homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 juli 2008
Van Fessem gaat de uitdaging aan


De strijd tussen Jelle ten Rouwelaar en nieuwkomer Jim van Fessem is begonnen. ”Zoek het maar uit wie er onder de lat komt te staan.” waren de woorden die van Fessem te horen kreeg toen hij in het voorjaar zijn tweejarig contract tekende bij de Parel van het Zuiden. Van Fessem gaat die strijd graag aan: ”Jelle is een fijne collega, die het nodige krediet heeft. De beste zal keepen. Maar vanzelfsprekend hoop ík dat te zijn. "

Maaskant benadrukte gisteren dat hij zijn eerste goalie pas kort voor aanvang van de competitie aanwijst. Ook de intertoto-duels vallen volgens de oefenmeester onder de noemer 'voorbereiding'. In deze voorbereiding spelen de keepers om beurten een hele wedstrijd. Gisteravond in ‘clint’ oosterhout was Van Fessem aan de beurt, en droeg hij ook direct de aanvoerdersband. In het weergaloze duel, waarin NAC tsc met maar liefst 0-4 genadeloos op de knieën wist te brengen, maakte hij zijn eerste 90 minuten onder de lat vol.

In tegenstelling tot zijn periode bij de graafschap, waar van Fessem min of meer een basisplaats had, zal hij er in Breda voor moeten vechten. Hij draagt dan ook het rugnummer 16, het nummer waarmee ten Rouwelaar vorig seizoen furore maakte. ”De kans dat ik reserve word, is aanwezig. Natuurlijk zou dat een teleurstelling zijn, maar ook dan zal ik me professioneel opstellen ten opzichte van Jelle.”, aldus van Fessem.

Al met al zegt hij veel zin te hebben in zijn komende periode in Breda: ” Het voetbal wordt hier toch net wat anders beleefd dan bij doorsnee clubs. Die bravoure, dat brutale, tweewekelijks een sfeervolle bak; je ziet het verder alleen bij fc utrecht. Dat mag ik wel.“ Hij laat zich na een aantal leerzame ervaringen bij de stillempies, faillietstasse, adeuw en de graafschap in ieder niet meer zo snel van de wijs brengen, en heeft er het volste vertrouwen in: ”Ik ben fit, voel me goed hier. Ze zullen bij NAC wel weten wat ze aan me hebben. Ik ben zelden goed voor een 9, maar scoor nooit een 5. Degelijk en betrouwbaar dus. Type opel vectra? Nou, dat vind ik toch een beetje te min. "

Jim, welkom en succes bij de enige club in Brabant!


Bron : De Rat, NACblog.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Jelle ten Rouwelaar

29-aug-2008
Jelle wint keepersstrijd...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hanske N

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 10:21u

De laatste zin is erg belangrijk, zelden een 9 maar nooit een 5 scoren!
Betrouwbaarheid en rust uitstralen is essentieel. Hij heeft zich bij de Graafschap kunnen onderscheiden omdat hij toch relatief veel ballen te verwerken kreeg per wedstrijd. Jelle heeft het vorig jaar goed gedaan, maar moet vooral op de "hoge ballen" verbeteren, op de lijn is hij uitstekend. En wat ook niet onbelangrijk is: Wie krijgt hij voor zich als verdediging? Wel lekker als je een beetje weet wat je aan elkaar hebt, bij aanvang van de competitie. Elshot geblesseerd, PM wellicht nog getransferreerd....Donny als links back? Stam als rechts back....wie het weet mag het zeggen.

swa

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 12:32u

pff, geef mij jelle maar!!

Vergeet niet dat van fessem een rasechte stilburger is!!! Altijd in tilburg gewoont en dat doet hij nog steeds!
Gevoetbalt bij stilburg en zelfs jarenlang een seizoenskaart gehad bij stilburg

Denk niet dat ze in stilburg een nacc-er in hart en nieren zouden willen hebben..En de laatste keer dat we een ras willem 2er in de gelederen hebben gehad( feskens) weten we hoe het afgelopen is...

Brian Westzee

Geplaatst: woensdag 9 juli 2008 om 14:38u

Zelden een 9 en nooit een 5, volgens mijn stilburgse collega`s klopt dat inderdaad: constant een 3..............

Ata

Geplaatst: donderdag 10 juli 2008 om 11:16u

Ik denk dat hij het van Jelle gaat winnen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven