homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 maart 2008
Mommers bijt van zich af


Na alle kritieken vanuit de achterban van NAC heeft Theo Mommers nu ook de stoute schoenen aan getrokken. Volgens de NAC directeur zou het beter zijn als de halve finale van de knvb beker op neutraal terrein gespeeld zou worden. Op die manier kunnen er gelijke aantallen supporters van beide clubs hun club aanmoedigen.

Ook is het volgens Mommers mogelijk om de halve finale in een uit en thuiswedstrijd af te werken. Dat is eerlijker en is commercieel aantrekkelijk.

Tot slot laat heeft Mommers kritiek op de bekerloting. Zoals bekend is het vertrouwen van de NAC supporter in een eerlijke loting net zo groot als de gemiddelde smurf. Mommers pleit voor een objectieve loting met kokertjes zodat het vertrouwen van de NAC supporter kan worden terug gewonnen. Ook de nerds krijgen nog een veeg uit de pan. De halve finale tussen feyenoord en NAC vond plaats in een half lege kuip. NAC had makkelijk met tienduizend supporters kunnen afreizen. Dat verhoogt de sfeer en is goed voor het voetbal.

Goed gesproken Theo. Het is nu zaak om dit verhaal bij de knvb aanhangig te maken en meerdere clubs achter je te krijgen. Laat nu maar zien dat we eigenzinnig en tegendraads zijn.

Alles nach arnheim!


Bron : voetbalprimeur, De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Theo Mommers

26-mrt-2008
Het domme zeister bondje reageert…...
04-apr-2008
Eredivisieclubs zijn voor andere bekeropzet...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

darude

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:01u

Een uitstekende brief, zoals te lezen op nac.nl. Vilein en constructief.

Nummer 13

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:20u

Zeer nette brief, mijn petje gaat af voor onze algemeen directeur. Ben benieuwd hoe de over-Tejo-heen-zeikende Ratten aan deze brief een negatieve klank kunnen geven.

De TM klapvee clan is in de naam van Nummer 13 iig zeer blij met dit geluid vanuit het NACse

JanNac

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:26u

Theo klasse, precies verwoordt zoals het overgrote deel (of allemaal) van de NAC supporters het ervaart.

CHAAM groet NAC

boelie

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:26u

Schitterend verwoord door d`n té. Hij bevestigt het nogmaals: lullen kentie wel.

Alleen ben ik bang dat ook deze brief direct in het archief onder meneer cash-ler zijn bureau verdwijnt...

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:28u

hij heeft groot gelijk theo

sCARz

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:30u

Hulde voor de aktie. Had alleen van iets meer lef getuigd als dit voor de halve finale aangezwengeld was. Nu is het een beetje mosterd na de maaltijd. Magoed. Hopelijk wordt er serieus naar gekeken.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:45u

Tja, toch maar de fles azijn erbij: mosterd na de maaltijd aka de koe in de kont turen.

Waar was Theo toen het er op aan kwam, te weten onmiddellijk nadat NAC de halve finale had bereikt? De CR heeft zijn stem laten horen; waar was Theo toen? Heeft die de hanschoen toen durven oppakken en heeft hij toen luidkeels aan het adres van F`noord geklaagd? De Portugees heeft in ieder geval niets gehoord.

En dan de loting. Wij, de supporters, klagen al jaar en dag over de (wijze van) loting. Is Tejo nu pas wakker geworden? Heeft hij nu pas ontdekt dat de loting op zijn minst stinkt?

Heel gemakkelijk om nu met deze brief te komen. Riekt heel erg naar publicieitsbejag.

Sorry jongns, maar de Portugees is not impressed!

En alle simpele zielen zonken op hun knieën en adoreerden hun goerroe in stilt!

gravehound

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 14:54u

nieuws heeft ook de vi bereikt!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 15:15u

@PN , je hebt geoefend in de kuip met op je handen zitten , had dat nu ook gedaan ....... , zo kan je alles af doen met `dat hadden ze eerder moeten doen`.

Lijkt me duidelijk dat ik `t met deze brief eens ben , we hebben te maken met een Directeur die er van alles aan doet om zijn supporters haar ongenoegen over misgunnen van extra kaarten bij uit-duels en vraagtekens omtrent beker-lotingen prima kenbaar te maken bij de knvb.

Als blijkt dat deze vragen in de shredder geëindigd zijn in Zeist wordt het tijd om bij andere clubs medestanders te zoeken om het gezamenlijk te eisen dat er veranderingen komen , i.i.g. eerlijker !

T.M. is dus goed bezig voor ons zoals een goed Directeur betaamt , hopelijk kan hij ook v.d.Velden eens bewegen en duidelijk maken dat die ook burgervader is voor `volksvermaak nr. 1` in Breda , nl. NAC !


bobonac

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 15:17u

goede brief alleen nog afwachten of ze er iets mee doen daar in zeist met hun hangbuik zwijntjes .
    
come on NAC op naar 3 punten vanavond in arnhem

Nummer 13

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 15:19u

Portugese naccer, wat heeft het voor zin meteen na de loting waarbij de nerds uit de koker (uhm.. balletje) rolde te gaan voorspellen dat de kakkerlakken die badkuip net vol gaan krijgen? Als dit dan niet het geval is, sta je als NAC zijnde helemaal voor lul.

Tejo heeft de zaken bekeken en van daaruit zijn conclusie getrokken. Misschien is deze brief te laat, maar hij is in elk geval berust op feiten en goed geformuleerd. Als supporter lijkt deze brief inderdaad mosterd na de maaltijd, maar een algemeen directeur kan in mijn ogen niet anders dan op dit tijdstip te reageren richting knvb.

Jamais

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 15:29u

Maak maar waar. Het bekertoernooi is één groot circus waar de knvb er alles voor over lijkt te hebben als de `top3` de finale maar haalt. Die trieste ambiance in die pisbak was natuurlijk een lachtertje...en een grote schande!

hannibal

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 15:45u

het idee is aardig maar de uitvoering is een aanfluiting. azijn? nee hoor :gewoon onderbouwen:
1) in alinae 2 beschuldigd onze directeur de bond gewoon glashard van vals spel en verschuild hij zich tgt achter de aanhang.
dat is oerdom ten opzichte van de ontvanger van de brief want die gaat met de beste wil van de wereld niet meer objectief verder lezen en zal dus ook in behandeling van brief minder genegen zijn zich cooperatief op te stellen. ten tweede is het erg laf iemand te beschuldigen en je dan achter de aanhang te verschuilen. je zet jezelf (wederom) te kakken en het is zeker niet in belang van NAC en haar achterban.
2) de brief is mosterd na de maaltijd; had dit voor de loting, in de winterstop of wanneer dan ook aangekaart maar niet achteraf komen zeuren. overigns is de onderbouwing geheel in tejo`s huisstijl namelijk alles is weer de schuld van de ander. het hele 1600kaarten verhaal is niet afdoende door de clubleiding aangepakt en dus schuiven/schrijven we dit maar weer van ons af...
3) de roep om uit en thuiswestrijden etc is een sprong terug in de tijd; alle clubs en bondcoaches klagen altijd steen en been over het immer stijgend aantal wedstrijden....nu moeten we er van tejo nog maar 1 aanplakken. deze oproep is alleen maar gedaan met de gedachte dat er meer geld te verdienen valt bij meer en evenredige kaartverkoop maar gaat voorbij aan huidige sportieve insteek mbt aantal wedstrijden. bovendien is de charme van het bekertournooi nou juist de knock out opzet; statistisch gezien zijn de kansen van kleinere clubs veel kleiner als er 2x tegen een top3 club moet worden gespeeld. dit vindt tejo mogelijk niet zo interessant want er komt wel mooi 2x geld in het laatje...
4) heel toevallig komt dit gekrabbel weer net nadat er langs vele kanten kritiek komt op de zorg die tejo&co besteden aan hun achterban rondom de bekerwedstrijd in de kuip. tejo gaat er zoals gebruikelijk vanuit dat de NAC achterban hoofdzakelijk uit lbo-ers met 2 jaar zwakstroom en een halve dansles bestaat en denkt met dit `ruig gekrabbel` de boel weer stil te krijgen. een vuige afleidingsmanouvre, niet meer niet minder.
koppel hier dan nog de brief aan Svf/CR van vandaag en je broek zakt af , je mond valt open en je bent met stomheid geslagen.
de openbare uitingen van onze menezjer zetten ons keer op keer landelijk en publiekelijk te kakken; of het nu gaat om megalomane bouwprojecten, achterdochtwekken bierexcuries, verloren rechtzaken, soaps omtrent nier verlengen contract EB, telkens wordt NAC publiekelijk in de zeik gezet door deze parodie op een professioneel bestuurder. houdt het nou nooit op?!?!?!
tip aan een aantal lieden die op dt item al reageerden : eerst goed lezen, dan nadenken over wat er nu eigenlijk staat en dan pas een oordeel vormen. niet meteen denken `he, hij pakt die kxxknvb aan` en er van uitgaan dat dan alles goed is....

Sjefke01

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 15:50u

Tejo goede brief.

Ik hoop dat je in het vervolg nog vaker in gaat zetten voor NAC EN DE TROUWE SUPPORTERS.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 16:06u

Hij pakt de knvb aan , nu komt `t allemaal goed !

1 - T.M. maakt een kansberekening wat op z`n minst een ieder z`n wenkbrouwen doet fronsen , ik lees nergens een beschuldiging.
2 - Er is toch elk seizoen een beker-toernooi , hoezo te laat/koe in de kont gluren/mosterd na de maaltijd ?
3 - T.M. oppert alleen een aantal ideeën, hij steld niet dat dát moet gebeuren ....... komt bij als je je uit én thuis tegen de `getrokken` tegenstander moet spreek je toch gewoon nóg over knock-out ?!
4-oude koeien en aannames/eigen interpretaties én ruig krabbelen ...... , dat waar je T.M. ook van beschuldigt.

de Voorzitter

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 16:15u

Goed bezig Theo. 5 punten erbij voor de NAC-tombola. Je kunt ze goed gebruiken

hannibal

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 16:20u

je hebt er die kunnen lezen en je hebt er die het niet willen....
trap de deur maar in, Hoog!

Jannie F7

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 16:22u

Veel mosterd na heel veel maaltijden......4 dagen voor de wedstrijd was al bekend dat er vele lege stoeltjes waren in de kuip. Een beetje directeur heeft dan ballen en dient een verzoek in om nog eens 1000 kaarten te krijgen. En ach, de loting, laten we daar geen woorden meer aan vuil maken. Nog 7 puntjes en we zijn zeker 5e !!!

DeZeg

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 16:36u

Wedden dat snorremans het er vanavond over zal hebben.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:04u

@WW , kan je niet lezen .... , of wil je het niet ?

Elk schrijfsel , elke zin , elk woord werd , wordt en zal altijd verschillend geďnterpreteerd worden door den mensch , ik vaker positief en anderen soms negatief , mooi om dan te discuseren op een forum als den dees over ieders zienswijze.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:06u

Oké komt ie, schiet me maar lek:

Voortaan geen loting meer. Op basis van de eindrangschikkingen worden alle deelnemende clubs verdeeld als in de play off competitie. De hoogst geklasseerde club (bv. PSV) speelt de eerste ronde tegen de laagste geklasseerde club (bv. FC Kantinebezoekers veteranenelftal) op het terrein van de laatste.
Dat is commercieel altijd interessanter. Het eventuele voordeel in klasseverschil voor de topclub wordt min of meer vereffend door het thuisvoordeel van de kleinere club.

In de tweede ronde worden alle clubs weer opnieuw op dezelfde wijze ingedeeld. En in de daarop volgende ronden weer. De kampioen van de eredivisie speelt dus in principe alleen maar uitwedstrijden, tot de halve finale, die op neutraal terrein wordt gespeeld.

Op die manier krijg je vanzelf wat de KNVB graag wil: een stuk of wat topclubs in de kwartfinales. Tenzij je natuurlijk, net als AZ, van Cambuur verliest of je jezelf diskwalificeert, zoals PSV.

Trouwens, was PSV doorgegaan na de overwinning op Heerenveen 2, dan hadden ze daarna uit naar Quick Boys gemogen. Kennen wij die club nog? In dat geval had NAC dus achtereenvolgens eerst Ajax thuis, dan PSV uit en vervolgens Feyenoord uit gehad. Domme pech? Dochutnie!

Als ze bij ons Domme Bondje mijn boven gepresenteerde systeem niet accepteren, dan moet het maar volgens het beproefde Wimbledon-tennis-schema. Acht of zestien clubs zijn geplaatst en ontlopen elkaar derhalve tot in de achtste of kwartfinales. Op die manier kun je als kleinere club nooit meer dan drie topclubs tegenkomen op weg naar de Kui.. oh, sorry, naar het neutrale stadion waar de finale gespeeld gaat worden.

Nog even on topic: Theo, aardig geprobeerd, maar toch een beetje het paard achter de wagen spannen.

Wanny

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:13u

Mommers moet dit gewoon aankaarten in het eerstvolgende overleg tussen clubs en KNVB. Op de agenda laten zetten. Of daarvoor zo`n brief nodig is betwijfel ik.

Nacstradamus

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:24u

@WW en nu de nerds volgende week laten wachten tot iedereen thuis is a.j.b. verder....Bijt maar eens van je af! Word je een beter mens van! Come on

Brammetje de B.

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:29u

Welke stad zit er te wachten op 10.000 Naccers en 10.000 nerds op een dinsdagavond? Gewoon twee wedstrijden doen, net als in Spanje!!

Nacstradamus

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:33u

Wellicht A`dam?!? Of D`haag?!?

HDalton

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 17:59u

Te laat Mom. Trouwens leuke speach tijdens de cv1912 bijeenkomst.    

Helter

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 18:25u

@ hannibal wat ben jij een waardeloze vent of vrouw. Wat een flauwe kul verhaal. Je heb wel veel tekst nodig om je gal te spuwen.
Credits voor Theo! Prima actie

Je saute pour NAC!

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 18:30u

Mommers speelt op deze manier goedkoop in op de gevoelens van veel NAC supporters.

Het staat des te stommer door deze brief na het verlies in de kuip op te maken. Wat dat betreft profileer je dan als een slechte verliezer. Al een hele tijd lang vind deze dubieuze loting plaats en nadat wederom de finale niet is bereikt laat Mommers blijken dat ie er niet mee eens is.

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 18:31u

Nog één ding, en dat houd ik op over deze clowneske vertoning.

Als TM de brief daadwerkelijk had geschreven om er iets mee te bereiken, dan had ie de brief verstuurd en er vooralsnog verder zijn mond over gehouden.

Vervolgens had ie moeten afwachten of en zo ja wat er met de brief gebeurde: werd ie inderdaad door de KNVB op z`n minst in behandeling genomen of veegde Kesler z`n reet ermee af?

Nu lijkt het niet meer dan een goedkope schreeuw om complimenten; lekker met de wolven meehuilen.

Ata

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 19:21u

Gezien de timing van deze brief denk ik niet dat er veel acht op geslagen zal worden. Jammer, maar helaas.

En wat de halve finales betreft: ondanks onze dramatische lotingen, ben ik geen voorstander van neutraal terrein of twee wedstrijden. Een bekerpot dient op één avond beslist te worden en wel in het stadion van één van beide clubs. Anders wordt het helemaal een zootje, als we ook nog in een andere stad moeten spelen.

pwillart

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 19:35u

Uit en thuis spelen zou het probleem van een lege kuip niet oplossen. Waarschijnlijk zouden zelfs nog minder (Feyenerd) supporters de wedstrijd bezoeken.

petruske

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 20:16u

tis toch nie zo moelijk, 2 ploegen ui t de koker trekken . de laagst genoteerde club op de ranglijst, speel thuis, zo krijg je ook geen scheve krachtsverhoudingen, het thuisvoordeel ken het krachtsverschil compenseren

Vakkie G

Geplaatst: vrijdag 21 maart 2008 om 22:56u

achteraf gelul
verhaal staat stijf van de waarheden, maar mist volledig de actualiteit. Dit bericht had er een week eerder op moeten staan.

categorie: vertellen wat de supporters willen horen, maar wetend dat er toch niets aan te veranderen meer valt.
Steek godver een week eerder je nek uit..........

jordyvantreijen

Geplaatst: zaterdag 22 maart 2008 om 0:11u

@ PN: Oh ja, natuurlijk... En dan wordt er moord en brand geschreeuwd dat NAC niets doet aan communicatie en de supporters in het ongewis laat over het reilen en zeilen...
TM presenteert hier duidelijk en goed onderbouwd de feiten en steekt zijn hand in het vuur voor NAC... Gemekker over `een week te laat` slaat kant noch wal: Dat bekertoernooi wordt de komende jaren ook gewoon gespeeld en als je als club zijnde zaken gewijzigd wilt zien is het nooit te laat om je mond open te trekken!
Deze brief had ook een week eerder verstuurd kunnen worden, maar als F`noord dan per ongeluk toch het stadion uitverkoopt ben je iedere vorm van geloofwaardigheid kwijt! TM heeft mijns inziens het juiste moment gekozen...
En ach, dat sommige kortzichtigen ondergetekende dan weer het stempel `klapvee` willen opprikken neem ik dan maar even voor lief... Loze kreten van vaak net zo loze figuren!

dutchbird

Geplaatst: zaterdag 22 maart 2008 om 0:28u

Leuk briefje van Tejo waaruit blijkt dat hij wel degelijk aan de inkomsten denkt. Maar voorlopig levert het niets op en als de KNVB er iets mee gaat doen moeten we eerst volgend jaar weer de halve finale halen om er echt van te kunnen profiteren.

Dus Tejo gewoon samen met Hans aan de slag om een paar stevige sponsoren naar binnen te lullen, want daar betalen we jullie salaris voor. Niet voor deze afleidingsmanoeuvre

Qrazybertje.nl

Geplaatst: zaterdag 22 maart 2008 om 7:23u

Nette brief van Theo! Zou het ook niet zo zijn dat Theo`s kansberekening zo laag uitkomt door het feit dat NAC gisteren alweer tegen Vitesse moest spelen en daardoor dus wel in de 1e halve finale van dinsdag moest spelen? Woensdag spelen in de 2e halve finale was namelijk te kort dag geweest, terwijl Feyenoord, Roda JC en Heracles spelen namelijk pas later spelen dit weekend. Feit blijft dat we dan nog steeds thuis hadden kunnen loten, maar het gaat mij om het feit dat de KNVB dat niet alle mogelijkheden open houdt bij de loting en dus de kansberekening manipuleert. Dat is namelijk makkelijker dan het competitieschema om te gooien! Of is dit nu weer te paranoia gedacht?

trouwe supporter

Geplaatst: zaterdag 22 maart 2008 om 11:23u


Prima brief van Mommers!

Ik begrijp de kritiek van veel mensen op Mommers sowieso niet. Hij heeft NAC gesaneerd en dat was hard nodig en zorgt er voortdurend voor dat er niet meer geld wordt uitgegeven dan er binnenkomt.
Dat is wel eens anders geweest met mensen als Oltmans die wel veel plannen hadden maar niet het bijbehorende geld.

Als iemand de beelden van de laatste loting nog heeft dan moet je maar eens goed luisteren naar de KNVB official. Snller dan het licht zegt hij wanneer de wedstrijd moet worden gespeeld.


de broer van john f.

Geplaatst: zaterdag 22 maart 2008 om 16:28u

Ik ben niet onder de indruk van de mensen hier die niet onder de indruk zijn van de actie van TM. VI heeft het als vraag van de week gelanceerd, de TV-praatprogramma`s besteden er dit weekend aandacht aan en lezers laten door hun stemgedrag zien zich inderdaad niet met de huidige opzet te kunnen verenigen. Mosterd na de maaltijd? Wat een kinderachtig commentaar. Een beetje volwassen verstand snapt toch dat je lopende het huidige seizoen niets kunt veranderen? Het is een prima actie. punt.

hannibal

Geplaatst: zondag 23 maart 2008 om 11:40u

grappig is dat practisch iedereen vindt dat het bekertournooi anders van opzet/kan/mag/moet maar dat sommigen de uitvoering van tejo wat onzinnig/laat/slecht getimed/ raar onderbouwd etc vinden.
er zijn dan prompt weer lieden die roepen dat je een ei bent omdat je het niet met tejo eens bent of hem geen pluim in zijn mogelijk modieus gebleekte aars steekt. terwijl dat dus niet de issue is....
maar ja zelfs voor zelfverklaarde intelligentia als Broer van... is lezen af en toe moeilijk, verblind als men is zo gauw als het over NAC gaat.
2 weken geleden werd de vi hier al om verketterd als kxxkrantje, nu moet een item op vi ineens als maatstaf gelden......tuurlijk

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 23 maart 2008 om 12:07u

Er zijn lieden, die echt alle accoordbevindingen met de NAC-leiding onder de deken van lafheid begraven. Van mij hoeft hij echt geen complimenten te krijgen voor (naar mijn mening) goede acties (en hannibal, probeer je innerlijke beschaving eens wat op te pimpen, want waarom nou die toevoeging: "veer in modieus gebleekte aars"; moet dat humor voorstellen, of maakt dat onderdeel uit van je aard, van beneden naar boven schoppen). Zelfverklaarde intelligentie? Pfff, heb ik echt niet nodig en is totaal verkeerd geďnterpreteerd. Maar ja, stoor je er niet aan zou ik zeggen.
Waar het om gaat is dat ik de brief/de verklaring niet verkeerd getimed vind en ook niet op basis van verkeerde argumenten. Timing: zie mijn vorige posting. Argumentatie: wat had ie er dan bij moeten halen? iets van: wij zijn klain en zij zijn groot en da`s niet eerlijk. Schei toch uit.

hannibal

Geplaatst: zondag 23 maart 2008 om 14:13u

Broer, ik voel me niet gauw te goed voor imand, maar de mindere voelen van een tejo...hahaha.
de brief is een onverholen beschuldiging aan het adres van het bondje aangaande lotingmanipulatie. da`s best maar verwacht dan geen wonderen; verder is het gekrabbel overduidelijk alleen maar uit 2delig winstbejag geschreven; 1e meer wedstrijden meer geld en 2 na zware kritiek vanuit de achterban op gang van zaken omtrend nerds-kaarten, gauw ff een boos briegje naar de bond.....
en de timing is waardeloos, als je het zuiver wilt spelen dan doe je dit ten eerste niet out loud maar zeker ook ten tweede ver uit de buurt van je eigen wedstrijd. nu komt het als 2 dagen na de uitschakeling als een zielig verhaal uit frustratie. mauwen over te weinig kaarten had hij in de 1e week na de loting schriftelijk bij bond en nerds moeten doen en niet na de uitschakeling - zich verstoppend achter een halfslachtig verhaal over een slecht gevulde kuip.
iemand die zo nadruk hengelt naar bruine armen als tejo zal toch wel zorgen voor een hippe bips? je moet tenslotte met je tijd meegaan (let el , ik zei `waarschijnlijk`, jij maakte er een feit van....bekend terrein?)

de broer van john f.

Geplaatst: zondag 23 maart 2008 om 16:00u

Ook die laatste veronderstelling is tekenend voor jouw niveau, niet voor het mijne. En dat is jammer, voor jou.

Al Pacino

Geplaatst: donderdag 27 maart 2008 om 12:39u

Theo, beter laat dan nooit. ben net terug van vakantie. Uitstekende brief van jou. Mijn respekt voor jou is nog groter geworden. Voor mij word je steeds meer een echte NAC-er !     


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven