homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 september 2008
Geen alcohol? Maar wel champagne!!


Zoals elke NAC supporter inmiddels weet was er voor en tijdens de wedstrijd NAC willem 2 geen druppel alcohol te verkrijgen. Zowel het volk als de sponsor supporter heeft last van deze idiote maatregel. Maar wat schetst onze verbazing. Voor de wedstrijd wordt er in de sponsorruimte gewoon champagne geschonken. Dat kan natuurlijk niet. En nee, het was geen jip en janneke champagne. Kortom, bij NAC is niet iedereen hetzelfde. Het volk wordt met minachting behandeld en kan geen pilsje drinken. De omhoog gevallen diknekken kunnen rustig nippen aan een glaasje champagne. Hoezo klasse justitie?

Het ziet er naar uit dat NAC haar supporters steeds minder serierus neemt. De clubraad wordt gebruikt/misbruikt wanneer het NAC uitkomt. En een maatregel die voor iedereen van toepassing is wordt door het NAC management simpel aan de kant geschoven. Kortom, een minachting van het eigen publiek. En als er de komende week enige onrust ontstaat op de tribunes of daarbuiten is men er maar al te snel bij om de eigen supporters te veroordelen. Een ouderwets stukje achterbakse schijnheiligheid. Het NAC publiek verdient veel beter, want de supporters vormen het hart van de club. En niet de mensen die aan het roer staan van de club. Deze mensen mogen blij zijn dat ze voor NAC mogen werken en als ze slim zijn luisteren ze naar het NAC publiek. NAC is van ons, en van niemand anders! Hup NAC!


Bron : de rat, die overal is


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


12-sep-2008
Pas bier na de wedstrijd zondag...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ratrace

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 20:50u

Blijkt wel weer hoe serieus (lees...kinderachtig) we weer genomen worden. Iemand trouwens een idee hoe ze komende thuiswedstrijd tegen heerenveen 500 extra man willen huisvesten (gratis) die de wedstrijden erna niet meer geplaatst kunnen worden omdat er geen seizoenkaarten meer zijn? Bekende van me was te laat met het aanvragen van zijn seizoenkaart (deze waren dus uitverkocht) maar mag als wachtlijstwachtende gratis naar de volgende thuiswedstrijd

supergozer

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 20:57u

actie actie volgende keer als er nog zo,n drooglegging is allemaal massaal de sinas en de cola en de koffie boycotten! Dat ze het maar bekijken wij moeten ons allemaal maar aanpassen op onze vrij dag het is gvd geen creche waar we in zitten ze pakken steeds meer lolletjes af en zelf gieten ze zich vol die natnekken die de regeltjes bepalen!!

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 20:59u

Wat een nieuwsbericht, mischien iets op je mening onder het nieuwsbericht te plaatsen net zoals de rest??

supergozer

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:02u

als tegemoedkoming vak i leeghouden en gratis bier uitdelen!!!!! hahaahhaha rondje van

..::paulus::..

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:03u

ik denk dat de spelers in de rust opok aan de drank hebben gezeten, ze kwamen na de rust niet meer vooruit!!!!!!echt belachelijk als het verschil ziet in nac voor de rust en erna!!!
allen amoha verdiend een pluim voor zijn uitstekende spel en inzet!!!

piair

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:06u

Kan iemand me uitleggen waarom vak I helemaal leeg was, ik dacht dat de wedstrijd stijf uitverkocht was en er zelf vele B-siders niet naar binnen konden vanwege dat staanplaatsen fiasco.

MH te Breda

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:25u

schande!!!

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:39u

@piair
Vak I was een ``buffervak``, geen idee wie dat verzonnen heeft.
Dat net sloeg trouwens nergens op, niemand kan toch een beker pis helemaal over vak I gooien?

De Wortel

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:49u

@NAC1912: DROL is een fanzine. Neutraal NAC-nieuws zie je hier iets minder snel voorbijfietsen...
On topic: diep en dieptriest. mocht dit verhaal echt waar zijn. Het zou een enorme minachting voor de "publiekstribune" betekenen...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:55u

Schjnheilig n naef is het pas om zo`n stemmingmakend stukje te schrijven door een lid van een zichzelf serieus noemend supporters forum/site......
Dit gebeurt overal mensen , ook in de stadions waar elke wedstrijd `droog ligt`.
Alsof het risico van de drie delige pakskes komt .......
Als ik je vertel dat er vanaf een ander (iets beruchter) vak een aantal Jupilerflessen gegooid zijn (richting veld?) , goed gefouilleerd weer eens ...... , wel iemand opgepakt die er de aankomende maanden niet meer in komt natuurlijk.
Dat dit klasse justitie is , tja...... , beter is het de vraag stellen van het waarom de veel te late melding dat dit een c-risico wedstrijd betrof !
Steek je energie in echte zaken zeg ik !
Of komt dit stukkie via een Zwitsers laptoppie ?

Wie zegt er iets van dat ik voor aanvang van deze wedstrijd me vol laat lopen thuis ? , zie de sponsorruimte ook maar als een prive-ruimte net als je eigen woning , de genodigden kan je dan toch rustig een glaasje aanbieden ? , brengen een berg duiten binnen dunkt me.
Echt , ik vraag me af of dit niet altijd al zo geweest is bij een risico wedstrijd ..... , dat er verschil gemaakt wordt is eigenlijk niet goed natuurlijk , maar kom op man , de discussie moet over het te laat melden dat het een c-risico wedstrijd betrof nogmaals , niet over dingen die overal gebeuren......

-NAC1912-

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:01u

@ wortel
Dat snap ik wel maar ik vind het in dit stuk nogal ver gaan..

simmons

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:01u

zeg hoog, jij drink niet eens man...jij lust geen bier toch?

zo veel jaren lang

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:08u

jongens, welkom in de grote mensen wereld.

als er in de businessclub geen champagne is, dan komt b.d. weer met een klacht.

geen sigaren en dan ook nog geen champies. BD moet niet teveel in moeten leveren.

En ook harry bd heeft schijt aan de gewone man. die wil zijn glaasje en sigaartje. Breda 19 gr.

harry b.d.

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:14u

Het probleem bij NAC is dat ze gewoon geen ervaring hebben met de echte VIP experience. Nu blijft men steken in halve zaken. Wel Champus schenken maar erbij vermelden er niet mee op het terras te gaan staan. Dat soort gespleten gedrag.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:21u

@Simmons ,
Ik geen bier lusten ??? , da`k `t niet drink .... alla , daar gaat de discussie niet om !
Ik vond en vind dat NAC=bier , altijd zo geweest , zal altijd zo zijn !
, of ik persoonlijk inneem is de discussie niet , wat zeg je op m`n opmerking en die ik wl maak ?
mr , als men dit niet te pruimen vind `wel champagne en geen bier` dan moet het maar via de cr spelen , tenminste als die nog serieus genoeg genomen wordt ..... , kijk ! , dr moet je over praten !
Ik heb elke dag een stukske vlees op m`n bord ..... , hebben ze in heel wat plekken in de wereld ook niet , het is overal oneerlijk , net zo oneerlijk het is dat je vl beter bent en toch verliest......

von F

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:28u

Hebben ze in de rust nog een flesje in de kleedkamer gezet gezien de tweede helft?

De champagne is de sponsoren van harte gegund, eerste wedstrijd van het seizoen moet toch een feestje worden... Ik zag trouwens voor het vijfde jaar op rij weer genoeg vrije plaatsen bij de sponsoren, tegen de verwachtingen/voorspellingen in.

Ben benieuwd op wat voor manier NAC dit verhaal gaat verkopen aan de (immer onafhankelijke) CR. Daarnaast ben ik benieuwd hoe de lokale hermandad dit oppakt.

Gelukkig heb ik op het terras nog enkele Jupilers kunnen drinken en ben ik vandaag verschoond gebleven van bahvaria. Toch blijft het jammer dat de `normale` supporters anders behandeld worden dan de sponsoren. Maar ook daar zal Theo natuurlijk wel weer een verklaring voor hebben die we uit de mond van de communicatiemanager mogen horen.

Sieb

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:55u

Wat een stemmingmakerij...

Het is probleem is niet dat NAC een grote groep nieuwe sponsors welkom heet met een glaasje champ. Integendeel, we mogen blij zijn dat er ieder jaar wer nieuwe mensen bereid zijn geld te steken in de club. Velen onder ons vergeten dat nogal eens, Ratdaxie incluis.

@ Har
Was overigens nog best te pruimen die champ. Zag ik je vanmiddag met een glas prosecco staan? Tsss....

Sammy

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 7:29u

@harry, (stemmingmaker) er wordt in elk stadion verzocht de business units niet met glazen te verlaten, dat gedlt voor cola, voor bier en dus ook voor champagne en heft niets metnac te maken. overigens werd er bij de lunch alcohol geschonken, maar in de rust was er geen bier verkrijgbaar. en dat was jammer,

hannibal

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:03u

vroeger, zeg maar pre-tejo, was drooglegging ook echt drooglegging , met 1 uitzondering, de carnac voor de wedstrijd en dan alleen voor diegene die een vorkje mee prikten. boven en in de dozen werd niet geschonken tot na de wedstrijd. is dit tegenwoordig anders? met andere woorden, het plebs niet en de sponsors wel? let wel : ook de gemeente, die de drooglegging voorschrijft met de plesie banjert vrolijk rond dus die vaardigen dan regeltjes uit voor lui die iets minder gelijk zijn dan zij - met rooie peter voorop zeker?
leuke vervolgbrief voor de CR!

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:25u

Jongens, wat een ge-OH.

Sinds wanneer is een voetbalstadion een soosjaalistiese vrijstaat met gelijke rechten voor alle inwoners?

Ik weet niet beter dan dat overal in de sponsorruimtes, bij alle clubs, gewoon alcohol wordt geschonken, of je nu bij NAC, Ajax, Den Haag, AZ (om de vier clubs te noemen waar ik afgelopen jaar in dergelijke ruimtes heb rondgelopen) of waar dan ook komt.

Altijd overal (volop) drank, gelijk je bij de entree van dat soort ruimtes ook niet wordt gefoullieerd of er overigens beletsels zijn.

En ik kan u verklappen: indien er in die ruimtes niet geschonken zou mogen worden, dan zouden er aanmerkelijk minder sponsoren zijn.

Hierover gaan zeiken is wat mij betreft zeiken om het zeiken.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:50u

Inderdaad een beetje ver gezocht ratdaxie. En glas champagne als welkomstdrankje van het nieuwe seizoen is nog even wat anders dan de taps open zetten.

Harry maakt nog even duidelijk geen idee te hebben van de gang van zaken in Nederlandse stadions. De KNVB verbiedt glaswerk op de tribunes. Een horecamedewerker meldt dit uit voorzorg en meneer begint weer over zijn VIP-experience bij PSV te zeuren. Ik kreeg na afloop van de wedstrijd het eerste biertje van NAC aangeboden, heb ik bij PSV nog nooit meegemaakt...

De persoon die zich overigens wel flink mag gaan schamen is Peter van der Velden. Alcohol verbieden en zelf wel aan de bubbels.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:53u

@ PN

Wat mij betreft is met jouw relaas dit verhaal afgesloten. Niets om je druk over te maken.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:54u

De regels voor door sponsoren uitgenodigd publiek zijn anders dan voor het grauw, het plebs, het klootjesvolk. Dat was vroeger al zo, dat is het nu nog steeds.

Voor genodigden gelden geen verboden en ook nauwelijks of geen belemmeringen. Gewoon zuipen en vreten, geen legitimatie of clubcard, helemaal niets van dat al.

Wie dat niet wil of kan accepteren heeft niets te zoeken rond "de voetbal". De echte stemmingmakerij komt voort uit jalouzie, nijd en kinnesinne. Er is nu eenmaal besloten dat de CR niks in te brengen heeft, ga daar dan niet op door.

Maar het is natuurlijk wel treurig dat je met geheven glas een speech moet aanhoren waarin wordt verzocht een beetje rustig aan te doen en niet al te ostentatief met het glas het terras op te gaan omdat er dan mischien mensen gaan zeiken. Feesten met de handrem op.

evil ash

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 11:18u

Niemand kan er een beker pis over van I gooien? Niemand kreeg er een beker pis vol zonder bierverkoop lijkt me. En al die bekers fris een kwartier voor uitgifte al tappen zorgt dat er in die gore postmix ook al eens geen prik zat. Waardeloos.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 12:20u

@ evil ash

Ik kom niet in de gracht, maar ik dacht dat de postmix was vervangen door flessen?

@ harry "De echte stemmingmakerij komt voort uit jalouzie, nijd en kinnesinne."

wat krijgen we nou, zelfreflectie?

evil ash

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 12:53u

@ Waddinxveen

Je hebt gelijk, ik zag ze wel met grote plasticzakken lege flessen lopen. Het smaakte niet als fris uit een fles in ieder geval. Dan heeft het er dus nog langer gestaan, want de kwaliteit uit een fles is een stuk beter dan postmix.

Volgende keer maar weer gewoon bier.

Hanske N

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 13:44u

en zo hoort het ook!haha cheers!

Nacster

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 13:54u

Weet uit ervaring dat er normaal bij wedstrijden zonder alcohol er ook geen alcohol geschonken werd in de sponsorhome. Tjaa achter de gesloten deuren weet ik natuurlijk ook niet.
Buiten dat wordt er ook niemand gefoullieerd bij binnenkomst dus een heupflesje voor tijdens de wedstrijd kan ook gewoon mee hoor. Klopt ook natuurlijk voor geen meter!!!

KeesdeJongh

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 15:10u

Belachelijk, ook voor onze jongens was het veel te warm! Had ze maar Champagne gegeven, hadden ze misschien de 2de helft ook nog gelopen onder mr RM?!

Dreeke

Geplaatst: dinsdag 16 september 2008 om 13:01u

Ik kan me 123 niet meer herinneren of ik vorig seizoen tijdens risicowedstrijden in de box van Bouw 1 & 2 bier heb kunnen drinken, maar zal daar met het oog op deze discussie de volgende keer op letten. Overigens krijg ik een nare postmix-smaak in de mond als ik hoor dat de burgervader zelf wel aan de bubbels zit, maar dat terzijde ...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven