homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 september 2008
Een Avondje NAC tegen h'veen


Het was vanavond weer eens een ouderwetsch avondje NAC in Breda.
Zaterdagavond, bier in overvloed, en prachtig aanvallend voetbal. Alleen het tijdstip liet nog enigzins te wensen over.

Heerenveen werd simpel aan de kant gezet door het bijzonder felle NAC. Martijn Reuser scoorde na een kwartier spelen zijn eerste doelpunt voor de Parel van het Zuiden. Daarna was het Lurling die een kwartier later de score verdubbelde.

Heerenveen wist in de 41e minuut dankzij een gelukkige scrimmage (na twee zeer knappe reddingen van Jelle ten Rouwelaar) een tegengoal te scoren, maar kreeg daarna nog even enkele minuten van het echte avondje NAC voor de kiezen. In een tijdbestek van slechts 4 minuten wist Matthew Amoah maar liefst twee keer te scoren, en zette hij daarmee de wedstrijd op een prachtige 4-1 ruststand.

In de tweede helft kreeg heerenveen de boel weer enigszins op orde, maar had het wel een penalty nodig om tot scoren te komen. Volgens arbiter liesveld was het Csaba Feher die bij een sliding een handsbal maakte. Het was voor Feher de derde penalty die hij tegen kreeg in vier competitiewedstrijden.

Maar uiteindelijk mocht het niet meer baten voor de vriezeriken, en was het NAC dat met de volle 3 punten aan de haal ging.

En nou gaat deze Ratreporter weer gauw aan het bier hugodver!


Bron : Den beschonken Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


27-sep-2008 NAC-HEE (4-2)

29-sep-2008
Reuser ziet doelpunt als een echte bevrijding...
29-sep-2008
Doelpunt Lurling hoort bij de vijf mooiste va...
30-sep-2008
Amoah: 'Alles wat ik aanraak, verandert in go...
03-okt-2008
Sfeerimpressie NAC – h’veen...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

redlis

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 23:52u

Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! Hup Harry BD!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 23:53u

Wat een honger krijg je van dit soort bloedstollende , aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijden ..... , heb wel zin in een bordje `rapen`...... eeeh.... , zijn ze al gaar trouwens ?

Heerlijk `avondje NAC` kon ik net vernemen (meerdere malen zelfs) terecht van de commentator van eredivisie live nadat ik de wedstrijd op tv terug heb gezien , niet één moment werden we stil , heerlijk vechtvoetbal van de bovenste plank , wat is er knoerthard gewerkt vandaag !
Zeer realistisch wedstrijd begonnen tegen een kwalitatiever beter Hoerenveen , af en toe goed eruit komend hadden de Friezen het erg moeilijk tegen onze kanjers voorin , zijn stiekem heel wat clubs jaloers op met een Kolkka , Amoah , Lurling en dan nog Reuser daar achter , jummie , om van te smullen !

-NAC1912-

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 23:55u

Ik zie nu al uit naar NAC-PSV, als we weer zo spelen hebben echt een goede kans om te winnen! Maar eerst Volendam maar oprollen, gaat nog niet makkelijk worden denk ik.

Bierglas

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 23:56u

Wat een wedstrijd!!!!!

von F

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 23:58u

Helemaal fantastisch, ver boven mijn verwachting een prachtig resultaat neergezet. Na de afgelopen tig jaar iedere keer dik weg gespeeld te zijn is deze winst echt geweldig. Het bier voor en na de wedstrijd smaakte prima, het bahvaria helaas stukken minder.

naccer4live

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:00u

wat een mooie pot was het weer een lekker avondje nac zo als het hoort alleen de tijd klopte niet kwart voor 7 bah bah maar als we zo spelen tegen de lampen dan komt het allemaal wel weer goed super op naar die paling boeren whahaa              was gegroet naccer d1

babosje1

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:08u

Niks aan toe te voegen, doe ik dus ook echt niet. Bij deze ook niet, het was super NAC!!!!!!!!!

Petterick

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:09u

Wat een wedstrijd! Wat een sfeer! Maar wat liep er weer een slecht te fluiten, het niveua hier is echt bar en bar slecht! Op naar Volendam, die winnen we volgens mij niet zo 1,2,3.. Ook de horeca in het stadion komt nog niet echt op gang! Half uur vóór de wedstrijd (etenstijd!!) nog geen broodje hamburger,frikandel of kroket te krijgen. Hopelijk bakken ze de volgende wedstrijd die dingen eerder. Drank gaat beter en sneller, veel beter dan voorheen, haast geen wachttijden.

portugeese naccer

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:39u

Nogmaals mannen zie ook vorige posting wat een rukkend geile uitslag!

Laus-0113

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 1:09u

Wat een geweldig avondje NAC!!

Vanuit Goes naar Breda gekomen met vertrouwen, maar wie mij van tevoren had gezegd dat het in rust 4-1 zou staan had ik uitgelachen

Wat een wedstrijd om van te smullen, ik zag inzet, strijd en vechtlust op het veld! in één woord HEERLIJK!

ik geef het woord aan Harry BD

Meppeler Mug

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 1:25u

Kijk daar doe ik het nou voor, daar rij ik nou elke thuiswedstrijd 374 km voor om dit te beleven.

Wat een geweldige overwinning.... bij ons in Meppel sponsort de C1000 Hoerenveen, dus het eerste wat ik maandag ga doen is met mijn NAC-sjurt naar binnen lopen, al hoef ik dan helemaal niets te hebben veur een pakske sigaretten doe ik het.

Een echt avondje

Geweldig !!!!

Meppeler Mug

Djim

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 6:52u

Kwart voor 7 beginnen? slechte scheidsrechter???
Hou op met azijnpissen, man, stelletje zeikers!!!!
Ik heb een heerlijke pot voetbal gezien, da`s pas belangrijk!!!!
Wie viel `t nog meer op, dat sibon de slechtste verliezer van de avond was door na `t laatste fluitsignaal gelijk van `t veld te stappen?!

Bertje

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 8:06u

Wat een sfeer, je ziet dan de wisselwerking spelers-publiek, dat is dus die befaamde 12 de man, kan nog heel mooi worden dit seizon, zeker met deze brede selectie !!

fab

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 8:30u

Ik mot typen, mijn stem ligt nog op de B-side. Op één of andere manier gisteren vanaf het begin het gevoel gehad dat we niet konden verliezen en met mij nog een stuk of wat. Het is ons publiek dan ook aardig gelukt dit onoverwinnelijke gevoel op het team over te brengen.

Wat is NAC toch een leuke club, zelfs 5 minuten voor tijd met twee doelpunten voor en eigenlijk geen een goede kans gezien van Heerenveen, is er nog niemand zeker van de overwinning. NAC ten voete uit!

Lang Leve Nac Breda!

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 8:39u

Wat een heerlijk potje voetbal was dit weer, fantastisch gespeeld en we hadden zelfs kans op nog meer! Hup

BATI

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 8:52u

Kijk, en daarom moest ernie nu weg! Resultaat was geweldig, maar het voetbal was bagger!!! Nu eindelijk een coach die wel voor het voetbal gaat. 3,5 wedstrijd van de 4 wedstrijden was het gewoon leuk om te zien. Dat aantal hadden we vorig jaar na 25 wedstrijden!!

juless

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:17u

Robert Maaskant doet het Prima !!:
zeg daar maar is wat van

prima nac

hannibal

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:28u

geweldige sfeer, echt NAC voetbal, geweldig resultaat!!!
welke gek in onze organistatie is zo lomp dat hij de sproei-klok niet heeft aangepast?! halverwege de 2e helft was midden op F ineens geen bier meer te krijgen.....was niet best voor de stress-handling!
gelukkig daarna goed ingehaald!!

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:29u

Ik zag gisteren de beelden terug bij NOS en verbaasde me opnieuw over de enorme startsnelheid van Amoah. Hij liep Dingsdag voorbij alsof die een slechtbegonnen maandag was. Maar dat niet alleen, die gozer lijkt wel over de longen van een 5 PK-paard te beschikken, my goodness. de hele wedstrijd liep ie te sleuren, duels te winnen in de lucht of over de grond. Balvast, intelligente passjes strooiend, da`s op zijn minst een 8 in de VI, als het geen 9 is.
Een andere speler, die optimaal presteerde was Mtiliga. Als Heerenveen door snelheid gevaarlijk werd, was rappe Patrick er om gaatjes dicht te lopen en doorkomende ballen op snelheid te heroveren.
Lurling was ongrijpbaar, hij speelde die linksback finaal aan gort. Heerlijk om dan de supporters te horen zingen: "Lurling is van ons, olee-olee", want dat is ie! Je zag trouwens wat een kick en drive de spelers van de fan-tas-tische sfeer kregen.
En inderdaad Petterick, die scheids was een ramp. Voelde de wedstrijd totaal niet aan. Kan geen man zijn, die zelf heeft gevoetbald. Gaf een pingel, die er natuurlijk niet eentje was (waarom zei die commentator van NOS daar niks over?).
Thuisgekomen het overheerlijke toetje: de Stillems bij rust met 5-1 achter en hopen op een nederlaag met dubbele cijfers, maar dat mocht niet zo zijn.
NAC blijkt toch een geweldig middenveld te hebben met V.d.Leegte (wat een motivatie en ausdauer straalde hij uit!), Reuser en die voortreffelijke stylist Kwakman. Wat moed geeft voor de toekomst: als een kwalitatief betere tegenstander als Heerenveen alles op de aanval gooit, kunnen onze middenvelders verdedigend uitstekend bijbenen. Ten Rouwelaar wederom een rots in de branding.
Cairo, je kunt zien aan hem dat de wil en de motivatie er is, maar dat hij nog speelritme mist, maar als dat in de komende tijd verbetert is ook hij van toegevoegde waarde. Maar ook Kolkka bewees zijn waarde weer. Liep gaatjes dicht, was balvast, slimme passjes. En is dat heerlijke korte combinatievoetbal ook weer opgevallen? Zwaanswijk als in zijn beste jaren. penders: ook weer prima, maar hopelijk geen ernstige blessure.
Maaskant heeft iets neergezet hoor: voetbal om van te watertanden. En de uitstraling van hem, ik geniet er van. tegen de verslaggever van NOS Sport, die zegt: "Je staat even bovenaan!" zeggen: "Oh ja? Wat leuk, wist ik niet..." Zo van: Joh, geinig, maar ook niet meer dan dat.
Es kijken of NOS Ajax vanavond deze prestatie naar waarde beoordeelt en morgen de Snor het over zijn lippen kan krijgen, dat dit méér is dan geluk.

simmons

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:38u

eens met iedereen hierboven, wat een wedstrijd zeg en wat een noad. en volle bak ambiance, tis geen minuut stil geweest.
ook t zingen voor DO was erg mooi, ben zelf n maat verloren om dezelfde reden en kon maar net mijn tranen binnen houden.
mooi ook waren de vlaggeskes voor DO die door de lillukerds en de kidsclub zijn gemaakt, en ik moest hartelijk lachen om "penders eerste spandoek".
hulde aan iedereen

Rogo

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:44u

AVONDJE NAC in alle opzichten!! Zo hoort het voetbal te zijn in Breda. Alleen het tijdstip he.....

ZAT OM HALF 8 OLE OLE!

piair

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:50u

Wat een wedstrijd, alles erop en eraan, en wat en kwaliteit hebben we toch. De (gratis) aankopen; Reuser, vd Leegte, Kwakman zijn absoluut goed te noemen en doen Molhoek en Stam eigenlijk vergeten en zijn minimaal gelijkwaardig. Daarnaast nog Cairo die eraan zit te komen, alsmede de jonkies (Gorter, Gillise) die steeds beter worden, kortom een zeer degelijk, goed ingespeeld collectief met veel plaatsen dubbel bezet.

Kolka vond ik gisteren erg nuttig en slim spelen, Lurling als vanouds lekker fel en scherp, Amoah .... wat een brok dynamiek en snelheid, Mtiliga als stofzuiger zeer nuttig en bovendien dreigend in de opbouw, Zwaanswijk/Penders degelijk, Elshot viel goed in dus goed om te zien nu Feher even wat minder lijkt te gaan en hierdoor een linie kan opschuiven, Rouwelaar weer degelijk en betrouwbaar en zo kunnen we wel even doorgaan.

Op dit moment al 10 doelpunten gemaakt wat echt heel veel is, daarnaast ook nog eens veel kansen creeerend, Top mannen !!.
Ook al wel 6 doelpunten tegen, maar dat is het lot van deze voetbalstijl, ach Cruijff zegt zolang je er maar 1 meer maakt als de tegenstander en dat doen we, dus kan nu al niet wachten op de volgende pot volgende week.

Tijdstip is inderdaad wat vroeg, maar als je dan op terugweg in de auto hoort tuusenstand W2-AZ 0-5 maakt dit veel goed, durf er niet eens aan te denken als we die pot ook nog hadden gewonnen, zeker nu de traditionele topdrie slecht draait. De 3e plaats vorig jaar lijkt geen toeval te zijn.

Tot slot is een vergelijk met Brandts niet te maken, die heeft hier gewoon ontzettend goed werk verricht, als je ziet waar we vandaan kwamen en heeft Nac de weg omhoog gewezen, en Maaskant pakt dit verder heel goed op, dus mij hoor je niet klagen.

Wanneer is het afscheid trouwens van Brandts ?

Nac bedankt voor de fantastische wedstrijd en het nagenieten de hele week !!

harry b.d.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 10:06u

Schweiz, 14gr, zon

Kreeg gisteravond kort voor middernacht nog een belletje van een friese bankdirecteur die op dat moment nog in de auto zat vanuit Breda. Hij had zich verbaasd over en geergerd aan het slappe optreden van zijn ploeg. Bij de friezen heerst onvrede over het te lage investeringsniveau van de afgelopen transferperiode.

Enfin, ben zelf zoals gezegd geen Friezenvriend en ze zoeken het daar maar uit. Heerenveen-uit is sinds jaar en dag geen schim van Heerenveen-thuis. Daar leek een paar jaar geleden verandering in te komen, maar de oude makke deed zich gisteravond weer gelden. Onder leiding van een scheids van het niveau "hij gaat de singel in" werd het dan toch nog een zege. Gelukkig hadden we weer aan 1 helft genoeg.

Wat wel jammer is, is dat de mensen die jarenlang met gespleten tong riepen dat je de sportieve resultaten los moest zien van de rest nu voorop staan te glimmen en ieder sportief succesje op henzelf lopen te betrekken. Opnieuw werd in de afgelopen maanden het ijzer niet gesmeed toen het gloeiend heet was, sterker nog er was geen geld. Bij NAC verdwijnt nog altijd meer dan 60 procent in niet-selectie gerelateerde zaken. Een ongezonde verhouding waar snel een eind aan moet worden gemaakt.


Carlaa

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 10:15u


Ik begon gisteravond met een chagerijnige kop aan me werk, omdat ik geen vij kreeg, maar na half 9 liep ik toch heel de avond met een big smile op men gezicht rond!!!
Super dat !!

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 10:21u

Met gespleten tong? Op onszelf betrekken? Weetjewat Harry, zoek het maar uit, ik reageer niet meer op je.

Bertje

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 10:24u

Breda, Westerpark, 10 graden, lichte mist, ziet er uit dat het een mooie dag gaat worden.


Heb net mijn bankdircteur gesproken, ondanks dat we de laatste maanden goed geinvesteerd hebben is er nog genoeg financieele ruimte over om vanmiddag op terras met de Grote Toren op de achtergrond lekker na te genieten van de wedstrijd.

En dat is fijn !!!

bavel_nac

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 10:29u

@harry

Een katertje? Oude zeikerd !


HUP

Al Pacino

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 10:44u

Wat een ellende! Ga ik op weg naar een fijne voetbalwedstrijd NAC Breda - Heerenveen, krijg ik een aanrijding en een fikse schade. Ben ik bij mijn voorganger achterop gereden. Mijn fout. Waren het ook nog eens NAC-supporters. Dit konden wij niet gebruiken, naar NAC onder weg en dan dit oponthoud. Tijdens deze heerlijke wedstrijd ben ik de ellende helemaal vergeten. Voor al voor de rust wat een fantastisch voetbal! Dit heb ik nu juist vorig jaar zo gemist. Ze hoeven niet iedere wedstrijd te winnen, als er maar leuk voetbal te zien is. Als ze dan ook nog eens winnen: fantastisch. Robert Maaskant+ technische staf mijn complimenten wat jullie in een zo korte periode hebben weten te bereiken. Ook ALLe spelers mijn complimenten. Voor één speler maak ik toch een uitzondering: Kees Kwakman. Wat een goede voetballer. Wat zullen wij daar nog veel plezier aan beleven.
Een half uur na de wedstrijd werd ik weer met de realiteit van het leven geconfronteerd toen ik de schade aan mijn auto zag: wat een ellende (en ook voor mijn voorganger) maar het heerlijke avondje NAC kon mij niet meer worden afgenomen.

Jannie F7

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 11:07u

TOP

Breda4life

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 11:19u

Jemig de pemig! Wat een wedstrijd! Alles wat het avondje NAC inhoudt zat er gisteren gewoon in. Overal spandoeken (hulde aan de spandoekenmeneeren!), er werd veel gezongen, gescholden op de scheids want dat hoort er natuurljik ook bij!

En wat een prachtgoals! Wat ben ik toch blij dat Lurling koos om bij NAC te blijven!

Het enige waar ik bang voor ben is dat als Amoah zo door blijft gaan dat we hem in de winterstop kwijt zijn... het zal dan onmogelijk zijn om hem bij NAC te houden.

Come on !!

FC Goed Bezig

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 11:44u

Kwartelstraat, 13gr flets zonnetje,

Net nog ff de doelpunten gezien op eredivisie lijf. Wat een fantastische avond beleefd met Reuser, vd Leegte en Amoah als absolute uitblinkers. Na afloop bleek dat dit een goed stel is. Zoveel strijdlust en zoveel spelvreugde. Natuurlijk het moet een beetje meezitten, elke kans was een goal maar dat mag wel na zoveel tegenslag tegen de Stillems. Dit gaat nog een heel mooi seizoen worden. Nog ff en de namen van Reuser en Maaskant worden gescandeerd vanaf de tribunes....dat we dat nog mogen meemaken in Breda

akes

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 11:49u

Het enige dat ik kan zeggen is: SCHITTEREND! Koppijn, en super fit voor mijn eigen potje voetbal in de wei!     

cocarp

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 11:50u

Nee Djim,met alle respect,maar dit soort scheidsrechters hebben het al vaker vern**kt bij diverse clubs.Als je naar de andere competities kijkt dan hebben wij hier alle recht van klagen op het dramatisch gevoel!!!!
punt!

cocarp

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 11:56u

excuus,niveau dus!

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 12:01u

Ik vrees nu al voor de winterstop, ik hoop echt dat weer de selectie kunnen behouden. Als Amoah zo door blijft dan zit ie na de winterstop bij een topclub denk ik.

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 12:16u

@ NAC1912. Er zal vast naar Mathew gehengeld worden ja, maar mij lijkt dat hij -nu hij zijn draai echt lijkt te hebben gevonden en optimaal draait- zijn zegeningen telt en een gooi gaat doen naar een topklassering in de topscorerslijst. Bij een volgende club moet hij toch weer de automatismen ingeslepen zien te krijgen. En natuurlijk heeft Amoah individuele klasse, maar zijn hoeveelheid doelpunten komen toch voort uit het sterke collectief van NAC. Als NAC verstandig is gaan ze binnenkort met hem aan tafel en verlengen ze zijn contract. Laat nu de externe financiers maar eens opstaan. Liever gezegd: commerciële afdeling van NAC: werk aan de winkel.

Joost Blaauw

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 12:18u

Matthew Amoah, een fenomeen de eerste paar wedstrijden. Ik heb genoten en ik zie ons in mei al op de grote markt staan

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 12:34u

Opvallend: in De Klok het interview met Tommy van der Leegte, die vaststelt dat er zo hard getraind wordt bij NAC, óók als hij dat afzet tegen zijn ervaringen bij PSV en vfb Wolfsburg. Met in herinnering de uitspraak van Stam na diens eerste trainingen bij de Tukkers: "Je merkt aan alles dat dit een grotere meer ambitieuze club is, er wordt harder en scherper getraind..."

@ WW: Alle bvo`s hebben zich moeten commiteren aan de nieuwe aanvangstijden in verband met de commerciële belangen (Eredivisie Live). NAC had dan wel tegengestemd mbt zaterdag 18.45 en zondag 12.30 uur, maar dat was eigenlijk alleen maar pro forma. Je weet als bvo dat er geen ontkomen aan is om aan dit geldspel mee te doen. Ik denk dat je als club alleen maar kunt proberen zo weinig mogelijk op dat idiote tijdstip te moeten spelen, maar als het gaat zoals gisteren heb ik verder weinig bezwaren hoor.

ZegerF5

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 12:53u

Mooie wedstrijd, gelukkig schrijven jullie gewoon waarheden over de wedstrijd. Op nac.nl staan een aantal foutjes in het wedstrijd verslag, wie maakt zo`n verslag en kijkt die persoon ook zelf naar de wedstrijd??
Amoah uit buitenspel, dat was toch echt Reuser(enig kleurverschil) en de 3-1 was uit een voorzet van Reuser, niet een vrijtrap. Heren van NACmedia kijk anders volgende keer de samenvatting voordat je het plaatst.

Daarom kijken wij dus vaak op de rat en niet op nac.nl

De Fraans

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 12:57u

Ook ik heb weer genoten (en vooral van de felheid van Amoah).
Geweldige inzet van allemaal in de eerste helft en lekker hard ingespeelde passes met een bedoeling!

Maar... vooral in het begin van de 2e helft toch even te laks en te vrijblijvend (passes zonder gedachte met buitenkant voet..)

Gelukkig was de marge uit de eerste helft groot genoeg!

Prachtig resultaat en volgende keer graag 2 eerste helften (wordt het 8-2)

Hulde NAC

petruske

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 13:11u

volkomen gelijk goede wedstrijd vele uitblinkers, maar 1 naam heb ik niet gezien de keeper toppie

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 13:23u

Wie heet er dan De Keeper?

Zunderland

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 13:30u

Jammer van het aanvangstijdstip. Maar als er zo gevoetbald word mogen ze iedere thuiswedstrijd om kwart voor 7 spelen.

Mieshoop

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 13:52u

Goeie reclame voor het avondje NAC...

En het mag gezegd, complimenten voor de muzikale omlijsting voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust. De diezjee lijkt het te gaan begrijpen.

Kan iemand mij trouwens bevestigen dat er momenten waren in de 2e helft dat het bier `op` was?

Mieshoop

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 13:52u

Goeie reclame voor het avondje NAC...

En het mag gezegd, complimenten voor de muzikale omlijsting voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust. De diezjee lijkt het te gaan begrijpen.

Kan iemand mij trouwens bevestigen dat er momenten waren in de 2e helft dat het bier `op` was?

Nick dun Irste

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 13:56u

ik had de hele rust nodig om op adem te komen en te beseffen wat er nou allemaal was gebeurd. Geweldig!! Rest van het wiekent met het hoofd in de wolken..

von F

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 14:12u

@ Mieshoop, was er bier dan, ik heb alleen bahvaria gezien bij NAC Op F trouwens niet gemerkt dat het op enig moment op zou zijn om antwoord te geven op je vraag of er iets op was.

danny b

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 14:19u

Ook niets van gemerkt Mieshoop. Au

Wat een avond en !

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 14:21u

Als feyenoord van groningen wint of gelijk speelt blijft NAC gedeeld eerste staan, maar ik kan het niet opbrengen om voor die nerds te zijn.

Big Ben

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 14:28u

Wat een schitterende wedstrijd.In meer dan 20 jaar dat ik naar NAC kom hebben ze nog nooit zo`n goede start gemaakt. Het positiespel was uitstekend. De persoonlijke duels werden bijna allemaal gewonnen.Een inzet die was perfekt.
Zeker ook de de nieuwe middenvelders, die allen een aanwinst zijn en een goede schakel vormen tussen de verdedigers en aanvallers. Jammer dat Volendam uit uitverkocht is; ik had er graag bij willen zijn.

Piene

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 16:02u

ik ben weer een slekker schor

HUP NAC

hannibal

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 17:05u

aha, ik hep t in de gatuh, komplot tegen mijn en de mijne: ga we naar beneden om bier te halen en op afstand regelen tejo en mieshoop dat wij nergens iets krijgen - doe ff normaal gnoom. tot 2 x toe bij de grote toog onder F5 `nee sorry, we weten t ook nie, ff geen bier`....

nacfan1972

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 18:54u

goede wedstrijd

heerlijke sfeer

dit is waar we allemaal voor komen naar het stadion

psv het volgende slachtoffer in breda???

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 20:08u

@Hannibal ,
Als er iets niet goed gaat moet/mag het gezegt worden , zo ook vreemd dat er geen kroketten waren , natuurlijk slim als je weet dat je niet de gewenste kwaliteit kan garanderen om dan maar niet aan kroketten te beginnen , maar het is niet conform de afspraak met cr na de klachten van diezelfde cr.
Broodje unox smaakte gewoon als vanouds goed , daar niet van.
Tja , een paar minuten geen bier , `t zou kunnen gebeuren maar ideaal is anders......
Zo zie je maar , Bavaria is niet in woord omarmt , wel in daad ...... , stelletje zuipers op de ere !
Je barst toch ook van de dorst na al dat gejuich .......

Hanske N

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 9:01u

Een top avond gehad op B side en ik ben mijn stem kwijt! Complimenten aan iedereen! En wat is Kees Kwakman goed. En ik zag een hele goede Amoah. Ik hoop dat we dit soort voetbal nog vele malen mogen zien in het Bredasche!

Marsan

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 11:54u

Het was in een woord geweldig nu nog echt bier komt het helemaal goed

Nestor

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 12:30u

Fantastische avond! Hier kom je voor. Kwaliteit van de tegenstander compenseren met vechtlust. Dit is NAC!! Zou Maaskant het dan toch kunnen?

The MOL

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 13:08u

Heerlijk...een maandagochtend werken in Stilburg....

De wezel

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 20:58u

Lekker weer, mooie pot, super sfeer............. wat wil een mens nog meer...............

Overigens ondanks dat er nagenoeg geen zwakke schakels waren, een dikke pluim voor Lurling, Reuser, Mtiliga en Kwakman......... ongelofelijk.......


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven