homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 november 2009
Utrecht uit alleen te bezoeken met verplichte combi


Waar we vorig jaar eindelijk weer eens met de autocombi naar utrecht af mochten reizen, is de wedstrijd dit jaar alleen met een verplichte buscombi te bezoeken. Op het NACforum zijn terecht vragen over het hoe en waarom gesteld. Het antwoord van Willem Reijn waarom we weer als vee in een busje plaats mogen nemen:

1. Evenementen waaronder Sinterklaas in de Utrechtse binnenstad. Het bezoekje van een groep NAC-supporters aan Nijmegen voor de wedstrijd tegen de Treffers in Groesbeek heeft in dit verband geen goed gedaan.
2. Het omwisselen is vorig jaar niet goed verlopen omdat een groepje supporters juist voor deze wedstrijd willens en wetens het autocombisysteen naar Utrecht in de soep laat lopen.
3. Tijdens de wedstrijd was er in het stadion onrust tussen de supportersgroepen in het stadion, waardoor een steward van Utrecht gewond is geraakt.

Vorig jaar was deze wedstrijd voor het eerst als proef teruggebracht tot autocombi. Omdat het niet volgens plan is gelopen, is de wedstrijd nu weer buscombi. De inzet van NAC is om supporters zo gemakkelijk mogelijk uitwedstrijden te laten bezoeken. NAC betreurt het dus dat deze wedstrijd toch weer buscombi is geworden. NAC heeft echter begrip voor deze beslissing gezien het feit dat het vorig jaar niet goed is gelopen. Wel hoopt de club dat de gang van zaken deze keer zo goed is, dat we opnieuw naar een autocombi kunnen.

Het is toch te gek voor woorden dat de aankomst van sinterklaas al aangegrepen wordt om een buscombi in te zetten. Wat een drogreden! Het stadion van utrecht ligt dusdanig aan de snelweg dat je niet eens in de buurt van het centrum komt. En dat het omwisselen vorig jaar een zooitje was, heeft NAC volledig aan zichzelf te danken. Wat denken ze daar, dat je 800 kaarten in een half uur om kunt wisselen? Iedereen wist van te voren al dat dat een zooitje zou worden. Nee, geef daar je eigen supporters maar de schuld van. Lekker makkelijk. Al met al klinkt er de laatste tijd een aardig betuttelend toontje vanuit het NAC’se.

Ennieweej, mocht je deze wedstrijd willen bezoeken, de voorverkoop start morgenochtend om 9 uur bij tickutbox. Vanaf dinsdag 17 november zijn er tevens kaarten te koop bij de S&I-desk. Kosten zijn 24 euro excl fee. Deze wedstrijd kun je ook bezoeken met de Loco’s bus. Inschrijven daarvoor doe je door hier te klikken.


Bron : De Rat, Willem Reijn @ NACforum


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


29-nov-2009 UTR-NAC (3-1)

27-nov-2009
Nog een aantal kaarten voor de Loco`s bus naa...
30-nov-2009
Kwakman: ‘We verloren onze kop na de 1-0’...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BATI

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 13:35u

Wat was het ook alweer??? Bourgondisch, tegendraads.......???
Vorige week al die onzinnige aankondiging over eventuele spreekkoren....

Misschien een leuke nieuwe slogan voor volgend seizoen:

NAC, het Heerenveen van het zuiden...

CDG

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 13:47u

Wat een stemmingmakerij weer. Alsof NAC niet haar best doet voor haar supporters. Ik hoorde vanochtend dat NAC na veel pijn en moeite het voor elkaar heeft gekregen dat wij met een autocombi naar jong de Graafschap mogen! Zonder tussenkomst van NAC was het gewoon een verplichte buscombi. Hulde voor NAC, een autocombi naar jong De Graafschap; dat is toch wel het absolute hoogtepunt van wat de NAC-leiding dit jaar voor ons voor elkaar heeft gekregen.

CDG

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 13:49u

En oh ja, dit was cynisch bedoeld.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 14:24u

CDG > Cynisch? Hebben ze dan al iets beters gedaan dit jaar?

De twaalfde man

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 14:57u

Het is allemaal weer kutknvb natuurlijk... Bovenstaande lezende heeft ook NAC onder haar aanhangers lieden die hun vrijheid niet aankunnen. Helaas. Sinterklaas in de binnenstad van Utrecht is toch niet de enige reden die men geeft? Maar dat het bij de optelsom vermeld wordt, tja. We zouden op deze site allemaal moord en brand schreeuwen als de intocht van de Sint in Breda verstierd zou worden door aanhangers van welke club dan ook... De verplichte buscombi naar Utrecht vind ik begrijpelijk.

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 15:01u

@ De twaalfde man

Uit jouw verhaal blijkt duidelijk dat jij er die hele dag niet bij bent geweest. Niet bij de wedstrijd en niet bij het omwisselen (wat dramatisch was georganiseerd).

So, please

deuZige

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 15:03u

"Het bezoekje van een groep NAC-supporters aan Nijmegen voor de wedstrijd tegen de Treffers in Groesbeek heeft in dit verband geen goed gedaan."
o.O heb ik iets gemist?

HV

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 15:07u

`NAC betreurt het`. Geniaal gevonden, dat `betreuren`. Het is zo`n woord waarmee je eigenlijk aangeeft dat je niks hebt gedaan, maar het blijft een werkwoord. "Tsja, toen hebben we natuurlijk meteen harde actie ondernomen; we zijn het keihard gaan betreuren!". Het is hier zo`n uitdrukking die 1 op 1 uitwisselbaar is met `en toen zijn we hard aan het werk gegaan om ons haar te laten groeien`.

Vrij vervoer wordt stilletjes steeds autocombi, en de autocombi wordt stiekem steeds buscombi. En iedereen braaf instappen en het fotootje inleveren. Kop in het zand en denken dat het allemaal wel goed komt. Natuurlijk doen supporters er wel van alles tegen, en keihard ook! Daar kan je niet mee sollen! Wat ze doen? Het betreuren!!! Dat zal ze leren! NAC heeft het van geen vreemde.

Tijd om een lijn te trekken; bij de volgende onzinnige bus- of autocombi massaal op de trein stappen en gewoon het stadion in. Maar dat zie ik niet gebeuren. Dat blijven steeds groepjes van enkelingen, hooguit een paar tientallen. En dat betreur ik dan weer. Ach, het blijft een werkwoord he, en je wordt er niet zo moe van.

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 15:25u

Jammer voor de NAC supporters die zich gewoon netjes gedragen, en logisch dat deze mensen teleurgesteld zijn in de beslissing. Maar deze mensen zullen de dupe blijven zolang er plantjes zijn die tijdens een wedstrijd in GROESBEEK ruzie gaan zoeken in NIJMEGEN. Aangezien dit kilometers uit elkaar ligt is het absoluut niet vreemd dat Utrecht, KNVB of NAC er gewoon ook rekening mee moet houden dat mensen voor of na de westrijd in het centrum van Utrecht belanden waar op dat moment duizenden onschuldige kindertjes rondlopen. De enige manier waarop we dit in de toekomst voorkomen is als die plantjes aangesproken en bij voorkeur opgesloten worden...

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 16:09u

p.s. Reden 3 is al een stuk minder terecht. Ik zat vorig seizoen in utrecht weg te tochten op de sponsortribune en was er getuige van hoe een paar utrechtse leeghoofden vanaf de andere lange zijde tegen de hekken begon te rammen. Natuurlijk zijn er dan ook bij NAC plantjes die daar weer op reageren, wat een lachwekkende situatie opleverde, omdat de afstand tussen beide groepen in utrecht enorm groot is waardoor die figuren alleen maar over en weer stonden te roepen.

Over reden 2 heb ik geen oordeel, aangezien we al in Utrecht aan de bitterballen en `t bier zaten toen de combikaartjes in Breda nog omgewisseld werden.

boelie

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 16:56u

Voetbalsupporters zijn de rotte appels in deze maatschappij. Dat weet toch iedereen..?

Las het allemaal al op het forum. Heb het toen direct weggeklikt, want het deed mijn bloeddruk bepaald geen goed. Te waardeloos voor woorden deze ontwikkelingen, we gaan weer met rasse schreden terug naar af.

neoc

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 17:39u

allemaal met de trein?    

DaHuge

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 17:46u

Ik krijg de kriebels bij al dat hooliganisme in de media tegenwoordig.
Het lijkt weer een hot item om voetbalsupporters te volgen bij elke misstap, helaas gaan de clubs hierin mee en wordt weer paniekerig gereageerd.
Ik betwijfel of dit juist dit alles in de hand werkt.

Aan de andere kant merk ik wel dat die jonge gastjes zich steeds meer willen laten gelden....

.jammer.

ctk

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 18:12u

Sinds we niet meer gewoon een kaartje aan de kassa kunnen kopen en met de auto naar een uitwedstrijd kunnen gaan ben ik afgehaakt!
Lang leve eredivisielive.....gezellig met een stel vrienden warm en met een biertje de wedstrijd bekijken zonder dat je als vee in een vak wordt gestamd en na de wedstrijd een uur wordt vastgehouden om vervolgens als slachtvee naar de verplichte bussen te worden vervoerd!!

Behalve de acties van de combilozen dan!!

Zeeuwsche Rat

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 19:02u

Betekent deze debiele autocombi dan ook dat er een clubcardverplichting is om kaarten voor het thuisvak te halen?
Want dan zou het zomaar kunnen dat mijn zus opeens spontaan De Graafschap-fan gaat worden.

Bredy

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 19:13u

Dat het vorig jaar mis ging in Utrecht heeft echt helemaal niets met de NAC supporters te maken. Na het roepen van HALLO MEISJES

Bredy

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 19:16u

werden de kinderen aan de lange zijde witheet en wilde ons betormen, ze hadden niet in de gaten dat er nog zo`n 4 hekken tussen zaten denk ik. Wij hebben ze alleen maar toegelachen. Dat er daar bij hun in het vak een steward gewond raakt is spijtig maar toch niet onze schuld lijkt me.

rade

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 19:46u

Kwetsende spreekkoren bij W2 uit, kwetsende spreekkoren bij VVV uit, potje knokken in Nijmegen. Wat een betutteling inderdaad, de geel zwarten op reis gedragen zich voorbeeldig...

HV

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 20:23u

@rade: Dan blijf je toch lekker achter teletekst zitten?

boelie

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 22:08u

@ rade

No offense, maar die info heb jij vast allemaal verkregen uit de media?

Heerlijk opgeklopte berichtgeving, gevoed door de gedachtengang: voetbal = geweld = sensatie = kijkcijfers = zakken vullen.

En het grote publiek laat zich maar wat graag meevoeren met die stemmingmakerij, zoals jij zelf al aantoont... snapte.

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 13 november 2009 om 23:32u

En wij maar denken dat de kndb de grootste liefhebber was van `supportertje pesten`.
Zal echt erg goed uitonderhandeld zijn door la en js...

@CDG: mag hopen dat de autocombi naar jong graafschap een ultieme poging was om een vrijdagmiddaggrap te produceren...

Dennix

Geplaatst: zaterdag 14 november 2009 om 4:04u

IPV verplichte combi niet gewoon GEEN uitsupporters... scheelt ook qua inkomsten. Een volledig geel zwart NAC stadion lijkt me beter dan een paar uitsupporters.... triest maar reeel... bende wel van een hop gezeik af. Of helemaal vrij of nie

Roep M

Geplaatst: maandag 16 november 2009 om 15:15u

Dan maar gewoon verdekt juichen tussen de Utregters

neoc

Geplaatst: maandag 16 november 2009 om 21:27u

kaartje is gefixt lekker met de loco`s bus naar utrecht


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven