homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 juli 2010
"We gaan voor plek 8 t/m 12"


Dat waren de woorden van trainer Robert Maaskant op de jaarlijkse persdag bij NAC.

Mits iedereen gevrijwaard blijft van schorsingen en/of blessures moet deze doelstelling makkelijk haalbaar zijn volgens de trainer.

Nu leert de ervaring van de afgelopen jaren dat je vrijwel nooit een fitte selectie tot je beschikking hebt gedurende een compleet voetbalseizoen, dus het zal ons benieuwen of deze doelstelling gehaald gaat worden.


Bron : De Rat bij de persdag


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Robert Maaskant

14-jul-2010
Janse: ‘Ik wil met NAC play-offs om Europees ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

willemF5

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 15:18u

Een lekkere duidelijke `Mits`. Er zijn alttijd blessures dus deze uitspraak heeft geen enkele waarde.. Ik gok op net geen nacompetitie...

1912

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 15:22u

Maaskant pakt de bezuinigingsmaatregelen handig aan om excuus te vinden voor zijn tekortkomingen als trainer en daardoor de tegenvallende resultaten voor het komend seizoen.

Het zal ook de eerstvolgende financiele tegenvaller zijn voor onze club. De afkoopsom voor Malle Robbie Blaaskaak.
John karelse wordt dan eerste man. Hij heeft immers ervaring als coach om play-offs te spelen in de nacompetitie.

HUP JOHN

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 15:45u

Zes jaar van Bavel, zes jaar strategieontwikkeling en dan dit. Plaats 8 tot en met 12. De grauwe middenmoot. Met plaats 12 zijn "we" tevreden. Met deze houding eindig je net zo makkelijk op de 14e plaats.

rat84

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 15:53u

geen enkele doelstelling van "dhr maaskant" is waargemaakt...ik ben benieuwd...maar goed het is nog te vroeg om nu al te lopen zeiken. first things first: WERELDKAMPIOEN WORDEN!!!!!
dat is momenteel (voor mij) de hoogste prioriteit! dan ff een weekje bijkomen....en dan de pijlen gericht op het nieuwe seizoen!
HOLLAND!!!!

GB

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 15:54u

@HbD,

Waarom ben je nu zo verbaasd?? Snap jouw echt niet meer. We zijn volgens jouw een achtergesteld provinciestadje met achterlijke supporters, een ondeskundig bestuur en werkelijk alles is mis. En dan vindt jij dat 8 t/m 12 niet voldoende? Wat wil je nu echt? Alles is slecht, maar toch is dan een realistische ambitie niet goed? Voor aanzien dat stom is, lult Harry recht wat krom is.

1 Met jouw expertise en aanstelling als directeur binnen 1 jaar Champions league halen?
2 Alleen maar zeiken en zieken om zo tot een coup te komen
3 Gewoon blaten tot je een ons weegt (wat in jouw geval even duurt, gebaseerd op hier weergegeven beschrijvingen?

Ata

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 15:54u

8 t/m 12, vlees noch vis. Het heeft geen enkele zin om voor de 11de of 12de plek te gaan. Sterker nog: het maakt geen bal uit of je 10de wordt of 15de. Dus je stelt je ten doel op play-offs te halen of om nacompetitie te ontlopen, maar hier kunnen we weinig mee.

Overigens was dit de voorgaande jaren niet anders. Wat mij betreft kunnen we dan net zo goed geen doelstelling noemen. Het moet wel gezegd dat het halen van play-offs komend seizoen een grotere prestatie zou zijn dan de jaren hiervoor. Ik zie het eigenlijk niet gebeuren, maar laat me graag verrassen.

GB

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 16:02u

Oke mensen,

We zetten gewoon in op nummer 1 is dat dan wel realistisch. Ik snap veel supporters echt niet meer. Als je zegt linkerrijtje kan dat niet want met RM en de huidige selectie kan dat nooit. Als je zegt rechterrijtje is dat niet ambitieus genoeg? Tuut tuut, boing boing.... Iemand nog enig idee wat dan wel logisch is?

Ik ga eerst s 10 dagen lekker de Loire afzakken in mn kajak. Even geen elektronica, geen mail, geen telefoon. Lekker in het wild kamperen en genieten van de natuur. Just me, the river, beautiful surroundings en the fishes.

U zijt gegroet!

Helter

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 16:36u

@harry b.d en alle andere azijnpissers.

Als jullie zakken met geld meebrengen mogen jullie hogere eisen stellen.
Ik word doodziek van jullie negatieve gelul vanuit de luie leunstoel.

Als je voor het kampioenschap wil gaan koop dan een seizoenkaart in A,dam, Eindhoven en misschien Deventer en laat ons dromen en gevrijwaard blijven van jullie negatievisme.

10diego

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 16:39u

Realistische doelstelling en de NAC `supporters` worden steeds negatiever, vervelender en vreemder. Zeiken en zieken is inderdaad een juiste benaming.

von F

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 16:55u

Er is volgens mij een verschil tussen realisme en ambitie wat hier over het hoofd gezien wordt. Door op voorhand al een behouden doelstelling af te geven gooi je eigenlijk de deur al dicht om boven je kunnen uit te (hoeven) stijgen.

En dat is nu net de kern van het probleem, Maaskant heeft blijkbaar niet de doelstelling om NAC/spelers boven verwachting te laten presteren, om individuen boven zich uit te laten stijgen of om een synergie effect in het team te creeeren. Dát is wat er hier uit spreekt naar mijn (negatieve blijkbaar) idee.

Subietpilskes

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 16:57u

Gasten trek het je niet aan. Hansje Deelen een zijn 4 vriendjes hebben deze site " gekaapt" . Maar dat wil niet zeggen dat de gemiddelde NAC supporter ook zo`n enorme azijnpisser is hoor.
Neem subiet lekker n pilske en dan komt alles goed

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 17:02u

Alles zou goed komen werd de achterban keer op keer voorgehouden. Letterlijk werd gezegd dat we vaste waarde in het linkerrijtje gingen worden. En zij zeiden dat op een toon dat je er wel mee eens moest zijn want anders was je een clubverrader. Steeds weer kwam dat argument omhoog als men kritische vragen stelde over de set-up van Project Luchtkasteel. Als een andere partij wilde meedoen werden er naar verluidt hogere bedragen gevraagd door Theo zodat het afschrok. Voor de huidige clan golden die niet. En die beloofde nu juist het linkerrijtje, niet de sponsoren, niet de fans, niet de founders.

Kortom, het feit dat men nu terugkrabbelt is een stevige nederlaag van hen die met de buik vooruit riepen "tien miljoen voor NAC". Het bleek gewoon een bullshit verhaal.

Raked

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 17:03u

Een achtste of twaalfde plaats, daar zit toch nogal een verschil in (al dan niet die vermaledijde play-offs halen). Ik gok dit jaar op een twaalfde plaats. We zullen het komend seizoen moeten hebben van incidentele verrassingen vrees ik.

Over de bekerambities hoor ik trouwens niets,

Jean-claude

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 19:01u

klinkt als: we zijn blij als we geen na-competitie spelen

bertjeB

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 19:28u

Een doelstelling mag wat mij betreft ambitieus zijn edoch wel met enig realisme, Wat mij betreft is dit dus een zinloze doelstrelling. Zeker met de opmerking "vrijweraring blessures en schorsingen"
Niks zeiken en zieken....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 9 juli 2010 om 19:34u

De site lijkt inderdaad gekaapt door een stuk of vier zoals eerder aangegeven ...... , ligt net zo goed aan de niet reageerders natuurlijk.
Het gaat niet goed bij NAC (meld liever `ging` niet goed , is echter nog niet het geval helaas) dus mag men negatief reageren , neemt niet weg dat de positieve dingen niet gemeld mogen worden.
Wie er ook aan het bewind is bij NAC , voor sommigen is het nooit goed `what`s new?`, geen reden om maar niet te reageren , lezers zijn er voldoende toch....? , laat ook eens wat meer reacties achter dan !

Robbert zegt in het stukje op NAC.nl óók dit ;

De doelstelling dan. Maaskant: "Die blijft in principe dezelfde als die van vorig seizoen: eindigen tussen plaats 8 en 12. Het belangrijkste is echter dat we ons publiek echte Avondjes NAC kunnen bieden. Spektakelvoetbal, inzet, passie, doelpunten en als het even kan overwinningen natuurlijk."

Ik vind het met een gehalveerde selectie een positieve ambitieuze doelstelling ! , maar dat vind ik......

moho

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 2:14u

Zeg dan gewoon nacompetitie ontlopen........Het feit dat Maaskant maar al te graag deze gematigde doelstelling aangrijpt is veelzeggend.

Een vechtmachine en punten sprokklene, wij gaan ECHT niet opzij mt het publiek erachter.

Gr.
Josip

danny b

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 2:38u

Is het werkelijk waar dat iemand verwacht dat we in de top 7 komen dit seizoen

Persoonlijk teken ik voor de 12e plek, maar ik verwacht een struggle in het rechterrijtje met eventueel nacompetitievoetbal...

NAC kon de laatste jaren soms boven kunnen presteren o.a. door de brede selectie, die is inmiddels verworden tot een dunne selectie.
De chaos en het wanbeleid bleef "knap" "onder de pet", maar is sinds mei losgebarsten en zal voorlopig aanhouden.
Al wordt een overschatte waterdrager als Kwakman voor het absurde bedrag van 2 miljoen verkocht dan nog verdwijnt alles in het grote gat en kan er niks nieuws voor gehaald worden.
Tel daarbij op dat Maaskant in zo`n beetje ieder interview ongemotiveerd en zich in zijn zak gezeken voelt, dat de directie op papier van slecht naar slechter is gegaan en we vorig seizoen ook slechts tiende zijn geworden en ik vraag me werkelijk af; hoe dik moet die plaat voor je kop zijn als je denkt dat we dit jaar hoger eindigen?

We beginnen weer bij af dit seizoen en we gaan een ouderwets NACseizoen tegemoet.. De authentieke NACsfeer die we even kwiijt waren gaat het helemaal worden dit jaar... hoop ik.

Of mag ik dit allemaal niet zeggen van de jury?

jurgen

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 8:02u

het is deze periode makkelijker negatief te schrijven en te praten dan positief.er vallen lijken uit de kast bij het nac bestuur.de schuld van 3.1miljoen waar je niet vrolijk van wordt.de kosten van de verbouwing,de inkrimping van de spelers enz en dan nu weer dat spelers ongelukkig zijn en weg willen als er een middelmatige club komt met een te laag bod.maar als we de club maar naar beneden blijven praten zal het een zwaar seizoen worden.laten we van het positieve uitgaan.plaats 8t/m12 moet goed genoeg zijn voor nac en geef jeugd nu eens de kans.jeugd is de toekomst van nac.

ijpelaart

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 9:40u

Ik lees net dat onze begroting met 5 ton omhoog gaat. Vreemd....

gebruikersnaam

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 11:17u

Wat moet je hier nou mee laat de missie eens zijn ik wil het Nac voetbal laten zien en niet degraderen 8 tm 12 daar kan ik geen brood voor kopen. Strijd passie strijd en nog een strijd meer hoef ik niet te zien stelletje schakers met al die ik dek me alvast in uitspraken

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 11:56u

Al die trouwe Nac supporters worden weer voor de gek gehouden!
Stel je doelstelling elk jaar bij, liefst naar beneden, en diezelfde doelstelling word weer gehaald!! Iedereen slikt weer de mooie verhaaltjes van de wijze heren en onze technische staf.

Het word tijd voor een revolutie, zoals voorspeld vorig jaar, zal dit seizoen eindigen in n voortijdig vertrek van RM, waarschijnlijk staan we met de kerst rond plaats 15 en dan begint het feest. Gelukkig heeft deze toptrainer voor 3 jaar bijgetekend met een forse salaris verhoging (+ 80000 euro) en zal de afkoopsom dan ook giga zijn.

De beleidsbepalers hebben gefaald en degene die nu nog rondlopen bij onze mooie club moeten wegwezen, geen tijd meer verliezen maar weg!!

Sprak PvH in Z-Afrika, en met de juiste mensen om hem heen kun je gaan bouwen aan een nieuw imago, n beter financieel beleid, en n technisch beleid voor de komende 10 jaar.

Laten we hopen dat t niet te laat is....

piair

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 12:15u

Begroting gaat omhoog lees ik net. Kan iemand vertellen wat dit concreet betekent? Ik begrijp dat de inkomsten hoger zijn maar je heb in een begroting toch ook een beoogd resultaat meegenomen.

Dus als de begroting nu 13,9 mio, is om er uiteindelijk bijv. 3,2 mee over te houden om verlies afgelopen jaar te vereffenen dan kun je uiteindelijk maar krap 10 mio besteden en dat is dus een flinke aderlating ivm afgelopen jaar.

Kortom begroting gestegen klinkt mooi maar zegt me niets.

Maar eerst de finale morgenavond

Sjak

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 12:30u

Ben het eens met die lui die zeggen dat ze moeten ophouden met azijnzeiken, GVD een goede teamgeest, een vechtmentaliteit dan kan je een hoop bereiken, zelfs met een bescheiden budget. Dat is namelijk helemaal niet zo belangrijk, erin geloven, samen strijden, samen met de supporters. De Rat is steeds meer een plaats geworden waar ouwe bange mannen aan het zeiken zijn over wat er fout gaat, stop daar eens mee, een hele generatie jonge mensen gaan voor NAC door het vuur, met geweldig veel passie. Het maakt hun geen zak uit wie er speelt alleen moeten het wel mensen zijn waar ze zich in herkennen. Dus Bob Maaskant, stel jonge en oude spelers op, maak ze topfit en begeleid dit jaar de hele selectie en niet alleen degene die spelen.

Hup NAC

Sjak

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 12:35u

@ Jannie

PvH, hahahaha, dan is NAC binnen no time het nieuwe Excelsior. Hij heeft vast goede connnecties in Rotterdam.......

10diego

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 12:48u

Ja Piair binnen halen en hem de tent laten leiden.......... Mavo en 3 danslessen, overal met herrie weg, kan totaal niet met de nieuwe generatie overweg en is nou typisch een voorbeeld van de ouwe kliek die ons ooit aan de agfrond bracht.

Maximale, jou snap ik wel.

Jean-claude

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 12:51u

Als Maaskant"Spektakelvoetbal" wilt geven aan het publiek, moet ie coach worden bij het futsal.

10diego

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 12:54u

@maximale, pas op hoor, je kunt hier geel krijgen als je op de man speelt. je mag je op de man spelen als het om directie- en bestuursleden of de trainer gaat en niet als het een reactie is op chronisch negatief gedrag van `supporters`.

NAC is een prachtige club en niet dankzij de negatievelingen op de rat maar ondanks de negatievelingen op de rat.

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 13:52u

Sjak en 10diego, waarschijnlijk zijn jullie de nieuwe Naccers, jochies die al zeker 5 jaar bij de mooiste club van Nederland komen!

Ik lach om jullie opmerkingen, je laat blijken er inderdaad niets van te snappen!

PvH als nieuwe TD opent deuren die voor peuters zoals Stewart en meeloper van As dichtblijven. Hij heeft inderdaad overal connecties, van Schotland tot Duitsland en van Breda tot Rotterdam. Samen met een nieuw bestuur en een frisse algemeen directeur zal hij NAC laten opbloeien.

PvH blijft een rasnaccer, en dat hij in zijn 2e periode is opgestapt zegt alles over Pierre en over het toenmalig managment o.l.v. TM!!
Pierre zegt altijd de waarheid en als hij geflikt word dan zal hij dat kenbaar maken, maar ach dat vergeten de meelopers hier nog wel is.

Maar jullie hebben gelijk....en de oude bange mannen hier niet, we hadden een geweldig seizoen, we zijn financieel gezond, we hebben een toptrainer en eigenlijk gaat alles voor de wind....hahaahha

Groeten van een oude bange man, met 3 mooie bedrijven en een mavo diploma..

Bredy

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 15:08u

ik denk dat we met de huidige sellectie best bij de eerste 12 kunnen eindigen. Prima doelstelling voor en club als . We moeten gewoon allemaal wat water bij de wijn doen. En als ze elke wedstrijd de mouwen opstropen en geen water bij het bier doen dan is deze jongen dik tevreden (en redelijk dronken naar elke wedstrijd)

portugeese naccer

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 15:48u

Als ik NU een handtekening zou mogen zetten voor plaats 12 aan het eind van komend seizoen, dan zou ik het doen. Heb er echt bar weinig vertrouwen in en normaliter ben ik niet zo`n zwartkijker.

Maar, en laat dat vooral duidelijk zijn, ik laat me heel graag verrassen .......

10diego

Geplaatst: zaterdag 10 juli 2010 om 21:19u

@jannie, pierre opent voornamelijk slaapkamerdeuren. In Portugal, Schotland en Engeland is hij met ellende vertrokken en bij NAC ook. Dat zegt inderdaad alles over Pierre. De jonkies bij Feyenoord kotsten hem uit, Tiendalli (die wel kampioen van Nederland is geworden in zijn carriere) is schandalig behandeld door de grote Pierre. Je bent verblind door zijn benaderbaarheid, maar dat is iets anders dan de kwaliteiten hebben om de technische leiding te krijgen.

Inderdaad waren de twee jaar onder Maaskant op de laatste 2 maanden na prima en is het een prima trainer.

Lantana

Geplaatst: maandag 12 juli 2010 om 11:16u

8 t/m 12

Dus als ik het goed begrijp dan gaan we voor een zo kort mogelijk seizoen? zonder play-offs

Sjak

Geplaatst: maandag 12 juli 2010 om 20:39u

@ Jannie, mijn eerste wedstrijd van NAC zal ergens in de jaren 70 geweest zijn tegen go ahead eagles, ze verkochten nog warme worst op de tribuneen het was een beleving om met mijn pa uit het dorp naar NAC te gaan, ik ben in de jaren 80 verkleumd weggelopen uit het stadion omdat ze in de eerste divisie niet konden winnen, zeg mij niks over NAC. Bei de wee als je je in je bedrijf zo gedraagd als op deze fansite zal je wel een populaire baas zijn, zo eentje die altijd een mening heeft en wat je personeel elke dag dat allemaal weer lijdzaam moet aanhoren.
Pierre was een goede voetballer en een aardige gozer maar ook eentje die altijd geld gekozen heeft boven clubbelang. Hij heeft alles aan NAC te danken. Vooral het feit dat hij financieel onafhankelijk is, mijn NAC bestaat nog uit spelers die weten dat er wat meer is dan geld.
Jannie denk volgende keer eens na voordat je emotioneel incontinent gaat reageren


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven