homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 november 2008
Van Breukelen: 'Ten Rouwelaar gaat Nederlands elftal halen'


Dat wij ontzettend blij zijn met onze keeper met rooie haren is allang geen geheim meer. Ex-keeper Hans van Breukelen denkt zelfs dat Jelle het Nederlands elftal kan gaan halen, zo valt te lezen op Voetbalzone.

Van Breukelen: " Ik voorspel dat Jelle ten Rouwelaar het Nederlands Elftal gaat halen. Het is ook een vrij complete keeper die moeite had met de druk en zich hierdoor niet kon manifesteren. Hij is nu gaat nu richting de dertig en is uitgegroeid tot de eerste keeper van NAC. Jelle heeft zijn rust gevonden en kan op latere leeftijd nog de stap omhoog maken, zoals Patrick Lodewijks en Henk Timmer dat ook hebben gedaan. "


Bron : De Rat, voetbalzone


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Jelle ten Rouwelaar


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

de broer van john f.

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 10:48u

Jelle, ook al zou het niet gebeuren: dit is een dik compliment en felicitaties waard. En verdiend ook! Ga zo door Jelle!

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 10:59u

Er zijn niet zo gek veel Nederlandse keepers meer. Henk Timmer is de 80 inmiddels gepasseerd. Van der Sar is al 120. Die gozer van Ajakkes is iedere keer geblesseerd. Cor Varkenvisser vind ik wel goed, maar die pakt nog wel eens naast een balletje en is trouwens ook geblesseerd. Wapenaar is 45. Babos is een waanzinnig goede keeper, gisteren tegen Sparta was ie weer de beste van het veld, maar ja, Nijmegen is buitenland.
Iedereen had het nogal hoog op met dat keepertje van Grunn, maar zo indrukwekkend vond ik hem niet. Hij moet heel veel ballen in tweede instantie pakken. Toen NAC (lees: Rob «Peeters» Penders) daar in de laatste minuten eens op anticipeerde was het meteen een doelpunt.
Blijven over: Bosker en Rouw.
Rouw zal, zoals ik al eerder zei, nog wel de overstap maken naar een grote club. Hij is lelijk genoeg voor Bayern, maar met zijn stijl van keepen zou hij ook naar een Engelse club kunnen.
Als ik TM was, dan zou ik Rouw goed vastleggen!

hannibal

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 11:20u

lijkt me wat overdreven - ik vind het vooralsnog een prima keeper voor een club als NAC - op hoge ballen en met de voeten/trappend vind ik hem nog steeds niet overtuigend genoeg voor de top - wel voor NAC!!
desalniettemin : voor langere tijd vastleggen die gosert. Ik denk dat jochies als vorm en vermeer eerder bij eentopclub vast onderde lat komen maar wie weet kan hij straks eenleuke stap naar eenbuitenlandse club maken en dan kanNAC er nog wat aan verdienen - ik weet t een raar concept want je gaat tegenwoordig schijnbaar niet praten met spelers als ze zeggen dat ze je club als een opstap zien of je gaat pas ppraten als ze in hun laatste jaar zitten - altijd handig als ze t goed doen - , maar misschien toch maar eens proberenb JtR wel voor langere tijd vast te leggen (5 jaar of zo)

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 11:21u

Al eerder heb ik vurige pleidooien gehouden over het zelf opleiden van keepers. Vooral in deze tijd zou je dat fortuinen opleveren. Maar ja, ons management doet er weer niet veel aan.
Met Rouw hebben we een lot uit de loterij gekregen. Hij past goed in het team (ondanks zijn jonge leeftijd ), steekt er kwalitatief ook niet bovenuit.
Maar achter hem staat niets meer. Ja, een keeper die nog ouder is.
We hadden nog een poosje een talentvolle jonge keeper, maar die had losse handjes...
Voor de rest zijn er wel keepers doorgekomen uit de jeugdopleiding (welke ), maar die spelen nu in de Zjuupliek.
Ik vind dat Karelse zich dat wel mag aantrekken. En waar is die Van Zwam eigenlijk gebleven?

Jeppo

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 11:31u

HH,

Zo`n hele grote fout van de Groningse keeper vond ik het niet. Op tv was heel duidelijk te zien dat hij anticipeerde op de plotseling opduikende Amoah, die de bal, ook tot eigen verbazing, totaal niet raakte. Als hij hem wel had geraakt had die keeper er wel goed bij gezeten en een wereld redding gemaakt. Nu was ie de schlemiel omdat hij compleet verrast werd dat ie de bal zo makkelijk in zijn armen kreeg en te laat zijn armen sloot. Maar toegegeven: hij liet meerdere ballen los, waarbij hij geen excuus had.

On topic, ik denk dat het NE te hoog gegrepen is voor Jelle, ik schat o.a. Velthuizen een stukkie hoger in, maar wellicht als 2e of 3e keeper in de toekomst in de rol die nu Timmer heeft. Wie weet.

Off topic, Kwakman dagelijks 100 ballen met rechts laten schieten, goeie middenvelder met een zwak rechter been. Bij iedere bal die hij wil passen naar rechts moet hij doordraaien om hem voor links te krijgen waarbij hij regelmatig (vaak) achter de opkomende man speelt. En dan had hij mischien die bal er zaterdag wel ingeschoten, vol met de wreef. Verder wel een goede speler die, denk ik, nog lang niet aan zijn plafond zit.

Jeppo

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 11:34u

Waar is Harrie eigenlijk? Is ie weer gebanned of is er niets te mekkeren?

Enkhuizer rat

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 11:45u

@Jeppo: Helemaal mee eens wat betreft Kwakman. Had tegen twente in de laatste seconde ook de gelijkmaker op de rechterschoen. Verder niets dan lof voor deze speler die speelt alsof ie al jaren in de eredivisie rondloopt!

hannibal

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 12:07u

@Jeppo - HBD kon zijn kwaak weer eenss niet houden - alhoewwel het schijnt dat de Rataxie hier nog over verdeelt is.
Ik zeg, bij verdeeldheid grootmoedig zien, berispen en terugdraaien.

Feeb

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 13:06u

@ Hugh Hefner: Volgens mij sla je Piet Velthuizen over?

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 13:40u

Die Velthuizen heeft al meer doelpunten tegen dan Timmer! Nee, heeft me tot dusver niet kunnen bekoren.
Maar hij is nog jong en als ie de kans krijgt om zich bij een grote club verder te ontwikkelen...
Een goede keeper geeft leiding aan zijn verdediging. Dat is een kwestie van vertrouwen en ook moet je weten hoe een bepaald verdedigingsblok speelt. Dat moet eigenlijk ingebakken zijn in de traditie van de club. Speel je met een centraal duo voor je (NAC), speel je met drie verdedigers in je eigen strafschopgebied met twee op de flanken (Twente), of juist met drie over de hele breedte, zoals AZ. In dat laatste geval heb je een keeper nodig die actief meedoet en een flink eind kan lopen.
Misschien mag ik het niet zeggen, maar zoals Aerts zich bij de Stillems ontwikkeld heeft, daar heb ik veel respect voor. Zolang is het nog niet geleden dat hij bij de Nurds zelf om een wissel vroeg omdat ie al drie keer geblunderd had. Nu staat ie netjes in de middenmoot met de Stillems.
Maar nogmaals, ik vind dat je keepers zelf moet opleiden. Verdedigers moeten blindelings kunnen vertrouwen op hun keeper, of nou de eerste of de tweede in het doel staat.
Ik geloof dat het Elshot was die zaterdag zo`n akelig balletje terugtikte op Rouw. Rouw staat, zoals gebruikelijk, naast zijn goal, maar Elshot tikt hem richting de tweede paal. Rouw in paniek, vak F een hartverzakking. Dat soort dingen mogen niet voorkomen. Het moet echt ingebakken zijn. Fout van Rouw en Elshot. Rouw moet roepen naar zijn verdediger, zodat die weet waar hij staat.
Als je je keepers allemaal op dezelfde manier opleidt, voorkom je dit soort dingen.

Hanske N

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 13:40u

Leuk hoor een dergelijk compliment, maar niet meer dan dat. Michel Vorm van Utreg heeft het meer in zich. Een echt talent! En Piet Velthuizen inderdaad ook. Jelle is een goeie voor ons NAC. Eerst maar eens wat constanter worden, en ook in het communiceren met de achterhoede.
Komt goed, maar Nederlands elftal. Mwooaoh....denk het niet.

Nacster

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 15:13u

Dit is toch gewoon een Supercompliment!!! En of het er van gaat komen dat zien we later wel weer maar dat zo`n Topkeeper als van Breukelen dat zegt dat is toch geweldig want............. hij heeft het wel mooi over ONZE keeper.
En wat Hugh zegt klopt het zweet brak me uit bij die "terugspeelbal" van Elschot, tjonge jonge, dat was zeker om de spanning er in te houden. Moet trouwens ook zeggen dat ik Kolka ook niet zo`n goede wedstrijd vond spelen, hij was nog al eens te laat hoor.

Maar vooruit niet zeuren!!! We hebben gewonnen en eerlijk gezegd vind ik het wel verdiend ook. Penders heeft ons mooi gered van dat ene puntje!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 18:13u

Ach ja ..... , van een redelijke keeper die het van instelling en fanatisme moest hebben in zijn tijd is het een mooi compliment , toch een autoriteit op keepers gebied.......
Mooiste voorbeeld van zijn prachtige instelling was nog wel de zelf veroorzaakte pingel die hij met arrogantie en gogme zelf weer tegen hield van Belanov in Munchen`s Olympia stadion in `88 , u weet wel , ik heb het over het door `onze` Rijvers opgezette Oranje wat prachtig door Michels door het toernooi gemanaged werd richting de enige kampioenbeker die Nederland rijk is.
Zou het stukje geschreven zijn voor de wedstrijd NAC-Twente .....? , iedereen maakt een fout zo nu en dan , tegen flutrecht heeft ie een punt gepakt voor NAC , zo is het ook weer !

MH te Breda

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 22:01u

the pro knows

MH te Breda

Geplaatst: maandag 3 november 2008 om 22:01u

the pro knows


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven