homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 december 2010
Aandewiel mist visie en twijfelt over zijn toekomst bij NAC


Ondanks het feit dat hij het met zijn kompaan John Karelse alles behalve slecht doet is Gert Aandewiel niet gelukkig met de huidige situatie bij NAC en twijfelt hij over zijn toekomst in Breda. 'Ik zie minpunten, er moeten dingen beter, zo kan het niet doorgaan. Gezien de selectie en de achterban is NAC een mooie club voor een trainer, maar ik hoop dat er de komende maanden wel een visie ontstaat bij de club. Er komt een nieuwe clubleiding en de vraag is wat die wil en wat die kan.'

Aannemelijk is dat Aandewiel onder andere doelt op de erbarmelijk omstandigheden op het trainingscomplex in Zundert, de financiële (on)mogelijkheden in de toekomst en de aanhoudende onrust rondom de club.

Saillant 'detail' is dat de verbintenis van Aandewiel na dit seizoen nog een jaar doorloopt en die van Dun Karel afloopt. Wat NAC van plan is weet waarschijnlijk niemand, ook binnen NAC niet. Alles valt of staat met wat er de komende tijd staat te gebeuren met de club. In de komende maanden worden de eerste kaarten voor het volgende seizoen in de voetballerij geschud. Mensen zoeken naar zekerheid. Wil NAC een leegloop en nog meer onrust voorkomen dan zal er sneller dan snel gehandeld moeten worden en duidelijkheid moeten komen.

Het worden weer spannende maanden..


Bron : De Rat, Voetbalprimeur, VI


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Gert Aandewiel


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 12:50u

Bij het lezen van de kop dacht ik "oh, jezus, laat iedereen nu eens even z`n klep houden" maar toen ik vervolgens het bericht las, vond ik de kop niet passen bij het citaat.

Ik mis met name de (uitgesproken) twijfel over zijn toekomst.

Aandewiel plaatst (zo zal niemand kunnen ontkennen) terechte vraagtekens bij een aantal punten, welke vraagtekens wij, als trouwe volgers van NAC en deelnemens aan DROL, niet anders dan kunnen beamen.

Helter

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:13u

Wat een huilebalk!!
Hij weet hoe precair de situatie bij NAC is en dat er hard gewerkt wordt aan een structurele oplossing. Dat daarbij onzekerheid ontstaat is lastig maar normaal. Beseft blijkbaar niet dat bij tegenwind NAC zo maar kan omvallen.
Laat hem blij zijn dat hij een kans krijgt en niet is "wegbezuinigd".

Niet lullen maar poetsen. Als dat niet kan opzouten én zonder grote strik er om heen.

akes

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:15u

Ik vraag me af of het met een achterban zoals die van NAC niet mogelijk is om 2 weekenden fans te vragen om te helpen in Zundert.

De contacten in de bouw zijn er om goedkoop spullen in te kopen en er zijn vast fans bereid om te helpen bouwen. (bekwame vakmensen wel te verstaan). Ben je gelijk van het meest vreselijke onderdeel van NAC op dit moment af, Zunderello...

Tuur

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:20u

Bouwen in Zundert blijft een domme optie als je het mij vraagt. Gewoon dat contract afkopen, verbouwen bij Baronie en een samenwerking aangaan mbt trainen en jeugd. Baronie wil wel.
NAC terug naar Breda!!

J-roen

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:22u

@ Helter,

Waaruit maak jij op dat er HARD gewerkt wordt aan een oplossing ?
probleem is dat wij fans hier nauwelijks iets van meekrijgen, en zo te horen Gert dus ook niet...

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:29u

Contract afkopen is, gezien de huidige situatie, geen optie. Ik zag de vergunningaanvraag in t lokaal krantje staan, het is wachten totdat daar meer over bekend is en de fundering de grond in kan.

Tot die tijd: niet lullen maar poetsen...

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:34u

Deeze uithaal van Aandewiel is een keiharde klap in het gezicht van de pseudo-leiders van ons NAC, ome Cor verantwoordelijk voor het technische beleid in het bestuur, Basje van Bavel als voorzitter en de directe baas van Aandewiel van As. Een beetje in de pers gaan lopen klagen over je werkgever is natuurlijk niet chique, maar in dit geval wel begrijpelijk. Je zult maar met dit soort clowns opgescheept zitten al bazen ! Hoeveel interlands had ome Cor ook alweer achter zijn naam ?

De enige oplossing om het voetbal know-how gedeelte (inlc drive, willen winnen, passie) terug te krijgen en boven de middelmaat te gaan uitsteken is het terughalen van PvH. Dan moeten de vertegenwoordigers van de supporters in de RvT wel luid en duidelijk afstand nemen van de scheldende en boerende types die de clubtopscorer van ons NAC niet meer pruimen. De supportersroeptoeter in de RvT moet maar eens duidelijk maken dat tweedracht niet getolereerd wordt en dat eenieder die zich zo wenst te gedragen een middelvinger kan krijgen.

hannibal

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:46u

men gaat in zundert pas bouwen als er vergunningen zijn. makkelijk dan, de zndertse NAC supporters schrijven zich blind aan bezwaarschriften, Bras heeft geen zin meer => contract ontbinden en naar de blauwe kei. moeilijk

Tuur

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:47u

@ Mieshoop

Contract afkopen geen optie?? Is dat onderzocht dan? Wat betaalt NAC dan in vredesnaam aan zo`n terreintje in Zundert... En als het in Breda goedkoper zou kunnen (incl. reiskosten etc)...
Ik denk als je een verbouwing betaalt (die je in Zundert bespaart) bij Baronie en je doet samen iets op jeugdgebied, je laat het 2e daar spelen, speelt met het 1e een wedstrijdje per jaar en laat de opbrengsten bij Baronie, dan kom je al een heel eind om daar gratis te zitten de komende 10 jaar.

Ik geloof er geen fuck van dat je gedwongen 10 jaar in Zundert moet gaan zitten... Ja als de verbouwing is gedaan, dan kun je niet meer terug. Maar NU KAN HET NOG!!!

NAC hoort in Breda en de CR had hier voor moeten gaan liggen. Maar goed dit is niet het enige wat de CR niet heeft voorkomen. Maar dat wil niet zeggen dat je nu niet kan eisen dat NAC alles op alles moet zetten om nu het nog kan, terug te keren naar Breda.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:50u

Het amateurisme en de zogenaamde machteloosheid van types als Ouwerkerk en van Bavel en van Rooij is te triest voor woorden. Waar zijn deze mensen de afgelopen 8 maanden mee bezig geweest ? Blijkbaar niet met het zorgen voor fatsoenlijke omstandigheden binnen ons NACse. Men is opnieuw door een bodem gezakt.

Het is gewoon schandalig. Deze bende mag nooit meer terugkomen.

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:50u

Ratdaxie, toch zo maar mijn doubts overgenomen , middels deze topic van jullie.Dat contract van hooftrainer ligt nog ergens in de schuif zonder handtekening van beiden heren. Neemt niet weg dat samson en Gert ( de tweeling) goed bezig zijn! Dit huwelijk is namelijk volgens en Peppie en Kokkie van korte duur voor 1 !

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 13:57u

Tuur: denk je niet dat dat het eerste is wat van onder tot boven is onderzocht? Ik herhaal: contract afkopen is financieel geen optie, contract ontbinden is juridisch niet haalbaar. Daar laat ik het bij..

Tuur

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:00u

Volgens mij staat toch in het vaak genoemde Cultuurhandvest dat NAC in Breda moet spelen... Of geldt dat alleen voor de wedstrijden van het 1e en kunnen trainingen en jeugd gewoon vertrekken....

Dit is net zo hard een onderdeel (misschien nog wel harder) van de clubcultuur dan een roze uitshirt.

Dat een of andere op winst beluste pannekoek uit Eindhoven dit langs de CR en Bestuur heeft gekregen is onvoorstelbaar. En dat voor 10 jaar! Leuk ook voor die mensen die gingen kijken bij de trainingen. Vaak oudere mensen die al decenia naar NAC gaan en soms niet eens een seizoenskaart konden betalen..

Dit is weer een voorbeeld (net als het aquarium voor de uitsupporters, de wc`s op de hoofdtribune met de lange wachtrijen, de waardeloze horeca voor de supporters na/voor de wedstrijd, het schandalig luxe spelershome/bestuursbar etc etc) wat aantoont dat iedereen die de afgelopen jaren bij NAC de dienst heeft uitgemaakt niets begrepen heeft van de echte NAC cultuur.

Tuur

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:09u

@ Mieshoop

PS: Ik neem dat in het onderzoek van Top tot Teen, ook is meegenomen dat er spelers/trainers weglopen cq niet komen, om deze reden.

Dan moet het namelijk wel een verdomd duur grasveldje zijn daar.

Helter

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:20u

@J-roen

Dat blijkt uit de feiten.
Het feit dat NAC nog niet is omgevallen, in categorie 2 blijft, , contract van Gudelje opengebroken is in een periode dat er weinig geld is, een herstructurering is ingezet (waar maken supporters deel uit van de RvT??) geeft aan dat er hard gewerkt wordt. Dat dit niet voor iedereen zichtbaar is of naar wens is kan zijn, maar het is o zo makkelijk alleen maar te roepen en blind te zijn voor zaken die goed gaan.

En Gert moet zijn ongenoegen intern uiten en geen onrust zaaien. Niemand schrikt ervan als hij twijfelt aan zijn toekomst bij NAC.

Sjak

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:22u

@Tuur en Mieshoop

Ik ken het contract niet, maar ik denk dat gezien het feit er niet voldaan is aan een aantal kwaliteitscriteria er een aanpassing gemaakt kan worden t.a.v. het contract, helemaal vanaf is lastig, maar je kan die grasveld altijd nog verpachten aan een of andere boer uit Zundert
m.a.w. doe wat Tuur zegt, koop dat contract af op een of andere manier en klaar ermee, NAC moet gewoon terug naar Breda en Baronie is zeker een mooie optie, ik denk als daar de wedstrijden van het 2e gespeeld worden er ook meer mensen op af komen


harry b.d.

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:29u

Zij zullen in deze harige discussie graag naar Mommers willen wijzen. De Einzelgänger die alles achter hun rug flikte (of kon flikken).

Een contract dat niet past en alleen maar nadelen heeft moet worden ontbonden. Punt uit.

hannibal

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:41u

een contract waarvan afkoop geen optie is. welke gek heeft dat ooit ondertekend?

ßred@

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 14:49u

http://www.vi.nl/Nieuws-item/191791/NAC-Breda-volgt-prestaties-Kwakman-op-de-voet.htm

mooi als het lukt

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 15:43u

Voor zoveel iemand het contract zou hebben: ik zou het graag eens zien. E-mailadres bij Ratdactie bekend.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 15:44u

@ Breda

Wat is mooi als het lukt: die 75 mille vangen (wat een koopje) of TM afkopen (wat een schande als er betaald zou worden) ?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 15:49u

Non-discussie over het afkopen van het 10 jarig contract , spelers zijn uiterst tevreden mits de faciliteiten er komen , welnu , die komen dusss.....

de dominee

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 15:56u

NAC is hard bezig om onder het 10jarig contract uit te komen. Aan de gemeente Zundert is gevraagd om de verbouwing te betalen omdat dit goede promotie is voor de gemeente Zundert (quote: al die keren dat de cameras van de NOS langs het trainingsveld staan is goede reclame voor Zundert) of ze spelen en goed spelletje bij NAC heel goed want de bouwvergunningen krijgen ze nooit en kunnen ze wal onder het contract uit of ze zijn echt helemaal gek!

m smeets

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 16:18u

hoogste tijd voor hoppen

ßred@

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 16:26u

portugees,
wat denk je zelf?

darude

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 22:16u

Aandewiel heeft groot gelijk. De sportieve resultaten brengen iets van rust, maar de werkelijkheid wordt er slechts tijdelijk mee verbloemd. Goed beschouwd zijn de arbeidsomstandigheden voor Johnny en Gert erbarmelijk.

Er wordt gevoetbald op een lap gras in nomansland ergens langs de Belgische grens. Faciliteiten bestaan aldaar uit een stel aaneen gekoppelde bouwketen waar de leidingen dichtvriezen zodat er `s winters niet gedoucht kan worden. Betaald voetbal praten we dan over!

Op economisch, technisch en bestuurlijk vlak is de club een janboel die gerund wordt door incapabele halve zolen van het kaliber Reijn/ Van As. Bezig met hosen en overleven zijn ze, voor visie en lange termijndenken is geen tijd.

Helter

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 22:43u

@WW

Pff.
Als je me een beetje volgt op dit forum heb je vaker kunnen zien dat ik ook kritisch ben. Maar het gaat me te ver om altijd met de wolven mee te huilen.
Gertje wist hoe de situatie was en wilde perse samen met John het hoofdtrainerschap. Dan moet je nu niet inees wijs gaan doen maar gewoon werken en gezien de resultaten gaat dat heel aardig. Douchen kunnen ze ook wel in Breda of thuis na de training voorlopig.
Anders moeten ze bij mij in de bouwkeet eens komen `lunchen`.

darude

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 23:32u

Beste Helter, als ik je goed begrijp mag Aandewiel alleen trainer worden bij clubs waar de situatie 100% naar zijn zin is? De club waar hij nu werkt, heeft qua voorzieningen minder te bieden dan vv Neerlandia uit Dorst en komt toezeggingen over verbouwingen niet na. Dan lijkt me dat Aandewiel daar best wat van mag zeggen, zéker wanneer hij op deze manier de mening van zijn spelers verkondigt (en dat doet hij).

darude

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 23:38u

Bovendien, en dat is mijn laatste toevoeging op eerder gemaakte punten, siert het Aandewiel dat hij pas aanmerkingen maakt op het moment dat het sportieve tij mee zit: na thuisoverwinningen op Twente, PSV en Utrecht. Hij had ook het succes kunnen claimen en de polonaise aanvoeren. En hij had ook kunnen klagen over de faciliteiten in de excuussfeer na een aantal nederlagen. Niets daarvan; dat kenmerkt een integer en bescheiden man.

Hanske N

Geplaatst: donderdag 16 december 2010 om 9:09u

Ik snap Aandewiel wel en hij heeft ook gelijk dat hij die punten ter sprake brengt. Alleen de timing begrijp ik totaal niet. En ook, waarom via de media?
Dubbele agenda?

Peppie&kokkie

Geplaatst: donderdag 16 december 2010 om 9:47u

Heel simpel heren,
Andewiel gaat voor het hoofdcoach verhaal middels de druk die nu bij nac weglegt. By By JK. Zo werkt het gewoon!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven