homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 september 2009
NAC verliest


Volledig onterecht heeft NAC vanmiddag de wedstrijd tegen de droeftoeters verloren met 0-2.

NAC was de veel betere ploeg in de eerste helft en had dat dat verschil in kwaliteit moeten omzetten in doelpunten. Leo startte in de basis en bewees maar weer eens een pareltje te zijn door vanaf rechts van bronckhorst helemaal gek te draaien. De beste kansen kwamen dus ook vanaf rechts. Ondanks het overwicht in hoekschoppen wist NAC echter niet te scoren in die eerste helft.

De tweede helft begon iets rustiger, maar ook nu was NAC de betere ploeg, en ook de enige ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning. Maar zoals een oude voetbalwet luidt, adde gij nie scoort dan doegut de tegenpartij wel eej. En aldus geschiedde, uit de zoveelste spelhervatting van NAC counterde feyenoord en die scoorden de 0-1.

NAC zette nog meer aan en werd ook gevaarlijk voor het doel van opa van dijk maar scoren lukte niet. In de blessuretijd claimde heel NAC nog een penalty die terecht zou zijn geweest, maar vogeltje vink oordeelde anders. Uit die tegenstoot werd nog 0-2 gescoord. Uithuilen en opnieuw beginnen dan maar, te beginnen tegen de kazen volgende week.

HUP NAC


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


27-sep-2009 NAC-FEY (0-2)

28-sep-2009
Fer biedt excuses aan voor provocatie...
28-sep-2009
Ze zijn een beetje boos...
28-sep-2009
Gilissen: ‘Het zit ons even niet mee’...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoekie_b

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:28u

Ze hadden 3 punten moeten hebben, zonde.
Goed gevoetbald, tot de 16.

MLbreda

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:29u

Wrom geen pingel in de 91e minuut ??? Ik ben er doodziek van! Zo wat 3 kwart van de wedstrijd gedomineerd en geen goals.

Complimenten aan LEOOOOOOOOOOOOOOOOO het blijft een genot om naar te kijken...

aadje

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:30u

Wat is dit nou voor een waardeloze intro..
Teleurgesteld, oke.. maar dit slaat nergens op.

HWOS

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:32u

Vreemd bericht heren DROL readactie. Terwijl het toch heel duidelijk was dat we een gelijk opgaande wedstrijd zagen, met goede kansen voor NAC in de eerste helft. Na de 0-1 toonde Vink eens te meer aan dat het scheidsrechterskorps niet gedient is van een thuisploeg die achter staat tegen een pseudo topper en fanatiek de gelijkmaker zoekt. Tijdrekken werd toegestaan (op mijn klokje wijzen kan ik ook, doe er wat aan amateur), vakkundig haalde hij het tempo uit de wedstrijd, om maar te zwijgen over het momentje in de 16 vlak voor tijd. We zien het zo vaak op de velden, het is helaas niets nieuws.

Kan iemand mij helpen met de volgende vraag: hoe veel Nederlandse arbiters kunnen wij ook al weer op het WK gaan aanschouwen?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:34u

Één van de vele mogelijkheden/kansen benutten in de eerste helft , niks aan de hand..... , individueel hebben ze nog wel wat kwaliteiten maar wat een slechte ploeg zeg .... , maar wél winnen !
Erg geflatteerd natuurlijk , heb ook Vink nog wel slechter gezien , was nu ook niet best , niet gegeven pingel overtreding op Kolkka en op `t laatst Cairo , obstructie op Leo niet als zodanig beoordelen om een minuutje later voor `t zelfde wel voor hun te fluiten , NAH .....
Nee , het was weer als vanouds , 90 minuten de betere , toch verliezen ....... , dan maar in Alkmaar !

Heb er toch nog wat woorden aan vuil kunnen maken....... , oh ja .... , uitvak zal nog een staartje krijgen schat ik zo in .....

KIEWKE

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:36u

Echt super onnodig. Was eerrst gelukkig NAC had weer beleving. Alleen Robbert wanneer ga je nadenken en Feher niet meer rechtsback zetten. Verders was de wedstrijd wel aardig zonde dat we zoveel kansen miste of de laatste pass net niet goed was(dit probleem hadden de droeftoeters ook)

Komen 1-0 achter nog steeds goede hoop maar de BLINDE VINK deed er alles aan om 010 de punten mee te laten nemen. Wat een waardeloze scheids is dit. Geeft kaarten die geen kaarten zijn. En als een doorgebroken speler word neer gehaald alleen een vrije trap. Maar ergste aan zon scheids is dat hij de orde niet kan bewaren. Zon Tomasson loop heel de wedstrijd te zieken. Zon gast moet je na 10 minuten al weg sturen met 2 x geel. En iuk heb nog niet terug gezien op tv net voor tijd maar hoe Cairo naar de grond werd gehaald was in mij ogen zeer terechte penalty geweest. Ja daaruit volgt de0-2 en.......

Al bij al zeer onnodig vandaag en ik vind dat Maaskant de schuld wel eens een keer in eigen schoenem mag steken. Feher als rechtsback word continu overlopen en niet ingrijpen. Kan Feher niks aan doen. Vind hem voor op t midden nog aardig maar hij mist ontzettend veel snelheid.

Positief was wel Leo vandaag. Veel actie en ook veel inzet. Meer als zijn compagnons voorin.

Nu hopen dat we bij Kazen uit maar weer 3 punten mee kunnen nemen.

zenith

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:47u

Genoeg werklust gezien vandaag alleen geen geluk in de afronding. Sfeer in het stadion was zoals verwacht, alleen zouden we de gasten makkelijk vocaal moeten overstemmen, wat overigens niet is gebeurd.

breda1984

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:50u

heb een goede wedstrijd gezien, en gelukkig de koppies omhoog! Leo in de basis niet zo`n slecht idee denk ik zo!! wat een irritant kind is die slory zeg! als er bier op de tribune was, dan was hij er zeker in verdronken!

Uitvak is inderdaad een trommelwand van 30 meter.. denk dat het wel mee valt met de gevolgen, het vak was eerder toch goedgekeurd?

djospa

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 18:53u

Heel zuur dit. Zeker een punt verdiend. NAC miste wel scherpte voorin. Ik werd na een tijdje helemaal gek van dat gepiel rond de 16. Schiet eens keer keer hugodver. Die bal bijt niet. Verder:

Wij haten Rotterdam!!!!

bertjeB

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 19:29u

"Het publiek van NAC had ons nogal lopen jennen. Daarop reageerde ik even na mijn doelpunt", vervolgde Fer zijn verklaring voor zijn misplaatste gedrag." aldus De Televaag.

Nogal lopen jennen? Ben ik naar een andere wedstrijd geweest dan? Zijn er mensen die iets gefluisterd hebben dat alleen hij gehoord heeft?

Kansloze rechtlul actie.....

dbare

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 19:30u

sorry hoor, maar zo`n uitvak verzin je toch niet. Kansloos!!!

Dit is vragen om moeilijkheden, en die ramen krijgen ze er nog wel een keer uit. De mensen en kinderen die in het vak eronder zaten konden mooi op de loop door al dat geweldigdadige getrommel en die pseudo "hooligans" die als apen naar elkaar staan te schreeuwen.

Dit moet en kan anders.

Hoorde net dat NAC de Feyenooitsupporters hun hun geld terug geeft. Ook al zo`n kansloze actie!! Lief hoor, maar niet nodig!

jaxz

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 19:32u

Net nog even de samenvatting gezien , echt SCHANDALIG slecht die Vink , ´gewoon´ 2 penalties door de neus geboord ! bah!
Helaas verbaast het me niet eens van Vink/KNVB.

ps dat uitvak is natuurlijk een lachertje , lijkt echt helemaal nergens op.

200% NAC

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 19:33u

Ik ben boos......heel boos !
Voor de wedstrijd had ik er een hard hoofd in dat het iets op zou gaan leveren vandaag. Tegen de kankkerlakken en ook tegen Vink. Zie ik een NAC dat strijd en over de hele wedstrijd gezien beter is en dan worden door een klein foutje achterin de punten gestolen.
Tijdrekken, provocatie door Fer en overtredingen worden door vinkie niet gezien. 2x zuivere penalty gezien zojuist op studio sport. En dan tot overmaat van ramp besluit NAC ook nog eens dat kut volk van boven de rioolen der geld terug te geven omdat het uitvak niet aan de heren hun wensen voldoet. Hoe worden we al jaren ontvangen in de Kuip ? Hoeveel geld hebben we nog te goed van feyenooit voor de geleden schade in het verleden ?
Kots...maar dan ook kots misselijk ben ik hier van.

dbare

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 19:35u

en oja, de wedstrijd.... ehm ik bedoel Vink, was KUT

inteldave

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 19:42u

genoten van het spel van Leo, NOAD door ons klupke maar toch bestolen worden...............

NACzak

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 20:00u

Het was weer n vinkshow
Doet t zon pijn om n strafschop te geven???
Het waren er 2 voor NAC.

jepe

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 20:02u

sterren (weer) schilder en leo
vinkie lijkt wel een tukker
viel mee dat het aquarium het niet begaf
p.s. bossen floot in jupcup(na woensdag

hannibal

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 20:21u

eerste helft ging leuk gelijk op. vond de nerds iets beter spelen maar onze kansen waren iets groter/beter. in de 2e helft was t wel over bij ons. jammer. dat tijdrekken en zo moeten we niet over zeuren - remember het EB-voetbal? toen liepen we zelf 90 minuten achteruit en hadden we constant 11 man achter de bal. t ziet er niet uit wat ze deden maar ze winnen en dat telt. wie verzint t om CF op te stellen en EC te brengen???
dat uitvak is overigens wel het meest achterlijke idee ooit toegepast in een stadion. je kunt er op wachten dat het fout gaat - zeker als onze eigen randdebielen direct naar boven stormen om van buitenaf tegen dat hok aan te rossen. wie is er verantwoordelijk voor zo`n gedrocht? heeft een CR hier iets in te zeggen gehad?
leuke poortjes ook trouwens op F.
bon, dan maar herstel in de kazenstad.....

bartt0805

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 20:28u

@200%NAC
Nog niet zo heel lang geleden heb ik ook in dat zgn uitvak in De Kuip gezeten*. En ik heb ook in het uitvak van psv gezeten bij psv-NAC.... het zicht in De Kuip is wat minder vanwege het net, maar is zeker niet slecht. EN in vergelijking met dat vak bij psv is het zicht geweldig.
Nog afgezien van het fraaistee stadion van Nederland waar je je dan toch bevind. Dus geld terug zit er net in.
Volgende week beter tegen de kazen.
(*bij de wedstrijd Feyenoord-Glasgow Rangers in 2002. Alle andere vakken waren uitverkocht, en de Rangers aanhang zat daar toen náást!!)

naceric

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 20:35u

Heb ik het nou verkeerd gezien.

Maar leerdam heeft toch gewoon 2 x geel gehad

JanNac

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 20:38u

Verliezen kan, maar onterecht. Maar met blinde Vink winnen we nooit van die schepenschrobbers Even over het uitvak. Niks terugbetalen bij zoveel clubs is het uitvak niet optimaal en dat is nog netjes uitgedrukt. Afgelopen week bij Stillum3 zatten we ook weer tegen die netten aan te kijken. Je gaat ze toch geen geld terug geven. Niet willen kijken strik er omheen en gauw boven de sloot dropen.
CHAAM groet NAC

mariodonna

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 21:03u

Als we met pingels de wedstrijden moeten winnen is het wel zeer triest gesteld! In de bekerwedstrijd tegen W2 hadden zij ook wel een pingel verdiend in de laatste minuut. Nee het voetbal is helaas nog klote , we hebben bijna geen uitgespeelde kans gecreeerd! Wat dat betreft heeft de tegenstander het vandaag helaas beter gedaan.
Ik vind dat we helemaal geen aanspraak maakte op een doelpunt vandaag het is gewoon klote en Leonardo is en blijft helaas een moment voetballer die zich voor de potjes wel kan opladen maar anders..................... Op naar de volgende wedstrijd en dan hoop ik ook de 3 puntjes en wat beter voetbal!

piair

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 21:24u

Helaas,

Wedstrijd begon erg goed maar de afwerking was erg gehaast en slecht, maar in 1e helft een beter Nac wat toch ook kansjes weggaf, Ruststand van pak hem beet 4-2 had zomaar gekund.

In de 2e helft zag je de krachten toch wegvloeien bij Nac, de corners waren zeer voorspelbaar (Steed Kwakman zoeken bij 2e paal die de bal geen enkele keer eens behoorlijk teruglegde maar steeds voor eigen succes ging, iets wat ik alleen nuttig vind bij de "poolse variant" en waarom worden deze rechtsvoorin steeds door onze linksback genomen ?? Kostte Schilder steeds veel kracht om na een afgeslagen corner weer helemaal terug te rennen ??

Feher vond ik trouwens niet eens zo slecht vandaag maar zie hem toch liever een linie naar voren spelen, ook hij moest bij iedere inworp voorin steeds naar voren rennen om deze te nemen en moest weer alle zeilen bijzetten als de aanval afgeslagen werd om terug te rennen.

En wat deed Penders voorin (in mijn ogen alleen nuttig bij een achterstand) toen het nog 0-0 stond, zo werd Feyenoord steeds in de kaart gespeelt bij de omschakeling. (zoals wij in de Ernie Brandts periode).

Gillisen stond 90 minuten lang goed te spelen maar tijdens 2e helft zoals gezegd viel het me steeds meer op dat de krachten wegvloeiden bij Nac en Feyenoord dit, met name tijdens de omschakelingen erg slim en snel deden.

Toch een goed Nac gezien en met 2 pingels en 2 ballen op de lijn hadden we meer verdiend. Stond Tomasson overigens niet buitenspel bij 1e goal ?

Volgende keer moet Nac gewoon meer geduld bewaren en iets gedoseerder proberen aan te vallen, maar voetballend al beter als tegen Ajax en Roda, bovendien de kazen volgende week zijn nu te pakken !!


Come on NAC !!


Dusbaba

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 21:48u

Laten we inderdaad wel reeel reageren hier. Er had mogelijk meer ingezeten, maar 010 heeft het gewoon heel slim gespeeld en was de 2de helft ook de iets betere ploeg.

Het was een kopie van vorig jaar in de competitie, ze hopen met een 0-0 de rust in te gaan en profiteren daarna van de vermoeidheid van NOAD door slim te counteren. En dat tijdrekken.., andersom zouden we het werkelijk prachtig vinden.

010Prinsenland

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 22:10u

Ik vond het een hele lekkere pot vanmiddag.............
Zicht vanaf de Hoofdtribune was prima alleen de mensen om me heen kleurden alle kleuren van de regenboog van ellende en frustratie.
Nog veel plezier toegewenst met Leood dit seizoen.

HV

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 22:21u

NAC heeft gevoetbald, waarmee het een hele vooruitgang is ten opzichte van de vorige twee competitiepotten. De scherpte van de spitsen ontbrak ook woensdag al, toen kreeg vooral Amoah ook enorm veel kansen die niet werden benut. Tijd voor een nieuwe kleine van Amoah?

Waddinxveen

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 22:27u

Okee, dus door een veiligheidconflict te creeren (chantage door weg te lopen) en een hele hoop ernstige ziekten aan het adres van de bredanaars krijg je gewoon je geld terug. En dat vanwege een zicht wat niet honderd procent naar wens is. Ongelofelijk!

Misschien had Theo ook gewoon als reactie kunnen geven dat je moeiteloos door dat plastic heen kunt kijken als je er niet continue als een idioot op gaat lopen rammen.

Overigens: aangezien NAC zo coulant is, wil ik hierbij dat ze mijn kaartje voor dat nog veel slechtere uitvak in Villareal ook vergoeden...

De enige aanpassing die NAC misschien nog kan doen is de wanden achter het uitvak te blinderen. Dan kan de zon er ook niet doorheen op die lexaanwand weerkaatsen (of zorgen dat je altijd `s avonds speelt). Verder gewoon zo houden, want er zijn zat stadions waar je ook achter zo`n wand gezet wordt...

cashel

Geplaatst: zondag 27 september 2009 om 22:39u

Mooie Wedstrijd.. Maar wat heb ik me geirriteerd aan LEo...

Echt Fantastisch om 4 man voorbij te spelen.. echt top.. helaas krijgen daar geen punten voor en winnen we de beker er niet mee!!!
Vandaag mooie actie gezien maar vervolgens nul , nul rendement!!
Zo zonde.. Ik zou toch echt denken dat Maaskant en de zijnen Leo optimaal zouden gaan inzetten..
Maar nee nog steeds die vervelend trekjes.. na elk stootje lopen janken en na weer een mislukte actie 30 seconden gaan staan balen ipv zijn fout proberen te herstellen zolangs Kolka en Lurling doen..

Nee voor mij hoeft Leo niet in de basis te staan. NIET PROFESSIONEEL EN VEEL TE SPEELS.. MOET ECHT een stuk effectiever worden dan vandaag.
Waarom altijd 5 seconden rustig inhouden als hij de bal krijgt dan is de snelheid uit de aanval en zijn al zijn medespelers weer gedekt..
zo kun je geen doelpunten maken!! doe mij maar teamvoetballers..
Nac moet het immers hebben van het collectief en niet van overzeese pingeldozen.. Hij zal er vast nog meerdere inleggen met fantastische acties maar hij verklooit ook heel veel aanvallen..

Ik hoop de komende weken echt dat ik ongelijk krijg.. maar hij is meer een liefhebber dan een prof.. echt jammer..
Heb liever dat nac op zijn brands wint met 10 keer 1-0 dan 50 acties van leo en dan toch nog verliezen..
Hup NAC

Carlaa

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 0:07u

Dat je in verband met twee netten achter elkaar weinig kunt zien..snap ik..
dat je het daar niet mee eens bent..snap ik.
Maar om het dan eerst te boycotten en om dan na 30 minuten terug te komen en er een groot feest van maken van: het kan ons niks schelen we laten ons wel horen...Blijf dan vanaf minuut 1 staan en heb dan schijt aan dat beeld, je geld had je toch al terug..
als je boycot..moet je het ook goed doen..
Ik vond die supporters maar laf eerste klas

Maarja..he..de wedstrijd..jammer..eerste helft had NAC gewoon voor moeten komen.. helaas werd het niet goed genoeg af gemaakt, kansen genoeg !

Op naar AZ maar weer !!

demeul

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 3:35u

@Kiewke: "De schuld in eigen schoenen steken", die kende ik nog niet!! Lache! Onterecht verloren lijkt me, maar NAC heeft zelf genoeg kansen gehad/ bijna gecreeerd. Feher is idd niet super meer als back, maar volgens mij hebben we niks beters, Loran zat niet eens op de bank. Waar ik me trouwens het meest aan heb geirriteerd vanmiddag was het gebrek aan pro-NAC liederen en een overvloed anti-tegenstander en scheidsgeneuzel...om moe van te worden. Neem dan ook de moeite om met hetzelfde volume je eigen jongens aan te moedigen. Op naar eindelijk het avondje NAC tegen de tassen, hopelijk zingt iedereen dan met een paar bier in de kraag wat positiever.

Bassolo

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 3:51u

Kan iemand Schilder even uitleggen hoe hij moet dekken, scheelt een hoop tegendoelpunten.

klaas bruinsma

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 4:11u

@cashel
Duidelijk dat je Leonardo niet mag maar kom dan wel met feiten en niet met vooroordelen die jaren geleden idd deels op hem van toepassing waren. Als er iemand effectief was dan was t Leonardo;hij heeft de 1e helft geen duel verloren,een hoop vrije trappen en corners verdiend,een paar ballen in de voeten van Amoah gespeeld een na een schitterende actie de bal panklaar voor Kwakman gelegd die ook bijna scoorde daaruit.Hij hoefde nauwelijks mee te verdedeigen want v.Bronckhorst durfde niet op te komen maar veroverde zowel in de 1e als 2e helft bijna in zijn eigen strafschopgebied de bal met een mooie sliding.En dat hij na elk stootje liep te janken en elke keer na een mislukte actie 30 seconden stond te balen is ook bullshit(heb net t 1e uur nog ene keer op tv gezien en toen was t geen 1 keer in ieder geval). En dat hij elke snelheid uit de aanval haalt slaat ook nergens op,in de 1e helft hield hij idd de bal 1 of 2x paar seconden bij zich voor hij actie maakte maar toen stond iedereen al voorin en daagde hij Feyenoord beetje uit.En dan heb ik het nog niet over de dubbele dekking die hij vaak krijgt waardoor anderen meer ruimte krijgen. En zal t maar niet over t rendement van Amoah en Lurling hebben want daar lukte geen enkele actie en die speelde ook bijna geen bal goed af(Lurling is al weken hopeloos uit vorm trouwens).En Leonardo heeft ook al 2 goals achter zijn naam staan in 1,5 wedstrijd dus ook dat is geen onaardig rendement.T laatste half uur was t minder maar dat was met heel NAC en hij kon ook maar een uur spelen eigenlijk.

moho

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 8:19u

"We hadden 3 punten moeten hebben of tenminste 1"
Voor rust weer smijten met krachten, wat helaas geenb voorsprong opleverde. Maar als ik na rust Kwakman wederom kansloos op de Feyenoord keeper zie afstormen bij een terugspeelbal, vind ik dit zo triest. Balletje breed en Keesie gezien.....maar wel een kwartier voor tijd helemaal stuk zitten.

Voor rust niet op voorsprong, na rust gewoon op de 0 spelen en maar kijken of Feyenoord meer ruimte weg gaat geven.
Verder Feher goede speler voor controlerende middenvelder. Gorter heeft vorig sezioen toch ook regelmatif rechtsback gespeeld.....?

Als reactieshoor ik weer teveel "als we de eerste helft", "NAC had meer verdiend" , allemaal waar maar in het verleden dit soort reacties al zo vaak gehoord na "lege handen wedstrijden" .
Een zakelijke 1-0 is mij zoveel meer waard......

Gr.
Josip

Snipes

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 8:27u

Ik vind dat NAC echt bij zichzelf ten rade moet gaan. Hier had gewoon een overwinning terecht geweest. Maar NAC had veel daadkrachtiger met zijn kansen moeten omgaan. Eerst urenlang voor het doel overspelen, en voordat iemand heeft besloten om te schieten zit er inderdaad weer een verdediger tussen. Ik zou ook graag zien dat onze LEO wat efficienter speelt. Die gast heeft zoveel kwaliteiten, maar soms moet je een bal even afleggen en je hebt een kans. Nou ik ook weer mijn grieven kwijt...en vandaag verder uithuilen.
Achja...AZ uit is een zekerheidje     

hannibal

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 9:06u

t deed een beetje denken aan de 1e thuispot vorig jaar tegen stillem 2 eh 3 ....sturm und drang in de 1e helft en toen was t over, zeker toen de tegenpartij het bekende koekje van eigen deeg hanteerde nl EBvoetbal. beetje dom om dan te gaan lopen janken dat ze anti voetbal spelen en de scheids hier en daar (toch nix nieuws als vink `fluit`?) .
2 weekjes geleden deed maaskant nog stoer dat hij Leo eerst nog ff duidelijk ging maken hoe t er nu bij NAC aan toe gaat. iedereen heeft gisteren weer kunnen zien dat een vos wel zijn haren maar niet zijn streken verliest. jij blijft je rotlachen met Leo, balletje op de voet, uitdagen, er toch weer voor bij komen, handige passjes en dus ook de ergernis: de gebaartjes, het gewandel - regelmatig kijkt niet eens naar wat er gebeurd - het gezeik, het vertregen van de aanval omdat iemand dollen nou eenmaal leuker is dan de aanval snelheid op gang houden....

rade

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 9:08u

Wat foto`s gezien van het zicht uit het uitvak en dat is inderdaad schandalig. Aan de andere kant hebben de uit supporters bij NAC altijd een van de beste uitvakken uit de eredivise gehad. Er zijn wel meer plaatsen waar je tegen een plexiglas wand en/of net aankijkt, waaronder het gastenvak in Rdam Zuid.

Wel lachen dat commentaar op de forums. Vooral de volgende opmerking;

"Echt belachelijk dat NAC nu nog bezig is met verbouwen. Er was toch ook nog zoiets als een zomer zonder voetbal???"

Wel eens van Europees voetbal gehoord Droeftoeters??

In RAT we trust!

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 9:39u

Het resultaat van gisteren tegen die havenploeteraars is natuurlijk ongelooflijk jammer maar aan de andere kant ook niet slim gespeeld door onze jongens. Te braaf gespeeld en geen brutaliteit. Vele NAC aanvallen in de eerste helft waren dreigend, maar niemand durfde de bal op de pantoffel te nemen en richting Opa van Dijk te pegelen! Natuurlijk is zo`n baltovenaar Leonardo een genot om naar te kijken en geweldig om te zien hoe hij Gio een paar keer het bos in stuurt, maar het rendement is nul. Corner is leuk hoor, maar vervolgens komt er niets uit.
En vanaf de B-side kon ik het niet goed zien maar bij Studio Sport zag ik dat Leerdam echt geen bal raakte maar Kolkka volledig onderuit schoffelde. Dat zou dus een terechte pingel zijn geweest! Overigens zag ik in die zelfde samenvatting dat Cairo echt wel naar beneden werd getrokken door Hofland. Nog een pingel dus. Tja, het is niet de eerste keer dat Pietertje Vink ons een aantal punten door de neus boort...... Wellicht dat de KNVB Maffia er eens een keer de statistieken op na kan slaan?
Goed, de wedstrijd had dus anders moeten worden beslist. Maar de grootste ergernis vond ik het commentaar van Mario Spillebeen. "We hebben de wedstrijd onder protest gespeeld. Supporters die in zo`n aquarium waar men nauwelijks kon ademen ....". En dat uit de mond van iemand die in `De Kuip` traint. Hoezo niet ademen. Het is geen afgsloten ruimte hoor! Maar hij brengt me wel op een goed idee.
OK, even uithuilen vandaag en de volgende keer in `De Badkuip` die gasten weer even op hun kloten geven zoals in de plee-offs afgelopen mei.


J-roen

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 10:10u

En waarom hebben we niet gewoon het aquarium uit protest vol water gezet ?

Fretj.

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 10:12u

Leo geweldig, heerlijke. Eindelijk weer een aanvaller die zijn man voorbij komt.
Zodra Leo en Amoah op elkaar ingespeeld zijn wordt dit een dodelijke combinatie.
Vandaar dat ik kies voor een 2 mans aanval.

ps. WAT IS ER MET ONZE CORNER GEBEURD.?????
TOTAAL GEVAAR LOOS.!!!!!!!!

Er was een tijd onder ene Ernie B. dat de corner een dodelijke wapen was.
Met een luchtmacht bestaand uit, Amoah, Penders, Zwaanswijk, Kwakman, moet die bal toch rete stak en hard gegeven worden.

Maaskant mag ook wakker worden. De laatste 4 wedstrijden hebben we met 10 man gestaan... Lurling totaal uit vorm. Verder vind ik Feher een prima vechtertje, gooit de beuk er wel in. Maar zet die jongen alstublief op het middenveld!!!

Verder heb ik alle vertrouwen in dat het goed komt....

HUP NAC

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 10:29u

Die opmerking van Been dat de supporters nauwelijks konden ademen was inderdaad lachwekkend en ook nog eens onnodig provocerend. Wat Mario misschien niet weet is dat er door een net namelijk gewoon zuurstof kan komen. Maar ja, als je in een vak zit met 750 stinkende en blowende hersenlozen kan ik me voorstellen dat de lucht niet echt 100% zuiver meer is, eigen schuld.

Chris van Nijnatten gooit met alle plezier nog wat extra op het vuur door in het AD van vandaag maar liefst op de voorpagina, in 3 artikelen in Sportwereld én in zijn column aandacht aan het uitvak te besteden. Als een hyena wordt er in die column stemming gemaakt en op Theo Mommers gedoken vanwege iets wat de moeite van het noemen eigenlijk niet eens waard is. De terechte klachten van NAC over de wedstrijd zonder publiek en de niet gegeven penalties van Vink worden er ook nog even bij gehaald onder het motto: NAC moet niet zo zeuren. Zoveel aandacht heeft NAC nog nooit in het AD gekregen, maar of we er blij mee mogen zijn? Ik denk dat ik mijn abonnement op dat rotterdamse blaadje maar eens ga opzeggen...

Fretj.

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 10:35u

Rouwelaar.

Loran Penders Zwaanswijk Gorter

Graaf Feher kwakman Schilder


Leo Amoah

Chielvp

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 11:31u

Inderdaad het waren 2 geheide penaltys, maar daar hadden we niet afhankelijk van moeten zijn als we de legio kansen hadden benut.
Vink blijft een niet te beschrijven etterbak, een masochist die er op schijnt te kicken dit soort geintjes uit te halen.
Benieuwd hoe hij zich voelt als hij de beelden ziet daar kan hij zich niet lekker bij voelen als hij een beetje verstand heeft.
De kritiek die ik hier van zo`n kereltje lees over Leonardo is absurd en slaat echt nergens op.
Al eens naar Lurling en de Graaf gekeken? Niet te geloven!! Maaskant moet daar echt iets aan doen want die presteren met de week minder en gaan ons veel punten kosten.

dn Zeeuw

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 11:37u

"Vink haalde zich vorig jaar de woede van de Amsterdammers op de hals door een aantal cruciale fouten tijdens Willem II-Ajax en Heerenveen-Ajax en floot op verzoek van Ajax een tijd geen duels van die club."

Is het onderhand niet mogelijk dat NAC ook zo`n verzoek doet? Oh nee, we zijn NAC......

Dusbaba

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 12:21u

Heer de Zeeuw,

Ajax werd in Hoerenveen volledigweggespeeld meen 5 of 6-2 en stond binnen no time met 4-0 achter. Bij Stillum werd volledig terecht verloren en is het opstellen van Sno een veel grotere fout dan de inderdaad dubieuze rode kaart die hij kreeg.

Nee Vink is geen topper, maar was gisteren helemaal niet zo slecht. Achteraf gezien heeft hij 2 echte fouten gemaakt, namelijk de rode kaart van Landzaat, die op zich terecht was, echter 2 seconden daarvoor had 010 een vrij trap verdiend voor hands en de overtreding van leerdam op Jonas was een penalty. Dit was echter in de herhaling pas echt goed te zien en zowel aanhang als spelers van NAC hebben op dat moment de druk onvoldoende opgevoerd en/of geprotesteerd. Als er al iemand het had moeten/kunnen zien dan was het de grens. Het geval Bahia/Amoah nog eens goed bekeken en in eerste instantie houdt ook Amoah Bahia vast en dus maken er 2 spelers een overtreding.

lauraatjuh

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 13:57u

Nac had gewoon moeten scoren...

Waar is onze trefzeker spits gebleven????? Leo was goed bezig maar had hij maar een keer voor eigen suc6 gegaan... Amoah durfde gewoon niet te schieten en als hij dat deed wat het een bedroefend schot. Ok niet al te makkelijke ballen maar waar ben je spits voor...
En dan Feher... Laat hem alsjeblieft nooit meer als rechtsback staan want dan kun je er beter niemand weg zetten. Wat speelt hij bedroevend slecht daar.... Hij heeft geen bal goed geraakt en lijdt ook veels te vaak balverlies.

En dan PZ. Ik vond het belachelijk dat hij eruit was gehaald maar hij heeft toch wel bedroevende fouten gemaakt deze wedstrijd. Hij geeft gewoon kansen weg. En dat mag hij zichzelf echt aanrekenen.

Verder een goed NAC, iig veeeeeeeeeeeel beter als wat we vorige drie wedstrijden (uitgzonderd beker) zagen. Uithuilen en bij AZ opnieuw beginnen en scoren!!!

UIT vak bedroevend slecht, maar hoe Feyenoord er dan mee om gaat is nog bedroevender. Als je van te voren weet dat je je geld terug krijgt, nog een worstenbroodje krijgt ook en dan nog zo achterlijk gedragen. En dan die Been... dat commentaar Bah zeg wat viel me dat tegen!
Trouwens mega onprofessioneel als je dat uitvak zo oplevert... minpunten NAC!

Vink.... We kunnen rustig stellen dat het niveau scheidsrechters in NL erg laag is! Maar de grensrechters zijn mss nog erger...
Lurling kreeg nog een goede kans maar werd onterecht teruggefloten voor buitenspel. En dan die 2 penalty`s... Je moet er niet mee winnen maar toch...
Door laten spelen terwijl Gorter naar lucht loopt te happen en er zelfs een feyenoord speler bij blijft staan... Ik dacht dat het wel meeviel vanaf de tribune maar toen ik het op tv zag... Schandalig dat je een speler zo laat liggen!!! Daar mag je jezelf toch voor kapot schamen. heeft niks met inschattingsvermogen te maken maar gewoon met goed kijken..

Ik zal mn klaagzang maar eens stoppen COME ON

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 14:35u

Zenith > Ik kan het niet beter samenvatten! Domme pech hadden we, niets meer. Feyenoord was niet beter en verdiende de overwinning niet. Uiteindelijk werd het alles of niets, en het werd niets. Uithuilen en opnieuw beginnen.
Feyenoord dat op zijn Ernie Brandts voetbalt, wie had dat kunnen bedenken?
Cairo had met zijn hak moeten scoren in plaats van met zijn dikke lijf proberen omdraaien voor een halve omhaal. Dat ie er vervolgens bij gaat zitten is nog geen reden voor een pingel.

Maar ja, in deze vorm hoeft NAC niet bang te zijn voor de Kazen!

lauraatjuh

Geplaatst: maandag 28 september 2009 om 15:43u

@ hugh Hefner:

Caire had met zijn dikke lijf.... op zijn kont gaan zitten...??????
Kijk je wel eens tv????
Hij word duidelijk naar de grond getrokken.....

De Scout

Geplaatst: dinsdag 29 september 2009 om 22:11u

Het was weer een mooie Pieter "blinde" Vink show.
2 zuivere pingels zijn ons onthouden.

Wel een tipje voor Maaskant: zo snel mogelijk Feher niet meer als rechtsback op stellen.

Csaba, kan de rechtsback positie onmogelijk belopen.

Hopelijk hebben we snel de beschikking over een fitte Eshot of Snoyl.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven