homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2009
Zaakwaarnemer Amoah kijkt naar het buitenland


Volgens het ad heeft Matthew Amoah zijn zaakwaarnemer opdracht gegeven in het buitenland eventuele interesse voor hem te peilen.

Zoals we weten loopt het contract van Amoah aan het eind van het seizoen af en is hij vrij om te gaan waar hij wil. Zaak dus voor NAC om er voor te zorgen dat hij in Breda blijft. Iets waar Amoah ook wel oren naar heeft. NAC heeft via Stewart al laten weten de onderhandelingen met Amoah aan te gaan maar daar komt wel het een en ander bij kijken. Een van die dingen is geld en ondanks dat we een positief eigen vermogen hebben, reiken de bomen niet tot in de hemel. Aan NAC dus de taak om een creatieve, maar vooral snelle oplossing te vinden.

Amoah op zijn beurt heeft wel laten zien dat hij het goed naar zijn zin heeft in Breda, aangezien hij voor het verstrijken van de deadline nog een aanbod van fc twente afsloeg.

We zullen wel zien waar het schip strandt, maar dit Ratdaxielid ziet Amoah het liefste nog een paar jaar bij NAC ballen.


Bron : ad.nl, De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Mathew Amoah
Earnest Stewart

19-nov-2009
‘Sevilla geïnteresseerd in Amoah’...
25-nov-2009
Amoah: "kans dat ik blijf 50/50"...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

hannibal

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 10:58u

verrassend???? denk het niet. MA liet pluskut natuurlijk ook lopen omdat hij hoopt de grote klapper te maken - als hij nog een keer of 6-8 scoort dit seizoen en er op t wk per ongeluk 1 of 2 in prikt lonkt natuurlijk de pot met goud in het championschip, bundesliga of de zandbak. voor iemand met MA `s kwaliteiten too good to be true dus dat pakt hij.
dat gewauwel over dat positieve eigen vermogen : ben heeeeel benieuwd hoe de begroting 2009/2010 er voor staat - meer nog : wordt die begroting gehaald? als alle extra`s uit de begroting zijn, de teruglopende sposnorinkomsten, de lagere tv gelden, het uitblijven van een dikke transfer in juli/augustus en de huurverhoging van een half miljoen.... zijn onze inkomsten nog hoog genoeg om dat eigen vermogen onaangeroerd te laten cq te laten groeien? er is vast een sluitende begroting ingediend bij t bondje maar de enige manier spelers als MA vast te houden cq binnen te halen is als die begroting ook gehaald wordt...

naceric

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 11:21u

Hannibal

Waar was jij 5 jaar geleden? Had jij niet beter op de stoel van Mommers kunnen gaan zitten? Waar maak je druk over JOh

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 11:24u

Mwah, hannibal op de stoel van TM?

Ik zeg JA!

Bever

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 11:41u

Ik heb wel eens een accountje gehad op joetjoep.
Als je content plaats heb je de mogelijkheid om via de functie inzicht (insight) te kijken wie, waar, hoe, welke persoon naar je gepriegel kijkt...

Ik heb ooit wel eens een dingetje over Metjoe gemaakt,
Dat liep niet echt goed. Totdat er onverklaarbaar veel hits op kwam.

De clubsite van van Al-Hilal had het filmpje `ge-embed`
De site van Al-Hilal bleek vol te staan met Amoah...

Ik zeg: Amoah naar al-Hilal in Saoedi-Arabie

Al Pacino

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 11:44u

Mommers FOR EVER !!
Zoals ik al eerder heb aangegeven: Amoah een goed voorstel doen, maar wel binnen het salarisgebouw blijven en tevens een fatale datum opgeven. Voor die datum accepteren en anders is het over en uit voor Amoah bij NAC. NIETS is belangrijker dan NAC BREDA !!     

rimaris

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 13:29u

dan zal hij toch iets vaker moeten scoren. Kansen zat zondag

Dn R

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 13:35u

Snap niet waarom NAC zo lang wacht met de onderhandelingen.

ctk

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 13:38u

Mwah, hannibal op de stoel van TM?

Ik zeg NEE!

Theo Mommers is de beste die ze ooit hebben gehad en mag wat mij betreft nog jaaaaaaaaren blijven zitten!

rijen loco

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 14:05u

Nou van mij mag Amoah blijven,zoniet dan is er voor mij maar een opvollger die ik graag in geelzwart zie spelen CALABRO van VVV

SixNAC

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 15:39u

Die speelt nu ook al in het geel/zwart!

evil ash

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 16:25u

Breda is toch behoorlijk buitenland voor een Ghanees?

Verhaal lijkt me simpel. NAC moet gewoon een goed voorstel doen in de winterstop, of eerder, zonder dat het te gek wordt. Binnen de mogelijkheden van onze club. En als dat niet genoeg is, dan maar niet. Net als bij Mtiliga. Mochten we in de winterstap nog een slag willen slaan, dan moet `ie zich nog wel iets beter in de kijker spelen, want zondag had hij er wel 3 kunnen maken......

Dennix

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 17:10u

Verkopen in de winterstop en aan het eind vh seizoen Demouge halen van het ter zijner tijd gedegradeerde WII...

rattie

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 17:41u

doe een uiteindelijke datum van voor de winterstop dat amoah moet bijtekenen en anders niet. haal platje of calabro die al hebben bewezen dat ze de eredivisie aankunnen en anders ars uit de jupilerleage en is lens trouwens te duur.
    

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 18:55u

Iedereen gaat aan het zinnetje "Amoah op zijn beurt heeft wel laten zien dat hij het goed naar zijn zin heeft in Breda" voor het gemak voorbij......
Ben niet zo naïef dat een verdubbeling (of meer) van z`n loon of sportieve verbetering óf beide Matthew niet gaat overeden te gaan....
Feit blijft dat onderhandelen (al is het met je huidige club) ietske soepeler gaat met de één of andere aanbieding `allready in the pocket`......

wvgastel

Geplaatst: dinsdag 10 november 2009 om 23:03u

Ik vind niet dat NAC zich moet laten beinvloeden door meneer amoah of diens zaakwaarnemer. Zo geweldig was het tot op dit moment ook allemaal niet.
Als meneer amoah een nieuw contract aangeboden krijgt van NAC zou hij wel heel dom zijn om dit niet te accepteren. We zullen wel zien, maar veel geld, nu of in de toekomst, gaat meneer omoah echt niet opleveren.
het is echt, GRAAG OF NIET!

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 9:14u

Mannen, mannen, wat een negativiteit over Metjoew!

De man is 28, heeft het - naar het lijkt - prima naar zijn zin bij NAC, maar geeft aan eventueel geïnteresseerd te zijn in het buitenland (bij de weg: Breda is voor Matthew volgens mij ook buitenland, maar dat daar gelaten).

Welke profvoetballer is dat nu niet?

De Nederlandse competitie is leuk, maar ook niet meer dan dat, en de beloning is is in vergelijking met vrijwel alle andere landen aan de apert lage kant.

Wanneer Matthew een goeie WK speelt, dan kan ie ergens in Engeland, Spanje of Italie het vijfvoudige verdienen van wat ie nu bij NAC verdient.

En volgens mij is dat ook altijd de insteek van Amoah geweest: na zijn debacle in Germania zich bij NAC weer laten zien om aldus nog eens een echte klapper te maken.

Oftewel: laat hem lekker bij NAC voetballen, laat hem het gevoel behouden dat ie bij ons thuis en op z`n plaats is en dat we hem graag behouden en wanneer hij inderdaad een klapper maakt, dan moeten we hem dat van harte gunnen en lukt hem dat niet, dan is en blijft hij meer dan welkom bij NAC.

deuZige

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 10:52u

Amoah is een goeie, en kunnen we beter niet laten gaan... dit seizoen toch. Maar we moeten wel realistisch zijn en er rekening mee houden dat ie niet blijft. Dus met een rotgang op zoek naar een betaalbare goeie vervanger! En als je die hebt, gaan die onderhandelingen met Matthew ineens een stuk makkelijkerderder.

cashel

Geplaatst: woensdag 11 november 2009 om 12:35u

Als Amoah weg wil, dan is dit erg jammer maar niet onoverkomelijk.
We hebben immers de opvolger al in Huis. Nl. Fuji IdabdelHay...

Op de vierkante meter beter dan Amoah en ook redelijk kopsterk. Ik hoop dat Fuji volgend jaar een echte kans krijgt en de trainer hem een paar wedstrijden laat staan. Frank Demouge halen is m.i. geen optie. Teveel vechter en te weinig voetballer..

Eerder zit ik dan te denken aan Santi Kolk van Vitesse... Of voeg die Bouwmeester toe aan de selectie.. dan hebben we Leo Antony Fuji en Pim voor in de spits toch niet zo verkeerd lijkt me..
En absoluut niet te halen: de primaat van de eredivise Ricky van de Berg... graag bij Ado onder het gras laten wegrotten.. vreselijke speler..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven