homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 juli 2008
`Lurling beslist één dezer dagen over verbeterde aanbieding NAC`


Gisteren maakten de Loco’s in allerijl nog een spandoek met de boodschap dat Lurling moet blijven. Niet in de illusie zijnde dat het ook werkelijk effect heeft, maar een mogelijk vertrek van de Speler van het Jaar naar heerenveen zal net als bij Earnest Stewart niet zonder slag of stoot gaan. Ondanks dat het in vergelijking met heerenveen financieel amper iets kan bieden.

NAC meldt op haar website dat het Lurling een verbeterde aanbieding heeft gedaan. Gaat hij daar niet op in, dan zal hij dus voor heerenveen kiezen en zullen de clubs samen om de tafel moeten gaan zitten om over de transfersom te praten.

Het is nu aan Lurling om zijn verstand te gebruiken en goed te bedenken wat ze in friesland nu werkelijk met hem van plan zijn. Voor de open positie waar voorheen Sulejmani stond, is Lurling geen eerste keus. Mocht heerenveen de beoogde opvolger niet weten vast te leggen voor komend seizoen, dan zal het waarschijnlijk proberen tot die tijd Lurling op die plek te zetten. Wat dus mogelijk niet eens langer dan een jaar zal duren. En dan is Anthony al weer bijna 33.


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Anthony Lurling

08-jul-2008
Lurling gevleid door interesse scheerenveen <...
07-jul-2008
Heerenveen meldt zich voor Lurling...
01-jul-2008
Lurling ziet langer verblijf wel zitten...
11-jul-2008
Lurling is er bijna uit...
12-jul-2008
Lurling kan tot 2012 bijtekenen...
16-jul-2008
Anthony Lurling tot 2012 bij NAC!...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

evil ash

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 9:48u

Tja, nu zal duidelijk worden of Lurling een clubman of een broodvoetballer is.

BATI

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:00u

Hou toch eens op met de term clubmannen of clubliefde......
Dat heb je als je in een stad van de club geboren bent of er tig jaar hebt gespeeld.

Lurling is een profvoetballer zoals 98% van de voetballers dat is. Dat betekent dat als je zowel sportief als financieel kan verbeteren dat je die kans moet pakken want over een paar jaar is het afgelopen met het bergen geld verdienen.

En je zou wel een erge loser zijn als je niet naar een club gaat omdat er eventueel misschien nog iemand aangetrokken word die misschien wel beter is op die positie. Je gaat toch zeker wel uit van je eigen kunnen.

Wat doet Pollack hier anders

evil ash

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:13u

Dat zeg ik.......broodvoetballer. Ik zou mijn huidige baas ook verlaten voor een beter salaris.

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:32u

@ Evil Ash

Maar je moet bij Lurling de begrippen "clubman" en "broodvoetballer" niet tegenover elkaar zetten.

Clubman ben je als je ergens oorspronkelijk vandaag komt of wanneer je ergens een groot deel van je jeugd(-opleiding) hebt doorgebracht. Clubman-zijn zit in je.

Je kan en mag van Lurling als niet-Bredanaar en niet z`n jeugd bij NAC te hebben doorgebracht niet vragen zich als clubman van NAC uit te spreken, want het zou dan zo maar eens kunnen zijn dat ie zegt dat ie meer clubman van H`veen is. Daar heeft hij immers ook al een paar mooie jaren achter de rug.

drs Marcellus

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:35u

We kunnen die eeuwige discussie over het wel of geen clubman zijn wel weer laten oplaaien maar daar heeft niemand iets aan. Clubmannen bestaan nu eenmaal niet meer. Zelfs een Stam is geen clubman ook al istie in Breda geboren. Als hij ergens anders veel meer geld kan gaan verdienen issie ook weg.

Morkai the Red

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:47u

Lurling is overigens een geboren en getogen Bosschenaar. Daar is niets mis mee (of misschien wel volgens sommigen), maar buiten Brabant, heeft hij het met uitzondering van Heerenveen, echt nooit naar zijn zin gehad in het buitenbrabantse. Aangezien Heerenveen qua spelersgroepsamenstelling half Scandinavisch is met een paar aanvullingen uit nog exotischere oorden (wanneer je Scandinavië beschouwt als exotisch), lijkt het me niet direct een club waar hij zich thuis zou voelen. Ook de `randstadmentaliteit` van de `Nederlanders` bij heerenveen (hoewel je redelijk in twijfel kan trekken in hoeverre je een gebrek aan opvoeding, sociale vaardigheden en fatsoensnormen een `mentaliteit` zou kunnen noemen ) is niet iets wat Lurling ligt (ervaringen uit dordt noord).

Wanneer Lurling naar Heerenveen zou vertrekken, zou dit om financiële en mogelijk sportieve argumenten zijn. Natuurlijk zijn dit valide argumenten. Maar het risico is heel wel aanwezig dat hij niet direct zicht heeft op een basisplaats en dat zou hij ook mee moeten wegen , lijkt me. Blijft natuurlijk over de financiële prikkel en NAC is gelet op haar financiële situatie niet bij machte om een gelijkwaardig of hoger salaris te bieden.

Ik wens Lurling veel wijsheid toe in het maken van de juiste keus (en sportief lijkt me dat, in het geval van Lurling, toch NAC)

kwek

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:48u

Feit is dat er te laat een contractverlenging onder de neus van lurling is geduwd en dat is een kwalijke zaak.....

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:56u

Marcellus > Wat is dat nou weer voor een opmerking? Ik ben een echte clubman! Of ik nou ergens anders meer kan verdienen of niet!

Even on topic: Persoonlijk zou ik hem laten gaan. En Amoah ook. Haal een gast als IB en een degelijke spits. Het hotseknotsbegoniavoetbal dat RM (de trainer dus) voorstaat heeft dat soort spitsen nodig en niet van die lichtvoetige elfjes als Lurling en Amoah.

Lurling is bovendien 32. Hoe lang wil je zo`n gast nog houden?

Het feit dat we alleen twee oudere spelers als koopwaar kunnen aanbieden zegt genoeg over het gevoerde beleid van de afgelopen jaren. Heerenveen haalt een gast als Sulejmani als ie 19 is. Op zijn 21ste wordt ie voor 16 miljoen verkocht.

NAC plukt weer een figuur als Cairo weg uit Engeland waar ie zat te verpieteren. Dacht je nu echt dat we die over een jaar of twee voor dikke patatten kunnen verkopen?

Hanske N

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 11:02u

Yep, dat reactive beleid van Nac in deze kwestie is nogal ongelukkig.
Uitspraken dat de selectie al rond is, ronduit naief.
Maar goed, Lurling zal graag willen voetballen plezier in het spelletje heeft hij bij ons Nac weer gekregen! Wellicht heeft hij al genoeg NACen verdient en maakt dat tonnetje extra niet zo heel veel meer uit. Maar goed, ik denk dat die basis plaats best een belangrijk issue zal zijn. Niemand kan hem dat bij H`veen garanderen. Terwijl hij bij Nac altijd speelt, mits hij fit is, blijft!

ouwe

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 11:18u

ik hoop dat NAC nu eindelijk eens een keer wat binnenhaalt.
Dat wij eens kunnen genieten van een topvoetballer in wording.
Maar zou jij als talentje je laten binnenhalen door zo`n pannekoek als Stewart?
Dat Lulring gaat lijkt me niet logisch of betalen ze echt zoveel meer daarboven. Hij moet niet de illusie hebben dat hij de vervanger wordt van Suljemani. Ik bedoel ik ga ook niet m`n BMW M3 inruilen voor een haperende golf GTI uit 1977.
Frustreert me een beetje om te zien hoe clubs als NEC, Heerenveen, twente en Groningen keer op keer lekker cashen en dat een club als die uit Arnhem zonder poen(toch?) de een na de ander binnenhaalt.
Zegt genoeg over het gepruts bij NAC.
Veel succes ermee zou ik zeggen want vanaf dit seizoen volg ik heel het gebeuren lekker thuis op de bank!

boelie

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 11:39u

Ik ben bang dat de heren Mommers en Stewart zich nu met hun `verbeterde` bod nog meer voor lul zullen zetten dan dat ze de hele transferperiode al gedaan hebben. Chapeau!

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 13:12u

@ ouwe


Veel plezier thuis op de bank!


Zeker geen plekje meer kunnen bemachtigen in het uitverkochte stadion?

hannibal

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 13:30u

komt wel fijn over bij AL denk ik, nu al....een verbeterde aanbieding.
ga lekker niet mee doen aan bespiegelingen. als hij wil gaan, gaat`ie en er is geen tejo of ES die hem kan tegenhouden.
wat zorgen baart is dat het legertje ouwe bokken met een vlekje wat boven de arbeidsmarkt hangt - de vijver waar NAC in moet vissen, zo langszamerhand wel leeg begint te raken. geld voor een echt talent is er niet, hoogstens voor meevoetballers van 24-26 zoals ammi gilissen etc; prima jongens hoor , maar je wordt er nix wijzer van. ach ja, kan stewart toch nog die gosert uit waalwijk halen, die reusert.

ouwe

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 14:16u

@ Weetnixveen

had m`n kaartje gewoon kunnen verlengen daap

Waddinxveen

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 14:36u

Tsja, je kunt niet altijd de juiste keuze maken...

Hopelijk geldt dat niet voor Lurling, die mag in deze vorm zijn contract best verlengen.

Rizu

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 15:45u

Lurling was vorig seizoen een van de beste dat is waar,wil hij het verbeterde contract niet dan is zijn keuze al gemaakt moet hij maar gewoon weg gaan geen probleem.

simmons

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 18:47u

@ waddinxveen, haha mooie reactie op dienne ouwe, vooral de 2e , . hoop ook dat AL de juiste keuze maakt

hannibal

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 19:07u

nou luitjes, pieters van utreg naar psv voor 3-4 miljoen dus het spel om mtiliga kan ook beginnen (tenzij de kromme nog een verrassing achter de hand heeft).
ook staaltje goed beleid : grunn koopt 23jarige zweed van wigan, met internationale ervaring , voor 1 hele miljoen en legt hem voor 4 jaar vast; da`s dus de volgende moneymaker van meneer nyland.
en wij zijn nog bezig over tonnetje schilder....

DJ

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 20:42u

Uit betrouwbare bronnen vernomen moest lurling hard lachen om de aanbieding van NAC en zullen binnenkort de onderhandelingen beginnen met Heerenveen.

Met clubman Ernie Stewart in de hoofdrol! Geld vangen en jonge gasten voor in de plaats.

BREDA VOORUIT!!!!!!

harry b.d.

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 23:02u

Lurling gaat NAC een kleine 4 ton opleveren. Zelf is hij al rond met SC H.

ouwe

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 0:40u

kijk! het klapvee (lees simmons) is ook weer van stal!

hannibal

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 8:41u

vraag me af hoe lang het duurt voordat tejo onze technische stagaire, sorry , directeur gaat slachtofferen.

GB

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 10:51u


@DJ,

Wie had je in gedachten dan? en denk jij nu echt dat ES in staat is geld te vangen? Er loopt geld uit NAC dankzij het inzicht van ES en TM. The laughing stock onder de bestuurders. Iedere bestuurder lacht zich een breuk, wij blijven overla hopeloos achter. Bovendien was ES toch 5 weken gelden al helemaal klaar? Beetje vroeg, ma ja als je op vakantie moet dan moet je op vakantie. Mickey mouse wacht immers niet.

U zijt gegroet!

Ata

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 11:23u

Mensen, wat zeuren we nu allemaal. We hebben Kolkka toch??? <<cynisme modus uit>>

Breda-rat

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 17:59u

Hele kleine 4 ton!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat is toch geen bedrag voor een bepalende speler van mocht het waar zijn natuurlijk.

wie haal je daarvoor terug? Een eerste divisie speler misschien, maar daar houdt het dan ook mee op.

DJ

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 20:17u

@GB

Was ook eerder spottend bedoeld

Maar als je NAC supporter bent raak je wel gewend aan the ups and downs...

Toch als ik nu zo kijk is mijn bloed nog steeds geel/zwart....heel raar


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven