homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 september 2011
Waar zijn jullie dan? Nog 1810 kaarten


Voor aankomende zondag zijn er nog veel te veel kaarten te koop. Waar de laatste jaren vrijwel alle wedstrijden, zeker die tegen het tuig van zuid steevast uitverkocht waren, blijven alle gloryhunters - want zo noemen we ze gewoon - zondag thuis.

Er zijn honderdduizenden redenen te bedenken om niet naar NAC te gaan. Maar geen enkele daarvan is legitiem, de afhakers moeten zich kapot schamen. En nee, niet de bierprijs, de witte vlakken op de shirts, het ontbreken van bierhouders op de staanplaatsen, het belabberde spel van de laatste maanden of de 4-3-3 opstelling zijn daaraan debet, nee, dat ben JIJ. JIJ maakt de keuze om niet te gaan. JIJ bent dezelfde die zodra we weer een paar wedstrijden winnen weer vooraan zal staan. JIJ verzaakt!

Dus ga als de sodemieter naar NACtickets.nl, naar Ticketbox of naar het stadion en koop die kaarten. Of blijf voor altijd weg!

We're NAC and we're proud of it!

Jij ook?


Bron : De gloryRat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hertog076

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 9:15u

Ik ben er

desuik

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 9:19u

ben gewoon naccer in hart en nieren, dus geen gezeik.
tot zondag

zeeuwserat

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 9:27u

AMEN.............. hup NAC

De wezel

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 9:36u

We rijden gewoon weer naar breda zondag

Ewout

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 9:42u

Ik zeg laat die gloryhunters/teletekst supporters/eredivisie live fans lekker thuis, hebben we helemaal niks aan int stadion!! En zodra we de halve finale bereiken staan ze vooraan in de rij. Aan zulk soort supporters heb ik een graf hekel. Blijf dud gewoon lekker thuis. En blijf lekker weg!! Kan me helemaal in dit stuk vinden. HUP NAC

wessel

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 9:44u

Nou gaan wij toch wel,maar.....
die bierhouders op de stavakken missen wij wel!!
En dan vooral as zondag,want bierhouders betekent bier...en dat is er zondag nu dus niet

dun janus

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:03u

hup.

nep naccers niet welkom in    .

de dominee

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:10u

Dat zijn altijd mooie bijdrages "wij gaan wel!"

Misschien is NAC wel minder een volksclub dan de supporters willen en heeft het ook gewoon veel gloryhunters, net zoals iedere andere club in Nederland.

Ik denk dat NAC een kleine 10.000 echte supporters heeft, zij komen ook als NAC degradeert, de rest zijn sympathiesanten die graag komen als het goed gaat op het veld maar verder weinig binding hebben met NAC.

Uiteindelijk gaat het dus voor een kleine 40% in het stadion om wat er op het veld gebeurt en dit verklaart dus waarom het bij lange na niet is uitverkocht a.s. zondag.

Gloryhunters zoals ze hier worden genoemd zijn dus wel degelijk belangrijk voor NAC omdat ze een behoorlijk deel van het publiek vormen.........als het goed gaat.

Smikkelhut

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:28u

Dus die uitbreiding van het stadion was eigenlijk helemaal niet nodig?

Dirty Harry

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:28u

Wat een belachelijk stuk tekst zeg van De Rat. Met je JIJ JIJ JIJ...
Ik hoor niet bij de aangesproken groep, maar het is een beetje een makkelijk frustratie uiten omdat niet iedereen onvoorwaardelijke clubliefde heeft.

Wat verwacht je dan? Dat de groep mensen die graag een leuk potje voetbal kijkt en NAC wel een gezellig clubje vinden, dat die ook komen als er niks gepresteerd wordt, een bekertje koffie 2,30 kost en de weersvoorspellingen ook matig zijn?

NAC verhoogt de prijzen van seizoenskaarten en de horeca met belachelijke percentages vanwege wanbeleid van enkele stropdassen en verwacht dat de supporter alles zomaar accepteert.

Nou niet dus...

Liefde komt van twee kanten.

Ballie

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:38u

Ook wij gaan de trip (die we vanaf 1989 al 2-wekelijks maken) ... Sint Michielsgestel/Den Bosch --- Breda weer gewoon maken !!

En natuurlijk houden we de jaarlijkse 3 punten tegen die piepers weer gewoon in Breda

TOT ZONDAGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:42u

@Dirty Harry

ow, de weersvoorspellingen. Die hadden we nog niet gehoord. Schei toch uit man, verklaar anders even waarom het in de winterefteling altijd vol is? Of zijn dat allemaal slecht-weer-supporters?

De NAC-supporter wordt langzaamaan een excuus-supporter.

VB

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 10:59u

Mieshoop, dat is niet nieuw... Helaas, het is van alle tijden. En nog helaser, het zit steeds meer en groter ingebakken in onze huidige maarschappij... En de NACsupporter is daar een weerspiegeling van. Net als de supporters van alle clubs.

Kan me de frustratie voorstellen (deel m ook wel een beetje), de toon van het stuk zal er niet veel aan veranderen...

GB

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:02u

Helemaal geen belachelijk stuk, de RAT is een supportersforum en als de steun van de suppporters achterblijft mag daar wat van gezegd worden. We zijn geen onafhankelijk medium eej. We kunnen alle steun hard gebruiken en het zou triest zijn als we voor het eerst in lange tijd echt veel lege plekken gaan zien. En ja, die supporters die alleen maar komen als het weer goed gaat mogen zich aangesproken voelen, Huu Godver!

Judge M.

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:13u

Dat maak ik altijd zelf nog wel uit of ik ga of niet. Ik probeer te gaan wanneer ik kan (ook uitwedstrijden) en als dat voor een aantal lui hier niet genoeg is dan kunnen ze hik krijgen wat mij betreft. Een ander gaat niet voor mij bepalen en beslissen hoe diep NAC in mijn hart zit en dat hangt al helemaal niet af van het al dan niet bijwonen van een wedstrijd tegen de droeftoeters in een weekend dat ik verplichtingen aan de andere kant van het land heb.

Veel plezier aan iedereen die gaat. Als ik ergens een TV met Eredivisielive weet te bemachtigen zondag dan schreeuw ik wel mee hoor als dat tenminste wel mag van de NAC elite.....

COME ON

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:14u

@ratdactie

De Portugees heeft al maanden niet meer meegedaan aan DROL, zelfs niet eens meer ingelogd, omdat het hem gewoonweg niet bevalt, de toon die hier wordt aangeslagen.

Arrogant en zelfingenomen en niet bereid te luisteren naar andere meningen, daartoe is DROL verworden, en het lijkt er op alsof de Ratdactie daarin de directie en leiding van NAC regelrecht volgt, want die nemen eenzelfde positie in.

Dit bericht is daar weer een schrijnend voorbeeld van.

Het is een aperte gotspe dat de Ratdactie ook maar durft te verkondigen dat geen enkele reden legitiem is om weg te blijven, dat je maar een kaart moet gaan kopen EN ANDERS VOOR ALTIJD WEG MOET BLIJVEN!

Ga toch heel snel je mond spoelen! Hoe durven jullie die hautaine, arrogante klote-houding in te nemen.

Zal ik eens n volstrekt legitieme reden geven (en er zijn er tientallen te bedenken)?

Wat namelijk te denken van zelf sporten in teamverband? En gewoon zondagmiddag zelf de wei in moeten? Met een voetbal, hockeystick, wat mij betreft met een korfbal?

En hechten aan de TEAMverplichting die een TEAMsport je oplegt, namelijk je maten en je club niet verneuken door niet te komen opdagen?

Dat was n van de aardige dingen van NAC: het zaterdagavondje, zodat je op zondag lekker zelf aan de bak kon. En dat zelf in teamverband sporten, dat staat bij mij hl hoog in m`n vaandel!

NAC vervreemdt zich van haar publiek, maar DROL vervreemdt zich nog veel meer van haar vaste en trouwe scribenten.

En dat is verdomde jammer.

P.S. Hoe zit het met de ban van Hbd? Gaan jullie daar ooit nog wat aan/mee doen, want die is echt volstrekt ten onrechte.

Naque

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:15u

10.600 kilometer van het NAC stadion bevinden, is dat een legitieme reden?!

Opa

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:22u

Hoop gewoon dat ze snel komen, supporter of sympatisant of gloriezoeker.
NAC kan de poen goed gebruiken. Dus komt op........
Zondag 3 punten hier houden helpt zonder twijfel.... Goeie taak voor Karel en zijn (en onze) mannen.    

rimaris

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:28u

Laat de glory hunters lekker wegblijven Krijgen we misschien weer eens sfeer in het stadion

Peer van Jan

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:34u

Helemaal eens met de Portugees en zelf ook lang niet meegedaan op De Rat. Maar van dit bericht walg ik net zo hard als hij. En Mieshoop is wel de aller, aller, allerlaatste die een posting mag plaatsen als zijn laatste. Fucking disgusting. En dat weet hij, hoop ik. Al de mensen die het `vorige` beleid van het `vorige` management en bestuur hebben verdedigd, gefaciliteerd, onderbouwd et cetera: even een paar jaar bescheidenheid betrachten aub. En laat iedereen de vrije keus om te gaan naar NAC wanneer men wil.

jroen

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:37u

@naque 11000 zou ik begrijpen maa 10600 is op de fiets te doen

Ratrace

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:48u

@nacque,

niet vlug de eenheden naar boven afronden he

GB

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:51u

Wat een reaties hier, doe s ff rap normaal. er mag best een keer zo;n oproep gedaan worden. Gewoon ff de boel een beetje opstoken. daar waren we altijd goed in. Maar wat dit met steun aan het vorige bestuur te maken heeft ontgaat mij volledig....

GB

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:54u

bovendien spreekt het bericht die supporters aan die alleen komen als het ze toevallig zint en alleen als NAC goed speelt. Het heeft helemaal geen betrekking op die supporters die NAC al jaren steunen maar niet altijd kunnen of elke wedstrijd willen gaan, maar er ook in mindere tijden vaak zijn. Maar de reacties geven wel aan hoe verziekt de verhoudingen liggen als men gaat spreken wat wel en niet gezegd mag worden en tegen wie. Probleem zit hem meer in de reacties als in de initile oproep me dunkt.......

kho

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 11:57u

Het is vervelend om te constateren dat de resultaten invloed hebben op de bezoekersaantallen.
Dat is geen onbekend fenomeen. Ook bij N.A.C.
Met dat betreft verschillen we niet veel met andere clubs.

Ik denk dat dat gegeven erger is dan het `gemis` van de andere bezoekers. Blijkbaar is een gedeelte van de bezoekers niet zo N.A.C.-gek als het slecht gaat.
Het gaat wel te ver om te zeggen dat ` die andere ` dan ook moeten wegblijven als het beter gaat. Iedereen blijft welkom, al is het inderdaad jammer als je , om wat voor reden dan ook, besloten hebt om niet naar N.A.C. te gaan.

Iedereen mag zelf weten of hij naar N.A.C gaat, daar hoef je geen motivatie voor te geven, want die word toch als ` kutsmoes ` beoordeeld.

Ik ga bijvoorbeeld wel, want ik heb een seizoenkaart ( sterker nog, ik heb een kaart voor 10 jaar ) en vind het nog steeds de moeite waard, ook al besef ik dat dit niet de gloriejaren zijn.
Ik ben van mening dat je je club moet steunen in goede en slechte tijden. Als iemand anders daar ander over denkt is dat zijn goed recht.

Spion

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:00u

Hoppa, daar gaan we weer. Ik wil niet zeggen dat ik het een geslaagd stukje vind hoor maar zou het gewoon niet een beetje cynisch bedoeld kunnen zijn?

En vwb. HbD laat hem maar blijven waar hij nu zijn gal zit te spuien en ook daar zijn de meesten hem al kotsbeu!

beeksenaccer

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:11u

GB

er zijn geen smoesjes nodig om niet naar nac te gaan.
een voor jezelf goede reden is genoeg om niet te gaan, niemand kan voor een ander beslissen. al zie ik natuurlijk ook liever een vol stadion.
gelukkig heb ik ook een kaart voor 10 jaar. dus ik ben er de komende tijd wel bij.

zeeuwserat

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:11u

laten we niet vergeten dat we vorig jaar met z`n allen ons een breuk hebben zitten lachen om onze oosterburen met hun slecht voetebal en vooral half vol stadion, laten we er voor zorgen dat dat dit jaar niet omgedraaid is.
natuurlijk heb je veel mensen die op zondag middag hun eigen dingen zoals sport hebben, waarschijnlijk ook nog een hoop waar het thuisfront eisen stelt aan de dag des heren, maar de boel moet niet verslappen en een supporters forum is de idiale plek om de boel aan te wakkeren wat hard nodig is zowel op de tribunes als op het veld.
graag iedereen zijn eigen menig en respecteer dat ook (zoalang het binnen de perken blijft natuurlijk, lees hbd)
We doen het allemaal voor 1 doel en dat is NAC onze eigen bourgondische tegendraadse club met zijn eigenzinnige fanatieke orginele supporters!! HUP NAC

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:12u

Ik denk dat het vooral komt daar alle regels. Ik ben dan wel een NAC supporter maar mijn vader niet. Die is gewoon een voetbalkijker. Daarin tegen wil hij wel een keer gewoon naar NAC, RKC etc. gaan maar door alle regels word dat onmogelijk gemaakt.

Lang leven de clubkaart.

NACRijen

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:28u

Laat iedereen lekker zelf weten of hij wel of niet komt. Zal mij een worst zijn. Het enige wat je mist zijn de minder fanatieke supporters. Jammer van het geld. Daarbij... eerst uitmaken voor glory-hunter en vertellen dat JIJ geen reden hebt om niet te komen, gaat niet werken. Als ik een twijfelaar was zou ik me nu al niet meer welkom voelen.

@PN je hebt gelijk, niemand kan bepalen wat voor jou persoonlijk een goede of minder goede reden zou zijn om niet te komen.

Ik zie er wel tegen op trouwens, weer de hele middag geen bier, moet ik dat `s avonds allemaal weer inhalen Grrr...

Toch zin in zondag!     

boelie

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:31u

We`re NAC and we`re proud of it!

Jij ook?

Jazekers! Schijt aan de verzakers! HUP NAC!

redlis

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:33u

Toch mooi dat mensen maanden niet hebben gereageerd of zelfs ingelogd dat toevallig vandaag wel doen hulde

gravehound

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:37u

"dus zeg ik tegen schoonmoeder, ach kul, probeer alstemblieft maandag de pijp aan maarten te geven en nie zondag, want DROL verwacht dat ik er ben"!

Spion

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:39u

@redlis Tja de azijn is niet zo vaak in de aanbieding ne

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 12:41u

Distantieer ik me toch even volledig van m`n mede RATdaxie-lid die dit heeft geschreven.

Het interesseert me namelijk nog minder dan niets, dat we dit jaar te maken hebben met een (stevige) terugloop in toeschouwersaantallen.
NAC niet meer interesaant genoeg? Blijf je toch lekker thuis!

Liever een paar duizend man minder maar wel `to tha bone` dan uitverkocht huis met 10% aan extreme azijnzeikers met bij voorbaat al de vingers in `fluit`stand....

Statler and Waldorf

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 13:22u

Wat een smakeloos, volledig de plank mis slaand stuk tekst dit.
Waar haal je het lef vandaag om zoiets kortzichtigs op papier te zetten. Wat ben je dan een ongelooflijke simpele ziel.

PN heeft helemaal gelijk in zijn stuk. Behalve dan dat de ban van onze copy-paste koning HbD opgeheven moet worden.


Kaatje

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 13:23u

Het is prima om iedereen op te roepen vooral wel naar NAC te komen, maar laat dit een persoonlijke keuze voor een ieder zijn.
Gloryhunters heb je bij elke club, dus ook bij NAC. En het extra geld dat zij in het laatje brengen, kan NAC goed gebruiken.

Het spel en de resultaten van NAC zal dan wel verbeterd moeten worden, anders blijven de gloryhunters weg. Dus laten we daar zondag meteen eens mee beginnen.
Hup

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 13:48u

Jawel P.N. (welkom back trouwens) , je hebt zeker een punt maar zie dat opgefokte stukje nu gewoon een beetje als een poging om mensen over de streep te trekken , natuurlijk niet de sportieve mensen onder ons die zelf aan de bak moeten a.s Zondag maar de twijfelaars , dr hebben we het over.
Jammer dat je zo tekeer gaat tegen de ratdactie terwijl je de man die je graag terug wil zien de grootste `grofbek` hanteerd ooit op deze Rat gezien , niet dat dt van mij niet mag ,maar hij wel en een goedwillend ratdactielid niet ......?

200% NAC

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 13:49u

Wat een enorme Kruiken-discussie is dit zeg !

Cheerio

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 14:00u

@ 200% NAC

Haha, inderdaad!

Oproep is niets mis mee, mensen die zich aangesproken voelen, voelen zich aangesproken... En verder kan iedereen wel eens een keertje niet, pas de problem. En persoonlijk vind ik het `in Portugal wonen` ook wel een legitieme reden...

Ben erbij, en heb er zelfs nog zin in ook! Erop klappen hugodver!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 14:06u

Wat een gezeur.

MalleBabbe

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 14:14u

Vraag me af hoe je de supporters moet noemen die er altijd zijn, maar die alleen maar gaan om hun vrienden te ontmoeten en bier te zuipen?

HV

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 14:28u

@Ad Krijnen: NAC supporters?

redlis

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 14:37u

En kut roepen toch?

Spion

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 14:48u

@Ad Krijnen Meelopers en kasspekkers

gravehound

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 15:01u

@ad krijnen, das wel een goeie, ik denk dat je daar de gehele G en E mee te pakken hebt, en de F eigenlijk ook wel....en in hautainere mate de Hoofd ook wel!!!!!

Komende zondag, de hunt naar glory gaat verder!!!!!!!

Sinds 1912

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 15:10u

En zo is het!
Heb zin in lekker zuipen, kut roepen en kutvoetbal kijken. Dat is nac!

JanNac

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 15:53u

Gloryhunter, nepsupporter, teletekstsupporter of "mooi weer" supporter......dat maakt toch niet uit.

Tegen fucknooit moet je er altijd zijn, helaas is de wedstrijd tegen stilllum3 ook verleden tijd.

Mijn seizoen was in het verleden al goed als we wonnen van de schepenschrobbers en de kruikjes en niet degradeerden

CHAAM groet

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 16:08u

Volgens mij gaan ze allemaal naar Baronie - vv Dongen. Ook leuk voor op de zondag!

Rogo

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 17:09u

Sommige mensen begrijpen volgens mij niet helemaal wat een fanzine is! Dit is de mening van de redactie, je heft het er niet mee eens te zijn!

Tuur

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 17:31u

@ PN

Eens. Ik kom ook steeds minder op DROL helaas omdat een gekleurd item soms wel leuk is, maar constant en overal...

Tip: Breng het nieuws neutraal en laat het aan de reacties over om er kleur in te brengen. (en doe zelf mee). Nu jaag je een groot deel weg.

Tot zondag!

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 17:48u

@Tuur,
die tip gaan we niet ter harte nemen. Fanzine De Rat doet al 15 jaar aan dezelfde subjectieve geelzwarte prikkelende provocerende berichtgeving. Waarom nu ineens veranderen? Voor neutraal nieuws is er een andere site beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils!

koo

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 18:42u

Sorry,ben vergeten om toestemming te vragen om met vakantie te gaan
Mag ik volgende wedstrijd nog wel komen?

-NAC1912-

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 18:50u

Het voetbal is niet om aan te zien de laatste jaren, en als er dan ook geen bier wordt getapt om het een beetje te verbloemen is er nog weinig reden om te gaan.

Subietpilskes

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 19:05u

De oorzaak dat de mensen wegblijven ligt natuurlijk bij Karelse. Hij verdomd het om het elftal een aanvallende opdracht mee te geven. Dat getik daarachter met die prutser Gillissen komt mij ook de strot uit.
Ik zal het nog een keer uitleggen Karel en anders kan je een fluitconcert verwachten.
In Breda willen we passie und sturm zien. En geen eindeloos gebrei achterin. Zo moeilijk is dat toch niet?
Ik vrees met grote vreze dat ook zondag de opdracht weer verdedigen zal zijn. Wedden dat onze vriend Gillissen als slot op de deur weer in de basis staat? Nou ja het slot is wel al lang kapot trouwens. Pfffffff...
:Z

moho

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 20:43u

Dominee, Portugees

De kern bestaat uit 10.000 man en alles er bovenop is er aan komen waaien.

Ga zelf al sinds de jaren 70, maar het hele verheeniviseren staat mij ook erg tegen. Zag een supportersstukje op nac.nl met Dalton van Nijnatten en Rockers voor NAC Sommen, ja Bea was een grote anarchie maar huidig klimaat heeft een misdienaars uitstraling.

Wat toen allemaal kon en gebeurde was top maar kon/kan niet meer, maar de manier waarop men nu met de fans omhgaat draai je laatste stukje passie de nek om. NAC publiek moet uniek blijven met bepaalde vrijheden ipv helemaal verregeld te worden a la AZ, Heerenveen . Wil men passie op de tribune behouden moet men iets losser omgaan ook als de grens wordt opgezocht of er wordt overheen gegaan. ipv voor elke scheet een stadion verbod te geven of Opper stewarts opdrachtjes te geven.

Niet uitverkocht, ik sta er niet van te kijken, Klantontvriendelijki beleid wreekt zich.........

Tot zondag !

gr.
Josip

toontje1

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 20:53u

Laat ze lekker thuis die glory hunters,kunnen we missen als kiespijn

eggy

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 21:14u

hahaha is iedereen weer wakker. Of zijn we wijn weer in azijn aan het veranderen. Het gaat er om dat je er bent. In je hart in je ziel of fysiek of alle drie

Sjak

Geplaatst: vrijdag 9 september 2011 om 21:40u

negatief gezeik zeg, ben blij dat er nog zoveel volk komt gvd, de drolradaxie is op deze toon schadelijker bezig dan hdb, kunnen ze de redacteur niet verbannen die dit klote stukje heeft geschreven!!!!

Lantana

Geplaatst: zaterdag 10 september 2011 om 0:55u

Iedere echte nac supporter weet wat er kan gebeuren op het veld als iedereen er achter gaat staan. Dat is waar NAC zo sterk om was thuis. Waar blijft dat fanatieke dan? Ik ben er iig gewoon weer bij! HUP NAC!

1 van de 2

Geplaatst: zaterdag 10 september 2011 om 1:32u

Portugese Naccer, ik hou niet van die domme smilies, maar vooruit

Peppie&kokkie

Geplaatst: zaterdag 10 september 2011 om 5:58u

Tja, dat noemen ze de knuppel in het NAC hok gooien.Of is dit soms een angstgevoel voor de toekomst? Paniek bij de ratdaxie soms? Een nul punter zien pep&kok al op NAC afkomen! het zal dit jaar schrapen worden voor NAC net als voor mr. Ed . Hup nac

piair

Geplaatst: zaterdag 10 september 2011 om 8:48u

Belachelijk stuk.

Sfeerverpesters, Gloryhunters of wat ik allemaal meer lees over mensen met sympathie voor Nac maar die mogelijk niet altijd kunnen komen kijken.

Ben er blij mee, ieder Euro die zij besteden is er weer eentje extra voor ons Nac, nu jaag je ze weg met dit soort opruiende teksten.

Dit soort teksten en ook nog het verbannen van Harry, maakt het er naar dat ik steeds minder behoefte heb om dit forum te bekijken.

Viop

Geplaatst: zaterdag 10 september 2011 om 14:49u

Ik ben er ook vanuit Vaals.... eindje rijden, dus maak mijn dag maar goed en winnen !!!

boppa

Geplaatst: zaterdag 10 september 2011 om 20:13u

@viop

Da,s pas praat man ha ha ha vanuit Vaals waaauuw da,s een endje rijden
Hoeist in kasteel Wittem?
ha ha hup

Viop

Geplaatst: zondag 11 september 2011 om 0:23u

@boppa
kasteel Wittem draait nog steeds aardig door.... maar ligt in Wittem niet in Vaals :-) Hier hebben we Vaalsbroek, waar menig club overnacht als tegen Roda gespeeld moet worden. Ook geel/zwart maar nee.... dat is het toch ook niet. Er is maar n geel/zwart : Breda boven en NAC nog hoger!

KeesdeJongh

Geplaatst: zondag 11 september 2011 om 2:32u

Jongens ik ben verzorger bij een 1e klasser in Den Haag en wij voetballen op zondag en de kut KNVB moet weer zonodig op zondag tegen feijedinges voetballen... kut kut dat ik er nie bij ben!!!! Dus laat maar weten als je 2 kaarten wil.... tel 06 17246872 succes morgen jongens of vandaag... come on NAC, forza Alex!

rickdeboer10

Geplaatst: zondag 11 september 2011 om 11:46u

opgerot met die kakerlaken come on nac volle bak achternac!!!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven