homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2011
NAC gaat tegen f'noord terug naar de basis. Op alle fronten!


Zondagmiddag staat het altijd beladen duel tegen de domste rotterdammers op de agenda. De ziektesmijters zullen weer een paar uur mogen doorbrengen in ons aquarium, om daarna hopelijk weer met nul punten en een hoop frustratie terug de moerdijk over gejaagd te worden.

NAC is er alles aan gelegen het gekrenkte vertrouwen van de Bredase supporters terug te winnen, de resultaten van de afgelopen weken liegen er niet om en nu ook Amoah zijn heil elders is gaan zoeken lijkt het elftal flink verzwakt. Een pot NAC-waardig voetbal zou hier al veel aan bijdragen, bij voorkeur in een kolkend stadion. Het ‘traditionele’ aanvangstijdstip van 12.30 is vervangen voor een wat schappelijker half drie, er is gewoon kaartverkoop aan de deur (zolang de voorraad strekt) en het gras wordt op de juiste lengte gemaaid. Maar de club wil zondag meer doen om de band met de supporters te verstevigen. NAC is immers een doodnormale heel speciale club.

Na afloop van de forumavond werden al wat ideeën besproken om de afstand tussen club en supporters te verkleinen. Ed Busselaar houdt niet van half werk en ging er gelijk mee aan de slag. Met als resultaat dat de wilde plannen aanstaande zondag al tot uiting worden gebracht. Zo zullen een aantal van de spelers die niet tot de selectie behoren plaatsnemen op de korte zijden, tussen de supporters in. Maar dat is niet alles, ook de directie en het bestuur zullen voor een keer afstand doen van het pluche. Samen met de directie en bestuur van f’noord zullen ze de wedstrijd bekijken vanaf vak I, naast ons eigen vakkie G en pal onder het uitvak dus. Om zo de wedstrijd eens door de bril van een supporter te bekijken, om de wedstrijd niet mee te maken maar te beleven. Om te voelen wat er leeft op de tribune tussen het plebs, om te proeven hoe het fanatisme van het publiek tot uiting komt. Om ook in de rij te moeten staan voor een drankje, en om een kroket naar binnen te werken die er al eigenlijk een wedstrijd te lang ligt. Een luxe plaats op vak I dus, voor de hoge heren van beide clubs, we zijn erg benieuwd hoe het ze zal bevallen. En of de lieden in het uitvak hun o zo geliefde directie met de nodige egards zullen verwelkomen. Saillant detail dat het dan ook gelijk een van de meest beladen thuiswedstrijden betreft, maar beter gelijk goed dan halfslachtig, nietwaar?

Ook voor onze rotterdamse vrienden hebben we nog een fijne verrassing in petto. Geen warm worstenbroodje dit keer, maar een high tech top of the bill top secret stalen toegangsauthorisatiepoortjesscansysteem inclusief infrarood en rontgencamera’s: met trots presenteert de NAC-veiligheidsorganisatie de bokito 2.0. Waar ze deze container vandaan hebben? We weten het niet, het lijkt oost-aziatisch te zijn, japans of koreaans of zo. En nog belangrijker: wat zich in deze container af zal spelen? Het is volstrekt geheim, het enige wat we kunnen ontwaren is een toegangstourniquette maatje XS, parmantig opgesteld voor de toegang van het ‘gastenvak’. We zullen ongetwijfeld in woord en gebaar horen hoe de rotterdammer bokito’s hun nieuwe buitenverblijf zullen beoordelen. Ze hoeven geen amstel lite te drinken, dus erger als in hun eigen blijdorp kan het nooit zijn.


viva la entrada.

Zondag, de kraker tegen f’noord. Zorg dat je erbij bent en regel die kaarten! En pakken die punten! Allemaal!


Bron : De Rat, @ Busselaar, waarneming ter plaatse


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ratrace

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 12:13u

Wat zullen de havensloebers zich thuis voelen in dit stalen gedrocht.

Overigens is dit niets minder dan wat je als fatsoenlijke uitsupporter bij hullie badkuip te wachten staat, behalve dat je er naderhand nog eens 1,5 uur opgesloten wordt na afloop van de wedstrijd.

Gewoon oprollen die 11 bokito junioren op dat veld komende zondag

inteldave

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 12:25u

" terug naar de basis" dat kan alleen MET bier

danny b

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 12:47u

"maar beter gelijk goed dan halfslachtig, nietwaar?"

Beter spontaan of helemaal niet. Hier krijg ik joop munsterman gevoelens bij. Ik vraag me af wie ze hier een plezier mee doen en waarom die mensen hier plezier aan beleven. Dat popiejopie, voorafgesproken plebs pleasen heb ik helemaal niks mee. Is eredivisielive al ingelicht dat ze vaak op I in moeten zoemen? Het land moet natuurlijk wel op de hoogte zijn van deze fantastische geste hè!

De afstand tussen supporter en directie verkleinen doe je door de vertrouwensband weer te verstevigen en dat doe je door open en transparante communicatie waar het kan, zowel bij goed als bij slecht nieuws. Ik moet zeggen dat dat, voor zover ik kan overzien, toch aardig loopt momenteel. Ik snap de behoefte van supporters dan ook niet zo om die zogenaamde afstand kleiner te maken. Door poppenkast te spelen waarbij eigen imagebuilding eigenlijk voorop staat doe je dat in ieder geval niet. De spelers moeten het gras opvreten en dan heb je de NACsupporter ook achter je en is de afstand ook verkleind, daar hoeven derde keuzes van Karelse of zieken, zwakken en misselijken niet de korte zijdes voor op te klimmen. Kortom; het bestuur moet saneren, beleid uitzetten en communiceren en de spelers moeten de NOAD-mentaliteit uitdragen en dan is heel deze poppenkast niet nodig, zo simpel is het bij NAC.

Maargoed misschien ben ik wel de enige die dit vind en zitten hordes mensen op de B-Side en Vak G te wachten op een verplicht nummertje van een Seuntjes of Hooi die er tussen komt staan of een hand in hand schouder aan schouder voldaan lachend NAC en f`noordbestuur naast elkaar op Vak I (zondagavond ongetwijfeld in vol ornaat te zien bij Studio Voetbal). Zogenaamd om de supporter "te voelen". Dan heb ik niks gezegd, ik zit op F6 en heb er geen last van verder hoop ik.

NOAD zondag hugodver!

pannelap

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 12:51u

Bier en VUURWERK!!!!!!!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 12:58u

Vuurwerk figuurlijk gezien dan , zoveel geld hebben we nu ook weer niet van Amoah .........
Aan de heren spelers ...... ; speel nu eens vanaf minuut 1 met de goede instelling mannen ! , alle tactische besprekingen en wie wie dekt is belangrijk maar instelling en NOAD is vanaf minuut 1 is meer gewenst !

Belgrat

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 13:04u

We klappen erop hugodver!

90 minuten NOAD! 3 punten voor NAC en jankend naar huis die graftakken...

NAC FOREVER

10diego

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 13:40u

@danny b, helemaal met je eens. Ik vind dat Ed een beetje te veel van zich (en over zich) doet spreken. Staat voortdurend op het veld voor de wedstrijd, bemoeit zich in de pers met zaken waar hij niet overgaat (toekomst Van As), slaat zichzelf op zijn schouders als de belastingdienst niets heeft over de actie van de supporters en gaat uitgebreid de media zoeken als Domino Pizza sponsor wordt. Werd gepresenteerd als een geweldig commercieel succes, waarmee hij als interimmer de pers in gaat in plaats van dat hij het commercieel gezicht naar voren schuift.(nog even los van het feit dat hij bij de ondertekening gekleed ging als een houthakker die net uit het bos kwam, doe dan ook een NAC-pak aan of iets anders fatsoenlijks) twee weken later vernamen we dat Domino zich AC worden. Zou mij niet verbazen als hij een profielschets gaat maken van zijn opvolger en uiteindelijk zelf blijft zitten. Maar goed, ik weet hoe het hier gaat. kritiek op Ed is niet wenselijk. En JA, hij heeft veel goede dingen gedaan voor de club, maar alles wat hij doet is goed.

10diego

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 13:42u

moet zijn: 2 weken later meldde RKC dat Domino zich daar ook als co-sponsor had aangemeld.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 15:50u

De band tussen supporters en club verkleinen doe je door de CR een andere rol te geven (Niets ten nadele van de mensen in de CR) en gewoon 1x per week een open spreekuur voor alle supporters te houden, een emailadres in te stellen voor klachten en ideeen etc etc.

Kritiek en suggesties moet je niet kanaliseren, daar moet je gewoon voor open staan. Sterker nog, dat moet je aanmoedigen. Wie het ook uit en met zo min mogelijk schijven er tussen. Gewoon luisteren en er naar handelen.

De CR zou dan pas in beeld moeten komen als NAC niet thuis geeft en je met je klacht blijft zitten. (als een soort vakbond/consumentenbond, als supporter(s) en NAC er samen niet uitkomen)

GB

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 17:00u

Ondanks alles neem ik toch nog steeds mn pet af voor Mr. Ed. Maar Danny heeft wel gelijk ja.....

J-roen

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 17:09u

@tuur ze moeten kritiek idd zien als gratis advies.

Sinds 1912

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 18:06u

Heel goed idee, vind het wel leuk, spelers op de trappen op de bside. Alleen wel jammer dat ze in vakI staan, komen alleen de gelegenheids supporters en bredase feyenoorders dusja... Als het bestuur nou eens op vak G tegen het hek aan gingen staan...

simmons

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 20:39u

eens met danny. eens met tuur.

von F

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 20:48u

Ben benieuwd hoe enthousiast het fnrd bestuur is als d`r oren nagloeien van 2 uur kkBreda.

moho

Geplaatst: dinsdag 6 september 2011 om 21:46u

Volle bak, kolkend, NOAD op het veld.......maar net zo belamgrijk dat JK zijn mannen niet laat doorslaan resulterend in teveel gele /rode kaarten , waarbij men vergeet te voetballen.

Feyenoord moet als een rode werken, maar wel met koppie spelen......ik herrinner me een 4-1 overwinning na een 0-1 voorsprong voor de Nerds. Men bleef rustig en kalm en toen het eenmaal 2-1 was, gingen we ECHT niet meer opzij......


Zoiets zou geweldig zijn zondag !

Gr.
Josip

Hup NAC Breda

Geplaatst: woensdag 7 september 2011 om 0:26u

Haha, Bokito 2.0? Ik dacht eerder aan (finding) Nemo 2.1

Hup NAC Breda!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven