homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 oktober 2010
Einde van 'niemand wint er in Breda'


Verloren van een verzameling 'nederlanders' uit limburg. Met een beetje hulp van liesveld. Danke. Bitte. 1:2


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

dbare

Geplaatst: vrijdag 22 oktober 2010 om 22:44u

jammer dat NAC de 1-0 wil verdedigen ipv spelen voor de 2-0.
Roda speelde ook wel goed de 2de helft maar KUT: deze nederlaag had ik echt niet gehoeven met de juiste tactiek en instelling

kees65

Geplaatst: vrijdag 22 oktober 2010 om 22:46u

ze kunnen beter liesvelt eruit halen
schandalig deze beslissingen te nemen
penalty en vrij trap geen van bijde waar
maar de hoogst geplaatste club heeft toch de voorhand
jammer voor nac maar amoah kan beter het kanaal over
heb je toch niets aan
6 keer buitenspel

Mellow

Geplaatst: vrijdag 22 oktober 2010 om 23:05u

Wat een lekkere eerste helft, en wat een onterechte tweede! Plus -30.000 op de begroting aan onverwachte uitgaven!

#BB#

Geplaatst: vrijdag 22 oktober 2010 om 23:23u

leo, jij hebt niets maar dan ook niets met noad te maken, jammer dat ali moest uitvallen. leo rot op met je sterren mentaliteit!

alan1986

Geplaatst: vrijdag 22 oktober 2010 om 23:46u

liesveld is medeschuldig.. maar is het niet zo dat N.A.C het zelf uit handen geeft zoals tegen Nec Vittesse ballen worden verkeerd ingespeeld gebeurt weken al en amoah speelde weer als een drol wisslen die vent en foad erin..technische veel beter amoah valt aleen maar jammer van de verlies in breda heel jammer.. compliment aan de rooie chapeu NOAD AVENDO    

Deblauweolifant

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 0:14u

Op alle fronten afgetroefd!!

Konden de punten de eveneens slechte vertoningen tegen Feyenoord, Willem II, Vitesse en NEC nog verbloemen vandaag liet Roda zien hoe er ook voetbal gespeeld kan worden!!

Ik heb genoten van de opbouw van Roda, het loopvermogen en lijnen van de middenvelders ism de aanvallers en van de aanvallers die de juiste ruimtes opzochten en werden aangespeeld!

Als Junker het op zijn heupen had gehad dan was het 1-6 geworden en hadden we helemaal niet te zeggen gehad!

Liesveld was een drama, maar dat waren ook 9 (muv Jelle en Penders!) NAC spelers en niet te vergeten 2 coaches die helemaal niet meer wisten wat er gebeurde!

Een dikverdiende nederlaag en ik hou mijn hart vast voor de komende wedstrijden reeks!

Sleef10

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 0:26u

Watskebeurt in de rust?

Nick dun Irste

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 0:37u

Het valt me op dat Nac nog steeds niet beter is gaan voetballen. Nac bracht te weinig vanavond, tot de 1-1 konden ze het nog wel bijbenen, daarna zakte het af tot een bedenkelijk niveau. Er werd nauwelijks vooruit verdedigd, en naar achteren werd ons middenveld kompleet overlopen. Ik mis de overtuiging dan, terwijl er best wel iets te halen viel. Na de 1-1 rook Roda bloed en hebben dat keurig afgemaakt. En om dat nou allemaal op Liesveld te verhalen gaat me te ver. Hij verdeelde zijn fouten niet netjes over twee verenigingen, maar daar heb je ook wel eens geluk mee. Die grens had zijn hond thuis gelaten, maar om zijn stok mochten best twee rode banen. Als Kah maar naar hem keek, ging te vlag al omhoog. Nou zou ik ook schrikken als Kah naar me keek, maar zo iemand moet toch wel iets gewend zijn.
Verder: hand in eigen boezem steken. Alleen met hard werken halen we nu punten, en als niet iedereen dat doet halen we niks.
En mag Leo nu eindelijk weg?? Die heeft echt niet in de gaten dat er nog 10 man om hem heen lopen die hetzelfde shirtje dragen en best wel eens bij dezelfde vereniging kunnen voetballen. En als hij dat door heeft, kunnen we gaan uitleggen dat je daar best wel eens een bal naar over kan schieten. Sjongejonge, drama.

prul

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 0:59u

Moeten gewoon vaststellen dat er te weinig kwaliteit in het elftal zit. Met alleen Noad red je het niet.

Gorter, Loran, Gudelj en Luijcks werken hard maar zijn van matig niveau. Zijn te onbesuist, lopen terug, te veel foute passes etc... Laat dit nu precies heel het middenveld zijn en een centrale verdediger. Ziehier het probleem.

Hebben veel ingeleverd met Kwakman (Luijcks kan niet tippen aan PP). Zwaanswijk is goed opgevangen door Horvath maar helaas geblesseerd. Hopen dat hij en Gillissen snel fit worden.

Nac moet zuinig zijn op pareltjes als Leo. Zorg dat hij gewaardeerd wordt dan heb je wat aan hem. Amoah zit duidelijk in een vorm crisis maar die komt wel weer terug, daar heeft hij genoeg kwaliteit voor. Links back positie moet snel ingevild worden zodat Schilder naar middenveld kan.

Vrees met grote vrezen als eind van seizoen Penders stopt, en Horvath te duur is om te kopen. Dan wordt het pas echt ernstig!

dimitri

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 2:14u

@blauwe

je hebt helemaal gelijk; we mogen blij zijn dat we een fiks aantal punten gestolen hebben ( 2 tegen onze "vrienden" uit rotterdam, 1 tegen vitesse en 3 tegen nec ), anders stonden we gewoon 1-na-laatste.

het voetbal is gewoon dramatisch en de sleutel is het middenveld: verdedigend komen we daar tekort en aanvallend brengen ze te weinig. dat ligt niet aan de middenvelders ( die werken hard genoeg ), maar aan de balans in het team.

Voorlopig is het zo dat de tegenstanders met respect naar Breda komen, maar dat duurt niet lang meer: als je NAC druk zet, kraakt het aan alle kanten. komende week hebben we minimaal 3 punten nodig, anders kan het wel eens raar gaan lopen.

den Boeman

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 2:55u

Wanneer gaan ze nou eindelijk eens 4/4/2 spelen?

Bertus Baklip

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 3:02u

Het was gewoon ronduit KUT van NAC zijnde!
Loran moeten ze in de winterstop met een kratje of 2 gratis erbij proberen te slijten, die man doet alles fout watie fout kan doen!
Daarnaast is dat jonge middenveld leuk en aardig, maar ze worden keer op keer overlopen, naast het feit dat 0,0 corner/vrije trap voor de goal komt
Het moet anders, dat was 4 wedstrijden geleden al zo, maar nu is er reden om het ook echt te moeten veranderen, wat een kutwedstrijd!
Sfeer was ook vrij kut, maar ik stond dan op G ook tussen enkel mensen die ik nog noooit gezien had en die lekker degelijk om zich heen stonden te kijken en in de 90e minuut doorhadden welke teksten er gezongen werden!

Zeeuwsche Rat

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 3:37u

Eerste helft was veel belovend. Goed NAC, en zeer terecht 1-0 voorsprong.

Tweede helft was een heel ander verhaal, Roda was heer en meester en je mag blij zijn dat het 1-2 is gebleven. Liesveld was misschien niet op onze hand (onterechte penalty btw) maar het is gewoon ons eigen fout dat we Roda zo makkelijk laten domineren in de tweede helft.

Loran speelde een hele matige wedstrijd, Leo mag wat mij betreft zo rap mogelijk vertrekken. Gudelj moet nog veel leren, net als Donny overigens. Middenveld is absoluut de zwakke plek van dit elftal, lopende mensen worden niet opgevangen (aangestuurd door middenveler). Voetballen mag Gillissen dan minder zijn dan Luijckx/Gudelj, voor mij kan het niet snel genoeg zijn dat hij zijn rentree maakt.

Jammer dat er een einde komt aan de ongeslagen thuisreeks, maar met tripjes naar Dordrecht, Graafschap (thuis), Volendam en als kroon Heerenveen zie ik genoeg mooie dingen voor de toekomst.

HUP (jong) NAC!

rats

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 6:07u

Snap niet dat sommige kunnen zeggen dat nac de eerste helft wel goed was, vanwege de 1-0? Wanneer gaan we eens niet achter een tegenstander aan lopen?Voorin staat AMoah tegen 5 verdedigers en achterin staan we niet goed of kunnen het niet belopen. Met uitbraken weten de aanvallers helemaal niet in welke lijnen ze moeten lopen, wat een drama. Heb jij er nog vertrouwen in van AS????

evil ash

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 8:28u

Keb me vooral geërgerd aan die eikels die het niet kunnen laten om bekers bier op het veld te gooien. Dat levert NAC weer een boete op van de knvb. En dan maar weer zeuren op het domme bondje.

de dominee

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 8:43u

Ik ben het eens met Rats, de eerste helft was ook gewoon niet goed! Dat wordt verbloemd door de 1-0 maar het was echt niet goed.

Grootste probleem bij NAC is niet Leonardo die geen stap teveel doet, niet Amoah die 100 keer per wedstrijd buitenspel loopt of Kollka die iedere week een plichtmatige 6 haalt maar het gebrek aan kwaliteit op het middenveld. Die 3 gasten werden volledig overlopen door Roda waardoor Penders het te druk krijgt, Loran volledig door de mand valt en voorin ze geen fatsoenlijke bal krijgen! Het middenveld is gewoon te slecht en daar gaat Gillissen ook geen verandering in brengen.

Ik heb het gevoel dat de vrije val is ingezet! Tsjonge jonge wat een niveau!

jasien

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 9:07u

vraag mag amoah soms niet gewisseld worden is en groot drama
nog een vraag wanneer gaat men over op 4-4-2
als er niet word ingegrepen staan we binnen de korste keren bij onze vrienden uit rotterdam en tilburg

dun ert

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 9:28u

Sorry, maar heel de wedstrijd was gewoon slecht. Vooral de vele passes die gewoon niet aankwamen! Dat leer je bij de F-jes. Terecht verloren! Als je niet voetbalt, verdien je het niet om punten te halen.

Overigens vind ik dat een aantal mensen in het stadion toch maar eens bij hun eigen na moeten gaan denken! We weten met z`n allen dat als we gaan roepen dat de scheids een hoerenjong of een zoon van een hoer is, NAC een boete krijgt! Degenen die (op de B-side) zo`n grote bek hebben gehad, mogen met z`n allen die boete gaan betalen!!
Ik hoop ook VAN HARTE dat de mensen die met bier aan het gooien zijn geweest op de B-side er nooit meer inkomen!

jante

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 9:57u

Waarom zeikt niemand op Gorter? Omdat het `eigen` jeugd is? Die gast kost ons punten... (ons gehele middenveld trouwens)

Maar eerlijk is eerlijk. Alleen Jelle speelde puik.

1 van de 2

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 10:08u

Roda was gewoon beter. Probleem bij Nac is het middenveld.
Er zaten blijkbaar een paar Roda supporters op de b-side. Misschien niet handig, maar ik vind het triets dat zoiets niet (meer) kan.
Dikki Dik vond het nodig om deze supporters te gaan belagen. (hoek b-side)

marcensimone

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 10:18u

Waarom moet gorter de hoekschoppen nemen, hij krijgt geen bal voor de goal.?

Jack

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 10:18u

Laten we ook maar eens wat positieve dingen opmerken, de reacties op de rat, worden met de week negatiever. De eerste helft was prima, tegen een sterke tegenstander mooi op voorsprong gekomen. Een aantal spelers speelde verdienstelijk: Gudelj bijvoorbeeld, prima wedstrijd. Die jongen gaat ons NAC veel plezier opbrengen. Fouad redelijke invalbeurt. Jelle weer een penalty gestopt! Stadion weer wat beter gevuld. Op de negatieve spreekkoren na, aardige sfeer enz.
Na de onterechte punten tegen NEC en Vitesse, nu een keer pech met de scheids. De komende twee wedstrijden zullen aangeven waar we staan. Tegen de op papier zwakke tegenstanders moeten de punten gehaald worden.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 10:24u

Vervelende avond, vervelend weekend.

Na het sportieve failliet in 2006 volgde dit jaar het financiele faillissement. Een week nadat zij aanzaten bij het spandoekenclubje presenteerden zij een nog groter verlies dan vooraf als maximaal was gecommuniceerd. Daarmee verloren zij het laatste vertrouwen binnen de achterban.

Inmiddels worstelen zij op de achtergrond met de vraag hoe het bestuur moet worden ingereicht en welke mensen daarbij horen. Een verkeerde volgorde natuurlijk. Zij zouden op een intelligente wijze voorzittersverkiezingen moeten organiseren die vervolgens mag bepalen wat er met de aanwezige heren moet gebeuren en die zijn organisatie kan gaan neerzetten en invullen. Wat er op dit moment aan de gang is is schrijnend en beschamend. Dezelfde mensen die er een enorme puinhoop van maakten op financieel en voetbaltechnisch gebied (een ghanese kansenmisser die vier maanden per seizoen meedoet, een wispelturig en onhandelbaar en onverkoopbaar talentje aangevuld met wat spelers van het niveau RBC en RKC) en die de clubcultuur verkrachtten, die moeten zich niet bezig houden met de toekeomst van ons NAC. Die moeten als de sodemieter het geslagen gat dichten, het geld terugstorten en opdonderen !

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 11:11u

Prul heeft het goed gezien: het 11tal van gisteren heeft gewoomweg te weinig kwaliteit in huis. Vooral op het middenveld moet iets gebeuren. Met Schilder en Gilissen heeft NAC 2 spelers in huis die dat kunnen. Noad is idd niet genoeg om in het linkerrijtje te eindigen zeker niet met een Leo voorin die wederom puur voor zich zelf aan het voetballen was en nauwelijks van waarde voor dit team. Ali deed dat een stuk beter in de eerste helft. Het wordt een lang en zwaar seizoen...gelukkig wast op de tribunes wel weer erg gezellie

ctk

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 11:27u

Het is maar goed dat ze de punten tegen Feyenoord, NEC en Vitesse hebben gestolen, anders stonden we gewoon op een degradatieplaats!
Iets wat toch wel gaat gebeuren ben ik bang voor....wat een stelletje armoedzaaiers m.u.v. Jelle en Penders.
En 2 trainers op de bank die er helemaal niks van begrijpen, wordt toch echt tijd voor een echte trainer, eentje die niet pas wisselt als het leed al is geleden!
En wat Amoah betreft, die is heilig volgens mij, speelt al maanden als een drol maar mag gewoon blijven staan....
De middenvelders kan je beter op de tribune zetten, die missen we toch niet en misschien is het raadzaam om eens te oefenen op een fatsoenlijke corner!
Achterin laat Loran elke week weer zien gewoon niet mee te kunnen dit niveau!
Tuurlijk was de scheids van een verschrikkelijk niveau, maar daar lag het echt niet alleen aan.
Het voetbal ziet er niet uit, ze hebben welgeteld 20 minuten gevoetbald, verder is het telkens weer angsthazenvoetbal.
Dinsdag op dat ku(ns)tgrasveld van Heracles is het te hopen dat Penders toch mee wil doen tegen een directe concurrent, anders kan je die wedstrijd ook schriftelijk afdoen!
Tegen de winterstop staat NAC naar mijn mening op een 16e plaats als er niets veranderd!
Eigenlijk vind ik er gewoon geen ruk meer aan en je ziet het ook in de toeschouwersaantallen terug, het is zelden meer uitverkocht!
Ik blijf zeker gaan, daarvoor ben ik te fanatiek, maar het is al wel zo dat ik er niet meer dagen naar uitkijk zoals ik andere jaren wel deed.

dun ert

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 11:30u

@ CTk:
Eens een supporter, altijd een supporter.

Ik heb aan het begin van het seizoen al gezegd dat ik het goed vindt als ze erin blijven. Nu we ineens in het linker rijtje zijn verschenen, zit gelijk iedereen weer te denken, dat we voor Europees gaan. Nee dus, want als je zo`n middenveld hebt, heb je niks in het linkerrijtje te zoeken.

gebruikersnaam

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 11:32u

Gewoon een schande je mag van mij gerust verliezen van Roda maar niet zo. Duidelijk te zien Nac voetbalt niet om te winnen maar om individueel aan hun eigen cv te werken.

cownter

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 11:33u

loran WEG EN GAUW
leo WEG EN HEEL GAUW
feher je laat je langs alle kanten voorbij lopen en verdedigt veel te ruim, tussen jou en de bal zit standaard een metertje of 4, WEGWEZEN!!!!!!

Boeroe

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 12:03u

Wie had in godsnaam da spandoek op de b-side gemaakt van Maradonny!!!!!!!!! SCHAAM JE!

Niet origineel (donny de groot, GA).... en die Gorter loopt al te veel naast zijn schoenen!!! --> bakt er al weken nix van!


Ben bang dat we DEGRADATIE-kandidaat zijn, maar ook DAN JUIST moeten we erachter blijven staan!!!

Dennix

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 12:05u

Paniekzaaiers..... verliezen van Roda in deze vorm.... is inderdaad een schande en uit puur geluk staat NAC nog waar het hoort....

dallie

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 12:05u

Helaas geen punten dit weekend ,behalve die gasten die voor Roda stonden te juichen in de B-side???????
Dat hebben ze geweten

Wat me opviel was een GOEDE eerste helft van natte krant Gorter,maar de tweede helft was t wederom weer een drama!

Geen schande om te verliezen van de vlaaien,al had ik er de eerste helft wel een goed gevoel bij!!!
Come on

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 12:14u

@Jack
Reactie naar m`n hart , knap en terecht op voorsprong (het tegenstrijdige is dan weer wel dat Roda meer kansjes kreeg óók in de eerste helft) , maar er werd goed gecombineerd in het eerste bedrijf , hoop voor de toekomst dus !

Tweede helft geen schijn van kans meer gehad en terecht verloren van een kwalitatief betere ploeg , komt bij dat die lui vertrouwen hebben en uitstralen precies dát wat NAC ontbeert.

Kwalijk die (gelukkig kortstondige) spreekkoor en de bekers bier op `t veld , hopelijk kunnen camerabeelden schuldigen volgen , w.m.b. die mensen eens uitnodigen voor een hartig gesprek dat ze bij een volgende keer de boete van de knvb mogen terug betalen , je weet wel euro`s , dat betaalmiddel wat we iets te weinig van hebben (iets van -4.2 Mil.!!) stelletje eikels !

Hopelijk een punt op dat plastic veld van de week en vooral aanstaande Zaterdag 3 punten graag ! , er staat nu wel een beetje druk op dat duel ......

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 12:16u

Heerlijke eerste helft en de tweede helft een enorme afknapper. Voorts heeft de scheids een enorme invloed op de wedstrijd gehad. Een penalty wat geen penalty was en drie volkomen ten ontechte gegeven gele kaarten, t.w. vanzelfsprekend van Loran, de tweede van Luyckx en de derde van Gudelj, waar het tweede doelpunt uit viel. Als je dan tevens daarbij optelt dat wij gedurende het grootste gedeelte van de wedstrijd met 10 man speelden, dan is de nederlaag daardoor wel verklaard. Leonardo wat een wanhoop. Niet één actie was geslaagd en voorts heeft hij TOTAAL GEEN NOAD. Graag de volgende keer weer met 11 spelers de confrontatie aangaan. Ik zou toch graag zien dat de rechterzijde van het speelveld beter bezet wordt. Ik denk dan aan Janse als rechtsachter, Feher als midfielder en Kolkka als rechtsbuiten.

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 12:50u

Na een redelijke 1e helft moet er wat gebeurt zijn in de rust!
Of een slaapmiddel in de thee of een opdracht van de trainers om achteruit te leunen! Hoe dom kun je zijn.

Wat wederom duidelijk is geworden dat het ons middenveld echt aan alles ontbreekt! Zoals Luyks en Gorter over het veld lopen, een drama en in de 2e helft zelfs een schande voor onze mooie club. Ook Schilder was al begonnen met de winterstop.

Affijn, lijkt me duidelijk volgende week, Gillissen terug op zijn stekkie, en Koenders op het middenveld.

V.w.b. Leonardo, na gister hoef ik hem niet meer te zien in onze kleuren, kan me ook niet voorstellen dat hij gedoucht heeft na afloop!!

thaj

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 13:37u

Eigen schuld!!! Ik heb me ook geergerd aan de supporters die Leo uitfluiten wat een nepsupporters. LEO is een NAC speler en hij heeft nog niet eens slecht gespeeld. Een speler afbranden die dankzij goed spel bij AJAX terecht kwam en NAC veel moois heeft laten zien. Hoe zouden die fluiters zich voelen als er een aantal deuzige staan te fluiten als je het veld in komt.
Ook jammer van Ali want die had ik graag samen met Leo gezien en speelde redelijk. Kolka bijna niet gezien alleen bij het doelpunt. Kolka een degelijke invaller maar niet meer dan dat.

Luijkx zat in de eerste helft weer wat beter in zijn vel, en is in potentie wel degelijk beter dan Kwakman. Vrije trappen zijn goed alleen moet er op het middenveld een speler bij die ook wat rust kan bewaren zodat hij wat makkelijker kan acteren, met Gudelj en Gorter is het te onervaren.

Loran was zeer slecht en kost ons keer op keer punten, loopt de gehele tijd opzichtig aan shirtjes te trekken. Feher was ook een drama bij corners moest hij Junker verdedigen maar dat ging voor geen meter. Junker kon zo meerdere malen inkoppen. En de 1-1 viel over de zijde Feher.

De tweede Roda treffer was volgens mij ook onterecht omdat de vrije trap denk ik drie meter verder naar buiten moest liggen, waardoor hij nooit in een keer op het goal kon schoten. ( maar dat moet ik nog even terug zien)

Al met al op naar Heracles !!!!

Ik lees ook een hoop negatieve reacties op Gorter terwijl hij gisteren als een van de weinige NOAD mentaliteit toonde samen met de rots Penders.

En al die supporters met biergooien zien we dan als het goed is een paar jaar niet meer terug met een stadionverbod.

moho

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 13:44u

Ballen, jammer........maar,

Met Horvath leveren we achterin heel veel in en valt het niet mee om gesloten te spelen. Loran kan op rechtsback maar centraal nu definitief door de mand gevallen.
Luickx totaal geen duel kracht om te breken op middenveld, daardoor geen balans.
Persoonloijk had ik met deze beschikbare selectie gekozen voor Luickx naast penders, Loran op rechts en Feher als stofzuiger achter Gorter.

Volgende week Horvath weer naast Penders en Gillissen op plaats van Luickx en er staat weer een team dat compact kan spelen.

Alle schreeuwers die nu zeuren dat ze geen aanvallend NAC hebben gezien, dit seizoen wat we eerst eens financieel moeten zien te redden telt elk punt. Sprokkelen, lelijk, maar vol NOAD met publiek erachter, niet meer en minder.

Dus niet zolas gisteren in de klok allemaal "indirecte excuses" (Van As en redactie !) voor de gestolen overwinningen tegen NEC en misschien Fnerd, elke overwinning vieren als een titel met een passie op de tribunes waardoor het elftal boven zich uit kan stijgen of als dat nodig is ECHT niet opzij gaat.

Liesveld, (werd die ooit niet Mr.VVV genoemd door Mr. NAC Tonnie Lokhoff na allerlei scheidsrechterlijke dwalingen bij FC Grunn-Excelsior). was niet bepalend maar misschien wel doorslaggevend op op cruciale momenten (vrije trap waaruit de 2-1 werd gescoord ?)

Jelle klasse bij strafschop, maar 2-1 houdbaar ?

Leo veel te veel onder een vergroot glas bij veel fans, terwijl ook een Gorter nog geen corner voor het doel krijgt.

Come on N.A.C.eeeee realistisch, dus een blok en NOAD , en elk punt koesteren. ! Niet schamen omdat we vanuit de mogelijkheden (moeten) spelen en ons niet groter willen voordoen dan we (nu) zijn.

Roda proficiat, over randje afgrond gesproken, Van Veldhoven , petje af.

Gr.
Josip


nacraamsdonk

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 14:52u

ALLES IN PERSPECTIEF....

Helaas gisteren na de wedstrijd een verschrikkelijk ongeluk op de N59. 3 echte NAC supporters om het leven gekomen op de weg naar huis na de wedstrijd............. rust zacht Kevin, Leon en Leen YNWA

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 15:11u

Sleef en Janny > Lees op NAC.nl de verklaring:

«In de tweede helft was Roda JC plots de betere ploeg. Alsof het een bruisje had genomen, zo gedreven speelde de ploeg van Harm van Veldhoven ineens.»

Kijk, kijk, daar zijn de bruisjes weer! Terug van nooit weg geweest! (Er is geen smilie van een bruisje. Kan Boelie er niet een maken?)

Klaarblijkelijk heeft de technische staf de bruisjes in de verkeerde kleedkamer gezet.

Mensen, laten we eerlijk zijn, de nederlaag was terecht. We hebben de laatste tijd ook iets te veel mazzel gehad. Zo veel zelfs, dat we dachten dat we het in de eerste versnelling wel konden doen in Amsterdam. Maar dat gaat dus niet. Blij dat binnenkort Horvath en Gilissen weer van de partij zijn, die zorgen voor het nodige evenwicht.

Ik ben er trouwens ook nog niet uit in wat voor elftal Leonardo nou het best tot zijn recht komt. Als je hem vorig jaar zag in de bekerwedstrijd tegen de Stillempjes dan is ie onbetaalbaar. Maar hij heeft van die dagen waarop je denkt dat hij het zelf ook niet meer weet wat ie allemaal doet. Ze zouden hem eens een maandje stage moeten laten lopen bij Barcelona of Real Madrid. Misschien dat hij dan tot inzicht komt. Zelfs Messi moet af en toe het elftal van Barcelona kunnen dragen, iets waarin hij zich tot dusver ook niet van zijn beste kant heeft laten zien. Het elftal wil best naar jou wensen voetballen, maar dan moet je ook eens iets teruggeven. En dat is waar Messi heel sterk in is, en Leonardo niet. En daarom speelt hij bij NAC en niet bij Barcelona.

Overigens moet ik toch eens mijn petje afnemen voor Harm van Veldhoven. Die man was gedoemd tot degraderen met de puinhopen die zijn voorganger hem naliet, ondertussen ook nog kampend met een wanpresterend bestuur dat de club nagenoeg failliet liet gaan. Maar hij staat toch maar mooi weer even op de gedeelde eerste plaats!

Nadat hij vorig jaar verschrikkelijk te kakken werd gezet door Gert Jan Verbeek, wat mijns inziens volledig onterecht was, heeft hij in alle stilte doorgewerkt aan de opbouw van een degelijk elftal, met wat spelers-met-een-deukje en enkele niet Nederlandstalige spelers van de huisleverancier (die ook kind aan huis is bij enkele Belgische clubs). Petje af voor die Nederlandse Belg. Of Belgische Nederlander, wat u wil.

Overigens, sinds bovengenoemde affaire heeft Gert Jan Verbeek zijn eigen predicaat «Wat een nare man!» opgespeld gekregen! En terecht!

Ritchey

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 17:17u

@ Jante,

Hou zelf Gorter al weken in de gaten en Gorter is denk ik nog wel de zwakste schakel van het hele middenveld van NAC. Loopt zoals Leo altijd als een blinde naar voren en zoekt de tegenstander op om vanuit daar weer de vrije trap te versieren. Gisteren bij zijn rush kon hij de bal ook 3 keer afleggen, maar laat zich pakken door een Roda verdediger.

En als klap op de vuurpijl dan een vrije trap en corner niet eens over de verdediger gespeeld krijgen, terwijl hij de tijd heeft om dat goed te doen, is nog wel het meest dramatisch.\

Gorter is een harde werker, maar een middenvelder met oogkleppen op, zonder het vernuft een goede steekpass op zijn medespeler te geven.

Zeeuwsche Rat

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 17:34u

Wedstrijd nog even teruggehaald en bekeken en inderdaad blijkt, naast individueel tekort komen bij Loran (2e goal absoluut zijn fout), inderdaad dat het middenveld de zwakke plek is. Gudelj heeft nog niet de ervaring, Gorter heeft de door Ritchey benoemde oogkleppen op en Kees Luijckx kan het naar mijn idee conditioneel gewoon niet aan. Laat veels te vaak zijn man lopen in de hoop dat de vrije centrale verdediger hem wel oppakt (zie 1e goal).

Van de voetballer Tim Gilissen ben ik niet zo gecharmeerd, maar hij heeft met de punt naar achter op het middenveld wel het overzicht om de twee andere middenvelders (bij voorkeur Gudelj/Gorter) aan te sturen.

mse

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 18:22u

wat een wedstrijd de eerste helft perfect gevoetbald maar daarna toen de 1-0 viel gingen de heren weer meer verdedigen.
was dit ook al niet het geval toen maaskant hier nog de trainer was.
dus mijn conclusie ik zie geen verbetering gaan weer bij een voorsprong de verdediging in met gokken op de counter maarja dan moet je wel een spits hebben die in vorm is en dat is amoah al een paar wedstrijden niet meer.
als nac gewoon was doorgegaan met hun spel hadden we gewoon meer kans gehad op de winst maar nee lekker in de verdediging en dan hopen op dat kansje maar we hebben roda toen het spel laten maken en dat is gewoon weer verkeerd uitgepakt dus karelse en aan de wiel volgende keer weer bij een voorsprong lekker in de verdediging gaan en weer het deksel op de neus krijgen.
en waarom hebben we het spel van de eerste helft niet tegen ajax uitgevoerd als we daar ook zo gejaagd hadden en lekker fel waren was de wedstrijd misschien anders gelopen.
    

moho

Geplaatst: zaterdag 23 oktober 2010 om 19:33u

Seizoen 2010-2011 is overleven, spelen naar de mogelijkheden en weten wat je niet kan.

Dus gewoon bewust kiezen voor blok achterin met scherpe uitvallen in de tegenaanval en juiste momenten toeslann. Wat dat betreft was NAC-NEC het ideale voorbeeld.

Iedereen die toen riep NAC moet zo spelen al NEC dan komen de punten vanzelf............Heracles-NEC 3-2 en een team dat steeds meet tegen zich zelf gaat voetballen, dus slecht, dus geen punten.

Elke wedstrijd vanuit de 0 spelen, tegenstander opvangen en NIET OPZIJ gaan, om daarna genadeloos en tegen de verhouding de punten pakken. Dat begint echter wel met een bewuste keuze waarvoor je je op dit moment (gezien de hele toestand bij NAC) niet hoeft te schamen of te excuseren (trainers, J. van As, andere personen binnen de club waaronder de redactie van de Klok, dat boekske dat je bij binnenkomst krijgt.)

Doe je dat wel, dan is elke overwinning geluk op basis van voetbal ipv verdiend op basis van NOAD/IZET en meddogenloosheid.
Praat je jezelf een (uit) syndroom aan of praat je jezelf aan dat je eigenlijk niets voorstelt.

Nee mensen, NAC met het mes tussen de tanden, strijdend voor elke meter, (bewust) spelend vanuit de verdediging met het publiek er vol achter (viel gisteren ook tegen met name na de gestopte strafschop !) is en blijft een moeilijk te kloppen ploegje.

Echter durf je niet voor je defensieve spelstijl uit te komen (op basis van het bourgondische uitgangsprincipe) predik je toevalsvoetbal waarbij zowel team als publiek op 2 gedachten gaan hinken.......Aanvalluhh - NIET OPZIJ en gaan wedstrijden verloren.

Onder RM hadden we toevalsvoetbal zonder NOAD, dus laten we het NOAD benadrukken en hopen dat het betere voetbal als gevolg van zelfvertrouwend gevende punten naar verloop beter wordt, dan kunnen we dit belangrijke seizoen op een goede manier achter ons laten en verder bouwen.

Deze week proberen minimaal een puntje te veroveren of te stelen in Almelo en dan de superboeren ten onder laten gaan in een kolkend Rat Verlegh stadion.

We `re NAC and we`re proud of it !!!!!!!!!

Gr.
Josip

Baloe

Geplaatst: zondag 24 oktober 2010 om 0:28u

Alles in perspectief Raamsdonknaccer!!!!!

Verschrikkelijk nieuws dat er 4 Naccers, twee vaders en twee zoons vlak na de wedstrijd een dodelijk ongeluk hebben gehad. Twee zoons en een vader hebben, vermoedelijk door een verkeerde ingeschatte inhaalmanoeuvre van een tegenligger, het niet overleefd.

Leon Smits, als gewaardeerd collega op Den Heij-Acker, we zullen je missen, zowel op het werk op DHA als op de B-Side. Veel sterkte toegewenst met dit zware verlies voor zijn moeder, zus en vriendin, want naast Leon ook zijn vader die ze moeten missen!!!!!!

Verschrikkelijk, kan het nog steeds niet bevatten. Had ik maar in plaats van slechts een handje bij het weggaan even een babbeltje gemaakt.......

RIP

Joel

moho

Geplaatst: zondag 24 oktober 2010 om 0:52u

........als je dit leest ..............zijn alle reacties op NAC-RODA totaal onbelangrijk, want waar gaat het over.

Alle nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies !

Gr.
Josip

von F

Geplaatst: zondag 24 oktober 2010 om 12:58u

En dan is `n verloren wedstrijd of een slecht spelende Gorter/Leo ineens niks meer. Heb m`n voorgenomen bericht weer ingetrokken en kom niet verder dan dit.

Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

baier

Geplaatst: zondag 24 oktober 2010 om 14:34u

En ineens maakt het me geen hol maar uit dat we verloren hebben.

ik wens alle familie en nauw betrokkenen heeel veel sterkte toe!

sharky

Geplaatst: zondag 24 oktober 2010 om 15:07u

Mischien niet gepast in dit rubriek maar wel enige aandacht vereist


BREDA - Drie Zuid-Hollanders zijn vrijdag na de wedstrijd NAC-Roda JC op weg naar huis verongelukt.

Het zou gaan om b-siders van NAC. Onbekend is nog of de club of supporters iets ondernemen in de sfeer van een herdenking.

Bij het ongeval op de N59 bij Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee waren twee vaders en hun zonen, alle vier afkomstig uit Stad aan `t Haringvliet, betrokken. Een 53-jarige vader, zijn 25-jarige zoon en een 22-jarige man kwamen om het leven. Zijn 51-jarige vader ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

piair

Geplaatst: zondag 24 oktober 2010 om 19:00u

Wat een vreselijk nieuws, moet er continu aan denken.

Veel sterkte aan de nabestaande.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven