homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 augustus 2011
Jong NAC doelpuntloos aan de dijk


Een gehavend Jong NAC mocht vanavond aan de bak tegen de volendamse palingen. Dit keer niet de heren kras, keijzer en kwakman aan de aftrap, laat staan monique smit in de dampende kantine, maar toch, voetballen in volendam blijft speciaal.

"Het was verhaal van de gemiste kansen, we hebben vier open kansen gehad, maar wisten er geen te benutten" , aldus trainer Nebojsa Gudelj. Het gebrek aan de vaste aanvallers liet zich opbreken, verdedigend stond het goed vandaag.

NAC kwam aan de dijk met de volgende jonge helden aan de aftrap: Coremans; Christianen, Verhoeve, Van der Weg; Zinga; Gommeren, Bouwman, Schouw (75' Baks); Sweres (85' Van Miert), Ebobo (80' Traets), Mputu.

In de zes-ploegen tellende competitie staat Jong NAC nu dus op een puntje, de overige vier elftallen spelen morgenavond. Of de spelers vanavond nog even aan de dijk bleven hangen is ons niet bekend.

De volendammer kiekjesmaker heeft wat foto's online gezet van de wedstrijd van vanavond. Klik op de link in het rechterkader om ze te bekijken.

Aan een andere dijk kwam overigens ook opvallend nieuws. Onze noorderburen uit dordt ontvingen onze oosterburen in de 'treetjelagercompetitie'. Het 'ik spring voor NAC' galmde over de krommedijk vandaag, na de eerste nederlaag van de driekleurkes. Maar dat geheel terzijde.


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


Site van:
volendammer kiekjes


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

boelie

Geplaatst: maandag 22 augustus 2011 om 22:56u

Was voor een maandagavond indd nie slecht toeven aan d`n dike side hehe. 600 kutkruiken die voor lul gingen, halve liters juup voor tweeënhalve euri, en onze woordvoerder die door een stewart uit de hekken getrokken werd. Het kan slechter.

Joop NAC

Geplaatst: maandag 22 augustus 2011 om 23:01u

willem 2 hahaha

boelie

Geplaatst: maandag 22 augustus 2011 om 23:19u

Die steward was trouwens met een `d`. Volgens mij zelfs dubbel d, maar dat was geheel in proportie met de rest van d`r lichaam, dus verder niet interressant. Wat overigens wél interressant was, waren de aanwezigen die vanavond (afzonderlijk van elkaar) gespot werden; Jim`bo` van Fessem en Jeffrey `mag ik een rood wijntje` Van As...

MalleBabbe

Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2011 om 9:43u

`In de zes-ploegen tellende competitie`

Da`s niet niks. Wat is de gedachte daarachter?

boelie

Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2011 om 12:42u

De afgelopen jaren hebben steeds meer clubs er uit kostenoverweging voor gekozen om te stoppen met het beloftenteam. De keerzijde is dan wel dat de sprong van de A-jeugd naar de selectie ineens wel heel erg groot wordt.

Maar goed, er zijn nu dus gewoon te weinig BVO’s over met een beloftenteam om twee volledige competities (Eredivisie en Eerste Divisie) samen te stellen. Het is dan ook heel belangrijk dat Jong NAC als de sodemieter een keer promoveert uit de huidige Eerste Divisie. Het leermateriaal bestaat nu uit vier potjes tegen fc den bosch, vvv, dordt, volendam en (sinds dit seizoen weer) de kruiken. Daarnaast spelen aan het eind van het seizoen de nummers 1 t/m 3 tegen elkaar de play-offs voor promotie.

Het is natuurlijk best mooi dat we dus minstens een kwartet aan derby’s hebben dit jaar, maar aan dit lijstje tegenstanders valt verder bar weinig winst te behalen wat ontwikkeling betreft.

ratoe

Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2011 om 13:19u

JAMMER DAT AANVALLEND TE WEINIG WERD GEBRACHT, ACHTERIN STOND HET GOED NET ALS OP HET MIDDENVELD ,ALLEEN DE OPBOUW VANUIT DE VERDEDIGING WAS EEN STUK MINDER ER WERD TE VEEL MET DE LANGE BAL GESPEELD EN DAT WAS JAMMER,WANT DAT GING TE KOSTEN VAN VEEL ONNODIG BAL VERLIES.

rudelj

Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2011 om 20:22u

Hoe doet Coremans het trouwens? Ik volg Jong-NAC op de Rat, heb ze nog nooit zien spelen. Maar vraag me op of hij kansen heeft om (in de komende jaren) NAC1 te halen?

boelie

Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2011 om 20:32u

Tegen Jong Sparta had hij vorige week een paar aardige reddingen. Verder echter nog maar weinig gezien van deze jongen, aangezien van Fessem vorig seizoen vrijwel altijd het doel van Jong NAC verdedigde. Dit seizoen zullen we hem eens goed onder de loep nemen. Eerste kans waarschijnlijk aanstaande maandag, thuis tegen vvv.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven