homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2011
Bierprijs volgend seizoen omhoog


De kans is zeer groot dat we volgend jaar nog meer moeten gaan betalen voor een biertje. Is de prijs nu al 2,10 euro, volgend jaar wordt dit vermoedelijk 2,30 euro..

Dit is overigens nog niet officieel bevestigd door NAC. Een slechte 1 april grap of helaas waarheid? Later meer.


Bron : De Rat, Dennis van Bergen @ Twitter


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


14-jul-2011
NAC Breda? Da's gewoon een ander woord voor B...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bertus Baklip

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 18:04u

Dat zou echt schandalig zijn!

echtebredanaar

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 18:05u

2,30 voor dat schijtbier?? mot nie gekker worre en wa doet bavaria voor NAC?als ze geen geld er in steken dan zuip ik geen ene pint meer, op flikkere met da goor bier en jupiler terug ik betaal in de binnestad nog geen 2dertig voor een glas waarom dan voor da schijtbier wel?? never nie

Bertus Baklip

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 18:06u

Daarboven staat trouwens een nog erger bericht, dat er beslag is gelegd op de televisiegelden en dat de schuld aan de gemeente toegenomen is!?

Ik hoop dat het allemaal met de datum van vandaag de dag te maken heeft!

BATI

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 18:13u

Voor echt bier zou ik ook best 2,50 willen betalen. Maar niet voor die uilenzeik!

Sjak

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 19:00u

Denk het niet Baklip, het staat overal, de gemeente breda heeft de eredivisiegelden direct ge-int. Waar zal het eindigen :-(

simmons

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 19:04u

BELASTINGDIENST LEGT BESLAG???

later meer.

klote....

Sjak

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 19:08u

http://www.nu.nl/sport/2482465/belastingdienst-legt-beslag-bij-nac-breda.html

simmons

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 19:10u

438.000 meer inzamelen dus...

P daddy

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 19:23u

Als je toch schuld hebt, dan liever bij de gemeente dan bij de belasting. De bd hanteert immers forse boetes en rentes. Met de gemeente kun je als NAC zijnde weer wel wat regelen. Bij de belastingdienst is NAC een nummer, bij de gemeente één van de pijlers.

Ik denk dat dit niet eens zo heel slecht uit gaat pakken voor NAC.

DirtyBird_NAC

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 19:25u

ja en de belasting gr ook weer langs geweest

Wick

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 21:03u

2,30 voor een beker zeik. Tsja we gaan het maar gewoon allemaal weer betalen denk ik. Er zit simpelweg niets anders op.

kikako

Geplaatst: vrijdag 1 april 2011 om 21:13u

tuurlijk is de gewone man weer de lul blijven we toch lekker lang bij de haagse poort zitten toedeloe: :Z:Z

Subietpilskes

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 0:40u

Is dit nou een site die achter het in zwaar verkerende ONZE slub staat? Net een zeer verhelderend betoog gehoord van Ed Busselaar op de forumavond. Die man was heel duidelijk: als er niks gebeurt is NAC ten dode opgeschreven. Zijn reddingsplan klonk mij plausibel. En wat doet de RAT redactie? Er wordt een klein onderdeeltje uitgelicht en dat wordt als sensatienieuws gebracht. De bierprijs gaat 20 cent omhoog! Had dan ook zo sportief geweest erbij te vermelden dat deze maatregel NAC 150.000 euro oplevert. Had er dan ook bij vermeld hoeveel moeite veel vrijwilligers en NAC mensen momenteel doen om de boel nog te redden. Zijn jullie nou een fansite? Wat een flauw en negatief artikel. Hier help je de club echt niet mee

Y.

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 0:50u

@ Subietpilskes

Misschien moet je eens kijken naar het tijdstip waarop dit nieuwsitem geplaatst is. Dan zie je dat dit al ruim voor de forumavond geweest is. De voltallige Ratdaxie is aanwezig geweest bij de forumavond en heeft het licht er uit gedaan. Als je loopt te klagen, zorg dan in ieder geval dat je het doet over iets dat terecht is.

oOdaantjeOo

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 0:52u

de rat heeft via twitter hele avond live verslag uitgebracht van de forumavond.niet zo negatief zijn over je medesupporters!

Y.

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 0:52u

Bovendien, je zou eens moeten weten wat er achter de schermen gedaan wordt. Echt ongelooflijk die reactie.

Subietpilskes

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:00u

De meeste mensen zitten niet op Twitter en lezen alleen dit negatieve bericht. Als je geen insider bent krijg je nu een negatief beeld. Je leest alleen dat de bierprijs stijgt. Ik vind het het heel onverstandig dit soort artikelen te plaatsen. Wacht er dan mee tot je het hele verslag klaar hebt. Lees de reacties maar eens hierboven. Journalistiek niet bepaald slim!

Ik weet heel goed wat de vrijwilligers nu doen om NAC te redden, ik ben er een van. Daarom ben ik nu boos over dit item.

simmons

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:05u

zal ik nie minder om drinken kul

Y.

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:07u

Onverstandig om dit soort nieuws te plaatsen? Kom op zeg. Een journalist van De Stem meldde dit vanmiddag op Twitter. Lijkt me nieuws wat ons allemaal aan gaat toch? Bovendien was dat toen nog niet bevestigd door NAC. Staat ook duidelijk in het artikel. Kwestie van goed lezen.

Subietpilskes

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:13u

Ik lees ook : Een slechte 1 april grap of helaas waarheid? Redactie geeft dus te kennen er niet achter te staan, terwijl NAC de inkomsten hard nodig heeft!

200% NAC

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:16u

Ja, Subbietpilkes, en ik kan je nog meer vertellen.... Volgend jaar niet alleen de bierprijs omhoog maar ook de prijs van de kroket, de frikandel, het broodje bal en last but not least ook de prijzen van de seizoenskaarten met gemiddeld 60 euro. En daarom wacht ik nog even met storten... Iedere wedstrijd zit ons stadion vol. Andere clubs kijken met jaloezie naar onze supporters-aantallen. Zelfs als NAC nacompetitie speelt en het vege lijf moet zien te redden tegen bv. Top-Oss. Zelfs dan zit het stadion vol, dit in tegenstelling tot andere in nood verkerende clubs. En dan nog willen financiers zien hoe betrokken de supporters zijn en worden we onder druk gezet. Wat een gelul. Als NAC geen kans ziet rond te komen met het geld dat alle supporters binnen brengen aan entreegelden en consumpties dan is er iets goed mis. En als daarnaast de sponsors niet genoeg opleveren om een eredivisiewaardig elftal op de been te brengen dan moeten we misschien, hoe pijnlijk het ook klinkt maar terug naar de eerste divisie.... Dat is de consequentie van het huidige voetbal. Met al zijn grootverdieners. Spelers die elkaar nog geen bal toe kunnen spelen over 3 meter maar wel lopen te schreeuwen om geld. Wat is er trouwens mis met gewoon werken na je voetbal-carričre, zoals ze vroeger deden ? Argumenten zoals: ze moeten het in een korte periode verdienen, gaan helemaal nergens over. Dat is het failliet van het Nederlandse voetbal, niet alleen hier maar wereldwijd komt er een einde aan de bomen die tot in de hemel groeien. Amen.

Y.

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:19u

Nogmaals: dat item.is van 6 uur `s avonds en dus VOOR de reactie.van Ed Busselaar tijdens de forumavond. Toen was er nog géén bevestiging en dus ook niet duidelijk of het om een 1 april grap ging of niet. Maar goed, je kan het ook gewoon niet willen begrijpen.

boelie

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 1:39u

@ Subietpilskes

Een bijzonder kort en opmerkelijk objectief bericht over één van de heilige huisjes bij de supporters...

Streep dat maar even weg tegen alle tijd en energie die er op de fansites in redNAC wordt gestoken, en neem daarna bijvoorbeeld even de VI`s van de afgelopen weken door.

Ik denk dat je dan tot de heldere conclusie zult komen dat het wel meevalt met het negativisme hier. Als we de boel willen afzagen, dan zagen we de boel af. Maar als je al aanstoot neemt aan bovenstaande...? Al verhogen ze de prijs noodgedwongen naar 5 euri, de Ratdaxie zal er ginne druppel minder om drinken. Schei toch uit man, hier is `t alles voor de club en niks anders!

HUP NAC!

RA

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 10:39u

@200% NAC

Wat gaat een kroket of frikadel nu dan kosten.......?

Oh nee, ze verkopen bij NAC geen kroketten of frikadellen........

Je bent gisteren niet bij de forum avond geweest waarschijnlijk, busselaar hield een goed verhaal en heeft uiteen gezet waarom het moet en wat het oplevert.

Zeiken dat NAC zijn eigen broek maar moet ophouden met zoveel sponsors en supporters dat de spelers zoveel verdienen daar hebben we helemaal niets aan. Allemaal negatieve energie en dus verspilde energie. De financiers hebben al een hoop geld in NAC gestopt als sponsors de afgelopen jaren en nu een extra bedrag van 1,7 miljoen. is het dan zo gek om de supporters ook om een bijdrage te vragen?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 11:47u

Wordt geen drup minder om gezopen , geen enkel probleem wat mij betreft. , "mag ik dat zeggen , JA dat mag ik zeggen".

hannibal

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 14:39u

ondank hilarische nicotineprijzen paffen verstokte rokers gewoon door en door de benzineprijs laat ook bijna niemand zich afschriken; gegeven de omstandighedn is dit allemaal best te billijken. wel hufterig natuurlijk dat je vor dat geld bahvaria moet drinken. nog lulliger is dat je nu dus nog meer mag bijbetalen aan de ellende en dat terwijl alles zo goed ging...

piair

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 18:31u

Prima bericht wat mij betreft, iedereen is vrij om te drinken wat ze willen, ik drink er geen een minder om en als dit Nac extra geld oplevert vind ik dit prima, net zoals de duurdere seizoenskaarten sta ik volledig achter,

Nac moet kost wat kost overleven verdomme !!

snuifbuis

Geplaatst: zaterdag 2 april 2011 om 19:07u

steeds meer arena taferelen bij ons NAC

Deblauweolifant

Geplaatst: zondag 3 april 2011 om 2:20u

Er is uitgerekend dat het Bier en alle overige horecaproducten met 400% moeten worden verhoogt (bier moet dus naar eurotje of 8,00!!) om break even te spelen!

De afdeling horeca heeft NAC dit seizoen wederom een slordige 800.000 gekost???????????

Rara hoe kan dit?

Terwijl externe bedrijven NAC een gegarandeerde 800.000 + bonus aanbieden om de gehele horeca over te nemen?

De afgelopen weken zijn er zaken bovenwater gekomen die het daglicht niet dulden! Nu blijkt het duidelijk waarom bestuursleden maar ook sponsoren (zeg maar parasieten!) de lijken in de kast wilde houden.

Niemand van het bestuur en gros van de zogenaamd uit clubliefde donerende sponsoren loopt zonder boter op zijn hoofd rond!

Bouwwerkzaamheden die 50.000 kosten werden voor 200.000 aangenomen en bouwbedrijf de grote jongen uithangen door voor 100.000 te sponsoren enz enz enz.

Zelfs de constructie van de hoofdsponsor Sunweb blijkt een wassenneus! Deze krijgt voor 1,5 miljoen exposure terwijl het nog geen 500.000 schuift.

NAC is ziek tot op het bot!

Enige redding is iedereen die maar iets met het beleid te maken heeft gehad de laatste 5 jaar overboord. Nieuwe overzichtelijke structuur met maandelijkse toetsingsmomenten! Een accountant die niet zomaar overal zijn handtekening onder zet en algemeen, technisch en financieel directeur die zich maandelijks laten controleren door onafhankelijke raad van bestuur! (deze mogen never nooit meer van het bedrijfsplan afwijken en zullen bij overtreding direct moeten ingrijpen!)

Als er maar 1 huidige parasiet blijft zitten is NAC over een korte tijd wederom besmet!

Dit gaat tevens een hoop sponsoren kosten, aangezien een groot aantal het voor wat hoort wat principe hanteerde waar zowel bestuurder als sponsor lachend hun zakken vulde over de ruggen van ons als fan!

Het is dat er nauwelijks iets terug te vinden is op papier, echter deze witte boorden zouden hard aangepakt moeten kunnen worden en hoofdelijke aansprakelijk worden gesteld voor het leed wat ze ons als supporters hebben aangedaan.

Kortom alle hoop op Crisismanager en onafhankelijke mensen als Steevens en blijven bidden .........................................................................

harry b.d.

Geplaatst: maandag 4 april 2011 om 9:30u

Nooit meer wat van gehoord van die zogenaamde betrokken jongens van Judasbier.

The Freak

Geplaatst: maandag 4 april 2011 om 18:36u

Het kan me niks verreken, ik zal er echt geen pilske minder om drinken. Als ik 20 (!) bier bij een wedstrijdje NAC wegtik, kost me dit dus 4 euro (!) meer. Nou nou nou wat een bedrag. HUP NAC EN PROOST!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven