homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 september 2010
Waar blijft iedereen zondag?


Het Niemand wint er in Breda kan dit seizoen nog steeds over de Bredase tribunes rollen, nog geen enkele club is met drie punten in de kofferbak Breda uitgekomen.

Zondag begroeten onze grote roodwitte vrienden weer in het Rat Verleghstadion. Vanuit het maasaquarium zullen we weer worden verblijd met allerhande kretologie, ziekteverwensingen en onwelvoeglijk taalgebruik.

Dat is allemaal nog wel te behappen, maar dan wel in een vol en kolkend stadion. Waar normaal gesproken de wedstrijd tegen de rotterdammerts in enkele uren is uitverkocht, kan het bordje 'vol' dit keer gewoon in de bureaula blijven liggen. Nog zo'n 1200 kaarten zijn er voor deze wedstrijd beschikbaar, het lijkt wel de voorverkoop van een uitwedstrijd anno 2010. Met name op de korte zijden is er nog plaats genoeg.

De oorzaak? Zondagochtend half 1, zelf voetballen, geen zin, schoonmoeder jarig, het regent vandaag, de herhaling van popstars komt op tv, ik kom alleen naar topwedstrijden, etc etc.

Of is het hardnekkige gerucht waar dat NAC nu ook kaarten verkoopt voor op de traptreden en daarmee de capaciteit van het stadion ineens met 1000 plaatsen vergroot heeft?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


28-aug-2010
Voorverkoop NAC-feyenoord van start!...

Site van:
NACTickets


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 11:04u

Voor mij `en vele anderen schat ik zo in` is dit dé thuiswedstrijd van het jaar !
Tja , hebben de voorstanders van een veel grotere uitbreiding van het stadion nu dus achteraf geen gelijk , de weg van geleidelijkheid blijkt toch de beste te zijn wellicht ...... , dat er dan nog mensen waren die een geheel nieuw stadion wilde ...... , nah ja .... , ééntje dan.

Kom op mensen , uitvak altijd propvol met die niet te benijden schepenschrobbers , nu de rest nog !

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 11:16u

NAC-feyenoord was altijd toch wel de haatwedstrijd nummer 1 van het jaar. Volle bak en alles naar voren schreeuwen.

Helaas is onder Mommers en vdH (met dat kwebbelende vrouwtje "die nummer 7 is wel goed he, wie is dat ?) de sfeer volledig vervlakt. Ongeinteresseerdheid en matheid vervingen de fanatieke drang tot brullen en imponeren. Pijnlijk om te zien hoe in een regio waar je makkelijk tweewekelijks een stadion met 25000 mensen kunt vullen je nu moet schooien om NAC-feyenoord vol te krijgen met 18000 man. Pijnlijk, maar wel verklaarbaar als je ziet hoe weinig er aan gedaan is om het juiste te doen.

Donny Gorter fan

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 11:22u

@ Harry,
Volgens mij is de vervlakking van de sfeer al eerder ingezet. Al voor de aanstellingen van Mommers en vd Hoeven meen ik. Alsof de sfeer in het seizoen 96/97 zo voorbeeldig was... Dus die link die je legt klopt niet.

Half 1 is gewoon klote.

1912

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 11:54u

We doen het beter dan Oranje

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 11:55u

NAC is de laatste jaren een stuk minder leuk geworden om naar toe te gaan. Helaas. Waar je vroeger voor dergelijke wedstrijden nog wel eens een half uur voor opening van de kiosk op het Van Coothplein stond te wachten, is het nu DRAMA.

De club gaat naar de kloten. Door mommers, door vdh, door verdeeldheid onder supporters, door arrogante trainers, door internet, door slechte resultaten, door financiele shit, door betutteling, door ongemotiveerde spelers, zeg het maar. Waardeloos dit.

Rogo

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 12:09u

Nou, nou AS... denk dat iedereen dat gezeik zondag om half 1 (brrrr) weer even anderhalf uur vergeet hoor!

En zo zien we inderdaad maar weer dat het maar goed is dat het stadion stapje voor stapje vergroot wordt/werd. Anders zaten we nu ook net als vitesse en utrecht tegen duizenden lege stoelen aan te kijken.

evil ash

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 12:41u

Supporters moeten net als de selectie ophouden met zeiken. Als de spelers ervoor zorgen dat ze op het veld alles geven, dan doen wij dit op de tribune komende zondag.
Come on

rationeel bekeken

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 13:08u

Ondanks alle malaise die mijn medesupporters regelmatig beschrijven, kijk ik zoals altijd en met heel veel plezier uit naar wederom een thuiswedstrijd en wat voor een...
Typisch, maar de financiële wanorde, het gedoe rondom de tribunes, de spelers- en trainerscarrousel en alle andere discutabele zaken leiden bij mij gelukkig niet tot een dermate groot huneur dat ook maar één hercencel op het idee zou komen deze wedstrijd over te slaan.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat we zondagmiddag een hele aardige wedstrijd te zien krijgen.
Zo`n wedstrijd tegen Feyenoord verdient gewoon een volle bak.

Hawkeye

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 13:14u

Harry zit zelf natuurlijk weer op de B-side, in het midden. En stiekem nog 10 kaartjes extra gekocht gewoon om NAC wat extra geld op te leveren.

Godsamme man, dat gezeik van jou...Word je daar zelf nou nooit helemaal knettergestoord van?!

dbare

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 13:31u

@evil Ash

Inderdaad, dat gezanik altijd...

Laten we het gewoon weer leuk gaan maken, je kunt altijd wel de schuld geven aan anderen (regeltjes, wetgeving, tijdstip van wedstrijd etcetc.) waardoor de sfeer misschien minder kan zijn, maar het is nog altijd aan ons zelf om dat te veranderen en niemand anders!!!!!!!

Wij zijn degene die het verschil moeten maken godverdomme!!!!

DaHuge

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 13:31u

IDD Evil.

Stop met zeiken en laat je zondag horen!

La Pelota

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 14:06u

De kaarten voor de stoelen onder het uitvak zullen ook niet verkocht gaan worden en dat zijn al gauw 600 kaarten.

Je moet wel knettergek zijn om daar te gaan zitten met een vak vol F-debielen hijgend in je nek. Naast onwelvoeglijk taalgebruik word je ook continue getracteerd op roggels in je nek. Misschien moet NAC deze kaarten aanbieden als combi-kaart, dwz samen met een NAC-regenjas......

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 14:42u

Het verval van onze mooie club is maar op 1 manier te stoppen. Snel een nieuwe TD aan stelen met voetbalkennis, een netwerk en een naam (PvH). Snel 2 nieuwe bestuursleden erbij met een NAC hart, voetbalkennis, en een groot netwerk (ik ken er n aantal). En natuurlijk een nieuwe trainer aanstellen, als de chemie tussen de 2 hulptrainers en de groep niet werkt is dat noodzakelijk. RB zou kunnen, maar het terughalen van EB lijkt mij n betere optie.

DADEN NU!!! voor dat t te laat is....enne a.u.b. zondag n luid protest tegen alles wat de KNVB meelopers de supporters op dit moment aandoen!

FC Goed Bezig

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 15:32u

Gek he? Zo lekker gaat het niet met NAC en al dat gezeik rond en binnen de club leidt ook niet tot extra hordes supporters. Eerst rust in de tijd krijgen, sportief de zaakjes op orde brengen en de wedstrijdjes op zaterdagavond lopen geheid vol....spelen op zondagmiddag 1230 WIE VERZINT DAT

maximale

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 15:48u

FC Goed bezig: De KNVB in voorbeeldige samenwerking met de hh Eredivie Live. Kom op jongens, zeik nou eens niet zo, moedig je clubske aan, laat Harry z`n onstuitbare gal maar spuwen over de echtgenote van WvdH (who cares a shit) en kijk uit naar onze nieuwe en hopelijk talentvolle Horvath en Koenders.

Smikkelhut

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 15:52u

Het is hier soms net een vastgelopen grammofoonplaat.

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 16:29u

Smikkelhut > Ik heb deze discussie ook al eens gehad met een uitgever, dus dat was wel even erger. Maar het gaat hier om:
grammofoonplaten liepen niet vast!
Ik heb thuis nog gewoon een platenspeler staan, dus ik kan het weten. (OK, ik ben een ouwe l*l)
Af en toe, als je een plaat hebt met een stevige kras erop, dan slaat de naald over. Ik neem aan dat je dat bedoelt.
Maar noch de grammofoon, noch de plaat lopen vast.

Ata

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 17:02u

Wegens een eigen voetbalwedstrijd zal ik pas na rust in de gelegenheid zijn om onze trots naar voren te schreeuwen. Zal proberen om dat twee keer zo hard te doen als gewoonlijk, al valt dat niet mee.

Smikkelhut

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 17:06u

@HH: hehe ja good point... overslaande plaat dan.

Smikkelhut

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 17:10u

Nee dat is nog niet goed.

In ieder geval... reperterend!

aansteker

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 18:50u

Is gewoon een rottijd. Heel veel supporters trappen zelf tegen een balletje zondag. Dan houdt het al op...............

En lieve Harry aka Hanske D.. Kun jij nu echt niet anders dan iedere, maar dan ook iedere keer over Mommers / VDH beginnen ??

Echt jammer dat ze jouw ouders geen fokverbod hebben opgelegd (zijn je eigen woorden) vroeger !! Bokhond (zijn ook weer je eigen woorden) dat je bent.

Shit, nu val ik zelf in herhaling.

Oh ja : Breda, 22 Graden (CV staat aan), Kans op een buitje

PIPO !!

piair

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 20:20u

Wat een negatief gezeik, ondanks de huidige strubbelingen, ontbreken van een trainer, ruzie tussen Leo en andere spelers, het gekke tijdstip en nog het ergste, zonder bier.., hebben er bij mijn weten thuis nog nooit zoveel mensen een wedstrijd NAC - Feyenoord komen bezoeken, ook niet tijdens de gloriejaren (welke weet ik ook niet) zoals de meeste bovenstaande reacties doen vermoeden.

Ook kun je de vele supporters nu toch moeilijk "gloryhunters noemen"

Gewoon zondag de ploeg naar de 3 punten schreeuwen en lachend toezien hoe onze oosterburen daarna tegen Ajax weer eens met een mooie afstraffing huiswaarts keren, dit alles op één middag, kan het mooier ?

Krijg er steeds meer zin in verdomme !!

Come on NAC

Grote Beer

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 21:57u

heel simpel

iedereen heeft deze maand eredivisie live gratis van ziggo als keuze kanaal

Geelzucht

Geplaatst: woensdag 8 september 2010 om 23:39u

Tegen die tijd zit er heus wel 18500 man en dat is wederom een record. Waar hebben we het over. Liever 13000 supporters dan 19000 bezoekers.

jordyvantreijen

Geplaatst: donderdag 9 september 2010 om 1:29u

Ik heb al heel lang heel veel zin in deze wedstrijd en durf zelfs te beweren dat die drie punten gewoon voor ons NAC zijn...

Off-topic, maar absoluut een moment van bezinning: Gisteren (8 september) heeft een bijzonder fanatiek NAC-supporter het leven gelaten bij een gruwelijk verkeersongeval in Steenbergen. Alle mogelijke sterkte toegewenst aan de familie... Dit soort gebeurtenissen maken voetbal tot aan randverschijnsel, maar gezien de passie en het enthousiasme waarmee deze jongen onze club beleefde zou een mooie en gepassioneerde NOAD-partij hem geweldig eren...

Don Leon

Geplaatst: donderdag 9 september 2010 om 9:34u

Heb het gelezen Jordy, vreselijk. Mochten de Breda Loco`s nog iets kunnen betekenen met een simpel doek aan de railing als klein eerbetoon, laat dan maar effe weten..


Maar inderdaad Geelzucht, niet al te somber inzien die toeschouwersaantallen. Vorig seizoen zaten er bij deze wedstrijd `slechts` 17.750. Dat zijn er aankomende zondag nu al minimaal 130 (and still counting) meer dan toen.

rijenvakg

Geplaatst: donderdag 9 september 2010 om 10:40u

Aanwezig. VAK G.

Kakkerlakken!

Der Riko

Geplaatst: donderdag 9 september 2010 om 12:44u

vooruit dan , maag die kleine van me ook mee. (moet wel vier rijen onder me zitten, maar ach....)

Hanske N

Geplaatst: donderdag 9 september 2010 om 15:41u

Helaas helaas, moet ik zelf het eerste wedstrijdje van het seizoen spelen. Hoe laat? Precies om half 1! Niet te geloven....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven