homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 augustus 2010
Penders: 'neem de tijd om een goede opvolger te zoeken'


Compleet verrast, zo waren de spelers gisterochtend. Een aantal had al gelezen over de plotselinge escape van trainer Maaskant. Maar anderen, zoals Kees Kwakman, verslikte zich in zijn croissantje kaas na het horen van het laatste nieuws.

Doorgaans lekt alles bij NAC, maar nu zijn de linies opvallend gesloten gebleven. "We wisten nul komma nul", aldus aanvoerder Penders.

Tijdens de busreis naar het friesche haagje was het vertrek van Maaskant dan ook onderwerp van gesprek, wat natuurlijk niet heeft bijgedragen aan een optimale wedstrijdvoorbereiding.

Over een opvolger heeft Penders nog niet nagedacht: " We staan er heel open in. Ik heb liever dat de clubleiding een week extra neemt om een goede keus te maken, dan dat ze overhaast beslissingen neemt.”

In Heerenveen zoemden gisteren al een aantal opties rond. De tandem Karelse - Aandewiel zou een reële optie zijn, maar ook namen als Kraaij, Boskamp, Koeman, Schreuder of Wetzel zoemden al rond.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


22-aug-2010
Kwakman: ‘Zielig zoals NAC werd weggespeeld’ ...
22-aug-2010
Steijn in beeld als nieuwe trainer? ...
23-aug-2010
‘Koeman opvolger Maaskant’...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jordyvantreijen

Geplaatst: zondag 22 augustus 2010 om 16:01u

Eerlijk gezegd lijkt Kraaij me niet eens een gekke optie, alleen zal het in eerste instantie ietwat problematisch zijn dat hij de laatste jaren toch vooral een wat clownesque reputatie heeft opgebouwd. Neemt niet weg dat hij jaar in jaar uit uitzonderlijke prestaties levert met het bescheiden Lienden!
Meest realistisch lijkt me om de komende tijd Karelse en Aandewiel de scepter te laten zwaaien en niet halsoverkop een trainer in huis te halen!

GB

Geplaatst: zondag 22 augustus 2010 om 16:17u

Breda, 22 graden, uitkijkend over de haven

Gewoon Karelse en Aandewiel laten staan. Eens kijken hoe dat gaat en kost bovendien minder geld. Ze hebben allebeid de papieren en ik vind het ook een teken dat ze niet met RM zijn meegegaan. Waarom nu alweer moeilijk doen, geld uitgeven en iemand halen.

U zijt gegroet!

rijen loco

Geplaatst: zondag 22 augustus 2010 om 16:48u

Rijen, 22 graden,bewolkt....

tja er valt vanalles te zeggen, toch moeten we hopen dat onze TD van As deze week gewoon een nieuwe trainer gaat aanstellen, Maaskant is weg, die positie moet worden ingevuld, en als gert zegt, ik ben er niet klaar voor,dan moet je handelen....en daadkrachtig zijn...rijen loco,rijen,22 graden, bewolkt,....

demajoor1979

Geplaatst: zondag 22 augustus 2010 om 19:33u

arnold

wolferine

Geplaatst: zondag 22 augustus 2010 om 21:50u

schreuder of wetsel zie ik graag komen en karelse zijn tijd komt nog wel

rimaris

Geplaatst: zondag 22 augustus 2010 om 22:30u

@ Wolferine,

Wetzel graag zien komen. Laat die pannekoek aub wegblijven. Laat de assistenten het maar afmaken.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 0:02u

Kraaij? Ha, de return of de bruisjes!

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 0:13u

Mensen, even de gang van zaken belichten.
Of je die Poolse club nou als een sportieve verbetering ziet is een, maar de manier waarop Maaskant vertrekt kan niet door de beugel.
Het Ploegsma schooltje krijgt ook invloed in het Poolse en Valckx en Maaskant mogen het eens elders proberen. Valckx speelde al een paar jaar in Portugal en heeft als technisch manager ook wel internationale ervaring, maar Maaskant is behalve een uitstapje naar Maastricht nog nooit buiten Brabant werkzaam geweest. Pools is bovendien niet een taal die je door het nonneninstituut in Vught in zes weken ingeramd krijgt en zeker iemand als RM hoeft zich daar niet te melden.
Als het echt waar is dat de spelers van niks wisten toen ze in de bus stapten naar Heerenveen, dan heeft Maaskant een verklaring van no-return getekend. Persona-non-grata, heet dat.
Is dat een bewijs van onvermogen dat je je zelf geeft of was het echt de bedoeling dat er resultaten geboekt gaan worden in Polen? Waarom trekken ze dan RM aan? Omdat ze een selectie hebben die gemiddeld 35 is? En geen aanstormende jeugd?
Waarom gaat een trainer die geen spelers aantrekt die geen Nederlands spreken (want anders moet hij de wedstrijdvoorbereiding in meerdere talen doen), naar een land waar hij zelf de taal niet van verstaat?
Enfin, ik wens hem veel succes en nooit meer tot ziens.
Ik zet er trouwens nu al een kratje bier op dat ie de Kerst niet haalt in Polen. Wat een zelfoverschattende blaaskaak is die man!
Als EK geen nieuwe hoofdtrainer wordt en er, crisisbewust, gekozen wordt voor het tweemanschap GA en JK, dan mag ik aannemen dat we voor het eind van de maand toch zeker twee en anders drie versterkingen mogen verwelkomen. We hadden volgens RM nog budget voor één, en nu hij zelf weg is, komen er dus twee bij.
Namens de vijfde colonne kan ik stellen dat we blij zijn dat we van RM af zijn en dat we met open vizier zijn opvolger(s) tegemoet treden!

harry b.d.

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 5:18u

Tijd is nou net datgene wat we niet hebben Robbie. Jij moest zonodig af van Brandts en zie waar we staan 2 jaar later ! Kunnen weer helemaal van scratch beginnen na de valse beloftes van bestuursgetrouwen, het geblunder in de directie etage en de miskleunen op technisch gebied.

moho

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 6:21u

Niet altijd eens met B.D., maar deze keer wel.....zie Robbie Penders nog staan voor de cameras toe hem gevraagd werd wat hij vond van het besluit om EB te laten vertrekken. Zo sterk in het veld zo schutterend toen voor de camera.

Jan van Dijk Yellow Army (Vak G, B-Side, Ere, Hoofd (Waar is Gele Jas gebleven ??)

Gr.
Josip

pannelap

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 9:16u

Precies, tijd is er niet!

KeesdeJongh

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 10:52u

Idd Wetzel heb ik wel vertrouwen in: Steijn lijkt mij veel te licht voor NAC Breda! Maar laat Karelse en aan de Wiel het maar doen een tijdje, scheelt ons weer geld en poen! Ze namen het ook over toen Lokhoff vertrok, want ik denk dat we dit jaar een zelfde kant opgaan als 4 a 5 jaar geleden...degradatie voetbal puur sang... en dan nemen we de trainert over van het eerste divisie ploegje waarvan we het laatst winnen met 19.000 man en iedereen op de banken! Sportieve groet, Kees de Jongh

Theike

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 12:05u

Laat Karelse maar lekker op die bank zitten. Is bekend met de groep en op deze wijze hoeven we geen extra kosten te maken.

10diego

Geplaatst: maandag 23 augustus 2010 om 17:26u

Ja Rob was de lul en moest voor de camera komen. Hij kon niks zeggen want er was afgesproken de werkelijke reden niet naar buiten te brengen. Hij had de keus: zijn woord houden en zelf voor paal staan of zijn woord niet houden en de vuile was buiten hangen.

Hij koos voor de club en niet voor zichzelf en dat is een compliment waar in plaats van een sneer. Het bnnen houden van de vuile was heeft overigens ook de carriere van Brandts niet gered.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven