homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 juli 2011
Milano Koenders nog een jaar gehuurd


BN de Stem weet ons te melden dat Milano Koenders ook het komende seizoen van AZ gehuurd wordt. Koenders moet de concurrentie aan gaan met Jens Janse, maar kan ook centraal achterin spelen.

Jeffrey van As geeft aan de boel verdedigend nu rond te hebben en alleen voorin nog op zoek te zijn naar versterking, om het vertrek van Leonardo op te vullen. Amoah lijkt vooralsnog geen nieuwe club te vinden, zijn salariseisen zijn lichtelijk aan de hoge kant.


Bron : De Rat, BN/de Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

dunco

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:03u

Daar gaat Janse weer een jaartje bank zitten

pannelap

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:06u

Hmmm........ als dit versterking nr. 1 is, dan ben ik heel benieuwd naar nr. 2 en hopelijk ook nr. 3 voor onze voorhoede......

Hup NAC

rien71

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:26u

Wilde perse terug naar az, NAC was te min. Dan via az maar naar een andere club. Nu hij NERGENS terecht kan trapt NAC hier weer in. Het beleid was toch veranderd in: graag of anders niet!

m smeets

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:28u

goeie keuze ik vind koenders een goeie voetballer. en hij kan volgens mij ook centraal. kan je jansse lekker rechtsbek laten staan. ik had graag gezien dat hij een langer contract had getekend. hij is toch transfervrij volgend jaar

Chielvp

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:33u

Mijn weekend is weer goed, en mijn scepcis over het komende seizoen ben ik ook meteen kwijt, de verlosser is binnen! Nee nu is het lek boven dat hebben we vorig seizoen met zijn allen kunnen zien. Alle gekheid op een stokkie, wat was ik blij dat we hier vanaf waren, heeft wat tets goals en zelfs nederlagen op zijn geweten. Ben hier niet blij mee voor dat geld hadden we toch wel wat anders kunnen vinden, al was het maar een speler die wel graag voor NAC wil spelen. Meneer Koenders wilde toch niet voor NAC spelen? Die van As heeft echt zijn verstand in zijn dikke reet zitten hoor, in plaats van werk te maken van een goede spits en die Lasnik over de streep te trekken komt hier weer mee aan. Werk eens een keer voor je geld man, want dit kunnen wij met zijn allen ook, kijk eens wat er allemaal zonder club loopt en dan kom je weer met zoiets aan.
Hoezo lak aan de supporters hebben? Als je je werk goed zou doen Jefke dan had je geweten dat de supporters vorig jaar Koenders al niet zagen zitten. Ik zou me er niet over verbazen als je nu bezig was om de verhuur van Leonardo

De Scout

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:34u

Verstandige keuze. Zowel als back als centrale verdediger een bruikbare speler voor NAC.

    

jup

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:37u

de zwakste schakel van het vorige seizoen mag nog een jaartje door klungelen, michien is Jenner een optie als versterking voorin?

Niet de beste keuze van de huidige technische staf.

Chielvp

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:41u

Vervolg: ongedaan zou maken. Want uiteindelijk doe je blijkbaar toch precies wat de supporters niet willen en veeg je er je achterste mee af. Ik vraag me af wat er staat te gebeuren als Amoah wordt verkocht, lijdzaam toezien waar het schip strand en een jongen als Schalk die er nog niet aan toe is naar de knoppen helpen! Ik hoop dat ik het allemaal verkeerd zie en daarnaast, laten we maar positief blijven want het seizoen moet nog beginnen, al hou ik wel mijn hart vast want voor en achter kunnen we geen potten breken .

GiaLLo-NeRo

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:43u

Gewoon een zeer nuttige back voor dit NAC.

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:44u

begrijp de minachting voor deze speler, maar speelde vorig seizoen niet slecht vond ik. Wel erg benieuwd naar de aanvallende versterkingen die in de pijplijn zitten......Zo`n Benson van RKC bv ophalen/

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 10:52u

Hoe zis dit in Go..naam mogelijk. Koenders voor weer een jaar gehuurd. Vorig jaar stond hij al te vaak in de basis en dan ten nadele van Jens Janse. De ongefundeerde voorkeur van de (beginnend) trainer voor Koenders was mij een enorme doorn in het oog. Toen ik aan het eind van de competitie hoorde dat hij niet bij NAC zou blijven, ging bij mij de vlag uit. En nu? Ik word hier werkelijk strontziek van!      Wie is de volgende ` versterking` ? Snoyl??

von F

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 11:17u

Vorig jaar is toch wel gebleken dat het op het veld niet echt een hoogvlieger was en dat het zelfbeeld ook niet echt realistisch was. Hulde voor Van As dus deze verantwoorde, doordachte manier van geld uitgeven.

Rutski

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 11:24u

Prima back ACHTER Jens Janse, die moet gewoon eerste keus zijn voor een huurling!!!

Rutski

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 11:24u

Prima back ACHTER Jens Janse, die moet gewoon eerste keus zijn voor een huurling!!!

Subietpilskes

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 11:59u

Koenders was toch echt een van de Rotte Appels waar Karelse het vorig jaar over had? Ongemotiveerd, slap, het interesseerde hem allemaal niks meer. Bij AZ raakte ze hem aan de straatstenen niet meer kwijt en zaten ze met hem in hun maag. En wat doet NAC? Onbegrijpelijk dit.
Als hij een wel gemotiveerde Jens Janse dan maar niet uit de basis houdt. Gaat allemaal lekker zo, pffffff.

janiki

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 12:03u

Opbouwend 1 van de minste in de Eredivisie!
Maar eerst maar zien dat we aan opbouwen toekomen dit seizoen!
Dit is voor mij in ieder geval niet een speler met de uitgesproken noad-mentaliteit!

RS

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 12:14u

Koenders! Een geweldige speler afgelopen seizoen!

Aan de verkeerde kant dekken, zeuren, onvoorstelbare blunders ook in het centrum.

En een motivatie.....Drie weken uit de running voor een begrafenis van zijn oma in Suriname!

Welke werknemer komt daar mee weg?

Nergens geslaagd, met een hoogmoedswaanzin, die zijn weerga niet kent.

Maar onze toptrainer zal er wel iets van maken!

NACHouten

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 12:31u

Kappen nou hoor...! Samen met Leo de speler waar ik me het meest aan geërgerd heb vorig seizoen. Slappe instelling, verkeerd dekken, opbouwend kut. En Janse maar weer lekker op de bank laten zitten zeker?

Opa

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 12:32u

Jammer. Er lopen toch wel meer gemotiveerde spelers rond, die graag voor NAC spelen.

Helter

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 12:46u

God, god wat zijn we weer lekker positief.
Kom met een zak geld over de brug dan mag je zeuren over spelers die voor weinig geld beschikbaar zijn. Het is niet anders.

ijpelaart

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 13:05u

Nu niemand hem wilde hebben zal hij mogen blijven onder voorwaarde van nac denk ik want nu hij niet zo goed in de markt ligt als dat hij zelf dacht zal hij weinig te eisen hebben. Of we blij moeten zijn met een speler die hier liever niet is...

ijpelaart

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 13:05u

Nu niemand hem wilde hebben zal hij mogen blijven onder voorwaarde van nac denk ik want nu hij niet zo goed in de markt ligt als dat hij zelf dacht zal hij weinig te eisen hebben. Of we blij moeten zijn met een speler die hier liever niet is...

Baa-Baas

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 13:17u

Tsjonge, jonge. Wat zijn we lekker creatief. Hebben wij wel een scoutingsapparaat? Er moet toch ergens wel een betere back te vinden zijn (bijvoorbeeld in de eerste divisie) dan Koenders? Ik stel voor om alle scouts te ontslaan, dat scheelt weer een hoop loonkosten. En Van As kan ook meteen zijn biezen pakken. Prutsers!

10diego

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 13:31u

Altijd begrepen dat hij bij het in de ogen van de trainers `foute deel van de groep` hoorde. Wellicjht lukt het hem om nu niet met 7 kilo overgewicht naar Breda te komen. Staat mij ook bij dat hij NAC te min vond.

Raar verhaal, je haalt Janse voor een lange periode en gaat dadelijk draak en huurling Koenders spelen om je kapitaal te vernietigen. Ik vrees dat er nog een afvaller van AZ, Ajax of PSV gaan halen. Jammer dat Vd Velden niaar NEC gaat en niet naar ons.

dbare

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 13:57u

precies wat helter zegt...

Hoop alleen wel dat hij de stand-in wordt van Janse en niet andersom

drs Marcellus

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 14:00u

Laat ik voorop stellen dat er achterin nog versterking nodig was aangezien de spoeling daar ook zeer dun is/was. Wat ik wel zonde vind is dat een jongen als Jens Janse nu weer de kans waarschijnlijk niet gaat krijgen om zich te onderscheiden op de RB positie. Die vond ik namelijk beter dan MK op die positie vorig seizoen. Van mij mag MK dan ook als vervanger van JJ optreden komende periode.

10diego

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 14:13u

Ok, als het positief moet: betaalbaar, kan mee, geen aanpassingsproblemen, meerdere posities inzetbaar en zal er alles aan doen om na zijn dikke AZ contract elders voor een langere periode te kunnen tekenen. Is ook geen grote kaartenpakker volgens mij.

Op naar een aanvaller. Jenner ? .vrees voor de categorie: Lopes van Dordrecht, Rigters, van de biezen, Vincken (net verlengd)) thiebaut,

Bertus Baklip

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 14:31u

Dit slaat toch werkelijk nergens op!
Jongen liep vorig jaar doodleuk te verkondigen datie zeker niet meer terugkwam bij NAC en voor andere, betere opties zou gaan kiezen!
Nu blijkt dat niemand op hem zit te wachten, halen wij hem godver nog terug ook

Lang Leve Nac Breda!

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 14:41u

Ik ben zoals de meeste hier niet kapot van Koenders, maar we moeten het beste ervan maar hopen. Succes in ieder geval!

gijs van dam

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 14:57u

Jeffrey "kan me geen reet schelen" Van As bewijst voor de zoveelste keer totaal ongeschikt te zijn . In het huidige bedrijfsleven zou deze vrolijke Frans er natuurlijk allang uitgebonjourd zijn . En in bad standing.

Rob V

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 15:57u

Van As; je bewijst het wederom, JIJ bent de zwakste schakel!

Joop NAC

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 16:38u

wat een negativiteit zeg. Milano is gewoon een prima speler voor NAC. Heeft na de winterstop wel minder gespeeld, maar wie niet. Hij wilde ook graag blijven, maar niet te veel inleveren. Hij kent de weg bij NAC, en past prima in het plaatje voor wie gezocht werd, niets mis mee...

Welkom terug Milano!

gijs van dam

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 16:49u

Wat een tragedie dit NAC , het is duidelijk dat we linea recta naar de 1ste divisie verhuizen met dit beleid . Waar blijft een duidelijk strategische doelstelling ? Het is nu een korte termijn planning en hopen op.....

Chielvp

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 19:20u

Ik begrijp het nog steeds niet, van As was destijds tijdelijk aangesteld als TD, maar blijkbaar heeft dit figuur zijn functie op een of andere wijze zelf in stand kunnen houden. Of is hij zo nietszeggend dat ze hem gewoon vergeten zijn, als je niet werkt dan val je namelijk niet op. Karelse vertelde enkele weken geleden zelf dat Koenders een van de gasten was die de sfeer zouden verpesten, en dan nu dit, leg het maar uit !? Ik heb daarnaast zelden een speler gezien die zo opzichtig aan de verkeerde kant loopt te dekken en in zo een korte speeltijd zoveel tegengoals veroorzaakt en het lamlendige van de tweede seizoenshelft belichaamde. Dit is een grove blunder en zoals ik eerder aangaf getuigt dit van disrespect naar sponsors en supporters. Wie is er binnen NAC in staat Van As aan banden te leggen want deze kerel gaat ons verschrikkelijk veel geld kosten en aanzien. We spelen verdomme Eredivisie en zelfs clubs als VVV, RKC, Roda weten betere spelers aan te trekken. Deze technische staf heeft hiermee zijn brevet van onvermogen afgegeven, het is geen geheim wat ik van Van As vind, maar als hij zijn werk zou doen zou ik over zijn walgelijke houding en omgang met mensen heen kunnen stappen, maar nu zoek ik echt naar de logica. Als ik zie welke goede mensen er de laatste tijd bij NAC zijn weggesanneerd en je ziet deze Tokkie dan nog rondlopen dan kan ik me voorstellen hoe deze mensen zich moeten voelen. Ik blijf achter NAC staan en na Karelse en Van As zullen er echt wel weer mensen met verstand komen, echter we zullen met zijn allen deze periode door moeten komen en hopen dat we nog Eredivisie spelen als ze eenmaal vertrokken zijn. Op hoop van zegen. . . . O ja Edje, je bent er nog eentje vergeten, die dikke aan de bar, ene van As, nee dat is geen Hooligan, dat is jullie " tijdelijke" TD mocht je het nog niet weten.

Geelzucht

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 20:40u

En zo blijkt al voor het seizoen begint dat V As en Karelse weer onvermogen laten zien naar de achterban. V As liever lui dan moe komt met Koenders op de proppen en Karelse stemt ermee in terwijl Koenders dramatisch was bij zijn vorige huurperiode. Ach de selectie is wat breder moet Karelse denken. In potentie kan NAC gelijkwaardig zijn aan Twente, Heerenveen en Groningen....toch? Met Koenders ben je al een heel eind op weg.

In potentie is NAC gelijkwaardig aan clubs zoals Twente, Heerenveen en Groningen. Met v As en Karelse zijn we al een eind op weg. Prutsers.

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 20:54u

Joop NAC, Milano een goede speler voor NAC? Zeker teveel Jupiler gedronken?!! Wat een prutser is deze anti-NAC-man. En met hem Van As en Karelse. Weg er mee. Opzouten. Mijn club mag niet de dupe worden van deze malloten.    

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 9 juli 2011 om 22:57u

Voor NAC prima verdediger die het uit mag vechten op de training met Jens o.a. , kwam er afgelopen seizoen niet elke keer uit bij Milano , maar dat kunnen we van Teun , Matthew , Kees , Robbert , Donny , Leo , etc.etc. ook zeggen ist nie .... ? (uitgezonderd onze sluitpost Jelle !)

Afwachten stelletje negatievelingen , afwachten......

Dirty Harry

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 1:59u

Bij het aantrekken van spelers zouden ze beter een psycholoog kunnen betrekken dan een TD. Die zou snappen dat een Koenders met 0,0 motivatie naar NAC komt. Hij voelt zich niet verbonden met NAC en wil er ook helemaal niet spelen...

Zonder mentaliteit is er nooit kwaliteit!
En dat laatste is toch al beperkt aanwezig bij deze knul...

Morkai the Red

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 5:53u

Volkomen onbegrijpelijk besluit van JvA (en daarmee van het NAC-bestuur).

Deze gast (Koenders) heeft na een zwabberig seizoen, aangegeven de voorkeur te geven aan iets anders dan NAC, maar is nu bereid `in arren moede` toch nog een jaar bij NAC te blijven (lees: geen andere club zit op deze gozert te wachten). Deze persoon heeft afgelopen jaar aangetoond `talent` af te zijn en te behoren tot de grijze ondermoot, die een voor een club als NAC (eredivisieniveau) géén versterking blijkt te zijn. Hoe in godsnaam kan er dan besloten worden om deze man nog een jaar langer te huren !?!?

Dit vind ik ook een klap in hetgezicht van de de mensen die via RedNac en misschien op andere wijze €`s hebben gegeven om NAC over de rode streep te trekken. Het is gvd schandalig dat er op deze volkomen achterlijke wijze wederom geld over de balk wordt gesmeten aan prutspelers, die teveel kosten en te weinig brengen.

JvA ga eens nadenken, voordat je geld van anderen weggooit, arrogante prutshagenees!!!

Hanske N

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 8:29u

Van concurentie worden spelers alleen maar beter. Dat Koenders weer naar NAC toe komt is opmerkelijk. Jens Jansse is gekocht en moet bij twijfel altijd de voorkeur krijgen als basis speler!
Aan Jens om dit waar te maken. Hup NAC.

Chielvp

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 11:23u

Laat Jefke lekker zijn focus leggen op zijn toetreding tot het veteranen team van Baronie waar hij komend seizoen deel van uitmaakt en laat hem daar lekker blijven. Op dit niveau is het niet bestaand om vriendendiensten te prevaleren boven het zakelijke en het club belang. Dit stinkt. Want daar lijkt het erg op, het wederom huren van Nitwit Koenders en het staks voor een habbekrats verkopen van Amoah is wel degelijk een vriendendienst aan zijn boezemvriendje Stewart. AZ wordt hier beter van en wij schieten er niets mee op. Aan het belang van NAC, aan het belang van al die mensen die zich drie slagen in de rondte hebben gewerkt en nog dagelijks doen, wordt niet gedacht en dat is uiterst verwerpelijk. Met van As is ook geen communicatie mogelijk hij beperkt zich tot zijn vriendjes binnen NAC en de rest negeert hij gewoon, je bent lucht, er zijn sponsors die vanwege dit ventje en zijn gedrag de pijp aan Maarten hebben gegeven. Ik ben het er over eens dat we op voorhand niet negatief moeten doen maar dit is toch wel een geval appart wat samen met het vorige bestuur op had moeten stappen. Logisch als je net als meerderen op deze site de wetenschap hebt hoe dit ventje in elkaar steekt en totaal niets met NAC heeft dat we dat ventileren. Laat hem eerst eens bewijzen dat het anders is, laat hem eens met een aanwinst komen, laat hij ons eens zien dat hij normaal kan communiceren en dat hij sociaal onderlegd is, laat ons eens zien dat je de achterban serieus neemt. En toon eens wat genegenheid naar ons die jou salaris betalen. De definitie van salaris is een vergoeding voor geleverde prestaties, met andere woorden werken voor je geld, begin daar dan eens een keer mee luie donder in plaats van elke maand je hand ophouden. Presteren van As dat geld ook, NEE vooral voor jou!

dun ert

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 11:53u

Vorig jaar was `t al compleet k*t, dus voor mij is er maar 1 icoontje voor Koenders:

donvangeene

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 12:47u

Milano vond ik als back een heel goede speler; hij moet echter niet centraal of op het middelveld spelen, daar is hij kwalitatief niet op eredivisie-niveau.
Overigens moet men niet zeuren over verkeerde kant dekken of zo, kwam eenmaal voor en voorts wie is er niet vlekkeloos ? Zelfs Penders, de beste naccer ooit maakte weleens een blunder.

ik hoop ook wel dat amoah bij ons blijft: de beste nac-spits sinds leo canjels

Fretj.

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 17:29u

Altijd goed, een speler halen waarmee de supporters zich kunnen identificeren... Wat een ellende...

Jannie F7

Geplaatst: zondag 10 juli 2011 om 18:55u

Dit ventje was ook het mannetje dat benzine tankte met zijn diesel autootje...

ijpelaart

Geplaatst: maandag 11 juli 2011 om 8:14u

En we huren Kolk ook.

TinusDeP....

Geplaatst: maandag 11 juli 2011 om 9:41u

och och... dra-ma-tische verdediger! Heb hem vorig jaar geen bal goed zien raken en dan ook nog maar eens een jaartje bijtekenen bij NAC - de club waar hij zichzelf te groot voor achtte - toen niemand anders zich kwam melden...

Als ik het voor het zeggen had gehad, had die jongen komend seizoen thuis op de bank naar Studio Sport zitten kijken, maar ik had hem NOOIT meer in mijn selectie willen hebben...

Ata

Geplaatst: maandag 11 juli 2011 om 11:19u

Ata en zijn vrouw zijn diep verontwaardigd over deze onbegrijpelijke keuze.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 11 juli 2011 om 12:34u

Dit verzin je toch niet? De grootste prutser van vorig seizoen, die zich nog NOOIT ergens heeft bewezen en nul komma nul zelfreflectie heeft (in het NL voetbal lijkt alleen Bruins nog grotere pannenkoek te zijn op dit gebied). En wij zitten er WEER een jaar mee opgescheept.

Bedankt, Van As!

KeesdeJongh

Geplaatst: maandag 11 juli 2011 om 15:54u

Milano Koenders! Overschatte voetballers! Jens Janse veel meer inzet en PASSIE! Wat is die Koenders slecht zeg! !!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven