homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2010
Gezamenlijk bericht Clubraad en NAC n.a.v fusie communicatie


Naar aanleiding van de onduidelijkheid over het wel of niet geinformeerd hebben van NAC naar de Clubraad hebben de partijen gezamenlijk onderstaand persbericht de wereld in gebracht:


Gezamenlijk bericht Sjoerd van Fessem (Clubraad) en Hans Poppelaars (NAC)

Naar aanleiding van de antwoorden die Hans Poppelaars en Willem Reijn gisteren hebben gegeven op nacforum.nl en de reacties daar weer op van Sjoerd van Fessem (voorzitter Clubraad) en Martijn Koks (voorzitter Breda Loco's) zijn gisterenavond op verschillende sites nieuwsitems en reacties verschenen waarbij met name NAC werd beticht van het vertellen van leugens. Na veelvuldig contact gisteren hebben Clubraad en NAC in de personen van Sjoerd van Fessem (voorzitter Clubraad) en Hans Poppelaars (Manager Publiekszaken en primaire contactpersoon van de Clubraad) het initiatief genomen een gezamenlijk bericht op te stellen.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen:
• Het onderwerp Jeugdopleidingen heeft nooit op de agenda gestaan van de Clubraad
• Er is nooit iets genotuleerd over dit onderwerp
• Het onderwerp is beperkt besproken
• Het onderwerp is niet besproken in een reguliere vergadering maar in een ingelaste vergadering tussen een Clubraad-delegatie en NAC over de seizoenkaartprijzen
• Bij dit overleg waren Sjoerd van Fessem en Martijn Koks niet aanwezig.
• Tegelijkertijd is het onderwerp dus wél besproken. Dit is gebeurd in de rondvraag tijdens een extra vergadering.
• De informatie dat NAC de Clubraad wel degelijk heeft geďnformeerd over gesprekken tussen NAC, Willem II en RKC heeft de niet-aanwezige leden (waaronder dus de voorzitter) nooit bereikt. Op basis van de informatie die hij had, heeft Sjoerd de krant te woord gestaan.

Rest natuurlijk de vraag: " wat is er precies verteld en waarom is het nooit opgevolgd? " . Het antwoord daarop is kort: Er is verteld dat NAC de jeugd wil herstructureren, dat allerlei opties zijn bekeken, uitgezet en afgevallen en dat op dat moment gesprekken liepen met Willem II en RKC die oriënterend van aard waren. Ten slotte heeft Hans aangegeven de Clubraad nader te informeren als de plannen concreet zouden worden danwel definitief van de baan zouden zijn. Wetende dat NAC nog een keer bij de Clubraad terug zou komen voor een advies als er meer duidelijkheid zou zijn, hebben de aanwezige leden niet de noodzaak gezien oa. de voorzitter te informeren.

We hopen door deze toelichting dat de onterechte verwijten over het niet informeren van de Clubraad door NAC ten einde zijn en dat er een zinnige, constructieve discussie ontstaat over NAC en haar jeugdopleiding. De Clubraad is door de achterban verzocht om voor die laatste discussie een forum te organiseren. NAC verleent hier graag haar medewerking aan en heeft dit ook al toegezegd aan de Clubraad. Zodra e.e.a. organisatorisch afgerond is zal de Clubraad hierover naar buiten treden.

Einde bericht.


Mooi, is dat ook duidelijk. Toch blijft het feit daar dat NAC het in de verkeerde vergadering, en daarin waarschijnlijk nog op het verkeerde moment, heeft `gemeld`. Dat doe je dus niet in een momentje in de rondvraag van een bijeenkomst met een compleet ander onderwerp, waarbij de meerderheid van het Clubraad bestuur niet aanwezig is en in een sfeer waarin de notulenmap inmiddels dichtgeklapt is. Er is maar 1 juiste manier om dit soort punten in de openbaarheid te brengen, en dat is ze als apart punt tijdens een officiële (!) CR vergadering op de agenda te zetten. Laten we hier een les uit trekken. Op naar de forumavond.


Bron : De Rat, Clubraad, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 15:59u

Ho, als ik het dus goed lees dan is er helemaal geen sprake van ONterechte verwijten maar juist van TERECHTE verwijten.

Immers, HP heeft (en ik citeer letterlijk) "aangegeven de Clubraad nader te informeren als de plannen concreet zouden worden danwel definitief van de baan zouden zijn. ".

De plannen waren (zeer) concereet en de Clubraad is NIET nader door HP geďnformeerd.

Wie heeft er nu boter op zunne kop?

Of begrijp ik het verkeerd?

ijpelaart

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:13u

Die hebben flink zitten puzzelen volgens mij.

darude

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:24u

Wat een kwats. Na het vergaderpraatje, tussen bier en borrelnootjes door aan de bar worden een paar losse flodders uit de mauw geschud, teneinde nu met alle geweld te kunnen roepen dat men geďnformeerd was. Deze hele soap wordt met de minuut waanzinniger. De lokale tabloid, de boze aanhang, vrijwilligers van de SR, SV en Loco’s: wild rond zich heen slaand had iedereen schuld, maar na deze gezichtsredder (met allerlei vreemde bochten doordrenkt van compromissen) zijn de vechtersbaasjes weer vrienden. Het werk van een professioneel communicatieapparaat van een miljoenenclub! Elke vijfdeklasser uit de regio zou zich schamen als met dergelijk infantiel amateurisme naar de leden gecommuniceerd werd. De BVO NAC niet. Daar kan dit allemaal.

Breda4life

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:24u

Sorry hoor, maar ik vind nog steeds dat NAC hier behoorlijk in de fout is gegaan. Want wat ALS die CR-lid er domweg niet naar had gevraagd. Had Hans dan wel aangegeven bij de CR dat ze met willem ii in conclaaf was?

Als ik zo de berichten lees dan begrijp ik dat NAC al in een vergevorderd stadium van bespreking was met willem ii. Wanneer zou NAC dan Sjoerd hebben ingelicht??? Als de inkt inderdaad droog was?

De desbetreffende CR-lid/leden mag trouwens ook wel effe goed in spiegel kijken oftie wel snapt wat er precies bij een supporter leeft en hoe de gemiddelde supporter zou reageren. Is er trouwens nadat Hans P dit heeft verteld in die ingelaste CR-vergadering nog een reguliere CR-vergadering geweest?
Ik vind dit toch allemaal nog wel een vreemd verhaal…

Ik blijf toch hoe dan ook met een hoop vragen zitten. Duidelijk voor mij is wel dat NAC dit allemaal niet zo erg handig heeft aangepakt. Ik vind het onderwerp te belangrijk om het "tussen neus en lippen door" effe te vermelden. Ben het toch wel een beetje met de Portugees eensch...

10diego

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:45u

Ik vind dat je als beleidsbepalers niet alles in een vroeg stadium met je achterban moet bespreken. Het is bij elk bedrijf zo dat vertrouwelijke of gevoelige zaken die in een directiekamer besproken worden een bepaalde tijd (of altijd) binnenskamers blijven. Je kunt toch geen bedrijf runnen onder het motto van `meeste stemmen gelden`.

Maar goed, als je een clubraad hebt en je supporters mee wil laten praten, moet je ze niet op een vreemde manier passeren. Als je kiest voor een structuur moet je die ook volgen. En als je dat niet doet is de ophef te verwachten.

Korneev

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:48u

Whahaha wat een kolder, ik weet een goeie opvolger voor Mommers....Balkenende for president van NAC      , die weet zich ook overal op een belachelijke manier uit te lullen. Kantie verder gaan met het verzinnen van regeltjes om de nog overgebleven tegendraadse bourgondische NAC supporters te kneden tot het `politiek correcte` ideaalbeeld.

Loets

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:50u

Met de kennis van nu (bovenstaande verhaal) hadden de delegatieleden van de CR dus moeten doorvragen hoeveel plannen nog voorlagen, hoever deze plannen al waren ingekleurd, welke plannen werden ingeschat als haalbaar / meest aantrekkelijk of "out of the box".

Dan had men al kunnen vaststellen / aangeven dat de "out of the box" wII, RKC variant niet de meeste handen op elkaar zou gaan krijgen en mogelijk nogal wat reuring zou gaan veroorzaken.

Nu lijkt het erop dat Mommers en co. op gereformeerde wijze hebben mogen liegen. Niet echt liegen dus, maar "omdat je er niet expliciet op hebt doorgevraagd hoefden we je niet van een volledig antwoord te voorzien".

Het lijkt me dat we het de clubraad niet al te zwaar moeten aanrekenen als ze bij volgende gelegenheden maar wel tot het einde scherp blijven of anders die competentie binnenhalen.

NAC heeft de hele regie rondom een VAB volledig uit de handen laten glippen en verder willens en wetens niet gecommuniceerd en geinformeerd. Het feit dat wII erbij betrokken is maakt het wat dat betreft dan ook een stuk makkelijker om emotioneel en principieel een punt te maken en als supporters een stevig punt te maken. Dit soort geprul is al te vaak voorgekomen en de emmer loopt nu dus over. (tejo en co. hebben de emmer na Oltmans cs. voor velen mogen leeggooien, maar hij is naar nu blijkt weer overvol!)

Een voetbalacademie Brabant, bovenop de jeugdopleiding tot en met C waarin veel BVO`s en topklasse teams een aandeel zouden nemen klinkt toch wat anders dan een fusie van de jeugdopleidingen van rkc, wII en NAC. In praktijk ziet het er misschien hetzelfde uit, maar de beleving er om heen is totaal anders.

NAC supporters hebben er toch ook geen probleem mee dat wII onderdeel uitmaakt van de Eredivisie commanditaire vennootschap...

Je zult niet iedereen overtuigen, maar de inhoud van een boodschap bepaalt slechts voor een klein gedeelte (ong. 10%) de impact. De rest wordt bepaald door de vorm. Zie het maar als een voetbalwedstrijd van ons NAC. Het doet er eigenlijk niet toe wie er in die shirts lopen en ze hoeven niet te spelen als Barca, als er maar NOAD van afstraalt en spektakel is.

Donny Gorter fan

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 16:52u

Je kunt een club als NAC niet runnen als een bedrijf 10Diego. Begrijp dat eens. Laat ze in Alkmaar en Amsterdam maar bedrijven runnen. Laat NAC gewoon een pure voetbalclub zijn. Daar hoort dit ook bij. Dus een vergelijking met het bedrijfsleven is compleet zinloos.

NAC is een op emoties gedreven `vereniging`. De emotie die NAC bij haar supporters uitstraalt, lijken door jouw antennes niet opgevangen te worden.

maximale

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 17:01u

Voorzitter van de vergadering: "Goed, mijne heren, dan komt nu de rondvraag. Als eerste geef ik het woord aan HP, die iets kwijt wil over de jeugdopleiding. Het woord is aan Hans. Ga je gang"

HP: "Moment, meneer de voorzitter."
---
Voorzitter: "Hans, waarom trek je nou je jas aan? Ik heb je net het woord gegeven..."
HP: "Ik loop de gang in..."
Voorzitter: "De gang in? Hoezo?"
HP: "Wat ik te zeggen heb, zeg ik in de wandelgangen en wordt niet genotuleerd."

Is dit de vrije vertaling van deze bijeenkomst?
Moeten wij nu met lage voorhoofden `ach zo` en `natuurlijk` brommen?
Begin hier een beetje van over de pis te raken.

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 17:20u

Ach, laten we eerlijk zijn, hans P kan amper tot 10 tellen en Willem R neem ik al helemaal niet serieus. Als dit de gesprekspartners zijn dan weet je wel op welk level je praat!!!!

Ze hebben een streek willen leveren maar helaas is de club, onze club belangrijker dan deze personen die denken dat ze een NAC hart hebben!!!

Hoe zit t trouwens met de aanbieding van AZ aan de heer ES???

hanske B.

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 17:20u

En dan te bedenken dat HP ooit(sinds ca. 1995) een kritisch en tegendraads NAC-fan was.

Is nu niet meer dan een marionnet van TM. Een ja-kinikker.

Ach ja. Is ook bang voor zijn hachje en "wiens brood men eet, diens woord men spreekt".

Alleen daarom zal ik NOOIT voor NAC willen werken(ze zullen me trouwens niet vragen, maar dit terzijde), je verliest daarmee namelijk je onafhankelijkheid en dat is mij veel waard.

TvM

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 18:42u

Hopelijk komt er straks wel eerst meer duidelijkheid over die forumavond.
Die problematiek van de jeugdopleiding zelf kan mij persoonlijk gestolen worden. Ga er vooral mee aan de slag zou ik zeggen, heren beleidsbepalers. Wordt je goed voor betaald. Het is duidelijk dat er nog zat werk aan de winkel is. We horen het wel. En tips zijn er onderhand voldoende aangereikt. Uiteraard veel succes. Wat mij betreft gaat het nu nog juist over de grenzen van het toelaatbare. De wijze waarop het gegaan is, de hele schertsvertoning daarna en vooral nog eens goed duidelijk maken aan die gasten wanneer ze aan onze club komen. Je jeugd in Tilburg laten voetballen, valt daaronder.
Al levert het 10 miljoen op.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 19:26u

Wie moeten we nu verwijten ...? , cr leiders die gewoon vergaderingen overslaan , of de wél aanwezige leden die het niet belangrijk genoeg nieuws vonden zodat ze de rest maar niet inlichte ...?

Mooiste vind ik in Jannie`s reactie dat als het antwoord hem niet zind hij gewoon de betrokken mensen maar niet serieus neemt .... , deed ik met hém al een tijdje niet .....

Dan heeft onze Potugese NACcer wel degelijk een punt , de vraag is nu , hoe ver waren de besprekingen met rkc en dien andere eigenlijk zodat we we wel dan niet H.Poppelaars iets kunnen verwijten....?

HV

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 19:47u

"We hopen door deze toelichting dat de onterechte verwijten over het niet informeren van de Clubraad door NAC ten einde zijn en dat er een zinnige, constructieve discussie ontstaat over NAC en haar jeugdopleiding. De Clubraad is door de achterban verzocht om voor die laatste discussie een forum te organiseren."

Ik dacht hier even te lezen dat de forumavond alleen nog maar over de jeugdopleiding zou gaan en niet meer over het smerige spelletje en het feit dat mensen bij NAC, ondanks de `interne cultuurbewakers` het in hun kop halen om ook maar aan W2 te denken.

Ben ik mooi ingetrapt; schitterende combinatie van vrijdagmiddaggrapje en 1 april! Toch????????????

Deblauweolifant

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 20:04u

Nieuwe bezem, vegen maar en schoon is straatje!!

- Een levensader en 700.000 kostende jeugdopleiding (de toekomst van NAC?) wordt besproken in een nietszeggende vergadering, buiten de notulen om, tussen neus en lippen??

Evenals de besprekingen met RBC, Dordt waar niets meer van terug te vinden is??

Ik vind het een hoog broodje van Eenenaam gehalte hebben!

Dat de NAC boom langzaam aan een beetje ziek aan het worden is, was al bekend, maar dat de wortels nu ook zwarte zwakke plekken beginnen te vertonen......... Enige remedie is op tijd rooien!!

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 20:11u

@ WW

Dat laatste is, naar ik zo vrij den aan te nemen, wel een 1 april grap?

Anders is het nog kwalijker als ik al dacht en is mijn eerste posting onder dit bericht nog actueler.

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 20:24u

@ WW

Dat laatste is, naar ik zo vrij den aan te nemen, wel een 1 april grap?

Anders is het nog kwalijker als ik al dacht en is mijn eerste posting onder dit bericht nog actueler.

Tuur

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 21:19u

Jezus, wat een bericht. Ik zou de heren van de CR, maar ook Hans (die ik hoog heb zitten) willen adviseren iets minder te kijken naar die brilsmuf in politiek Den Haag. Dit is echt zo`n typische verklaring, samen opgesteld, zodat niemand de schuld heeft....

Voor mij zijn een aantal conclusies duidelijk:

1. Aanwezige clubraad leden hebben geen echt NAC gevoel of (en dat hoop ik dan maar) zitten slapen. Alle alarmbellen hadden af moeten gaan, als je vertegenwoordiger bent van de supporters. Ik heb al vaker de indruk gehad dat er wel erg makkelijk ja geknikt wordt door de CR als NAC iets roept.
2. NAC heeft hier gegokt en verloren (maar bijna gewonnen), door op een onsmakelijke manier te proberen dit door te drukken.

Feit blijft wel dat de CR dus (deels) op de hoogte was. Wie A zegt moet ook B zeggen. Dus heel simpel. Ik en velen anderen zijn zeer kritisch naar NAC geweest over het niet informeren van de supporters. Dit is blijkbaar wel gebeurd. Ook al is het op een totaal verkeerde en ietswat achterbakse manier gebeurd, de CR heeft als taak hier scherp op te zijn. Ik verwacht dus ook een verklaring van de CR in deze en een scherpere en meer kritische houding in de toekomst. Informatie naar de supporters en haar belangen behartigen is namelijk de primaire taak van de CR,

10diego

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 21:48u

@donny gorter fan: dat is dus onzin .

moho

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 22:31u

Tussen de soep en de aardappelen zoiets bespreken. wie wie wel/niet geinformeerd , het lijkt den haag vandaag wel.

Veel zorgwekkender is dat iemand uberhaupt met dit idee als serieues voorstel is gekomen en bijna had beklonken, dan snap je het dus echt niet, ook de balende RM niet die al passerend naar een volgende club trekt.

Voor alle partijen beter dat het is afgeblazen en dwingt nu iedereen om samen met Baronie iets moois op te gaan zetten, Bredaaaah !

Gr.
Josip

Cheerio

Geplaatst: donderdag 1 april 2010 om 23:00u

Als ik heel eerlijk ben: doet dit er toe?! Feit blijft namelijk dat NAC het onderwerp in de daaropvolgende vergadering toen het wel tijdens het officiele gedeelte over de jeugd ging wel (duidelijk!) aan de kaak had kunnen en moeten stellen en niet terloops, zonder agenda etc., in de wandelgangen had moeten laten vallen...

Daarnaast, zo`n onderwerp, één keer in het kort noemen (op dubieuze wijze, laten we het daarop houden) en dan zeggen dat de supporters gekend zijn...?! Hans/NAC had beter moeten weten is mijn mening. Plus, de huidige jeugdorganisatie zou nog steeds buitenspel gezet gelaten.

Al met al, jammer dat er op deze onduidelijke wijze is gecommuniceerd. Maar het zaakje stinkt nog steeds aan alle kanten.

darude

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 1:07u

Hoe deze flagrante mispeer ook uitgelegd wordt: er is communicatief en beleidsmatig geblunderd. Geblunderd van het niveau dat voortzetting van arbeidscontracten onwenselijk en ongepast is, heren Mommers, Reijn en Stewart. Uitgaande van deze halfslachtige polderverklaring is de CR dus geďnformeerd over de op handen zijnde fusie terwijl Korebrits, Lokhoff, Remie cs. van niets wisten. Nota bene medewerkers van de jeugdopleiding met een trackrecord binnen de vereniging dat startte toen de heren Mommers en Stewart nog aan moeders boezem hingen.

Deze wat goedkope poging om de scherven te lijmen doet dus even kwaad als goed. Het zou wat waard zijn wanneer de verantwoordelijken (bovenstaanden én HP) zonder dralen toegaven een blunder van jewelste te hebben begaan door uberhaupt aan samenwerking met WII en Rkc te denken en een flater geslagen hebben in de communicatie door steevast te draaien, halve waarheden te verkondigen en met de zwarte piet te schuiven. Het is tijd voor zelfreflecterend vermogen in plaats van wraaklustig vingerwijzen.

bertjeB

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 7:38u

Door een verklaring zoals nu gegeven, kan iedereen weer zonder scheve gezichten aan tafel en is er geen sprake meer van leugens cq leugenaars. NAC zal de insteek kiezen dat het nu gaat om een foutje in de communicatie, dat de procedure niet juist gevolgd is en dat men niet het vooropgezet plan had om ...etc.

Inhoudelijk: NAC vindt het een geweldig plan, de supporters niet. Sentimenten spelen een rol. NAC zal kijken naar een alternatief maar sluit een samenwerking met Willem 2 in een afgeslankte vorm niet uit.

Tis gvd gewoon het URUZGAN verhaal! Alleen daar liep het goed af....

Dus Mommers en cs. opzouten en meer aandacht aan de kinders gaan besteden!


Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 12:33u

De één (Tuur) hekelt de gang van zaken van de cr , de ander die van NAC , hoe dan ook , dit is misschien even toch het beste om i.i.g. zonder gezichtsverlies verder te kunnen praten over de te volgen stappen die weldegelijk genomen moeten worden aangaande de jeugd !
Ook kan ik WW`s standpunt volgen die veel rechtlijniger is en de poppetjes betrokken in deze een beetje.... kotsbeu is .... , vat ik je gedachte hierover een beetje samen Willem ?
Zelf ben ik milder , maar dat weet iedereen nu onderhand wel..... , leeftijd hé....

hannibal

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 12:44u

buiten notulen, reguliere besprekingen etc om - dus in de wandelgangen - maakt een junior medewerker van NAC een plan kenbaar met de belofte hierop terug te komen. deze menezjer is niet beslissingsbevoegd ter zake en is dus door baas gestuurd.
eea ontaard in te vewachten puizooi - wie trekt het boetekleed aan?
ik snap ook niet waarom FES hier aan meewerkt : er is formeel niets gemeld aan de CR dus waarom zou je je keutel intrekken?
saillant : wie is de CR meneer/mevrouw met wie wel gesproken is en waarom heeft deze persoon besloten eea voor zich te houden binnen de CR(ruikt een beetje naar mijn amorph vrindje, die wel vaker op eigen houtje besluit wat wel en niet van belang is voor de achterban, maar hopelijk zit ik er naast). een publiekelijk mea culpa van deze persoon zou best aardig zijn, een terugtreden uit de CR lijkt me een eerste vereiste.

nacampeone

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 12:48u

Wat een bericht.
NAC heeft aan zijn verplichtingen voldaan en de CR ook.
Kortom: wij zijn weer vriendjes en houden elkaar de hand boven het hoofd!
De CR mag blijven zitten, maar had weleens iets "scherper" mogen zijn als zoiets verteld wordt.
NAC heeft een vrachtwagen boter op het hoofd als het waar is dat er vandaag getekend zou worden.

Conclusie: alles gaat lekker verder zoals het is. De firma list en bedrog blijft aan de macht en de CR mag verder slapen.

Forumavond heeft zo geen zin meer. Wordt een onderonsje tussen NAC en de vriendjes van de CR of één grote puinzooi waarbij persoonlijke dreigementen of verdere escalatie niet onwaarschijnlijk lijkt. WAT EEN KUTCLUB ZIJN WIJ TOCH GEWORDEN!

Elke amateurclub doet dit beter. Communicatie: een groot woord, maar houdt bij NAC niets, maar dan ook helemaal NIETS in!!!!

Moet mij toch maar eens beraden of ik nog met dit zootje geassocieerd wil blijven. Na 36 jaar ben ik er echt al dagen "beduusd" van. Kan het echt niet plaatsen.

von F

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 14:15u

Wat een polder politiek bericht zeg, op het NAC forum was men toch stukken stelliger in de berichtgeving van zowel de kant van NAC (de SR liegt) als van de immer onafhankelijke sscr en SBL (NAC liegt). En nu wordt er een berichtje de wereld in geschreven met de strekking `we waren niet helemaal helder, maar zand er over en de volgende keer doen we `t wel beter`.

We hebben het er verdomme over dat TM en ES het in d`r hoofd halen om met w2 samen te willen werken. De jeugdopleiding (wie de jeugd heeft, heeft de toekomst) onderbrengen bij een failliete boedel? En niet alleen dat, maar vooral dat men dit probeert stiekem er doorheen te drukken achter de rug van verschillende geledingen om. Het management van NAC speelt een vies, smerig spelletje en is daarbij betrapt, niet meer niet minder.

En prompt zijn daar uit het niets de propaganda manager om samen met supporter en thans in de eerste plaats medewerker van NAC Hans op het forum te vinden om middels een gezamenlijk schrijven zowel de CR als de SBL voor leugenaars uit te maken en vooral het straatje schoon proberen te vegen. Vervolgens wordt er heen en weer gebeld en nu zijn we zover dat de discussie lijkt te verschuiven naar de (mis)communicatie.

Dat is echter niet het pijnpunt, het punt is dat het NAC management wil gaan samenwerken met w2, zich blijkbaar bewust is van de sentimenten en het daarom op een huichelachtige wijze probeert door te drukken. We hebben het er dus over dat het (nu nog) zittende management willens en wetens de clubcultuur aan de laars lapt. Dat is de essentie wat mij betreft, we hebben een management wat het schijt heeft aan alles waar NAC en de supporters (zie cultuurhandvest) voor staat.

Tuur heeft in een eerdere posting al meerdere ideeen aangereikt hoe een jeugdopleiding gevoerd kan worden.
Daarnaast zou het wel goed zijn om na te gaan waar nu precies het probleem ontstaat dat de jeugd onder de maat presteert, worden de verkeerde personen gescout of wordt er op de training een verkeerde methode/techniek toegepast? Gezien het geld wat er ieder jaar in gegooid wordt zou dit toch niet het geval mogen zijn, of zitten er misschien niet-capabele mensen op sommige plaatsen (puur toevallig bevriende ex-spelers)?

@campeone:
Communicatie: een groot woord, maar houdt bij NAC niets, maar dan ook helemaal NIETS in!!!!

Dat is niet helemaal waar, NAC heeft er een heuse manager voor zitten, die voor naar schattig een kleine ton op de loonlijst probeert de straat schoon te vegen

Loets

Geplaatst: vrijdag 2 april 2010 om 15:08u

Het grappige van communicatie is dat zonder woorden vaak nog veel meer gecommuniceerd wordt.

De boodschap van NAC uit is duidelijk. Schijt aan het cultuurhandvest en aan de uitgangspunten van de club en haar supporters.

Stuitend!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven