homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 augustus 2008
NAC blijft steken op 2-2 tegen rayo vallecano


Op een zeer matige gevuld en regenachtig sportpark de blauwe kei is NAC niet verder gekomen dan 2-2 tegen rayo vallecano.

NAC kwam twee keer op voorsprong. De 1-0 kwam van de voet van Lurling. Nadat de spanjaarden op 1-1 waren gekomen scoorde Amoah het tweede Bredase doelpunt. Uiteindelijk kon de spaanse club er nog 2-2 van maken. Zowel Lurling als een speler van vallecano kregen rood.

Erg matige wedstrijd, waarbij NAC zonder de licht geblesseerde Reuser begon. Na de rode kaart voor Lurling was het aanvallend erg mager. En zoals altijd…… later ongetwijfeld meer!


Bron : de rat op de blauwe kei


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anthony Lurling
Mathew Amoah

22-aug-2008
Reminder: vanavond NAC - Rayo Vallecano...
13-aug-2008
Kaartverkoop NAC- rayo vallecano...
11-aug-2008
22-08: “NAC op terrein Baronie tegen rayo val...
26-aug-2008
Nog geen duidelijkheid na rode kaart Lurling...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Sieb

Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2008 om 20:41u

"Op een zeer matige gevuld en regenachtig sportpark de blauwe kei... "

Wat wil je als je 10 euri vraagt en op een tijdstip speelt wat voor velen niet te halen is. Ach, gelukkig hebben we De Rat nog !!

1912

Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2008 om 21:32u

HEEL MATIG

1912

Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2008 om 21:33u

HEEL MATIG RESULTAAT

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2008 om 21:37u

We zijn blijkbaar weer helemaal nergens klaar voor. Een dikke week voor de start van de competitie zitten we op niveautje spaanse jupiler league. Van vele kanten klinkt inmiddels al ongenoegen en ook ongeloof over de veldslag die onder de restanten van de selectie heeft plaatsgehad. Een kaalslag aangericht door een trainer die wel eens even bourgondisch voetbal komt laten zien op instigatie van een grauwsnor met rode broek.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2008 om 23:19u

Tja, wat moet ik zeggen? Eén smilie is wellicht genoeg:

Als ik toch zie dat die Sno voor een louzy 1 miljoen euro binnengehaald wordt bij Ajakkes. Zo onbereikbaar was hij voor ons niet. Dat is net twee Ammi`s bij elkaar!

Voor de helft hadden we Gommans kunnen hebben. TM en ES hebben niet eens naar de Fietstassen gebeld. Als de dertiger Lurling uitvalt, stelt onze aanval niets meer voor. Zou het dus geen tijd worden voor het aantrekken van wat youngsters, al dan niet uit de Zjuupliek? Of toch maar IB?

danny b

Geplaatst: vrijdag 22 augustus 2008 om 23:21u

Vond NAC de eerste helft erg goed, de tweede net zo slecht..

Voorbereiding zegt me helemaal niks, dat heb ik wel geleerd in de loop der jaren. Feit is dat Lurling errug belangrijk is voor dit NAC!

-NAC1912-

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 1:24u

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar de azijnpissers maken het zichzelf wel erg makkelijk.. Wanneer we gelijk spelen tegen Blackburn ``stelt een vriendschappelijke wedstrijd niets voor`` en nu spelen we gelijk tegen een stuk mindere club en ``zijn we nergens klaar voor``..

RudiNAC

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 8:01u

Ik word een beetje misselijk van reacties als die van Hefner. En dan vooral met namen als Sno en Gommans roepen. Als je echt geld wil weggooien, moet je die halen voor dat soort bedragen. Belachelijke reactie. 1e helft was aardig en ja, Lurling is belangrijk. Misschien is dat wel zo omdat hij gewoon een hele goede voetballer is?

Belachelijk wel dat Tamerus een minuut of 20 moest warmlopen maar niet mocht invallen. Zo ga je niet met spelers om.

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 9:30u

Ja, tis lachen met de ouwe muppetmopperkonten van de Zure Haringen Club, terwijl ze de wedstrijd niet hebben gezien. Eerste helft prima combinerend NAC, met uitblinkende Mtiliga en Lurling, goed schoffelende Gorter, prima Enric, weer uitstekende Zwaanswijk en als vanouds erg betrouwbare Penders (die volgens een verdwaalde enkeling invalide en over de houdbaarheidsdatum is, nou: not!). Duidelijk is dat zonder Lurling en Reuser de creativiteit en werkelijke drang naar voren er uit is bij NAC. Daarom: de crea middenvelder en inderdaad type Gommans moeten komen! Op de eerste reken ik de komende week, de tweede zal wel in de winterstop komen. En dan nog over Fouad: zo`n in potentie goede en talentvolle aanvaller heeft een mentor nodig, want ik vermoed dat zijn `niet doorbreken` tussen zijn oren zit.

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 9:34u

Oh ja, Vallecano niveautje Jupiler? Dijenkletser! Een aantal geweldige voetballers, die niet zouden misstaan in de NL top-4! Maar ja, tis makkelijk azijn spuiten op 1100 km afstand.

Sammy

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 9:54u

Onze Harry moet zijn schade inhalen. vorig jaar was er weinig reden voor hem hier te komen zeiken. hij grijpt nu zijn kans. meeste reactie zijn werkelijk onzin. Kaalslag van de selectie: Molhoek is weg en de nummer 13 is. Sno haalbaar, want hij kost maar EUR 1,5 mio of zo. Tuurlijk, en hij gaat Celtic verlaten voor een NAC salaris. Overigens werd diezelfde Sno door de meeste bezoekers van De Rat afgeschilderd als een waardeloze gozer. Heb een vraag aan de supporters die geweest zijn gisteren: Deed de nieuwe Spanjaard mee bij NAC en zo ja hoe speelde hij?

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 10:12u

@ Sammy: en zo is da. Enric speelde, zoals ik al schreef, prima. Volwassen. Hij deed 3/4 wedstrijd mee. Tackelde als dat nodig was. Vocht zich bij balverlies terug. Zat vol listige passjes. Intelligente speler. Durft ook van afstand te schieten. Ik kan de vergelijking met Engelaar wel begrijpen. Enric is ook een stylist. Maar hij mist nog wat handelingssnelheid, al verbetert hij die al aanzienlijk. Lijkt me goeie jongen om te coachen. Verdedigend begint hij ook zijn mannetje te staan. Ik hoop dat hij bij NAC rijpingsmogelijkheden krijgt. Ik zou zeggen: zodra zijn spel zich ontwikkelt en hij regelmatig zijn opwachting maakt: contractje openbreken,opwaarderen en verlengen. Dit is een groeibriljantje.

evil ash

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 10:50u

Als de medische staf de selectie grotendeels fit krijgt, dan hebben we toch een prima team? Misschien nog een speler voor op de linkerkant erbij en we zijn klaar. We gaan weer voor het linkerrijtje!

Pike Mujkic

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 11:22u

Gisteren inderdaad één van de beste helften (de eerste) uit de voorbereiding gespeeld.
Als alles fit blijft / is, heeft NAC een elftal om komend seizoen niet in de problemen te komen.

Er zijn wel twee probleempjes, creatief schiet het niet echt op als Lurling en Reuser niet spelen, dit bleek wel in de dramatische tweede helft na de belachelijke rode kaart van Lurling.
Daarnaast kan met een open speelstijl het gebrek aan snelheid in het centrum ons nog wel eens opbreken.

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 12:23u

Een uitblinkende Mtiliga, die op dit moment niet meer onderhandelt met NAC, en een overstap naar Twente wel ziet zitten!!!

hannibal

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 13:00u

vanachter al die paraplujen kon ik maar bar weinig zien. het zicht aan de bar was later prima zou ik me daarom zo weinig van de wedstrijd kunnen herinneren?

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 14:56u

Een wedstrijd, zelfs als die tegen een stelletje spaanse vlieggewichten duurt nog altijd 2x45 minuten. Blijkbaar kan men dat onder Maaskant allemaal niet meer opbrengen. Jankverhalen als "de eerste helft was toch goed" zetten geen zoden aan de dijk. Men sluit gedwee en gewillig de ogen voor de vele misstanden binnen ons NAC, waar de leiding zich meent te veroorloven over werkelijk alles -zelfs een simpele bouwvergunning- te kunnen jokkebrokken of te liegen.

Dit leidt allemaal tot niks. Een week voor AZ-uit dreigt een geweldig pak slaag, daar zijn deze mensen naar op weg. Een genante vertoning is het om te moeten toezien hoe de selectie opnieuw werd uitgehold, kritiek hooghartig werd weggewuifd en het evangelie van Bouw&Omwegen tot hoogste goed werd verklaard.

Een trieste puinhoop. En dat is jammer.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 15:58u

Wedstrijden duren 2x 45 min. jazeker ! , echter hebben we het hier over een oefenpot waar meestal in de tweede helft expres zo gewisseld wordt om te zien of een andere man op een toch al lopende positie in een eerste helft het ook naar behoren doet in een tweede helft , daar zijn oefenpotjes namelijk voor .......
Dus kan je vóór de rode kaart van Lurling (waardoor inderdaad de creativiteit verdween) spreken van een geslaagde eerste helft , wat de stand dan ook is.

Eens met de schandalige omgang van Tamerus ......... , tenzij dit kwam door de totale organisatorische omzettingen doordat Lurling er af ging met rood , zou zo maar kunnen......

de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 16:45u

@ Harry b.d.
Maar jochie toch, je was er niet bij, anders had je kunnen zien dat er in de eerste helft inderdaad heel goed werd gevoetbald door NAC. Er zat lijn, fantasie en creativiteit in het spel van NAC, Enric blijkt heel snel veel vorderingen te maken, voetbalt volwassen en strooit met listige passjes. Reuser en Lurling werden vooral in de tweede helft gemist voor de nodige drive naar voren. Tja, dan heb je de achilleshiel van NAC te pakken. Dus er zal nog versyerking moeten komen deze week. Maar van puinhoop, zoals jij zegt is echt geen sprake hoor.
En haha, dat de eerste helft echt goed was, dat is toch geen jankverhaal menneke, als je nou zou zeggen dat het een juichverhaal was, dan zou ik het daar wel mee eens zijn, maar janken? Neuh...
Een dik pak slaag tegen AZ? Als jij de uitslag al weet, ben ik daar reuze benieuwd naar. Ik heb zo`n idee dat het een close finish wordt, maar ja - it`s all in the game niewaar?
@Hoog..., ja, viel mij ook al op dat Tamerus zo lang warm liep, maar ik zag wel dat Maaskant op zeker moment Enric naar de kant haalde ten gunste van Gillissen en daarbij een verontschuldigend gebaar naar Tamerus maakte. Tamerus bleef dus vrijwillig warm lopen.

RAM(bo)

Geplaatst: zaterdag 23 augustus 2008 om 20:03u

jammer van het weg geven van de eerste helft waarin wel degelijk goed voetbal werd laten zien.
Bij deze wedstrijd realiseer je je pas dat ook m. reuser een grote waarde kan zijn voor nac.
ik heb zo nog mijn twijfels over wat er komen gaat in alkmaar.

hup

Sammy

Geplaatst: zondag 24 augustus 2008 om 12:58u

@Harry, Word eens concreet. Hoezo is de selectie uitgehold? (Mis je Sikora, Van Gessel, Ammi of Wegen, ik noem dat doorselecteren en betreur alleen het vertrek van Molhoek) Je reacties zijn immer een verzameling van negatieve zinnen die voor 99% op frustraties zijn gebaseerd. Je hebt werkelijk in niemand binnen of rondom de club enige vorm van vertrouwen. Je reacties zie ik , en velen met mij, als een vorm van zinloos verbaalgeweld van een gefrustreerde ex-supporter. Verder lees ik dat Mtiliga in de belangstelling staat van twente. Lijkt me taal van een zaakwaarnemer, want als je Braafheid en Heubach hebt zit je niet te wachten op een derde linksback. Twente heeft een probleem aan de rechterkant als Wilksire weg gaat, ik denk dat Tiendalli eerder naar Enschede vertrekt dan Mtiliga.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 24 augustus 2008 om 17:13u

@Sammy , als ik Marcel/pino/xxl tijdens de spelerspresentatie de meest prangende vragen hoor stellen aan trainers en spelers over b.v. hoe het gaat met de blessures etc. en ik zie dat ie Mtiliga angstvallig niets vraagt , dan denk ik bij mezelf ........ , juist !
Ik vrees met grote vrezen.......

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 25 augustus 2008 om 10:36u

braafheid is een rechtsback, en heubach wordt volgende maand 34. ik denk dus dat twente wel degelijk in de markt is voor Mtiliga. jammer maar helaas. wie zou er op het lijstje van ES staan???

Wosko Jagora

Geplaatst: maandag 25 augustus 2008 om 22:50u

Braafheid is linksbenig en speelt bij Twente als linker centrale verdiger en af en toe als linksback. Bij Utrecht was hij de vaste linksback. Die gaat geen rechtsback spelen bij Twente. Heubach is de tweede optie op linksback, Rajkovic gaat daar ook spelen. Als Twente Mtiliga zou halen, kan dat hooguit voor het middenveld zijn en ik vraag me af of hij dat redt.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven