homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 november 2010
Hoppen buitenspel, komst Pierre en Chris van de baan


Jan Hoppen is niet gekozen als afgevaardigde van de financiers in de nieuwe kiescommissie. BN/De Stem meldt dat vanuit die geleding Wim van Aalst en Piet Jochems naar voren zijn geschoven. De kandidaatstelling van Hoppen ten spijt.

De kiescommissie stelt in de komende weken het nieuwe bestuur samen, wat op haar beurt de directie zal benoemen. Nu Hoppen niet uit eigen kring is gekozen lijkt het erg onwaarschijnlijk dat zijn droomdirectie in dienst van NAC zal treden.

Van Nijnatten heeft dit inmiddels bevestigd, van Hooijdonk en Hoppen waren nog niet bereikbaar voor commentaar.

Aanstaande vrijdag moet er meer duidelijk worden, aldus de oplettende journalist van BN/De Stem. Wanneer aanstaande vrijdag is kunt u vanzelfsprekend bekijken op de vorig jaar in grote getale verkochte RatKalender 2010. Wilt u ook volgend jaar niks missen...enfin, u weet het inmiddels


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties


25-nov-2010
Hoppen stopt met reddingsplan...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

1912

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 9:20u

Fantastisch begin van de dag.
Het blijft NAC Breda en geen Hoppen Breda.
Die is uit op macht en dat voor een paar miljoen.

Ben benieuwd of Pierre nu nog een NAC hart heeft als hij
het technisch niet voor het zeggen krijgt. Hij heeft immers ervaring als coach bij de D1 van Beek Vooruit.
Hij zal binnenkort wel ergens anders opduiken in een machtige functie en dan roepen dat hij daar ook een clubhart voor heeft.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 9:23u

Dat Bouw zijn hand overschreeuwd had was al onthuld voor de goede lezer op deze site. Dit was niet de juiste frontman voor het initiatief. Punt uit. Genoeg over gezegd. Voldoende beargumenteerd.

Helaas zit er wel een keerzijde aan het verhaal, namelijk weer een commissie. B.d. kan het woord commissie niet meer horen of zien. Het is die fossiele reflex van trage technocraten. Pseudo inspraak is het. Een quasi gevoel van betrokkenheid.

Dit soort valse argumenten en schijntaferelen moeten gezien worden als een ritueel van het huidige bestuur om zachtjes van het toneel te kunnen verdwijnen. Het laatste dat men wil is het krijgen van claims aan de broek voor hun (aantoonbare) wanbeleid van de afgelopen jaren.

Bon, de tickets voor b.d. zijn geboekt, bij de koudste wedstrijd van het jaar as vrijdag is het weer eens tijd voor serieuze zaken. In het belang van NAC.

HV

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 9:48u

Ik vind de totale stilte maar een enge start voor een organisatie die had beloofd het vertrouwen van de achterban te gaan herstellen met openheid en eerlijkheid.

Barselona

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 9:48u

Fantastisch begin van de dag

Het blijft NAC Breda en geen Hoppen Breda.

Pierre heeft alleen ervaring als coach bij de D1 van Beek Vooruit.

Hij zal binnenkort wel ergens anders opduiken in een machtige functie en dan roepen dat hij daar ook een clubhart voor heeft.

JanNac

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 9:56u

Chaam 5 graden, lichte zonneschijn

Hoppen buitenspel?
Bij buitenspel mag je toch gewoon weer mee doen bij voetbal?

Busticket Chaam-Breda al besteld. Ben er ook bij Harry.

Trouwens Suarez niet tegen NAC

CHAAM groet

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 10:08u

Tjonge, jonge, jonge, wat een gelul in de ruimte weer allemaal.

Kiescommissie, geheime verkiezingen, als mijn vriendje niet in de kiescommissie wordt gekozen, dan kom ik niet op jouw feestje.

Als het inderdaad zo is dat CvN en PvH al bij voorbaat afhaken omdat JH niet in de kiescommissie is gekozen, dan zegt dat heel veel over beide heren.

Het zou de beide heren juist sieren wanneer zij zich zouden kandideren aan een kiescommissie zonder hun "zes handen op één buik-vrindje" JH en dán gekozen zouden worden.

Dán zouden zij kunnen zeggen: zie maar, wij zijn gekozen zonder hulp van ons vriendje.

Nu lijkt het helemaal op de in Breda oh zo bekende roomse achterbakse achterkamertjespolitiek: we kunnen eigenlijk niets, maar komen op het pluche met behulp van een vriendje.

Ik hoop van harte dat zowel CvN en PvH een beetje ruggegraat tonen en zich gewoon aanbieden en vervolgens beoordeeld worden op hun reeële capaciteiten.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:00u

Nee, mensen, even wat meer feitelijkheden in plaats van oproepen tot "ruggegraat" tonen en dergelijke.

Wat je De Journalist en De Spits samen met Bouw niet kunt verwijten is dat zij hun hoofd niet getoond hebben. Dat hebben zij gedaan, in het Belang van NAC stonden zij op. Van Bavel en consorten bleven, net als de rest, stil zitten en zwegen. Het is die volkomen verkeerd gegroeide cultuur in de afgelopen jaren die stinkt en die ervoor zorgt dat slechte bestuurders kunnen blijven zitten. Ze waren met geen stok weg te krijgen omdat zij zich heerlijk hadden dichtgetimmerd. Dat hoorde je ook door alle gesprekken heen: eerst die bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering pas dan zet ik 1 stap. En cooptatie ! Hun reacties op kritiek sprak boekdelen.

Die rare cultuur van gekonkel, vriendjespolitiek en uiteindelijk shocking incompetentie mag niet worden voortgezet. Voor het voetlicht ermee, in de schijnwerpers die lui.

De zogenaamde kiescommissie die nu tot stand aan het komen is, heeft al een valse start gemaakt. Zodra het woord "geheime stemming" viel, was het voor b.d. weer over en sluiten. Deze mensen zullen het gewoon nooit leren.

Sjak

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:20u

Haha 1912, klopt, misschien kan hij een trapje hoger Peter Remie gaan opvolgen, het gaat niet zo goed op de beek.
Het is wel zo dat de scheidsrechters op de Beek wel veul respect hebben voor Pierre als hij op de bank zit

JanNac

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:22u

Chaam, inmiddels 6 graden

Harry, ik moet je gelijk geven wat betreft "geheime" verkiezingen (stemmingen). Openheid van zaken. Wat betreft het zittende bestuur, wegwezen, is te veel besmet. Ook al zullen ze goede bedoelingen hebben. Weg ermee.

Ben toch benieuwd naar de mening van PvH. Blijft voor mij een persoon die ik graag bij NAC zie in welke (PR)functie dan ook..

CHAAM groet

Dreeke

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:30u

Watskeburt? De nieuwsberichten stuiteren als kikkers in een bak alle kanten op. Twee weken geleden wist men nog te melden dat o.a. JH in deze kiescommissie plaats zou nemen, maar nu schuift de bende van 12 vanuit schimmige kamertjes twee andere personen naar voren; Wim van Aalst en Piet Jochems. Het lijkt wel een carnavalsduo De Twee Pintjes.

Dit riekt niet naar buitenspel, dit riekt naar vuil spel.

Sjak

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:50u

@ Harry JanNac

ff het organogram van NAC bezocht en Gegoogeld, wat hebben die gasten nou tot nu toe bereikt (onder voorbehoud het is een quickscan)

Dhr. prof. dr. B.J.P. (Bas) van Bavel
Is een historicus die daarna wat bestuurlijke zaken heeft gedaan, zijn enige link met NAC is dat hij de middeleeuwen bestudeerd heeft, vandaar de huidige bestuurlijke situatie

Dhr. mr. C.J.M. (Stan) Gielen
Een jurist, zit (zat) in een maatschap aan dat document van DRV te zien een procesrukker eerste klas, niet echt een slagvaardig type

Dhr. C.P.A. (Cees) van Haperen
Weinig over te vinden, ik ken die gasten persoonlijk niet maar er stond een managing director bij. Zo te zien zit hij al lang bij NAC en als het een van Haperen is van dat bedrijf dan is zit er er ook niet zo lang vanwege zijn bestuurlijke kwaliteiten.

Dhr. A.J.J.M. (André) Lips
Ahhhh een politicus van het CDA, mag vanuit de gemeente NAC in de gaten houden, de mannen van het compromis, niet van het ondernemerschap. Mooi baantje Andre

Dhr C.M. (Cor) van Rooij
Niks van te vinden, leeft die nog

Dhr E.J.F. (Arie) Verbakel
Witlox VCS, een register accountant, nou geweldig, zit hij er als sponsor of bestuurslid, ik weet het niet

Na mijn quickscan ga ik Harry iets beter begrijpen, een historicus, jurist, een politicus een registeraccountant en en ondernemer moeten het met elkaar eens worden. Dat is nog niet zo erg alleen dat het allemaal gaat onder aanvoering van een historicus. pffff.

Weten jullie wat die van Rooij doet als hij werkt?

akes

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:53u

Het riekt niet alleen naar vals spel, dat is het ook.

Ben bang dat dit gewoon weer een machtstrijd is geworden tussen mensen met centen uit de regio die elkaar wel of niet wat gunnen.

Doordat JH zijn bek heeft opengetrokken en sowiezo niet bij iedereen in de smaak viel is hij nu buiten de boot gevallen. Zo lijkt het dan teminste, want er is nog wel degelijk een kans dat hij 1 van de 2 plekjes bemachtigd.

Zonde dat onze club in dit soort spelletjes verwikkeld raakt, ik ben bang dat het club belang in dit soort gevallen vaak op het tweede plan geraakt.

Peet2

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 11:54u

Er is een spreekwoord: "we drinken een glas, we doen een plas en alles blijft zoals het was."
En zo is het bij NAC. Een directeur die zo de poort uit is gelopen met een verlies voor NAC van 4,2 miljoen, zit lachend thuis te wachten op zijn ongetwijfeld gigantische afkoopsom en een bestuur dat zegt: "wir haben es niet gewusst, maar vooruit, we zullen opstappen, maar toch ook weer niet, want we zijn wel herkiesbaar". Huidige bestuursleden, met Dré Kattenluikje Lips voorop, zijn bezig met een grote lobby om herkozen te worden, want ohoh, als ze niet meer in een NACpak mogen rondlopen, stellen ze niets meer voor. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Hoe durven ze, waar halen ze het lef vandaan? NAC ligt op zijn kont en er moeten drastische maatregelen genomen worden. Wie durft? Er waren een paar mannen, en niet zomaar een paar onbekenden, die hun nek uit durfden te steken, maar nee, NAC hoeft hen niet. Respectloos! Who the fck zijn Jochems en Van Aalst, nooit van gehoord, of is laatstgenoemde die Rotterdammer? En NAC straks weer simmen bij de gemeente om geld?

kees4

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:00u

ik snap al ziezo niet dat er nog iemand kan denken dat pvh een nac hart heeft.
of ben je vergeten hoe hij de laatste keer hier weg is gegaan nee hij is een geld duivel dan heb je geen hart voor een club hoor denk daar maar eens goed over na.
ik heb het altijd al een slecht teken gevonden om hem terug naar nac te halen die club verader.

Sjak

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:09u

@ Kees4
Het is ook geen NAC-er, hij komt uit Steenbergen en is bij NAC gaan voetballen omdat hij hier een kans kreeg. Daarna heeft hij een mooie carričre gehad. Er ligt idd een flinke smet op de laatste keer dat hij ff met Ton L. NAC zou komen redden. Dat was denk ik voor hem ook een grote les.
PvH is een man met veel contacten en heeft een goede uitstraling, hij zou net als die kale bij Twente (van Halst) goed werk kunnen doen naar sponsors en supporters. Als oud-voetballer zou hij ook adviseur kunnen zijn van de technische staf. Laat hem maar eerst eens meelopen bij NAC, daarna kan je pas beoordelen of hij echt die kwaliteiten heeft die iedereen hem toeschrijft.

Dreeke

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:17u

@kees4

Laat een ding duidelijk zijn; PvH moest toendertijd vertrekken van Mommers en Lok.

PvH heeft 14 maal gescoord in 46 interlands en 93 maal in 132 NAC-wedstrijden, heeft o.a. de UEFA Cup op zijn naam geschreven, opent deuren bij alle kleine en grote clubs in Europa en was tijdens het afgelopen WK namens UNICEF actief in Zuid-Afrika.

Gelukkig denkt NAC een geschiktere TD te kunnen vinden. Laat me niet lachen.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:20u

@ sjak


Duidelijk is dat jij niet in de wieg bent gelegd als Sherlock Holmes.

Jij doet een aantal bestuursleden meer dan ernstig te kort.

Je kent duidelijk je NAC-geschiedens niet (zie bijvoorbeeld je opmerkingen over BvB) en je Google doet het niet naar behoren (zie bijvoorbeeld je opmerkingen over Cor van Rooij).

Ik praat pertinent niet goed wat fout gegaan is, maar dit soort gewichtigdoenerij met begrippen als "quickscan" slaat werkelijk als Kut op Dirk.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:26u

@ sjak II

Nog even over het feit dat het bestuur wordt geleid door een historicus.

Heeft u zich wel eens afgevraagd welke opleiding onze Minister President Mark Rutte heeft genoten?

ik zal het u vertellen: middelbare school gymnasium en universiteit geschiedenis!

Hé, da`s precies hetzelfde als onze Voorzitter!

Kennelijk een prima basis om aan het hoofd van een bestuur te staan.

nacfire

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:32u

Wie dan wel ?

HV

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:42u

@portugeese naccer: Volgens mij heeft Sjak ervaring met dit soort quickscans, en heeft hij zo`n zelfde onderzoek enkele maanden geleden nog voor de PVV op hun kamerleden uitgevoerd

Maar zeker zijn conclusies zijn vrij kansloos. Een RA met ervaring als succesvol ondernemer is juist wat we nodig hebben (eigenlijk wat we de afgelopen jaren hebben gemist). En de linkt tussen van Bavel en NAC ontkennen is helemaal kansloos, al is het wel jammer dat ondanks zijn aanwezigheid de supporters in dit verhaal volledig buiten spel zijn gezet. Of worden die nog gehoord voor er knopen worden doorgehakt?

Sjak

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 12:58u

Ik ben blij dat een aantal mensen die duidelijk meer verstand van zaken hebben dan ik het opnemen voor lieden uit het bestuur.
Er is de afgelopen jaar dan ook een solide liquide basis weggezet waarmee NAC ook de komende jaren vooruit kan. Het was rustig op de burelen en de heren hebben in alle transparantie beslissingen genomen waar de gemiddelde NAC supporter erg blij mee is. Goed dat er een jurist en een accountant in het bestuur zaten, dat was nodig want veel BVV`s zijn de afgelopen jaren in de min gegaan. Ook op sportief gebied was het rustig, NAC is een middenmoter in de competitie met een goed functionerende jeugdopleiding en bij het aantrekken en verkopen van spelers is gelet op het beleidsplan van NAC,
Ik zou zeggen ga door met deze mensen, gefeliciteerd.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:09u

Even een paar dingetjes hier.

1. Basje van Bavel

- niet vermogend;
- in dienst van de overheid;
- geen voor het leiden van een BVO in het oog springend CV, niet wat betreft leiding geven, met de poten in de modder staan of anderszins;
- 6 jaar lang verantwoordelijk voor strategie ontwikkeling, resultaten: NAC jeugd willen laten fuseren met Kruiken, eerste traint niet meer in Breda, Jeugd ligt volledig op haar gat, eerste speelt onherkenbaar voetbal, pushen van de verkeerde stadionoptie (ipv nieuwbouw);
- op het schoolplein vroeger altijd verschuilend achter zijn grote Maat;

2. Stan Gielen

- niet vermogend;
- geen voor het leiden van een BVO relevante zaken in het CV;
- verantwoordelijk voor juridische zaken, resultaten: knoeperds van fouten in het toezicht op juridische onderwerpen bij de algemeen directeur, met als gevolg imago schade voor ons NAC nav de schandalen rond Bavariagate en Stadionbeheerder;
- vele ondeugdelijke afspraken met juridische consequenties (contract kunstgrasveld, contract trainingscomplex etc etc)

3. André Lips

- niet vermogend;
- geen voor het leiden van een BVO in het oog springende referenties op zijn CV;
- CDA-er en aangeschoten wild in de lokale politiek;
- kreeg zwartboek over Mommers angeboden maar besloot daar niets mee te doen;
- geen waarneembaar positieve feedback uit kringen van sponsoren en supporters over deze man, eerder nogal negatief;


Over vd Hoeven zwijgen we nog maar, die was helemaal de verkeerde man op de verkeerde plaats.

Bon, er gaat de komende dagen een heleboel roken.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:12u

@ sjak III

Je leest niet goed.

Ik neem het namelijk helemaal niet op voor de "lieden uit het bestuur".

Ik schrijf namelijk heel nadrukkelijk: "Ik praat pertinent niet goed wat fout gegaan is, ...... ".

Ik geef alleen aan dat jouw kritiek op de betreffende bestuursleden werkelijk op helemaal niets, sterker nog: op regelrechte onjuistheden, berust.

Kritiek is prima, maar die moet wel ergens op zijn gebaseerd.

Kritiek op BvB omdat "zijn enige link met NAC is dat hij de middeleeuwen bestudeerd heeft" slaat helemaal nergens op.

Kritiek op CvR met teksten als "Niks van te vinden, leeft die nog" en "Weten jullie wat die van Rooij doet als hij werkt?" slaat ook helemaal nergens op.

Ik wens je veel succes bij je volgende quick scan.

GB

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:20u

Wat een "onderzoekers" hier Domme gasten. Laat ik even voorop stellen dat een opleiding helemaal niets te maken hoeft te hebben met je werk en vice versa. Als je die stelling aangaat ben je echt achterlijk. Er zijn diverse topondernemers met alleen mavo, topbestuurders met een MBO opleiding en er zijn daklozen met 3 universitaire titels. Wie daar iets over zegt in negatieve zin leeft nog in de veronderstelling dat als je opleiding van niveau is je dat zelf ook bent.

Verder zaken als onderzoek en quick scan, lach me rot hier. Ff googlen is een quickscan? Mag niet hopen dat deze mensen zelf in het bedrijfsleven werkzaam zijn...
Begin met er echt aan te ergeren dat hier "experts" rondlopen die echt nergens verstand van hebben maar wel overal inzicht in hebben. Lul niet zo slap! Zelf met onderbouwingen komen ho maar, ja dat schiet lekker op. Denken mensen nu echt dat Hoppen en PvH de redding zijn? OP welke basis? Ik vind het missch ook wel een goed idee, mist duidelijk onderbouwd want heb dhr. Hoppen aardig hoog zitten. Maar ik heb geen duidelijke, goed onderbouwde en financieel doorgerekende plannen gezien, u wel? Diezelfde mensen kraken het overige bestuur af vanwege wanbeleid etc.. en vinde vervolgens op basis van hun emoties dat Hoppen en PvH het dan over moeten nemen.

Wie is er nu dom? Eerst diverse mensen van het huidige bestuur zgn. "onderbouwd" afkraken en vervolgens zonder ondebouwing en op basis van emotie achter iemand anders aanlopen. Hou mn hart vast voor de bedrijven waar deze toppers zelf werken. Stelletje blaatapen. Moeilijk he? Nuance, onderzoek en onderbouwing.

U zijt gegroet!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:21u

Sjak`s laatste reactie slaat dan weer wél ergens op , als het sarcastisch bedoeld is tenminste.....
En dan nog zie ik zo`n van Bavel graag terug in het bestuur , z`n lobby om NAC aantrekkelijker te laten spelen i.p.v. met betonvoetbal derde worden vind ik één van de beste beslissingen die genomen is de laatste jaren , al had het beter uitgevoert mogen worden af-en-toe.....
Van Bavel staat niet boven de supporter , hij staat letterlijk naast de supporter omdat hij zelf één van de grootste (figuurlijk) is !
Laatst zag ik `m nog gefoulleerd worden toen ie de tribune opsteggelde bij vak F-3 ongeveer , mooi dat ie zo gewoon uitgedost is met z`n 30 jaar oude sjaal dat men niet ziet dat het de voorzitter(interim) betreft.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:32u

Dat iemand er uitziet als een oldskool NACfan hem opeens geschikt maakt als bestuurslid... het moet niet gekker worden. Als we zo gaan beginnen kunnen we beter meteen ophouden.

Van Bavel heeft stevige fouten gemaakt en zat in het bestuur dat de taak had toezicht te houden over wat de algemeen directeur allemaal van hen mocht uitvreten. En zij faalden. Zij faalden omdat zij de verkeerde instelling hadden. Van Bavel zelf stuurde bijvoorbeeld bere-arrogante antwoord emails uit aan jarenlange sponsoren. Hij was zogenaamd de man die supporters vertegenwoordigde in het bestuur, maar hij bereikte niets, en bij de aanstelling van Hanzz ontkende hij ook nog eens betrokken geweest te zijn. Voorts zijn alle strategische punten de afgelopen jaren op een catastrofe uitgelopen. Hij nam graag het "geen operationele zaken" in de mond. Op zo`n moment gaan er bij mensen uit het bedrijfsleven een heleboel bellen af kan b.d. u verzekeren. Natuurlijk, vroeger waren er op het SG niet heel veel NACfans, een stuk of 6-7 per klas. Dus op zich aardig, maar het advies aan Basje moet luiden dat-ie weer gewoon op de tribune komt zitten zonder die molensteen van bestuursverantwoordelijkheid om zijn nek. Hij ligt namelijk al geruime tijd onder die steen.

Kid Kash

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:45u

Kan iemand mij eens vertellen wie over de kandidaatstelling voor de kiescommissie gaat? Ik dacht dat NAC geleerd had van fouten uit het verleden en voortaan transparant naar de achterban wilde communiceren... Echt, weer te slecht voor woorden. Tijd dat er een hele grote bezem door de bestuurskamer heengaat, want de aristocraten die er nu zetelen hebben geen verbetering laten zien.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:48u

Ook van Bavel was verantwoordelijk , legde zijn funtie om die reden neer in eerste instantie , NAC moest verder en dus werd gevraagt of hij interim voorzitter wilde worden tot 1 Feb.. , de NAC-supporter Bas zei natuurlijk geen nee , kan je namelijk niet als je NACcer bent , hij ambiëerd het voorzitterschap waarschijnlijk niet eens !
En je kan misschien spreken over een molensteen , maar dat hij zichzelf herkiesbaar steld geeft aan dat ie in een andere functie best verder wil , of hij nog gepruimt wordt zullen we vanzelf merken ....

Deblauweolifant

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:50u

Nog even en we kunnen een eigen Goede Tijden, Slechte Tijden versie maken! Leert niemand nu van de fouten die gemaakt zijn in het verleden?

Ik stel voor:

- Laat een Jan Hoppen, van Nijnatten, Ouborg, Pierre van Hooijdonk of desnoods Harrie BD 1 jaartje meelopen als stagiaire bij Twente, even de know how van Munsterman en van Halst gaan kopiëren!

Hierna project ``NAC parel van het zuiden`` opstarten met een goede organisatie!

Stadion binnen 5 jaar naar 40.000 toeschouwers, 1 keer in de 4 jaar Europees voetbal!

Wij zijn toch NAC????!!!!

Momenteel zijn we niets minder of meer dan de klucht in Amsterdam en sterker nog zakken richting het lelijke eendje in de eredivisie Willem II.

PS: En op de achtergrond is inmiddels alweer beklonken dat per nieuwe seizoen de opleidingen van RKC, Willem II, NAC Breda en RBC samen gaan in een regionale jeugdopleiding! Locatie Stappengoor in Tilburg!! Communicatie hierover???? Geen!!!

We worden met z`n allen voor de gek gehouden en verwacht dat we (zoals ook weer gaat gebeuren) vrijdag in de steenkoud een mega sfeer gaan maken! Pfffffff om moedeloos van te worden!

snuifbuis

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:54u

Radactie, konden jullie het niet laten:

http://www.nu.nl/sport/2386385/inbraak-bij-koning-willem-ii-stadion.html

leeuw

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 13:55u

GB: Goed gesproken,

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:01u

Wie zijn oor op dit moment goed te luisteren legt in de achterban hoort opnieuw schokkende verhalen.

1. Ten aanzien van de Jeugd is het Verraad alweer onderweg.
2. De blijvende blijvers hebben een hekel aan mensen als JH, CvN en PH. Reden: angst. En dat terwijl er toch duidelijk is aangegeven dat men sans rancune met hen wilde afrekenen.
3. Er zit nog veel (oud) zeer over project Luchtkasteel over en weer.
4. Mensen die vinden dat je geen kritiek mag hebben op de ordinaire Jeffrey van As als TD en die hem aangesteld hebben gaan wel een man van het kaliber als Pierre van Hooijdonk de maat lopen nemen en als stagiare neerzetten.
5. Er loopt nog dagelijks geld uit, maar dat valt even iets minder op vanwege de 2 miljoen korte termijn verlichting.

Conclusie is toch wel dat steeds meer mensen de daden van het stelletje falende bokhonden spuug en spuugzat zijn.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:12u

@ Hbd

Har, het bezit/missen van vermogen is in mijn optiek ook geen (dis-)kwalificatie om in een bestuur als dat van NAC zitting te nemen.

En voor wat betreft bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: steeds meer werkgevers stellen het als eis dat willen zij toestemming aan hun werknemer geven in een bestuur zitting te nemen, voor die werknemer een afdoende ba-verzekering wordt afgesloten. Recent zelfs meegemaakt dat een werkgever vóórdat hij toestemming gaf de polis wilde inzien.

Ik spreek uit eigen ervaring wanneer ik zeg dat er ook beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen zijn die die eis stellen!

Met name op het moment dat het systeem van coöptatie wordt verlaten en je te maken kan krijgen met mede-bestuursleden die je niet kent en wellicht helemaal niet op zit te wachten, is een ba-verzekering een conditio sine qua non.

GB

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:17u


@HBD

1 Is erg klote, eens maar onontkoombaar vrees ik.
2 Hebben er een hekel aan is niet waar, sommigen wellicht, anderen zijn vooral pissig over de manier waarop e.e.a. gespeeld is niet zozeer over de mensen PvH en JH en CvN zelf. Maar toegegeven hoe jij het zegt hitst het natuurlijk meer op en dat is tenslotte jouw levensdoel.
3 Project luchtkasteel heeft maken met alle partijen das waar dus ook JH etc.. Dit punt is dus geen punt maar een nietszeggende opmerking uwerzijds.
4 Er is meer dan genoeg commentaar op J van As maar jij leest alleen wat je wil lezen. En van welk kaliber is PvH dan? Geef jij eens even haarfijn op welke basis hij technisch directeur zou moeten worden? Goede voetballer is goede directeur? Dacht dat jij over een enorm (zelfproclaimed) inzicht beschikte? Laat me niet lachen. Het is een topgozer maar dat maakt nog geen topbestuurder.
5 Er loopt dagelijks geld uit? En dat verbaast je waarom? Volgens mij is dit al tijden het geval en heeft bijv. Dhr Hoppen NAC nog wat centjes te betalen. Your point being??

Het gaat er veel meer om dat er teveel gestookt, gekonkeld en achter rugjes gepraat wordt. Wat jij anderen verwijt doe je zelf nog het meeste. Je bent welingevoerd (in jouw beeld waars de Johan Cruijf van NAC) weet van alles, looopt al jaren te blaten maar er verbetert niets. Als jij met jouw netwerk, kennis en ideen s wat had geregeld hadden we gisteren Real verslagen in Breda. Maar helaas behalve temperatuur vermeldingen, uitzichten op ik weet niet wat allemaal en loze kreten is jouw bijdrage meer opruiend, meer zuigend en meer uit de lucht gegrepen dan die van enig ander. Ik geloof vast dat je een top zakeman bent en alles en iedereen kent. Maar kent iedereen jouw ook?

U zijt gegroet!

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:21u

Een bekend gezegde in de US is "if you cant do the time, dont do the crime".

Als zij de klappen van een verlies zoals nu geleden niet zelf kunnen opvangen hebben zij niets te zoeken in het bestuur van ons NAC. Zeker niet als ze er goddomme met z`n zevenen in gaan zitten. Wel zichzelf aan alle kanten willen afgrendelen maar geen verantwoordelijkheid willen pakken op het moment dat door jouw toedoen van jarenlang wanbeleid de boel in elkaar dondert.

De premies voor die BA-verzekeringen zijn overigens behoorlijk pittig. Hebben zij die dan tenminste wel zelf voldaan of draait ons NAC daar ook nog een keer voor op ?

Sjak

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:24u

@ Hoog en andere reagluurders.

Natuurlijk was mijn quickscan niet objectief, ik heb in 5 minuten op internet naar deze mensen gezocht en er een mening aangehangen, wat is het verschil met de mening van vele hier, opportunistisch en emotioneel incontinent
Ik wil alleen maar dat ik op mijn club trots kan zijn en al die grijze muizen, die moeten vooral grijs zijn en ik wil ze vooral niet horen, als de prestaties maar naar behoren zijn en er geen schulden zijn dan ben ik al erg blij.
Ik heb geen behoefte aan bestuurders die zichzelf belangrijker vinden dan de club.
Het belang van de bestuurders moet zijn dat ik later met mijn kleinkinderen naar NAC kan en ik ze kan vertellen over de tijd dat ik met met mijn pa naar de Beatrix ging om naar Go ahead te kijken en dat we rookworst aten op de tribune. Hoe we thuis wonnen van de grote clubs van het land, Dat we elke week iets hadden om naar uit te kijken, of het nou wel of niet goed met je gaat, Da`s NAC

Tuur

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:33u

Worden de afgevaardigden van supporters ook in het geheim gekozen, of hebben de supporters daar nog iets over te zeggen??

1 van de 2

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 14:49u

Erg jammer dat PvH niet komt, hij zou nog steeds (en alweer) heel veel voor Nac kunnen betekenen.

simmons

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 16:16u

@ harry (blabla) bd, doe er eens wat aan dan.
hier nog zo`n bekend gezegde in the US.

if you talk the talk;
walk the walk.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 16:32u

Suisse, 3 graden, sneeuwgrens 850m alt.

Het wordt er allemaal niet fraaier op. Binnenkort wordt hier de doopcel gelicht van de volgende halve zool die ze hebben aangesteld. En Mommers is nog niet eens koud weg !

Het blijft jammer dat de schuldigen van dit debakel nu net doen alsof ze tegen hun wil in moesten blijven om in het belang van ons NAC iver hun graf heen te regeren en over de toekomst te gaan meepraten. Fout. Zij zijn part of the problem en moeten gewoon wegwezen. Hup, vort. Het is behoorlijk onfatsoenlijk om na jaren van wanbeleid ook nog eens in de weg te gaan liggen als er nieuwe ideeen en nieuwe mensen nodig zijn. Alsof zij experts zijn in het aantrekken en beoordelen van medebestuurders en personeel. Een farce is het.

Ondertussen lopen de kosten door. Weten de spelers nog altijd niet waar ze aan toe zijn en zitten mensen op kantoor als verlamd te staren naar de parkeerplaats om te zien welke Redder er nu weer aan zit te komen, onderwijl angstig de eigen salarisrekening in het oog houdend.

bartt0805

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 16:59u

Is er nog een copietje van BurgerKing spandoekje van een jaar of wat geleden??? Jhonny komt er weer aan!!
zie http://www.youtube.com/watch?v=HwNcTCrw2M0

Dreeke

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 17:04u

@Tuur

Dat zal de CR (of een afvaardiging daarvan) wel worden denk

redlis

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 17:08u

De beste stuurlui........zijn in Vaduz

Tuur

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 17:41u

@ dreeke.com

Ja precies, de altijd transparantie en open communicerende CR. Democratisch gekozen afvaardiging van de supporters my ass... Allemaal vriendjes. Bestuur, CR, Financiers... Allemaal boter op het hoofd. Allemaal meegeholpen aan het ten gronde richten van NAC. Allemaal medeverantwoordelijk voor het mismanagement van de afgelopen jaren.

10 jaar geleden had ik geroepen: Daar komen de stenen, ja ja...

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 18:42u

Klopt Tuur, je hebt gelijk, de bij mekaar gelobbyde en hielengelikte Mercedes staat hier te glimmen op de oprit en het was vanmiddag goed toeven op de golfclub, jammer alleen dat de kaviaar en moet et chandon aan de karige kant was...

Zometeen maar eens een rondje bellen op welk pluche we ons vanavond kunnen laten fęteren en gezamenlijk proosten op de ten gronde gegane club. Mission accomplished.

FES

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 18:52u

*Burp*

Proost Mieshoop.

*Hik*

Tuur

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:16u

Nee mieshoop en fes. Jullie hadden zaken ter stemming moeten brengen, jullie hadden de supporters moeten voorlichten en voor moeten leggen. Jullie hadden meningen moeten vragen. Openheid. Ik heb vanmiddag reeds een column geschreven die helaas niet geplaatst wordt/is tot nu toe. Maar ontken gvd niet dat hier de mensen die de afgelopen tijd heel veel niet hebben zien aankomen nu weer gaan beslissen wie er straks het beleid gaan bepalen. De CR moet constant draagvlak zoeken en klankborden met de achterban. Vergeet niet dat jullie vorig jaar ook al namens de supporters met de huidige bestuurders aan tafel zaten....

Maar ik zal wel een oude zeikerd zijn. Fuck it. Dan is dat maar zo. Maar ik spreek puur uit liefde voor mijn clubje en vind het echt onvoorstelbaar wat hier gebeurt en dat jullie daar niets van zeggen.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:26u

Tuur: er is tot op het moment van schrijven nog GEEN besluit genomen hoeveel zetels er uiteindelijk naar de supporters gaan (vrijdag). Er is nog GEEN besluit genomen wie er in dat geval de zetels zal gaan invullen. Er zijn dan ook nog GEEN kandidaten en er heeft dan ook nog GEEN stemming plaatsgevonden.

Wel is er keihard gevochten voor een goede verdeling, en zoals het er naar uit ziet met succes. Formele zeggenschap voor supporters, daar zijn we het toch over eens? WEL is er gevochten voor het behoud van eigendom en bewaken van cultuur binnen de club, sterker nog, is de positie daarin extreem verbeterd ten opzichte van de huidige situatie. WEL is er uitvoerig gesproken met de andere partijen die de club maken, en met een groot aantal supporters, ook uit onverwachte hoek.
WEL is er nagedacht over wat voor mensen die zetels zouden moeten gaan bezetten. WEL is er nagedacht over hoe en wanneer we dit gaan communiceren, om zo op zeer korte termijn een goede afvaardiging te krijgen. WEL is er nagedacht over hoe we de juiste mensen op de juiste plaats gaan krijgen. WEL is er nagedacht over toetsing, verantwoording naar de achterban etc. Maar hier zijn we nog niet mee klaar, een dag heeft maar 24 uur.

Om gelijk met de deur in huis te vallen: Nee, de plaatsen worden wat mij betreft NIET gevuld met mensen uit de `gevestigde` orde. Sorry dat ik hiermee de verwijten van baantjesjagers onderuit moet halen, maar er zijn vast nog wel andere stokken te vinden om ons mee te slaan. Enjoy!


Coco1912

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:34u

Hop...Hop...hoppen aan de macht geeft echt geen DSB klapper-effect in ons stadion. Da`s echt niet des Oppens. Dus waarom bevreest voor iemand met een echt NAC hart. Commissie Vak G bestaat nog niet? Commissie NIETOPDETRAPPENSTAAN ook nie. Commisie SlappeFrikandel wel, toch?

De Wortel

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:39u

Los van het feit, dat het weer zum is, dat er (wederom) van alles en nog wat rondom de kiescommissie `gelekt` is, hoop ik van ganser harte dat Tuur zich kandidaat heeft gesteld voor de kiescommissie.

In alle negatieve commentaren welke richting CR zijn gegaan, blijft in mn kop iets hangen van `stuurlui` en `wal`...

Zo Fes & Mies: wanneer kan ik mn Porsche komen afhalen?!?

dun ert

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:46u

Interesseert mij dit topic nou (alhoewel ik blij ben dat Hoppen niet komt..). Laat de voeten op het veld GVD spreken! Des te beter zal het met de club gaan!

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:47u

Gelukkig zitten in de CR niet alleen maar ja-knikkers, vandaar dat de procedure morgen eerst in de vergadering vastgesteld moet worden. Vrijdag wordt dat een beetje kort dag, maar ja, de krant schrijft het, dus zal t waar zijn...

Wat mij betreft komen er vrijdag een tweetal open vacatures waarvoor iedereen zich aan kan melden wanneer hij of zij zich daarin herkent. We zullen vragen om expertise op bepaalde gebieden, met als belangrijkste criterium dat kandidaten het supporter zijn begrijpen. Maar, deze kandidaten zullen ook in staat moeten zijn met de overige zetelhouders te communiceren en verantwoording af te dragen aan de achterban.

Ik zie de aanmelding van Tuur graag tegemoet!

Tuur

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 19:59u

@ mieshoop

ik stel mij graag beschikbaar. Ik heb vanmiddag een column geschreven voor DROL. Daar staat oa dat in. Ik geloof niet in een ledenraad. Maar als echte verandering en afrekening met het verleden alleen zo kan, dan moet dat maar. Dus als supporters willen dat ik daar bij betrokken ben. Bij deze. Ik ken maar 1 belang en dat is dat van NAC.

dimitri

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 20:26u

Ben benieuwd wat er allemaal uit komt as vrijdag. Ben ook benieuwd hoeveel zetels het NAC-museum krijgt

Helter

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 20:53u

Kan iemand Harry`s computer even infecteren?
Wat word ik ziek van die rand.......

Chielvp

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 20:59u

Een gemiste kans. Weer worden egootjes boven de club gesteld en de vakmensen en de mensen met een clubhart buitenspel gezet.
STUITEND RONDUIT STUITEND!
Je kunt gewoon een Vanb Hooijdonk niet buiten de deur houden, elke club zou hem met open armen ontvangen, maar wij honen dergelijke iconen weg, schandelijk.
Ik ken ze allemaal de mannetjes die er nu zitten, en neem van me aan dat ze er niet zitten om NAC verder te brengen maar louter om zelf belangrijk te zijn.
Onbeduidende sponsortjes menen mensen als v Hoppen buiten de deur te moeten houden. Deze zelfde mensen lopen in polonaisse door de skybox die ze huren als NAC heeft verloren en feesten maar. W.T.F is Gielen, Ton v Haperen, Cees v Haperen, vRooij of Verbakel
Vanmorgen werd ook Ton v Haperen in de Stem weer opgevoerd, wat moeten we daar allemaal mee? Er wordt wederom een kans voor open goal gemist, ik kon destijds heel dicht bij de soap met Cees Lok volgen en krijg nu weer zo`n de javue gevoel. Ik snap ook niet dat wij als supporters het allemaal zomaar pikken we zouden god op onze blote knieen moeten danken dat mensen met een echt clubhart, want laten we wel zijn dat kunnen we Van Hoppen, V Nijnatten en Pierre niet ontzeggen, hun nek uit willen steken. Het is simpel: of kiezen voor deze mensen of terug naar af. Nu worden er weer een stel stromannen uit de kliek aangesteld en worden de egootjes en erebaantjes netjes in stand gehouden en NAC? NAC is maar bijzaak!

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 21:52u

Leuk al die reacties van supporters die al wel zeker 5 jaar bij nac komen en daarvoor bij een ander clubje zaten te bleren, toch Mieshoop??

Laat me niet lachen om deze heren, v.w.b. de soap rondom PvH.
Een gemiste kans om ervaring, NAC hart, uitstraling en kennis binnen te halen, en vraag TM waarom Pierre destijds vertrok!!

Wat brengt de toekomst, een aantal bestuurders van het kaliber basje en Theo??

We slapen weer heerlijk verder ...

GB

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 22:02u

Jannie hou ff heel snel je geicht. Net alsof je meer recht van spreken hebt alleen omdat je langer gaat. Dwaas! Het gaat om de liefde voor je club. In jouw visie wordt het lastig voor jongeren, moeten zeker eerst 20 jaar wachten voordat ze door jou beoordeeld worden als supporter? Het zijn precies dat soort dogma`s waar ik zo moe van wordt. Ben je op de forum avonden, zet je je in voor NAC? Zo ja prima, pluspunten. Zo nee want geeft jou het recht om anderen zo te benaderen? Kwatsert (en ja ik benader je nu zo, walg echt van jou negatieve houding) Het zijn figuren zoals jij die met altijd maar gezeur (bij positieve ontwikkelingen ben je er nooit) de toon zetten hier. We worden steeds meer een stel negatieve zeurders hier (ik besef ook wel dat er zaken beter kunnen) het is hier een supporters forum niet een zeik en pispaal voor alleen maar negatieve troep.

Ik zou graag zien dat we eens wat meer positiviteit uitstralen (ja ook als het nog slechter gaat) Schaam me onderhand dood voor sommige mensen hier, er is niets meer goed, NAC gaat eraan lijkt men te willen want dan krijgt men immers gelijk. Voor mij blijft staan dat ik het beste voor heb met deze club en ondanks frustraties blijf ik erin geloven en probeer ik dat (soms tegen beter weten in) ook uit te dragen. Dan blijft er in ieder geval nog wat over. Maar jij en HBD zijn pas tevreden als er niets over is. fijn hoor op de puinhopen staan als er niets over is en zeggen: "zie je wel""

Swieber

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 22:17u

Zou graag horen wat voor baan de mensen hebben die zo globaal tussen 7:30 en 18:00 reageren.
Stuur mij aub ook eens wat van die vacatures.

Verder, vooral kansloze discussies van mensen die al vele jaren dezelfde voors en tegens anoniem over het internet lopen te spuien.
Ohohoh wat is het toch interessant dat we mensen kennen en dit vooral even noteren voor iedereen. Ohohoh wat is het toch interessant dat we wat bedrijf economische termen noteren waar we het klootjesvolk toch maar even met open mond naar laten staren. Ohohoh wat kunnen we toch goed beoordelen wat er allemaal mis is(gegaan) met het bestuurlijk NAC orgaan.

Onze 1celligen uit R`dam zuid hebben hier een bepaalde slogan voor in hun clublied; geen wo.................
Het zou menigeen sieren de vooral kansloze en zinloze digitale woordenstroom te staken en eens als VERANTWOORDELIJKE met werkelijke plannen te komen.

Har, gelezen dat je vrijdag a.s. zonder enig andere reden helemaal naar Breda komt om de Branbantse topper te bekijken. Bespreek je plan de campagne gelijk even met ons huidige bestuur (kandidatuur) zodat ik volgende jaar rond dezelfde tijd naar Inter-NAC zit te kijken ipv van naar dat viezelijke tukker rood.
Na je jarenlange analyse van NAC zou het me tegenvallen als we het met minder dan dat moeten doen. Mijn steun heb je.

Ik groet u.

Helter

Geplaatst: woensdag 24 november 2010 om 23:21u

Goed gesproken GB

@Swieber. Ieder met een normale baan heeft ook pauzes, met mobiel internet kom je ook ver.
Een kwestie van normale arbeidsvoorwaarden.

Dreeke

Geplaatst: donderdag 25 november 2010 om 0:07u

@Mieshoop

Dank voor je heldere uitleg her en der. Ik waardeer de mensch die daadwerkelijk energie in ons cluppie stopt en de leden CR zijn er daar enkelen van.

Ik onthoud me tot vrijdag a.s. van verder commentaar ri. CR, want jullie verdienen in deze situatie een eerlijke kans.

Ik blijf echter mijn gal spugen ri. de betrokkenen die personen als JH, CvN & PvH buiten de deur houden.

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 25 november 2010 om 7:30u

Als je PvH als TD had kunnen hebben, desnoods als hoofd scouting, maar je hebt de facto Jeffrey "kan me geen reet schelen" van As, dan is er onderweg wel het een en ander goed fout gegaan.

Daar moet je gewoon eerlijk in zijn.

MalleBabbe

Geplaatst: donderdag 25 november 2010 om 9:04u

Of je het ermee eens bent of niet, ooit worden de Brabantse jeugdopleidingen samengevoegd m.u.v. PSV.
Onontkomelijk. Als het toch gaat gebeuren, wees er dan eerlijk over en pak het goed aan, zo creeer je alleen maar meer problemen met het gevaar dat bepaalde jeugdopleidingen helemaal worden opgedoekt.

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 25 november 2010 om 9:27u

Droevige tijden.....de verantwoordelijken blijven zitten, de meelopers worden gekozen, en de mensen die echt willen, kennis hebben, worden buiten gehouden!!!!

Het gaat hier niet om het feit of bouw iets gaat bepalen en/of Pierre gaat komen. Waar het omgaat is dat er een aantal lieden die verantwoordelijk zijn voor deze ellende blijven zitten en weer van die meeloop vriendjes binnen halen!!! BAH

Het gebeurt overal binnen onze mooie club, of het nu gaat over de SV, over het bestuur of over een commissie, men helpt ongeacht de prestatie of achtergrond een vriendje aan een baantje.

Het stinkt!!!!

Dreeke

Geplaatst: donderdag 25 november 2010 om 10:11u

Onvoorstelbaar dat men een type Munsterman (JH), een cultuurbewaker met netwerk (CvN) en de beste voetballer uit West-Brabant sinds 1992 (PvH) de deur wijst.

De heren in het stadion zijn te bang voor hun posities en duidelijk niet uit op succes met NAC. Stelletje frietnekken!

kees4

Geplaatst: vrijdag 26 november 2010 om 0:14u

en wat vinden wij dit erg?????????


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven