homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 september 2008
Vragen CR n.a.v. NAC w2


De eerste thuiswedstrijd van het seizoen was een testcase op vele fronten en er zijn nogal wat dingeskes misgegaan. De CR kreeg hierover een aantal vragen van verontruste supporters binnen, welke zij na herformulering hebben doorgestuurd naar NAC. Zie voor uzelve:

1. Catering:

De Clubraad heeft diverse klachten ontvangen, welke mogelijk geschaard kunnen worden onder de noemer opstartproblemen:

- Kwaliteit van het eten was niet constant. Een fors aantal klachten betrof koud of lauw eten, zowel aan publiekszijde als bij de sponsoren. In ziekenhuizen maakt men gebruik van speciale verwarmde bakken om eten te serveren. Biedt dit een oplossing voor de runners?
- In het sponsorhome blijkt geen mogelijkheid meer tot creditcardbetaling, waarvan men in het verleden gebruik kon maken. Is dit correct?
- Indien mogelijk adviseert de Clubraad gebruik te maken van flexteams in de counters. Zondag was de drukte door tijdstip en regelgeving voornamelijk gericht op de food, daar was onderbezetting. Bij de drank was overbezetting, maar het personeel had opdracht in een bepaalde counter te blijven staan en konden niet bijspringen waar nodig.
- Over het assortiment ontving de Clubraad eveneens enkele vragen: waarom is gekozen voor broodjes met sesamzaad? Waarom werden de kroketten plat geserveerd? En tenslotte waren de frikandellen 'wit' gekleurd.
- Op Vak F ging het gerucht dat diverse snacks voorafgaande de wedstrijd reeds uitverkocht waren.
- De muntautomaten zijn functioneel, zowel met pin als briefgeld, echter, stonden in het begin verkeerd afgesteld (20 munten voor 4.000 euro?). Kunnen deze overigens ook leeg raken, en wie vult deze dan bij?

2. Toiletten vak G:

Een veel gehoorde klacht betrof het verdwijnen van de damestoiletten op Vak G. Ter vervanging zijn 2 dixi's geplaatst, waarvan de uitvoering en de locatie te wensen over lieten. Het stond eveneens niet aangegeven. Deze serviceverlening acht de Clubraad onvoldoende, ook de dames hebben recht op sanitair. Is het mogelijk om voor de dames een toiletcontainer te plaatsen? Daarnaast voor de heren enkele extra piskruizen in de gracht.

3. Toiletten B-side:

Hoewel de teksten 'ingang' en 'uitgang' op de deuren van de toiletten wel begrepen worden, werkt dit in praktijk niet.

4. Muziek:

De muziek in het stadion ging perfect volgens draaiboek, totdat de DJ een vreemde versie van 'we are the champions' opzette. Kan dit nogmaals besproken worden met de DJ?

5. Parkeren / fietsenstallen:

Na afloop van de wedstrijd stond er ca. 3 kwartier file op P5. Tevens is de fietsenstalling aan deze zijde te klein. Ruimschoots voor aanvang van de wedstijd was deze vol. Na afloop zorgde de drukte bij de fietsenstalling in combinatie met de talrijke politievoertuigen en wegrijdende automobilisten voor een behoorlijke chaos. Kan de situatie rondom de fietsenstalling aangekaart worden bij de gemeente? Mogelijk kunnen er extra plaatsen gecreerd worden en extra uitgangen.

6. Cafe Beatrix:

De Clubraad wil het voordeurbeleid van Cafe Beatrix opnieuw op de agenda zetten. Wat is hiervan de bedoeling? Kan deze deur niet normaal gebruikt worden als de druk eraf is (uitsupporters weg, geen publieksstromen op promenade)? Daarnaast bestaat de vraag waarom de gracht achter Beatrix om 7 uur leeggeveegd werd, in plaats van uit te laten sterven?

7. Politie-inzet:

Het was weer een mooi visitekaartje na afloop van de wedstrijd. Zes politiepaarden, diverse ME- en arrestatiebusjes, AE-eenheden etc., en dat alleen al op de hoek Vak G-Eretribune, terwijl er vooraf en gedurende de gehele wedstrijd bij het stadion geen dreiging is geweest. Dit is niet volgens de afspraken van het Convenant Veilig Voetbal 2007/2008. De Clubraad is zeer benieuwd naar de uitleg van deze verspilling.


Bron : De Rat, CR


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties


14-sep-2008 NAC-WIL (1-3)

19-sep-2008
Reactie NAC op vragen CR n.a.v. NAC w2...

Site van:
CR


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

hannibal

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:05u

ben heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel benieuwd naar de antwoorden.
zeker aangaande catering plebs daar die in handen is van NAC. benieuwd op wie eea nu afgewimpeld wordt (sorry, macht der gewoonte...).
is er al antwoord gegeven op de brief van vorige week? komt er een gesprek met rooje peet?

pevi

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:07u

Alleen broodjes unox en gehaktstaven voor de wedstrijd.
Omdat de voorraad nog is bevroren !!!??? ...en nog niet is aangevuld?
..en dan ook nog problemen maken om een broodje bij de gehaktstaaf te serveren omdat dat niet op de prijslijst staat!! BELACHELIJK voor woorden!!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:16u

8 van de 10 vragen vind ik echt gezeik om niks. Maar goed, er zijn vast mensen die het belangrijk vinden dat er wel of geen sesamzaad op hun broodje zit. Hoe een wit gekleurde frikandel eruit ziet, wil ik liever niet weten.

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:18u

@pevi

Dan zijn ze wat die gehaktstaven betreft wel leergierig geweest want in de rust werden ze allemaal met broodjes geserveerd.

Voor de rest vond ook ik de kwaliteit van het eten maar zozo. Frikandellen met een verkeerde huidskleur. Broodje Unox waarvan de worst warm is en het broike recht uit de diepvries leek te komen.

Ja, NAC Horeca heeft nog een hoop te leren.

rimaris

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:18u

De kwaliteit van het eten is er niet op vooruit gegaan. Hier had ik toch op gehoopt. De kleur van de frikandellen was inderdaad apart te noemen. Misschien waren ze gemaakt van albino konijntjes

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:28u

Had van mij nog een vraag bij gemogen: Waarom was Vak I in vredesnaam leeg? Er zijn zat stadions in nederland waar de scheiding tussen uit en thuispubliek gelijk is aan die tussen vak I en het uitvak. Zet er een paar stewards bij en je had weer 500 man blij kunnen maken. Bijvoorbeeld de teleurgestelde B-siders of een paar voetbalverenigingen uit de omgeving...

Aangezien het volkomen rustig is gebleven neem ik aan dat deze wedstrijd volgend jaar weer gewoon naar een lagere risicocategorie kan?

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:31u

Hoe vaak moet er nog gezegd worden (en dat is vaak gezegd), dat wanneer er een alcoholverbod is en het is een middagwedstrijd, dat iedereen dan aan het vreten slaat. Pluspuntje daarentegen: volgens mij was er geen tekort. Vaak genoeg gezien dat, f de broodjes, f de snacks op waren.

En waarom overal van die bordjes ophangen met als termen `Foods and Drinks`. Verstaan wij geen Bredaas of zo? Niet bepaald zelfbewust he?

Oh ja, en ik miste de diagonale streep op mijn broodje NAC!

drs Marcellus

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:52u

@Don Leon

Op G was misschien alles voorradig maar op de F was zo`n beetje al het vet vreten in de rust op wat de wachttijd niet echt bevorderde.

Geen slappe kroketten, geen blanke frikandellen, geen platgeslagen gehaktballen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik ben niet snel negatief maar zoals in mijn eerdere post, hier valt nog heul veul te leren voor de verantwoordelijken.

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 14:00u

@ Don Leon
Inderdaad, er zijn al zoveel andere clubs die het hip vinden om engelse termen te gebruiken. Het zou juist heel Tegendraads zijn als wij het gewoon lekker ouderwets in het nederlands zouden doen. Wat is er mis met "Eten en Drinken"?

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 14:07u

Om even door te gaan over vak I; volgens mij is een bufferzone met jeugdteams uit de omgeving een veel sterkere bufferzone dan een leeg vak.

Heeft Mtiliga zijn contractverlengingsaanbieding (3x woordwaarde) al op de deurmat liggen?

hannibal

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 14:10u

jongens toch, iedere beetje menezjer bedient zich toch van allerlei engelse kretologie om zijn gebrek aan werkelijke inhoud te camoufleren. zou dit nou bij NAC ineens anders zijn....

Korneev

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 14:29u

@ Waddinxveen

Eten en Drinken??
Wa dachte gij van "Zuipe en Vrete", das pas proat!!

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 14:35u

@ 0%

Dat wordt dan op de deurmat de contractverlengingsaanbiedingsbrief!

Ata

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 14:42u

Zou werkelijk niet weten waarom deze vragen `gezeik om niets` zijn.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 16:49u

NAC Horeca. Ambitieus experiment nu al gescheitert ? Was die witte frikandel niet toevallig een kalbsbratwurst ?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 16:49u

Langdurig gesprek gehad met n van de medewerkers van NAC horeca , twijfelt zelfs om maar helemaal niet meer te komen na honderden klachten van supporters aangehoort te hebben tijdens de wedstrijd.
Hij werkte in de gracht van vak-G bij de `foods` eeeeh ...... , eten dus , waar hij natuurlijk terecht vele klachten kreeg over inderdaad te koude snacks en vreemd gevormde snacks zoals platte krekette en stukjes bij elkaar ge-puzzelde fehr-frica(n)dellen. (fehr=wit)
Iedereen kan zelf wel indenken op wat voor wijze men daar s`mans ongenoegen kenbaar maakt , zunt `t menneke .....
Zelf heb ik twee (koude inderdaad) broodjes kreket en n br. Unox op (aanrader!) die wel op juiste temp. was , dit was bij vak F-9.

Klagen over een leeg vak I is onzinnig daar die altijd als lege buffer moet dienen tijdens risico-C wedstrijden , de discussie moet zijn over het waarom dit risico-C .....?!

Voordeurbeleid van Bea moet je inderdaad elke keer op de agenda terug laten keren , al weet je dat dit door onze burgervader komt en niet door NAC , hopelijk wordt door ons geklaag n dus door het geklaag van NAC richting P.v/d Velden het ook niet te harden zodat men gewoon voor op `t ruime plein kan vertoeven.

Vreemd dat men (terecht overigens) wil bevorderen dat men op de fiets komt , en er niet de adequate ruimte voor vrij maakt .....

Twee weken de tijd om punten te verbeteren , doe uwen best !

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 16:57u

Het verhaal van de schoenmaker en de leest.

-NAC1912-

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 17:08u

Iemand moet zich bekommeren om dit soort kleine dingen, hier heeft NAC wat aan.

simmons

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 17:42u

kijk, dat de fricadellen WIT waren da snap ik nog wel.
Als ik bij mij thuis de fricadellen in de Magnetron (helaas maar 1x woordwaarde) pleur ipv "lekker in t vet " worden ze idd niet lekker bruin.
ik vond ze niet te vreten, gooi die dingen de volgwende keer maar gewoon weer int vet.
maar die warme cola zonder prik was dan wel weer lekker.......not

hannibal

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 17:47u

wat niet onvermeldt mag blijven is dat ik vond dat de koffie op F prima binnen te houden was, voor horecakoffie dan.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 17:58u

@ hannibal

Je had alleen geen koffie. Dat was dus de te warme cola, zonder prik.

En dat "broodje gezond"? Dat was een broodje witte frikandel a la hachee.


simmons

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 18:25u

waarom zeuren over DIXIE`S , ben er normaal nie zo weg van van die dingen maar voor het eerst heb ik eens een keer lekker kunnen schijten op G, in plaats van op zo`n ijskoude rvs pisbak lekker op d`n dixie

MH te Breda

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:15u

niets over de bier champagne kwestie?

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:18u

Denk dat het wel allemaal goed komt. dat zijn juist dit soort dingen goed om te weten voor de gene die de `leiding`heeft over NAC horeca.

Voorde rest vind ik het een beetje raar om het hier te plaatsen.

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:19u

En omdat simmons op de vrouwendixie zat te schijten....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:33u

MH heeft een goed punt .......

Cola Simmons .....? , nadorst zeker ?

Dat van het verhaal van de schoenmaken en de leest zit wat in ..... , maar als je ziet hoe geweldig de in eigen hand genomen kledinglijn loopt , het kan dus best , kwestie van de juiste mensen aannemen , sorry kokkie ......

Inderdaad echt te pruimen die koffie ..... , drinkt alleen zo lastig met dat dekseltje met een erg klein drinkgaatje

hannibal

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:43u

@PN, wat heb jij dan met die cola gedaan die je haalde?
dat broodje gezond proefde ik idd maandagochtend nog - dat kon ik van de vandobbes later die dag niet zeggen!

hannibal

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:45u

@Hoog - wat weet jij van die merchandise wat wij niet weten? toevallig de vraag vandaag op t forum geplemd omdat ik tot mijn verbazing noch in de proNAC noch in t blaaike van de SV enige serieuze verwijzing zag staan.
als jij zeker weet dat t gewaldig loopt hoor ik t graag, voordat willem antwoordt!

Helter

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 19:57u

Ik heb voor het eerst sinds jaren een broodje met een warm/hete kroket op. Is in jaren niet gebeurd. Kroketten waren altijd lauw/koud.
Koofie op goede temperatuur met een deksel. Zonder knoeien naar de tribune.
Mijn complimenten.

simmons

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 20:18u

@ hoog, ja altijd nadorst maar das gelukkig altijd pas de volgende dag.

Cheerio

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 21:06u

Muntautomaten werkten goed en waren in ruim aantal aanwezig, compliment!

Voer in stadion verwacht ik nooit wat van, hou het daarom als ik wat haal bij het broodje Unox, was prima. Cola daarentegen was tamelijk prikloos.

Goede punten verder, goed om aan te kaarten. Hopelijk verbetert het met de tijd! Give it a chance, zou ik zeggen.

Cheerio

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 21:08u

Trouwens, bekertjes in Bea kleiner dan vorig seizoen?! Of vergis ik me?!

Deurbeleid Bea is echt te kansloos, doe er wat aan!

Korneev

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 22:48u

Bekers Bea waren volgens mij hetzelfde....

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 23:19u

Cheerio:

zie de CR-zomer update op die site, daar wordt je vraag vast beantwoord

Tipje vd sluier, we hebben allemaal sneeuw in onze ogen gehad afgelopen winter...

T.Plotseling

Geplaatst: woensdag 17 september 2008 om 7:14u

Het antwoord op het witte frikandellen mysterie is te vinden in Pro NAC. Daar wordt uit de doeken gedaan hoe Theo heeft bedacht het hele stadion te voorzien van loeihete frikandellen in plaats van de kouwe koebrugge hap. Laatsgenoemde werkte blijkbaar met een centrale vetsmelterij van waaruit het hele stadion werd bediend.
(Volgens mij die oud-vet luchtverspreidende bende onder Vak G)

NAC heeft nu bedacht om op meerdere plekken met zgn. combisteamers te werken. Jawel onze frikandellen zijn gestoomd i.p.v. gefrituurd. Vandaar de vreemde kleur , de laffe smaak en de slappe bite! Nu is het mij alleen nog een raadsel waarom ze op op de hoofdtribune in de rust toch lauwe frikandellen hadden en de kroketten al uitverkocht waren.

-NAC1912-

Geplaatst: woensdag 17 september 2008 om 9:35u

Dat sommige snacks waren uitverkocht betekent alleen dat er meer verkocht word dan verwacht (mag ik hopen teminste). Als ze deze inschattingsfout niet nog eens maken dit seizoen is dat niet zo erg vind ik, dan kun je overal wel over gaan zeiken.. Oh wacht eens dat doen sommigen ook.

Breda4life

Geplaatst: woensdag 17 september 2008 om 10:25u

Hopenlijk leren de mieuwe medewerkers hiervan en zal het komende thuiswedstrijd beter gaan. Op zich hadden we natuurlijk al kunnen voorzien dat het de eerste wedstrijd niet meteen perfect zou gaan.

We zullen het volgende thuiswedstrijd wel zien...

deuZige

Geplaatst: woensdag 17 september 2008 om 19:23u

Ik wil maar n ding: BIERRRRR!
Dat scheelt verdomme wel zoveel aan sfeer in het stadion! Sow. het was sommige momenten gewoon ENG!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 17 september 2008 om 21:34u

Hannibal , ik weet net zoveel als jij van de merchandice , ziet er mooi uit allemaal , zit erg veel werk in , kan je direct zien , ben overigens ook benieuwd naar het antwoord van Willem over het waarom van geen of bijna geen reclame.......
Webshop ziet er prima uit , zou echter dan in ieder geval eens wat promotie willen zien in de verschillende blaaikes rond een wedstrijd , ProNAC , sv-blad enz.
Jou een beetje kennende stel je die vraag weer niet voor niets aan Willem , kaats ik de bal terug , weet jij iets wat wij niet weten....?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven