homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 september 2011
De Rat denkt ook aan jou!


Vanavond gaat NAC op jacht naar minimaal een verdubbeling van het puntentotaal, al zouden de volle drie punten ook gewoon mee de bus in mogen. In de Nijmeegse Goffert zullen de Parels moeten laten zien dat de eerdere vijf wedstrijden ‘incidenten’ waren. De GeelZwarte helden worden tegen de bosjesmannen gesteund door een stuk of 60 supporters in het uitvak, en een kleine 17.000 fanatiekelingen thuis voor de buis. Speciaal voor die groep thuiskijkers heeft de Rat een suggestie, want suggestief als we zijn willen we ook hen niet vergeten.

Want wat wil nu eigenlijk het geval? Wat is de grootste irritatie voor de uitsupporter anno 2011? Waaraan kun je je als hedendaagse uitsupporter het allermeeste ergeren? Jazeker, de reclameblokken en analyse met babsie barend of kenniks perez in de rust van de wedstrijd. Saaie dooddoeners, suffe interviews en met een beetje pech komt ook de piero van die kale jan van halst nog voorbij. Maar zappen naar holland got talent, domino d-day of bevallingsverhalen is evenmin een optie.

Speciaal voor die trouwe uitsupporters die tweewekelijks de moeite nemen zich in de bank te hijsen hebben we van sport7 een samenvatting gekregen van de wedstrijd NEC-NAC van 8 december 1996. Om zo de rust op gepaste wijze in te vullen, om even weg te dromen naar het fantastische seizoen 96/97. Het is een wedstrijd in de oude Goffert, compleet met wielerbaan. Een wedstrijd die werd bezocht door 2815 betalende toeschouwers. Een wedstrijd die door scheidsrechter uilenberg werd gestaakt vanwege onwelvoeglijk taalgebruik. Een wedstrijd die NAC eenvoudig met 0-3 wist te winnen, na doelpunten van Tom Kare Staurvik en Graham Arnold (2).

Ook eens een uitwedstrijd in het echt meemaken? Dat kan! Ga bijvoorbeeld dinsdag mee naar arnhem voor de bekerwedstrijd tegen vitesse. Er zijn nog enkele kaarten! Doe eens gek, ga mee naar nec vitesse! Of mee naar roda, de graafschap of ajax.

Dan hebben we als toetje nog de vrijdag-quizvraag, welke luidt:

Welke Kameroenese spits die nooit een officiële wedstrijd voor NAC 1 gespeeld heeft, scoorde in het afscheidsduel van het NAC-stadion aan de Beatrixstraat?

De winnaar wint een uitwedstrijden-overlevingspakket, bestaande uit een zak wokkels, een halve (in schijfjes gesneden) komkommer, een vlammetje candlelight, 2 blikken schultenbrau en een setje reservebatterijen voor de afstandsbediening. Fijne wedstrijd!


Bron : De Rat, Sport7


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


08-dec-1996 NEC-NAC (0-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

HV

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 1:38u

Hoe kan iemand Martin Bietek nou vergeten?
En jullie mogen dat pakketje gewoon over het hek van het uitvak naar me toe gooien hoor.

Naque

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 3:57u

`Karelse breng redding` .... kijk dat waren nog eens tijden ;-)

Naque

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 4:09u

Het doet gewoon bijna pijn aan de ogen om te zien dat in vergelijking met het huidige NAC, ze in deze samenvatting haast hyperactief rondrennen en kansen creeren....

kho

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 8:00u

Voor zo`n resultaat zou ik gelijk tekenen, maar om nou gelijk nostalgisch te gaan worden. Zo geweldig was het nou ook weer niet.

Kan me herrineren dat onder Rijsbergen het voetbal ook niet echt aantrekkelijk was en dat velen toen ook al om een nieuwe trainer schreeuwden. Met dat betreft is er niet veel veranderd.

De enige die ik wel mis is Graham Arnold.

jante

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 8:05u

was dat niet het tijdperk dat we `voetballen voetballen` en `slaap kindje slaap` zongen?

Joop NAC

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 8:32u

Zou toch mooi zijn, weer zo`n spits als Graham Arnold. Gewoon no nonsens die bal er in peren...

willemF5

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 8:57u

Haha, hoe kan je dat idd vergeten: Rennen mee da lijf, Biertank!!

Cheerio

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 14:59u

Weet van die wedstrijd eigenlijk alleen nog maar dat het heel erg koud was! En dat Abdellaoui op die sintelbaan op zijn bek ging bij zijn `afscheid` van het uitvak... En dat Uilenberg volgens de Nijmegenaren een `niet zo`n fijne vent was`... Mooi!

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 16 september 2011 om 17:17u

Haha, leuk zo`n filmpje uit de oude doos. Barry van Galen die zijn beste wedstrijd voor NAC speelde, Marcel Koning die zijn enige volledige wedstrijd in de eredivisie uitspeelde... Op basis daarvan hebben wij hem toen aangetrokken...
Waar is die Staurvik eigenlijk gebleven, kunnen we die geen contract aanbieden?
Ruud Brood zag er toen nog afgetraind uit. De trainers bij RKC krijgen genoeg te eten. Als je gisteren Martin Jol zag...
En dan die Abdello... wie? Van NAC naar een topclub kan niet? Ach ja, dat was voor de tijd van Ronnie Stam.

0-3 uit bij N-ie-C, kom daar nog maar eens om!

Wat zongen die 2800 (!) mensen eigenlijk waarom de huidige baas van de scheidsrechters de wedstrijd staakte? Tis dat ze in Nijmegen geen Singel hebben... Gelukkig was ie wel een hondel*l.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven