homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 september 2008
Geen staantribune voor de B-Side zondag


De gesloopte B-Side moet razendsnel weer in de oude staat gebracht worden, want hoewel NAC geen probleem met het op tijd verkrijgen van de vergunning voorzag heeft de gemeente anders besloten. Het volgende maakte NAC zojuist wereldkundig:

STAANTRIBUNE B-SIDE NIET BESCHIKBAAR VOOR WILLEM I

NAC kan de staantribune op Vak E, beter bekend als de B-side, nog niet in gebruik nemen tijdens de wedstrijd tegen Willem II. De gemeente Breda wil meer informatie over de betonbelastingberekening en over de capaciteit van de vluchtwegen.

Dat is het resultaat van de bespreking die architect, constructeurs, NAC en de gemeente Breda gisteren hebben gevoerd. Het gevolg is dat de vijfhonderd mensen die op de wachtlijst staan voor een seizoenskaart, de wedstrijd NAC-Wilem II van aanstaande zondagmiddag niet kunnen bezoeken, want deze wedstrijd is reeds uitverkocht. NAC zal in de komende dagen de reeds verwijderde stoeltjes opnieuw aanbrengen.

De staantribune op de B-side moet twee keer zo groot worden als die op Vak G. Eerder kreeg NAC voor die tribune wel een vergunning. Maar omdat op de B-side 300 mensen meer zouden komen te staan dan nu (800 ipv 500) , bleken er op deze tribune alsnog problemen op te doemen. Wat betreft de betonbelasting zou het gaan om problemen op de zeer lange termijn (20 tot 25 jaar), waar op zich eenvoudig maatregelen tegen kunnen worden genomen. De gemeente Breda geeft echter geen voorlopige vergunning af, want voorlopige vergunningen bestaan nu eenmaal niet.. Bij het verlenen van een vergunning moet aan alle vereisten zijn voldaan. Bij de vluchtwegberekeningen bleven vragen open.

Als de gestelde vragen afdoende zijn beantwoord, is de gemeente Breda bereid om de gevraagde vergunning alsnog af te geven. NAC hecht eraan om de goede samenwerking met de gemeente in deze zaak te onderstrepen. Het overleg leverde ook geen onoverkomelijke zaken op, maar het oplossen van de problemen kost naar schatting twee tot drie weken.
NAC betreurt dat vijfhonderd supporters nog niet kunnen worden bediend. Zij zullen in de komende dagen een brief of e-mail krijgen, met daarin uitleg hoe NAC de aanvraag voor een seizoenskaart verder wil behandelen. Dat is nu intern onderwerp van overleg.

NAC onderstreept dat iedereen die nu een seizoenskaart heeft gewoon de wedstrijd tegen Willem II kan bezoeken. De seizoenskaart EE is gewoon geldig voor Vak E, zij het dus met een stoeltje.

Geld verspild en een grote groep supporters de dupe! Niet alleen de wedstrijd tegen de stillems valt binnen de gestelde 2 tot 3 weken, ook NAC heerenveen valt hierbinnen en dan moet nog eerst wr alle stoeltjes eruit gesloopt worden... 21 augustus j.l. voorzag Mommers nog geen enkel probleem. Dinsdag 9 september blijkt dat mede vanwege een te late aanvraag het toch niet rond komt, waardoor blijkt dat er veel geld door het putje is gespoeld, 500!!! supporters er niet bij kunnen zijn zondag en ook tegen heerenveen n dat richting de overige midden-B-Siders ook een belofte niet is nagekomen.

Wat een farce! Deze Ratreporter is blij dat hij op de Ere zit. Gelukkig " betreurt " NAC het...dat scheelt


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties


14-sep-2008 NAC-WIL (1-3)

08-sep-2008
Nog steeds geen duidelijkheid over vergunning...
08-sep-2008
Vandaag meer duidelijkheid over vergunning st...
03-sep-2008
Staantribune B-side in de maak...
21-aug-2008
Vergunning staantribune B-side nog steeds nie...
10-sep-2008
Gedupeerden staanvak gratis naar NAC - heeren...
10-sep-2008
Mommers: NAC valt niets te verwijten...
12-sep-2008
Misschien toch sneller staantribune dan verwa...
24-sep-2008
Vergunning voor staantribune B-side...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Petterick

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:23u

Schande!!

jantje gaasbeek

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:24u

sta toch wel :

Cheerio

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:37u

Om te zien dat dit tamelijk knullig is heb ik Harry niet nodig...

Dit kan ook alleen maar bij NAC zullen we maar zeggen. Ben benieuwd hoeveel weken die twee tot drie gaan worden...

kevratje

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:40u

Wat is dit nou TM?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:41u

Schandalig is het goede woord in deze.
Nu mag er eens een goede uitleg komen over het waarom van de late indiening van de aanvraag , f toegeven dat het een blunder betreft met een welgemeend excuus.
Dit gaat maar om een paar stoeltjes , laat staan straks met de echte verbouwing ........
We kunnen nu wel denken dat het spijkers op laag water zoeken is , dat met die periode van 20 tot 25 jaar , maar dit is nu eenmaal een regeltjes land , had men kunnen voorzien , eeeeh...... , bouwmeneren en NAC , god weet wie nog meer .....?

@P.N. , je had wel degelijk gelijk met de eventuele problemen die zich konden aandienen met het tijdgebrek als dit zich zou voor doen.

-NAC1912-

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:43u

Ik ben geen azijnpisser maar als je hier 1 positief woord voor over hebt ben je net zo erg al de harries en jannies, zo dramatisch vind ik dit nieuws.

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:50u

Wat een enorme afgang! Hoe heeft TM ooit kunnen denken dat dit wel even geregeld zou worden?

NAC mag de stillems op de knietjes danken dat ze vak-I niet gebruiken, zodat de mensen die nu (nog) niet extra op vak EE toegelaten worden hopelijk daar kunnen zitten.

babosje1

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:51u

1 positief woord zeg je??
Goed(postitief!!) verneukt Mommers!!!!!!

babosje1

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:52u

@waddinxveen
Vak I blijft zondag LEEG. Let op mijn woorden!!!!!!!

-NAC1912-

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:59u

@ waddinxveen

ik quote:

Het gevolg is dat de vijfhonderd mensen die op de wachtlijst staan voor een seizoenskaart, de wedstrijd NAC-Wilem II van aanstaande zondagmiddag niet kunnen bezoeken, want deze wedstrijd is reeds uitverkocht

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 20:59u

Even ge-koppie-peest uit een eerder item: Om de verbouwing die volgende zomer gaat plaatsvinden (en wat ingrijpender zal zijn) goed voor te kunnen bereiden hierbij een simpele tijdsbalk voor Theo, helemaal gratis en voor niks:

In mei beginnen met verbouwen -> In april moet dus de bouwvergunning binnen zijn -> Calculeer de maximale 18 weken inspraakmarge in en doe die aanvraag uiterlijk eind december. -> Dat betekent dus dat de definitieve bouwtekeningen van de doorgetrokken tribunes en afgesloten grachten half december klaar en goedgekeurd moeten zijn. -> Dat betekent dat we al binnen drie maanden op NAC.nl de definitieve ontwerpen te zien zullen krijgen! Zijn jullie ook zo benieuwd?

von F

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:09u

Ik ben heel blij dat er bij de gemeente zowaar een ambtenaar zit die de belasting eens door wil rekenen. Je moet je toch niet voorstellen dat er iets zou gebeuren doordat er 40 ton (500x80 Kg) extra op de tribune komt en deze daar niet op berekend zou zijn.

Dat men daar aan voorbij gegaan is is in mijn ogen ng schandaliger dan het (veel) te laat indienen van een vergunning en het teleurstellen van 500 fans.

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:11u

@ babosje1 en NAC1912

Ik zag het. Vak I is echter nog steeds niet verkocht en volgens Willem Reijn is dat wel de bedoeling. Er zouden echter alleen "nette" mensen op mogen zitten. De vraag is of je de extra B-side leden zo mag noemen...

-NAC1912-

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:14u

Eerst je belofte aan die mensen niet nakomen en dan zo`n uitspraak van NAC. Willen ze de supporters kwaad maken ofzo? :S

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:26u

De bouwvergunning wordt verleend.

De bouwvergunning is verleend.

Mommers "voorziet geen problemen".


Brave mensen,

Bij ons NAC is nooit iets wat het lijkt onder deze directie. Al eerder is/werd onthuld op deze site dat we volledig zijn uitgescheten bij de gemeente (overigens ook bij de knvb, komt nog).

Dat dit bestuur de toekomst van ons NAC in handen laat van types als Mommers die nog niet eens een plexiglasafscheidingswandje, laat staan een simpele bouwvergunning voor wat beugeltjes kunnen regelen is een regelrechte aanfluiting. Van der Hoeven en co zijn tevens klaar bij NAC met deze performance.

Alternatieven voor de nu tekortgedane eigen fans zijn er overigens niet want ook het Willem2 vak zal moeiteloos volkomen omdat het minderwaardigheidsgevoel van de kruiken alleen al is zo groot dat het makkelijk het uitvak zal vullen...

Directie en bestuur: stelletje bokhonden !

BATI

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:29u

Kunnen ze de betonbelasting op F ook nog eens goed bestuderen!

Want ook dit jaar heeft von F. weer een seizoenskaart!

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:42u

In het laatste heb je geen gelijk harry, de stillems hadden vandaag de laatste kans om kaarten te kopen en hebben geloof ik net genoeg mensen voor het kleine uitvak. Vak I is dus gewoon beschikbaar.

Het bezwaar van de vluchtwegen had NAC trouwens makkelijk kunnen weerleggen: Op de ere zitten veel meer mensen die ook allemaal door twee poorten moeten die even groot zijn als op de B-side.

von F

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 21:58u

@BATI gelukkig ben jij de afgelopen maanden lekker afgevallen

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:02u

Zou het in de zin `bij de vluchtwegberekeningen bleven vragen open` de grootste fout verborgen zitten denk ik dan ..... , je kunt toch ook melden wat er fout zit in de berekening , in plaats van deze wazige omschrijving ?

@Kiewke ,
Je zegt ; `Waar blijft harry??? Dit is voer voor hem`.
Wanneer een jeugdteam met 11-0 wint vind deze niet serieus te nemen H. ng voer ........ , nee die heeft een andere agenda dan NAC supporters.
Maar je hebt inmiddels je zin , geen idee wat je ermee opschiet , want het is een bekent deuntje .....

De Scout

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:06u

De echter B-siders staan toch al jaren..... dit achterlijke plan had nooit uit de koker mogen komen van het NAC bestuur.

Ik zeg: helemaal geen stoelen meer van die trubune en de b-side lekker zo laten als hij is en EE en E seizoenkaarthouders gewoon op 1 tribune dit seizoen. Scheelt een hoop gezeik, geld en teleurstelling bij menig supporter. Veiligheid boven alles!

hondstrouw

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:08u

@ Waddinxveen

Het gaat om de hekken als vluchtwegen, maar om de afvoer van supporters van de trappen naar de gang naar beneden.
Het duurt nu al 10 tot 15 minuten voordat de tribunes (zonder paniek) leeg zijn. Als er nog eens 500 man bijkomen, kan je daar inderdaad vraagtekens bij de vluchtwegen.
Je hebt bij Groningen gezien dat vluchtwegen op de tribune zelf geen overbodige luxe zijn.
En bij Groningen kan je naar beneden n boven vluchten, bij NAC alleen naar beneden (de nooduitgangen aan de zijkant van de tribune mogen die naam eigenlijk niet dragen).
En ook de vragen over de draagconstructie zijn ook niet onterecht. Niet zozeer vanwege het extra gewicht, maar 500 man extra die k `springen voor NAC` belasten een constructie behoorlijk (impulsbelasting).

Zowaar een Bredaase ambtenaar met verstand van veiligheid. En bovenstaande twee problemen lost NAC echt niet op in 2 a 3 weken, maar vergen een veel grondigere verbouwing. Volgende zomer nieuwe ronde, nieuwe kansen?
Helaas maar waar.

hondstrouw

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:09u

Het gaat dus NIET om de hekken, maar om de trappen als afvoer.

simmons

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:15u

wat een schande zeg.
raar dat de gemeente meer info wil betreft de betonbelasting, dit is immers bij de bouw allang berekend, dus hoeft de gemeente aleen de papieren ( die in hun bezit zijn mag ik aanemen)van "hun" stadion erop na te slaan.
wat betreft vluchtwegen,op gg is er rechts maar 1 trap, geschijden in t midden door buizen waarlangs iedereen wegmoet.
vak ee wordt 2x zo groot waarbij ze aan twee kanten en in het midden trappen (naar verhouding meer trappen =vluchtwegen)hebben dus zou je zeggen dat als het op gg kan is het dus op de b-side ook veilig genoeg.
maarja.
Wordt nog wel ff vet puzzelen van de week dan om die letters op de b-side weer goed te krijgen

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:20u

Wat dit hele verhaal zo onverkwikkelijk maakt is dat een flink aantal mensen bij NAC zich hiermee bemoeid hebben en werkelijk ALLES fout gegaan is wat fout kon gaan.

Allereerst was er een hele slordige regie. Natuurlijk heeft Mommers de boel anders voorgesteld dan wat er werkelijk speelde, zoveel is wel duidelijk geworden. Daarnaast was er geen echte planning. Gewoon maar wat doen en bij iedere stap verbaasd opkijken dat er weer een issue is.

De nu voorliggende vragen zijn natuurlijk niet nieuw. Dat Mommers en Co hun huiswerk niet hebben gemaakt is gewoon stuitend zeker als je 2 dozenschuivers als sponsoren in de buurt hebben wier beroep het is dit soort gevalletjes snel te regelen. is hier niet teruggevallen op het voorhanden netwerk ? Als dat wel het geval is, dan is dit ook een veeg teken. Als dit niet het geval is, dan is het gewoon van een dommigheid dewelke zijns gelijke nog moet tegenkomen.

Gelukkig ligt de schuld vast wel weer bij anderen en kijkt Mr NLP zoals altijd natuurlijk van zich af. Zelfreflectie is de man vreemd.

Mommers, Reijn en van der Hoeven zijn gierend gezakt voor het toelatingsexamen "met NAC de toekomst in". Zoveel is duidelijk geworden, en dat is jammer.

-NAC1912-

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:40u

Wat mijn verhaal onverkwikkelijk maakt is dat ik het nergens op baseer. Overal waar ik reageer is werkelijk ALLES negatief wat negatief kan zijn.

Allereerst was er een hele slordige regie. Natuurlijk heb ik de boel anders voorgesteld dan wat er werkelijk speelt bij NAC, zoveel is wel duidelijk geworden. Daarnaast was er geen echte planning. Gewoon maar wat doen en bij iedere stap verbaasd opkijken dat er weer een issue is.

De nu voorliggende vragen zijn natuurlijk niet nieuw. Dat ik nooit iets positiefs heb gezegd is gewoon stuitend zeker als je NAC supporter bent (geweest). is hier niet teruggevallen op het voorhanden netwerk ? Als dat wel het geval is, dan is dit ook een veeg teken. Als dit niet het geval is, dan is het gewoon van een dommigheid dewelke zijns gelijke nog moet tegenkomen.

Gelukkig ligt de schuld vast wel weer bij Mommers en co zoals altijd natuurlijk.

Ik ben gierend gezakt voor het toelatingsexamen "hoe wordt je serieus genomen". Zoveel is duidelijk geworden, en dat is jammer.

TvM

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:49u

Wat een lachertje NAC. Welkom aan de nieuwe "klanten". Helemaal geen bevestiging of wat dan ook na je aanvraag vanaf begin april (!), bij navraag aan het lijntje worden gehouden met het komt wel goed, zelfs niet een los kaartje kunnen kopen (het komt immers wel goed) en dan vervolgens de eerste de beste kraker maar vanuit het cafe gaan bekijken. Beatrix misschien? Nu het terras weer open is zijn de nooduitgangen daar immers tiptop toch? Niet getreurd echter. Ook nu komt het allemaal wel goed. Ben benieuwd. En als dat onverhoopt niet het geval blijkt, dan laten we die nieuwe enthousiastelingen halverwege het seizoen toch de plaats innemen van de categorie azijnpissers en erkende gloryhunters. Op zich eigenlijk wel lachen hoor die strijd tussen de gemeente en ons NAC. Weer gingen ze te snel en tegelijk te langzaam. Toezeggingen en stoelen eruit zonder feiteliijke goedkeuring en vergunning. Laten we ons haasten door te melden dat we hechten aan een goede samenwerking. Het is tenslotte NAC Breda.

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:50u

"Tring tring"
"Stadionbeheer, met Ton"
"Ton, met Theo, ik zit hier nog steeds bij de gemeente en ze willen een sterkteberekening van het beton op de B-side hebben, kan je me die effe faxen?"
"Theo, ik heb geen idee waar je het over hebt"
"wat vertel je me nu Ton, ik dacht dat een facilitaire man technische kennis hoorde te hebben?"
"Theo, ik moet je wat vertellen, ik heb een voetbalopleiding gevolgd, geen bouwtechnische of facilitaire opleiding. Ik ben ook maar bij toeval in dit baantje gerold. Als we zulke berekeningen al zouden hebben liggen, zou ik ze niet eens herkennen"
"Ton, bedankt voor je hulp, ik ga de gemeente vragen of ze het ook zonder af kunnen"
....

simmons

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 22:57u

Zeg, harrie b d je reageert de laatste tijd wel erg vaak, en op de raarste tijden ook nog.
Ben je WERKLOOS ofzo?
we lezen de laatste tijd namelijk niet meer waar je bent, hoe laat en hoe warm het er is enzo.
is t nu harrie buiten dienst?

Korneev

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 23:20u

Ik zeg ..... Teejo...betaal je de extra kosten die hiermee gemoeid zijn uit zijn eigen zak?? O nee we hebben natuurlijk geld zat na de megadeal van onze Ronnie???

Misschien is het runnen van een circus je beter op het lijf geschreven, Circus Mommers....klinkt best goed!!!

Korneev

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 23:28u

Ik vraag me af of die sterkteberekeningen ooit voor de oude spionkop aan de Beatrixstraat gemaakt zijn??

Sieb

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 23:42u

Tip voor Theo:

http://www.zadkine-techniek.nl/bouwkunde/index.php?pg=52


Snipes

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 8:00u

Echt wederom een wanbeleid bij de hoge lui. Echt een schandalige actie weer. Ik hoop dat NAC wel het fatsoen heeft om die 500 supporters in een of andere vorm tegemoet te komen voor de geleden schade. Want als ik niet tegen de Stillems erbij ben als ik er toch voor betaald heb. Dan zou ik het er niet bij laten zitten.
mooie actie weer....

Ata

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 8:45u

Geweldig weer. En in het persbericht geen spoortje zelfkritiek. NAC benadrukt nogmaals dat het hecht aan een goede samenwerking met de gemeente. Om van te kotsen werkelijk. Wat een farce. Wat een aanfluiting. Wat een schande.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 8:49u

laat ik vooropstellen: ik deel de kritiek die men hier heeft op de gang van zaken, maar...

Theo durft zijn nek uit te steken voor de supporters. Hij kwam met het idee voor staantribunes, terwijl het voor hem veel gemakkelijker was zich te verschuilen achter knvb-reglementen. Zoals ook veel van zijn collega`s zich daarachter verschuilen.

Dat vervolgens zijn medewerkers niet adequaat genoeg handelen: daar mag je de leidinggevende op afrekenen
Dat Theo te snel in de media roept dat het geregeld is: daar mag je m op afrekenen

Maar om nu wederom zijn scalp te eisen is a way too far.
Sommige lieden staan `s-morgens op met de gedachte: KUT, ik ben NAC-supporter, en nu moet ik naar het stadion waar ik de directeur een klootzak vind... Ik sluit mijn ogen voor verandering en verbetering, en probeer bij elk nieuwsbericht om die man om zeep te helpen..

Blijft echter de opmerking overeind, ik vind het niet bepaald charmant zoals de staantribune-gate vorm begint te krijgen...

Breda4life

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:04u

Mommers doet me in dit geval denken aan de voormalige minister van informatie in Irak.
Die zei ook dat er neits aan de hand was en dat Irak niet gebombardeerd werd terwijl de granaatscherven in t rond vlogen.

Mommers: ` Er is niet aan de hand, we hebben alles in controle.`

Wanneer nemen ze (Mommers + bestuur) nou eens de verantwoordelijkheid voor hun mismanagement?????

hannibal

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:06u

Mieshoop....... tejo durft zijn nek uit te steken? Daar heb je lekker wat aan als hij doorlopend zaken verkloot. De enige zaken die enigszins geregeld zijn - muziek, trommels, geel/zwart stadion, naam etc - zijn vastgelegd in het cultuurhandvest waar jij en de rest van de oranjeraad doorlopend op lopen te hameren. Aangezien het niet echt belangrijke dingen zijn (zakelijk gezien, maar NAC is geen bedrijf, toch?) steekt tejo daar zijn nek wel voor uit.
Ik zou graag willen dat de CR aan NAC de volgende vragen stelt , misschien wil onze communicator hier wel een helder epistel aan wijden :
waarom zit er ruim 6 maanden tussen `plan staanplaatsen` en aanvraag vergunning?
waarom is in de vergunningaanvraag geen rekening gehouden met vragen waarvan je op al je fikken kunt natellen dat de gemeente ze gaat stellen? zeker als je al te laat bent (net op tijd is in dit soort zaken altijd te laat) moet de aanvraag 1000% in orde zijn!
is er overleg geweest met externe specialisten wb voorwaarden voor deze ombouw? zo nee, waarom niet?
wie is hier uiteindelijk verantwoordelijk voor? werkt die nog vppr NAC? zo ja, waarom?

Breda4life

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:09u

Maar Mieshoop...ik reken het bestuur niet alleen op dit af. Het is een optelsom.
En die optelsom wordt op dit moment wel heel erg groot..

Het idee van de staantrobune juich ik ook toe. Maar er mag toch gezegd worden dat dit meer dan knullig is gegaan???

tonweterings

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:12u

stoelen verwijderen, stoelen terug plaatsen!!! zo is het "Ronnie Stam geld" zo op

Be3F

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:14u

Hey Mommers, www.watbenjedan.com !

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:21u

Ik constateer slechts twee feiten:

1. wanneer heeft NAC laten weten dat ze staanplaatsen op B wilden gaan creren?

2. op welke datum heeft het interview tussen BN De Stem en TM plaatsgehad waarin TM heeft gezegd "vergunning is/wordt verleend"en op welke datum is de vergunningaanvraag ingediend?

Antwoord op vraag 1: begin 2008.

Antwoord op vraag 2: het interview is op zaterdag 19 juli gepubliceerd en moet dus op z`n laatst vrijdag 18 juli zijn afgenomen. De vergunningaanvraag is op diezelfde 18e juli bij de gemeente binnengekomen. Ik kan mij gewoonweg niet aan de indruk onttrekken dat TM bij gelegenheid van het interview heeft gedacht "kut, vergunning" en onmiddellijk na afloop een stuk bij de gemeente heeft laten indienen dat gewoonweg niet aan de daarvoor geldende maatstaven voldoet.

En ja: ik beaam dat niets zo gemakkelijk is als vanachter je computertje kritiek te leveren, maar godnondeju, de HH Verantwoordelijken bij NAC verdienen gewoon goed geld om dit soort dingen in goede banen te geleiden maar verkloten het keer op keer. En da`s heel erg jammer en die HH Verantwoordelijken mogen best door ons, de goedwillende supporters die gewoon willen dat alles bij hun cluppie goed is geregeld, ter verantwoording worden geroepen.

Keizerstad

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:25u

De mannen in de ivoren toren hebben dus totaal geen idee wat de merknaam `NAC Breda` inhoudt, en dan met name voor de supporters.

Deze faux-pas kunnen ze niet afdoen met een persberichtje. Voor ons is het namelijk heel belangrijk dat we de wedstrijd tegen Willem 2 kunnen bijwonen, en daarom is harde actie nu gerechtvaardigd. Geen rellen uiteraard, maar wel een onafhankelijk onderzoek naar de bedrijfsvoering. Het wordt tijd dat de verantwoordelijken op hun falen worden gewezen. De tijd van verstoppertje is achter de rug...

TM wegwezen en excuses aanbieden!

KUT!

buli

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:35u

Natuurlijk valt NAC vanalles te verwijten maar ook de gemeente lijkt mij hier niet uitblinken in klantvriendelijkheid.
Gemeente had ook nadat zij de stukken van NAC had ontvangen sneller kunnen reageren wat nog ontbrak of aangevuld moest worden.
Ik vind het vreemd dat er vijf dagen voor de wedstrijd pas overleg is en duidelijk wordt wat het probleem is.
Als NAC pro-actief is en de gemeente klantvriendelijk had zo`n overleg ook gewoon in juni/juli gehouden kunnen worden, de ontbrekende stukken aangevuld en de verbouwing afgerond kunnen zijn. Fijne bijkomstigheid is dat de jongste telg die dit jaar zijn fel begeerde seizoenskaart zou krijgen in ieder geval de wedstrijd van zondag gaat missen, maar ja het is maar die tegen stillem II............

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:52u

hanni,

zoals het een supportersvertegenwoordiging betaamt (zoals dat overigens altijd gebeurt nadat iets in de media verschijnt, misschien is ons beeld dan ook weleens gekleurd nadat we de verklaringen en beweegredenen van NAC gehoord hebben) zijn gisterenavond, een half uur na het verschijnen van het bericht op NAC.nl de vragen die je noemt al telefonisch gesteld.

Die 6 maanden zitten blijkbaar tussen proefballonnetje en concretisering. In januari was nog niet duidelijk welke verbouwingen mogelijk waren in de zomerstop, en of de staantribune inderdaad vorm zou kunnen krijgen. Vanaf het moment dat er vanuit bouw groen licht kwam is de concrete aanvraag gaan rollen, en ja, dit heeft te lang geduurd. Dat beseft NAC en daarop zullen de medewerkers in het eindejaarsgesprek keihard op afgerekend worden.

NAC heeft de aanvraag gedaan, de externen (architect en constructeur zoals in het persbericht te lezen is) hebben de berekeningen uitgevoerd. Als deze berekeningen niet correct zijn dan is dat NAC niet verwijtbaar, hooguit hadden ze een betere externe partij in moeten huren

De gemeente kan in dezen ook niet anders dan de vergunning niet verlenen, die realiteit moeten wij dan ook onder ogen zien. En misschien ook maar gelukkig, op een 2e heizel zit niemand in Breda te wachten, zeker niet de ambtenaar wiens handtekening op het akkoordformulier terug te vinden is.

Vanmorgen is er overleg over hoe nu verder. Vast staat dat er supporters gedupeerd zijn. Niet financieel, want niemand van deze personen had reeds betaald. Wel emotioneel en klantenbindingtechnisch. Wat mij betreft worden deze mensen netjes ingelicht en wellicht gecompenseerd, nodig ze uit om de wedstrijd op scherm te kijken (mosterd na de maaltijd), geef ze iets uit de merchandiselijn, of weet ik veel. Maar dat is mijn idee hierover in de hoedanigheid als supportersvertegenwoordiger, aan NAC de keuze of ze er iets mee doen.

Nogmaals, oordelen is makkelijk, maar beter is om eerst de oren te luisteren te leggen alvorens te beginnen roepen en de verantwoordelijken op het schavot te slepen... Soms neemt NAC ook wel eens weloverwogen een besluit, en is de onderbouwing best logisch...


portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 9:56u

@ buli

Lees mijn vorige posting nu eens goed: de plannen bestonden al in januari, maar de aanvraag is pas op (vrijdag) 18 july, midden in de vakanties, ingediend. Hoe kan er dan al in juni overleg plaatshebben?

Op zich helemaal eens met jouw termen enerzijds pro-actief en anderzijds klantvriendelijk, maar je mag van de gemeente echt niet het onmogelijke vragen.

Hala Breda

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 10:11u

@ -NAC1912-,

Bravo, bravo, bravo! Helaas blijkt een spiegel voorhouden niet te werken bij bepaalde personen. En da`s jammer.

Hup NAC en hala Breda

hannibal

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 10:18u

Mieske, omdat NAC jou (en of je maten) belt, wil nog niet zeggen dat eea goed is gegaan.
Wederom moet geconstateerd worden dat niet ter zake kundigen klunzen inhuren. er wordt `afgerekend`, natuurlijk, pas over een half jaar, als de tribune verbouwd is en er weer andere zaken spelen - dan kan men weer zeggen `het is toch goed gekomen`....
NAC had natuurlijk die aanvraag in feb/maart of zo al weg moeten doen, toen de plannen vaste vorm begonnen te krijgen.
Ik constateer bij jou een onwrikbaar vertrouwen in de goede trouw van anderen : concreet, in dit geval : NAC zegt dat het zo is en dan is het ook zo! Heeft niets met positivisme te maken , eerder met naviteit...

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 10:21u

Mommers heeft de aanloop naar de kraker (op NAC-Feyenoord na) van het seizoen al aardig verkloot.

Was er eerst de chaos rond de Stam transfer waarbij er ondanks beloften aan de trainer geen vervanger werd gehaal, "omdat de deal pas om half 12 rond kwam", nog geen week later was er nieuwe ophef "omdat de gemeente met extra vragen kwam".

Kijk met zo`n uilskuiken kunnen we wel bezig blijven. Deze man wordt er vostelijk voor betaald om op te leveren en niet om excuses te verzinnen waarom het nu weer eens fout gelopen is.

De vragen die de gemeente Breda nu blijkens NAC heeft gesteld worden op deze site al dagen, zo niet weken uitvoerig besproken. En bij NAC doen ze nu alsof die vragen allemaal last minute kwamen en die echt niet van te voren konden worden verwacht.

Dit is gewoon genant.

Maar goed, er is dan ook iets heel anders aan de hand. Wie goede contacten heeft binen de gemeente Breda (en dan met name met de juridische jongens) hoort een heel ander verhaal. Een verhaal an klunsigheid, dommigheid en pure arrogantie van de kant van NAC. NAC, en alleen NAC is verantwoordelijk voor wat er nu op vak B en mt de stoeltjes/staanplaatsen aan de hand is. Iedere stap in het proces is door Mommers en Co onderschat en slordig afgehandeld.
Wat ook niet heeft bijgedragen aan de goede sfeer is het gescheld op de gemeenteambtenaren op het internet van de kant van "NAC fans" waarvan zij weer het vermoeden hebben dat dat bedoeld is om de schuld alvast bij de ambtenaren te parkeren.

Hoe zouden ze bij Ajax van vak F reageren als het bestuur zoiets flikte ? Hoe zouden ze dit in Rotterdam of Groningen opnemen ?

Het NAC bestuur mag haar handen dichtknijpen dat de NAC achterban hoofdzakelijk bestaat uit fatsoenlijke lui. Mar je kunt het als bestuur ook te bont maken. Je kunt het ook te dol laten worden. En dat punt is nu tot heel dichtbij genaderd. Een typisch middagje Bredoas verhaal halen staat zondag hoogstwaarschijnlijk voor de deur. En dat is jammer.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 10:30u

Tja, mieshoop, op zich geen onredelijk verhaal en ook absoluut te pruimen, onder de voorwaarde dat het een nmalig incident zou zijn geweest: het was dan een "gevalletje waterschade" geweest; even dweilen en weer doorgaan.

Maar dat is het niet: het is geen incident. Het falen (b)lijkt structureel.

Waarom moet werkelijk aan alles op z`n minst een luchtje hangen? Waarom gaat het keer op keer mis?

In het reguliere bedrijfsleven had bij zo`n trits aan blunders op velerlei vlak de verantwoordelijke allang z`n biezen moeten pakken: "sorry vrind, maar kennelijk lukt het je niet te doen waar je voor wordt betaald, dus opgesodemieterd".

En ook nu, in dit geval: je verhaal klopt an sich, ware het niet dat NAC zeer nadrukkelijk naar buiten heeft gebracht dat de wijzigingen op B vr het inmiddels lopende seizoen gereed zouden zijn.

Zg dat dan niet!

Zeg: we gaan de daarvoor noodzakelijke procedures in werking zettten, we hopen n en ander zo snel mogelijk te hebben gerealiseerd en houdt vervolgens de betrokkenen (de supporters; lees: de klanten) van de voortgang op de hoogte. We hebben toch niet voor niets Willem Reijn in dienst? Waarom op 18 july gezegd dat de vergunning is/wordt verleend en dat n en ander voor het nieuwe seizoen gepiept is?

Het resultaat is nu dat n een groep supporters zich genaaid voelt (en gecompenseerd moet gaan worden, hetgeen weer geld kost wat NAC niet heeft) en er wederom en terecht ruimschoots aan de poten van TM gezaagd kan worden.

Wat mij betreft is het krediet van TM verstreken.
En alhoewel wellicht niet zo erg: Staanplaats Gate vormt echt de welbekende druppel.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 10:30u

Gelul hanni.

NAC krijgt iets niet voor elkaar, wij halen `verhaal` en krijgen duidelijk en volledig uitleg.

Die externen behoren overigens wel tot de top 3 van landelijke projectontwikkelaars, als jij die kluns wilt noemen, ga je gang, maar kijk vooral even in de spiegel.

NAC kon die aanvraag niet in februari wegdoen, en dat heb ik hierboven ook al uitgelegd, op dat moment was niet duidelijk welke verbouwingen in het stadion uitgevoerd konden worden. hangt nogal samen met elkaar, nietwaar?

het verwijt een onwrikbaar vertrouwen in de goede trouw van anderen te hebben heb je al vaker onterecht geuit. Ook in `real life` heb ik je al vaker duidelijk gemaakt dat wij echt geen ja-knikkers zijn, die als makke schapen alles geloven wat NAC ons vertelt. Integendeel zelfs. Maar wanneer NAC met een goed verhaal komt, en als derden dat verhaal bevestigen, moet je dan rucksichtlos blijven schoppen? Is dat in het belang van NAC?

Jij, en meerderen, zijn maar op n ding uit. Ik niet, maar ik volg hem en zijn ondergeschikten wel bijzonder kritisch. Dat we hierover niet altijd naar buiten treden dat zul je begrijpen, wij zijn niet uit op de val van Theo, wij werken in belang van NAC en haar supporters. dat jij voor de gemakkelijke weg kiest door mij naief te noemen zegt al meer dan genoeg. Dat is niet toetsbaar, niet meetbaar, maar leest wel lekker. Je hebt in het verleden kansen genoeg gehad zelf de discussie aan te gaan met de hoge heren, bent daarop n keer en plein public (wellicht onterecht) afgeschoten, en kan die rancune niet van je afzetten. En sta je dan eens onder 4 ogen mee te lullen dan verander je plotsklaps in een lulletje rozewater eerste klas.

Ga de discussie aan op gelijkwaardige basis, en verzand niet in je eeuwige veronderstellingen. Ben eens een vent! Punt.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 10:53u

En, bij de weg, waarom moet het drie weken duren voordat er alsnog een besluit kan worden genomen?

Waarom ligt het stuk met de informatie over de betonbelastingberekening en over de capaciteit van de vluchtwegen niet vanmiddag vr 16:00 uur op het bureau van de betreffende ambtenaar?

Aan de slag nondeju!

Jeppo

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 11:17u

En weer is iets niet wat het lijkt.

hannibal

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 11:28u

Mieske, vindt je het erg dat ik niet in jouw niveau meega?
Je reactie geeft maar weer duidelijk aan dat je omvang geen opmaat is voor je IQ noch je niveau....en dat is jammer.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 11:35u

Ik vind het allemaal niet zo interessant wat er gebeurd en niet gebeurd is. Wat ik wel interessant vind, is hoe het straks gaat als de staanplaatsen er definitief wel (of niet) komen:

1. In het geval ze er wel komen, blijven er zo`n 200 mensen zonder plaats op EE. Deze zullen dus ergens anders ondergebracht moeten worden. Is daar nog plaats voor?
2. In het geval ze er niet komen, wordt dit aantal zelfs verhoogd naar 500 man. Wat dan?

En nogmaals: hoe zit het met het verschil tussen de nieuwe aanvraag voor EE in mei (die nu dus op de wachtlijststapel ligt) en de nieuwe aanvraag voor, pakweg, F8 in juli (die nu zijn SCC al heeft)?

Hoe ga je dat uitleggen aan de achterban?

@ Mieshoop: aangezien je zegt te handelen in het belang van NAC en haar supporters; hebben jullie hierover nagedacht/een oplossing voor verzonnen? En hoe zit het met de wachtlijsters voor zondag? En gaat de prijs voor SCC`s voor die mensen omlaag?

Het schandalige aan het hele verhaal vind ik nog dat ik GODVERDOMME persoonlijk hierover al met NAC heb gebeld in mei, en daarna nog vele malen. En het enige wat ik hoorde was "even afwachten nog". Godverdegodver.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 11:38u

(...) het oplossen van de problemen kost naar schatting twee tot drie weken.

Zijn dit twee tot drie kalenderweken of twee tot drie "Mtiliga wordt uit voorzorg 1 wedstrijd aan de kant gehouden"-weken?

We wachten af. Daar zijn we immers goed in geworden.

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 11:49u

Leuke onliner hanni, had ik zelf ook kunnen verzinnen. Doet echter niets af aan mijn verhaal en ons verschil aan uitgangspunten:

Jij koester wrok jegens Theo en probeert op alle manieren hem zwart te maken, met nihil resultaat, hij gaat toch niet weg als er 10 grauwsnorren hem constant op monotone wijze proberen in kwaad daglicht te stellen.
Ik volg hem kritisch, sta open voor discussie en argumenten, en bereik daar wel wat mee. Voelt toch een stuk beter hoor..

AS: Een oplossing is niet eenvoudig gevonden, als ik die altijd klaar had liggen dan had ik daar mijn werk van gemaakt. De personen die op de wachtlijst staan zijn allemaal f nieuwe aanvragen, f veel te late aanvragen. het kenmerk van een wachtlijst is dat deze mensen voorrang krijgen op het moment dat er ruimte is. Feitelijk was er geen ruimte en is er nu geen ruimte, dus blijft de wachtlijst.

De wachtlijsters (?) voor zondag kunnen vanwege veiligheidsoverwegingen niet in vak I geplaatst worden, dus blijft hun situatie ongewijzigd: wachtlijst. Ik verwacht dat tegen psv de staantribune opengaat, natuurlijk zullen de wachtlijsters dan in hun aanschafprijs gecompenseerd moeten worden. Ik kan me niet voorstellen dat NAC dat niet regelt, maar dat mogen ze zelf intern overleggen. Ik kan niet voor NAC praten, ik praat namens mezelf op basis van de informatie die ik heb.

De mensen die in juli een kaart hebben aangevraagd voor vak F9 hebben hun plaats al wel binnen, ondanks dat ze later waren. Maar, NAC heeft duidelijk gecomminceerd dat er een risico zat aan een aanvraag voor vak EE. En als je dat risico aangaat dan weet je dat je ook je plek kunt verliezen. Verwijtbaar is in mijn optiek wel dat deze wachtlijsters niet achteraf hiervan op de hoogte gesteld waren, en je begrijpt, dat is ook voor ons een nieuw feit, en hebben we dan ook direct aangekaart bij de verantwoordelijken.

Wat Theo wel te verwijten valt is dat hij in de media nogal eens wat roept. Intern wordt hij hier ook wel op aangesproken, maar je verwacht toch geen rectificatie of zoiets mag ik hopen. Dat zou helemaal voer voor de haaien zijn, als TM iets roept en WR gaat dit op de eigen site rectificeren. Dan moeten ineens de linies gesloten blijven.

Nogmaals, deze zaak kent vooralsnog alleen maar verliezers, maar die verliezers hadden vooraf allemaal kunnen weten welk risico ze namen. Meer kan ik er ook niet aan doen, helaas.

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 12:03u

Zelfs de meest positieve persoon op derat zal beamen dat hier ongelofelijk is geblunderd. De negatieve en cynische reacties zijn dan ook gewoon begrijpelijk. Er is echter iemand met zogenaamde goede contacten binnen de gemeente die persoonlijk voordeel uit deze situatie hoopt te halen. Iemand die zich nu enorm laat kennen door vanachter zijn computertje mensen op te jutten om zondag "verhaal te gaan halen". Ik zie die persoon zondag al vanuit de Inbev unit nieuwsgierig even naar buiten lopen om te zien of hij mensen zo ver heeft kunnen krijgen zich te verlagen tot deze manier van communiceren. Er is voldoende manieren om TM persoonlijk aan te spreken op zijn daden, je verschuilen achter een internetforum is niet de juiste...

hannibal

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 12:05u

Mieske, hou eens op met dat gezeur over rancune want t slaat nergens op - zoals je weet want je was er bij toen tejo begon te briesen omdat hij me niet `stil` kreeg toen ik normale fatsoenlijke vragen stelde (ha, ik sprak hem zelfs als enige aan met meneer).
verder vond ik het aanmatigend dat hij een redelijk wel gevulde Bea aansprak met `het is allemaal erg ingewikkeld, die liquiditeit etc` zeker omdat er in de zaal redelijk wat volk aanwezig was wat op basis van opleiding en ervaring zeker niet voor de menezjer onder deed (en nee, daar reken ik mezelf niet toe) . voorwaar geen enkele grond voor rancune.
waar ik niet tegen kan is dat een man die WIJ met zijn alle betalen ons voorliegt, ons behandeld als hersenloos klapvee en er ook nog eens , mild gezegd, geen noemenswaardige resultaten boekt - waarvan deze vergunning-soap weer moeiteloos kan aansluiten in het rijtje wielaart, rechtzaak, resultaten, bouwplannen etc .
als een directeur in het openbaar nogal eens zijn werkgever in het diskrediet brengt omdat hij weer eens wat roept, wordt het dan eens geen tijd.....?
het is mij inmiddels wel duidelijk waarom willem reijn af en toe in geen velden of wegen te bekennen is - heeft vast met rangen gesloten houden te maken!
maar goed, we drijven af - het gaat erom dat tejo er wederom een zooi van heeft gemaakt.
over het pas aanvragen van de vergunning als de plannen klaar zijn - zeker nog nooit een verbouwinkje geregeld? die top3 helden hebben dan zeker een debiele stagiaire gestuurd?!

Jeppo

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 12:09u

Een erg makkelijk antwoord Hannibal, zo kan ik ook discussies voeren.

Duidelijk verhaal Mieshoop.

Jeppo

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 12:14u

Ik bedoelde je 1e reactie Hannibal.

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 12:26u

Het is helemaal geen duidelijk verhaal, van de kant van NAC dan.

Er is weer iets gruwelijks fout gegaan. Iets waarvan op deze site de oplettende en kritische achterban AL WEKEN wist dat er "iets" niet helemaal goed zat en waar mensen als Reijn zich verstopten achter "oh daar kom ik op terug, we zijn nu druk bezig" en Mommers "geen problemen" verwachtte.

Men zag geen problemen. En toen er toch problemen kwamen was men niet voorbereid.

Het is helemaal niet "in het belang van NAC" om verder nog tijd te besteden aan types als Mommers en rond te schetteren dat je wat bereikt met praten. Het is in het belang van NAC dat zij spoorslags Breda verlaten voordat er nog veel grotere ongelukken met ons NAC gebeuren.

En dat er kan gebouwd worden aan het NAC waarop de achterban recht op heeft.


demeul

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 13:05u

Boeiuhhhhhhh! Ik sta toch wel!!! De stillems gaan eraan!!!!!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 13:21u

Je hebt groot gelijk demeul, ik krijg door al dit gezeik extra veel in de wedstrijd van zondag. Eindelijk weer voetbal in het Rat Verlegh!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 13:28u

bedoelde: extra veel zin

de broer van john f.

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 13:56u

Goh Harry BD, je zou bijna denken dat je Theo weg wil hebben...

Korneev

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 14:22u

"Broer van.." dat is misschien wel een aardig onderwerp voor een poll op DROL??
Wat te doen met onze Teejo??

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 14:23u

* Het doordrukken van de Bavariadeal
* Alleen maar zaken willen doen met KP
* Spelers laten vertrekken voor nop of een beetje
* Een verkeerd beeld schetsen van de "toptransfer" Stam
* Zijn luchtkasteel
* Het "conflict" Brandts (en zijn vrouw)
* De "Koebrugge" centjes

Waarom heeft iedereen de ilussie dat het dit keer wel goed geregeld zou worden????

Mieshoop

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 14:31u

Jannie, ik schiet zowaar in de lach..

* Het doordrukken van de Bavariadeal: speculatie, heeft inbev niet jaren te weinig betaald als blijkbaar de marktwaarde hoger ligt?

* Alleen maar zaken willen doen met KP --> speculatie: maak eens een lijstje met alle transfers en zet daar hun zaakwaarnemers achter

* Spelers laten vertrekken voor nop of een beetje --> speculatie, daar heb je geen zak inzicht in

* Een verkeerd beeld schetsen van de "toptransfer" Stam --> het exacte bedrag is telkens door TM genoemd, inclusief details. Dat jij liever ome joop gelooft ligt aan jou

* Zijn luchtkasteel --> Gaat er toch echt komen hoor, en t wordt nog mooi ook

* Het "conflict" Brandts (en zijn vrouw) --> Besluit van technische aard, jouw toevoeging "zijn vrouw` is wederom speculatie

* De "Koebrugge" centjes --> wat is daarmee? contract opgezegd, nu in eigen beheer


Relaas van dit verhaal, je bent niet anders dan drijfzand, leeft op speculatie en achterdocht. Grootste voorbeeld was je 6 ton voor RS, die daarna 1,2 mio werd....

Toegegeven, je brengt wel wat humor op deze site, bedankt daarvoor, en mocht je nog nieuwstips hebben, aarzel niet deze met ons te delen

simmons

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 14:41u

haha, t gaat hier heulemaal los

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 14:59u

One problem at a time ! Laten we Bavaria gate hier even buiten houden. De leugens die daar door met name Mommers zijn opgevoerd moeten zijns gelijke nog tegenkomen. Inbev was een founder. Die geld in NAC staken toen NAC dat keihard nodig had. Bavaria nam die founding niet over. Hele deals bleken totaal onvergelijkbaar opeens.

Nee mensen, B-side gate is de zoveelste bok die dit management geschoten heeft. In de communicatie, in de planning en in the making. Er klopte van begin tot eind niets van.

Om nu weer om het pobleem heen te lopen en te zeggen dat je in gesprek moet blijven met de veroorzaker van dit geheel (de voorgeschiedenis kennende), is pure belediging van de achterban. Het leidt tot niets, ja tot het volgende echec, tot de volgende rel.

simmons

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:02u

harrie, waar ben je en hoe laat is het daar, ist er warm?

-NAC1912-

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:33u

Als het aan mij had gelegen was de banknop bij harry allang weer ingedrukt. Wat hij uitkraamt heeft niets met kritiek te maken, het is alleen negatieve onzin waar niemand iets aan heeft.

Jeppo

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:35u

Simmons

Genve, 23 graden, bewolkt las ik net bij een ander topic.

Doen we het hier toch iets beter in Breda e.o.

Jeppo

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:40u

nac1912

Ik ben het niet met je eens, de kritiek die hij heeft is niet verzonnen, hij brengt het alleen als een volksmenner en dat gaat veel mensen tegen staan.

En ik heb toch ook wel de indruk dat hij behoorljik wat inside information heeft, althans meer dan de gemiddelde bezoeker hier.

de broer van john f.

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:43u

Citaat Harry BD: "Op een kinderachtige NAC fansite wordt al wekenlang gescholden richting ambtenarij. Als dit het niveau is waarop we in Breda met elkaar omgaan valt er nog veel te winnen."

Bedoel je die fansite, waarop jij onder de nickname Scouting Nederland (en nog andere nicknames) tekeer gaat Harry?

-NAC1912-

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:51u

Als Harry ``inside informatie`` heeft dan zou die informatie toch ook weleens iets positiefs bevatten, of krijgt hij alleen de negatieve informatie binnen?

Ik heb hem trouwens al meerdere keren zichzelf tegen zien spreken om maar negatief te blijven dus ik geloof er niets meer van.

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 15:58u

Zo, Jannie roept even een paar totaal ongefundeerde kreten die ook direct door Mieshoop kunnen worden gepareerd. Vervolgens ontduikt harry het geheel met de zin: "One problem at a time" om vervolgens geen enkel probleem te tackelen, maar in plaats daarvan met nog meer van hetzelfde gemopper te komen. Natuurlijk proberen ze het ijzer te smeden nu het heet is en een online staatsgreep te plegen op een moment dat zelfs de meeste positieve rat-bezoekers even negatief zijn. Helaas pakken ze het wederom verkeerd aan en jagen ze het merendeel hier tegen zich in het harnas...

demeul

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 16:01u

Harry & Jannie, das een "one million dollar wedding"!

Pike Mujkic

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 16:01u

Jammer, heb op zich wel vertrouwen in onze "bazen", maar hier wordt de plank toch behoorlijk misgeslagen.

We kunnen hier nog lang over lullen maar volgens mij zijn dit zaken die je uitzoekt / laat uitzoeken voordat je de klanten (populaire marketingnaam voor supporters) iets gaat aanbieden.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 16:02u

Op BSR dit keer een interessante suggestie gezien; hoe zit het met het doortrekken van de tribunes naar het veld toe en de extra mensen die daardoor op de B-Side hun plaats krijgen? Kan de betonconstructie daar wel tegen?

En als het een keer gaat regenen en de mensen naar boven vluchten?

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 16:41u

Interessant fenomeen, dat "communiceren" via internet. Nu dan `eindelijk` de ZHC recht van spreken hebben, spelen ze (we?) het weer teveel op de man en is het DAAROM klinkklare onzin.

Ik vind het persoonlijk nogal waardeloos dat mensen die al maanden berichten (zowel hier als op www.nacforum.nl als direct telefonisch en per e-mail naar NAC) over verwachte problemen, volledig met een kluitje het riet in worden gestuurd en vervolgens als klap op de vuurpijl gewoon NAC-willem ii gaan missen omdat er nu IN ALLERIJL een noodoplossing gevonden moet worden.

Ik wacht nog steeds op een mailtje of telefoontje over hoe een en ander opgelost gaat worden, maar aangezien ze vandaag pas overlegd hebben, zal dat telefoontje wel morgen (waarschijnlijker: vrijdag) komen.

Ik heb echter weer eens genoeg gewacht en ga nu proberen NAC te bereiken. Ben benieuwd of er iemand opneemt.

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 16:58u

Zo`n extra doorgetrokken tribune staat op een eigen nieuwe fundering waar nieuwe berekeningen voor gemaakt worden. Dat zal het probleem niet zijn. Wel zal men nu al met de vluchtwegen rekening moeten houden als er daardoor nog meer mensen op de B-side komen te staan.

Overigens heeft FC Groningen afgelopen zomerstop tussen neus en lippen door ook even de tribunes op soortgelijke wijze doorgetrokken naar het veld. 4 rijen en daardoor 2200 stoelen erbij. Klusje was geloof ik binnen twee maanden geklaard. Ik neem aan dat NAC er even een kijkje gaat nemen...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 17:00u

Dat viel mee. Helaas niet veel mee opgeschoten; blijkbaar zit men bij NAC nu in bespreking over hoe er gecommuniceerd gaat worden naar de wachtlijsters toe. Ik ben benieuwd. Er gaat een brief komen en die gaat hopelijk uiterlijk morgen op de post (de POST, je weet wel, dat met die enveloppen, waarvoor het gat in de voordeur zit).

Afwachten maar weer?

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 17:11u

Nog 1 ding en dan hou ik er echt over op. 2 citaten uit het stukje op www.nac.nl:

"Maar omdat op de B-side 300 mensen meer zouden komen te staan dan nu (800 ipv 500), ..."

"NAC betreurt dat vijfhonderd supporters nog niet kunnen worden bediend."

Volgens mij betekent het bovenstaande dat er 200 supporters sowieso niet kunnen worden `bediend`. Als er nu nog 99 kaarten voor de vrije verkoop zijn, gaan we 101 mensen dan laten wachten tot, ja, tot wanneer eigenlijk? Tot ze een fatsoenlijk antwoord van NAC krijgen?

Ik snap het wel, want dankzij dit fiasco kunnen we van de groep van 200 niemand indelen (ook niet in een ander vak), aangezien die plaatsen misschien nog nodig zijn voor eventuele herplaatsing van de wachtlijsters die WEL bij de eerste 300 zitten. Waarvan er dus misschien ook nog 101 gewoon pech gaan hebben.

Wat een drama. Ik ben benieuwd met wat voor creatieve oplossing NAC gaat komen.

Ata

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 17:12u

@ AS: En als straks misschien op vrijdagmiddag nog eens een brief de deur uit wordt gedaan die na NAC-WII op de mat valt, ligt het aan TNT. Mark my words.

hannibal

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 17:48u

die brief, zou dat dan de vrijdagmiddag grap zijn?
ik vind eea trouwens helemaal niet om te lachen.......

Qrazybertje.nl

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 17:55u

En waar blijft de reactie van onze communicatie-manager? `t is wel verdacht stil ineens... Willem wakker worden!!!!

-NAC1912-

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 18:10u

NAC NODIGT MENSEN OP WACHTLIJST UIT
10-09-2008
NAC Breda verstuurt vandaag en morgen brieven naar de circa vijfhonderd mensen die op de wachtlijst voor een seizoenskaart staan. In die brief zet NAC de verdere procedure uiteen en worden al deze supporters uitgenodigd om gratis de wedstrijd tegen Heerenveen bij te wonen.

Het gaat om twee brieven, die zijn opgesteld naar aanleiding van de vertraging van de bouwvergunning. De eerste brief is bestemd voor supporters die in beginsel hadden kunnen worden geplaatst op Vak E (B-side) als de staantribune al was gerealiseerd. De tweede brief is voor mensen die buiten de boot vielen voor Vak E, maar wellicht elders in het stadion nog een plaats hadden kunnen vinden.

Omdat een bouwvergunning niet mag worden verwacht voor de wedstrijd tegen Heerenveen, heeft NAC al deze supporters uitgenodigd om die wedstrijd gratis bij te wonen in Vak I. Dat vak is tegen Heerenveen gewoon beschikbaar, omdat het geen risico-wedstrijd betreft. NAC wil met deze geste tegemoet komen voon het ongemak dat deze supporters hebben ondervonden.
NAC denkt de problemen met het stavak te hebben opgelost voor de wedstrijd tegen PSV. Garanties kan NAC overigens niet afgeven.

Voor de 300 supporters die op grond van datum van aanmelding bovenaan de lijst stonden, geldt dat zij alsnog hun seizoenkaart kunnen kopen als de vergunning wordt afgegeven. Bij de vaststelling van de prijs van de seizoenkaart wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met het aantal nog te spelen wedstrijden. Daarbij bestaat altijd het risico dat de gemeente uiteindelijk geen vergunning afgeeft. Zij kunnen voor de zekerheid een seizoenkaart voor de hoofdtribune aanschaffen, die echter wel duurder is dan voor Vak E. Ook de 200 andere mensen kunnen kiezen of zij een vaste plaats willen kopen op de hoofdtribune. Op de hoofdtribune zijn nog een kleine honderd stoeltjes beschikbaar. Weliswaar zijn ook op de eretribune nog een paar plaatsen over, maar dat zijn vrijwel alleen maar losse plaatsen.

NAC vindt het heel vervelend dat zo laat en op deze wijze duidelijkheid is gecreerd voor deze groep supporters. Vandaar de vermelde geste. Wel is het goed te onderkennen dat zonder de inspanningen om tot een staantribune te komen deze supporters zonder meer geen plaats zouden kunnen vinden in het verder uitverkochte Rat Verlegh Stadion.


Bron: nac.nl

kletsman

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 19:19u

STELLETJE AMATEURS!!!

GB

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 20:38u


@velen,

T levert iig leuke discussies op, vermaak me kostelijk (met een zure nasmaak dat wel). Idd leuk hoe HBD en Jannie experst zijn in het verdraaien en keren tot het hen uitkomt. Wordt er duizelig van.
Boos worden dat station is al gepasseerd. Heeft toch geen zin.
Laten we alle frustratie en agressie van de tribunes laten schallen, moet wel een heksenketel worden dan zondag. Van mij morgen er ook wel wat meer ludiek spandoeken richting bestuur komen.

En wat ik me vorig jaar al afvroeg en dus nu nog steeds:
De gemeente heeft toen geeist dat de nac supporters meer bij de bedrijfsprocessen betrokken zouden worden. Is er dan niet een meer uitgebreide forum avond mogelijk? Een soort uitgebreide verantwoording door bestuur en de nimmer zichtbare communicatie manager?
Oke, dan hebben we wel een grote zaal in het chasse nodig en iemand die zorgt dat niet steeds dezelfde aan het woord komen, maar dan heb je ook wat. Lijkt me leuk!

En voor die vunzigen van vorige keer, die weer ranzige plannen hebben ten stillem ii, geen pisbekers aub als je jezelf als supporters echt voor lul wil zetten moet je pis gaan gooien! Dat is iig mijn mening.

U zijt gegroet!

Petterick

Geplaatst: woensdag 10 september 2008 om 22:50u

Zeg, ik heb zin in zondag jullie ook?

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 11 september 2008 om 10:09u

Enorme zin in zondag!

Hala Breda

Geplaatst: donderdag 11 september 2008 om 13:35u

Ik hoop op een spetterende 6-4 a la NAC-Haarlem in een grijs verleden, maar met een onterechte 1-0 neem ik ook genoegen!

Hup NAC en hala Breda

jappieee

Geplaatst: vrijdag 12 september 2008 om 8:28u

Ik heb vak EE1. Kan ik zondag ook op b-side plaats nemen?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven