homepage
bookmark
print
of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

4 september 2008
Stam over de commotie rond zijn vertrek


Ronnie Stam heeft de eerste training bij zijn nieuwe werkgever fc twente erop zitten. De middenvelder voelt zich goed bij zijn stap. Het is hier allemaal wat groter dan bij NAC. Qua professionalisme is dit een topclub. Neem alleen al het trainingscomplex: vijf velden!

Mooi voor je Ron, maar wat heb je meegekregen van de commotie die er in Breda is ontstaan na jouw vertrek? Als eerste reageert Stam op de woorden van Maaskant die pislink is. Ik snap dat hij baalt van mijn vertrek, maar ik voel me allesbehalve schuldig. Ik heb geschiedenis geschreven voor NAC. doelende op de hoogte van de transfersom.

Dan over de supporters. Er is een kern die me niet mag, vinden me, net als Maaskant arrogant. Tja. Ze moeten maar begrijpen dat FC Twente een forse stap omhoog is voor mij.

Hieruit blijkt maar weer dat je er niet veel van snapt Ronnie. Dat mensen je niet mogen ligt niet aan deze transfer, dat ligt aan je volkomen misplaatste arrogante houding. Als dertien in een dozijnvoetballer met een air rondlopen alsof je Rat Verlegh himself bent, handtekening vragende kinderen omver lopen omdat jij er geen zin in hebt en het vertikken je supporters te bedanken die NAC overal achterna reizen voor eigen plezier maar ook om de mannen in GeelZwart aan te moedigen, steun te geven.. Dt is de reden dat veel mensen je een arrogant kutventje vinden.

Dr zou je eens wat aan moeten doen voordat je over een jaar wordt uitgekost bij die topclub van je, dr wordt je de hand niet boven je haarbandje gehouden omdat je uit Breda komt. Doe er je voordeel mee! Gewoon een goed bedoelde tip van een mede-Bredanaar


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Ronnie Stam

01-sep-2008
Stam - duurste NAC'er ooit - tekent voor 4 ja...
03-sep-2008
Maaskant pislink over de gang van zaken ron...
12-mei-2010
Stam... ga dan...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hanske N

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:14u

Ron Stam is nu van Twente. Geen issue meer voor ons, lijkt me. Ronnie: Succes daar: Case closed!

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:21u

De stemming zit er al weer lekker in zo, drie dagen na Stam`s transfer. Tot nu toe kon Mommers zich verantwoorden (wat hem zo slecht afging dat dit verhaal nog vervolgd gaat worden) en nu is het feestvarken zelf aan de beurt.

"Ik heb geschiedenis geschreven voor NAC" is een originele quote, waarvan bd vermoedt dat die niet bij iedereen goed binnenkomt. Als Ronnie PCP de volgende keer terugkomt in Breda in dat rode clownspakje kan het wel eens heel gezellig worden.

Waar Stam overigens wel groot gelijk heeft is dat Twente de afgelopen 4-5 jaar is weggelopen bij ons eigen NAC. Het verschil tussen directievoering van beide clubs is nu eenmaal gigantisch. Wij zitten opgescheept met 7 dwergen en een parodie op een algemeen directeur en zij niet. Die opgelopen achterstand mag je types als Willem vdH en Bas van B best kwalijk nemen. Maar ja, het zelfstandig en tijdig aanvragen van een bouwvergunning voor wat staanplaatsen is voor deze lui al teveel.

Ata

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:25u

Goed bedoelde tip ? :-)

Mermans

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:27u

Die bouwvergunning heeft alles te maken met die lamzakken bij de gemeente.

sjors79

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:36u

goed gesproken!!
We zullen over een tijdje wel zien hoe t m vergaat...

drs Marcellus

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:37u

Harry, je loopt weer te zeiken als een oud wijf man. Die staantribune is klaar vr de eerste thuiswedstrijd van NAC dus ik snap niet waar jij je zo druk om maakt. Als die tribune niet op tijd klaar zou zijn, dan heb je een punt, maar nu maak je jezelf niet geloofwaardig.

Wat Stammeke betreft, die jongen snapt er echt geen reet van.

Be3F

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:37u

Ronnie nou niet naast je schoenen gaan lopen...geschiedenis geschreven...right... Ik wens je wel veel succes bij deze (op organisatorisch gebied) professionelere club en ik vraag mij af of je over een jaar nog steeds blij bent met deze keuze, ik hoop het wel voor je...

Nescus

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:39u

En de Rat schopt ook nog eens lekker na.

Bredy

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:46u

Nou nou, mag het iets minder allemaal.
Ronnie heeft zich elke wedstrijd gegeven voor ons NAC en ook al liet hij het eens na om een handtekening te geven hij was een echte Naccer. We hebben een mooi bedrag verdient aan hem en ik hoop dat we hem met respect zullen behandelen wanneer hij weer eens terug is in Breda.:

Statler and Waldorf

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:47u

en Derat laat zich net zo kennen als Ronnie zelf ...zucht

evil ash

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:52u

Beetje flauw om op deze manier Ronnie een trap na te geven. Hij is duidelijk geweest in wat hij wilde, sinds de winterstop had twente al laten blijken interesse in hem te hebben. Mommers had er geen problemen mee hem te verkopen, Stam ziet twente als een stap hoger (wat het financieel en sportief ook wel is) Laat die gast lekker met rust. En hij had toen hij nog bij NAC speelde moeten worden aangesproken op zijn beleving na de wedstrijd en rondom het stadion of in de stad, niet pas nu hij weg is......wat maakt het dan nog uit. Hij zal zich nu toch niet meer verweren en dan blijft het eenrichtingsverkeer. Afsluiten en doorgaan.

Pike Mujkic

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:59u

Beste Ronnie, bij de meeste mensen is het gras bij de buren groener.

Verder klaar met zeiken, volgens mij zijn wij supporter van NAC en Stam speler van twente, dus laten we ons weer focussen op onze eigen club.

alleballenopWannie

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 10:04u

Alles op rood Ronnie!!!

BATI

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 10:06u

Waarom moet altijd (bijna) elke speler van NAC tot het bot worden afgezeken als hij weggaat??

Ben ook geen fan van hem maar vind dit allemaal weer een beetje kinderachtig.....

harry b.d.

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 10:16u

Een aantal mensen schijnt de point van Stam`s verhaal te missen of niet te willen luisteren. Zelfs zij die te koop lopen met een academische titel van vroeger.

Twente en NAC lagen ongeveer op het zelfde tijdstip 5 jaar geleden op hun gat. Twente is inmiddels een stevige subtopper met europese ambities, een volle bak, een strak management en een uitstekende pr. Als je dit af zet tegen het hulpeloze gepruts in Breda dan doet dat pijn. In Breda niets dan grootspraak van mensen met eigenbelangetjes. In Enschede worden zaken gedaan en stevig aan de selectie gewerkt. Bij NAC verdwijnt nog altijd meer dan 60 procent van het budget in andere zaken en mensen dan de selectie.

Stam heeft groot gelijk dat het gepruts van ons management de indruk wekt dat het gras bij Twente groener is. En perceptie is realiteit. Dat zou Mr NLP toch moeten weten.

Jeppo

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 10:53u

Ik geloof niet dat we hier de nieuwe Mr NAC aan het woord hebben gehad. Stam moet nog veel leren wat zijn pr betreft.

Ben het wel helemaal eens met Harry, waar Twente aan tafel zit met de grote jongens in het voetbal en daar ook goede zaken mee doet, klungelt ons NAC noch immer in de marge. En hoe je het ook went of keert, dat ligt toch echt aan de mannen aan het roer. Met Munsterman heeft Twente gewoon een hele goeie roerganger, zoals ook Heerenveen dat heeft. En reel gezien zijn dat toch clubs die van hetzelfde punt vertrokken zijn als NAC.

Twente (en ook Heerenveen) is dus gewoon bij machte om bij (directe?) concurrenten te shoppen en ze dus te verzwakken, zoals 020 dat ook regelmatig doet bij opkomende concurrenten. Als je daar nog bij opteld dat ons "tafelzilver", behoudens 1 talent en 1 dertiger, van de Action komt, dan staan we er niet zo best op is mijn bescheiden mening. Zorgelijke situatie anno 2008 en dat na zo`n prachtige 3e plaats (in de reguliere competitie) van vorige jaar. Ook daar is geen munt uitgeslagen.

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:00u

Jeppo,

zou het kunnen kloppen dat de lokale overheden in enschede en friesland graag 20 mio uitlenen om de club in de steigers te zetten, en dat de overheid in breda in 2003 de afspraak heeft gemaakt om dat niet meer te doen?

M@rino

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:16u

@ Mieshoop

misschien omdat de gemeentes Heerenveen en Enschede benadert worden door de clubs daar met een goed onderbouwd plan om middels de voetbalclubs de stad een `boost` te geven.

Bij NAC zitten we blijkbaar met een wurgcontract vast aan de gemeente. Misschien eens overleggen of we daar wat aan kunnen wijzigen?!?

Theike

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:18u

@BATI


AMEN !! Ben het helemaal met je eens. Beetje jammer dit....

Den86

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:29u

Geen woorden aan vuil maken, opgeruimd staat netjs, zulke spelers moet je niet eens bij je club willen.


GB Breda

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:38u

Tis ook niet altijd makkelijk om met al die invloeden om te gaan.....

Ata

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:38u

@ Mieshoop: zou het kunnen dat andere clubs veel betere contacten in de markt hebben en regelmatig pareltjes aantrekken om deze weer tegen vette winsten van de hand te kunnen doen (waarbij contracten blijkbaar dus ook deugdelijk in elkaar zitten)?

Jeppo

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:42u

Mieshoop

Je zal ongetwijfeld geljik hebben, maar ik bedoel er meer mee dat jongens als bijvoorbeeld Wormgoor en Slijngaard niet gehaald worden door NAC terwijl we toch echt de nummer 3 van vorig jaar waren. Misschien heb je die jongens niet per direct voor die positie nodig maar zo probeer je wel "tafelzilver" te creren.

Wij halen, of huurlingen die we daarna niet kunnen overnemen (bijv Molhoek), of we roven RBC leeg, of we halen spelers op retour. Incidenteel, zoals vorig jaar, kun je dan eens een uitschieter hebben, maar structureel blijft het modderen. Een club als NAC moet meer jeugd proberen te halen die door kunnen groeien, die dus potentie hebben om geld op te brengen. Dat vergt wellicht enkele jaren, maar het NAC publiek is trouw en als het moet geduldig. Zoiets wordt visie genoemd.

Als voorbeeld neem ik Wiellaert, het verhaal is bekend. NAC moet er naar toe werken dat zo`n jongen wel bij NAC wil voetballen en zich niet laat overhalen om naar Twente te gaan. Zo`n jongen is tafelzilver.

Nog een voorbeeld. Gooi de communicatie manager buiten, neem voor dat geld een nieuwe scout in dienst die iedere keer hetzelfde vliegtuig als de scout van Heerenveen moet nemen.

Ik bedoel er mee te zeggen, wie niet rijk is moet slim zijn. En Munsterman is slim, zo ook Riemer vd Velde. vd Velde heeft optimaal geprofiteerd van de positieve uitstraling van zijn club. Maar het gekke is dat NAC ook zo`n positieve uitstraling heeft, ons publiek en de sfeer in het stadion wordt altijd en overal geroemd en toch lukt het ons niet om aantrekkelijke spelers naar Breda te krijgen. Dat zal toch niet afhangen van 50.000 euro meer salaris alleen?

jacnac

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:46u

Ronnie bedankt en succes bij je nieuwe club!

Jammer dat de Rat zo ver zakt , waarom nou altijd dat gezeik op een speler die weg gaat?


Breda4life

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 12:11u

@ jacnac: Het gaat er niet om datie weg gaat maar de manier waarop!

Iedereen die denkt dat Stam een echt NAC-man is heeft boter op zijn hoofd.

Hier een enkele voorbeelden:
- Hij bedankt het publiek nooit. Ook niet de supporters die de moeite hebben genomen om 3,5 uur lang in een bus te zitten naar pakweg heereveen

- Hij neemt niet de moeite om met (jonge) supporters op de foto te gaan of een handtekening uit te delen

- In de stad loopt hij wel eens ruzie te zoeken en dan komt hij met: ` Weet je wel wie ik ben?`

Nou, Bredanaar of niet maar ik kots op zulke spelers.

Geef mij maar Anthony want die snapt tenminste wel wat de NAC-supporter van een speler vraagt.

En daarom jacnac en alle andere mensen die een bord voor een kop hebben, daarom is dit bericht niet zo positief naar Ronnie.

En ik ben het overigens ook eens met harrie. Want NAC wordt door andere clubs gewoon uitgelachen als het gaat om het `beleid` wat hier gevoerd wordt. Maar zolang het bestuur en de CR het hand boven het hoofd van tejo houdt zullen ze ons ook blijven uitlachen....

En dat is triest.

bou

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 12:26u

ik dacht dat wij er een hekel aan hebben als een spelers achteraf natrapt richting NAC?

Dit is al niet veel beter.

De Rat; verlaag je svp niet tot het niveau van anderen. Nu met zijn allen in de polonaise voor de centjes die we hebben gevangen!

Ballie

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 12:53u

ik kom niet vaak in het spelershome, maar de 3 keer dat ik er ben geweest is Stam de enige die zielig in een hoekje ging zitten en niemand aansprak .... hij denkt echt dat ie GOD is met zijn "ik heb geschiedenis geschreven voor NAC"
Nou ik hoop dat je nog een keer geschiedenis schrijft maar dan met :" speler die bij NAC weg ging en nooit meer ergens in de basis heeft gestaan" arrogant manneke ... kijk eens in de spiegel man

peppie

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 12:58u

Zeer zwak om stam zo na te trappen. Geen gelul over het niet op de foto gaan heb ik niks van gemerkt op de laatste open dag. Spelers die natrappen is erg maar dit slaat ook alles.Waarom heb ik geen kritiek gehoord toen ie nog bij NAC voetbalde!!! Toen hadden jullie hem eventueel moeten aanpakken. NU houden graag.

boelie

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 12:58u

De mensen die dit niet fair vinden tegenover `de grote meneer Stam` zijn nog nooit naar een training komen kijken ,of hebben nog nooit een uitwedstrijd bezocht volgens mij.

De Rat verlaagt zich helemaal nergens toe, maar zet alleen even de feiten helder op een rijtje.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 13:10u

Jeppo

Duidelijk en goed verhaal. Het enige vraagteken zet ik bij het verhaal-Wielaert. Aanrader: zoek eens uit wat de uiteindelijke reden was voor Wielaert om met twente te gaan praten...

Daarnaast zou je kunnen zeggen dat NAC met Gorter en Valles Prat wel degelijk bezig is tafelzilver te creeren. Helaas is dat (1) op erg kleine schaal en (2) met weinig duidelijk toekomstperspectief; dit zijn behoorlijke gokken en daarnaast voor hooguit 2 jaar vooruit.

Hopelijk valt het mee.

DaHuge

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 13:56u

kon het niet laten
Jaap Stam - Zwarzenegger
Ronnie Stam - Danny DeVito

Statler and Waldorf

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 13:59u

Iedere speler is blij met een nieuwe club. En dat wordt natuurlijk maar wat graag in de pers geuit. Zo vind Stam nu dat ie bij een professionelere club speelt met 5 trainingsvelden (1 goed veld is volgens mij nog steeds genoeg). En zo vindt Molhoek dat vistesse ambitieuzer is (inderdaad met het huren van spelers). En zo kunnen we nog wel even door gaan met quotes van spelers die van club verhuizen.
Laat die gasten lekker blij zijn met hun nieuwe club (en doorgaans een hoger salaris). En laten we eerlijk zijn; ook iedere supporter loopt voor wat euro`s meer naar een andere werkgever.

De gemiddelde voetballer is nu eenmaal niet bepaald slim, en wil natuurlijk snel zieltjes winnen bij de supporters van zijn nieuwe club. Dat doen zij door populistische opmerkingen te maken in de trant van "mooier, groter, beter, progessioneler". Verder dat dat komen de meeste voetballers ook niet. Stam is er hier ook een van; niets meer dan een gemiddelde voetballer die met dergelijke opmerkingen zijn IQ (deze afkorting gaat Stam nog ff nazoeken denk ik) laat zien.
Jammer dat Derat hierin mee gaat.

Stam is blij met zijn nieuwe club met 5 trainingsvelden (je kunt maar ergens blij mee zijn als 24 jarige he , Nac kan blij zijn met zoveel geld voor een speler van dit kaliber.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 14:09u

Stam is gewoon niet iemand die makkelijk op vreemden afstapt. Bij NAC vond ik hem ook altijd vrij introvert en teruggetrokken. Aktiviteiten rondom de club mijdde hij dan ook liever. Ik zou hem echter niet direct arrogant noemen.

Als stad stelt Enschede echt niks voor in vergelijking met Breda en Ronnie zal best nog wel eens heimwee kunnen krijgen naar de Parel van het Zuiden. Die trainingsvelden, lekker belangrijk dat Twente er 5 heeft, je kunt er toch maar op 1 tegelijk lopen. Maar Twente zal financieel ongetwijfeld weer een stapje omhoog betekenen en Ronnie moet gezien zijn opleidingen het geld toch voetballend binnen zien te halen.

Jeppo

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 14:12u

@ Alcohol vrij

Ok, Wielaert lag dan iets genuanceerder, maar was ook weer geen toonbeeld van doorzetten. Met iets meer lef en vertrouwen had hij gewoon 4 jaar in Breda gespeeld en had 020 zich deze zomer bij ons gemeld met een gevulde portomonee.

Maar een lang verhaal kort, zulke jongens moet je binnen weten te halen en op termijn aan verdienen.

Nick dun Irste

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 14:23u

Ik kan het mishebben hoor, maar vanaf de dag dat men moeilijk ging doen over de contractverlenging van Ernie Brandts, roept Stam dat hij weg wil. Kan toeval zijn.

Haze

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 15:07u

Het zijn de gebruikelijke praatjes van een nieuwe speler. `Het is hier echt mooier, een stuk professioneler.` Over een week, verklap ik jullie, komt de quote `Het tempo op de trainingen is veel hoger dan bij NAC. Het balletje gaat een stuk sneller rond`. Bla bla bla.

Wat me wel verbaast is de reacties van vele supporters over het feit dat hij voor Twente kiest. De tukkers zijn in alles verder dan NAC. In Enschede zijn ze zich, samen met Heerenveen en Groningen, aan het losworstelen van de grote subtop. Dat een speler van NAC daarvoor kiest is niet zo gek. Die jongen heeft waarschijnlijk een prachtcontract getekend voor vier jaar. Ik ben nooit een Stam-fan geweest, en dan druk ik mij nog voorzichtig uit. Als NAC 5 ton had gevangen voor hem was het al veel geweest. Desalniettemin wens ik hem alle succes van de wereld, hoop ik voor hem dat hij het maakt. Maar ik denk dat wij allen, vaste supporters van NAC, wel beter weten. Noem 5 wedstrijden waarin Stam echt uitblonk. Zijn niet te vinden denk ik. Vier (!!) goals in 122 wedstrijden is uitermate karig. Tuurlijk tuurlijk, hij heeft van die wedstrijden er een kwart rechtsback gespeeld, maar dan nog.

Al met al is het een win-win situatie en snap ik niet dat er zo veel negatieve reacties binnenstromen op zijn vertrek. Twente blij, NAC blij, supporters blij.

Nogmaals, Stam....succes!

portugeese naccer

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 15:31u

Ongelukkige opmerkingen van Stam, over-emotionele opmerkingen van de Ratdactie. Dom, dom, dom.

Niet doen, niet elkaar afvallen en afplassen. Niet nodig en nergens goed voor.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 16:00u

@Waddinxveen ,
Goed gezien , net zoals iemand met een grote bek die houding juist vaak heeft omdat hij/zij onzeker is , hetzelfde geldt voor iemand die introvert is/lijkt.
Echter vergeet je n belangrijk punt ! , dat niet bedanken van het publiek daar waar alle andere spelers dat wel doen KAN niet in mijn ogen .......
Er over door blijven zeuren heeft nu ook geen zin meer , bij deze is dit m`n laatste post ......... , die over R.S gaat dan h , zo makkelijk komen jullie niet van mij af ....

ZegerF5

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 17:54u

succes Ronnie, ja behalve tegen ons natuurlijk haha

Voortaan dit bij ex-NAC nieuws lijkt me, hij is niet meer bij NAC

Patrick1975

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 18:09u

Snap niet wat dit onder `nieuws` te zoeken heeft. Het is meer de mening van een gefrustreerde redactielid.

dn Zeeuw

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 18:42u

Het is hier allemaal wat groter dan bij NAC. Qua professionalisme is dit een topclub. Neem alleen al het trainingscomplex: vijf velden!

Heeft hij ongelijk? Als hij er blij mee is, laat `em.....

Ik snap dat hij baalt van mijn vertrek, maar ik voel me allesbehalve schuldig. Ik heb geschiedenis geschreven voor NAC. doelende op de hoogte van de transfersom.

Als je van verre deze transfer aan ziet komen is het wel een beetje zielig om zo boos te zijn, zo zit het voetbal nou eenmaal in elkaar. Probeert Maaskant hier niet al bij voorbaat een zondebok te creren voor als het straks tegenzit?
En ja, qua transferbedrag heeft hij geschiedenis geschreven maar gelukkig vat de halve wereld dit weer anders op en leest hier dat hij zichzelf tot Mister NAC benoemt.... Is dit dan een domme opmerking of een domme opvatting? In ieder geval reden genoeg om hem onterecht af te zeiken.

Er is een kern die me niet mag, vinden me, net als Maaskant arrogant. Tja. Ze moeten maar begrijpen dat FC Twente een forse stap omhoog is voor mij.

Gezien de grotere en proffesionelere organisatie heeft hij gewoon gelijk.

Waarom heeft een vertrekkende voetballer alles fout? Hem als verrader zien en stellen dat zo iemand hier toch niet gewenst is, wat is dat voor gezeik? Denk dan "opgeruimd staat netjes" en trap niet zo zielig na.
Ben je geen fan van hem, koester de centen en wees blij dat hij weg is.
Ben je wel fan van hem, gun het hem dan om zijn horizon te verbreden...

Zou trouwens wat zijn als er hier een nieuwe speler komt met de tekst "tja, tis hier een een stuk amateuristischer en ook een stap omlaag voor mij". Bedenk ff dat Stam ook te maken heeft met een nieuwe club, een nieuwe supporterschare en misschien wel een Twentse variant van de Rat... Lekkere binnenkomer als je niet echt positief bent over je nieuwe club... Waarom geloven we van der Leegte wel als hij zegt hier altijd al te willen voetballen en schieten we Stam af op een paar woorden die richting Twente positief zijn?

De Wortel

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 18:42u

Erg jammer dat Stam nooit geleerd heeft eens goed in de spiegel te kijken. Zelfreflectie is bij dit heerschap i.i.g. nooit aanwezig geweest, kapsones des te meer...
Denk ook niet dat hij met zn instelling buiten t veld t gaat redden in tukkerland. Daar houden ze al helemaal niet van dat soort typetjes.

Anyway: t gaat hem goed daar bij de trommeljosti`s en voor in de toekomst mogen dit soort berichten inderdaad bij de categorie ex-NACcers geplaatst worden.

MH te Breda

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 20:00u

Al dat gekat op Ronnie slaat nergens op. Sommige dingen zijn niet erg tof geweest van hem, maar het valt ook niet mee om in Breda te leven als iedereen je kent en iets van je wilt hebben. In zo`n situatie word iedereen zo nu en dan arrogant.

Dat Ronnie nu zo praat over twente is ook logisch, twente is proffesioneler en groter en geeft waarschijnlijk ook een groter loonstrook. Ondanks die praat blijft hij een echte NACcer4life.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 20:23u

@dn Zeeuw ,
Tja , dat weten we allemaal ook wel , echter maakt `clubliefde` ons vaak stekeblind , `k zou niet weten wat anders.....

p.s. , v/d Leegte spreekt wel de waarheid

Snake

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 21:40u

KAN IEMAND ZORGEN DAT RONNIE s HAWAISHIRT IN HET MUSEUM KOMT?
Dat filmpje/reclamespotje zal zeker voor de volgende generaties ook bewaard blijven?

viezeries1

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 23:12u


RONNIE WIE??????????

dutchbird

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 23:35u

Iedereen met kritiek op Ronnie die in eenzelfde situatie terecht komt zou ook kiezen voor de overstap naar Twente. Financieel en sportief gewoon een trede hoger op de ladder dan ons mooie cluppie.

Als Ronnie dat vertelt in de pers wordt dat verkeerd uitgelegd door mensen met veel te lange tenen.

Laten we gewoon trots zijn dat een echte eigen Bredanaar deze kans krijgt en hopen dat Twente voor hem een opstap is naar een nog mooiere loopbaan die hopelijk ooit weer eindigt met een of twee seizoenen NAC.

Sharper

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 9:00u

Ronnie bedankt !
Ronnie succes !
Bij NAC-Twente word je met applaus ontvangen !
Ronnie en NAc zijn een deel van elkaar geworden !
Tot ziens in de Cordial en we gunnen je een basisplaats bij FC Twente 1.

De Rat redactie begint steeds meer op Johan Derksen en co. te lijken. Alles afzeiken en vooral meningen opdringen in nieuwsitems. Lekkere site wordt dit. Niet gek dat alleen de Jannie en de Harries hier nog rondhangen op zoek naar een uitlaatklep voor hun k...baan. Blijkbaar heeft hier niemand slechte eigenschappen en alleen maar hele mooie karaktertrekken.

Arjanvanl

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 13:10u

Ronnie zijn uitspraken zijn niet helemaal slim te noemen, maar om hem af te schieten vind ik erg ver gaan.

Die jongen heeft 7 jaar voor NAC gespeeld en komt toevallig uit Breda. Is dat een reden om hier te blijven??? Lijkt me niet...

Het niet bedanken van het publiek is een te verwijten gedrag, maar heb het idee dat dit begon nadat (een deel van) het publiek begon te morren als ie weer eens met een bal ging wandelen... Als je dan introvert bent ga je twijfelen en wil je zsm van het veld na het laatste fluitsignaal... Niet goed, wel te begrijpen. (al wordt het wel lastig als je elke week voor 15.000 man publiek moet spelen, misschien toch eens een cursusje volgen op het persoonlijke ontwikkelingsvlak???)

Over de pluspunten van de tukkers, tsja... kijk naar hen, kijk naar ons: say no more... alhoewel: jammer!

Geschiedenis geschreven: wanneer verkochten we voor het laatst een speler met echte winst??? Hl lang geleden volgens mij..


Ronnie: bedankt voor je inzet, ontwikkel je naast het voetbal ook nog een beetje qua attitude en succes op de rechtsbackpositie bij twente.

Case closed: nu weer over NAC en voetbal???

KIEWKE

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 13:25u

Ik ben nooit een stam fan geweest en nu nog minder. Er zijn wel 100 spelers die bij NAC hebben gespeeld en grroter dan stam zijn. Als hele selectie fit was had ik weleens willen zien of hij basisplaats had. Afgelopen jaren niet in ieder geval.

Ach ben heel blij met zijn transfer. Arrogantie weg. Spelvertragende factor eruit en 1,5 miljoen in de pocket. Hadden we vier schilders voor kunnen halen bijvoorbeeld.

En ik denk dat Ronnie bij Twente veel bank en tribune zal zien.

Gerrie de B.

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 14:07u

Lekker onder Ex-Nac`ers plaatsen!

Gerrie de B.

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 14:07u

Lekker onder Ex-Nac`ers plaatsen!

Gerrie de B.

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 14:08u

Lekker onder Ex-Nac`ers plaatsen!

Gerrie de B.

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 14:08u

Lekker onder Ex-Nac`ers plaatsen!

von F

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 14:23u

Naast een dikke kop nu ook al dikke vingers Gerrie

Gerrie de B.

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 14:34u

Sorry, ruzie met mijn PS3 online gebeuren!

de broer van john f.

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 16:55u

@ P.N. Helemaal gelijk! Bel jij Harry effe? Thanks!

wolferine

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 18:16u

Wat een gezeur over die gast zeg wie wil er nou niet meer geld verdienen en aan zijn toekomst denken. Zo gaat dat allemaal in de voetballerij en ja dat die arrogant is OK dat intresseerd me niet zo veel, als ie maar voetbalt en vooral beter word in de toekomst bij FC pluskut. SUCCES JONGE het gaat je goed daar

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 6 september 2008 om 11:03u

Je hebt van die dagen ....... , dat je zo baalt dat ene `Broer` je wr voor is met een gewiekste opmerking ....... , ere wie ere toekomt !

petruske

Geplaatst: dinsdag 9 september 2008 om 13:53u

oh ik ben vandaag terug gekomen uit spanje , is stam naar Fc Twente
niks van mee gekregen daar, laat gaan joh inderdaad 13 voetballers in een dozijn van dat soort voetballers, en inderdaad hij had veel krediet omdat hij ongeveer de enige bredenaar is. ben benieuwd of hij dat in enschede ook krijgt. en deze jongen nooittttttt meer terug nemen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven