homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2010
Kuipers mag het een treetje lager proberen


Hij floot een dijk van een wedstrijd, geen enkele beslissing was discutabel en de pers wilde hem geen enkele vraag stellen over zijn formidabele optreden in Groningen. Onaantastbaar en groter dan Franske Derks in z'n beste dagen.

Bjorn Kuipers, fluitist van dienst, de moeder Theresa van het scheidsrechterkorps. Kijk m met zweedse pruiloogjes aan en je krijgt zoveel pingels als je wilt. De barmhartige Oldenzaler doet niet moeilijk over een handsballetje meer of minder.

Bjorn hoeft deze week niet zenuwachtig thuis voor de spiegel zijn entree te oefenen in de Arena, Kuip of het Philips-stadion. De arbiter mag zich in alle rust voorbereiden op de kraker Helmond Sport-RKC. Ook leuk voor op de vrijdagavond! Veel succes Bjorn, klemvast is fluiten!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


06-nov-2010
Kuipers-NAC: 2-1...
17-mrt-2010
Rectificatie: kuipers is toch een goeike...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

simmons

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 12:45u

wat n aanfluiting die vent zeg bahbah.
terecht in de juup fluiten.

toontje1

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 12:55u

kijk nou naar danny gisteravond zo kan het ook toch,en kuipers zet hem nog een treetje lager en laat luinge terug komen

akes

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 12:57u

Konijnenkop!

Travelersmountineer

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 13:05u

off topic: lees net dat DGS geen supporters mee neemt naar Stilburg wegens combi verplichtingen. Schandalig in stilburg. ze doen er alles aan om Stillem Laatst te doen winnen.
Misschien kunnen we als NAC supporters DGS gaan steunen, zoals in het verleden met Palingboeren.

KeesdeJongh

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 13:46u

Maar ja, scheelde ons wel 3 of 1 punt(en)

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 14:23u

Tja, gewoon ``in een boterkuipje`` inpakken middels het bondje.
De man maakt gewoon een fout en mag de week later even ``afkoelen`` in de jup leaque. Zou eens vaker moeten gebeuren met onze bestuurders van dit land, te beginnen met........................................

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 14:27u

Tja .... kan tie z`n zonden overpeinzen in een juupduel.
Blijf erbij dat je op een heel seizoen dan een scheids weer tegen , dan weer mee hebt , komt goed.

drs Marcellus

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 14:31u

kuipers, kuipers, je bent een nare man

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 14:35u

In thuiswedstrijden pakte een scheidsrechterlijke blunder in het nadeel van ons NAC uiteindelijk vaak toch positief uit omdat de tribunes dan ontploften van verontwaardiging en de spelers er een tandje bijzetten. In uitwedstrijden ben je met een klassieke home ref gewoon kansloos.

Ratrace

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 14:51u

Peppie,

quote:
De man maakt gewoon een fout
Dat `een` is toch wel sarcastisch bedoeld he? Wat een drama zeg.....lekker die blinde vink achterna gaan. Nu niet 1 punt maar 2 punten na achter gezet door de kndb

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 15:20u

@ratrace,
Va benne, , even harrie nazien, tis geven , maar ook veel nemen, de man was niet goed , nu niet dan niet nooit niet. Neemt niet weg dat ie even een weekend zijn oude nummers kan beluisteren ( Abbbbbbbbbbbbbbbah)

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 15:30u

Even cietern:
Van Hooijdonk: "Scenario Willem II voorkomen"
Pierre van Hooijdonk lijkt de nieuwe technisch directeur te worden van NAC. De voormalig spits is gevraagd door Jan Hoppen, initiator van grote plannen bij de club uit Breda. Van Hooijdonk ziet het zitten, omdat er een goed plan ligt voor NAC.

"Jan Hoppen heeft mij benaderd om technisch directeur te worden", zegt de voormalig international in de papieren editie van Voetbal International. "Hij heeft een goed plan. Ik kan me erin vinden, maar daarmee houdt het nu voor mij op. Andere mensen moeten hun fiat geven.

Van Hooijdonk wilde zich richten op een loopbaan als trainer, maar die ambitie wordt even opzij geschoven. "Ik had hier zelf ook niet aan gedacht, dit had ik je twee jaar geleden niet voorspeld. Drie jaar geleden heb ik die trainerscursus gedaan, maar die ambitie moet ik voorlopig parkeren. Maar ik ben dan ook nog geen 75 jaar, ik ben pas veertig."

De voormalig aanvaller is blij dat er veranderingen op stapel staan, want op de huidige manier kan het volgens Van Hooijdonk al lang niet meer goed gaan. "Al jaren ben ik ervan overtuigd dat er iets moet gebeuren bij NAC, en die overtuiging is terecht gebleken als je ziet hoe de club er nu voorstaat. Jan Hoppen wil er vol voor gaan, een goede zaak. Kijk maar eens wat er in de buurt van Breda gebeurt met Willem II, zo kan het dus ook gaan. Dat scenario moet bij NAC worden voorkomen."

J-roen

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 15:41u

sjongejonge, dat doe je de wollukse en helmondse supporters toch niet aan...

FC Goed Bezig

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 15:59u

Die gast hoeft zich in het Rattenhol niet meer te vertonen natuurlijk....of wel, dan wordt het echte lache....las net het wedstrijdverslag van Gruning`n NAC in de VI, ik weet niet wat die verslaggever in z`n ogen had, 3dubbele graan jenever of zo, verschrikkelijk, het enige goeie is een 4 geven aan Leo

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 16:49u

De kop boven dit bericht had natuurlijk moeten zijn:

"Kuipers heeft zijn handen vrij dit weekend"

of:

"Kuipers: zie je wel, niets aan de hand. Ik mag gewoon weer fluiten"

of:

"Fluiten in de Juup-League? Kuipers draait er zijn hand niet voor om! ".

200% NAC

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 17:01u

Zit me nog op te vreten als ik eraan terug denk. Zelf is meneer de kritiek zat zo valt te lezen in VI van deze week. Hij vindt dat het scheidsrechterskorps de stortvloed aan kritiek niet verdient, hij is zelfs, tot zijn eigen verrassing aangesteld als arbiter voor het WK voor clubteams. Kuipers noemt verder de eerste strafschop een "honderdprocentje", de tweede discutabel. Koenders maakte zich breed en trok te laat zijn arm terug, daar kun je een penalty voor geven , aldus Kuipers. Hij loopt ook niet weg voor zijn verantwoordelijkheid maar had geen zin in de media die er allerlei fouten bij wilden gaan halen van collega`s van hem.
Ik zal er niet van staan te kijken dat er vandaag of morgen een malloot in Zeist binnen stapt om verhaal te gaan halen.....en als ik er goed over nadenk zou ik dat best wel zelf eens kunnen zijn !!!

Peppie&kokkie

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 17:19u

Uit betrowbare bron vernomen,

Hij heeft tijdens de wedstrijd te veel in dat glas jenever gekeken........

CellieNAC

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 19:19u

Har, ik vind dat je met deze opmerking volkomen gelijk hebt,

Ga zo door!

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 19:51u

Heb net VI zitten lezen.

Bij verhaal Hoppen twee vragen:

1) waarom levert het aandelenplan "slechts" 6 tot 8 mio op, dit gezien dat 40% van de aandelen bij "de investeerders" terecht zou moeten komen à 250 aandelen van 50 mille het stuk, Dat alleen is al 12,5 mio;

2) "40% van de aandelen en daarmee de zeggenschap komt in handen van de investeerders" ; sinds wanneer heeft 40% van de aandeelhouders de zeggenschap in een B.V.?

Wie kan hier iets nuttigs over zeggen?

Matsnac

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 19:55u

@portugees

ikke niet

T.Plotseling

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 20:52u

@travelers

Say oeh aah Wasiman say oeh aah Wasiman!

de puut

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 22:41u

Hij wordt een weekje gedegradeerd, maar waar blijven onze punten.Eigenlijk zou de KNVB als gebaar naar Nac dat punt in mindering weer ongedaan moeten maken voor die enorme blunders van die ENGE MAN KUIPERS. Zo hebben wij er niets aan en zitten 2 andere clubs nu weer met die nitwit opgescheept.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 10 november 2010 om 23:41u

@de puut , zo werkt het niet , het is zoals H.b.D hier zegt , niets aan te doen , uitduels waar je de leidsman tegen hebt , helaas pindakaas , echter heb je zo`n aardappel ook eens thuis , dan heb je `m dus mee met ons publiek (met een Luinge werkt dit averechts overigens , die deed iets te veel om niet als thuisfluiter bestempeld te kunnen worden , rare mensen heb er altijd tussen zitten) die wordt beïnvloed door het fanatieke thuispubliek ...... , zijn net mensen hé.....

De competitie duurt lang genoeg om deze lieden dan weer tegen te hebben , dan weer mee , da`s dan direct het oneerlijke van de play-offs , als je b.v. de vorm mist zoals in het seisoen toen we derde werden dan heb je te weinig wedstrijden om dat goed te maken , zo ook als je pech hebt met de scheidsrechters , tja.... , helaas......

Dennix

Geplaatst: donderdag 11 november 2010 om 8:32u

Doet de KNVB eens een keer wat goeds..... hoor je er niemand over....

Den86

Geplaatst: donderdag 11 november 2010 om 8:35u

Wat goeds?

Dit is puur een te lichte straf!!!
Afnemen die fluit en op een plekkie stoppen waar de zon niet schijnt!

MalleBabbe

Geplaatst: donderdag 11 november 2010 om 9:26u

Wat ik nog steeds niet snap is dat, volgens Koenders, hij geen geel kreeg omdat Kuiper zie dat hij `het niet opzettelijk deed`.

Handsbal moet opzettelijk zijn, anders is het geen overtreding. Dus, als je een penalty geeft, moet je ook geel of rood trekken.

Zelfde scenarion met Swinkels. Of je geeft neits omdat het
niet opzettelijk is, of je geeft een penalty en rood.

remy196

Geplaatst: donderdag 11 november 2010 om 10:08u

Valt me mee dat er eens echt actie wordt ondernomen bij de KNVB. Vreemd dat ze het dan ontkennen, bij anderen wordt het expliciet bekend gemaakt.

sir smokalot

Geplaatst: donderdag 11 november 2010 om 18:20u

hahaha andre wasiman 2-0 voor de palingrokers,wat was dat n schitterende dag man ,toen was ik gewoon 16 jaar ben er nu 35 hahaha,wat n spontane actie was dat zeg,met zo n 250 man een hele dag het verkeer in stilburg ontregelen,iedereen was naar het station gekomen en daar bleek ajax uit afgelast te zijn,morgen een mannetje of 100 en ik ben erbij haha wat zouden onze superboerenvrienden dit kunnen waarderen zeg,kom op idereen dan maken we er morgen n topavond van,allemaal niet vechten maar gewoon allemaal goed dronken dgs naar de overwinning schreeuwen,ik zeg 6.30 in de pint and lets go.

joapestaartje

Geplaatst: vrijdag 12 november 2010 om 12:58u

waarom geen rood voor zo n fliere fluiter lekker zijn wijf koieneren want dit slaat nergens fluit uit voor een maand of twee baaaa

moho

Geplaatst: zaterdag 13 november 2010 om 11:36u

Ook in de juup een ijzersterk optreden van Kuipertje, wederom volop discussies na fagekeurde goal, maar nu wel de media te woord.......
Volgende week topklasse

Gr.
Josip


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven