homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 september 2008
Donny Gorter vol zelfvertrouwen, Maaskant: “Donny mist nooit”


Nadat Patrick Mtiliga uitviel kreeg Donny Gorter de lastige taak de deen als gelegenheidslinksback te vervangen. Gorter is net als Mtiliga linksbenig, heeft een aanvallende instelling en is ook razendrap, maar geen pure linksback, toch deed Gorter het prima en als klap op de vuurpijl benutte de essenaar ook nog eens een strafschop wat zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal betekende. Je zou zeggen dat bij de jonge, onervaren invaller de zenuwern door het lijf gierden, niets is echter minder waar. ’Ik nerveus? Nee hoor. Dit past gewoon bij de speler die ik ben.’

Overigens leek het vanuit het uitvak erop dat Amoah in eerste instantie de strafschop wilde nemen. Maaskant ontkracht dit, Gorter is de eerste man in de strafschophiërarchie binnen de NACselectie. ’Hiermee wil ik graag mogelijke speculaties uit de lucht halen. Donny is onze vaste strafschopnemer. Als hij invalt, neemt hij de elfmeters. Donny mist nooit’

We hebben met Donny Gorter in ieder geval een jonge, multi-functionele speler in huis die ook amper faalangst kent. Zonder al te veel druk op zo’n jongen te willen leggen lijkt het erop dat we nog wel eens veel plezier aan hem kunnen gaan beleven.

Keep the good work going Donny !


Bron : De Rat, bn/destem, goal.com


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Donny Gorter
Robert Maaskant

21-sep-2008 RJC-NAC (0-3)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Be3F

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 11:20u

Was inderdaad ook voor mij een grote verassing, maar moet zeggen dat onze `Ad Mat` hem knap inschoot. Hij speelde overigens een erg goede pot, net als de rest. Vooral Jelle was weer als vanouds.

Nu het middenveld nog even scherpstellen en hopla op naar wederom een mooi en succesvol seizoen, wat dat kan absoluut met deze groep!
Het resultaat tegen stillem 2 was een eenmalig `voorval`.

    

bou

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 12:21u

Knap hoor op zo`n leeftijd!

Be3F

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 12:36u

Dat was ik inderdaad nog even vergeten te melden, bijzonder knap op die leeftijd!

rade

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 13:09u

Inderdaad een goed joch om erbij te hebben, maar toch eigenlijk geen linksback. Bleef nu wel overeind, met gele kaart, maar hoop toch niet dat Donny tegen de Friezen ook aan de bak moet op deze plek. Dan gaat Beerens een leuke avond krijgen en wij een stuk minder...........

Breda4life

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 13:38u

Die penalty zat er inderdaad goed in! Klasse!

Maar ik hoop toch ook wel dat Mtiliga voor hoereveen thuis weer fit is. Maar ik denk dat we nog wel veel aan Gorter gaan hebben.

GB

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 15:47u


Hee nog geen negatieve reactie van Harry hier?
Vreemd aangezien ie op alle andere berichten weer negatieve reacties loopt te spuien, wat een vermoeiende bezigheid moet dat zijn. Knap dat zoveel negativiteit je niet uitput!
Nee lieve mensen, fulmineren tegen alles werkt echt niet. Constructief commentaar (en dat zit er bij Har zeker tussen) zou eens helpen. Het sneeuwt alleen onder in alle negatieve posts op werkelijk alle berichten.

Ach zoals een wijs iemand eens zei, de klagers hebben makkelijk klagen. Pas zodra ze uitgedaagd worden om zelf iets constructiefs bij te dragen blijkt of ook daadwerkelijk zelf iets kunnen.

Bij deze daag ik je uit Har..............Verbaas ons eens met een doordacht en haalbaar verhaal over hoe het wel zou moeten (LET OP HAALBAAR!)

Tot die tijd gniffel ik lekker verder om je constante, niet aflatende stroom van kritiek............................
En zoals ik al eerder zei, er zitten wel degelijk goede argumenten in je verhalen, doe er dan eens iets mee! Maar nu wordt het steeds mee klagen om het klagen. Penders afserveren kom nou toch Har.
Je mag zn schoenveters nog niet benaderen, laat staan dat jij hem af mag branden. Maar ik respecteer je mening laat dat duidelijk zijn. Het is alleen vaak zo negatief dat ik even moest reageren.


U zijt gegroet!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 22 september 2008 om 17:08u

@GB , astemblieft zeg .......

Breda4life en Rade hebben een punt vind ik , zo`n beste invalbeurt was het niet van onze Donny , en daar mag je hem absoluut niet op afbranden , da`s z`n positie gewoon niet.
Donny is een linkspoot , zal de enige reden zijn om `m daar te zetten , maar dan denk ik toch ook aan Loran of Zwaanswijk , Kwakman ...... , is moeilijk als die al op het veld lopen , moet je erg veel omzettingen plegen , terwijl het zo lekker liep , ik begrijp het wel , maar a.u.b. toch maar Woensdag P.Mtiliga sparen om `m tegen Hoerenveen weer beschikbaar te hebben.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven