homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 februari 2009
litmanen wil Kolkka naar finland halen, maar Joonas wil hier blijven


Het contract van de blessure-immune Joonas Kolkka loopt deze zomer af en de 34-jarige fin mikt op een contractverlenging. Tegenover de redactie van De Klok zei hij het volgende hierover: ’Ik heb een eerste gesprek gehad met de clubleiding. Ik heb het gevoel dat ik gewaardeerd wordt en zelf voel ik me hier ook prettig. Dan ligt het dus voor de hand dat je elkaar wel vindt. Het eerste gesprek verliep prima en het is nu aan mijn zaakwaarnemer om er verder uit te komen met NAC. Eerlijk gezegd verwacht ik daarin geen problemen. Ik wil in elk geval nog een paar jaar voetballen en als dat bij NAC is, prima. Moeten we gewoon van jaar tot jaar bekijken, denk ik. Het liefst sluit ik mijn loopbaan af op het hoogste niveau, dat wel’

jari litmanen ziet Joonas graag naar zijn team fc lahti vertrekken, maar daar heeft laatstgenoemde voorlopig geen zin in. ’FC Lahti? Haha, Jari zegt wel eens 'kom gewoon nog een paar jaar bij ons spelen, Joonas', maar eerlijk gezegd speel ik liever nog een paar jaar hier.’

Das praot Joonas!


Bron : De Rat, De Klok, VP


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Joonas Kolkka


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mermans

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 14:43u

Top voetballer, mooi om te zien dat hij geirriteerd raakt wanneer iets niet lukt. behouden und schnell!

Bierglas

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:03u

idd, Kolka is een NACCER!

XXL

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:05u

Joonas is de Geert Brusselers van deze tijd, of je bent een Kolkka fan, of ziet hem liever elders ballen.

danny b

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:11u

Dat geldt eigenlijk voor iedere buitenspeler die bij NAC onder contract stond of staat. In het geval van Joonas; zijn manier van spelen kan je niet aanstaan, maar hij is een voorbeeldprof, nooit zeuren, nooit geblesseerd. Kunnen een hoop spelers een voorbeeld aan nemen.. collegaflankspeler Cairo bijvoorbeeld..

Prima dat hij blijft, de slijt zit er bij hem nog lang niet op. Joonas

Al Pacino

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:11u

In een paar dagen drie wedstrijden spelen en dit prima doen: WAT EEN KANJER! Zoals met alle Scandinaviërs is ook hij uit het goede hout gesneden. Leg hem snel vast. Ik ben er van overtuigd dat hij nog beter tot zijn recht komt als hij meer goede spelers om zich heen heeft. Ik verlang dus naar een team met o.a. Kolkka, Lurling, Boukhari, Amoah, Reuser en Gorter. Wanner is het zo ver?     

Don Leon

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:16u

Hup Kolkka!

Vakkie G

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:27u

LITMAANNUUUHH whooohoooo

strik erom, en laten gaan.....desnoods een zak geld meegeven

Chielvp

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:30u

Helemaal mee eens, Kolka gaat altijd voorop in de strijd en zal nooit verzaken, gewoon een nieuw contract aanbieden want mentaliteit moet je met een loep gaan zoeken tegenwoordig.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:33u

Zelf ben ik geen fan van Kolkka. Ik vind het nogal saai en risicoloos wat hij laat zien. Dat heet dan "opdracht van de trainer" of "spelen in dienst van het team", maar ik heb toch altijd het idee dat er zeker een handvol momenten is waar hij juist niet in dienst van het team speelt, en zich teveel verstopt.

Ik was dan ook geen fan van Brusselers, maar kon hem wel heel erg waarderen vanwege zijn harde werken. Bij Kolkka zie ik dat toch wat minder, en, ja, dat zal ik dan wel verkeerd zien. Ik ben voornamelijk benieuwd naar een team met Lurling en Boukhari en verwacht dat Kolkka dan gewoon op de bank belandt.

Hoewel dat natuurlijk van de tegenstander afhangt - ik kan me voorstellen dat je tegen de ene tegenstander een speler nodig hebt die van alles probeert en waarbij het dan niet erg is dat hij zijn koppie laat hangen als het mislukt en niet direct probeert de bal terug te veroveren (Idabdelhay, Boukhari afgelopen zaterdag). Bij een andere tegenstander heb je meer aan een speler die zich altijd op de eigen helft laat hangen, maar nooit opgeeft (Kolkka).

Smurref

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:35u

Voorop in de strijd?
Dat valt wel mee, maar Jonas zal nooit een onvoldoende scoren, zeer degelijke factor in het team, en ook belangrijk, nooit geblesseerd!

Ata

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:49u

Geen fan van hem, had Brusselers een stuk hoger staan (mooie vergelijking trouwens). Desondanks speelt hij de laatste tijd heel behoorlijk. Dat er niets is aan te merken op zijn karakter, mag duidelijk zijn.

hannibal

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 15:57u

grijze muis, nooit een 8, nooit een 5. doet altijd zijn best en zelden iets doms maar heeft de kreet `risicoloos` zowat zelf uitgevonden.prima speler om erbij te hebben, als hij niet te veel kost en als het op year to year basis kan want je moet er niet aan denken dat je er nog 1 bij krijgt die voor langere tijd bijtekend en vervolgens geblesseerd raakt.... zou hij ook gemalen lava en elandenmelk in zijn fitheids dieet hebben?!

GiaLLo-NeRo

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 16:13u

Goede speler voor NAC, hoop dat hij eruit komt de clubleiding. Kolkka is, zoals hannibal aangeeft, een grijze muis, maar altijd goed voor inzet en flink aantal assists per seizoen.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 16:28u

Rap bijtekenen astemblaft , nu nog mensen die `m onderschatten , niet te geloven ........
Modelprof met bijna elke wedstrijd voor mij een 8 als rapportcijfer !
Gelukkig denken de verantwoordelijken binnen de club er ook zo over.

bartjuh

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 16:44u

meest ondergewaardeerde naccer! zoals ook nu weer te lezen voor mij is het een kanjer,met een grote waarde voor dit nac!!!!

moho

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 16:48u

Kolka is als Johan Vogel bij PSV, je mist hem las ie niet meedoet. Johan Vogel viel ook nooit op, maar als ie niet mee deed was dat behoorlijk voelbaar.....Kolka balvast, geen risico, zekerheid voor alles, en alrijd fit , modelprof (net als feher !)

Off the topic: 2 spelers die interessant kunnen zijn voor NAC: De return van Molhoek (zat op de bank afgelopen weekend), een speler waar een heel team zich aan kan optrekken. De "Steven Gerard" op NAC niveau. Everton van Heracles, (ook bankzitter tegen Groningen), altijd een neusje voor de goal en lastig te bespelen (loert al la romario op elk kansje)

Gr. Josip

De Wortel

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 16:58u

Mooi vergelijk met Geertje Brusselers inderdaad, XXL. Was ook zo`n `love him or hate him` voetballer.

Kolkka krijgt bij mij het voordeel van de twijfel.
Nooit zeuren, altijd fit, keurig meeverdedigen en eigenlijk altijd een (ruim) voldoende alstie mee balt. Jammer, dat het geen `klassieke` buitenspeler is, maar wie is dat tegenwoordig nog wel

Alleen al voor de breedte van de selectie is het een ideale speler. Kan me namelijk niet indenken, dat hij de concurrentiestrijd met Lurling en Boukhari winnend gaat afsluiten...

NACHouten

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 17:20u

Tja Kolkka, ik moet zeggen dat ik nogal eens op hem sta te schelden omdat hij niet de diepgang toont die hij moet tonen als buitenspeler ,of omdat hij weer eens risicoloos een balletje breed of achteruit geeft.

En toch zou ik het om een of andere reden jammer vinden als hij zou vertrekken. Hij is nooit geblesseerd en je kunt altijd op zijn aanwezigheid rekenen.

Misschien missen we hem inderdaad pas als hij er niet meer is, dat zla de tijd moeten uitwijzen. Vooralsnog denk ik dat hij, mits iedereen fit is, op de bank komt te zitten......

Elmo

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 17:46u

Kwas in het begin ook niet echt een fan van Kolkka, totdat ik eens goed ging opletten en erachter kwam dat hij werkelijk de enige NACcer is die een goede hoge voorzet kan geven. Lurling draait altijd naar binnen toe voor eigen succes en verder hebben we geen echte buitenspelers die een goede voorzet kunnen geven! Ondanks dat ie niet altijd opvalt mag ie wat mij betreft blijven!

alleballenopWannie

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 19:17u

Ik verbaas me vaak en enorm (ook enorm vaak) over de gebrekkige kijk op voetbal. Ik lees meningen over NAC spelers.....alsof Ray Charles heeft zitten analyseren.
Mijn bescheiden mening:
1. Idabdelhay is een toppertje in wording. Nogmaals hij lijkt in alles op Kluivert, is technisch heel goed maar moet deze techniek omzetten in functionele wedstrijdtechniek. Dus in een hoger tempo. Ook maakt hij nog te vaak keuzes die horen bij een lager (lees: jong NAC) niveau. Ik zou Fouad voor 5 jaar vastleggen. Deze jongen wordt net als van Wolfswinkel een toekomstig speler van minimaal de top 3.
2. Mensen die Loran erg goed vonden tegen Roda snappen er werkelijk niets van. Hij was redelijk, maar maakte 8 van de 10x de verkeerde keuze. Zelfs toen NAC 10 minuten voor tijd met 1-0 voor stond ging hij met een vrije trap mee naar voren, terwijl dit niet was afgesproken (Karelse liet dit ook duidelijk merken..) Maar ja als je niet echt veel voetbalgogme bezit dan denk je:"..hee ik heb al 4x een bal de goede richting op geschoten, en al 3x hebben ze tegen mijn kop aan geschoten.. het gaat lekker vandaag!..". Als je nu nog niet weet dat Hadouir altijd nar zijn rechter been kapt moet je vooral niet in zijn schijntrap trappen met zijn linker.. Tsjonge jonge Loran, Loran.
3. Gorter was erg goed. Ook die moeten we vastleggen. Geen vleugelverdediger zoals ik ook al las op deze site. Man,man, heb je hem tegen Hveen zien spelen. Verkeerde kant dekken, te laat knijpen en teveel balverlies. Gorter is uitstekend als linker hangende middenvelder. Soort Michel Valke, Godee en Peeper. Vastleggen die gozert.
4. van Egmond is de allerslechtste scheids die er is. Marchanderende frikadel.
5. Veenstra kan niks, niet eens lopen
6. Boukhari is van groot belang voor NAC
7. Kollka altijd op zeker., En dus ook op zeker een 6 of 7.
8. Kwakman de slechtste van het veld. Deze jongen moet beseffen dat hij eerst duels moet winnen om een wedstrijd te winnen. Ben overigens wel overtuigd van zijn kwaliteiten. Moet een linie zakken en daar 4 a 5 wedstrijden spelen. Is de opvolger van 1 vd 2 centrale verdedigers.

Hup NAC!
Zaterdag wat goed te maken lijkt me.
Druk zetten op centrale duo van ADO en hopen dat Meric niet meedoet, die is lastig te bespelen voor de NAC defensie.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 19:26u

@alleballen...

nuchtere analyse...

maar uhm, meric? zat die al niet ergens aan de bosporus?

De Wortel

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 19:34u

Inderdaad, Mieske: die meric is toch echt verkast naar t welbekende Gençlerbirliği.
Poehpoeh: toch maar goed dat jij en ik wel een enorme voetbalkennis hebben...
Kan me wel aardig in abow`s analyse vinden. Zie alleen de rising-star van Fuji steeds minder fel branden en vind Loran een nuttige selectiespeler (allemaal for what it`s worth: t blijft de analyse van een oranje stevie wonder-cloon...)

hannibal

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 19:41u

geweldig he, al die voetbalkenners op zo`n fansite. ben benieuwd wie er nu contra analyses loslaten op ht redelijk doortimmerde verhaal van abow - waar vast bergen mensen een geheel andere kijk op zullen hebben, maar ja, zoals iemand hier altijd heel graag en vaak zegt...je moet het wel willen zien.....

ebroeders

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 20:55u

Ik ben geen Kolka fan

(omdat ik vind dat hij zich kan verschuilen als geen ander. In een goed team valt hij niet op, in een slecht team is hij de beste!)

Met zijn mentaliteit en inzet is hij een voorbeeld voor IEDEREEN

Dus ja een echte NAC-er en van mij magtie ook blijve in goed en slechte tijde

Kolka

alleballenopWannie

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 21:28u

Heren,heren, meric culpa! Ik word een redelijke parate voetbalkeenis toegedicht door menigeen, maar hier zit ik fout. Die kleine dribbelachtige kruising tussen Ronnie Goodlass en Arie Riedijk zit inderdaad aan de Bosporus. Je m`excuse.

alleballenopWannie

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 21:31u

Dan zaltum ok wel nie in de basis starte

-NAC1912-

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 22:55u

Ik ben geen Kolkka fan maar hij is nooit geblesseerd en scoort altijd een voldoende, van mij mag hij zeker nog een jaar blijven

moho

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 22:57u

-->alleballenopwannie
Van Egmond analyse . Wat been enorme bal gehakt, werkelijk nog nooit goed zien fluiten !
Ooit Nac met 0-2 voor bij RKC , gaf die pannekoek 2 strafschoppen en was echt op zoek naar de stip, verschrikkelijk !
"Egmond in Zee" blijft leuk , al blijft " die scheids die moet eruit" door vol stadion mijn favoriet !
Gr. Josip

alleballenopWannie

Geplaatst: maandag 16 februari 2009 om 23:10u

Overigens Moho, was Josip mijn favoriete voetballer bij NAC samen met Addy B. Mijn nickname was eigenlijk Spreco maar die kent vast niemans meer..

inteldave

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 8:07u

@ abow

jij bent dus ook al zo`n ouwe l*l

ik zag Mohorovic ook graag voetballen, evenals z`n collega yugo Budisic

hannibal

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 8:44u

Moho was natuurlijk een van de fraaiste en ooit minst effectieve voetballer die NAC ooit heeft gehad. beste man verstand de kunst te slaapwandelen tijdens de wedstrijd en gedurende de 2 seconden die hij wakker was iets geniaals te doen. als wie die nu zouden hebben zouden we echt 90 minuten lang met z`n allen lopen te schelden en 1x per zoveel wedstrijden m de liefde verklaren....

Hanske N

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 10:27u

Toen destijds bekend werd, dat Kolka naar ons NAC kwam, waren de meningen zeer verdeeld. Ik was destijds positief en ben dat nog steeds. Inderdaad een modelprof. Zorgt goed voor zijn fysiek en is bijna nooit geblesseerd en inderdaad een zekerheidje. Bijna nooit een 8 maar altijd een ruime voldoende. Alhoewel ik die goal bij de lampjes, echt wel een vette 9 wil geven.
Mooi dat ie blijft!

Nestor

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 11:58u

Goeie speuler. De ene keer lukt er wat meer dan de andere keer, maar verzaakt nooit.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 12:06u

Wat ik dan weer `ongelofelijk` vind, is dat er zoveel mensen zo positief zijn over Kolkka. Modelprof omdat hij nooit in de media zeikt of in de kroeg te vinden is, ok. Echter, `nooit geblesseerd`.... Ik heb me dat afgelopen wedstrijd toevallig af staan vragen, bij de overtreding van De Fauw. Waarom Kolkka nooit zo`n vrije trap meekrijgt, of voor een blessurebehandeling van het veld moet. Dat heeft niets met `modelprof zijn` te maken, het komt volgens mij omdat hij risicoloos speelt en zich 90% van de tijd verstopt.

Ik denk ook dat je hem pas mist als hij niet meespeelt, ik denk echter wel dat we meer bourgondisch voetbal zouden zien. Of in elk geval opportunistischer.

Ik ben dus geen fan, zoveel moge duidelijk zijn. Ik vind hem echter ook lang niet zo slecht als bijvoorbeeld een Pinas. Naar mijn mening haalt hij altijd een 5 of 6, met soms een uitschieter naar een 7-. Een 8 kan ik me echter niet herinneren.

Jamais

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 12:44u

Heb me vorig jaar mateloos geïrriteerd aan Joonas. Liep werkelijk waar overal waar je niet moest lopen en had een inbreng dicht tegen het nulpunt aan. Of het hierdoor komt of omdat hij vooruitgang heeft geboekt, laat ik in het midden, maar dit seizoen vind ik hem toch van grote(re) waarde. Waardeer zijn speelstijl van dit moment en hij laat warempel een hoop goede dingen zien…of ik ben milder geworden…

Stel dat we mogen kiezen tussen Joonas en die bodybuilder aan de andere kant dan is de keuze gauw gemaakt...Cairo een contract voor de sportschool en ouwe Joonas nog maar een jaartje erbij.

Maar kunnen we echt niet iets beters c.q. jongers krijgen heren?

bertjeB

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 16:29u

Kolka: balvast, gedegen, betrouwbaar, nooit geblesseerd, niet negatief in het nieuws. Eigenlijk alles wat we in een keeper zoeken

moho

Geplaatst: dinsdag 17 februari 2009 om 18:23u

-->alle ballen op wannie, Spreco is bekend, net als Budi, de snor die de kunst van het verdedigen verstond.

--->Hannibal: de omhaal van Moho, staat nog op het netvlies, helaas in een tijd dat niet elke wedstrijd (in samenvatting) op TV kwam, laat staan live....

Josip mijn held, forever ! Buiten het veld een gozer die oog had voor de jeugd en elke avond na de training met de Tuinzigt schoffies nog een partijtje speelde


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven