homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 september 2008
Staantribune B-side in de maak


NAC is gestart met het weghalen van de stoeltjes op de B-side om zo de staantribune te kunnen realiseren. De mensen die nog steeds 'in de wacht' staan, moeten nog even geduld hebben. Het is namelijk niet bekend hoeveel extra plekken er komen, hier worden nog berekeningen op losgelaten. Overigens is de bouwvergunning nog steeds niet binnen. NAC verwacht deze op 10 september te krijgen. NACblog plaatste tevens een foto van de verbouwing:


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


21-aug-2008
Vergunning staantribune B-side nog steeds nie...
20-okt-2007
"Staantribunes bij NAC"...
08-sep-2008
Vandaag meer duidelijkheid over vergunning st...
08-sep-2008
Nog steeds geen duidelijkheid over vergunning...
09-sep-2008
Geen staantribune voor de B-Side zondag...
01-okt-2008
Extra SCC’s voor staantribune B-side te koop!...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 3 september 2008 om 22:33u

Mag aannemen dat het afbreken/slopen van de stoeltjes technisch gezien niet al tot de bouwactiviteiten hoort, en dat men dat goed heeft uitgezocht.

Zelf ooit begonnen met verbouwen in Duitsland, bouwvergunning lag al klaar, had fysieke copy al gezien, gingen die rooie ambtenaren op het laatste moment sarren. Kon bij die mafia mooi 50.000 DM aftikken om de Baustopp ongedaan te maken. Maar goed, dat was toen, dat was de professionele bouw, dat was Duitsland 8 jaar geleden.

Nu in Breda is er over deze simpele bouwvergunning gelogen. Want "de bouwvergunning is verleend" en "de bouwvergunning wordt verleend" zijn 2 statements die al maaaaanden geleden zijn gedaan. Zoiets is treurig. Opnieuw natuurlijk Mommers erbij betrokken, maar dat zal niemand meer verbazen. Mommers die uitspraken doet over dingen waar hij helemaal niet over gaat. Of is Theo ook al ambtenaar dan ?

Wie afgelopen juni op de genodigden terrassen van het Bellevue Palace of het Trois Rois vertoefde zag daar bestuursleden en sponsoren van bijna alle clubs BEHALVE... vult u maar in.

Enfin, ding komt nu op 10 september, mischien, mischien niet, mischien dagje eerder, en iemand zal wel beloofd hebben dat 3 dagen installatie van de rest genoeg is. Inclusief test, inclusief goedkeuring brandweer, inclusief vluchtwegen. Het zal allemaal wel. Uitermate professioneel dit allemaal.

Stelletje bokhonden !

Be3F

Geplaatst: woensdag 3 september 2008 om 23:33u

Gaan ze nu de letters B-SIDE op het beton schilderen of wat? Staat beetje raar zo...trouwens je ziet die tribune haast nooit leeg

En die stoeltjes die bewaren ze voor de uitbreiding in 2034? Of kan ik een rijtje bestellen voor in de tuin

Be3F

Geplaatst: woensdag 3 september 2008 om 23:41u

Ik hoop trouwens dat het op tijd klaar is, weer allemaal kortdag dit. Is natuurlijk wel de rel van de eeuw, een lege B-Side tijdens de wedstrijd tegen DE STILste!

tiesto

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 1:03u

Hmm.. da`s toch een stuk groter dan ik gedacht had... zo goed als anderhalf vak... daar kunnen toch wel een hap meer mensen op zou ik denken...

Ata

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:13u

Die berekeningen moeten nog worden gemaakt????

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 9:50u

Het stadion wordt er in lege staat op z`n zachtst gezegd niet mooier op, maar als er daardoor 500 man extra in kan, soit. Wel jammer dat de B-side tekst nu verwenen is, ik neem aan dat de resterende twee letters nu blauw worden, anders is het helemaal geen porem.

Die stoeltjes mogen er gewoon afgehaald worden, je verandert niets aan de structuur, dus er is geen sloopvergunning nodig. Voor het plaatsen van de beugels is een lichte bouwvergunning nodig, omdat het gebruik verandert van "zitten" naar "staan" Gelukkig komt die ruim op tijd binnen

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 10:00u

@ Ata

Om de capaciteit van het sta-vak te berekenen wordt vrijdagmiddag het voltallige kantoorpersoneel + selectie op 1 rij neergezet. Dat aantal vermenigvuldigt Theo met het totaal aantal rijen et voila, de capaciteit is bekend! Na afloop gezellig naborrelen in de Bea...

brokkemaker

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 10:14u

Het ziet er niet uit. Staanplaatsen zijn destijds niet voor niets afgeschaft.
Waar anders clubs volop aan het opbouwen zijn , wordt bij ons NAC alleen afgebroken.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:32u

mmm.... dan krijgt tejo nog gelijk ook. De bouwvergunning WORDT verleend. dat daar uiteindelijk nog 53 (!) dagen voor nodig zijn na de laatste keer dat hij het aankondigde, detail.

Bottom line: staanplaatsen zijn een HELE goede zaak!!!

Ata

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:33u

@ Waddinxveen: duidelijk. Is dit ook achter gesloten deuren of mogen we dit wel aanschouwen :-)

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 11:35u

@ waddinxveen

Wat ik niet snap, is dat je het gebruik dus blijkbaar wijzigt bij het plaatsen van de beugels, en niet bij het verwijderen van de stoelen. Mij lijkt het dat, mocht je de stoelen niet weghalen maar de beugels wel plaatsen, het gebruik niet verandert. Oftewel; het verwijderen van de stoelen is doorslaggevend.

En dus wordt er nu illegaal gehandeld.

Waddinxveen

Geplaatst: donderdag 4 september 2008 om 12:27u

@ AS

Feitelijk is dit tribunedeel door het verwijderen van de stoelen tijdelijk onbruikbaar geworden. Dat is niet verboden aangezien de tribune op dit moment toch niet gebruikt wordt. Het geheel krijgt pas zijn nieuwe gebruiksfunctie (staan) zodra de beugels geplaatst zijn.

Het wordt interessant als de gemeente de vergunning niet op tijd verleent. Dan moet er met man en macht een partij stoeltjes teruggeschroeft worden en kunnen de wachtenden voor EE alleen maar in vak I geplaatst worden.

cocarp

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 17:00u

Er staat mij iets bij dat als de gemeente de (lichte)vergunning niet binnen 9 weken na bevestiging aanvraag verleend , je mag beginnen met de werkzaamheden omdat de wettlijke vastgelegde termijn verlopen is......
Gegroet

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 5 september 2008 om 17:58u

Aangezien de aanvraag pas op 18 juli gedaan is, zouden die 9 weken net 1 week na de eerste thuiswedstrijd aflopen. Die regel is dus niet echt nuttig voor NAC. Dus wordt het alsnog komende woensdag duimen...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven