homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 december 2009
Robert Maaskant figureert in `Mijn Sanseveria` videoclip


`Mijn Sanseveria` is inmiddels stevig geworteld in het NAC-chanson repertoire. Reden voor De Sjakies en Tante Severia om de NAC-ambassadeur van het lied uit te nodigen om mee te doen in de videoclip van hun remake van de carnavalskraker.

Aanstaande vrijdag is in cafe Parkzicht de feestelijke presentatie van de cd single, waar ook de opnames zullen worden gemaakt. Maaskant zal worden bijgestaan door onze eigen burgemeester Peter van der Velden.

De originele versie uit 1985 is van het Deksel Goed Orkest dat inmiddels ter ziele is gegaan. Leden van deze band hebben ook meegewerkt aan het nummer dat nu weer in een nieuw jasje is gestoken. Wil je er bij zijn en ook nog eens een gratis cd single bemachtigen? Kom dan aanstaande vrijdag (11 december) verkleed en met goeie zin naar café Parkzicht. De plechtigheid begint om 21.00 uur. Om 23.11 worden de singles uitgereikt aan Prins Dionysos van het Kielegat, de Baron van het Ginneken en aan de nieuwe Prins Sanseverius XVI van ’t Aogje.. Je kent ze natuurlijk allemaal.

Binnenkort in het Rat Verlegh Stadion te horen?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 14:50u

De Rat van 11 is er ook bij!

Ratrace

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 14:53u

Natuurlijk grote neppetunes dat die van der Velden er ook bij is. Is dat niet degene die altijd zo tegengewerkt heeft omtrent alles wat met te maken heeft (ok, op de `wij gaan niet opzij` actie na dan). Beetje hypocriet om die er nu tussen te zetten.

Elmo

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 14:57u

@ Ratrace

De nieuwe Sanseveria heeft verder geen fuck met NAC te maken natuurlijk.. dus de uitnodiging van de burgemeester zal gewoon op initiatief zijn van de nieuwe makers van het liedje en niet door NAC.

hannibal

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 15:21u

@ratrace - begrijp je gedachtenkronkel wel maar is idd geen NAC gebeuren dit. dat The Don er is heeft met te maken en totaal gebrek aan een verder leven en dat hoort ook zo op die leeftijd
neemt niet weg dat dit weer een typisch gevalletje popi-jopi-profileren van pvdapetertje is `kijk me weer eens de jofel;e gast uit hangen, waar is de camera?!` een beetje Bredanaar krijgt daar accute jeuk van.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 15:43u

Ik wou dat ik Ronald Koeman was. Lekker in mijn huisje in Cascais Kerst en Oud en Nieuw vieren met een flinke tiet geld (1.000.000 naar verluidt).

Ratrace

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 15:48u

Elmo en Hanni,

Helemaal mee eens, dat het niets met te maken heeft. Alleen idd het feit dat vd velden naast Maaskant (lijkt me enigszins wel iets met Nac te maken te hebben) staat leuk te doen geeft zoals je al zegt, accute jeuk. Gelukkig is het wat dat betreft meer een lollig gebeuren dan dat de nationale pers ze als grote vrinden naast elkaar op de gevoelige plaat vastlegt.

boelie

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 16:55u

Hofnar Boelienius d`n eerste zal waarschijnlijk ook wel efkes komen kijken hoe het bier nou eigenlijk smaakt tijdens zo`n cd-presentatie.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 17:04u

@ Joewie

Cascais? Vale de Lobo toch?

DaHuge

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 17:43u

IDD Ratrace, meer is het niet

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 17:47u

Carnaval haters wellicht , zeurkousen ! , mooi dat er mensen over Koeman beginnen , die zou dit never nooit doen met al z`n poen ......
(je snapt wel wie ik nu bedoel denk....)

Wat v/d Velden betreft .... , hmmm.... , misschien heeft ie wat NAC aangaat de smaak te pakken gekregen , als dat het geval is , welkom bij de club !
Door samen met ons de polonaise te lopen bij de `wij gaan iets opzij` wedstrijd tegen Heracles waarbij ook hij een dikke `figuurlijke` vinger richting Zeist liet zien heeft ie wat mij betreft een goede stap richting de NAC supporters gezet.

Dit is gewoon lachen mensen , probeer het eens , krul die mondhoeken iets omhoog en doop die pen niet direct in de azijn.....
De Ratdactie snapt hoe het moet , raadpleeg die lillukerts eens.

Freddy

Geplaatst: maandag 7 december 2009 om 19:43u

Inderdaad Valo do Lobo

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 8 december 2009 om 10:38u

Portugees > Ja, je hebt gelijk. Ik denk niet dat ie dat stulpje in Cascais (of stond het nog binnen de gemeentegrenzen van Sintra?) heeft aangehouden. Misschien had ie dat wel gehuurd of ter beschikking gekregen van de club.
Ik ga begin januari weer. Alentejo litoral. Enige kans dat ik je tegenkom?

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 8 december 2009 om 10:51u

Toch eigenlijk niets zo heerlijk als voetbaltrainer zijn. Voor een vorstelijk salaris lekker de hele dag in de buitenlucht werken met een stel opgeschoten randgroepdeb**len die je moet wijzen op het feit dat ze eens wat meer volwassen moeten doen. Je laat ze achter een balletje aan rennen, een sprintje, een duurloopje. En als beloning mogen ze in het weekend een echte wedstrijd spelen. Wat naait jou het of ze winnen of niet? Als je thuis van de Fietstassen verliest (kassa voor de Chinese gokmafia! Bij de weg: ze zitten al bij VV Eindhoven op de tribune!! Ze komen echt steeds dichter bij!!), dan kun je je eigen spelers nog eens lekker ondersteboven vloeken. En dat doe je dan een paar weken voor de Kerst. Op sinterklaasavond mag je dan bij de voorzitter op het matje (wie is dat ook al weer? ) die je dan je congé geeft. Want met een zootje middelmatige voetballers kun je van geen enkele trainer verwachten dat ie enig resultaat boekt. Dus jij ook niet. Nou, en dan pak je je boeltje, je Bertina (nee, geen koe ) en de rest van je familie bij elkaar, je stapt in je dikke Audi en zakt op je gemak af naar de Algarve waar je in de milde buitenlucht een partijtje golf gaat afwerken, met een dikke zak patatten in de achterzak, vanwege de afkoop van je contract. En dan tussen het uitpakken van de Kerstcadeautjes door ga je je afvragen of je in de rest van het seizoen nog wat commentaar gaat geven op de Nederlandse televisie... Tegen een vorstelijke vergoeding, uiteraard!

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 8 december 2009 om 13:38u

@ Joewie

Neen, 1e weer retour. Wellicht zoenen op Aeroporto de Lisboa?

hannibal

Geplaatst: dinsdag 8 december 2009 om 14:51u

om mee af te dwalen ...koetje huist idd op het erg vulgaire vale de lobo waar russisch inmiddels de voertaal is en het gedrag op de overigens fraaie banen beneden alle peil is. please repair divots - nooit van gehoord. Daar de PN verzuimd NAC-ajaks mee te pakken zal Hanni een paar pintjes extra moeten drinken (na deze bierloze pot) .....tobben weer. als HH en de PN dan niet heel de algarve omploegen heb ik in mei ook nog wat te doen....!

nacampeone

Geplaatst: dinsdag 8 december 2009 om 18:23u

Apart dat dhr. maaskant hier wel tijd voor heeft.
Of staat er een vergoeding van 250 euro tegenover..............

robbb

Geplaatst: dinsdag 8 december 2009 om 23:54u

kansloze reacties weer, laat ze lekker, heeft verder niets met voetbal van doen, bietje lol bietje lachen, c´est ca.
kunt godver wel op elke slak zout leggen. zorgelijk is meer de vorm van een aantal spelers, als ook de leeftijd. vind het belangrijker hoe NAC dit gaat aanpakken.

DaHuge

Geplaatst: woensdag 9 december 2009 om 11:34u

De trainer doet dit omdat hij het leuk vindt en dat kunnen wij alleen maar waarderen, zeker omdat het een Bredasch project is.
Daarom dat ook de Burgemeester, alle Prinsen (en Baron) van Breda en bovendien andere Bredanaars als Fotosynthese, The Gecko Brothers en Roel Meijvis hun medewerking aan de videoclip verlenen.

Het is vooral een geinig en leuk project met eindelijk weer eens een echte Bredase Carnavalsplaat (25 jaar na het origineel door T Deksel Orkest).
Iedereen is vrijdag welkom bij de presentatie in Parkzicht vanaf 21:00 (verkleed weliswaar)!
mijnsanseveria2010.hyves.nl

boelie

Geplaatst: zaterdag 12 december 2009 om 3:47u

Samenvatting van de avond:

DaHuge

Geplaatst: zaterdag 12 december 2009 om 22:14u

Boelie, dat heb je goed verwoord


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven