homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 mei 2010
Meer concurrentie voor binnenhalen Kruiswijk


De van anderlecht gehuurde rodaverdediger Arnold Kruiswijk zou dan de vervanger van Patrick Zwaanswijk moeten worden. De linkspoot vertrekt deze zomer transfervrij bij de brusselaars en hoeft niet bang te zijn volgend seizoen geen werk te hebben.

Nadat roda en NAC al aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in de 26-jarige Kruiswijk zou heerenveen nu ook concrete interesse hebben.

Wordt een zware kluif dus om deze speler binnen te halen. Geluk bij een ongeluk kan zijn dat dit de deur voor Zwaanswijk misschien nog niet dichtgooit, al valt het te betwijfelen of hij zelf nog wel wil blijven.


Bron : De Rat, goal.com


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Patrick Zwaanswijk

12-feb-2010
kruiswijk opvolger Zwaanswijk?...
17-mei-2010
Kruiswijk heeft geen voorkeur voor NAC...
21-mei-2010
Kruiswijk definitief niet naar NAC ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

NACRijen

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 12:39u

Heeft een club als NAC niet nodig joh

Ratrace

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 12:53u

Inderdaad, wij hebben toch geen versterking nodig . Wij hebben immers onze resterende gemiddeld 32+`ers nog

KIEWKE

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 12:54u

Ik hoop dat we kruiswijk kunnen halen maar na de uitspraken van WvdH betwijfel ik of er nog veel spelers komen. Paar man in t bestuur der uit en van die salarissen een paar spelers halen.

rubennacbreda

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 12:57u

Die Kruiswijk kunnen ze nooit halen. Financieel gezien is NAC tot niets in staat. Ik blijf daarom hoop houden dat Zwaanswijk gewoon lekker bij NAC blijft!

janiki

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 20:24u

Het zou zwaanswijk sieren als hij bedankt voor de eer.
Kruiswijk zou een aanwinst zijn, echter welke idioot zou voor een club kiezen waar zelfs de beleidsbepalers niet weten wat er binnen de organisatie speelt, laat staan dat ze weten hoe e.e.a. In elkaar steekt. Al de roering van de afgelopen dagen spreekt weer van onkunde en 0-ambitie. Ik heb mijn 2 seizoenskaarten nog niet opgezegd en zal dit ook niet doen, maar voel me wel een beetje gepiepeld.
Waar blijft de bredase munsterman???
Ouborg, hoppen en wellicht kartner sta op en spreek ambitie uit, het publiek wil vooruit en zal iedere Bredase inbreng steunen!!

10diego

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 20:47u

Richard Grootscholten halen als hoofdopleidingen. Is op at vlak een topper en kent veel (Sparta)talenten.

10diego

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 21:08u

voor amoah. luijkx en schilder was er ook concurrentie.

By the way: kartner en Ouborg? Het wordt met de dag gekker op deze site, sjalali sjalala met staafmixers en broodroosters.

maximale

Geplaatst: zaterdag 8 mei 2010 om 22:56u

Ouborg heeft zijn zaak verkocht en zit zeker niet meer te wachten op een zakelijke overeenkomst met NAC. Hij heeft dat geprobeerd voor het seizoen 2004, maar werd toen afgeserveerd door NAC.

Peppie&kokkie

Geplaatst: zondag 9 mei 2010 om 6:57u

Sluit me helemaal aan bij Maximale. Niet Alleen Aad heeft zijn buik ervan vol maar ook alle oude sponsors van vroeger die afgeserveerd zijn. Wie wed er nou op een kreupel paard? Ik niet, zo lang er duur betaalde over het paard getilde ex voetballers cq pseudo bestuurders die allen maar het geil vinden om een parkeer kaart voor het stadion hebben en een visitekaartje hebben met de tekst ``bestuurder`` Er zitten er wel geteld misschien nog 3 goeden tussen , de rest is bagger. De affiniteit is ver te zoeken bij Nac tegewoordig. Geen clubmensen zijn er meer ja er zijn er nog bij die ``blind zijn`` van hun club , maar ook zij dienen vroeg of laat het veld ruimen. Ik had in de tijd veel te doen met John Peek, was wel een charismatische man die financiele bruggen kon slaan. Af en toe zat hij er naast maar het was wel, meen ik, een man met een Nac hart. Kijk maar Twente, ook daar gebeuren dingen die af en toe niet leuk zijn maar er is wel een voorzitter die dicht bij alles staat, een bereikbaar type. Hulde voor dit gedrag, onverstoord met een nuchtere kijk op alles. Dit is absoluut geen open sollicitatie voor J.P maar het bredase geld zal niet meer komen van zij die de deksel reeds op hun........ hebben gekregen. Mijn slogan om de toekomst te redden voor dit NAc: BTB= Back to basis!!! Indien de jeugd niet opbrengt, het zij zo, maar afschaffen is abrupt, een leugen om bestwil, is ondertussen overgeslagen naar Breda, TVE, MOmmerts en noem ze maar op.
Sportief waren we verwend, we leefden boven onze stand en dachten dit jaar wel even dit door te zetten. Dus niet. Ik zweer het iedereen dat er boven op de burelen bij Nac paniek is. Kortom , laat een frisse wind waaien daar op die burelen. Helemaal niet slecht !!

ijpelaart

Geplaatst: zondag 9 mei 2010 om 10:24u

Ik denk niet dat kruiswijk straks voor ons zal kiezen als de concurentie die wel europa in gaat of met meer biljetten zwaait ook intresse heeft. Waarschijnlijk zullen we wel verrast worden met Zonneveld of zo.

buli

Geplaatst: zondag 9 mei 2010 om 11:30u

zwaanswijk gaat binnenkort naar Graham Arnold, lekker twee jaartjes in Australië voetballen.

darude

Geplaatst: zondag 9 mei 2010 om 15:42u

De Bredase Munstermannen (voor zover nog niet geschoffeerd door de huidige leiding en dus pertinent unavailable) staan niet te springen om leiding te mogen geven aan dit gemankeerde bestuur. Eerst moet de shyte eruit, de faalhazen zullen voor eens grootmoedig moeten zijn en zeggen: Sorry mensen, ik heb het verkloot. Ik kan er niks van en ik stap op.

hannibal

Geplaatst: maandag 10 mei 2010 om 8:32u

net een weekje zon achter de rug. weer wat leuke nieuwe stulpjes van Bredasche zakelijke toppers mogen aanschouwen.
van wat deze dames en heren daar aan grappen uitgeven zit je in no time op solide subtop niveau. natuurlijk kwam ons goeie ouwe NAC regelmatig ter sprake. 2 stoeltjes is max wat men doet. reden, zoals gebruikelijk : tejo, vddunnem, grauwsnor, blaaskant.....men beloofd en komt niet na.
mind you, de huidige generatie geld is 40-45+ en aan de Bea opgegroeid en hebben hun (grootouders) veel geld bij NAC zien wegspoelen - zonder spijt; de bedragen waren beheersbaar dus als er wat verprutst werd aan bv basketbal, ach ja....
nu zijn de bedragen wat serieuzer en verwacht men serieuze capabele aanspreekpunten en die zijn er niet...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven