homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 juni 2008
“Molhoek moet één miljoen kosten”


Rogier Molhoek heeft zijn werkgever az vandaag in een onderhoud laten weten te willen vertrekken. Molhoek ziet in allilukmaar geen toekomstperspectief aangezien hij volgend seizoen 2 spelers voor zijn positie voor zich heeft.

De klapkazen willen Molhoek niet tegen zijn zin bij de club houden, maar willen wel dat zijn tot 2010 lopende contract wordt afgekocht. marcel brands, td in alkmaar, noemt geen bedragen maar naar verluidt zou het om 1 miljoen euro gaan.

Zoals bekend zijn NAC en de gemeente arnep momenteel de enige concrete partijen. De arneppers hebben nog geen bod gedaan, maar NAC al wel. Molhoek houdt nog even een slag om de arm: ’Ik heb dat aanbod in beraad. Ik heb in een korte tijd bij NAC enorm veel vrienden gemaakt, de club bevalt me goed. Maar ik ben wel een speler met ambities. En natuurlijk weegt ook het financiële plaatje mee. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk duidelijkheid heb. Het is niet prettig om tijdens de voorbereiding bij een ploeg aan te sluiten.’

Ongelooflijk veel geld voor een fantastische voetballer, maar geld is er niet en dus is het aannemelijk dat NAC Molhoek extern wil financieren. De vraag is wat wijsheid is. Wie het weet mag het zeggen..


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Rogier Molhoek

04-jun-2008
NAC gaat voor Molhoek en Vincken...
23-mei-2008
Molhoek mag weg bij de kazen...
07-jun-2008
“Molhoek wil niet naar fietstassen”...
12-jun-2008
Molhoek naar faillietsta$$en....aanvulling 19...
26-jun-2008
vitesse: molhoek gehuurd voor 1 jaar met opti...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BATI

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:10u

Kortom, wie het hoogste salaris biedt, heeft Molhoek binnen. Dus speelt hij volgend jaar in Arnhem.

den Boeman

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:13u

U hebt gezocht op het woord: wijsheid.
RESULTAAT (max 20 woorden)
wijs·heid (dev; wijsheden)
1 het vermogen om verstandig te handelen
2 wijze, geleerde uitspraak

wijs·heids·tand (dem)
1 (in België) verstandskies

Nick dun Irste

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:18u

hoe het toch mogelijk is dat je in een seizoen op de rand van faillissemengt staat en daarna mee kan doen om een speler van 1 miljoen binnen te harken.
Laten we maar hopen dat hij hier kan blijven, maakt het elftal alleen maar beter, zulke spelers heb je nodig als je hogerop wil. En: voor zulk leuk publiek speelt ie nooit meer. Dus Rogier, een echte vent blijft in Breda!

petruske

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:20u

ja die speelt volgend jaar in arnhem. tis niet eerlijk. vitesse koop gewoon door als er schulden komen worden deze door de gemeente arnhem wel betaalt, en nac moet regelmatig verkopen om de kop boven water te houden, en het is allebei nederland dus zeg het maar

danny b

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:30u

Moet je een miljoen willen schuiven voor Molhoek? Hij is een speler die natuurlijk heel veel toegevoegde waarde heeft dus zal hij zich normaal gesproken (grotendeels) terugverdienen, maar Molhoek heeft in het verleden te kampen gehad met de nodige blessures, bovendien lees je in interviews continue door de regels heen liever "iets groters" aan de haak te willen slaan.
Vergeet ook niet dat de transfervrije en jonge linkermiddenvelder Schilder eerste back-up is..

Ik zou óf kiezen voor Schilder óf Molhoek voor minimaal 4 jaar vast zien te leggen en met een bietje mazzel volgende zomer voor het veelvoud proberen te slijten, maar dat is en blijft een (enorme) financiële gok van een miljoen plus.... hierdoor pleit ik toch voor Schilder boven Molhoek (als het vermeldde bedrag klopt tenminste)...

juless

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:33u

We doen net alsof molhoek de speler is .
als hij weg is en schilder komt dan is iedereen blij met schilder en denkt niemand meer aan molhoek. want hebben we nu nog iemand horen pratenb over LEONARDO !! nee
en ons publiek is helemaal niet okee want
luinge uit schelden is gewoon DOM en daardoor heeft nac je eigen club een boete dus slim is het publiek niet echt he !!

dus
mmaar jaa als molhoek blijft is het van hem geen goedde keus

Jannie F7

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:38u

Een geweldige voetballer, maar helaas zal de salarisschaal van Vitesse de doorslag geven. Heb inmiddels ook begrepen dat Fc Groningen in de race is voor Rogier

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:49u

Wijsheid is:

ervan uitgaan dat de financiele armslag in arnhem na het afkopen van Ome Aad precies 0,0 euro bedraagt.

ervan uitgaan dat az nooit 1 miljoen voor Molhoek zal gaan ontvangen.

als je Molhoek heet, weten dat NAC wat beter aan je sportieve ambities kan tegemoetkomen dan vitesse.

weten dat bovenstaand beweringen bij NAC toch vaak weer geen wijsheid blijken te zijn...

Wuustwezel

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 16:57u

OK, dat is mooi dan: we halen er nog 1,5 ton af en verkopen Stam voor 2,0 mio aan Twente. Winst: 1.15 mio. Bijboeken bij eigen vermogen.

bou

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 17:24u

Dit is natuurlijk veel te veel voor Molhoek, maar goed van a tot z moet wel weer centjes hebben om andere speulers te halen.

Ik zeg; niet doen. Het is natuurlijk wel competitievervalsing (leest u mee KNVB) als Rogier naar Arnhem gaat. Een schuld van heb ik mij jou daar, die voor een appel en een eitje is afgekocht.

Schandalig. Arnhem = subsidie....

hannibal

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 18:06u

fietstas is schuldenvrij; gewoon goed gemanaged daar; al 2 jaar draaien ze daar operationele winst en daardoor kan men RM betalen...appeltje eitje. tejo moet zich doodschamen als hij geen schamel miljoen bij elkaar kan krijgen. het is natuurlijk altijd de vraag of je dat aan een blessuregevoelige middenmoter als RM moet uitgeven en niet aan een talentvol brak van 21....

Ritchey

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 19:04u

Goed beleid in Arnhem? Heb je gesnoven ofzo? De gemeente heeft alle schulden weggepoest. Heel makkelijk beleid voeren is dat hoor Dan ben ik toch blij dat we bij NAC tegenwoordig niet meer uitgeven dan in de buidel zit....en de laatste seizoenen hebben we over de spelers weinig te klagen gehad.

Hoog de Vaan

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 19:13u

Een goede voetballer met toekomst perspectief , gewoon proberen binnen te halen , al zal dit financieel gezien niet meevallen.

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 19:19u

hanni,

over het beleid bij NAC zal ik eens geen uitspraken doen, maar het beleid bij vitesse is dus allesbehalve goed gebleken.

Een veel te dure trainer met veel te dure wensen, spelers uit alle windstreken, elke wedstrijd 8000 lege plekken, een lelijk `multifunctioneel` stadion, en dan nog een schuld van 12 mio? Als je dat goed beleid voert dan zal ik je leasevolvo voortaan maar richting het oosten sturen...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 19:36u

@hoog de vaan ...... , hihihi , klinkt bekent ! , maar eeh ... , wat je zegt , halen als het kan , maar is één Miljoen niet wat veel ...? , zouden ze toch nog wel een ton of twee drie af kunnen krijgen zou`tnie ?

KIEWKE

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 20:02u

Hoop dat hij voor NAC kiest. Als speler speel je toch liever bij NAC dan voor zon halflege bioscoop met 24 nationaliteiten in de selectie.

IUk vind t onbegrijpelijk dat fietstas meer kan betalen dan wij. Let daar is op ***Kessler.

Miljoen vind iedereen veel maar twee miljoen voor stam vinden we normaal. Dat snap ik niet. Rogier is 10x beter. En als Rogier niet komt vind ik Schilder ook een goede optie. Goede voetballer en goede mentaliteit.

hannibal

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 20:07u

slecht geinformeerd gekwaak weer; fietstas draait al een paar jaar met operationele winst; weliswaar maar minimaal maar wel winst.
die winst is niet genoeg om de schulden uit het aalbers tijdperk weg te poetsen. dan heb je 2 mogelijkheden: failliet of je schuldeisers er voor op laten draaien - als die slim zijn doen ze mee (hebben ook weinig keus) en verdienen ze in de toekomst weer wat terug. een failliet fietstas scheelt de (lokale) overheid weer miljoenen aan btw, ob etc dus ten lange leste broekzak/vestzak. wel zuur voor lieden die
het proberen goed te doen; overigens is bij NAC de situatie nauwelijks anders omdat het vaak zo vervloekte oude bestuur het bij de gemeente voor elkaar kreeg explotatierechten te bedingen voor onze afwerkplek. de gemeente trekt zich nu de haren uit de kop want als ze die grond zelf aan de man hadden mogen brengen hadden ze bakken met geld verdient. nu mag tejo met deze steun uit het verleden zich profieleren als redder van NAC. in weze is de situatie nauwelijks anders dan bij vitas.......
dit alles geheel off opic natuurlijk - het verklaart slechts waarom NAC RM niet kan betalen en vitas wel.

MH te Breda

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 21:15u

Geen fratsen dat scheelt....

robf4

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 21:37u

Das duidelijk. Kiest niet voor NAC. Wil meer en hoger. En geef um eens ongelijk. Met alle respect is sportief en financieel gezien NAC gewoon het middenmotertje wat graag in het linkerrijtje wil aansluiten (net als Vitesse overigens). Zou me niet verbazen als hij ergens in het noordoosten terecht komt (Groningen, Heerenveen of Twente). Die hebben geld te besteden. En waarschijnlijk gaan die nog meer spelers kwijtraken zodat er kwaliteit ingekocht moet worden.

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 6 juni 2008 om 23:51u

Nou vergeet het dus maar!! Molhoek veel succes verder, misschien wel bij die club in Arnhem, die in principe geen bestaansrecht meer had mogen hebben.

Sander P

Geplaatst: zaterdag 7 juni 2008 om 6:45u

Molhoek is zeker een goede speler maar 1miljoen euro plus het salaris wat hij verlangt is gewoon op dit moment te veel voor NAC.

Kunnen Beter Schilder aantrekken en voor het overige geld wat ze nog te besteden hebben de selectie met een andere speler versterken plus wat jeugd.

Mochten ze Molhoek toch weten te contracteren dan geen clauseles in zijn contract dat hij voor een habbekrats wegmag. Dus of geen of voor minimaal 5miljoen dat NAC sterk staat in de onderhandeling positie staat. Want zoals hij al aangeeft NAC zou is niet zijn eindstation!

bredahouse

Geplaatst: zaterdag 7 juni 2008 om 10:09u

rogier heeft al laten weten NIET naar arnhem te gaan
nu hopen dat ie naar nac komt

bredahouse

Geplaatst: zaterdag 7 juni 2008 om 10:13u

http://www.voetbalvandaag.nl/papers/61.html

laatste pagina een groot stuk erover

Brian Westzee

Geplaatst: maandag 9 juni 2008 om 11:30u

"de club bevalt me goed. Maar ik ben wel een speler met ambities"

NAC is dus te min voor zijn ambities? Lekker laten gaan dan! Robbert Schilder is meer dan welkom.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven