homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 juni 2010
Harry Potters day out: NAC’s Meer dan voetbal Award


Omdat we vandaag zoveel mogelijk met goed nieuws willen komen, proberen we het heuglijke feit dat NAC een nationale prijs heeft gewonnen, schaamteloos tot op het bot toe uit te buiten.

Voor CDA TV liet onze Minister President zich een dagje volgen. En laat hij zaterdag ook nog eens langs de Arena zijn geweest. Dit komt maarliefst 20 seconden aan bod! Te zien is, Hubert Rovers en Bas van Bavel die uit handen van JP de Award krijgen, maar ook onze Minister President die met Martijn Reuser een balletje aan het overkoppen is.


Bron : De Rat, youtube


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


06-jun-2010
Teamplay@NAC (NAC Street League) wint landeli...
07-jun-2010
Balkenende in Buitenhof over Street League: ‘...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 7 juni 2010 om 12:28u

Dit zijn achterhoede gevechten mensen. Balkenende mag nog 2 dagen meelopen en dan is het klaar. Die hele CDA kliek is overigens min of meer afgeserveerd. Mensen hebben daar op een gegeven moment gewoon genoeg van. Type Lips.

Enfin, bij Harry Mens hebben de grootste witteboordencriminelen van de laatste jaren aan tafel gezeten. Die betaalden dan 15.000 euri en Harry beloofde ze dan ze niet over tafel te trekken. En zo konden de mannen van Palm Invest hun ponzi scheme voor het publiek verkopen.

Over de makelaar Mens gesproken ? Hoe staat het met ons eigen bouwfraudeonderzoek ? Wat is de stand van zaken mbt Luchtkasteel ? Valt het bouwproject en de daaraan gerelateerde geldstromen ook onder het onderzoeksmandaat van Ouwerkerk of mag dat toch niet ? Over Ouwerkerk gesproken, de aankomst van de man is geen goed idee. Niet vanwege zijn vriendschap met een (voormalig) directeur van een wapenfabriek in Noord-Holland of het feit dat hij bekend staat om zijn stevige dorst naar een borrel, maar vanwege de dubbele pet. Je ziet dat vaak dat gemeenteambtenaren/wethouders na hun actieve carriere plotseling opduiken in het vastgoed. Bd heeft er gewoon geen goed gevoel bij. Het belang van NAC zou voorop moeten staan. In alle eerlijkheid. En niet met allerlei verborgen agendas en dubbele petten.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 7 juni 2010 om 13:28u

Laten we vooral twee dingen los van elkaar zien: dit project en de prijds die daarvoor is ontvangen en de financiele malaise.

De Portugees heeft reeds eerder aangegeven een groot fan te zijn van dit soort initiatieven bij sportverenigingen: sport verbroedert en slecht grenzen die anders gesloten zouden blijven. Helemaal top dat NAC hier ook haar steentje aan bijdraagt.

En de financiele malaise is een drama.

Ik spreek me hierbij echter nadrukkelijk uit dat ik vooralsnog ten volle achter BvB sta. Mits hij binnen de kortste keren TM eruit laat knikkeren althans zich uitspreekt dat die gewoon niet meer terug komt.

rat84

Geplaatst: maandag 7 juni 2010 om 14:32u

Wie had ooit gedacht dat Balkenenenenende en NAC OOIT in één zin zouden belanden?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 7 juni 2010 om 16:57u

Terwijl dit goede nieuws niets met het CDA te maken heeft wordt er hier steeds aan gerefereerd , J.P.B. is demissionair Minister President , toevallig een CDAer..... , so what...
Daar stonden ze dan , B.v.B. , Martijn Reuser (hulde dat ie hier nog aan mee doet terwijl ie geen NAC-speler meer is overigens) en H.Rovers naast J.P.B. om de hoofdprijs overhandigt te krijgen , toch mooi !

Bikster

Geplaatst: maandag 7 juni 2010 om 19:35u

Kan iedereen on-topic reageren aub!

Refereren aan luchtkastelen ed ligt niet in de lijn van dit bericht.

NAC laat zich hiermee van een maatschappelijk goede kant zien. Om dit tot geneuzel in de marge te degraderen doet geen eer aan het geweldige werk van Dozer.
Het enige wat het afzeiken van dit bericht aantoont is het gebrek aan maatschappelijk gevoel van jullie eigen persoonTJE.

Hubert! Super, nogmaals gefeliciteerd and keep up the good work.

DaHuge

Geplaatst: woensdag 9 juni 2010 om 11:52u

Nu zorgen dat Teamplay zelf snel de financien kan regelen, want NAC heeft er blijkbaar geen kaas van gegeten....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven