homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 november 2009
NAC brengt €4250,- naar rottedarm (UPDATE 15.50 uur)


NAC en feyenoord hebben alsnog een akkoord bereikt over de afwikkeling van de reiskosten die feyenoord supporters 27 september maakten om Breda te bereiken.

In een brief aan haar supporters zegt de rottedarmse club het volgende: “In de afgelopen weken heeft Feyenoord NAC Breda verschillende malen verzocht onze supporters schadeloos te stellen voor het feit dat de wedstrijd NAC-Feyenoord totaal niet te volgen viel. Vandaag hebben wij een reactie ontvangen van NAC, waarin de Bredase club aangeeft bereid te zijn de kosten voor de busreis en begeleiding van 250 supporters te vergoeden.”
Totaal niet te volgen viel? We hebben ze toch echt horen juichen nadat ze Slory en Fer zagen scoren. En ze konden blijkbaar de hele wedstrijd duidelijk zien dat ze zich in ‘k.nkerbreda’ bevonden. Het bedrag van 4250 euro is gebaseerd op de €17,- vervoers- en begeleidingskosten voor de 250 fans die omgekeerd zijn en de wedstrijd niet in het stadion hebben gevolgd. Voor de overige 500 fans die besloten dat het nog wel de moeite was neemt feyenoord zelf de kosten op zich.

We hopen dat de februari-prent in de nieuwe Rat Kalender 2010 nou eens echt in uitvoering gebracht gaat worden. Dan kunnen we hier ook een definitieve streep onder zetten.

UPDATE 15.50 uur: NAC komt zojuist (rijkelijk laat) op haar site met het bericht dat dit voorstel inderdaad is gedaan. Maar dat er pas een akkoord is zodra feyenoord de schade vergoed die haar aanhang die middag heeft aangebracht aan het nieuwe uitvak. Het bericht dat feyenoord aan haar aanhang stuurde was dus wat prematuur, zoals ze het zeggen.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties


01-okt-2009
knvb beslist vandaag over vooronderzoek aq...
29-sep-2009
Nerds proberen al hun geld terug te huilen...
29-okt-2009
In rotterdam lijkt het lichtje ook te gaan br...
21-okt-2009
Nog steeds geen duidelijkheid vissenkomedi...
19-nov-2009
Aquariumgate loopt ten einde: schade aan uitv...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jaxz

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 10:39u

BAH..

Gerrie de B.

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 10:55u

Ophalen die brug!

Elmo

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:20u

Wat een ruggengraat weer... Als NAC zo overtuigd was van hun gelijk hadden ze niets moeten betalen, dit toont weer enkel zwakheid

rijenvakg

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:38u

KLOTE DORDT NOORD FIGUREN

babosje1

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:40u

Het bestuur gaat dan toch door de knietjes voor die bokito`s?
Erg zwak hoor!
Het lijkt wel of ze betaald hebben om maar van het gezeik af te zijn.
Volgende keer eis ik 3 punten en een worstenbroodje omdat ik voor allerlei ziektes ben uitgemaakt en tegen een stel hondsdolle koppen heb moeten aankijken.!
(wel met vlees aub)

Grote Beer

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:41u

Als NAC nu ook eens bij het domme bondje de wedstrijden gaat aankaarten waar fakkels worden afgestoken zodat die ook gestraft gaan worden.
En ook ff aankaarten hoe gezellig je bij 010, 020, 013 ontvangen wordt.

ONGELOFELIJK DAT NAC HIER GEHOOR AAN GEEFT.

Grote Beer

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:43u

staat trouwens een rekenfoutje in de berekening. Er moeten nog een paar honderd saucijsenbroodjes gecrediteerd worden. Eerlijk is eerlijk

Ratrace

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:45u

Erg zwak inderdaad. Ten eerste beken je hiermee toch deels je ongelijk en ten tweede heeft dat stelletje varkenskoppen uit dordt-noord uiteindelijk dus toch winst gehaald uit het door blijven zaniken over dit onderwerp waar ze voorafgaand aan de wedstrijd al vanaf wisten. `s kijken of we het daar nou ook volgende keer vergoed krijgen als we als varkens behandeld worden en 2 uur na de wedstrijd nog in die badkuip vastgehouden worden....erg jammer

Edje N@C

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 11:46u

Don Leon

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 12:16u

Volgens mij voorkomt NAC met deze geste dat we de uitwedstrijd in de kuip worden ontvangen door de 300 meest opgefokte ME-ers, voor de 300 NAC-supporters die mee mochten (meer bussen kon feyenoord plotseling niet ontvangen), we één voor één onder een paard door moeten lopen, we ons één voor één door een roterend tosti ijzer mogen frotten om daarna in een wachthokje je fahrschein af te geven, we vervolgens door de sluis met een tapijt van paardenmest moeten paraderen, we met groene zeep ingesmeerde trappen af mogen glijden, we nog voordat het uitvak bereikt is we voor de vijfde keer worden gefouilleerd, dat ruim voor de wedstrijd (als we al op tijd binnen zijn) alle broodjes en snacks uitverkocht zijn, er meer water dan cola of ‘bier’ in je beker zit en de koffie naar chloor smaakt, er in het uitvak ineens dubbeltjes gaas voor je neus hangt, je na de wedstrijd nog anderhalf uur in het vak (zonder catering of toilet) mag blijven zitten, je vervolgens beneden in de volgende sluis wordt opgesloten om aldaar nog een half uur lang aan weerszijden allerlei verwensingen aan te horen met alles wat maar rijmt op k.nker, en vervolgens een stadionverbod krijgt omdat je te chagrijnig uit je hoofd kijkt.

NAC bedankt!

BATI

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 12:17u

Wat staat er op de februari-prent van de RAT kalender???

De sky-line van die stinkstad:

_____________________________________


Ik ben voor!!!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 12:28u

@ Don Leon

Als die zaken de eerstvolgende keer inderdaad allemaal niet plaats gaan vinden wordt het zowaar nog leuk om naar rottedarm te gaan. Even los van het feit dat we inmiddels ook uit van ze kunnen winnen natuurlijk.

Het mooie hiervan is toch wel het signaal dat de tijden echt veranderd zijn: vroeger moesten we hopen op wat inkomsten door een incidentele spelerstransfer naar feyenoord terwijl nu de ooit vermogende club nu als een kind zo blij is wat centjes toegestopt te krijgen van de groeiende en bloeiende Parel van het Zuiden...

Y.

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 12:31u

Heerlijk die standvastigheid van NAC....

ctk

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 12:40u

Te idioot voor woorden!
Door oa het tuig wat meekomt uit Roterdarm zijn zulke hermitisch afgesloten vakken nodig.
En dan worden ze achteraf nog beloond ook?!
Heeft NAC vergoeding gekregen toen dat tuig in de halve finale beker in het oude stadion heel vak ei leeg veegde en gezinnen en oude mensen de tribune afsloegen?

Het NAC bestuur heeft hier een grote fout mee gemaakt.....

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 12:57u

Ik kan me niet anders voorstellen dat die toezeggingen zijn gedaan Leon,

Anders vind ik dit in strijd met het rechtssysteem. De knvb heeft gesproken, waarom dan alsnog schikken?

Het is alsof een inbreker wordt vrijgesproken en daarna toch die lcd-tv terug komt brengen. Strange, erg strange. Reken er maar op dat de NAC-supporters op 04-04 met een potlood en kladblokje in het uitvak staan, om alle tekortkomingen te noteren, bundelen, en indienen...Kijken of wij dan ook maasmuntjes op onze rekening gestort krijgen...

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 13:17u

@ The Don

So what? Gezien mijn weloverwogen besluit toch nooit meer naar een F`noord - NAC te gaan (okay, bekerfinale wil ik uitzondering voor maken) maakt dat mij toch allemaal geen biet uit.

Waar je ook zit / staat, van uitvak via familievak en aandeelhoudersvak tot in ereloge, ik voel me er gewoonweg nooit lekker (lees: veilig).

koekjes_made

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 13:57u

sparta is de club van rotterdam. ongelooflijk dat mommers toegeeft. mij boeit het geen ruk wat de droeftoeters van ons vinden

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 14:17u

Wat is het probleem van je beloftes nakomen ? , had dit van Mieshoop toch niet verwacht eigenlijk.........
De bond heeft natuurlijk een uitspraak gedaan ja , NAC had een lange neus kunnen maken en zeggen `nu ook geen vergoeding` wat eerder beloofd was.
Ben er toch mee eens dat men gewoon zoals het hoort de toezegging van het teruggeven van entreegeld waar maakt , of je dan ook begeleidingkosten en busreis kosten terug geeft ....... , hoe dan ook , zo zouden meer clubs met elkaar om moeten gaan !
Vergeet niet dat we nog vaker de degens (sportief) met elkaar moeten kruizen hé .....(lees w.d.b. de reactie van `Don` maar eens).

Let wel , sportief en aan sommige ééncelligen van hullie blijf ik een teringhekel aan die klote club houden hé , zo ist nie !

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 14:38u

Niet helemaal compleet Hoog3

NAC heeft nooit toegezegd de reis te vergoeden. Wel de kaarten, in eerste instantie gedeeltelijk, en daarna geheel.

In principe had NAC, toen de rotterdammers dit aanbod hadden afgewezen, dit kunnen laten vervallen. Aanbod en aanvaarding, stukje privaatrecht. De knvb heeft vervolgens besloten het er bij te laten, maar de rotterdammers bleven zeuren om volledige kostenloosstelling. En daar ben ik het absoluut mee oneens. De wedstrijd is gespeeld, elke rotterdammer heeft een bewuste keuze kunnen maken om de pot bij te wonen of niet, en hoeft derhalve niet schadeloos gesteld te worden. Het gaat niet om het geld, maar om principe. Als vast uitwedstrijdbezoeker wordt ik ook niet altijd gesoigneerd zoals het mij belieft. En zeker niet in de kuip.

Het is een keuze om de wedstrijd te kijken, zoals het ook een keuze is om terug de bus in de stappen. En wanneer je een keuze maakt kunnen daar consequenties aan verbonden zijn, zoals het niet kunnen zien van een wel gespeelde wedstrijd.

Een vergoeding van de kaarten vind ik al ver gaan, immers, de wedstrijd is doorgegaan en de aanwezigen hebben de pot kunnen zien en beleven. Een vergoeding van de reis en beveiligingskosten vind ik echter een compleet overbodige geste, onbegrijpelijk zelfs. Of hoe noemen we dat tegenwoordig: buitenproportioneel? Gaan we voortaan ook betalen als een wedstrijd wordt afgelast? En gaan de rotterdammers de toegebrachte schade in het gastenvak volledig vergoeden? En zo ja, waarom meldt NAC.nl dat dan niet? Schei nou toch uit...

koo

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 15:24u

Feyenoord draait de boel een beetje om zie ik nu op nac.nl. NAC compenseert alleen als feyenoord het resteerende deel voor haar rekening neemt, klinkt toch net wat anders dan feyenoord wil doen geloven.

mmbreda

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 15:27u

elke euro richting die scheppeschrobbers is er 1 teveel!

zeeuwserat

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 15:30u

Ik verwacht minimaal een sky-box om in te zitten in die godvergeten kut stad dat ze rotterdam noemen tijdens de uitwedstrijd!!

Bestuur: je maken je hier mee compleet belachelijk!!!!!!

Sinds wanneer gaan wij opzij???

koo

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 15:43u

Er is alleen een voorstel gedaan door NAC richting feyenoord.
Nac wil alleen de mensen die helemaal niet in het stadion zijn geweest(250) hun geld terug geven op voorwaarde dat feyenoord de andere 500 supporters compenseert EN ALLE SCHADE AAN HET UITVAK VERGOEDT AAN NAC.

babosje1

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 16:58u

Dat veranderd de zaak meneer Update.
We wachten het af.
De zaak is dus nog niet gesloten en we kunnen van auarium gate nog even nagenieten begrijp ik.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 17:41u

... plús het geld van de worstebroodjes retour ....

simmons

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 17:43u

tsjonge zeg, is die "sausijzenbroodjes-gate" nu nog nie voorbij.

dn Zeeuw

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 19:43u

En wie weet er hoe groot de schade was?

dn Zeeuw

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 19:50u

Als de schade meer dan 4250 is wordt er dus niks betaald, dan is het voor Feyenoord goedkoper om zelf de supporters schadeloos te stellen. Eigenlijk is het een slimme zet van NAC; met deze nuanceringen "dwingen" ze Feyenoord de rest te betalen en de schade te betalen. Als dit feestje niet doorgaat ligt het niet aan de welwillendheid van NAC, maar aan het krenterige gedrag (ohja, ze hadden al geen geld) van Feyenoord, het niet nemen van verantwoordelijkheid van Feyenoord en het hufterige gedrag van de supporters.
NAC betaalt dus dik 4 duizend piek, Feyenoord veel meer of ze leiden gezichtsverlies....

HWOS

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 22:30u

Even tellen:

`bad view` compensatie: 4250,-
20 kapotte stoeltjes (a 100,-): -2000,-
750 worstenbroodkes, luxe uitvoering (a 3,-) -2250,-

Totaal 0 komma 0. Opgelost lijkt me.

von F

Geplaatst: woensdag 18 november 2009 om 22:55u

Bij mijn weten is het toch een standaardprocedure dat schade aan het uitvak wordt doorberekend aan de bezoekende club?

Ik vraag me dan ook af waarom er alsnog extra geld naar rtrdm gebracht wordt;
- Heeft de knvb haar besluit herroepen en dit bij NAC neergelegd?

Euhmm andere plausibele redenen kan ik niet zo 1-2-3 bedenken, daarom nog wat andere opties;
- we willen de rtrdmrs te vriend houden want we willen graag met ze gaan samenwerken?
- we hebben een ruggengraat van peperkoek?
- straks worden we bij de uitwedstrijd slecht ontvangen?
- advies van de lokale driehoek?
- verzoek vanuit de NAC supporters omdat we ze zo zielig vinden?
- we staan positief dus het over de balk gooien kan weer?

Ik heb echt geen idee waarom hier tot overgegaan is, is er ineens angst dat we (nog) slecht(er) behandeld gaan worden bij de uitwedstrijd. Zo ja, waarom is daar de afgelopen 15 keer geen actie op ondernomen?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 19 november 2009 om 0:04u

@Mieshoop , goed ...... , zat even fout met mijn bewering dat men nu beloftes nakomt ....... , ging niet om de al reeds terugbetaalde entreegelden. (voortaan moet ik toch iets beter lezen....)
Komt nog iets heel belangrijks bij kijken weten we nu inmiddels , bedoel de `update` van 15:50 uur waarbij het dus schijnbaar zo is dat NAC de nerds tegemoet komt mits hun de schade vergoedt , komt het één-en-ander toch in een iets ander daglicht te staan vind je niet ? , wordt dus nog vervolgd.......

Hoe dan ook , ik kan niet wachten tot het Februari 2010 wordt , kan ik eindelijk zien welke prent in uitvoering gebracht moet worden ...

Qrazybertje.nl

Geplaatst: donderdag 19 november 2009 om 9:43u

Waarom een handreiking aan de nerds doen zodat ze dan de schade aan het uitvak gaan betalen? Lijkt mij dat als je sloopt gewoon zowieso alle kosten om het te repareren moet betalen. NAC heeft tijdig aangegeven dat het uitvak niet in orde zou zijn en heeft de toegangskaarten geheel vergoed. Dat vind ik een meer dan schappelijke tegemoetkoming. Als feyenoord nou gewoon tijdig zijn "supporters" had ingelicht hadden er helemaal geen onnodige reiskosten hoeven te worden gemaakt. Dus de nerds gewoon laten dokken voor alle schade, desnoods juridisch afdwingen.

Case closed!

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 19 november 2009 om 9:54u

Schade aan het uitvak: waarschijnlijk is er een aantal stoeltjes gesloopt door die leeghoofden, mogelijk moest er daarnaast een partij voetbalplaatjes verwijderd worden en ongetwijfeld is er een professioneel ontsmettingsbedrijf ingeschakeld om de stank te verdrijven. Het zal me inderdaad niets verbazen als de schade aan het uitvak precies (of minimaal) 4250 euro bedraagt. Met andere woorden; helemaal niets voor rotterdam!!!

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 19 november 2009 om 11:44u

@ ratdactie

Kunnen jullie iets doen aan die onzettend lange naam van een van de scribenten?

Daardoor schuift de tekst enorm op waardoor ik dit bericht bijna niet meer op mijn mobiele telefoon kan lezen!

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 19 november 2009 om 12:38u

@ portugees / ratdaxie

Komt waarschijnlijk door de streepjes in de naam van die hoofdtribune hooligan

HWOS

Geplaatst: donderdag 19 november 2009 om 23:17u

@ portugese naccer

Dan ga je maar achter een fatsoenlijke pc zitten!

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 20 november 2009 om 9:13u

@ hoofdtribune

`t Is maar net wat je onder een "fatsoenlijke" PC verstaat.

Daarbij: niet iedereen kan het zich veroorloven 24/7 achter een groot beeldscherm zitvlees te kweken.

Maar wellicht kan jij de underslashes in jouw naam vervangen door spaties? Dat zou het een stuk makkelijker maken!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven