homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 september 2008
Maaskant: `heerenveen had het tegen volendam en heracles ook moeilijk`


NAC gaat vanavond proberen de noormannen uit heerenveen te verslaan. Volgens Maaskant wordt dat niet makkelijk, maar er liggen wel mogelijkheden.` We kunnen het publiek ook achter ons krijgen door fel te verdedigen of er via de combinatie snel uit te komen`

De trainer van de Bredanaars vindt dat het steeds beter gaat met zijn team. ` We trainen heel gericht op het spelen van goed voetbal. Er moet een idee achter zitten. Dat lukte tegen AZ en Roda JC. En ook in de verloren wedstrijd tegen Willem II, hebben we een uur lang prima gespeeld. De groep groeit steeds meer naar elkaar toe.`

Dat is goed om te horen. Vanavond (kwart voor zeven!!) zullen we die friezen alle hoeken van het Rat Verlegh Stadion laten zien Hup NAC!


Bron : nacblog,ratblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


27-sep-2008 NAC-HEE (4-2)

26-sep-2008
Morgenavond gepaste aandacht voor Dominique D...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

bredahouse

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 9:31u

als daniel pranjic niet meespeelt maken we zker een grote kans om te winnen want ik zie hem wel als de spelmaker van heerenveen...

een hecht team dat is toch ieder jaar

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 9:41u

Heerenveen uit of thuis is een verschil van dag en nacht.

Het probleem dat in de vorige thuispot levensgroot naar voren kwam is dat er geen wisselwerking was tussen NAC publiek en het elftal. Vooral in de tweede helft werd beschamend duidelijk dat het vreemdelingenlegioen dat Stewart en Mommers bijelkaar hebben geraapt geen gevoelige snaar kon raken bij de achterban. De mensen identificeren zich nog altijd niet met een Kolkka, een Amoah, een Gilissen, een Reuser of een vd Leegte. Vandaar ook weinig power in het stadion om als twaalfde man de ploeg over het dode punt heen te tillen.
NAC-Heerenveen wordt een grote test voor Maaskant en het bestuur. Mocht het nu opnieuw faliekant misgaan dan hebben deze lieden heel wat uit te leggen. Dan hebben zij ten onrechte een trainer weggestuurd die resultaat haalde en een selectie bijelkaar gebracht waarvoor de achterban niet warm loopt.
En het avondje NAC ? Dat is overleden. Om 1845 aanvangen, het slaat werkelijk nergens op. Heeft Willum "knvb zaken" vd Hoeven luid geprotesteerd in Zeist ? Waar zijn de brieven ? Of is men gewillig meegegaan en gedwee gevolgd ?

Bon, Heerenveen-thuis was op de Beatrix jarenlang goed voor 3 punten. Een slappe ploeg die bij 1-0 al de koppies liet hangen. De laatste 5 jaar heeft men daar echter doorgepakt, daar waar andere clubs stilstonden of langzaam achteruitsukkelden.

dn Zeeuw

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 10:13u

Gelukkig hebben we Har nog die de psyche van 15000 man kan verwoorden.....
Geloof jij jezelf of moet je niet stiekem ontzettend lachen om dat gebrabbel van je?
Het heeft volgens mij niks te maken met "niet kunnen identificeren", maar meer met een slome zonnige zondagmiddag...
Nu is het op zaterdagavond -oke, uurtje vroeger, maar wel een biertje erbij- en dat is -denk ik- al een wereld van verschil.
Ik zal vanavond mijn best eens doen me te indentificeren met de spelers (hoe doe je dat? verkleden ofzo), een beetje te schreeuwen en er zo aan bij te dragen dat dit bestuur helemaal niks hoeft uit te leggen!
Overigens, hoe vaak moest Mommers al iets uitleggen van Har, en hoe vaak heeft hij dat gedaan? Wie neemt hier wie niet serieus?

Charpie

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 11:07u

Wat een kulargument weer Harry! Kennelijk hebben 16.000 mensen zich daar vorig jaar prima overheen weten te zetten, dat "vreemdelingenlegioen-vervreemdingseffect". Wat is er veranderd dan? Leg die term eens uit trouwens. Als dat betekent veel spelers van ver buiten de eigen knusse regio, hoe zit het dan met Heerenveen, een elftal van Scandinaviërs zonder een enkele Fries? Heeft niemand daar echt veel moeite mee hoor. Het voetbal is veranderd of je het nou leuk vindt of niet. Jij gebruikt alleen een vals soort "Toen-op -de Beatrix-was-alles-veel-beter"sentiment om je gelijk te halen. Nou, ik was daarbij al die jaren en het was vaak kommer en kwel! Zie de jaarboeken.
Als we nou vanavond een heel leuke pot spelen met mogelijk drie punten na afloop, vind ik dat jij heel wat hebt uit te leggen.

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 11:28u

Heerenveen heeft enkele toppers binnen de gelederen. Afgelopen week tegen NEC stond een brljante actie met maar liefst drie achtereenvolgende hakjes aan de basis van een Heerenveen-doelpunt. De toen uitblinkende Beerens gaat vanavond hopelijk niet op zoek naar Feher, want dan komt NAC in de problemen. Gelukkig is het voetbal van NAC in vergelijking met afgelopen seizoen heerlijk om naar te kijken. Zoals Penders al zei: "We zijn beter dan menigeen denkt". En dat is ook zo. Amoah bijvoorbeeld speelt met veel inzet, acties lukken veelal, zeker in balaannames en NOAD-mentaliteit. Dat vind je trouwens in de hele groep terug. Reuser, V.d. Leegte, Rob en Patrick (2), Lurling en de steeds beter presterende Kwakman. Ik denk dat we vanavond dichter bij een goed resultaat komen dan in het afgelopen seizoen tegen de Friezen. Gekke aanvangstijd eigenlijk, kwart voor 7. Daar moeten alle bvo`s zich bij neerleggen. Maar ja, de tv-kijkers krijgen vanavond hopelijk een wedstrijd voorgeschoteld, die meteen de topper van het weekend wordt. Hup NAC! (Gokje: 2-1).

Bertje

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 12:02u

Maakt me helemaal niks uit hoelaat we spelen.
Het is prachtig weer, straks de stad in, paar biertjes, dan naar stadion, dat gezeur altijd.
Tijden veranderen, denk je dat ze bij Arsenal na een mooie pot spreken over het aantal Londenaars, laat staan Engelsen die er mee deden.
Harry BD is in tijdperk "Frikandel kopen door het hek heen bij man in vies wit jasje ``(eind 70-er jaren, ik was er ook !!) blijven hangen.
En dat is jammer !

patreferee

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 12:03u

Ik heb nooit geweten wat b.d. betekende bij Harry, maar nu weet ik het. brains death. Wat een gezeik. NAC doet het prima en ja, er zijn misschien wat dingen mis in het bestuur (noem mij een club waar dat niet zo is) maar kunnen we met zijn allen niet wat positiever zijn over deze mooie club.

bakkertje99

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 12:20u

Inderdaad t is een prachtige dag. Geniet ervan mensen, ga naar de stad, pik een terras, gooi wat bier naar binnen en op naar NAC. Ik heb er zin in!

Sgele

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 12:44u

Volgens mij heeft Harry een zodanig saai leven dat hij ergens z`n frustraties op moet botvieren.

Helaas zijn wij diegenen die er tegenaan moeten kijken

Pranjic is geblesseerd nog dacht ik? Dat zou heel goed uitkomen.
Erop klappen vanavond! En goed ook!     

rimaris

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 13:03u

GVD we spelen thuis wie er bij h`veen meedoet mag geen flikker uit maken Bloed aan de palen GVD

dbare

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 13:13u

inderdaad ja, erop klappen vanavond en winnen die pot, no matter what!!!!!
Maakt niet uit wie er bij heerenveen in staat.

ps. overigens doet Pranjic wel mee, las ik net

-NAC1912-

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 13:23u

Ik lees die reacties van harry al niet meer, tenzij we hebben gewonnen om even te lachen.
Ik begin steeds meer vertrouwen in Maaskant te krijgen, nu nog een thuisoverwinning en ik ben (voorlopig) helemaal tevreden!

Gerrie de B.

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 13:35u

Maaskant gaat het gewoon doen dit seizoen!
En Harry, keep up the spirit!!

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 13:48u

Pranjic doet gewoon mee. Is weer geheel fit. Sibon zegt te verwachten dat Heerenveen dit seizoen een aanval doet op de top-2.
Da`s aardig voor jullie Gerald, maar dan zul je eerst een stap terug moeten doen, te weten vanavond in Breda.

Enkhuizer rat

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 14:14u

Mooi dat Pranjic meedoet. Kost ze een wissel binnen het kwartier. Flink opjagen en het schiet zo weer in zijn hamstring. Da`s een hardnekkige blessure die makkelijk weer opspeelt..

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 15:00u

Nochtans lijkt het er meer en meer op dat één bepaalde reageerder hierzo zich vervreemd van `de achterban`........... , zelfs medestanders uit het verleden van `m worden onpasselijk van de repeteerkanonnades ....... , `t is een schone ontwikkeling.
Mensen blijven geen `ramptoeristen` .......


@Enkhuizer rat ,
Als dat zo is kunnen we een scenario als dat ven Mtiliga tegen `destil` verwachten misschien , toch proberen en voortijdig afhaken...... ?

p.s. , veel te grote reclame uiting naast nieuw `moments of history-bord` , kwestie van smaak , commercie

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 15:40u

@ Hoog, tis toch eigenlijk om te schaterlachen? Als we niet winnen zijn de rapen weer eens gaar en moet Brandts terugkomen, hoewel Ernie een `vreemdelingenlegioen` bij elkaar heeft geschraapt, waarvoor de achterban maar niet kan warmlopen. Yeah right, daarom is het stadion uitverkocht en stond het hele stadion vorig seizoen in enthousiaste lichterlaaie toen het met 5-1 achterstond tegen hetzelfde Heerenveen. Zelfs nuchtere Verbeek sprak toen van een `ongelooflijk publiek`. Dat je af en toe zo`n wedstrijd hebt waarbij de teleurstelling omslaat in stilte... kan gebeuren. Vinden wij dan. Maar ach, Hannibal zei het al: ieder z`n meug. Ben echter wel benieuwd wat het commentaar zal zijn als NAC vanavond wint. Verheug me er nu al op.

dn Zeeuw

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 21:23u

Het is te makkelijk, dit inkoppertje op onze doemdenker....

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 21:32u

We mogen hopen dat Maaskant Feher snel uit zijn leiden verlost, want twee penalties veroorzaken in twee thuiswedstrijden is wel wat teveel van het goede.

Ben zelf geen Friezenvriend na een akkefietje in Heerenveen begin jaren 90. Heb vastgesteld dat de Friezen uit of thuis dag en nacht verschillen. Hun organisatie en management zijn veruit beter dan wat er in Breda onder Mommerd gebeurt (zie de afgelopen jaren in de europacup en het stadion) maar deze nederlaag gun ik de boertjes uit Beestserzwaag, St Nicolaasga en H`veen van harte.

piair

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 21:42u

Harry,

Dit zou een testcase worden voor Nac waarvan je verwachte dat ze zouden falen en vervolgens wat uit te leggen hadden, welnu de overwinning was dik en dik verdiend, de wisselwerking tussen spelers en publiek was goed, het spel was oogstrelend met fouten aan beide zijden, kortom een Nac-waardige wedstrijd.

JIJ HEBT NU IETS UIT TE LEGGEN LIJKT ME !!

Charpie

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 21:49u

Heb net een fantastische wedstrijd gezien; zeer goed positiespel en vlijmscherpe aanvallen. Amoah: wat een pareltje hebben we in huis!
4-2 tegen Heerenveen, dat zullen zo tegen de zomer weinig ploegen kunnen zeggen! Laat PSV maar komen.

Enne Harry; "...uit zijn leiden verlost"
Alpenboer.

portugeese naccer

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 21:59u

Tjezus mannen wat een geile uitslag. Ben benieuwd naar de verhalen!

-NAC1912-

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 22:25u

Brandts: Maaskant:
AZ - NAC 1-2 1-2
roda - NAC 0-2 0-3
NAC - stillempies 1-0 1-3
NAC - Heerenveen 1-5 4-2

Zo slecht doet ie het dus niet tot nu toe, allebei 9 uit 4.
Fantastische wedstrijd trouwens, vooral de eerste helft waarin we nu wél scoorden gelukkig. Scheids floot weer verschrikkelijk..

Hala Breda

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 22:28u

Sluit me aan bij mijn Iberische buurman. 4-2, joder!

Hup NAC en hala Breda

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 27 september 2008 om 23:43u

Wat een honger krijg je van dit soort bloedstollende , aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijden ..... , heb wel zin in een bordje `rapen`...... eeeh.... , zijn ze al gaar trouwens ?

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:13u

Gedenkwaardig, deze overwinning. Maaskant heeft een perfecte tactiek neergezet, die als een jumpsuit om de schouders van dit elftal past. Wat een wedstrijd.
Tja Alpenweide, je zou het eens helemaal positief bekijken he, dat mag natuurlijk niet. Nou jongen, je hebt je de laatste dagen (nog maar eens) onsterfelijk belachelijk gemaakt. Sterkte.

portugeese naccer

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:32u

Spijtig dat voor de vorige twee posters wederom de prioriteit lijkt te liggen bij hetgeen het zwitsers orakel wellicht gaat zeggen in plaats van bij de fantastische uitslag tegen zuid scandinavie.

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 0:36u

Ik begin het ook zo`n beetje zat te worden. Laat harry lekker lullen het zou over de wedstrijd moeten gaan niet over hem.

ebroeders

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 7:49u

Slimme zet van Theo om Harry in te zetten als troef ;-)
Hiermee is alle negatieviteit bij de overige supporters geheel verdwenen

MH te Breda

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 8:54u

auw! (kater)

dat was een goede avond

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 28 september 2008 om 9:47u

Nee P.N., daar ligt geen prioriteit, maar we koppen de voorzetten in, die hij zelf geeft. Ik zal het je nog eens uitleggen. Als je al meer dan 45 jaar hartstochtelijk fan bent van een voetbalclub en je hebt letterlijk alles meegemaakt met die club, voorzitters en directeur zien komen en gaan, faillissement(en) mee hebt doorstaan, hebt gejuichd en gebaald, en je wordt op de fansites continu geconfronteerd met een figuur, die ALLES neersabelt wat met NAC te maken heeft, ook al is daar geen reden toe, dan kan hij koekjes van eigen deeg verwachten. Als ie z`n kritiek nou op een sympathieke manier voor het voetlicht zou brengen, maar ik krijg ook gegevens over zijn fabelachtige vermogen voor m`n murf, over de wereldreizen die hij maakt, zijn kapitale suisse villa, zijn geweldige connecties met toppers uit het zakenleven, en onderwijl mensen van NAC tot op het bot beledigt... dan ben je voor mij een loser. Nooit een juich vanuit het hart als NAC zo formidabel presteert. Ook nu weer, hij is blij met de overwinning OMDAT hij een nare persoonlijke ervaring in het verleden met de businessclub van Heerenveen heeft gehad, niet omdat NAC zo goed speelde in een geweldige ambiance. Als ie nu eens zou toegeven dat hij het mis had... Hij wil boven de (mede)mensen/supporters staan.
Als er morgen een tweede Munsterman in Breda opstaat, mag die van mij gisteren beginnen, laat dat duidelijk zijn. Maar de manier waarop jij je vriendje meent te hulp te moeten schieten, vind ik pijnlijk. Als ie zich voor de zoveelste keer voor schut zet, laat het hem dan ook zelf opknappen.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 9:06u

@ broer ...

Ik ga je geraaskal niet eens lezen. `t Zal me namelijk werkelijk m`n billen oxideren.

de broer van john f.

Geplaatst: maandag 29 september 2008 om 20:33u

Goed zo jongen, integer van je.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven