homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 september 2008
NAC blijft steken op 3 punten


Na een geweldige eerste helft en een dramatische tweede helft is NAC er niet in geslaagd drie punten te pakken van willem 2.

Voor de thee veegde NAC de vloer aan met de kruikjes, het enige wat ontbrak was een of meer doelpunten..

Na de thee (wat heeft daar in gezeten?) was NAC onherkenbaar en kon willem 2 simpel uitlopen naar 0-3. Amoah wist de eer te reden voor NAC. De grote vraag blijft, waarom zo’n enorm verschil tussen helft een en twee? Wie het weet mag het zeggen…


Bron : een teleurgestelde rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28

Relaties


14-sep-2008 NAC-WIL (1-3)

13-sep-2008
Voorbeschouwing NAC - w ii...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Petterick

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 20:43u

sjah, volgende week beter!

Ratrace

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 20:46u

Echt en draak van een 2e helft, schande dat we daardoor van een cluppie als stillem2 moeten verliezen. In de eerste helft hadden er al lang 2 in moeten liggen (overigens dankzij de geweldige blom een penalty door de neus geboord). Belachelijk dat de tweede helft leek of de stillempies 2 klassen beter zijn dan Nac terwijl we natuurlijk allemaal weten dat het andersom is. Overigens niet één afvallende bal in de 2e helft voor ons geweest

Zoals Tonnetje rond altijd zei....we zullen maar vooruit kijken en hopen op betere wedstrijden tijdens het seizoen.

piair

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 20:54u

Waarom een slechte 2e helft ?

Omdat Maaskant persé niet het Brands etiket opgespeld wil krijgen en steeds druk probeerde te zetten, zelfs al het totaal geen zin heeft en daardoor het kruit al te vroeg verspeeld.

Voorbeeld, Nac speelde 1e helft met 10 man wegens groffe overtreding en Amoah bleef voorin onnodog doorjagen en had zodoende geen power meer om scherp te zijn als dit wel nodig was.

Ook de andere liepen in mijn ogen de 1e helft veel teveel waardoor er in de 2e helft geen puf meer over is. Ja als je wel scoort dan krijg je alsnog vleugels maar nu gaat dat dus juist tegen je werken en bleef een zwak W2 vrij makkelijk overeind.

Ander voorbeeld was een Penders die in de 2e helft totaal uitgeblust leek en bij een balaanname in het vijandelijk (?) strafschopsgebied er zodoende bijna over struikelde.

Kortom: wel hard gewerkt maar erg zuur als het resultaat uitblijft, dan gaat dit geheid nog vaker gebeuren, en ojaa...

Maaskant: Voortaan vooraf niet zo hoog vd toren blazen, dat we wel eventjes gaan winnen, de val is dan des te dieper en je tegenstander heeft geen betere motivatie nodig !!

Vorig jaar deed Mommers ook eens zoiets voor aanvang van de 1/2 finale tegen Feyenoord, lekker slim allemaal.

Hopelijk was dit een incident, maar wel een hele zure,

Come on Nac !!

FC Goed Bezig

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:03u

vd Leegte zakte volledig door het ijs op het middenveld: continu te laat in de omschakeling, domme en lompe overtreding, niet aanspeelbaar. Tis ook voor hem te hopen dat het `n incident is anders wordt het de hoogste tijd voor Gilissen!

bakkertje99

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:14u

Het middenveld van NAC is niet meer wat het was vorig seizoen.
Er is geen creativiteit, geen diepgang meer. Natuurlijk missen we Molhoek.
Ik heb trouwens al eerder voorspeld dat we ook Stam nog gaan missen. Je kan je naar mijn mening niet permitteren spelers te verkopen zonder kwaliteit terug te halen. Van der Leegte is een harde werker maar geen speler met enig inzicht.
Ook de optie Feher als rechtsback is geen gelukkige. Het is te hopen dat Elshot snel terug is. Waarom is Ammi eigenlijk verkocht, die hadden we goed kunnen gebruiken op die plek.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:26u

Zelden een beter voetballend en werkverzettend NAC gezien als in de eerste helft deze middag ....... , als het 3-0 stond had niemand kunnen klagen , niemand , dus ook `destil` niet !
Mooiste kans was nog wel in de tweede helft vlak na rust van Mtiliga , die ook door hem zelf opgezette aanval ronde hij duikend bijna doeltreffend af met z`n kop , maar helaas.
Verontrustend was het om te zien dat het kaartenhuis totaal in elkaar viel toen de 0-1 viel , het leek een tijd nergens meer op.

Zware tegenvaller , zeker tegen `destil` , echter deze vorm (vooral eerste helft vandaag en in Alkmaar) vast houden , heb ik er erg veel vertrouwen in , lach maar , we zullen zien .......

Hannibals eerste reactie één item eerder sneed wellicht hout wat betreft de laatste vraag Ratdactie-schrijver van deez stukske , nl. nieuwe speelstijl kunnen de meeste dertigers van ons team nog wel één helft aan , een tweede 3 kwartier is té veel gevraagd wellicht .....? , zeg ik , wat als het dan al 3-0 is , wat deze keer echt geen rare tussenstand had geweest !"
`t zat niet mee deze keer , hopelijk is Elshot snel terug , want Fehér rechts achter , nu ging het nog enigszins maar in Alkmaar was ie de zwakke schakel.

Willem II-er

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 21:40u

Goede 1e helft van NAC met veel gelukkig voor ons.
Wat viel mij op. Overeenkomstig met Willem II onder Maaskant: uitgeblust elftal halverwege 2e helft.
Maaskant had beter op moeten letten tijdens Willem II - Ajax. Spelbeeld van de wedstrijd kwam behoorlijk overeen.
En helaas verschuilt Maaskant zich voor de camera achter verkoop van spelers. Dit deed hij bij ons ook. Ik hoop voor jullie dat hij wat intensiever gaat trainen dan wordt de return erg leuk!
Succes

zo veel jaren lang

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:04u

tja. wat moeten we hiervan zeggen.

driemans verdediging?? Geen rechtsback.
vragen om problemen.

die peuter van de stillems reageerde in de rust en dat gaf wel wat verschil. RM reageerde pas na twee tegengoals. Verloren op het schaakbord heet zoiets.

zou die groenendijk bij de stillems de tactiek verzinnen? die andries janker kan het niet geweest zijn.

Ofwel op tactiek verloren. Niet kunnen reageren op tactische wijzigingen.

en scherpte ontbreekt voor de goal. ongelofelijk wat een kansen gemist.

Den86

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:12u

Tja...heb niet de hele wedstrijd gezien maar leek mij veel sterker in de eerste helft...2e helft was niks.

Wel jammer dat FEHER z`n 2e penalty van het seizoen veroorzaakte...

harry b.d.

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:26u

Een wedstrijd duurt nog altijd 2x45 minuten. Blijkbaar kan dit oude elftal het niet meer opbrengen 90 minuten lang te gaan als de brandweer.

Het lijkt erop alsof er de afgelopen maanden iets geweldig fout gegaan is in de scouting en het uitzoeken van de technische staf. Dit is de grootste aanfluiting van de afgelopen 10 jaar. Een debakel dat niet zonder gevolgen kan en mag blijven.

De aanloop naar NAC-W2 werd overschaduwd door de blunders en faux-passen van de directie. Daarnaast werden enkele stafmedewerkers op feestjes gesignaleerd. Na AZ-NAC had men zogenaamd het lek boven. De hypocriete farizeers stonden rijendik te dringen om kritische en onafhankelijke leden van de achterban te kastijden en digitaal de les te lezen.

De tijd is rijp voor personele maatregelen. Maar van een bestuur zonder ballen (en geld) hoeft natuurlijk niets te worden verwacht. De bestaande klusjesmannen mogen onder de vlag van ons NAC rustig doorklooien. Gaat het fout, dan is dat gewoon de schuld van anderen.

Goedenavond.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 22:28u

Fehér kan in nood rechts achter , denk soms dat je beter een tweede keeper op die plek kan zetten , die jongen hoort daar niet en is gruwelijk uit vorm , net als op `t eind van vorig seizoen trouwens ......
, maar ja , als je met de rust met 3-0 voor staat ..... , gelukkig (nu even niet dan) is voetbal onvoorspelbaar.

1934united

Geplaatst: zondag 14 september 2008 om 23:35u

Met vele anderen vond ik het uitermatemate zwak dat Robert Maaskant het vertrek van Ronnie Stam en Rogier Molhoek, die beiden nota bene bij hun nieuwe clubs dit weekend de zwakste schakel waren, als excuus gebruikte voor deze voor Breda pijnlijke nederlaag. Het ware beter geweest de hand in eigen boezem te steken. Als je spelers als Joonas Kolka en Csaba Fehér in de basis handhaaft dan heb je wel een plank voor je kop. Met alle respect voor deze oudgedienden maar deze horen in het huidige voetbal echt niet meer thuis. Zij missen gewoonweg de snelheid en explosiviteit om nog enige rol van betekenis te kunnen spelen. Kees Kwakman zou ook rechts achter kunnen spelen in plaats van hem te laten zwemmen op het middenveld waardoor ook de opbouw van achteruit beter verzorgd kan worden. Waarom laat hij Nac geen 4-4-2 spelen met Matthew Amoah en Gertjan Tamerus in de spits als hij ziet dat Amoah constant geïsoleerd staat en lengte te kort komt om oorlog te kunnen maken in het zestienmetergebied van de tegenstander. Misschien dat hij het lesje in effectiviteit van Willem II ter harte neemt anders vrees ik voor hem dat hij de kerst niet haalt, want met blijven zijken over spelers die er niet meer zijn kan je de oorlog niet winnen.

RaamsdonkBside

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 0:21u

Rond deze tijd zal hr. Maaskant wel weer in de diverse horecagelegenheden in het Ginneken uithangen.

De wedstrijd tegen Willem2 had voor mijnheer Maaskant geen bijzonder betekenis. toch

Bourgondisch...

fuck off maaskant

Bierglas

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 1:18u

Maaskant? Op tilbo vond ik dit schokkende filmpje..

http://www.youtube.com/watch?v=cm48ljxHGII&eurl=http://www.tilbo.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7531&Itemid=190

Wat moeten wij met die kerel?

HUP NAC!

Bertje

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 6:28u

Wat een waardeloze zooi de tweede helft, en een kolkend stadion ???
Zelfs toen NAC de eerste helft goed combineerde was er absoluut geen sfeer op de tribunes. Laten we het nooit meer over STILburg hebben, want de gemddelde NAC supporter doet zijn mond ook pas open na 15 glaze bier !!!

den Boeman

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 6:52u

Dat Maaskant in de nabeschouwing nog steeds enkel kon zeiken over Stam en Molhoek zou voor mij reden zijn voor ontslag op staande voet.
Als je verloren hebt met een beter 11-tal omdat de treejnert van de tegenpartij het spelletje gewoon beter doorhad en je probeert je dan met zon drogreden vanaf te maken, ben je gewoon een grote jankerd!!

Sammy

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 7:38u

harry heeft gelijk, het gaat slecht. het stadion zit vol, er wordt winst gemaakt, er wordt bij vlagen zeer aantrekkelijk gespeeld en er zijn al 3 punten meer gehaald dan de laatste 2 seizoensopeningen bij elkaar. Koppen moeten er rollen!

ctk

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 7:54u

Maaskant dekt zich nu al in!!
Hoe kan hij de nederlaag afdoen onder het mom van het verlies van Stam en Molhoek?!
Als NAC in de eerste helft en de superkans gelijk na rust gewoon op 3-0 had gestaan (gezien het spelbeeld en de kansen was dat normaal geweest) dan had hij met de borst vooruit gelopen...

Beetje zwakke reaktie....
Wat mij wel zorgen maakt is de mentale weerbaarheid van NAC....het verschil tussen de beide helften was veel te groot....je voelde de wedstrijd kantelen op het moment dat Stillem2 3 hoekschoppen achter elkaar kreeg en bij de 0-1 storte het volledig in elkaar...onbegrijpelijk!!

Misschien maar eens met heel de selectie naar de psycholoog toe?!
Het is nu zuur, maar als ze erin slagen om de hele wedstrijd zo te spelen als de eerste helft dan komen de punten weer vanzelf.....maar ja....beetje fragiel zijn ze wel...

Pike Mujkic

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 8:23u

Volgens mij is het de taak van een trainer om in te grijpen als de wedstrijd kantelt.
Iedereen in het stadion zag het gebeuren in de tweede helft en het enige wat Maaskant deed was lekker in het zonnetje tegen het hekje leunen.
Krijg je wel een leuke bruine kop van, maar voetbalwedstrijden verlies je ermee.

Waarom pas wisselen als de wedstrijd al gespeeld is?
En vervolgens ook nog eens verschuilen achter de verkoop van spelers, daar rest maar één woord voor.......bah!

inteldave

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 8:25u

wat een pannekoek die Maaskant. als je zegt dat je stam en molhoek mist (idd erg zwak bij hun nieuwe clubs) dan zeg je eigenlijk dat de aankopen geen versterkingen zijn geweest.
nou vond ik dat wel gelden voor vd leegte. die had in de eerste helft al gewisseld mogen worden.

aan de andere kant: vorig seizoen startten we ook niet al te best en eindigden we toch aardig goed. ik hoop maar dat dit een wake-up call was hoewel er thuis NOOIT verloren mag worden van die kruiken.

ook frustrerend om te zien dat de "supporters"in de VIP-boxen gewoon met een flesje bier in de hand naar de wedstrijd staan te kijken

harry b.d.

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 8:44u

Inmiddels daalt uit alle geledingen de kritiek neer op het NAC bestuur en directie, zelfs op trainer Maaskant.

Het is ook niet niks wat er gebeurd is. Als je twee weken de tijd hebt om NAC-w2 voor te bereiden, je kunt je tussentijds nog versterken op de transfermarkt en je kunt je stadion nog verbouwen en je komt uiteindelijk met zoiets op de proppen dan is dat huiveringwekkend slecht. Thuis verliezen van de kruiken is verboden.

Mommers en Stewart worden nergens meer serieus genomen.

Van der Hoeven en van Bavel schitteren door afwezigheid in het openbaar. Waar zijn de plannen en waar is het tijdschema voor ons NAC mbt financieel gezond zijn en een stevige boost voor de selectie en het stadion ?

Wie op dit moment een "foto" maakr van de club ziet dat het er allerbelabberdst voor staat, de A-jeugd is van het niveau Helmond Sport, het tweede zit in de eerste divisie en het eerste is on-NACs en oud.

De laatste jaren is er door Mommers en co flink op los gelogen om maar in het zadel te kunnen blijven. Het wordt alleen ieder jaar een stukje minder. Op alle fronten lopen we gigantisch achter op de concurrentie.

Het wordt tijd dat er koppen rollen.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:13u

1. De Portugees was erg te spreken over Kwakman, laat ik dat nu eens vooropstellen. Wat mij betreft een absolute aanwinst.

2. Avec toute la respect voor Fehèr, maar wat speelde die ont-zet-tend zwak. Kansloos eigenlijk.

3. En wat stortte NAC al snel na het begin van de 2e helft volledig door de mand. Ik vind het een griezel, maar complimenten voor die kwijlebek van een Jonker. Gewoon de 1e helft de bejaarden laten uitrazen en de 2e helft zelf korte metten maken.

4. En wie ik in feite het zwakst vond de 2e helft? Helaas, dat was ons eigenste NAC-publiek. Doodstil was het. Die 250 man in de hoek maakten veel meer lawaai. Het "Ajax-publiek Ajax-publiek" uit het WII-vak deed ècht pijn.

5. Ik zie toch veel liever die luizige Brandtse 1-0 en met een trots gevoeld naar huis dan dit bourgondische spel en een pak slaag van WII, Want verliezen van Tilburg is echt heel erg kut.

Mermans

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:20u

Zuur dit, amper van kunnen slapen. Op naar Roda en daar dan maar 3 punten halen!

hannibal

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:23u

voor bourgondisch voetbal moet je wel de selectie hebben; een goede mix van jong en oud en iig moet iedereen die kan spelen topfit zijn. wij hebben een mix van oud, ouder en niet goed genoeg jong.
als dan ook de trainer verzuimd om zijn manschappen gedoseerd te laten spelen en op t moment dat t niet meer loopt in te grijpen dan kan t ook nix worden. De reacties van Penders waren veelzeggend, hij wilde meer geduld etc ergo, de EBstijl waarmee men succesvol was handhaven.
de zinloosheid van bepaalde reacties te spijt, het is niet de schuld van HBD dat we een selctie hebben die gemiddeld 37.2 jaar is, allerlei mankementen vertoond en dat maaskant hier trainer moet zijn met een selectie die niet aansluit op de gewenste huisstijl.
het is ook niet de verdienste van wie dan ook dat alle voetbalstadions vol zitten en dat van NAC dus ook.
het is ook niet de schuld van HBD dat er bij NAC al jaren gepraat wordt over (ver)bouwen maar dat er niets gebeurd terwijl in enschede, groningen, hveen etc en masse ge/verbouwd wordt.
het is ook niet de schuld van de 5e colonne of het internet dat NAC er niet in slaagt structureel operationeel geld te verdienen.
en het is ook niet de schuld van de hh ZHC dat NAC te laat risico-opwaarderingen meldt, stoeltjesgate veroorzaakt, slechtere spelers terughaalt dan het verkoopt etc etc.
wiens schuld het dan is? volgens sommigen ligt het iig niet aan de mensen die er voor betaald worden want die doen alles weloverwogen. Is het erg dat ik dat niet geloof?
anyway, kater no lang niet voorbij, hopelijk in de komende uitpot dan maar weer punten jatten in beproefde EB stijl om daarna met geslepen messen de importfirezen te weerstaan.

Rizu

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:31u

Goede eerste helft dat mag gezegd worden.

Tweede helft was er niets maar dan ook niets meer van het team over(raar hoor)

Als dit komt door de leeftijd van veel spelers dan gaan we nog veel afzien dit seizoen.
Vond Kwakman best goed spelen vindt ik dan he,die jongen komt er heus wel.
Waarom hoeft Reuser eigenlijk niet mee te verdedigen?
Vindt hij zichzelf daar te goed voor ofzo?
Trouwens het viel mij gelijk op dat Penders niet fit was raar dat dat jullie niet is opgevallen.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:34u

Het is vermakelijk hoe je af en toe in je eigen belevingswereld kunt opgaan harry.

In geen enkele reactie hierboven zie ik namelijk kritiek op het bestuur en directie, dat maak jij ervan. De kritiek op Maaskant is in mijn ogen gewoon terecht. Zijn uitspraken in de persconferentie kunnen echt niet. In de eerste helft misten we Stam en Molhoek namelijk absoluut niet. Wat probeert hij hiermee te bereiken?. Ook verdienen wij (de supporters) een tik op de vingers. De sfeer was namelijk vreselijk mat, op het moment dat de ploeg het nodig had, bleef de gebruikelijke steun in de rug vanaf de tribunes uit. Het is vreselijk om te zeggen, maar het meeste geluid kwam (ook voor de 0-1 ) vanuit het half gevulde uitvak.

Het feit dan van Bavel zich niet netjes bij jou present heeft gemeld wil niet zeggen dat hij afwezig was. Foutje harry, want hoewel ik het ook een pannenkoek vind, heb ik hem toch echt in het openbaar rond zien lopen.

p.s. was jouw VIP-experience dit keer wel naar wens?

mies

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:38u

LAMME TAKKEN

rade

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 9:44u

Laat t even duidelijk zijn dat we een prima eerste helft hebben gezien, waarbij NAC 40 minuten lang de tegenstander onder druk had. Probleem is gewoon dat die bal er niet in ging. Maak je een of twe goals, dan kun je lekker inzakken, de ruimtes klein houden en zo nu en dan counteren.... Nu scoorden de stillems na een offensief van een minuutje of 5 en was `t geloof in een goede afloop meteen verdwenen, op `t veld en op de tribunes.

Als het bij rust gewoon 2-0 was geweest, was de pot binnen en liepen we nu allemaal in polonaise achter Maaskant aan. Tuurlijk zijn de excuses over Molhoek en Stam zwak en onterecht, maar onze kroonprins wil zich gewoon indekken omdat hij voelt dat deze nederlaag hem heel wat krediet van de achterban gekost heeft.

Mensen die Reuser niet hebben zien meeverdigen, hebben toch echt een andere wedstrijd gezien. Bovendien was hij de meest vooruitgeschoven middenvelder en hoefde hij van de drie middenvelders het minst terug te verdedigen. Moet ie dan voor z`n eigen verdediging alleen balletjes breed gaan geven??

Erg pijnlijk allemaal, maar vooral geen paniek. Met Elshot en een fitte Vd Leegte en Gilissen erbij is deze ploeg en trainer gewoon goed genoeg om voor de 8e plaats te gaan.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:01u

@ portugees De spijker op zijn kop met jouw analyse!

Met als toevoeging dat ik het wel zie zitten in Reuser. Afgezien van een paar halve corners vind ik hem echt een versterking die zich hopelijk de paar jaartjes dat hij nog meekan erg nuttig kan maken.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:03u

De kritiek van Maaskant op Mommers en Stewart (en Visschers) zou wel eens heel erg terecht kunnen zijn. Van vele kanten blijft bd horen dat Maaskant een opvolger voor linkshalf en voor Stam is beloofd. Mommers verschuilt zich achter "half 12" maar dat is te genant om serieus te nemen. Het zou dit bestuur sieren om eens duidelijkheid te geven of er een belofte aan Maaskant is gedaan ten aanzien van vervanging of pertinent niet. Is Mommers altijd open en eerlijk geweest tegen Maaskant ? Heeft hij tegen hem gezegd: wij verkopen Stam en je krijgt er niets voor terug ? Voor zover bd weet is dat laatste niet gebeurd.

We moeten ophouden steeds weer die verhaaltjes van de algemeen directeur voor zoete koek te slikken. Keer op keer blijkt het bogus of voor allerlei uitleg vatbaar.

petruske

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:04u

willem2 speelde zoals nac vorig seizoen heeft gevoetbald, en nac trapte erin,

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:09u

harry, zeg ons nou; hoe was je VIP-experience???

Korneev

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:13u

Wat een hoogstaand niveau van het arbitrale trio!!! Heb me werkelijk 90 minuten groen en geel geërgerd aan die gasten, 1e helft van NAC was geweldig, dattie bal er dan niet in gaat dat heb je wel eens.
Ik zeg.... RM zet die gasten maar 2x per dag aan het werk, topfit zijn ze nog lang niet!!!!!

harry b.d.

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:16u

De echte VIP experience van dit weekend werd genoten in de HON Circle lounge. In Frankfurt wordt er momenteel gebouwd aan een finess en wellness gedeelte naast het uitstekende restaurant, de lounge en de cigar lounge, dit allemaal in het HON Circle/First class gedeelte. Keurige persoonlijke begeleiding langs douane en security check en met de limo naar de plane gebracht.

Bij NAC wordt "de VIP" toch nog teveel aan zijn lot overgelaten. De ontvangst is vaak al licht chaotisch en het duurt even voordat de champus in de hand en keel is. Bij NAC is et eten ook nooit echt lekker geweest. Nu met dat live cooking wordt het mischien wat beter maar echt supervers zag het er allemaal niet uit.

Brian Westzee

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:22u

Nou, nou, de realiteitszin is niet overal even hoog geloof ik. Ja, we waren de eerste helft beter, want we speelden vol op de aanval met pressie en alles, en de tegenstander liet ons ook komen. Logisch toch? De nummer 3 van afgelopen seizoen thuis tegen de nummer 15, dan is dat een logisch spelbeeld. En ja, we kregen wat kansen maar de meesten toch voroal vanwege verdedigende fouten van Willem II (trap Aerts, fout Schenkel op de achterlijn) en niet omdat we nu zo goed voetbalden. Tegen een echt goede tegenstander die on sook uit laat razen krijgen we met dit spel niet eens echt kansen, behalve misschien uit standaardsituaties (kopbal Penders die van de lijn wordt gehaald).

En dan gebeurt er iets in de rust en dat zit niet in de thee. Nee, de tegenstander heeft een technische staf die tacktisch wél onderlegd is. Eén wissel, een iets andere veldbezetting en Willem II neemt zo de controle over. Ook voor de 1-0 waren ze in de tweede helft al de bovenliggende partij omdat ze het middenveld in handen kregen. En Maaskant, die zag dat aan tot 0-2 en bracht toen Fuad voor Reuser, daarmee was het probleem nog even groot als daarvoor, tacktische onbenul!

En dus, en dit doet pijn, winnen de gasten verdiend omdat ze tacktisch sterker speelden.

Als dit zo doorgaat kijgen we nog veel problemen tegen écht goede ploegen.

Over sfeer en de kwalificatie "stillums" zal ik het maar niet hebben, dit is al erg genoeg.

-NAC1912-

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:44u

Ik kan me nog goed vorig seizoen herrineren na 2 wedstrijden, stijf onderaan en ook kritiek op Mommers, de spelers en de trainer.. Het is simpelweg te vroeg om conclusies te trekken.

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 10:51u

Herkenbare punten harry; eten was in mijn ogen voorheen ook niet altijd top. Live Cooking vond ik er nu prima uitzien en ik heb eerlijk gezegd vertrouwen dat Arjan van Dijk al een sprong vooruit is t.o.v. Cowbridge. Ik ben niet van NAC, maar mijn schatting is dat 90% van de sponsors volgens mij bediend kan/wil worden op het huidige serviceniveau. Voor de 10% die (veel) meer wil heeft dit stadion gewoon nog niet de voorzieningen/ruimte. TM sprak hier vorig jaar in zijn presentatie van de verbouwingsplannen ook over. Het is de bedoeling straks ruimtes te creeren waar dat niveau wel gehaald kan worden en waarmee dus ook het grotere geld binnen gehaald/gehouden kan worden. Best een stap voor het provinciale NAC, maar ik weet zeker dat er markt voor is. Ik zou zeggen, geef het eens kans en lever input!

hannibal

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 11:32u

eten onder koebridge was een verzoeking, en je moest er nog voor betalen ook.
Arjen vDijk een prima reputatie en een berg ervaring met de sponsorachterban van NAC - kan me de eerste gala`s nog herinneren; altijd dikke pret en voor die tijd uitstekend van f&B, sponsors en potentieel vocht elkaar het kot uit om er bij te kunnen zijn.
NAC moet juist NIET in die plusnonultra VIPquatsch meegaan; wij zijn geen psv, ajakkus etc waar je giga hutten behoort te entertainen.
NAC moet wel een goede indeling maken op gebied van `wie is belangrijk voor wie`...ik ergerde mij al jaren op de eerste verdiep aan de 3e en 4e echalons die daar rondbanjerde. NAC moet zich zodanig positioneren dat bedrijven automatisch hun lagere rangen naar de Cordial loodsen voor een avondje keilebakken met veel bier en plat nederlandstalig. NAC moet actief interessante gezelschappen bij elkaar aan tafel zetten waarin NAC ook moet zorgen dat op middle niveau er goed voor de gasten gezorgd wordt.
NAC moet vooral geen aparte hokjes maken ; de sterkte van bredoasch netwerk is ALTIJD geweest dat ons ons kent - daar passen geen hokjes in; de kliekjes vormen zich later toch wel.
en in gottsname, krik het niveau van je commerciele afdeling omhoog.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 11:43u

Denk dat Mommers, van der Hoeven, van Bavel en Gielen zelfs nog de grootste moeite zouden hebben om mee te komen op het "vierde echelon" binnen global opererende multinationals. Ook moeten we vooral Bouw niet overschatten, dat doen anderen in zijn omgeving al genoeg. Volgens deze leenbouwer is het leiden van 150 man over 4 locaties wereldwijd in een keiharde branche makkelijker dan het führen van ons NAC met een mannetje of 30 op kantoor. Je kunt het het jezelf ook moeilijk maken zoals die knulletjes van onze directie keer op keer bewijzen.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 11:49u

Bagger.

Kwakman is een aanwinst, gaat wel goedkomen.

Feher, Reuser en vooral Kolkka waren erg slechte schakels. Reuser zie ik nog wel terugkomen en Feher is nu gewoon uit vorm, ik denk dat dat wel goed komt. Het is te hopen dat De Graaf en Elshot snel terug komen en dat het geen Mtiligaverhaal wordt ("uit voorzorg aan de kant houden" en vervolgens 3 maanden niet meer zien).

Kolkka, ja, ach.

Wat betreft de corners; hoe kunnen die nou in godsnaam zo slecht zijn? Het is toch niet zo moeilijk om een bal te trappen als je daar alle tijd voor krijgt???

Hoe is het trouwens met de contractverlenging van Mtiliga?

hannibal

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 11:58u

@AS - geef eens 1 reden waarom PM zou bijtekenen? eind van het seizoen is ie gratis op te halen.

Ata

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 13:11u

Kreeg gisteren van mijn eega ook de bijna wekelijkse vraag voorgeschoteld of er al iets bekend is over Mtiliga. Ze kan mijn antwoord inmiddels wel dromen.

Ata

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 13:20u

Trouwens nog iets: die gele linten voor de wedstrijd zien er geweldig uit op het moment dat de spelers op het veld komen en het stadion uit zijn dak gaat. Is het voor mensen zo moeilijk om op dat moment te wachten? Was nogal een raar gezicht zo.

KeesdeJongh

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 14:44u

Ja als je niet scoort, dan komt er een wet in werking dat de ander wel scoort Ernie Brandts had niet zo in het vangnet gelopen, veel slimmer aanvallen, niet met je krachten smijten zodat er in de 2de helft niets meer overblijft, ja we hadden nog 5 minuten kruit over van de 1e helft, toen vielen de jongens in slaap! Daarna geloofde niemand er meer in. Ja Brandts is op een niet leuke manier weggegaan, daarvoor boeten we nu en de gifbeker is nog lang niet leeg! Geloof mij, come on      Op naar loda wc!

Feeb

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 15:52u

Mijn complimenten voor de eerste helft, willem 2 heeft welgeteld 0 kansen gekregen.
maar met het wisselen van helft, leek het alsof het spel ook gewisseld was.

Ik weet niet of meer mensen het met mij eens zijn, maar het leek alsof de nac spelers niet het conditioneel niet meer aankonden; in de 2e helft kwamen ze iedere keer net iets te kort, net een stapje te laat, net niet meer die bal halen enz.

Meer mensen dit gevoel?

hannibal

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 17:22u

@Feeb, goed lezen kul. dat heet ouderdom, een verschijnsel wat bij voetballers veelal voortkomt als ze boven de dertig zijn en vooral zij die het van d`n fysiek en minder van d`n techniek moeten hebben;
gisteren in t veld CF RP PZ TvdL JK AL MR ofwel 63% van de speulers
duidelijk genoeg zo?

bakkertje99

Geplaatst: maandag 15 september 2008 om 18:14u

Toch heeft Maaskant een punt als hij zegt dat het even wennen is zonder Stam.
Hij bedoelt natuurlijk dat hij er helemaal niet blij mee is dat goede en relatief jonge spelers Molhoek, Stam en Ammi zijn vertrokken zonder dat er iets fatsoenlijks eredivisie waardigs voor gehaald is. Ja een gratis Reuser en v.d. Leegte. Mannen die boven de 30 zijn en waar je eigenlijk niet veel meer van mag verwachten. Alles wat ze presteren is meegenomen. Het is b.v. toch triest dat noodgedwongen een trage Feher rechtsback moet spelen?
NAC heeft er blijkbaar voor gekozen de financiële tekorten te dichten met verkopen van spelers. Dat gaat zich vertalen in de prestaties, dat kan niet anders.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven