homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 mei 2008
Brandts wil revanche


Hoewel de resultaten tegen hoerenveen dit seizoen op zijn zachtst gezegd niet grandioos waren, is Ernie Brandts het vertrouwen in de komende confrontatie met de vriezeriken nog lang niet verloren: “Integendeel. We zijn er op gebrand om ons te revancheren van de eerdere nederlagen tegen heerenveen. "

De gendadeloze nederlagen tegen fc pluskut zijn volgens Brandts immers ook verklaarbaar: ”We hebben een seizoen lang op onze tenen gelopen om een fantastische eindklassering neer te zetten. Tegen Twente leek niet iedereen zich doordrongen van het feit dat er een prijs op het spel stond. Dat is geen onwil, maar een gevolg van vermoeidheid, kleine pijntjes en een in vorm verkerende tegenstander.”.

In tegenstelling tot de laatste zeperd tegen de rukkers, beschikt hij vanavond weer over Ronnie Stam, Patrick Mtiliga en Matthew Amoah. Bovendien zou Anthony Lurling inmiddels weer over wat meer wedstrijdritme beschikken dan afgelopen zaterdag. “Met hen er bij keren ook de automatismen terug in het elftal.”, aldus Brandts.

Verder put Brandts vertrouwen uit het feit dat hoerenveen niet beschikt over de geblesseerde miralem sulejmani en de geschorste michael bradley. Twijfelgevalleke roy beerens speelt wel gewoon mee.

Het doel van vanavond is duidelijk. Brandts: ”We willen sowieso de nul houden. En als het kan zelf scoren. Kansen krijg je altijd.”

Mocht Brandts samen met zijn team deze veelbelovende woorden waar maken, en vanavond een goede uitgangspositie weten neer te zetten voor de return van aankomende maandag, dan zal er vrijdag overleg plaatsvinden over een eventuele huldiging op de Grote Markt.

Maak ’t maar eens vlug waar dan. Want van ’n goei fiske op d’n Gròte Mart zijn wij bepaald niet vies!


Bron : De Rat, NACblog.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ata

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 13:34u

Ata wil ook revanche. Op Heerenveen en op onszelf.

Nacstradamus

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 13:55u

Ik kan niet wachten tot vanavond! Revanche op hoereveen zou ik een kroon op EB`s werk van afgelopen jaar vinden! Come on

bakkertje99

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 13:59u

Reken er maar op dat hoerenveen vol gas geeft vanavond. Voor hen zou het niet halen van Europees voetbal een ramp zijn. NAC zal heel stevig in de schoenen moeten staan om niet tegen een (flinke) nederlaag aan te lopen. Het zou al mooi zijn als we 1 doelpuntje weten te maken. Maar dan moet je wel een keer voor de goal komen bij de tegenstander en daar ontbreekt het te vaak aan.

Met alle respect voor Brandts en zijn ultra verdedigende concept proef ik steeds meer dat Breda weer snakt naar fris aanvallend voetbal, zoals het bruisende Avondje NAC moet zijn.
Nog even geduld mensen!

ixnay

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 13:59u

zo ist maar net... wordt het lijf uitgezonden ?

Jamais

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:00u

Jamais denkt dat heerenveen veel te sterk voor NAC zal zijn. 8-1 in de reguliere competitie zegt voldoende en in heerenveen heerst minder gezapigheid (op het veld welteverstaan...i.t.t. de tribunes voor alle duidelijkheid)…

HV

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:11u

Ik denk dat Bradley wel zou willen en kunnen spelen, maar dat hij gewoon niet mag van Bolle

ctk

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:14u

Ik hoef niet in een glazen bol te kijken om te weten dat NAC vanavond volstrekt kansloos is...
het is de enige club die NAC in de competitie volledig heeft weggespeeld!

Ze moeten alle blikken maar richten op de winnaar van Groningen-nec...daar hebben ze meer kans tegen!

ixnay

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:15u

Tuurlijk zal het loodzwaar krijgen tegen `Les Frieskies` maar ondanks de voetballes tegen Twente en de negatieve saldi in de competitie tegen de boppers, blijf ik positief en hoop dat de geelzwartjes ons gaan verassen met een wervelende overwinning.

Er blijft natuurlijk een groot verschil tussen willen en kunnen, maar de spelers beseffen echt wel dat ze na de bovengenoemde debacles zich niet als een stel makke lammetjes moeten laten wegspelen dit keer...

juniz

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:25u

het is al meerdere keren bewezen dat NAC tegen aanvallende ploegen redelijk uit de voet kan, twente en heerenveen daar gelaten. Heerenveen moet komen en daar spelen ze NAC mee in de kaart. Met 2 snelle jongens in de voorhoede zou er weleens 1 of 2 countertjes de goal in kunnen vliegen. Dat ze eerder 2 maal hebben verloren van Heerenveen zie ik maar als pluspunt en zullen ze extra geBRANDST (snap je) zijn om een goed resultaat neer te zetten. omgedraaide wereld als tegen Twente.

Ik geloof in een overwinning voor NAC, positief blijven denken en niet zo negatief altijd!

==    =:Z

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:46u

Ata > Das proat!

BATI

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:57u

Dan hoop ik dat er vanavond gespeeld word om te winnen ipv om niet te verliezen. Maar goed, op de nul spelen zal wel weer betekenen dat we met 9 man rond de 16 gaan hangen en hopen dat die 1,5 kans die je dan krijgt erin vliegt.... Ik vrees het ergste!

Tuur

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 14:58u

Misschien is het handig ene Fouad I. weer eens op te stellen...
Verder GEEN rode kaarten pakken.

NAC heeft veel spelers die bewezen hebben de druk van ene topclub niet aan te kunnen. Ik verwacht dan ook niets van vanavond, maar aan de andere kant ben ik al vaker compleet verrast dit seizoen.

Laat het maar zo`n pot worden als in Alkmaar, volledig, maar dan ook volledig kansloos, met 1-2 winst van het veld stappen

dn Zeeuw

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 15:12u

Het doel van vanavond is duidelijk. Brandts: ”We willen sowieso de nul houden. En als het kan zelf scoren. Kansen krijg je altijd.”

Dat laatste is het grote manco, het is bij namelijk niet vanzelfsprekend dat je die krijgt. Sowieso krijg je niks cadeau, je moet het afdwingen of creeëren en dat was toch het euvel. Of zie ik elke keer een andere wedstrijd (LvG)?

Als vanavond de nul wil houden zullen ze niet zo`n zomeravondinstelling moeten hebben maar uiterst geconcetreerd het veld op moeten. Als je dan in de tweede helft - Als H`veen desperaat naar voren gaat stormen omdat ze nog steeds niet hebben gescoord- een counter weet te verzilveren ben je het cluppie. Maar de wetten die golden in de competitie gaan niet op in dit plee-off gebeuren.

Bekeken voetbal heb ik nog weinig gezien de afgelopen week, strijd en kaarten wel. Als voetballiefhebber misschien leuk, voor is desatreus verlopen. Tegen H`veen geen kaarten oplopen en fit blijven. Al wordt het 2 x 15-0 als iedereen fit en aanwezig is tegen NEC heb je meer kans, al zijn die ook lekker bezig....

MH te Breda

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 15:22u

Ik ga er niet heen. Ik kijk vanavond "al hopend op winst" wel live op planet/voetbal. Ik vrees het ergste, maar we hebben van grotere tegenstanders gewonnen en hun hebben van kleinere tegenstanders verloren dus het kan altijd. Het ergste is dat het 2 wedstrijden moet lukken. Lukt dat niet dan slepen we het de volgende ronde in de wacht.

hannibal

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 15:22u

kristallen bollen weer van stal halen....doe ik maar niet aan mee; ik zie het wel - helaas ga ik alleen de ebyerd weer niet redden, laffe afhaker die ik ben!

juniz

Geplaatst: donderdag 8 mei 2008 om 15:45u

we moeten het godver deze wedstrijden klaren ik kan 18 mei niet naar NAC voor de evt laatste wedstrijd! ben dan pas uiterlijk om 6 uur terug in Breda!!!! kom op nac laat het nu gebeuren


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven