpas over.

Ik vind dat, ja..... ik vind het jammer.

Hopelijk gaat het nu de goede (betere) kant op - NAC is volgens mij weer een beetje een echte club aan het worden. Iets wat ik zelf heb meegemaakt toen ik net ging, begin jaren 90 en toen we gedegradeerd waren eind jaren 90. Daarna eigenlijk niet meer. Misschien komt het weer?

Vanavond: er is absoluut iets te halen en ik heb Eredivisielive al aan staan...... HUP NAC!

bartt0805

Geplaatst: zondag 20 november 2011 om 0:06u

Gefeliciteerd allemaal. Ook een beetje mezelf.
Goed resultaat in de ufo. 5 minuten voetballen is genoeg.
Knap resultaat.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven