homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 december 2010
Voorbeschouwing Excelsior – NAC


Mits de weergoden ons ditmaal goed gestemd zijn (iets van ‘3 x is scheepsrecht’?!?) wordt er vanavond om 8 uur in het Kralingse Madurodam-stadionnetje van Excelsior door middel van een zogeheten scheidsrechtersbal de resterende 84 minuten van Excelsior – NAC hervat.
Voor beide ploegen is het een pot waar grote belangen op staan.
Voor F’noord 2 de Kralingse voormalig oud-papier boys van Excelsior is het noodzaak om punten bijeen te sprokkelen om het gat met de nummer 15 (de ‘bijna kampioenen’ van Vitesse) niet verder te vergroten, NAC heeft inmiddels weer de aansluiting met de goede kant van de middenmoot gevonden en kan bij winst zelfs ‘los’ op de 7e plek terechtkomen.

Excelsior heeft zichzelf afgelopen weekend een slechte dienst bewezen.
Uit bij de grote ‘broer’ f’noord vergat men de dikverdiende gelijkmaker erin te peren, waardoor men zichzelf ernstig tekort deed.
Het feit, dat men tegen deze voormalige middenmoter makkelijk mee kon gaan in de strijd, geeft aan dat het geen ploeg is om te onderschatten.
Zeker op het Kralingse ku(ns)tgras, is Excelsior een verdomd lastige ploeg om van te winnen.
Nec, F’noord , Vvv en Heracles hebben dit al aan den lijve ondervonden, Ajax mocht achteraf in zijn handjes klappen met een gelijkspel.
Met zeer beperkte middelen, heeft Excelsior gewoon een leuk voetballend elftal bij elkaar gebracht wat het menig tegenstander verdomd lastig kan maken!

Hugodver: wat was het weer een heerlijk avondje NAC afgelopen zaterdag.
Met passie, wilskracht en bij vlagen uitstekend aanvallend voetbal bleven ook tegen de Utrechtse trommelaars de punten in Breda.
De balans is weer helemaal terug in het elftal, waardoor spelers elkaar weer veel makkelijker op het veld weten te vinden.
Daarnaast is de ‘bank’ inmiddels ook goed gevuld met eredivisiewaardige spelers, waardoor het wegvallen van Lurling (teveel last van een spierverrekking) opgevangen kan worden door het inbrengen van Gorter.
De plek van de geschorste Luijckx (ook tegen Vitesse geschorst vanwege de 5e gele kaart) wordt opgevangen door ‘regisseur’ Gillissen en de rest van het elftal is gewoon een gevalletje ‘copy-paste’ van de laatste 2 thuiswedstrijden.

Met zo’n elftal en zo’n bankbezetting mag je gewoon spreken over een zeer aardig elftal wat vanavond op het ‘plastiek’ in Rotterdam gaat aantreden.
Tel hierbij op, dat Excelsior in de hoek zit waar de klappen vallen en het feit dat de Parel van het Zuiden gewoon in een ‘up’ zit en je zou bijna hardop gaan denken dat we vanavond eindelijk de ‘ban’ met betrekking tot competitie-uitwedstrijden gaan doorbreken…

HUP NAC


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


15-dec-2010 EXC-NAC (1-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

vlaai

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 10:37u

normaal gesproken de eerste uitzege maar ik ken ons cluppie langer dan vandaag........

dbare

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 11:05u

inderdaad vlaai...
NAC kennende zal dit wel weer een verliespartij worden

COME ON NAC!!!!!

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 11:14u

Succes heren,

Vraagje, contract van JK loopt af dit jaar, lees hier niets van terug. Zijn onder tussen hoofdcoaches beiden maar hebben een contract als assistent tot op heden. Iedereen heeft zijn buik vol van de toekomstige organisatie echter het trainerschap blijft buiten ``categorie``. Jammer ,had verwacht dat de ratdaxie dit item al zou aanzwengelen. Ondertussen doen ze het toch maar goed. Sterkte en gas erop

simmons

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 11:32u

whoea Gertjuh.

Aandewiel : `Pas voor donderdag sneeuw besteld`
14/12/2010 16:35

NAC gaat woensdagavond op bezoek bij Excelsior. In thuiswedstrijden verloopt dit seizoen alles naar wens voor de club uit Breda, in uitduels brengt de ploeg het er een stuk minder vanaf. Slechts één punt werd er meegenomen van vreemde bodem.

`Volgens mij is er pas voor donderdag sneeuw besteld, dus ik ga er voorlopig maar vanuit dat de wedstrijd morgen gewoon gespeeld kan worden. De héle wedstrijd dan`, zo luidt het gekscherende commentaar van NAC-trainer Gert Aandewiel (foto) op de clubwebsite. De coach doelt op het verleden van de wedstrijd.

Op het treffen tussen NAC en Excelsior rust immers een ware weervloek. De wedstrijd werd in eerste instantie op zaterdag 4 december afgelast en later op maandag 6 december na zes minuten gestaakt vanwege dichte mist.

NAC moet het woensdag doen zonder de geblesseerde Ferne Snoyl en de geschorste Kees Luijckx. Aandewiel: `Het blijft een lastige wedstrijd. Niet alleen door de potentie van Excelsior, maar ook door de omstandigheden: het kleine veld van kunstgras.`


de puut

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 12:08u

Gaan we Fredje (ssssssllllll) Rutten napraten en alle tegenstanders voor "lastig" verslijten. Uitgaan van eigen kracht NOAD. Go with the flow.

KeesdeJongh

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 12:20u

Vanavond en zaterdag 3 punten en we staan op de 6de PLAATS!!!! Laten we 2010 mooi afsluiten!!!!!     

kevinflr

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 15:33u

Wellicht met een geel-zwart, hekel aan Feyenoord, gekleurde bril gekeken naar de wedstrijd Feyenoord - Excelsior? Excelsior is hooguit twee maal in het strafschopgebied van Feyenoord geweest en heeft één doelpoging gehad (laatste minuut, kopbal)

Ik begrijp dat het frustrerend is dat een club als Feyenoord langszamerhand dichterbij komt en het moment nadert dat ze NAC Breda inhalen, maar dat hoef je niet af te reageren in een voorbeschouwing op jullie eigen wedstrijd, denk ik.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 15:57u

@kevinflr
Was nochthans een prachtige tweede goal in die wedstrijd tegen willem-2 uit 15 ! , al was het in eigen doel HAAAAA !! , zitten bulderen van het lachen , de lamme tegen de kreupelen.
Denk je echt dat de nerds NAC nog voorbij gaan op de ranglijst , dream-on........

NOAD boven alles

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 20:22u

Voor de thuisblijvers: http://atdhe.net/30732/watch-excelsior-rotterdam-vs-nac-breda hier kunnen we ons aller-nacpubliek weer horen zingen tijdens een verder redelijk saaie wedstrijd.

JanNac

Geplaatst: woensdag 15 december 2010 om 21:48u

Yes weer 3 punten en nu uit bij Excelsior......

CHAAM groet


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven