homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 september 2009
"Superieur" NAC laat wederom de punten liggen


In vlaaienland is NAC er niet in geslaagd de punten mee terug te nemen naar Breda.

NAC was niet zo slecht als vorige week maar veel beter ook niet. Wederom liepen ze de hele wedstrijd achter de feiten aan waardoor de vlaaien de beste mogelijkheden kregen en ook benutten.

Weer uithuilen maar en volgende week dan maar thuis tegen de nerds.

Een advies aan de selectie, NOAD HUGODVER


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

ijpelaart

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 21:49u

Dit zuigt, hopelijk duurt ons dipje niet lang.

dbare

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 21:50u

we zijn weer terug bij het bekende NAC........
poosje gaat het goed en dan weer een hele poos slecht......

HUP NAC!!!!

volgende week kunnen ze ons dit allemaal weer laten vergeven....

al moet er dan toch wel uit een heel ander spreekwoordelijk vaatje getapt gaan worden qua inzet en mentaliteit, en dan bedoel ik niet een Oranjeboom vaatje

Jardelleke

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 21:56u

gewoon in 1 week winnen van die kruiken en kakkerlakken...

daarna mogen ze tot de winterstop verder pruttelen.....:Z

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 22:35u

Dramatisch ...... , slap in de duels , sterker , er werd geen duel aangegaan !, op afstand proberen positioneel de ruimtes verdedigen is wat je doet bij sterkere tegenstanders , deze zwoegers moet je fel op de huid zitten , kost veel kracht maar zo gaat het niet langer......
Schrijnend om te zien dat steeds (niet vaak...) als er een back mee naar voren gaat de ruimte die hij achterlaat helemaal niet ingevuld wordt door een middenvelder waardoor er steeds vanaf de zijkant mensen gevaarlijk voor konden zetten ...... , kwestie van afspraken lijkt me , als kippen zonder kop , tel daarbij op dat Anthony geen bal goed raakte en er zelf moedeloos van werd , i.p.v. dat ie dan gaat werken .......
Helaas komen er een paar zware potten aan wat de noodzaak van de 3 punten vanavond eigenlijk een must was.

Alles okee , maar Woensdag ......

Pike Mujkic

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 22:53u

Zit ff niet helemaal jofel als ik ze zo over het veld zie wandelen.

Het moment om wat ouderen te gaan vervangen nadert, Feher is bijvoorbeeld niet geschikt meer als rechtsback op dit niveau
Ook Kolkka brengt aanvallend bijna niets meer.

Benieuwd welke keuzes RM gaat maken.

evil ash

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 23:02u

Is gewoon het nadeel van een te oude selectie en een gebrek aan voorbereiding of rust door de europese wedstrijden. Jammer maar helaas. Het wordt alleen vervelend als de inzet ook wegblijft, want verliezen mag, maar niet als je shirt niet naar zweet ruikt en je sokken nog schoon zijn.
Come on NAC.

Kazuka

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 23:17u

Ik noem het maar de after-Europa dip. Dat zie je bij veel ploegen die klaar zijn in Europa en dan in de competitie ineens even de weg kwijt zijn, want dat zijn we intussen wel.

Een geluk dat we thuis tegen een slecht Heerenveen nog wonnen zodat we kwa punten het nog altijd niet slecht doen. Toch vreemd dat dezelfde ploeg die in de play offs zo puik speelde het nu zo laat afweten. Er zit dus iets fout in die koppies. Op Gilissen en Schilder na speelde iedereen vrijwel zonder NOAD. Onze kracht was altijd dat de aanval meeverdedigd en afjaagt. Dat heb ik Amoah niet 1 keer zien doen. Zelfde geldt voor Lurling, al 2 wedstrijden totaal onzichtbaar en speelt momenteel linkshalf ipv linksvoor.

Werk aan de winkel voor Maaskant. Deze jongens kunnen het toch niet ineens verleerd zijn.

Elmo

Geplaatst: zaterdag 19 september 2009 om 23:32u

Ja hoor, Zwaanswijk wordt geslachtofferd voor zijn optreden in de Arena, maar onze Robert laat natuurlijk wel onze watervluggige, bikkelharde, beste rechtsback van de eredivisie Csaba Feher weer eens lekker een wedstrijdje aankloten.. gewoon... omdat het kan.

Volgende keer kunnen we de wedstrijd maar beter meteen afdoen met een schriftelijke 3-0 nederlaag, want als je met zo`n op stelling begint... laat het dan maar lekker ziten voortaan.

Toon de Soep

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 0:03u

Da krijg dur van agge feestjes bezoekt vrijdags voor de wedstrijd in dennelucht. WW en vrouw WW.

1934united

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 0:05u

Deze nederlaag is volledig te wijten aan Maskant. Zijn reaktie na de wedstrijd doet het ergste vrezen voor de wedstrijden tegen de kruiken en de nerds. Maaskant heeft Zwaanswijk geslachtofferd om zijn eigen tactische blunders van de wedstrijd tegen Ajax te verbloemen.Waarom niet Snoyl op de linksback positie en Schilder doorschuiven naar het middenveld. En waarom Loran die op de rechtsback positie meer dan verdienstelijk speelde zonodig als linker centrale verdediger Patrick Zwaanswijk moest vervangen heeft niemand begrepen. Al diverse keren heb ik op deze site aangegeven dat Maaskant een tactische onbenul is en totaal niet in staat is een wedstrijd te lezen. Het probleem wordt met de week van kwaad tot erger met als resultaat dat Nac binnen de korste keren in de degradatiezone zal afmeren. Mark my words Maaskant haalt de Kerst niet wat het bestuur ook moge beweren.

Niko Bellick

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 0:18u

Reactie van Maaskant achteraf was a la Balkenende "niet in vorm". Er is hier wel degelijk sprake van een serieus probleem. NAC was net zo slecht als tegen Ajax alleen was de tegenstander minder sterk waardoor het slechts bij 2-0 bleef.

Het opofferen van Zwaanswijk n.a.v. de slechte prestatie tegen Ajax vind ik een kansloze zet van RM. De hele selectie kampt met een vormcrisis en gebrek aan zelfvertrouwen, misschien ook niet zo gek na 2 oorwassingen in korte tijd. De enige die nog enig niveau haalt is Robbert Schilder. Het halen van resultaat lijkt mij de enige remedie. Dan maar lekker "op z`n Brandts".

Er zal heel wat moeten gebeuren willen we de komende week niet 2 keer te kijk gezet gaan worden tegen onze 2 "beste vrinden".

200% NAC

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 0:20u

Schandalige overtreding van Kah op Leonardo. Het is aan mijn vrouw te danken dat ik overmorgen niet in de (Rotterdamse) BndeStem sta want de baksteen lag al klaar. Heb de wedstrjd niet geheel gezien, eerlijk is eerlijk maar dit was bijna einde loopbaan Leo....! Bijna belgisch... Schande meneer Kesler... De website van de KNVB is onbereikbaar door de reclame van eredivisielive...... ongelofelijk.

redlis

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 0:57u

Nou niet gaan zeiken op Maaskant hier is maar 1 reden voor: de instelling van de spelers beleving 0,0 schaam me kapot.
En ook niet beginnen over overtredingen Donny was ook bezig met rood krijgen.

Chielvp

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 1:28u

SCHANDALIG . . . . COLLECTIEF FALEN, VERNEDEREND.
Het lijkt wel einde loopbaan Penders, een zielige vertoning en de verslaggever van NOS langs de lijn zei het treffend: Waarom wordt hij niet uit zijn lijden verlost, onbegrijpelijk, maar ook Loran, Feher, Schilder, Lurling, De Graaf en Kwakman waren een drama.
MIjne heren we zijn prof bedenk dat jullie een bevoorrechte positie hebben.
Ikzelf dank god op mijn blote knieen dat ik met topsport mijn boterha m metje mag verdienen en de hele wereld over mag reizen, al weet ik dat kickboxen niet te vergelijken is volgens velen op deze site en dat is logisch want we zijn niet voor niets NAC supporter.
Maar ik meen uit de grond van hart dat ze er met hun petje naar gooien en dit gewoon schandelijk is.
De komende wedstrijden zullen waarschijnlijk een nog groter debacle worden, en ik hoop zo dat ik het fout zie.
Ik kom via mijn sport op veel plaatsen en met veel BOBOS in aanraking en hoorde gisteren zelfs dat Maaskant niet ver van een akkoord met Heerenveen zou zitten.
Waar water is , is vuur en 1 en 1 is 2, ik vraag me af waar deze wanprestaties plots vandaan komen, of zou het de schuld van Leonardo zijn, en geven ze die de schuld want sinds hij er is hebben we niets meer gewonnen? Kortom als Maaskant dit zinkend schip verlaat heb ik nog minder respect voor hem dam ik al had. IK moet er niet aan denken dat we weer tegen degratie moeten vechten.
2 - 0 tegen een verschrikkelijk zwak Roda niet te geloven.
En nu weer maar wac hten op die betweters die nu gaan reageren dat dit allemaal bij NAC hoort en normaal is. mijn rug op dit is EEN SCHANDE en niets anders

Gele Dop

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 4:32u

Waar water is, is vuur?

Laat mij dan maar een betweter zijn: Dit hoort bij NAC!

10diego

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 7:04u

Vroeg me al af waarom Zwaanswijk niet mee deed. Geslachtofferd? belachelijk, de steunpilaar van de afgelopen jaren wordt na een collectief falen op de bank gezet.

rijenvakg

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 7:59u

Dipje in aantocht?

SNEL HERPAKKEN !!!!

HUP NAC

thijs nigeria

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 8:10u

sinds meneer Maaskant zich weer in hilversum heeft laten horen gaat slecht verlies tegen de kruiken moet straks als onaanvaardbaar moeten beschouwd en seisoen verpest

tigermen3

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 8:26u

Zal wel lang groot dipje worden hoe het nu eruit ziet en de trainer te laat wil ingrijpen en spelers met zeer grote dip er niet uit haald en er gewoon buiten de elftal zet er zullen toch maatregelingen moeten worden genomen en zulllen meer andere spelers hun kans moeten geven ook om te laten zien dat niet iedereen een vaste plaats heefd.De trainer zal nu moeten laten of hij wel goede trainer is en ook die maatregelen durft te nemen.Dus laat aub superieur achter wegen zullen ze eerst weer moeten verdien groetjes en ondanks dit een fijne week toegewenst van kees de wit

Morkai the Red

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 9:22u

Het was slecht en qua instelling stond NAC `niet goed` in het veld.
Dit mag ook Maaskant kwalijk worden genomen. Tactisch is Maaskant geen wereldwonder, maar Zwaanswijk vervangen op een vitale plaats, alleen maar om je punt te maken, gaat ten koste van NAC. Bovendien speelde tegen ajax vrijwel het hele team niet sterk.

Wanneer RM naar H`veen zou vertrekken, zou ik dat geen drama vinden (hoewel H`veen er volgens mij niet zoveel mee op schiet) misschien dat NAC een zak broodnodige €`s kan vangen, maar dan moet hij wel die dure, overbodige Aandewiel meenemen. We willen dan wel een goede trainer die NAC goed begrijpt en niet een te trotse ijdele primadonna. Maaskant is een trainer die voldoet, zijn ijdele gedrag en quasi betrokken, geacteerde gedrag nemen we op de koop toe, maar een echte NAC`er is het niet. Daar mist hij het hart voor. Gewoon een passant á la Rijsbergen, Neumann, Spelbos e.d. die hier enige tijd werkt en dan weer vertrekt......

Keizerstad

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 9:35u

Ik vind de reacties hierboven nogal ongenuanceerd en bot. Natuurlijk was dit een wanprestatie, maar er kan op deze site niemand beweren dat de spelers zich bewust zo te kijk zetten. Dat slaat nergens op namelijk.

Blijkbaar zitten we in een dal en op dergelijke momenten is het aan de supporters om het team daar weer uit te trekken. Ook in slechte tijden achter de club staan, dat kenmerkt de NAC-supporters.

Niet gaan roepen om de scalp van Maaskant of Feher of wie dan ook. Zij hebben het beste voor met NAC, maar blijkbaar kunnen ze niet beter. Ze verliezen niet moedwillig, schat ik zo.

Dus even slikken, en weer doorgaan.

HUP NAC!

Dusty

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 9:43u

Wat was dat een zielige vertoning. Inzet was dramatisch en sommige spelers kunnen hun kleding zonder te wassen aanstaande woensdag zo weer aantrekken. Tegen Willem II zal wel een andere instelling getoond moeten worden, want anders is het bekeravontuur dit jaar snel afgelopen. Zwaanswijk snel terug laten keren en Loran rechtsback, dan zijn we eindelijk verlost van Feher. Geef Leonardo van begin af aan een kans, want slechter als de totaal uit vorm zijnde Lurling en de vaak onzichtbare Kolkka kan bijna niet. Maaskant heeft sinds jaren de gewoonte om goed te starten bij een nieuwe ploeg en daarna diep af te zakken en geruisloos te verdwijnen. Ik denk, dat de geschiedenis zich herhaalt. Als trouwe NAC-supporter zal ik woensdag in Tilburg hopelijk weer ouderwets kunnen juichen.

Hanske N

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 10:31u

Waar zijn de automatismen gebleven? Ineens pleitte, na Ajaks?
Duels....geen enkele aangegaan en dus geen enkele gewonnen.
Lurling is onzichtbaar, Feher al lang geen basis speler meer.
Geen enkele keer Castro het moeilijk gemaakt.
Hier zit meer achter, maar wat?
Maaskant: je kan trainen wat je wilt, maar je zal het eerst in de koppies van de spelers fris moeten krijgen.
Dit lijkt namelijk helemaal nergens op, en doet vrezen voor de komende beker en competitie wedstrijden.
En nee, dit is niet typisch NAC! NAC is NOAD!
Come on NAC!

Sgele

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 10:39u

Ik snap niet goed wat Feher nog als back doet eigenlijk.
Zet dan Loran daar weg (die toch beter is op de zijkant dan centraal) en laat Zwaanswijk gewoon staan. Al is het maar voor de automatismen.

Verder was iedereen gewoon slecht, al vond ik Schilder dan nog wel enigzins goed.

Ik hoop dat dit dipje snel over is, want dat we kunnen voetballen hebben we zeker wel laten zien de laatste paar maanden!

4-4-2 misschien iets om te proberen?

Sjak

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 10:47u

Buiten NOAD draait dit spelletje ook gewoon op talent. Er wordt hier veel afgegeven op RM maar die gasten in het veld moeten het doen. Dat ze niet veel talent hebben weten we sinds ajaks en Villarreal, maar als ze dat zouden hebben hadden ze ook niet bij NAC gespeeld.
Het belangrijkste is dat RM de spelers met zoveel mogelijk talent moet laten voetballen. Een feher en een loran eruit die voegen niks toe als ze de bal krijgen. Oja hij moet nou ook niet cairo gaan brengen want daarvoor geldt hetzelfde. En voor NOAD moeten spelers ook gezond zijn, volgens ij lopen er een aantal op hun tandvlees te voetballen. Dus RM voor de volgende wedstrijd gasten selecteren met talent en fitheid.

Niickki

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 10:56u

Nee je gaat zwaanswijk slachtofferen terwijl ik persoonlijk vind dat dat TOTAAL niet nodig was. ik bedoel penders werd tegen ajax ook voorbij gelopen oftie er niet stond. En lekker handig als zwaanswijk heeft gezegd dat een buitenlands avontuur nog wel leuk zou vinden... en btw Loran was gisteren ook totaal niet in goede doen. feher tjaa waarom staat hij er nog in, en lurling pff maaskant zegt telkens wel bij lurling weet je het nooit die kan ineens uit het niets scoren... maar dat kan volgens mij elke spits... behalve dit moment bij NAC. en waarom kopen ze snoyl ??? als ze feher hebben.. whaha moet niet gekker worden of jelle staat straks in de spits

ßred@

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 11:04u

zwak nac
zwak scheidsrechter
zwak grensrechter


jepe

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 11:06u

laten we maaskant naar heerenveen gaan en nemen sollied, winnen we eindelijk de beker. Dit was een wedstrijd nav de zwakke ideeen van M. Leonardo komt en alles gaat slecht, loran in centrum: kopt in de voeten van junker: 2-0. zwak zwak zwak

Jack

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 11:53u

Ondanks het feit dat Maaskant bij mij veel krediet heeft, ben ik toch van mening dat de trainer gisteren zijn dag niet had.

De opstelling klopte niet en de wissels evenmin!

In de verdediging zal Feher er uit moeten en Loran naar rechts of Elshot daar als hij fit is. Snoyl op links achterin, Schilder naar het middenveld.

Voorin Kolka,die helemaal op is, wisselen voor Leo en dan wil ik het nog wel eens zien. Straks vd Leegte er weer bij en dan staat NAC weer als een huis.

Laten we maar hopen op een revanche a.s. woensdag tegen de kruiken!


dallie

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 11:57u

Hoewel ik een echte Feher fan ben,kom ik toch tot de conclusie dat hijZEKER niet als rechts back meer meekan!
Iedere tegenstanden loopt zo van hem weg !
Snap niet dat er gewoon met de lijn Loran Penders Zwaanswijk gespeeld word!
En nu winnen van die Nerds!!!!

dallie

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 12:01u

Inderdaad, de overtreding van meneertje Kah op Leo was ronduit SCHANDALIG !!!
Kijken of de heertjes weer zitten te maffen in Zeist?

moho

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 12:48u

Zoals al eerder aangegeven: Cruciale week met W2-NAC voorop !

De grote uit nederlaag tegen Villareal werkt altijd door in de kopjes, daarna tegen AJAX op de bluf open huis spelen en iedereen loopt zonder zelfvertrouwen te ballen.

Vrees het ergste, simpel omdat Maaskant het niet in zich heeft op defensief een wedstrijd te lezen. Alles is gericht op opbouw en balbezit, maar draait het niet dan zal je toch op tactisch verdedigen terug moeten kunnen vallen.
De wedstrijden tegen Fc Grunn en Ado vebloemden dat een beetje gezien de dosis geluk die om de hoek kwam kijken.

Feher als verdedigende middenvelder/stofzuiger kan, maar als je nu nog niet weet dat rechtsback geen positie voor hem is, weet ik niet wat je al meer dan een seizoen hebt zitten doen !

Come on NAC......W2 uit doorkomen !!!
Anders kan het wel eens een zwaar seizoen worden met de ogen naar onder gericht......


Gr.
Josip

Chielvp

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 13:08u

@GELE DOP:
iK HEB GEEN ZIN OM DIT JAAR NACOMPETITIE TE SPELEN TEGEN FC OSS EN DIE KANT GAAT HET WEL OP ALS WE ZO DOOR GAAN.
EN MAAK JIJ JEZELF DAN MAAR WIJS DAT DIT BIJ NAC HOORT, MAAR WE ZIJN EEN PAAR JAAR GELEDEN EEN ANDERE WEG INGESLAGEN EN DAAR BEN IK NIET ONTEVREDEN MEE.
DUS EEN RAAD, GA LEKKER NAAR RBC DAAR KUN JE WEKELIJKS GENIETEN VAN DIT SOORT ZEPERD PARTIJEN.
MAAR WIJ WILLEN NOAD ZIEN EN HET ZOU MOOI ZIJN ALS WE DAN 1 0F 3 PUNTEN PAKKEN, MAAR ALS ER STRIJD EN PASSIE WORDT GELEVERD ZUL JE MIJ EN VELEN OP DEZE SITE NIET HOREN OVER EEN NEDERLAAG.
WANT DAT CALCULEER IK WEL IN ALS NAC FAN.

bergse hein

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 13:19u

net als tegen ajax was het weer een Kwalitatief Uitermate Teleurstellende wedstrijd, en daar is dan ook weer alles mee gezegd. Verliezen kan, en mag ook maar de manier waarop was wererom tenenkrommend.
enne Maaskant als je dit toevallig leest de komende wedstrijden NOAD gvd.

Fretj.

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 13:28u

DRAMA.

Kolka brengt aanvallend NIETS.

Lurling is ontzichtbaar.

Het middenveld was nergens.

Leo naast Amoah

Schilder op het middenveld!!!

ctk

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 13:29u

Wat is er aan de hand?
Ik heb het idee dat er intern iets is gebeurd, want ze hebben niets meer voor elkaar over...Lurling sjokt al 2 wedstrijden over het veld zonder dat hij zich noemenswaardig inspant, Penders heb ik in jaren niet zo zwak gezien, Loran zie ik liever op de vleugel, is ongeschikt als centrale verdediger, Feher en Kolka zijn gewoon op, leeftijd dus, Amoah krijgt geen bal, zelfs Schilder is al 2 wedstrijden zeer zwak....en zo kunnen we nog wel ff doorgaan.
Onbegrijpelijk vind ik wel dat Zwaanswijk en Gorter worden geslachtofferd, terwijl Feher en Kolka wel blijven staat!
Zer Leo er nu eens van het begin af aan in op de nr 10 positie zodat Amoah wat meer ballen krijgt.....zie het zwaar in voor de komende 3 wedstrijden!

Molenschot rules

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 13:38u

Las laatst dat onze Jelle de meeste reddingen van alle keeprs tot nu toe heeft gemaakt en wat wordt er dan gezegd "dat komt omdat we zo ver naar voren voetballen en dat dat het risico is"!!! Wil dit niet gewoon zeggen dat er ergens iets niet goed staat En het zal er idd wel allemaal bij horen, maar lijkt me niet dat dit allemaal de bedoeling is. Er komen nu een paar heel belangrijke wedstrijden aan en als we zo door gaan kan ik je nu al vertellen dat we na deze bekerronde ons geheel op de competitie kunnen gaan richten. Zal nu wel voor een zwartkijker worden uitgemaakt, maar je moet reëel zijn, als je zo tegen feijnooit en en de kaaskoppen speelt, wordt je fluitend van de mat gespeeld en sta je over 2 weken in het rechter rijtje en we weten allemaal als je daar eenmaal terecht komt dat het verschrikkelijk lastig is om het allemaal om te draaien. Wil nog geen luchtalarm laten afgaan, maar hoop dat de Heren Voetballers en De Heer Maaskant zich eens achter de oren zullen krabben en de koppies allemaal de juiste richting op laten kijken en er voor gaan gvd.

Dagge bedankt zait da witte.

KIEWKE

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 13:47u

Maaskant maakt nooit fouten. Iedereen weet dt feher geen rechtsback is maar toegeven ho maar. Gewoon 4-4-2 spelen. Net zoals de rest van de wereld. En loran rechtsback. En dan vier mans middenveld met een donny of anthony op tien. Of zelfs reuser kan daar uit de voeten. We worden p midden gewoon vaak verklast omdat we mannetje minder hebben en onze aanvallers niet meer mee verdedigen net zoals afgelopen jaren. Nac heeft met 110% insteling een plaats bij eerste vijf in vizier. Maar als ze dit niet geven doen we me voor nacompetitie. Dus NOAD

Geelzucht

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 14:13u

Ik begin me een beetje te storen aan Maaskant. PZ opofferen terwijl Féher nog zijn eigen veters niet meer kan strikken. Wat me nog meer zorgen maakt is de tactiek hoe we spelen en met welke spelers.

Brandts werd verweten te defensief,maar Maaskant doet het echter niet beter volgens de statistieken. De volle 90 minuten in de Arena 2 ( T W E E ) doelpogingen. De eerste helft in Kerkrade 1 ( E E N ) doelpoging. Het rekensommetje zegt in 135 minuten 3 ( D R I E ) kansjes.

Misschien is dat ook een record zolang er betaald voetbal is.
Oftewel tactiek van Maaskant is ruk!!
Spelers zoals Kolkka en Féher brengen niets meer voor NAC, sterker nog ze doen de tegenstander meer plezier.
Ik twijfel aan de kunde van Maaskant,want het kan niet zo zijn dat ik de enige ben die het zo ziet.

Helter

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 14:27u

@geelzucht

Zoals gewoonlijk weer veel gewauwel maar weinig analyse.

Geelzucht

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 15:31u

@ Helter,
Kunstig van je een opmerking plaatsen terwijl jezelf helemaal niets onderbouwd. Klasse!! Ik ben trots op je.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 16:58u

red@ , goed gezien !
Je stelt ; zwak nac
zwak scheidsrechter
zwak grensrechter !

Als de tactiek en insteling niet goed is klopt je eerste stelling dus.....
Als de vlaggenist niet die wimpel naar boven houdt bij de uitbraak van Lurling , sta je op 1-0 ! , hier heb je weer gelijk.....
Als de regelrechte doodschop op Leo gezien zou zijn had je met 11 tegen 10 gestaan , goed gezien dus , wederom gelijk .........

Als , als , als , als ........

S

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 19:22u

Hoe moeilijk is het om een eftal bij elkaar te krijgen als er zo`n 18 man in je selectie zit die geen NOAD toont. Wel wat makkelijk gezegd dat Maaskant dan de poppetjes niet goed weg zet.
Wel denk ik dat de jeugd meer kansen moeten krijgen, dit is hun moment...laat de oudere garde maar zien wat NOAD is, misschien verlies je dan ook wel op ervaring maar is het beter te behappen voor de supporters. Denk dat er wel eerder gewisseld had mogen worden (lees: rust), spelers moeten wel beterschap beloofd hebben in de rust omdat RM het niet gedaan heeft, zo niet...dan is dat een fout van onze trainer. Gelukkig had Jelle wel zn vizier goed staan want doelpunten waren absoluut niet aan hem te wijten! Heb beelden nog niet terug gezien maar gele kaart Leo was ook (van onze hoek uit gezien) echt bullshit. Keeper leek zn eigen speler neer te stompen.

KIEWKE

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 20:34u

Ach we denken allemaal hetzelfde. Alleen maaskant ziet dat nog niet zo. Instelling ligt aan spelers maar ook deels aan trainer. En als speler uit vorm is mag hij best gewisseld worden. Feher vind ik voorbeeldig speler alleen als rechtsback komt hij gewoon te kort. Op het midden kan hij nog aardig mee. En wat ik zonde vind aan maaskant is de oudjes die niet presteren laten staan en jeugd geen kansen geven, Geef ze is de kans. Donny heeft echt wel de capaciteiten om in basis te staan. Maae 1 wedstrijd kut en zit weer op de bank. Jonas is al paar jaar bijna wekelijks kut.....Feher als rechtsback nog nooit gepresteers. En waarom haal je leo als hij geen basisplaats krijgt. Had dan Fouad gehouden?

Tegen willem2 gewoon volle bak erop en wie niet wil eruit. Brang dan een reuser maar die wil altijd. Of de jonge gasten wat meer kansen.

lauraatjuh

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 22:29u

Tja dat NAC verliest en mindere wedstrijden heeft, dat is NAC. Maar dat NAC op zo`n inzet loze en inspiratie loze manier verliest....
NOAD was zeker op vakantie....

En dat maaskant Zwaanswijk eruit haalt is helemaal het toppunt. Alsof hij met zijn hoofd heel hard op een kei is geknald... heel het elftal speelde als een zak aardappelen en dan haal je er een speler uit die zijn verdienste al heel vaak heeft bewezen.

Lees nogal veel negatieve dingen op Kolkka, vind ik ook niet terecht. Ja hij speelde slecht maar JA heel het elftal was bagger. Kolkka heeft zijn waarde meer dan eens bewezen en verdient het niet om gelijk te worden neergesabeld na 2 slechte wedstrijden

lauraatjuh

Geplaatst: zondag 20 september 2009 om 22:30u

Ik snap dan trouwens niet waarom Gorter zo geprezen word als je iemand als kolkka zo afzeikt.

Gorter heeft al vaak hele domme fouten gemaakt, dat kan als jonge speler maar hij neemt veel en veel te veel risico met overtredingen. Als hij zijn geduld een keer bewaard wordt het misschien een goede speler maar op dit moment vind ik hem een hele slechte toevoeging aan het elftal...
Kaarten pakken is niet positief...

KIEWKE

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 9:29u

Ik snap niet waarom er zoveel positief zijn over jonas. In mij ogen staat een buitenspeler er om een man voorbij te gaan en voorzetten te geven. En veel mensen prijzen hem om zijn instelling. Hij gaat nooit een duel aan. Weet niet wat zijn opdracht is die hij mee krijgt in t veld. Maar van mij mag hij meer proberen zijn man voorbij te komen. Daarom spelen we met buitenspelers en anders 4-4-2 worden we op t midden ook niet overlopen.

Donny komt er wel. Alleen heeft ook paar slechtee wedstrijden gespeeld. En pakt veel kaarten. Maar ja wie niet bij NAC. Penders feher anthony tommie. Maar dat willen wij ook zien felheid en dat gaat af en toe ten kostte van geel. Zeker met die scheidsjes hier. Alles is geel van zeuren tot een overtreding van kah op Leo.

Hoop dat onze jongen koppies weer inzelfde richting krijen en tegen stilburg weer er vol voor gaan.

De wezel

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 9:41u

Bah bah..... inderdaad zelfde verhaal als in de arena maar dan met een minder sterke tegenstander..... ik vrees met grote vrezen voor de komende 2 wedstrijden....
Als ze die ook verliezen dan is er stront aan de knikker...

Er zit collectief iets niet goed in de instelling, waarbij het gebrek aan vorm van Penders me het meeste zorgen baart. Dat is namelijk iets wat vrij zeldzaam is, of is hij toch nog niet helemaal fit?

Wat jonas betreft, de eeuwige 6 zullen we maar zeggen.... ik wordt niet vrolijk van die jongen. Maarja..... als het alternatief cairo is...

Leo probeerde `t wel in ieder geval, dus wie weet.....

Maar dat we het woensdag zwaar krijgen verwacht ik wel en ik zie al horrorbeelden voor wat zondag betreft..... want dit feyenerd is echt stukken beter dan het feyenerd van vorig jaar.

Maar het is en blijft nac, voor hetzelfde geld is het na woensdag weer allemaal anders..... daar hoop ik dan maar op....

naceric

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 9:48u

De graaf eruit probleem opgelost.

Met de Graaf in de basis loopt nac op langere termijn altijd minder. Kijk de statistieken maar na. De Graaf is geen teamspeler. af en toe een leuke actie maar met een randement van vrijwel 0. Tuurlijk het hij heeft wel eens gescoord maar dat iedere prof gedaan. Die gast haalt het balans van het elftal weg, omdat hij te weinig of te laat mee verdedigd en teveel voor eigen succes gaat in zijn acties.

De graaf moet ook kolka aan sturen. Dus moet je kolka nu niet afzeiken maar de graaf die erachter staat. Daar gaat het verkeerd

Al Pacino

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 10:20u

Triest zoals NAC de laatste weken speelt. Dat je van Ajax verliest, o.k. dat kan gebeuren, maar ook van Roda verliezn is onbegrijpelijk. Dit NAC heeft toch voldoende kwaliteit in huis om van deze ploeg te moeten winnen. Wel is het belangrijk dat Robert Maaskant niet de fout gaat maken om Patrick Zwaanswijk te vervangen, terwijl deze niet geblesseerd is. ONBEGRIJPELIJK ! Ongetwijfeld zal hij tegen Ajax hebben gefaald, maar welke speler niet?
Houd het centrale a.u.b. in tact, stel i.p.v. Féher Loran op de rechtsachter plaats op en begin met Leonardo. Veel supporters lopen voorts zo met Amoah weg, maar ik zet toch wel wat vraagtekens bij het functioneren van deze speler. Ten eerste scoort hij als spits te weinig en voorts is hij veel te vaak geblesseerd. Als NAC de kans heeft om deze speler in de winterstop te slijten, dan zou ik willen zeggen: doen, zeker als je er nog iets voor zou kunnen krijgen. Maar ik vrees dat er maar heel weinig clubs zullen zijn die hem nog willen aantrekken.
Ik hoop dat NAC de komende drie wedstrijden weet te winnen, want ik heb geen trek in (veel) onrust binnen de club.     

hannibal

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 13:01u

nav de vele reddingen van JtR meldde de pratende paspop vol trots dat dit symptomatisch is voor de `open speelwijze` van ons NAC.
dezelfde nlp curses gehad als tejo : stont is wel lekker, je moet het alleen willen proeven!
de spelers kunnen niet beter, maar een matte instelling ligt aan hen EN aan de trainer. overigens kun je een trainer weer niet verwijten met een bejaardensoos zonder noemenswaardig talent op stap te moeten. maar om dan PZ er uit te laten en die TL in het midden te zetten met CF op rechts...tsja, dan snap je het wel....
Leo `halen` en JK laten staan - of AL in en uitpot.... ook dat getuigd van inzicht. we gaan nog veel meer buikpijn van het vertoonde spel krijgen dit jaar benkbangveur!

San0201

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 13:02u

Het zag er de laatste twee wedstrijden verre van goed uit, maar kom op zeg.
We hebben nu twee wedstrijden verloren, het is niet het einde van de wereld.

Verder vind ik het zonde dat er zoveel op Kolka afgegeven word.
Hij gaat inderdaad zijn man bijna nooit voorbij, maar als je goed opgelet hebt heb je misschien wel gemerkt dat hij altijd met links voorzet!!

Hij moet dus wel naar binnen draaien om een voorzet te geven, en die komen 9 van de 10 keer netjes bij de tweede paal indraaien. Dat we geen lange spits hebben die zijn hoofd er tegen zet is weer een ander verhaal.

bertjeB

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 15:52u

Denk dat er inderdaad iets rommelt. De inzet en mentaliteit die ten toon wordt gespreid doet denken aan die van een club waarbij de trainer zijn geloofwaardigheid aan het verliezen is in de kleedkamer. Kan me er iets bij voorstellen want door het slachtofferen van PZ zit je aan de hierarchie en door het juist laten staan van Luhrling en Feher toon je aan geen ballen te hebben en op dat moment wel te kiezen voor "reputatie" terwijl ze geen pepernoot raken. Wat bij de jongere spelers tot onrust zal zorgen want als er zelfs in deze tijden geen kansen zijn......


Jannie F7

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 16:32u

Hier geen emotie reactie, maar gewoon op maandagmiddag. De fouten van RM stapelen zich op, in plaats van zijn vriendje Penders is goed de waarheid te vertellen, is Zwaanswijk de gebeten hond. Logisch was geweest Loran als back te laten starten, maar nee, het akkefietje tussen Patrick en RM in Polen moet nu worden bestraft door deze "beperkt houdbare" trainer. Het RM effect is allang voorbij en ik vrees dat deze trainer onze selectie niet meer aan het ballen krijgt. Ook zijn commentaar met dooddoeners als, hier kan je verliezen, daar mag je verliezen, we staan gewoon 8e, is bullshit! De waarheid is dat er nog weinig spelers zijn die willen werken voor deze trainer en dat is een trieste zaak waarbij hijzelf zijn conclusie zou moeten trekken!!

hannibal

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 17:46u

weet niets van akkevietje in warszawa maar hou me altijd aanbevolen voor smeuig verhaal.
of zulke zaken meespelen weet ik niet maar feit blijft dat deze se;lectie onder maaskant alleen maar een aanloop piekje had, vervolgens geen knikker raakte tot we per ongeluk de playoff in `moesten` en toen was er wel animo. de 1e europese potjes was er over beleving niet te klagen maar in de competitie was t tot nu toe weinig bijzonders met als dieptepunt de laatste 2 wedstrijden.
nogmaals, de spelers kunnen niet beter, de selectie is zwakjes en loopt niet over van talent - typisch NAC dus en dus niet erg - maar er moet wel op geklapt worden gottnondeju. als ze dat zelf niet begrijpen (en er zijn er zat bij die net hun veters kunnen strikken) is ook niet erg, dan moet de motivationskuenstler rm het maar uitleggen. en daar schort het dus aan. ook zijn vriendje(?) RP heeft al regelmatig in de pers en tegen fans uitlatingen gedaan waaruit je mag afleiden dat de spelers zelf wel bepalen wat er gebeurd.....
maar geen nood, de selectie is compleet en in balance, NAC is stikgezond dus alles komt goed .....! toch

Chielvp

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 18:14u

De reactie van Naceric sluit volkomen aan bij wat ik velen al 2 jaar hoor roepen.
De Graaf is de handrem op het elftal zeer ongecontroleerd en vrijwel altijd hapt hij te vroeg of te laat maar zelden op tijd.
En inderdaad heb er de staistieken eens op na gekeken met De Graaf hebben we indeerdaad niet te veel punten gepakt.
En dat er iets rommelt daar ben ik ook zeker van, schrijf de ruzie tussen Penders en Leonardo er maar bij.
Penders is gewoon OP, jammer maar het is zo, Zwaanswijk daarentegen slachtofferen dat getuigt van weinig kennis van zaken.
Ik houd mijn hart vast tegen de Stillems want verliezen van die kruiken dat kan ik er echt niet meer bij hebben. (en dan de zondag tegen Dordt Noord)
Daarnaast als het zo moet dan moeten we die beker maar vergeten en vol voor de competitie gaan want daar gaat het tenslote om.
Opstelling voor woensdag en zondag, ik zou het wel weten?
Doel:Ten Rouwelaar, achter: Loran, Zwaanswijk, Kwakman, Snoyl
midden: Schilder, Gilissen, Gorter. voor: Kolka, Amoah, Leonardo.
Denk dat Maaskant dit toch ook kan bedenken waarvoor haalt hij anders Snoyl,Leonardo en Schilder?

Voetbalfan

Geplaatst: maandag 21 september 2009 om 22:19u

Alleen van aartsvijhand nummer 1 nerds en 2 kruiken winnen en Breda + omgv is blij voor de rest van 2009.     

De wezel

Geplaatst: dinsdag 22 september 2009 om 9:54u

Helemaal mee eens..... maar ik heb er jammer genoeg niet zo veel vertrouwen in en bereid me alvast op het ergste voort....

naceric

Geplaatst: dinsdag 22 september 2009 om 13:04u

Ja Chiel en dan maken ze hem nog aanvoerder ook toen Penders geblesseerd was. het hele seizoon geblesseerd en dan wordt ie bijafweigheid van Penders nog aanvoerder ook.


Natuurlijk krijg je dan frictie binnen een groep. Zeker als je zie dat die pipo ook nog eens onder de maat presteert. De graaf is geen team speler. Misschieneen goeie gast en lust ie een biertje. Maar ongeschikt voor in de basis van Nac.

Hij geeft altijd te laat rugedekking alktijd te laat mee. Hij jheeft af en toe een mooie actie. Maar wat heb je er aan als je daarna op het middenveld langs 3 kanten wordt overlopen.

weg ermee met de graaf. Zet valles Prat erin of snoyl[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven