homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 september 2010
Sfeervol avondje eindigt in 0-0 fotokes


Zul je net zien: Dan laat het Bredase publiek zich door het enthousiasme van De Rat verleiden tot het bezoeken van een duel van Jong NAC, en dan krijgt men een zaadpot voor de kiezen. Eindstand 0-0.

Jong NAC startte het duel niet met de vertrouwde opstelling. Ditmaal deden Ali Boussaboun en Milano Koenders ook wedstrijdritme op tussen de jonkies die ons de voorgaande weken wisten te trakteren op bij vlagen oogstrelend voetbal.

Dat oogstrelend voetbal bleef vandaag uit. Hoewel Jong NAC nauwelijks in gevaar kwam, wist het zelf ook maar moeizaam kansen te creeeren. Voor rust was Fouad Idabdelhay nog het dichste bij een treffer, maar hij maaide op knappe wijze over de bal heen, nadat Jens Janse hem na voorbereidend werk van Ali Boussaboun volledig vrij voor de keeper wist te zetten.

Maar de 0-0 die de gehele wedstrijd op het scorebord prijkte sprak natuurlijk boekdelen. Wat dat betreft had het wel wat weg van de pot van gisteren, want in de slotfase van de wedstrijd leek Jong NAC toch enkele malen aan het langste eind te gaan trekken. In het laatste kwartier had Jong NAC duidelijk de langste adem, en volgden de kansen elkaar in rap tempo op. Een schot van Boussaboun spatte zelfs nog uiteen op de paal.

Zoals eerder vermeld, was de opkomst vanavond alleraardigst. Wij schatten een manneke of 300. Een enkeling daarvan stond al ongeduldig voor de deur van Café Beatrix te wachten tot de deuren open gingen, anderen vonden juist hun weg naar het stadion pas na de aftrap. Maar met name in de tweede helft (en nadat het gerstenat zijn werk deed?) kwam het sfeerke er op deze maandagavond goed in, en stond men uiteindelijk als één blok achter onze Jonge Parels. Ook de Breda Loco’s deden weer een aardige duit in het zakje, door het duel op te luisteren met shooters en spandoeken. En het is opvallend om te kunnen vermelden dat men aan de andere andere kant van de wereld ook aandachtig de wedstrijd volgde, aangezien we vanavond een heuse belchinees op de B-Side hadden zitten.

In hoeverre dit Maandagavondje Jong NAC een vervolg gaat krijgen moet nog even worden bekeken. De uitbaters van Café Beatrix waren in ieder geval enthousiast. Het is echter nog maar de vraag welke wedstrijden Jong NAC dit seizoen nog in het eigen stadion speelt. NAC heeft inmiddels uit kostenoverweging een overeenkomst bereikt met buurman TVC, om sommige duels van Jong NAC daar te laten plaatshebben. Da's dus net aan de overkant van het spoor, maar gelukkig nog altijd gelegen onder de rook van het Rat Verlegh Stadion.

De Rat wil voor vanavond in ieder geval iedereen bedanken voor de steun tijdens dit duel van Jong NAC! Café Beatrix, de Breda Loco’s, en bovenal natuurlijk de aanwezige supporters: Hulde!

Fotokes:


Er werd vanavond weer duidelijk geen punica gedronken.


Jong NAC heeft dankzij de Breda Loco’s inmiddels een eigen spandoekske.


Ook werd er door de Loco's voor shooters gezorgd.


Het Maandagavondje Jong NAC is tegenwoordig ook live te volgen in China.


Blijft toch iets magisch hebben, dat kunstlicht.

HUP JONG NAC!


Bron : De Rat op locatie


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


13-sep-2010
Vanavond weer feest!...
13-sep-2010
Volg hier live Jong NAC-jong volendam...
04-okt-2010
Jong NAC vanavond naar venlo...
18-okt-2010
Voorproefje: Jong NAC ontvangt vanavond jong ...
21-feb-2011
China hoort Jong NAC nipt verliezen...
21-mrt-2011
Eindelijk weer winst voor Jong NAC ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Zeeuwsche Rat

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 21:56u

Hoop dat de Bea in ieder geval over twee weken ook open zal zijn tegen FC Utrecht, dat kan gezien de stand (Utrecht ook na vandaag ongeslagen koploper, NAC op 2 puntjes) alvast een hele belangrijke worden.

Dan hopelijk weer gewoon de echte jonkies (Erkelens, Nunes, Hooi) in de basis

jmhsweres

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 22:27u

Het was toch wel weer een sfeertje man. Alleen het spel was nu je van het, maar goed.

Een aantal kansen had er echt in gemoeten mannen.

wolferine

Geplaatst: dinsdag 14 september 2010 om 0:27u

Geweldig was het vanavond ,jammer van de score maar erg leuk om te zien hoe de mensen tijd maken voor onze jong en ik altijd maar denkuhh dat er geen hond kwam kijken proost mennekes


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven