homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 september 2010
Liesblessure voor Penders


In de 32e minuut ging het niet meer en werd aanvoerder Rob Penders gewisseld. De man met de wonderbaarlijk uitschuifbare benen verrekte na een kwartier spelen zijn lies, nadat zijn been was blijven staan bij een Penderiaanse sliding.

" Het is moeilijk te zeggen voor welke tijd ik eruit lig. Ik kon nog wel door, maar optimaal was het allemaal niet meer. Als het echt erg is, moet je gelijk gewisseld worden. Ik hoop maar dat het meevalt. " , aldus de centrale verdediger.

Al viel Loran aardig in, laten we hopen dat de blessure meevalt. Elke speler wil toch zijn willem 2 collega's direct na het behalen van hun record feliciteren?


Bron : De Rat, Goal.com


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Wanny

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 20:16u

Loran viel heel slecht in. Greep elke keer niet of te slap in en stond ook vaak helemaal verkeerd. Niet verwonderlijk dat na het uitvallen van Penders NAC veel minder ging spelen.

koekjes_made

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 20:49u

gelukkig krijgen we eerst willem 0 nog, en dan maar hopen dat penders er daarna weer staat.

rimaris

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 21:40u

Balen, maar Luijks of Koenders kan toch ook achterin spelen?

De Scout

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 21:46u

Hoop dat Robbie snel weer naast Gabor in de het centrum staat.

Alternatieven: Koenders, Loran of Luijckx, zijn toch niet helemaal optimaal.

Maar tegen VVV de Stillems moeten we het ook dan kunnen redden!

    

Zeeuwsche Rat

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 22:45u

Zou balen zijn, alhoewel Rob Penders niet meer de onmisbare kracht is die hij 2 seizoen geleden was. Komende donderdag mooi feestje @ Breda, en dan alles op zondag! De Stillems potverdikkie koste wat kost op 0 punten houden!

Zie net bij Studio Voetbal trouwens het doek van de NAC-supporters in het uitvak. Klasse mannen! NAC and damn proud of it!

koolskuh

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 23:12u

vond loran niet al te sterk maar voor willem 2 hoeve we tog nie bang te worde zolang ze voorin maar het verschil kunnen maken, leonardo mag zig wel eens gaan bewijzen voor zijn geld alhoewel het de laatste weken weer iets beter gaat.

moho

Geplaatst: zondag 19 september 2010 om 23:24u

Penders en blessure gevoeligheid......iets waar PZ beduidend minder last van had

Belangrijk als RP samen met Horvath NAC gesloten kan laten spelen.

Anders Luijckx naast Horvath en Koenders of Gilissen op middenveld........dus hoeft helemaal niet funest te zijn.

Gr.
Josip

harry b.d.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 7:24u

Penders geblesseerd ? Echt waar ? Hoe is het mogelijk. Die is de laatste 5 jaar nog nooit geblesseerd geweest. Maar gelukkig staat de opvolger al lang en breed klaar, 6 jaar professionele topscouting werpen nu hun vruchten af...

piair

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 8:09u

Gewoon Luycks achterin, denk dat hij daar ook beter tot zijn recht komt. Loran op de flank en Feher op het middenveld

maximale

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 8:45u

Complimenten Harry: heel positief en realistisch gesproken. Geweldig.
Inderdaad lijkt het mij het beste als Keesje Luijkx tijdelijk de positie overneemt van Rob. Sterk met de kop, timing ook redelijk verzorgd en zeker in staat om tegen VauVauVau en de Stillems de klus te klaren. Hopen dat daarna Rob weer hersteld is. Wie speelt bij JongNac trouwens op die positie? Tijd voor een jeugdiger opvolger?

Den Ouwe

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 9:00u

Ik wil geen azijnzeiker zijn...maar waarop baseren de heren mede-supporters dat we winnen van de kruikezeikers. Het voetbal is niet oogstrelend, maar een winnersmentaliteit is nou ook niet zichtbaar.
Alles wordt bedekt met de mantel der liefde.
Net als tegen VVV voor de beker als tegen de kruikezeikers verwacht ik een zwaar gemotiveerde tegenstander. Voor de meeste spelers is het sentiment van een derby verdwenen, is het een wedstrijd zoals zovele waarvoor ze een wedstrijd-premie kunnen verdienen.
Ik hoop dat ons NAC wint van VVV, maar zie het zwart in...dat heeft het verleden bewezen....verliest ons NAC van VVV...dan verliest ons NAC ook van de kruikenzeiikers. Zet die gele bril af en kijk met realiteit in de ogen. Elke punt in de competitie kunnen we gebruiken omdat dit een zwaar seizoen wordt...

Niet iedereen hoeft het met mij eens te zijn...

Grtz Den Ouwe

1912

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 9:03u

Penders speelde in dik 10 seizoenen 250 wedstrijden voor NAC en dan word het niet alleen voor de competitie geteld. Feit is dat
onze Rob een derde van de wedstrijden mist en dat zal dit jaar niet anders zijn. laten we hopen dat het deze keer meevalt, want NAC kan immers niet nog een speler van zijn niveau betalen.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 9:13u

Iedereen weet dat Rob meer dan gemiddeld vaak geblesseerd is; Rob zelf incluis.

Geeft niet, Rob is prima voetballer als tie niet geblesseerd is, MITS er maar een ongeveer gelijkwaardige substituut klaar staat voor het geval er weer eens een spiertje of botje pijn doet.

Maar die gelijkwaardige substituut lijkt er niet te zijn. Luijkx en Horvath in het centrum?

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 9:35u

Niet zo somber ouwe, NAC speelde echt wel met passie tegen Feijedinges en de tweede helft thuis tegen VeVeVe was ook ruim boven de maat. Uit is NAC flets, daar liggen verbeteringen. 7 uit 3, gewoon prima, het goede voetbal mag van mij na de kerst, tot de kerst alles voor het resultaat

Al Pacino

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 10:15u

Erg vervelend dat Rob niet kan meespelen. Een bestuur met een beetje vooruitziende blik had dit kunnen verwachten! Ik zou het oplossen door Koenders zijn plaats te laten innemen, Jens Janse rechtsachter te zetten en ten slotte Feher als midfielder op te stellen.
Laten we svp niet te gemakkelijk over WII denken. Er staan echt wel aardige voetballers in en voorts heb ik altijd het gevoel dat NAC juist van die tegenstanders verliest die geruime tijd geen deuk in een pakje boter hebben kunnen schieten. Ik verwacht dat, met een NOAD-instelling, winst tegen WII en VVV een gegeven zal zijn.     

hanske B.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 10:40u

Jammer voor Rob, maar het houdt ook een keertje op. Tegen St.2 kun je daar ook Luijckx, Koenders,Gudelj/Loran neerzetten. Of zijn we nu ineens bang voor superspits Rigters?

Zeeuwsche Rat

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 10:45u

@ Maximale; Bij Jong NAC heeft vooral Nicky Erkelens de kwaliteiten (helaas niet het fysiek, iets aan de kleine kant) om eventueel ooit speelminuten te maken in NAC 1 als centrale verdediger. Tot die tijd Luijckx linie terughalen...

evil ash

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 11:19u

Waarom moeten we problemen in de defensie voortdurend oplossen door middenvelders een linie te laten zakken? Zowel Schilder als Luijckx horen op het middenveld. Als je geen vertrouwen hebt in Loran als stand-in voor rechtsback en centraal achterin, dan had je hem ook geen contract moeten geven.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 11:31u

Brandts, de one trick poney, had goed gezien dat je met Penders in de ploeg niet te ver van je eigen zestien af kunt spelen. Want dan wordt-ie simpel over de grond gepasseerd met een mooi gat tussen hem en de keeper. Hij kon een aanvallendere speelstijl drie jaar geleden al niet meer belopen. Penders, die vorig seizoen ook bij standaard situaties in de eigen kist zelfs al wat organisatorische foutjes maakte, is handig als je met de kont tegen de eigen zestien aan kunt hangen en gokken op een counter. Bij corners kun je m dan naar voren sturen, een minuut of drie later is meneer dan terug op zijn post in de verdediging.

Zonder Penders had je nu de kans gehad een andere speelwijze te etaleren. Dat zal er helaas niet van komen omdat we niks bruikbaars als vervanger hebben. En dat is nog wel het grootste schandaal. De man die er jarenlang voor had kunnen, nee moeten zorgen, dat we eindelijk een fatsoenlijke vervanger voor Penders in huis zouden moeten hebben, wel promoveren tot TD, maar nergens op afrekenen. Of wordt deze zwarte piet zonder blikken of blozen naar de kruik Stewart geschoven ?

PS - hoe zit het eigenlijk met de afwikkeling van de affaire Mommers ?

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 11:48u

@ hbd

Mommers? Mommers? Mommers!

Shyte, die was er ook nog. Helemaal vergeten. Al minstens een week.

En dat waren ze bij NAC volgens mij ook. Maar dan langer.

Mommers in zijn legendarische rol van "Lijk in de kast".

Jannie F7

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 11:49u

Zoals eerder al vermeld heeft NAC de verkeerde verdediger weggestuurd! Penders is goed voor 20 wedstrijden per seizoen, en dus weet je dat dit weer gebeurt!! Vervangers zijn er niet, het wanbeleid van de afgelopen jaren werpt weer zijn vruchten af!!

redlis

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 12:04u

Denk dat we vergeten dat Gudelj eigenlijk ook centrale verdediger is en daarnaast nog Koenders en Loran gelijk allemaal weer overdreven reacties hier get a life!

harry b.d.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 12:05u

Penders en zijn blessureleed cq medisch dossier hadden gewoon bekend kunnen zijn bij de technische leiding van ons NAC. Dat zo`n van As niet op het matje wordt geroepen voor het verzaken van het tijdig hebben van een fatsoenlijke vervanger voor RP toont alleen maar aan dat er geen enkel beleid wordt gevoerd. Het is allemaal op de persoon geschreven en van toeval en opportunisme afhankelijk.

Nog altijd zijn er die geruchten dat Theo niet meer terugkeert bij ons NAC en dat ze zelfs al weer een ander op de korrel hebben. De achterban is er natuurlijk heel erg benieuwd naar met welke halve zool ze nu weer komen aanzetten. De laatste woorden van Theo waren overigens:

“Ik heb daarom toch de stap moeten zetten om vorige week donderdag naar het bestuur te gaan en voor te stellen om op 6 april met ziekteverlof te gaan. Ik ben blij dat het bestuur begrip heeft getoond voor mijn situatie.”
Theo Mommers (46) denkt ‘enige maanden’ nodig te hebben voor herstel.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 12:30u

Portugees en Harry > TM is nu zelf een lijk in de kast...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 12:42u

"Nog steeds zijn er geruchten...."

Alsjeblieft. Als tm ooit terugkeert bij NAC, laat hem dan gewoon samen met maaskant een kaartje kopen.

Anyway:

In de tijd dat Penders voor NAC speelt, heeft hij 73% van alle competitiewedstrijden meegedaan (265 van de 363 - bron: VI.nl). Tellen we het ene seizoen dat hij een zware blessure had niet mee, dan stopt de teller op 79%. 4 op de 5 wedstrijden. Zeker geen slechte score wat mij betreft. Harry heeft wel een punt dat het tijd is om een jongere vervanger te vinden, maar dat eeuwige afzeiken van Penders terwijl deze 100x meer voor de club betekend heeft dan Harry zelf - ik word er persoonlijk erg moe van.

Even twee nooitgeblesseerde voorbeelden:

Philip Cocu speelde 573 van 623 competittiewedstrijden: 92% (1 jaar geblesseerd en 1 jaar zandbakcashen buiten beschouwing gelaten).

Joris Mathijssen: 303 van 344 - 88% (eerste 2 jaar buiten beschouwing gelaten, 8 van de 68 wedstrijden).

Dit betekent, dat op een volledig seizoen (34 wedstrijden), de spelers het volgende aantal wedstrijden gemiddeld gespeeld zouden hebben:

Cocu: 31
Mathijssen: 30
Penders: 27

Ik vind het nogal meevallen. ZELFS als je het vergelijkt met `nooitgeblesseerden`.

Daarnaast; Luyckx heeft bij AZ ook regelmatig (als hij speelde) centraal achterin gespeeld. Die moet dat gewoon kunnen.

maximale

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 13:04u

Alcoholvrije: Eindelijk iemand die gefundeerd ingaat op Robs absentie. En nu eens geen door wrok gevulde afkraakreactie (of moeten we voortaan álle reacties hier maar als satire beoordelen?). Daarnaast sluit ik me aan bij meerdere mensen hier, die Luijckx of Koenders, dan wel Loran wel in staat zien om de eerstkomende drie of vier wedstrijden Rob te vervangen.
Bij de weg: drie of vier minuten wachten tot Penders terug is nadat hij bij corner of vrije trap terug was in de eigen defensie? Dan heb je wel een érg traag Zwitsers uurwerk

harry b.d.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 13:28u

Types die op 5 december cadeautjes rond laten brengen door hun zwarte knechten hebben nooit te boek gestaan als grote rekenwonders. Laat staan als mensen die cijfers kunnen interpreteren. Ja misschien op het niveau Willem Reijn. Dan kun je alles wel beweren.

Het hoogste aantal wedstrijden waarin Penders de afgelopen jaren bij NAC in competitieverband op het veld heeft gestaan is 31. Het laagste 4. Nooit maakte de man de 34 vol. Over de beker hebben we het hier nog niet eens.
Dat hoogste aantal is overigens alweer dik 9 jaar geleden, seizoen 2000/2001. De laatste 4 jaar kwam de man gemiddeld op 25 voor de statistieken meetellende duels.

Over de hele looptijd van zijn contract kwam Robbie tot voor aanvang van dit seizoen op 69%.

Als je 100% betaald krijgt en je levert maar 69% geeft dat geen reden tot juichen natuurlijk. Zeker niet als je als club al zo krap zit en een probleem hebt in de scouting en met de financien. Kan ons NAC zich dit soort snel geblesseerde spelers eigenlijk wel veroorloven (denk aan Gilissen, Petö etc) ?

Penders gaat na een wedstrijd of 10 in dit sezoen uitkomen op 60% voor het huidige seizoen.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 13:31u

@ 0% en maximale

Let wel: mijn 1e reactie is nadrukkelijk niet bedoeld als negatieve reactie op RP, ldoch outer als constatering dat als je als club voor RP kiest als laatste man, je daarmee ook de keus maakt voor een speler die relatief vaak geblesseerd is en dat je daarop moet anticiperen. En daar maak ik mij eerloijk gezegd zorgen over.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 13:57u

@ Harry

Ik ben er trots op een van de eersten te zijn aan wie je daadwerkelijk refereert in jouw reactie. Dit geeft mij een `fier` gevoel (zoals ze in Belgie zeggen)(en zoals Harm van Veldhoven zegt) en maakt mijn jaar voorlopig weer goed. In elk geval tot 5 december, wanneer er weer kado`s door schoorstenen gepropt dienen te worden.

Maar....

1) Het verschil in betaling tussen een speler die speelt, en een speler die geblesseerd is, is er wel degelijk. Daar is namelijk OOK de wedstrijdpremie voor uitgevonden. Wat mij betreft gaat je redenering over "69% spelen, 100% betaald krijgen" dus niet op. Ik weet dat het in het bankwezen anders werkt, en dat premies over het algemeen niet van toepassing zijn; zogenaamde `bonussen` wel. Hoewel een premie volgens mij gebaseerd zou zijn op het meedoen of bijdragen aan een resultaat - een bonus op het resultaat op zich. Maar misschien zie ik het wel helemaal verkeerd. Dit lijkt me niet de plaats om bonussen van bankmedewerkers aan de kaak te stellen.

2) Je kunt MIJ wel verwijten maken over rekenkunsten, maar je vergeet voor het gemak wel even dat Penders in de WINTERSTOP is aangetrokken. Dat betekent dus wel degelijk mijn eerder genoemde 73%. Als we toch gaan zitten mierenneuken.

3) Waar is Penders precies voor aangetrokken? Meedoen? Het houden van de `nul`? Het uitschakelen van zijn directe tegenstander? Of zelfs het scoren van goals als verdediger? Als je het mij gaat verwijten dat ik cijfers niet kan interpreteren, moet je het zelf natuurlijk wel beter kunnen doen. Maak maar eens een OBJECTIEF prestatie overzicht van Penders, waarin je meeneemt:

- aantal keren dat hij meedeed (misschien zelfs in speelminuten?)
- aantal keren dat NAC wedstrijden gewonnen heeft
- aantal keren dat NAC de nul heeft gehouden
- aantal keren dat de directe tegenstander van Penders niet scoorde
- aantal goals dat Penders maakte als verdediger

Wat dat laatste betreft zal ik je helpen: 18 in competitieverband - hoe weegt dat op tegen de goals die een aanvaller maakt? Ter illustratie; in Penders` topseizoen qua goals (2000/2001) maakte hij er 6 in 31 wedstrijden, topscorer van NAC na `kruik` Stewart (8 in 28) en Cri$tiano (6 in 30).

Ik kijk uit naar je volledige en objectieve analyse. Maar doe maar in het weekend hoor, doordeweeks moet er gewerkt worden.

maximale

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 14:03u

Haha A.S. Vooral die laatste zin: briljant! Maar ook de rest: uitstekend betoog.
PN: No offense.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 14:25u

Het laatste doelpunt van RP dateert overigens alweer van het seizoen 2008/9. Robbie produceerde ook een aantal eigengoals by the way, waarvan er helaas geen statistieken worden bijgehouden. B.d. heeft er drie nog scherp op het netvlies staan. Dan ziet RP`s doelpuntenstatistiek er al weer anders uit. Enfin, gemiddeld zat de man op 1 a 2 goals per seizoen. In 4 seizoenen kwam de man tot 0 goals (inclusief het huidige).

De man is een nachtkaars, zijn "stats" en blessure van afgelopen weekend wijzen daar ook op. Wat niemand hardop durft uit te spreken is hoe de resultaten van ons NAC zich laten vergelijken met of zonder RP in de basis. Met Robbie naar Heerenveen of zonder RP. Met Penders bij Roda of zonder. En dan kom je gewoon tot de conclusie dat die hoogopgehemelde impact er helemaal niet is. Maar dat is voor de Old Skool kenners. Niet dat het met Budisic of Joore in de basis altijd klopte (1x afschuwelijke nederlaag meegemaakt in het Gemeentelijk Sportpark te Tilburg) maar dat is wel het profiel dat je zou moeten zoeken.

Afgezien van het feit dat Penders statistieken geen overdreven juichverhaal over smans bijdrage aan ons NAC laten zien is het voornaamste probleem toch wel het knarren van types als van As en Stewart, Visschers en Mommers. Ze hebben gewoon gefaald in het in huis halen van een moderne forse harde en leidinggevende centrale verdediger. Dat is ze gewoon niet gelukt. Met allerlei lapmiddelen als Kwakman en Loran en het wegsturen van Zwaanswijk kom je er gewoon niet en veroorzaak je alleen maar ergernis.


aadje

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 14:38u

en vergeet niet dat RP ook elk seizoen wel een schorsinkje meepakt.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 15:22u

Het topic Penders kan voor de rest van de dag gesloten worden.

Het gaat op dit moment nog uitsluitend over het walgelijke interview dat Mommers gegeven heeft. Met dit artikel staan mensen als van Bavel, FES, de rest van het bestuur en een aantal mensen in de eigen organisatie en Hop flink voor lul. Was te verwachten dat deze man zijn eigen straatje schoon zou gaan vegen. Hij is nergens schuldig aan. Allemaal de schuld van anderen !!

akes

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 15:29u

Vergeet niet dat die man al 10 jaar meeloopt en gewoon een cultheld is! Laten we even niet vergeten dat de ``toppers`` nooit bij NAC spelen en dat zal gezien de financien voorlopig ook niet gebeuren.

Rob en Patrick waren jarenlang één van de betere centrale duo`s, dat de leeftijd Rob begint op te breken? NOU EN! Koenders achterin dan maar? Misschien moet je zijn statistieken even uitvogelen...

En dan nog even over de 69% of 73%. Wie is er 70% van zijn werkdag hard aan het werk? Dat zijn er heeeeeeeeeeel weinig.
Misschien wat kinderen die met hun handjes persé 20 nike ballen in het uur inelkaar moeten stikken maar verder...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 15:35u

@ Harry

Ik pleit er bepaald niet voor om zogenaamde `overdreven juichverhalen` op te gaan hangen over Penders, maar de `overdreven jankverhalen` die jij meent te moeten blijven spuien - daar spat ook niet bepaald de objectiviteit vanaf, is het wel? (een vraag die ik graag door jou naar waarheid beantwoord zou zien).

Ik kan me persoonlijk geen 3 eigen doelpunten van Penders herinneren, maar als ze jou nog zo duidelijk op het netvlies staan, heb je voor die 3 waarschijnlijk ook geen statistieken nodig: tegen welke clubs was dit?

Waar ik het wel met je eens ben, is dat er gewoon SLECHT gehandeld is door het technisch kader binnen NAC als je gaat kijken naar de opvolgers van Penders. En daardoor, vooral daardoor, is hij (te) belangrijk geworden voor dit NAC.

Mocht je dit weekend tijd hebben; een heldere - op feiten en dus geen aannames gebaseerde (!) - analyse over de wedstrijden met en zonder RP wordt danig op prijs gesteld. Als jij nou de laatste 5 (+ het huidige) seizoenen doet, doe ik de eerste 5.5.

Voor het lopende seizoen alvast een tip; op Ajax, PSV, Twente en Groningen na, heeft NAC het minste aantal tegendoelpunten (namelijk 7). En dat ondanks 2 dramaaskant partijen in Utrecht en Heerenveen (totaal 6 tegendoelpunten).

Hopelijk vinden we een manier om Penders` prestaties OBJECTIEF te beoordelen. Cijfertjes kan iedereen interpreteren op zijn eigen manier. Dat bewees ik hierboven al. Maar dat bewees jij natuurlijk zelf ook al.

Valt me tegen van een IT-er overigens. Ik dacht dat alles 1 of 0 was?

maximale

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 16:21u

Om over een club-icoon te schrijven als `de man` in de vorm zoals HBD dit doet, vind ik persoonlijk pas écht walgelijk. Of je het nu een brekebeen vindt of een nuttige clubvoetballer, één ding staat als een PendersPaal boven water: hij gaat er altijd voor. Voorop in de strijd, de belichaming van NOAD. Dat is HBD even (voor het gemak?) ontgaan, maar ook dát zal allemaal wel horen bij datgene wat wij allen verstaan onder het zeer rekbare begrip `het vermaeck`. Ach ja, smaken verschillen, zullen we maar zeggen. Nietwaar `Harry`?

Charpie

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 16:21u

@Harry,

Waar is jouw commitment en 100% inzet voor je werkgever (jouw stokpaardje, althans één van de)?
Vijf uitgebreide reacties op een willekeurige maandag tijdens werktijd; volgens jouw eigen normen genoeg reden om je buiten te schoppen! Ga eens aan het werk man.

Btw: ik heb een vrije dag.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 16:26u

#hetinterviewopdebsideratsmetTM

Mis een essentiële vraag: denk je nog terug te kunnen komen of hou de eer aan jezelf?

Snoepie

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 17:00u

Ik snap die negatieve reacties niet op Loran. Hij heeft in zijn tijd bij NAC inmiddels op alle posities gespeeld en krijgt nooit het vertrouwen op een plek, maar als hij dat wel krijgt speelt hij voortreffelijk, kijk naar het seizoen dat we Europees haalde. En begin vorig seizoen heeft hij Penders zeer goed vervangen voor zijn blessure. Dus geef mij Loran maar, van mij krijgt hij in ieder geval wel weer het vertrouwen! Azijnpissers!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 17:18u

@P.N. inderdaad een belangrijke vraag !
Één van z`n antwoorden , namelijk >> "De bestuursleden waren bij alle relevante gesprekken aanwezig. De financiële problemen kunnen daarom onmogelijk als een verrassing etc.etc...... "<< vind ik opvallend , dan denk ik `wie bepaald wanneer een gesprek relevant is " ??!! , als T/.M. dat bepaald snap ik `t allemaal best !

10diego

Geplaatst: maandag 20 september 2010 om 23:29u

@as, die deus zeikt Penders al jaren af en heeft niet het fatsoen respect op te brengen voor de aanvoerder van onze club die na een heel zware blessure (toen schreef harry hem al het voetbalgraf in) een enorme bijdrage heeft geleverd aan het halen van de derde plaats en een jaar later aan het halen van europees voetbal. Belachelijk dat er zo met clubmensen en helden wordt omgegeaan door iemand die meent een NAC hart te hebben. het zou gekookt op zijn rug moeten hangen.

lurlingfan

Geplaatst: dinsdag 21 september 2010 om 11:22u

dat doe jij nou altijd met lurling, diego.ook hij heeft gezorgd dat nac derde werd,en ook heeft hij er aan mee gewerkt dat nac europees voetbal haalde.
maar goed nieuws voor je, anthony word morgenvroeg geopereerd,is tot de winterstop uitgeschakelt.

10diego

Geplaatst: woensdag 22 september 2010 om 17:45u

@lurlingfan, je vergist je. Ben zeer positief over mens en speler Lurling. Zeker na zijn eerste periode toen iedereen hem afzeek en hij met een kapotte knie alles voor de club deed onlangs dat hij een huurling was.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven