homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2009
"NAC wil verder met Kramer"


NAC heeft te kennen gegeven verder te willen met Michiel Kramer.

Dat verklaarde althans zaakwaarnemer hakim slimani tegenover bn/destem. Earnest Stewart zou dit mondeling hebben bevestigd tegenover Kramer, die momenteel topscorer is bij Jong NAC.

Het zal in ieder geval de gezelligheid rond de wedstrijden van Jong NAC ten goede komen; met de immer aanwezige pa Kramer kunde namelijk een goei pilske pakken!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Michiel Kramer


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

CellieNAC

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 10:28u

Hij moet zichzelf wel meer gaan bewijzen bij de kansen die hij krijgt, want je kunt niet zeggen dat hij die nog niet gehad heeft in NAC 1.

Maar van mij mag lange jan nog een jaartje hard zijn best doen om door te breken!

bertjeB

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 11:32u

Ben nog niet echt onder de indruk van Kramer maar dat komt wellicht ook door zijn motoriek en zijn niet al te succesvolle invalbeurten. Hij komt een beetje over als een jonge giraffe die voor het eerst de wei in mag. Ik zeg lekker verlengen en kijken hoe hij zich verder gaat ontwikkelen. Niet meteen afserveren in het kader van de bezuinigingen

evil ash

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 11:42u

Kan er geen weloverwogen oordeel over geven. Maar ik weet wel dat als hij voorin geposteerd staat, je niet ook Penders ernaast moet zetten en dan nog de ballen hoog over de flank erlangs knallen.....

Geelzucht

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 11:53u

Wat er nog niet is, kan nog komen. Voorlopig ben ik niet een centimeter onder de indruk. Sloom, log en technisch helemaal niets. Maar ja, als hij in een seizoen er 15 inschopt hoor je mij ook niet meer.

redlis

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 12:08u

Nou weet niet of jullie hem vaak zien voetballen. Hij is zeker niet sloom, kan in ieder geval een bal vasthouden voorin, kopsterk en hij is nog jong.

Smurref

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 12:15u

Bij Jong NAC pikt hij toch regelmatig zijn goaltje mee.
Ik vind hem echt precies een zelfde soort speler als Crouch, nu die omhalen nog

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 12:21u

Vooralsnog niet echt lovend over zijn prestaties in het eerste, maar dat zal wellicht voornamelijk komen door de fase van de wedstrijd waarin hij in mag vallen, of aan de speelwijze op dat moment.

Kopsterk is hij wat mij betreft niet, hij is lang en de bal valt wel eens op z`n hoofd, maar op een bal geplaatst ergens wegleggen heb ik hem nog niet kunnen betrappen...Koppen is heel wat meer dan de bal tegen je hoofd krijgen...

anyway, mocht het een `grote` worden () dan hebben we m tenminste in huis!

Al Pacino

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 12:37u

Ik zie het niet in hem zitten. Tijdens de invalbeurten in de hoofdmacht heeft hij veel te weinig gebracht, maar ik gun hem nog wel één jaar het voordeel van de twijfel.     

Dlanor

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 12:44u

Hij komt er nog wel.
Weliswaar nog niet echt iets laten zien in de invalbeurten die hij gekregen heeft in de hoofdmacht.. maar dat ligt denk ik ook aan de speelstijl op dat moment (meestal soort "paniek" bal naar voren + minder aansluiting)

als je dan gewoon rustig de bal kan vasthouden + rustig kan opbouwen komt hij er wel! Zeker als er nog mensen om hem heen zijn waar hij aan kan afspelen of gezamenlijk een actie kan opzetten.

HIJ KOMT ER WEL!!

Swiffer

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 13:00u

Wat een negatieve berichten? Snap het niet die jongen is een paar keer in gevallen, enkel wanneer het hele team totaal niet draaide). Ik kan mijn mening daarop niet baseren, behalve dat je ziet dat het een echte spits is die ook een bal kan vasthouden.

Hij moet nog erg veel leren maar ik denk dat deze jongen er best kan komen. Ik hoop een beetje op dezelfde ontwikkeling als huntelaar, die scoorde in het begin ook niet, maar als een spits gevoel voor de goal heeft dan scoort hij altijd. Een verhuur aan een eerste divisionist zou zijn doorbraak kunnen betekenen, maar dan moet hij wel iedere week spelen.

Marsan

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 14:17u

Inderdaad hij moet eerst maar eenst wat laten zien tot nu is hij als hij een invals beurt krijg met een ding wel erg goed.
Met zijn hand opsteken omdat hij de bal wil.
Ik had begrepen dat hij de bijnaam GOOFY had gekregen en vind dat best wel toepasselijk hij loopt wel het zelfde in ieder geval.

Nick dun Irste

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 15:54u

was bij de eerste wedstrijd van Kramer tegen Beek Vooruit al onder de indruk. echte spits, doelgericht. als je alleen naar de invalbeurten kijkt, zie je toch te weinig. nog een jaartje laten rijpen, maar dan moet hij er toch echt staan. succes en zet hem op!

bertjeB

Geplaatst: woensdag 1 april 2009 om 18:34u

Moest ff denken dat hoe iemand beweegt op het veld wel heel erg bepalend is voor hoe ik tegen hem aankijk. Hofstede bijvoorbeeld zag er, vond ik, meteen goed uit. Manier van lopen, passen.... heel raar maar dan denk ik meteen "die komt er wel" Lekker oppervlakkig maar ik zie hierboven dat ik niet de enige ben


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven