homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 april 2010
Alleen een rukker verpatst zijn kaart aan een tukker!


Komend seizoen zijn er 60 plaatsen extra in het stadion. En terecht. 20 illegale doorverkopers van kaarten voor NAC-twente zijn inmiddels opgespoord. Hun kaarten worden voor de wedstrijd geblokkeerd. Toch jammer, als je als tukker net 500 d-mark hebt af moeten tikken.

10 Doorverkopers zullen een stadionverbod van anderhalf jaar ontvangen. Bij de andere doorverkopers is de bewijslast bijna rond, en ook zij zullen getrakteerd worden met een oranje brief.

Met name sponsors blijken hun kaarten (en in 1 geval zelfs hun box) te verpatsen. NAC is duidelijk: opflikkeren, en nooit meer terugkomen! Het moge duidelijk zijn dat een herhaling van gae-thuis voorkomen moet worden, het is dan ook goed om te zien dat NAC actie onderneemt.

Vooralsnog is het onduidelijk of dit ook gevolgen heeft voor het bezoek van herr kesler aan de Bredase voetbaltempel. Als notoir twente-supporter zal hij de combi toch ook niet mogen ontduiken?


Bron : de Rat, kgb


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


14-apr-2010
NAC in overleg met fc twente over extra maatr...
16-apr-2010
Schavot lonkt voor doorverkopers...
25-apr-2010
NAC live op Canal 7...
28-apr-2010
Mijkenbroek-box zeer in trek bij tukkers!...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

ctk

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:11u

En terecht!

BATI

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:21u

Goeie zaak om sponsors eruit te gooien!! Geld zat!

Schralie

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:29u

Bati,
Als ze het van het geld van huichelachtige sponsors moeten hebben kunnen we de boel beter opdoeken, nie?

akes

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:39u

De marktplaatsverkopers allemaal buiten mikken voor een poos.

Voor sponsoren is het lastig, iedere wedstrijd zitten er vaak relaties die voor de andere partij zijn, het gaat om de manier waarop zij zich gedragen. Als ik een miljoen omzet zou genereren met de verkoop van toestenborden met een speciale OOO toest voor de rukkers uit het oosten (ofwel OOOsten) dan zou ik best mijn box afstaan hoor. Als ze daar dan ook nog eens voor betalen kun je het allemaal onder het kopje; relatiebeheer vertalen.

Doordat er een hoop te doen is om deze wedstrijd (door het kampioenschap) is er een discussie gaande die eigenlijk iedere wedstrijd wel gevoerd kan worden...

gs

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:44u

ik denk dat er in en box echt geen rellen zullen uitbreken.maar ja nac heeft geld zat in crisistijd.wat maakt een sponsor uit eeeeehh.

Riellie

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:54u

Eindelijk fysiek actie vanuit NAC, er zijn ook al tientallen kaarten in een eerder stadium via veilingsites verkocht. Ik ben wel nieuwsgierig hoe in de sponsorruimte gaat, gaan we lege boxen zien etc...etc... Ik denk het niet.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:54u

Met een sponsor die twentse relaties uitnodigt heb ik geen problemen, dat gebeurt elke week in elk stadion. Waar ik wel problemen mee heb is dat er mensen zijn die uit eigen gewin en bewust onze veiligheid in gevaar brengen. Zulk volk kunnen ze niet hard genoeg straffen!

HV

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 16:55u

@gs: Denk je dat ze een box huren om met z`n allen binnen te zitten om naar de tv te kijken, en bij een kaampioenschap `nah, das ok moi daneeh` fluisteren en weer naar huis gaan? Die sponsor vergroot net als de scc-verkopers de kans op rellen, en brengt dus bezoekers in gevaar. Normaal ben ik voor de combiduikers, maar met deze aantallen en in deze situatie blijft echt niet elke tukker rustig zitten bij een doelpunt/overwinning.

willemF5

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 17:12u

De sponsorsruimtes zijn bedoeld voor bedrijven om relaties uit te nodigen. Hier zit een deel van het bestaansrecht van sponsorruimtes in. Als je hier sancties op legt, weet je niet echt waar je mee bezig bent.

Ik denk dat het hele verhaal gaat over mensen die hun NAC-kaart voor veel geld aan een Tukker verpatsen. Niet om mensen die een vriendje of relatie uit Twente meenemen.

Het sponsor-eruit-flikkeren verhaal is broodje aap neem ik aan...

Korneev

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 17:12u

Goede zaak van NAC, gewoon oprotten met die nepsupporters!!!

gs

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 17:26u

@HV boxen zitten meestal vol met vreemden en zijn vaak supporter van juist de tegenparty.juist daar draait het om.daar zit de commercie en moet het sponsorgeld terug verdiend worden.kom op zeg wordt wakker.

ijpelaart

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 17:41u

dood knuppelen als jonge zeehondjes en de kadavers verbranden. Ik snap ook niet dat mensen dit doen ze weten dat er controlle is...

Atlanta

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 17:55u

Lekker slim van NAC, als je een bedrifj hebt wat landelijke connecties heeft is het toch leuk om mensen uit die regio uit te nodigen. Nee NAC scheert alles weer over 1 kam en pakt de sponsors aan, weg geld weg inkomsten. Het is echt onbegrijpelijk.

dun ert

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 17:59u

Ik heb er geen medelijden mee. Anderhalf jaar vind ik nog te weinig.
Jammer van die sponsoren, maar ik denk niet dat het bedrijven zijn met skyboxen. Eerder met normale stoelen.

bertjeB

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 18:36u

sponsor/commerciele relaties verbieden om relaties uit het oosten mee te nemen naar de wedstrijd waar ze juist, commercieel, gezien hun voordeel mee kunnen doen. Waar het als sponsor immers allemaal om draait. We zijn weer akelig aan het doordraaien.....

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 18:40u

Atlanta: dat staat er niet he. Natuurlijk moeten sponsoren mensen kunnen uitnodigen. Maar dat staat totaal los van het ordinair verpatsen van de kaarten voor eigen gewin. Een sponsor die in zijn eigen box relaties uitnodigt draagt hier ook de verantwoording voor. Een sponsor die zn stoelen verpatst is er zelf niet bij, maar blijft wel verantwoordelijk.

Het is en blijft altijd mogelijk om een kaart uit te lenen, al is het in dit kader niet verstandig dat aan een tukker te doen. Supporters die hun kaarten echter verkopen zijn onze club niet waard!

danny b

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 18:44u

gs, geboren in rijen, verworden tot trommeljosti

Optieven met die duracelkonijntjes op de tribunes. Als er eentje voor me zit, te fanatiek die kutclub aan te moedigen, heb ik de klappen bewaard voor een eventuele sv.

Is het me waard!

Schijt aan twente, schijt aan ajaks, kan mij dat kutkampioenschap toch rukken.

HUP NAC!!!

Schralie

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 19:09u

Iedereen wel goed blijven lezen
`Met name sponsors blijken hun kaarten (en in 1 geval zelfs hun box) te verpatsen.`
In deze berichtgeving kan ik het stukje sponsors die relaties uit het oosten meenemen niet opmaken.
Maar voor deze kwestie vind ik hetzelfde als voor de mensen die 10 minuten voor tijd zonodig naar huis moeten, scc inleveren en lekker niet meer komen.

BRR

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 19:16u

@ Danny B.

Verstandige praat!

1 van de 2

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 19:22u

Dus als ik iemand niet mag, of iemand mag mij niet. Even een advertentie op marktplaats met die naam /mailadres en hoppa.

piair

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 19:56u

Jongens jongens toch, waar gaat dit allemaal over.

Als Nac eens kampioen kon worden, dan had ik er in ieder geval veel voor over om erbij te zijn en zou ik blij zijn als ik met een bevriende relatie mee zou kunnen, ongeacht de plaats in het stadion.

Ook al zou ik op zijn kaart binnen kunnen komen zou ik dat doen en waarom zou hij hiervoor gestraft moeten worden, dit zijn voor een provincieclub wat Twente nu eenmaal ook is misschien wel de belangrijkste wedstrijd uit hun bestaan. Uiteraard zal ik me dan ook gedragen en niet provoceren maar dat is dan ook alles.

Nu wordt er zelfs verwezen naar de wedstrijd tegen GAE. Niet de gasten of kaartverkopers maar de relschoppers moet je juist keihard aanpakken.

Ikzelf ben erbij tegen Twente, maar als iemand zijn kaart wil verkopen zal ik die ook niet veroordelen. Stel dat je die wedstrijd niet kunt en die Tukker geeft je er € 500,- voor, wat zou jij dan doen.
Nu kan dit niet en misschien wel vanwege diezelfde relschoppers die we op dit forum hebben veroordeeld, beetje krom toch ?

Gewoon allen je eigen ploeg aanmoedigen en respect voor de winnaar, that`s all dan is de ambiance voor vertrekkende spelers ook met wat meer respect, nu is het maar afwachten.

Het ergste zou ik het vinden als bijv. een Zwaanswijk via de achterdeur zou moeten vertrekken omdat Twente toevallig zou winnen.


danny b

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 19:57u

@ BRR,

Je hapt in ieders geval lekker

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:06u

"Ikzelf ben erbij tegen Twente, maar als iemand zijn kaart wil verkopen zal ik die ook niet veroordelen. Stel dat je die wedstrijd niet kunt en die Tukker geeft je er € 500,- voor, wat zou jij dan doen."


wat ik dan zou doen? nog liever ons moeder sturen!

gebruikersnaam

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:13u

Beetje overdreven als bedrijf kan je het ook moeilijk hebben dan scheelt dat toch en kan je mischien Nac volgend jaar weer sponsoren.

Om dan iemand gelijk een stadion verbod te geven kom op zeg.... Goed bedoeld toch schijnheilig als we zijn. Kijk maar overal waar Nac speelt en de kaarten zijn op toch zitten er overal Naccers.
Als die gasten zich rustig houden heeft toch niemand er last van en anders hun wel. Zelf zou ik er ook alles en dan ook alles aan doen om de kampioenswedstrijd van Nac te zien.
Net een stel verongelijkte kinderen zelfde met vuurwerk ehhhhh zij mogen het wel...

Feit blijft dat het eindelijk ergens omgaat lijkt me fantatisch om die rukkers net zo te zien als ik jaren achtereen en dan 3,5 uur in bus...blete

Don Leon

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:19u

@ Piair

dat is misschien wel een interessante wat je daar zegt

quote:
Als Nac eens kampioen kon worden, dan had ik er in ieder geval veel voor over om erbij te zijn en zou ik blij zijn als ik met een bevriende relatie mee zou kunnen, ongeacht de plaats in het stadion.

Als NAC kampioen kon worden, dan wilde ik er ook graag bij zijn. Wat ik dan gedaan zou hebben is er voor zorgen dat ik er alle andere uitwedstrijden ook bij was, en zo dus voorrang genoot bij de kaartverkoop van de laatste en beslissende wedstrijd.

Heb dus geen centje medelij met die mooi-weer tukkertjes die naast de pot hebben gepiest en het tevergeefs op een NAC tribune proberen.

hannibal

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:24u

heb geen enkel probleem met doorverkoop an sich van stoelen of box maar wel met beleid; dus niet aan tukkers in dit geval.
verbaas me over de hersenloze reacties van sommigen die normaal toch redelijk weldenkend aijn 9weliswaar andersdenkend in mijn beleving maar iig denkend...)

neoc

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:37u

kei hard aan pakken die nep nac supporters.

van zulk volk moet ik nou echt

tot over 1,5 week dan zullen we die rukkers is wat laten zien vol erop knallen en dan de play-offs in.

benn

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:56u

kan allemaal wel zijn dat er juist in die ruimte,s lees boxen supporters cq relaties van sponsors komen .
maar om dan die box voor 1500 euro aan te bieden via i,net verkoop site,s is en blijft niet netjes .
grtz benn

Legioen

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 20:56u

Je houdt het niet tegen dat anderen hun kaartje (goed) verkopen middels marktplaats o.i.d. Begrijp me niet verkeerd....maar de kans is nihil dat NAC wint van FC Twente. Geen "middagje NAC" dus maar slechts teleurstelling voor de NAC supporter welke naar het stadion gaat. Waarom zou je dan niet de helft van je jaarkaart in 1 keer terug verdienen door je kaartje (goed) te verkopen? Ga je een "Tukker" slaan als hij juicht voor FCT, dan riskeer je een stadion verbod. Heb je dat ervoor over....voor 1 wedstrijd? Laat elkaar toch in de waarde en doen en laten wat hij/zij wil.

Don Leon

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 21:09u

@ Legioen

Ik weet niet wat jij denkt van gloryhunters in jouw stadion, mensen die alleen maar zin hebben om te komen als ze denken dat er kans is op een winstpartij. Maar de instelling van de NAC supporter is over het algemeen wat anders.

Onlangs door een groot onderzoek in de VI aangetoond. De club in Nederland waar het publiek het minst voor de prestatie op het veld komt, en het meest voor het feest en gezelligheid op de tribune en weerzien van vrienden: NAC.

Dus je verkoopt je scc niet omdat je op voorhand al denkt dat er toch niets valt te winnen. Degene die dat toch doet, moet zich eens hardop afvragen of hij volgend seizoen niet eens voorgoed plaats moeten gaan maken voor een fanatiekeling die wel met alle plezier het hele seizoen op die stoel zit.

Petterick

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 21:15u

off topic:

‘Nieuwe overeenkomst bindt Amoah voor drie jaar aan NAC’


NAC Breda en aanvaller Matthew Amoah zijn dicht bij een nieuw contract. Volgens BN/De Stem zijn de club uit Breda en de Ghanees international het bijna eens over een nieuwe verbintenis, die de spits de komende drie jaar bij NAC zou moeten houden. Amoah`s zaakwaarnemer Kees Ploegsma bevestigde dit dinsdagmiddag.

Korneev

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 22:03u

@ legioen

Hoeist pannekoek?? Dus als NAC volgend jaar wat slechter draait dan kom je niet meer omdat ze toch wel gaan verliezen?? Dit is dus het klapvee bij uitstek waar we niet op zitten te wachten. Gewoon weg blijven bij NAC en voortaan lekker thuis op de bank plaats nemen!!!

Zunderland

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 22:20u

Liever een SOA aan mijn zak dan een tukker in mijn vak...

moho

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 22:42u

en al die capriolen van NACcers een paar seizoenen terug toen NAC voor het eerst sinds lange tijd weer Europees kon halen in Roosendaal (waar slechts plaats was voor 5000 mensen).

Alles uit de kast gehaald om erbij te zijn , en ik was erbij, en verplaats je nu eens in de schoenen van een Tukker die probeert de wedstrijd van zijn leven mee te maken en hoe maakt hem niet uit.

Strijden tot de laatste snik, do or die, hopelijk winst, anders verlies van AJAX in Nijmegen en een gepast applaus voor de tukkers (en hels fluitconcert voor Henk K), no problem.

Gr.
Josip

Zero76

Geplaatst: woensdag 21 april 2010 om 23:25u

@ piair
Quote “Stel dat je die wedstrijd niet kunt en die Tukker geeft je er € 500,- voor, wat zou jij dan doen.”

Dan bel ik een bevriende NAC supporter die zelf geen seizoenkaart maar wel een CC heeft en leen mijn kaart aan hem uit en geef er nog een paar stroken munten bij. Vriendschap is mij namelijk meer waard!


@ Legioen
Quote: “de kans is nihil dat NAC wint van FC Twente”

Goh, mag ik je er even op wijzen dat Twente van de laatste 25 ontmoetingen in Breda er slechts 4 wist te winnen. Komt nog bij dat Twente bol staat van de spanning en dat NAC tegen hoger geklasseerde ploegen nou eenmaal beter presteert (Ajax 1-1, PSV 2-1, AZ 1-1).

De enige schaal die hier op 2 mei langs de tribunes komt is een mooie blinkende schaal met gebraden paardenhoofd erop. Ik krijg er nu al zin in!


@moho
In Roosendaal waren destijds slechts 1700 seizoenkaarthouders, de overige kaarten kwamen uit de vrije verkoop (weliswaar veelal doorverkocht door Roosendalers), maar dat staat in geen verhouding tot het te koop aanbieden van een seizoenkaart aan de tegenstander waarmee men in feite ook al aangeeft niet bij eventuele play-off duels te willen zijn.

ctk

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 7:59u

@1 van de 2,

Dat gaat dus niet, als je al iemand wil naaien middels een fake advertentie op marktplaats onder zijn naam dan nog heb je zijn wachtwoord nodig!
Zo makkelijk is het natuurlijk ook weer niet he!

Ook al denk ik zelf ook dat de kans zeer klein is dat NAC enige kans heeft, dan nog moet je er gewoon bij zijn als NAC supporter, al was het alleen maar omdat er spelers afscheid gaan nemen en die verdienen toch wel enig applaus en respect lijkt mij zo!

rat84

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 8:59u

@ legioen:

Laat maar komen....zoveel mogelijk tukkers....duizenden.....
kenne ze allemaal zien hoe NAC ze van de mat veegt!!!
"de kans is nihil"....rot toch op man, jij bent duidelijk geen NAC supporter (zoals je naam al doet vermoeden).
Verkoop a.u.b. je kaart , weten we zeker dat jij er volgend jaar nie bij ben als NAC de beker wint!

COOOME ONN ENAAAAAACEEEEE!!!!

Sleeno

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 8:59u

Mooi zo, hard aanpakken die uitvreters. Fijne mensen die hun zakken vullen en daarmee anderen kosten en overlast bezorgen.

hannibal

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 9:01u

@The Don...iets te romantisch beeld. Sfeer in het NAC stadion....da`s lang geleden, helaas. We ploeteren maar gewoon door - maar als er zoveel echte sfeer was hadeden we al die `sfeeracties` en bijbehorende clubjes niet nodig; die waren er `vroeger` ook niet.
Ik kan niet op 2 mei en ik geef mijn kaarten aanmijn vaste maten maar stel nou dat mijn buurman - bredaasch pratende voetballiefhebber zonder clubvoorkeur mij 200 euri zou bieden voor mijn kaarten , waarom zou ik dat dan niet mogen aannemen??

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 9:21u

@ moho

Ik neem het de tukkers ook niet kwalijk, ik kan me best voorstellen dat zij erbij willen zijn. Ik neem het NAC SCC houders WEL kwalijk. Als je niet kunt, en je geeft je kaart aan een bevriende supporter, ok. Als je je kaart op Marktplaats zet ter financieel gewin, terwijl je zelf wel kunt, dan ben je een eikel. Of tenminste, dat vind ik.

Mermans

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 9:27u

Betrouwbare bron: BOX VERHAAL IS ONZIN/GRAP!

200% NAC

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 9:38u

Achteraf lullen is altijd makkelijk maar....Had NAC hier in een eerder stadium op in gesprongen dan had het allemaal zo ver weer niet hoeven komen. 2 mei, dan is de mei-vakantie al aan de gang en ik hoor van veel mensen dat ze dan al op vakantie zijn. Als NAC een oproep had geplaats met de mogelijkheid je seizoenskaart aan NAC zelf terug te verkopen tegen een redelijke prijs dan had vak I zo aan Twente supproters verkocht kunnen worden en misschien nog wel een ander deel van een tribune. Dan hou je het in de hand en zijn er veel mensen tevreden.

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 9:59u

@ hannibal

Dat wordt een stadionverbod voor jou van 18 maanden, ben ik bang, want ik heb jouw kaarten net voor een rug per stuk aan een Twentse Bikkel verpatst .....

Ik neem voor de zekerheid m`n Clubcard, lidmaatschapskaart van de Supportersvereniging èn m`n pasje dat ik donateur ben van `t NAC Museum maar mee. Dappere Dodo die me er dan nog niet in laat.

Don Leon

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 10:13u

@ hannibal
ach ja, ik heb het over feest en gezelligheid, met vrienden. Datheb ik iedere week. Feest na de wedstrijd, en gezelligheid met vrienden. Dat hebben ze goed gezien bij de VI, of wie dat onderzoek ook heeft gedaan.

S

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 10:31u

Hebben ze die twente-aanhangers ook verteld dat de kaarten geblokkeerd zijn, anders hebben we ook nog een probleem bij het stadion met die tientallen/honderdtallen twentenaren die niet binnenkomen, denk niet dat die dat na het betalen van 500 euri dat over hun kant laten gaan zonder enigzins "gemopper"?!

hannibal

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 11:21u

en dat is je van harte gegund, Don, maar dat heeft niet zo zeer met NAC te maken, NAC is hooguit jouw place to chill (nou ja, chill...) of is dit nou glad ijs - maar je begrijpt wel wat ik bedoel, toch, weldenkend mensch dat ge zijt....

Ata

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 12:03u

Helemaal eens met Moho. Was maar wat blij dat Roosendalers bereid waren hun kaart te verkopen. Nee, zelf zou ik dat nooit doen. Uiteraard niet, maar toch.

Nog veel triester dan de mensen die hun kaart verkopen, zijn echter de mensen die ervoor zorgen dat dit tot problemen leidt. Zo lang er geen provocaties zijn, mogen er van mij best Tukkers op de NAC-vakken zitten. En juichen is wat mij betreft geen provocatie.

Hup NAC! (en hup NEC)

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 12:45u

@ ata

Tja, dat ben ik compleet met je eens, dat het allemaal zou moeten kunnen en dat juichen geen provocatie is, maar die naïviteit ben ik - helaas, helaas - al jaren kwijt.

Heb je ooit wel eens bij een F`noord - NAC in het "familievak" in de Kuip gezeten?

Nou, ik ben dolblij dat dat geen familie van me is! Teering. Niks nie juichen nie. De Portugees heeft 90 minuten op z`n handen gezeten om toch maar vooral niet op een verkeerd moment een beweging te maken die op een juichgebaar zou kunnen lijken. Dat doe ik dus in beginsel nooit meer, tussen het "vijandig" publiek gaan zitten.

Ik vraag me af - en ik besef dat ik daarmee tegen een heel heilig huisje schop - of de mogelijkheid om uitwedstrijden te bezoeken niet gewoon er uit moet.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 12:47u

@ Ata

HV

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 15:14u

@Ata: Zullen we het uitvak maar afschaffen dan, zodat ze met z`n allen gezellig om je heen kunnen komen zitten?

Ik ben fanatiek combiduiker, maar weet overal hoe ik me moet gedragen als ik bij een uitwedstrijd in een `thuisvak` zit. Veel tukkers zullen dat ook kunnen, maar er hoeft maar een enkeling zich verkeerd te gedragen of de boel ontploft. Natuurlijk gun ik het die tukkers om deze wedstrijd te zien, maar niet ten koste van de veiligheid van iedereen die op de tribune zit.

Zelf zat ik bij de halve finale voor de beker (die thriller met verlenging, een 100% kans van Boukhari en penalty`s) ook op een Twente vak. Aardig geregeld door die tukkers; ik had niet eens een kaartje, maar ze wisten mij en een maat binnen te krijgen; ze gunden het ons de wedstrijd te zien. Die wedstrijd zat er een kleine 200 man van NAC in de `thuisvakken`, goed verspreid. Heel de wedstrijd heb ik me rustig weten te houden, maar toen kwam de verlenging, en werd het wel heel spannend. Gelukkig kwam op dat moment een bekende tukker aan, ouwe kern vak P. "Hee ouwe NAC`er!" riep hij over de halve tribune naar me. Hij liep snel langs me, naar wat forse mannen achter me; veelal ouwe kern, die al wel doorhadden dat we NAC`ers waren die zich inhielden. Toen kwam hij naar me toe; `Hou je maar niet meer in jongen, als NAC wint staat er dik tien man klaar om jullie veilig naar je auto te brengen`. Samen hebben we de penalty`s gekeken, afloop is bekend. Ik feliciteerde hem, al kostte het me erg veel moeite. Hij keek als iemand die net z`n eerste kind had gekregen; Twente speelde de finale van de beker. Ik had op de terugweg de langste twee uur die ik ooit in een auto heb gezeten.

Tsja, zo kan het ook, en zo zou het volgende week ook kunnen gaan. Alleen is de situatie nogal anders. Er komen heel wat meer tukkers dan 200. Daarnaast komen er niet alleen maar mensen die zich kunnen gedragen; heel wat gekken zullen op de NAC-vakken zitten, naast kinderen en bejaarden, of naast mensen die meteen met geweld reageren. Zeker omdat ook mafkezen hun scc voor vak G hebben doorverkocht, of een kaart voor een familievak doorverkopen met de mededeling `hier zit je veilig`. Hoe veilig is dat familievak dan nog voor de families, als er een stuk of 10 doorgesnoven tukkers gaan zitten?

joapestaartje

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 15:47u

schande noemen jullie zich nac suporters op rotten en nooit meer terug konem je kaarten ver kwanselen baba

Tuur

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 16:27u

Wat een gestresste reacties allemaal zeg hier, Voetbal doe je met 2 ploegen. Als iemand van de tegenpartij op de tribune zit, ongeacht hoe ie aan zijn kaart komt, en hij gedraagd zich, dan prima toch. Zo zou het altijd moeten zijn.
Als iemand zich niet gedraagd, ongeacht hoe ie aan zijn kaart komt, dan pakken we hem aan. Is ook altijd heel simpel geweest.

Ik heb honderden uitwedstrijden bezocht met een "kaartje aan het loket" en menig knokpartijtje meegemaakt. Heb al die stress nooit begrepen. Gewoon zoals in UK, DE etc. Supporters die voor de wedstrijd komen zijn welkom. Supporters die komen om te rellen is een ander verhaal. Daar moet je gewoon "goed" mee omgaan.

En gloryhunters die hun kaart verkopen... nou en, als de koper zich maar gedraagd.

Maar NAC had dit wel wat beter kunnen aanpakken overigens. Gewoon inderdaad kaarten van vakantiegangers zelf terugkopen en vak-I aan Twente afstaan. (Voor spelersvrouwen, bejaarden, kinderen, relaties etc).

Ik heb wel zin in een spannende middag. Beter dit, dan een uitgebluste "er staat niets meer op het spel" laatste wedstrijd

Snake

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 19:02u

ENSCHEDE - FC Twente heeft woensdagmorgen al meer dan zesduizend kaarten verkocht voor het evenement dat op zondag 2 mei in De Grolsch Veste wordt gehouden. Op die dag kunnen supporters via grote schermen de laatste competitiewedstrijd tussen NAC en Twente volgen. In totaal is er volgende week zondag plaats voor achtienduizend mensen in het stadion. In totaal zijn er maar zo`n 700 plaatsen voor Twente-fans in Breda. In Enschede verwacht men tijdens een eventuele huldiging 200.000 mensen.

Mogen deze kaarten wel doorverkocht worden aan Bredanaars?
Als je dus om een of andere reden daar zit?

moho

Geplaatst: donderdag 22 april 2010 om 22:24u

Tuur, Ata

@200% NAC, sezioenkaarten terug te kopen door de club kunnen ze direct invoeren wat mij betreft, doen ze bij Barcelona al jaren, waardoor die plekken opnieuw verkocht kunnen worden.

De club genereert extra inkomsten, zijnde het verschil tussen het bedrag van de terug gekochte seizoenkaart en de verkoop van de vrijgekomen plek. Simple as that ! Weer wat geld om in de nieuwe Bredaose jeugdopleiding te steken

Gr.
Josip

TwenteBoy

Geplaatst: vrijdag 23 april 2010 om 0:47u

He jongens,

ik als echte tukker ben echt verbaasd over jullie reacties.
Wat een arrogante mannetjes allemaal op dit forum bleeeeh.

Heel enschede walgt van jullie..

WIj gaan lekker het feestje vieren in jullie stadion pijnlijker kan toch niet ? hjahahahahha

jullie kunnen europa vergeten want Enschede komt eraan!!!!!!!!

Of toch wel een beetje europa??? want Breda kun je over 2 weken veranderen in Enschede want die schaal komt er!!!!!!!!

HV

Geplaatst: vrijdag 23 april 2010 om 9:13u

@Twenteboy; Je hebt helemaal gelijk, we moeten een voorbeeld aan jou nemen! Dus NAC`ers, kom je Twenteboy tegen, dan lief lachen! Hoe je hem herkent? Nou, zo: http://ulftseboys3.ditismijnteam.nl/spelers/152062-tom-hermsen.html

Zero76

Geplaatst: vrijdag 23 april 2010 om 23:19u

@TwenteBoy

Zie posting van HV, pijnlijker kan dus wel!

Hawkeye

Geplaatst: zondag 25 april 2010 om 11:23u

Lekker kapot timmeren die kneus...Al betwijfel ik of hij uberhaubt aanwezig is met zijn internethooligan gepraat.

hannibal

Geplaatst: zondag 25 april 2010 om 22:52u

bloody hell ja, PN, familievak in de Kuip met de lokale tokkies achter ons, alle 321; nog nooit zo`n enge oma gezien; die live kleinzoontjes mochten er ook zijn. met dat soort strafbladen kun je advocaten rijk maken. Dan was az voor de beker beter!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven