homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 oktober 2008
Amoah in de belangstelling van Engelse clubs


Als je als club en spelers goed presteert en bovenaan de ranglijst staat, dan kan het niet anders dan dat je in de gaten wordt gehouden door alles en iedereen. De schitterende prestaties van NAC en Amoah is dan ook voor een aantal Engelse clubs de aanleiding geweest om naar de diensten van de Ghanees te informeren.

Op verschillende sites is te lezen dat Amoah in de belangstelling staat van twee clubs uit de Premiership. Welke? Niet de minste zoude zeggen, namelijk Everton en Middlesborough. Die info komt trouwens van het altijd betrouwbare Skysports.

Hoe kijkt Amoah er zelf tegenaan? " Het enige wat ik tot nu toe van mijn zaakwaarnemer heb gehoord is dat er twee clubs naar mij hebben geďnformeerd, maar die moeten wel akkoord gaan met de voorwaarden van NAC " . Een vertrek naar Engeland ziet hij zelf wel zitten, " Welke speler wil er niet in de Premier League spelen? Ik denk dat iedere topspeler graag naar Engeland gaat " .

We gunnen Amoah natuurlijk zo'n droomtransfer.....................maar dan wel NA dit seizoen eej. Trouwens, op veler verzoek (de Ratdaxie wordt helemaal platgemaild en komt niet meer aan werken toe ) nog maar eens de aanleiding van de belangstelling voor Amoah.


Bron : Skysports, De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Mathew Amoah


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Rogo

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:26u

Toch opvallen dan, dit citaat van 2 dagen terug±

" Als jongetje had ik het altijd over Arsenal. Maar clubs als Everton of Middlesborough zijn ook prachtig hoor. "

Zou dat hun nieuwsbron zij of wist Amoal het al eerder?

danny b

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:30u

Zou goed kunnen Rogo, heb zelf de naam van een andere vergelijkbare club als middlesborough en everton rond horen zingen..

Ik hoop gewoon dat hij het seizoen afmaakt hier. De afkoopsom zal geen vetpot voor NAC zijn en het is gewoon ontzettend schraal om midden in het seizoen je goudhaantje te moeten vervangen.

Ben alleen bang dat dit niet gaat lukken..

Ivos

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:32u

Is Amoah na dit seizoen transfervrij? Dan zou ik in de winterstop cashen... Is kut, maar liever een aantal miljoen dan eind vh seizoen gratis de Laan uit...

En ik zie dat we bovenaan staan joh!

danny b

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:34u

Neen Ivos, tm zomer 2010 staat ie onder contract.

rimaris

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:41u

Everton is na NAC wel de mooiste club ter wereld

Zjost

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:48u

Laten we onszelf geen illusies maken. NAC kan niet tippen aan Engelse clubs als het gaat om begroting en salarissen. Ook niet als het gaat om schulden trouwens. Nee, NAC zou er goed aan doen om rond te neuzen naar een waardige vervanger van Matthew. En dan heb ik het dus niet over Tamerus, Demouge of Kramer. Met die jongens kunnen we niet bovenin meedraaien. Misschien dat er met de kopende club iets te regelen valt?

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 18:53u

Amoah heeft ook weer een TM clausule en kan gewoon vertrekken in de winterstop. En deze transfer brengt wederom een fooitje op daar Amoah zelf en zijn vorige duitse club meedelen in de opbrengst! Dus laten we niet praten over cashen maar Amoah in elk geval dit seizoen aan zijn contractje houden!!

Petterick

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 19:22u

Lalalalaaaa Mathew Amoah

dilla

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 21:10u

Een goede vervanger voor Amoah ,is Jack Tuyp van Volendam, jonge speler met toekomst , heeft een neusje voor de goal , weet waar je moet zijn als een bal voor komt!!!!!!!!!!!!!
Het zou een goede keuze kunnen zijn met spelers als , Lurling , Reuser,Cairo en niet te vergeten Kees Kwakman , deze laatste speler
zou Jack Tuyp kunnen overtuigen wat ervoor mogelijkheden zijn bij NAC , als ook voor hem de "goal"makkelijk gevonden wordt.
Advies : Blijf hem de komende wedstrijden wat nadrukkelijker volgen !!!

PS dat hij bij Groningen niet is geslaagd , komt omdat hij toen net 20 jaar oud was en Groningen en prima spits had !!!

Helter

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 21:27u

Hoe vervelend ik het ook zou vinden. NAC kan zich niet permitteren om niet te cashen. Zou in een klap de rode cijfers zwart kleuren.

De Wortel

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 21:50u

Goh, orakel jannie: als je het allemaal zo goed weet, over wat voor "fooi"-bedrag spreken we dan? (of kon je dat niet lezen in je glazen bol?!?).
Logisch dat er belangstelling komt voor Amoah, hoop dat zowel NAC als de topscorer van Nederland i.i.g. t/m einde seizoen de samenwerking voortzetten. Als Amoah fit blijft, is het ook in zijn voordeel om het seizoen in Breda af te maken.

Zunderland

Geplaatst: woensdag 22 oktober 2008 om 22:26u

Denk zelf dat Boro en Everton dan ook wachten tot de zomer... zijn misschien bang voor Rigters taferelen... goed jeugd EK gespeeld en nu raakt ie geen pepernoot meer...

Maar ja.. engelse clubs kunnen zich veroorloven om miljoenen te misinvesteren..

NACnz

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 6:03u

Ik weet t niet hoor..... CocaCola League of Champions League.... :Z

hannibal

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 8:28u

volgens bestuursgetrouwen heeft MA een clausule mbt max prijs van 1.75M waarvan ca 40 resp 20% naar dortumd resp MA gaat.
als het waar is wat die lieden oa hier geventileerd hebben zou NAC dus ca 700K overhouden. Voor ons gewone mensen geen fooi maar NAC schiet er nix mee op en raakt er zeker niet van uit de rode cijfers - behalve dan het lopend boekjaar.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 9:05u

Volgens andere bestuursgetrouwen bestaat er inderdaad een verdeelsleutel, maar geen keiharde max. tranfersom. Toelichting: De tijd dat NAC-sponsors maar even klakkeloos geld schuifden in ruil voor status en stoeltjes op het "ereterras" is (gelukkig) voorbij. Omdat NAC bij het halen van MA daardoor geen torenhoge transfersom kon betalen, ging Dortmund alleen akkoord in ruil voor het delen in een eventuele doorverkoop. Zonder deze constructie had MA dus nooit bij NAC gespeeld, ons nooit de eerste plek bezorgd en überhaupt nooit één cent opgebracht.

V.w.b. de max. transfersom: die vervalt op het moment dat meerdere clubs tegen elkaar op gaan bieden. Logisch, omdat de meeropbrengst ten goede komt van alle partijen die de verdeelsleutel overeengekomen zijn.

Geen idee hoe de percentages in die verdeelsleutel liggen, er zijn daarover al zoveel suggesties op derat gedaan, dat ik er nu geen enkele meer geloof...

kwek

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 9:40u

Er zou inderdaad een percentage naar dortmund gaan tussen de 20 en 30%.

Maar er zou GEEN gelimiteerde transfersom zijn.

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 9:57u

Naar de Portugees heeft begrepen inderdaad percentage voor zowel de Oosterbuur als MA zelf, maar geen max. Percentage MA zelf zou ter compensatie loonhuis zijn.

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 10:04u

Jannie: wederom gelul, ik zou in jouw geval mijn bronnen beter selecteren, of gewoon niks roepen, dan ga je ook niet telkens op je bek.

W`veen: amen

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 10:37u

@Waddinxveen , hoe kan het nu zo zijn dat alleen jij Mieshoop en ik dit zo zien en uitleggen ? , zo moeilijk is het toch niet zou je denken.......
Ik ben blij dat we spelers als Matthew kunnen halen , eender welke manier , als we maar kunnen beschikken over zulke klasbakken !
Mooiste is in deze dat we er nog iets aan over houden ook , wel of niet veel.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 10:45u

Hopelijk houden we er vooral veel overwinningen en europees voetbal aan over Hoog. Dat is iets waar ik als supporter toch het meeste plezier aan beleef. Het geld is een leuke bijkomstigheid, maar als suporter pluk je daar (helaas) niet direct de vruchten van...

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 10:59u

Laat Demouge maar komen!

Breda4life

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 11:15u

Ik hoop dat Amoah in ieder geval tot het einde van dit seizoen bij NAC speelt en datie daarna voor een mooi bedrag naar een mooie club voor hem gaat. Everton zou voor hem zeker niet verkeerd zijn. Ben er afgelopen zomer geweest. Sympathieke club met sympathieke supporters. en Liverpool is een hele leuke stad om in te wonen.

Maar alstemblief GEEN Demouge als vervanger! Dan misschien beter zo`n Jack tuyp alhoewel ik vind datie nu ook niet echt overtuigd....

Quickie

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 11:57u

Ik hoop dat hij het seizoen afmaakt bij NAC en dat we hem aan het eind van het seizoen voor een mooi prijsje kunnen verkopen.
1 seizoen later loopt hij immers voor niets het stadion uit. Ben het echter met "Helter" eens dat NAC het zich niet financieel kan veroorloven, wanneer er in de winterstop een Engelse club komt die een aantrekkelijk financieel aanbod doet.........

Daarnaast laat Amoah duidelijk via de media weten dat het zijn grote droom is ooit nog in de Engelse competitie te spelen.


Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 12:05u

Middlesbrough heeft uit de laatste transferperiode 3,2 miljoen euro overgehouden, dus dat staat misschien nog wel ergens in een potje te wachten. Everton gaf bijna 8 miljoen meer uit dan het binnen kreeg, dus die zullen uit andere reserves moeten putten om MA binnen te halen.

Dat dat in de premier League geen enkel probleem hoeft te zijn blijkt wel bij Man City die aan transfers 75 miljoen meer uitgaven dan binnenkregen... Voor de gehele Premier League bedraagt dat "handels tekort" zelfs 286 miljoen!

Sgele

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 12:12u

@Jannie: het is dat er geen lucht aan je berichten zit, anders zou ik denken dat je met je achterste communiceert.

Kom dan toch eens met wat feiten, zodat er iets zichtbaar is van je spuisels! Nu ben je alleen in het wilde weg aan het blaten.

OT: Ik zou het jammer vinden dat Amoah zou vertrekken, maar is niet meer dan logisch. Dan graag naar het buitenland en een leuke cent pakken voor deze jongen.

hannibal

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 12:51u

mieshoopje schijnt weer te weten hoe t echt zit - misschien wil hij dan zijn informatie wel met ons delen (niemand die zo dicht bij de trog zit als onze cr vrind ,tenslotte!)
waar een aantal zelfverklaarde slimpies aan voorbij gaat is dat ALS er bij NAC fatsoenlijk beleid gevoerd zou worden DAN zou NAC in staat zijn spelers als MA gewoon over te nemen en een eventuele winst gewoon in de zakken van de club verdwijnen!
Nu is het zo dat we door de nul groei nog steeds nix kunnen en van dit soort constructies afhankelijk zijn.
er zijn er zelfs die het op het allerlaatste moment aantrekken van beschadigde 30+ers als een beleid gericht op direct sportief succes durven te verkopen - om je gek te lachen; bijn anet zo beschamend om 5 jaar na dato nog steeds te klagen dat het de schuld is van vroeger, internet etc.

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 13:19u

och hanni, ik ben blij dat ik niet altijd op m`n tenen hoef te lopen.

Wat amoah betreft, ik denk dat mijn confrčre kwek al meer dan genoeg heeft gezegd. En in tegenstelling tot u en de uwen hanteer ik geen repeteergeweer.

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 13:19u

Mieshoop en Sgele, jullie moeten is wat beter lezen, er is geen woord gelogen over wat ik schrijf, ik noem zelfs GEEN bedragen, het is de waarheid, er is een verdeelsleutel tussen 3 partijen, en wij als NAC breda komen er dan bekaaid vanaf!!!

Breda4life

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 13:27u

Jannie..wat een aantal anderen proberen duideljik te maken is dat NAC hier wel genoegen mee MOEST nemen anders had hier uberhaupt geen Amoah gebald...

Dus dat er een verdeelsleutel is. Daar kan ik wel mee leven. Beter in ieder geval dan als er een maximum van een transfersom was bepaald....

Jannie F7

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 13:45u

Breda4life en een aantal andere NAC vrienden: je zou je ook is een keer af kunnen vragen waarom alle makelaars graag zaken doen met TM en zijn vriendjes....

koo

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 14:08u

Misschien omdat voetballers hier weer tot leven komen?

hannibal

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 14:20u

@Breda4Life en anderen : waarom dit soort constructies moeten weten we allemaal - er is geen geld en dan ben je van dit soort gedrochten afhankelijk. Het zou zo leuk zijn als er fatsoenlijk beleid gevoerd werd, dan hadden we geld en konden we gewoon de klappertjes in eigen zak steken.
nu moet iedere transferwinst in de exploitatie gestoken worden zodat die weer zgn zwart ziet en aan aflossen laat staan investeren kom je niet of nauwelijks toe. Een winstje maken op een speler is leuk maar zaken wel in het juiste perspectief zien en dat is dat het gewoon veel meer zou moeten zijn.....
krap 2 jaar geleden stelden tejo en de menezjer publiekszaken onomwonden dat de toegangspoortjes in de nieuwe euroborg toch wel helemaal affengeil waren en dat wij dat ook moesten hebben zodat we eens een keer normaal, snel en zonder haperen naar binnen konden. benodigde investering? lousy 200K...lousy? ja lousy want nog geen 1.5% van de begroting. hebben we de poortjes al gezien?
nee, want t zit er niet an!

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 14:23u

leuk dat je over die poortjes begint hanni, maar wellicht staat ons ook nog een stadionverbouwing te verwachten, waarbij heel erg misschien de locatie van de poortjes niet exact gelijk zal zijn aan de huidige? Of zullen we ze er alvast wegzetten, om ze dan volgend jaar weer te verplaatsen, dat is veul goeikoper...

Of ben ik te naďef om te verwachten dat komende zomer al een groot gedeelte van de verbouwing publieksvoorzieningen gaat gebeuren?

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 14:26u

@ koo:

@ hannibal: dat aantrekken van beschadigde 30+ers als beleid gericht op direct sportief succes blijkt anders verdomd goed te werken!

de broer van john f.

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 16:54u

Hanni, lig toch nie te euten man. D`r zijn zat bvo`s, die achter hun oren krabbelen "Aan die mogelijkheid hebben we nou nie gedacht..."
Van mij mag NAC deze strategie in lengte van jaren blijven volgen en jaarlijks drie jonkies laten doorbreken (die dan voor een aardige zak moneten worden verkocht). Ik ben er bijvoorbeeld helemaal niet rouwig om dat Juul Jenner en Mendes Da Silva voor een aardig bedragje zijn verkocht. Weet je nog hoe daarover werd geëmmerd hier? Ze zouden te weinig opgebracht hebben. Yeah, right, ze spelen momenteel de sterren van de hemel (Kuch!). En die Stam-deal bevalt mij ook errug goed, net als de Ammi-deal (is momenteel onder hevig vuur komen liggen bij de Hageneesjes).
En nu maar hopen dat de staf-ontslagen bij Kutreg een averrechts effect hebben. Ik zeg: d`r op en d`r over. En NAC wordt snel gezonder. 3 miljoen binnen en voor 75 mille een juweel gekocht. En (nog effe?) lijstaanvoerder. Hoezo, slecht beleid?

hannibal

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 17:06u

`Hanni`meut niet. het beleid is geen beleid. het beleid is een treurige blik in de knip en de gedachte `shite, welke dertiger is er nog voor weinig om 5 voor 12 te halen`...` en dan maar hopen dat het goed gaat.
het gaat nu goed en da`s mooi voor de spelers en voor ons maar aangezien we geen restwaarde in de selectie hebben en al helemaal nix op de bank/tweede/jeugd is het zgn beleid gewoon een dood spoor.
en Mieske, die poortjes, dat was in maart of zo, en ze zouden er naw `s zomers komen, idd gelijk met verbouwing die dezelfde avond met veel bombarie als definitief binnenkort van start gaande werd aangekondigd. inmiddels zijn we 2 jaar verder, is er nog geen schop de grond in gegaan, nog geen tekening / plan goedgekeurd en slaan die kxxpoorten nog om de haverklap vast en zijn de rijen achterlijk lang.
sjongejonge - tt819 maakt wel ziende blind zich!

de broer van john f.

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 18:29u

Hanni. Je zult waarschijnlijk wel weer de term `bestuursgetrouwen` gebruiken als ik reageer zoals ik hieronder doe, maar dat heeft er geen flikker mee te maken. Ik heb het nu over het technische beleid hč. Erwordt hier altijd zo schamper gereageerd en gesproken over het technische beleid van Stewart. De komst van Bjorn v.d. Doelen en Martijn Reuser (en ook Lurling voor het vorige seizoen), maar ook de komst van Caďro werd afgedaan als "lekker goedkoop en over the hill". Om over de wisseling van de wacht Brandts-Maaskant maar te zwijgen. Daar ging ook een berg shite overheen. Man, wrijf de stront uit je ogen: er stáát iets, dat nu de lijst aanvoert. Hoe lang? Zeg ut maar. Ik zie ze overal toe in staat, maar het kan ook wel eens tegenzitten. Punt is, dat Stewart en de zijnen het gewoon goed hebben gezien. Hoeveel sympathie ik ook voor Ernie Brandts koester, Maaskant heeft er veel meer voetbal ingebracht en het knappe is dat hij zijn elftal laat aanvallen waar het kan en realistisch laat spelen waar het moet. Juist die specifieke balans in het elftal en in de speelstijl is razendknap. Ik zat met open mond te kijken naar de prestaties van V.d. Doelen, Kwakman (die door de meesten van `jullie` werd beoordeeld als een net-niet speulerke uit de Juup), Caďro en ook Feher, om de constante kwaliteit van Penders en Zwaanswijk (hier ook wel halve invaliden genoemd) nog maar niet aan te halen. Ik vind het zwak om die feiten niet toe te geven. De aanpak sterkt mij in de overtuiging dat er wel degelijk wordt uitgekeken naar nieuw (jong) talent, dat later prima verkoopbaar is. Maar een ontwikkeling die jaren geleden is ingezet en te laat is ingezien, kan je niet de gewenste twist geven, als je de kas niet boordevol euro`s hebt zitten. Ja, natuurlijk zie ik graag een directeur met voetbalverstand komen, maar als je niet wil zien dat de laatste twee seizoenen de weg omhoog wel degelijk is ingezet (én dat er is geleerd van fouten), dan is dat pure onwil en één groot vooroordeel. Beoordeel het functioneren op vorig seizoen en dit seizoen, zie de resultaten en geef nou eens de ruimte aan de technische staf, die blijk geven van slimheid, goede zetten voor de korte termijn en geef ze de credits dat ze dús ook inzien dat ze de lange termijn adequaat gaan invullen (jong, verkoopbaar, talent). Dat eeuwige gemuts over poortjes die er nog niet zijn en de (ver)bouw die op zich laat wachten. Ja hoor, laten ze de bank maar eens bellen over het beschikbare krediet. Get real!

hannibal

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 20:54u

@broer, ik zal ff niet flauw doen over vd doelen, ok?
Ik ben net zo blij - aantoonbaar , tsjek postings maar - als ieder ander met de resultaten maar nu gaan roepen dat t helemaal toppie is slaat nergens op. Het is toeval , geen beleid.

lekker naast het uitvak

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 22:05u

NIET: Demouge, Kramer, Tamerus, Hoogendorp, Suarez, Oper

WEL: Tuyp, Overmars (TIP!!) of de spits van Omniworld (maar dan wel NU kopen!!)

terugkopen: Stam (NAC is een vooruitgang jongen!!), Jenner (nu met bonuskaart voor weinig), waar is Rigters eigenlijk??,

nooit meer in het stadion: Leonardo (oeps, tegenwind), van Hooijdonk (hij was basketballer maar dat is voor intimi)

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 23 oktober 2008 om 22:07u

"be·leid het; o het stellen van doelen, middelen en een tijdpad in onderlinge samenhang"

Doel: voetballen!
Middelen: ervaren spelers aangevuld met jong talent
Tijdpad: seizoen 08/09

Onderlinge samenhang van deze drie resulteert momenteel in de nummer 1 positie, dat kan toch geen toeval meer zijn?

Overigens ben ik blij dat NAC stiekum toch v.d. Leegte i.p.v. v.d. Doelen heeft gehaald broer

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 1:14u

Oeps, de Leegte was gen Doel, zullewemaarzegge. Surry buys.

hannibal

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 8:27u

ehhhhhhhhh waar is dat jong talent dan? en dan bedoel ik talent wat regelmatig speelt en goed genoeg is voor de basis en liefst ook nog langduring vastligt (is een uitvloeisel van beleid....)

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 12:33u

ehhhhhhhhh, kijk maar even onder deze link en kies uw eigen favorieten: http://www.derat.nl/int/nl/competities/selectie.asp.

Zelf vind ik Fuji, Gorter en Kwakman leuke voorbeelden, hoewel de laatste al wat minder jong begint te worden. V.w.b. Kramer heb ik ook goeie hoop. Daarnaast halen we het jonge talent tegenwoordig zelfs al bij spaanse topclubs!

Als je vervolgens ook nog eens een eeuwig talent weet door te verkopen voor een transfersom van 2,5 miljoen, krijgt dat beleid van mij een dikke pluim!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 13:41u

@Waddinxveen , zelfs ik vind je nu erg positief ,maar naast een in mijn ogen te negatief kijkende Hannibal heft dat elkaar weer mooi op , dan Broer ! , die reëel naast feitelijk een puike reactie geeft waar een klein foutje in geslopen is , kan iedereen gebeuren v/d Doelen verwisselen met de wel bij ons spelende Wielaert........

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 14:21u

HahaHoog, tuurlijk had ik moeten weten dat het v.d. Leegte was, maar ik bedacht net dat deze speler bruikbaar is voor beide Doelen, en ja, daar glij je dan. Maar punt is dat je blijkbaar weer klapvee bent als je Stewart de credits geeft voor zijn technische beleid (Maaskant voor het aanvallender concept en de oudere spelersgroep voor enorme teamgeest, plus verscherping van de conditie). Als je, zoals o.a. Hanni dat doet, dat louter toeschrijft aan `het toeval en geluk`, dan is dat een erg zure veronderstelling en onderschatting van je `eigen` TD. Zo, da`s er ook weer uit.

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 15:14u

ach, t`is vrijdagmiddag en we staan even bovenaan. Laat mij even lekker ongehinderd positief zijn

hannibal

Geplaatst: vrijdag 24 oktober 2008 om 17:16u

@broer, foei wat een verdraaing van woorden. ik geef herhaaldelijk aan dat het huidige succes for what it`s worth is toe te schrijven een techn staf en spelers. maar we moeten nu niet gaan doen alsof deze klupp 30ers specifiek bij elkaar gezocht is. er worden gewoon ieder jaar op het aller aller laatste moment weer een of twee gehaald omdat ze laat beschikbaar zijn en mogelijk daardoor goedkoop/goedkoper. je kunt dat beleid noemen, ik vind t wanhoop.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven