homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 september 2010
Karelse en Aandewiel mogelijk tot einde seizoen voor de groep


Sinds dun Karel en Whoa Gertje samen aan de touwtjes trekken gaat het goed met NAC. In Heerenveen werd nog nipt verloren, maar de wedstrijden tegen de mindere broeders VVV en feyenoord resulteerden in eclatante overwinningen.

Nadat de eerste twee kandidaten (Koeman en Brood) niet naar Breda wilden/mochten komen is het volgens Sjefke van As goed mogelijk dat de twee tijdelijke coaches tot het einde van het seizoen de opstelling blijven maken. " Zolang we niet de trainer kunnen contracteren die we graag willen hebben en die past bij NAC, krijgt de constructie met Karelse en Aandewiel onze voorkeur, desnoods tot het einde van het seizoen.”, aldus Sjefke tegen de amsterdammer courant.

Wijze praat van de TD. Vanavond mogen de trainers echter alweer aan de bak om de koppositie van Jong NAC te behouden. Of de combinatie NAC-1 / Jong NAC het hele seizoen van kracht blijft is even afwachten, vooralsnog stromen de punten Breda binnen.


Bron : De Rat, Telegraaf


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


14-sep-2010
Gerucht: 'Brood komt alsnog, transfer extern ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 9:14u

Alles goed, zolang die uitvreters van een Aad de Mos of André Wetzel maar niet komen. Onbetrouwbare mooipraters. Zakken lucht.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 9:16u

Totale afgang voor van As en directie dit. Ook het bestuur (met de 6 jaar lange strategische ontwikkelaar Basje van B) die over de hoofdtrainersaanstelling beslist ziet er slecht uit.

Vooraf hoor je te communiceren wat het gaat worden. Dan zeg je: we hebben die en die visie met ons eerste en daar hoort deze trainer bij. Dit willen we koste wat kost bereiken en dit gaan we doen om de middelen bijelkaar te krijgen om deze of deze vent aan te trekken.

Nu is alles onduidelijk. Karelse en Aandewiel worden gedoogd. Of niet. Of toch een beetje. Zolang ze blijven winnen zijn ze untouchable ? Of toch ook weer niet ?

HV

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 9:19u

Dat lijkt me een goede insteek van van As; Een nieuwe trainer moet wel een duidelijke meerwaarde, zoals een hele bak ervaring op het hoogste niveau, hebben boven John & Gert. Zo`n trainer komt vast nog wel vrij, maar op dit moment lijkt het goed te lopen.

akes

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 9:23u

Mooi, geen passanten die voor de euri`s komen! Dan maar John en Gert!

Charpie

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:05u

Soms twijfel ik aan je geestelijke vermogens, Harry!
Natuurlijk ga je niet vantevoren lopen rondbazuinen wie je wil hebben, dat doe je intern. En natuurlijk heb je een profiel en een plan van aanpak. En dan ga je aan de gang. Maar zolang er niemand getekend heeft en zolang je niemand hebt gestrikt die in het plaatje past hou je je kop en geef je je huidige trainers de credits.
Gewoon een helder verhaal van Jeffrey dus waarmee hij aangeeft dat hij geen noodsprongen hoeft te maken.

En dat je K en A het seizoen laat afmaken wil niet zeggen dat je niet op zoek bent.

KIEWKE

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:11u

Mee eens Karel en aandewiel voorlopig kans geven. Zit weer strijd in de ploeg(op leo na). Denk met deze groep en trainers wel middenmoot moeten kunnen spelen. En dan volgend jaar nog wat oudjes weg en doorbouwen. Gudelj Donny Schilder Luijks Gillissen Horvath(hopelijk) Snoyl Loran en mss ook wel een bouwman of zo kunnen nog jaren mee.

KIEWKE

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:12u

Van As zelf is wel tijd om te vervangen. Eerst zeggen dat je trainers absoluut niet goed genoeg zijn en nu mogen ze toch blijven.

Terug naar den Haag ermee

De Wortel

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:15u

Karelse en Aandewiel voelen elkaar goed aan en hebben (voor zover ik dat als leek kan weten) de taken goed verdeeld.

Spelersgroep heeft geen moeite met de `promotie` van beide heren en de resultaten en beleving op het veld zijn sinds het vertrek van Maaskant duidelijk toegenomen.

Laat ze i.i.g. tot aan de winterstop bewijzen dat zij NAC op een hoger plan weten te brengen. Mocht dit toch niet werken, kun je i.i.g. in alle rust op zoek naar een passende trainer.

rimaris

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:22u

goede beslissing

Rogo

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:23u

Ben het er zeker mee eens dat ze het nog een half of een heel seizoen mogen proberen! (en als dat goed gaat misschien nog wel langer?)

Komt alleen wel heel vreemd over dat van As eerst aangeeft absoluut een nieuwe trainer nodig te hebben, vervolgens niet verder komt dan de naam Brood en nu deze niet komt zijn Karelse en Aandewiel ineens tóch goed genoeg (voorlopig dan...).

Hup Jhonnie en Gertje

harry b.d.

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:24u

In de dagen na de voor dit bestuur volkomen als een verrassing komende opzegging van Maasje kregen Karel en Aandewiel al onmiddellijk te horen dat zei het niet zouden worden. Dat men op zoek ging naar een echte hoofdtrainer. Zij hadden dan wel allebei het papiertje, dat telde even niet. Het signaal dat daarvan uitging was natuurlijk glashelder en duidelijk en zorgde voor een stevige kater bij Karelse, en wellicht ook GA. Dan ben je lekker bezig met je personeel als je dan twee weken later volkomen bent mislukt op de markt en je je keutel terug moet trekken en terug moet gaan naar de mensen die je net vernederd hebt door ze en plein public af te serveren als tweede keus. NAC heeft de afgelopen jaren enorm geinvesteerd in Karelse en nou mag-ie nog niet ? Als ze dan na 3 jaar nog steeds vinden dat-ie het niet kan, dan hadden ze m gewoon moeten ontslaan of een andere club voor m moeten zoeken. Dit is kapitaalvernietiging.

von F

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:33u

Wat een wijze praat van de technisch directeur, het vertrouwen straalt er vanaf richting Karelse en Aandewiel. We zoeken een ander, die kunnen we nu nog niet vinden dus tot die tijd mogen jullie `t proberen, als `t echt niet anders kan zelfs tot `t einde van het seizoen, dus van harte gefeliciteerd met jullie tijdelijke promotie.

Viop

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:38u

Ik ben het ook niet altijd eens met Harry, maar nu heeft hij ergens wel een punt. Als ik vanochtend in krant nog lees, dat van As toch door blijft zoeken naar een nieuwe eerste trainer, vind ik niet van erg vastberaden beleid getuigen, als ik nu bovenstaand bericht lees.
Ik vind het prima, dat Karelse en Aandewiel aan het roer blijven staan. Ze doen het goed. Volgens mij ontstaat er wat in de groep, gezien de beleving in het veld en aan de zijlijn. Ze passen bij NAC, 2 benen op de grond. Hun verhaal klopt en komen op mij eerlijk over. Misschien, in het begin wat onbeholpen, so what?
Bovendien, als er nu geforceerd een goedkope, = mindere, eerste man wordt gevonden, die geen clubhart heeft, maar alleen maar komt cashen, is NAC daar ook niet mee gediend. Dan kan je wachten op de kritiek die zal gaan losbarsten. Krijg je weer het g.o.h. over ontslag, afkoopsommen. Hoeveel "redders in de nood" zijn niet resultaatloos afgedropen, met achterlating van een grote(-re) puinhoop?

En dat dat gedoe over exposure... daar heb je wat aan, zon roepende Totempaal voor je groep ( Aad de Mos, o.i.d.). Dat wekt bij ons weerzin op
Je weet nu wat je in huis hebt. Wat van buitenaf komt is echt niet altijd beter.
Hou het geld in de knip, voor als er echt wat moet gebeuren.

VIOP

maximale

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 10:40u

"Zei" werden het dus wel. Wie zijn (bestuurs)ogen sluit voor een nieuwe dynamiek, die in de spelers-stafgroep plaatsvindt, is star. Prima besluit dus. Geen dure bijgoochempjes, die `dat clubje uit Breda` er even bij willen doen. Karel en AandeWiel laten blijken dat ze een selectie prima kunnen voorbereiden op een tegenstander, er een goede tactiek voor bedenken (hoewel ons middenveld tegen de Nurds angstig eenvoudig werd overlopen gister) en de spelers kunnen de trainingen en de sfeer waarderen onder dit trainersduo. Je zou wel gek zijn als je deze positieve flow, die wel eens van blijvende aard kan zijn, gaat onderbreken. Goed voornemen dus: tot einde seizoen, tenzij in de winterstop dringend actie gewenst is.
Trouwens Harry: leuk dat je zoveel waardering hebt voor Horvath. Of is het gewoon te moeilijk voor je om ook maar een enkele positieve reactie over NAC te plaatsen?

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 11:01u

Nu de spelers lovend lijken over de aanpak van Johnny & Gert is een een nieuwe trainer voor de winterstop totaal overbodig. NAC is de loodzware beginstart van het seizoen goed doorgekomen en met een wat makkelijker programma voor de boeg ziet ook dit seizoen er gewoon goed uit. Nu nog ff de beste spelers in de basis zetten en dan heb ik er alle vertrouwen in!!!

moho

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 13:15u

De knop is om en NOAD trekken beginnen vorm te krijgen.

Wel opvallend:

karelse die communicatief niet sterk was na VVV en Geert AandeWiel die zich gisteren te opvallend excuseerde voor het zogenaamde verdedigende spel, alsof dat niet de bedoeling was geweest.

Niet nodig, gewoon zeggen dat NAC voetbalt (en strijdt !) vanuit haar mogelijkheden en realistisch voetbal wilt spelen ipv hoog van de toren te bleren hoe tegendraads en bourgondisch we niet zijn.

Met een hardwerkend team dat strijdt om elke grasspriet en verdedigend speelt kan ik geen probleem hebben, veel beter dan toevalsvoetbal wat alleen resultaat oplevert als de vorm er is.

Organisatie wegzetten waar je op terug kunt vallen als het tegenzit of vorm ontbreekt gecombineerd met NOAD en je wordt een verdomd lastig ploegje voor elke tegenstander, dat punten sprokkelt bij de vleet.

Schilder (en Penders) die de nieuwe aanpak aanhalen in de krant, maar tegelijk Schilder die ondanks roept dat ie fitter is dan een paar weken geleden ook aangeeft dat oefenvormen niet altijd even leuk zijn. "Leuk zijn ??" dat was dus blijkbaar de aanpak van RM, als het maar leuk is, maar daar kopen (kochten) we niets voor.

Nu strijd tot het eind (al komt er 5 min extra tijd bij), gretigheid, voor NAC willen sterven, dingen die ik lang niet heb gezien (vorig seizoen thuis tegen PSV in de 2e helft).

KK en GA verder laten ontwikkelen als duo en hun gang laten gaan (maar geen enkele reden om je te verontschuldigen, alsof het publiek gefocust is op "bourgondisch" (is iedereen al lang van genezen of tot inzien gekomen)

Strijdbaar team, NOAD, jeugdig enthousiasme, Yellow Army weer een trots gevoel en het kan nog een heel leuk seizoen worden.

Gr.
Josip

cashel

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 16:45u

Mooi dat de heren het mogen doeb. Mooi was ook te zien dat pendes ten rouwelaar corrigeerde na zijn uittrappen tot rechts op de middenlijn.
Veel zitten hier op dit forum te mekkeren over zwalkend beleid tav trainers. Ik vind het juist getuigen van kracht wanneer je je fouten tijdig inziet . Daarnaast altijd blijven zoeken als td. Zowel spelers als trainers etc. Immers niets is zo vluchtig als de voetballerij. En daarnaast wat moet een td anders doen de ganze dag?
Ik als being a non-fan van leo... Vond hem gisteren voor zijn doen niet echt slecht spelen. Ik denk dat die hard en goed wordt aangepakt... Denk dat dit aan de beer wel toevertrouwd is

Hup nac heb nu al zin in volgende pot

Wick

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 16:49u

Doorgaan met Karel en Gertje! Zo niet, Ernie Brandts terughalen; gaat misschien een contract tekenen bij rbc. Je hoort het goed: rbc!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 17:03u

Niets mis mee als het goed gaat ...... , enige zorgpuntje wat ik erbij heb is de uitspraken van vanochtend in de kranten over de reden van deze overwinning `volgens de trainers` namelijk dat de groep meer conditie heeft doordat er harder getraind is de laatste tijd en dus daarom op het laatst meer kon geven als hunnie ...... , was het niet eerst de tactiek om niet zo hard te trainen juist om blessures te voorkomen ? , gaan we daar nu weer vanaf zien ? , kortetermijn denken dus wellicht ?
Hopelijk zit ik er naast , de andere manier van trainen is destijds ingevoerd toen we nog een grotere selectie hadden dan we nu tot onze beschikking hebben dus vrees ik ......

Tja.... , wat vind je belangrijker , punten pakken doordat je hard traint of ze verliezen straks omdat je tweede garnituur op moet stallen , kweenie ....

ijpelaart

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 17:31u

quote:
Karelse en Aandewiel mogelijk tot einde seizoen voor de groep

En als dat goed gaat niet veranderen lijkt mij.

bou

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 19:36u

Prima besluit John en Gert zijn goed genoeg. Jammer dat onze paradie van een td eerst gaat lopen roepen dat er een nieuwe hoofdtrainer moet komen en nu weer moet gaan roepen dat het niet lukt, Misschien kan herr van As eens zorgvuldiger zijn in de communicatie. Dit komt wel erg onbeholpen over.

Smikkelhut

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 19:44u

@HoogBier misschien is ie op die manier treden niet meer nodig met een iets jongere (en dus fittere) selectie. Zijn behoorlijk wat oudere spelers vertrokken. Waarom maaskant dat dan niet zag, tja...

Smikkelhut

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 19:55u

treden = trainen

dun ert

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 20:23u

Gewoon laten staan die twee.. Waarom geld uitgeven, dat we niet hebben, aan een andere trainer, terwijl je Johnnie en Gertje hebt!!

HV

Geplaatst: maandag 13 september 2010 om 20:46u

@Wick: Ik hoorde je prima, maar ik weet niet of jij het goed hebt gehoord. Hij is nu in Rwanda, in gesprek met APR FC. Nooit van gehoord, maar het lijkt me een mooie club. Je mag er zelfs op de trap zitten met een `united we stand` bordje:

http://www.aprfc.com/in2/united_we_stand.jpg

(Geen flauw geintje: http://www.vi.nl/Nieuws-item/186651/Brandts-in-Rwanda-voor-besprekingen-met-APR-FC.htm)

Wick

Geplaatst: dinsdag 14 september 2010 om 10:22u

HV,

Ja dat bedoel ik dus... Rwanda, rbc, of denk je dat hij onder geen beding terug naar NAC zou willen gaan??


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven