homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2009
Lurling: ‘Deze club heeft me een nieuwe kans geboden’


Anthony Lurling is zo’n speler die je niet hoeft te vertellen wat NOAD is. Op Voetbalzone is vandaag een mooi interview te lezen met de aanvaller. Er wordt teruggekeken op het begin van zijn carričre, hoe hij het zover gebracht heeft en het huidige seizoen van NAC komt aan bod. Een stukske leesvoer dat zeker de moeite van het lezen waard is!

Voor deel 1 van het interview klik je hier

Voor deel 2 van het interview klik je hier hier


Bron : De Rat, Voetbalzone


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anthony Lurling

10-aug-2009
Lurling speelde gisteren 250e eredivisiewedst...
21-mei-2009
Reactie Lurling op spreekkoren over zijn moed...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rats

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 22:58u

Lurling is voor NAC gewoon een topper, maar dit wordt een beetje gemaskeerd door andere goede spelers (Amoah en Leonardo). Zet er een talent achter die door Anthony "aan de hand" wordt genomen en laat `m nog een paar jaar door ballen. Zijn eerste periode was hij al een topper maar bij de verkeerde trainer, dus blijdschap bij z`n 2e "aanstelling" en t feit dat hij verlengd had bij NAC. Anthony bewijst elke week weer z`n waarde voor NAC. Lurling = Noad.

Quinn

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 8:23u

Het kan raar lopen, zijn eerste fase bij NAC liep niet echt soepel,..ik denk dat niet treurde toen hij daarna weer weg ging. Ik hoorde mezelf ook nog "nee heh!" roepen toen ik las dat deze jongen weer terug bij NAC kwam, maar jongens wat heeft hij het tegendeel bewezen...vaak een van de betere bij NAC in mijn ogen, altijd gevaarlijk, snel en technish! Hopelijk kunnen we nog lang van deze jongen genieten bij ons clubske! Go Anthony!

Ratrace

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 8:38u

Inderdaad een topper voor . Ondanks dat ook hij wel eens zijn mindere periodes heeft blijft het één van de grotere aanwinsten de afgelopen jaren. Ook buiten het veld een aardige kerel. Zo had ik m`n dochter van 4 Antony`s (Pippi Langkous) nummer geleerd die ze vol trots op de fan dag stond te zingen. De hele dag heeft ze gevraagd waar Antony Lurling was en toen toevallig als enige speler hij `s middags zijn hoofd om de hoek stak bij de stadiontour, was ie niet te beroerd om de tijd te nemen met haar op de foto te gaan. Zelfs toen mijn zoontje van 1 rijkhalzend naar me uitreikte nadat ik `m bij Antony in de armen had gegeven voor een foto, bood hij aan om met z`n 3`en op de foto te gaan.

Aan NOAD niet tekort bij deze jongen en hoop `m nog lang in onze clubkleuren te zien

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 13:14u

Gevoelig , niet tegen verlies kunnen , meer dan talentvol , mening niet onder stoelen of banken stekend , paar steekwoorden voor A.L. die helemaal bij deze prachtige club én stad past !

10diego

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 15:06u

er zijn bij nac erg veel mensen die elkaar napraten. lurling is in het begin belachelijk gemaakt, maar de echte kenners weten dat hij ondanks een lucratief doorlopend contract in Rotterdam, een knie operartie uitstelde om nac uit de shit te helpen. gevolg: na elke wedstrijd een dikke knie, door de week herstellen en een beetje lopen en in het weekend weer gaan voor de club. Ook als centrumspits ne dat is niet zijn positie. kritiek was er genoeg, Lurling liet zich niet kennen en bleef gaan voor NAC. Na wat omzwervingen kwam hij terug en de ijzijnzeikers hadden al weer hun mening, net als over Kwakman, Gillissen en Mtiliga destijds. Het zou leuk zijn als de mensen eerst hun eigen mening vormen op basis van feiten. maar goed, het is een mooi interview.

wijsaampjes2009

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 15:21u

Anthony is zekers de held van ons clubbie

daarom maak je eigen lid van de anthony hyves

http://lurling-anthony.hyves.net/

Groetjes Anthony fan


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven