homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 februari 2008
VI.TV over vertrek Brandts


De VI meent te weten waarom NAC niet verder in zee wil gaan met Ernie Brandts. Het huidige succes zou net zo goed te danken zijn aan Brandts’ assistenten Vlemmings en Karelse als aan Brandts zelf. Een meneer van VI.TV legt dit in dit filmpje uit.


Bron : De Rat, meneer van VI


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Ernie Brandts
John Karelse
Leon Vlemmings


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

danny b

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 21:30u

Als dit waar is dan hoeft NAC toch niet met verbeek of met wie dan ook te praten? Dan is de hoofdtrainer volgend seizoen toch gewoon Karelse en/of Vlemmings...? Ik geloof er geen zak van!

Mieshoop

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 21:40u

Vlemmings kan niet.. de houdbaarheid (kutwoord) van een trainer is in Breda 2 jaar, Vlemmings nu aanstellen zou afkoop van de drie resterende jaren betekenen, absoluut geen optie dus,

Ik denk dat de poll op derat de mening goed weergeeft, of we willen Brandts, en mocht het bestuur niet op die beslissing terugkomen zijn we alleen tevreden met Verbeek...

Nothing more, nothing less.

danny b

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 21:59u

@ Je saute pour NAC!

Nokken met overal dezelfde reactie plaatsen!

Tuur

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 22:38u

Louis van Gaal liet Koevermans vertrekken, die was topscorer en publiekslieveling, maar volgens Van Gaal toch niet de man voor AZ, want voetballend niet sterk genoeg.

Kijk waar AZ nu staat....

Oude wetten als "never change a winning team" zijn echt niet helemaal onzin.

Ik ben geen fan van het spel van Brandts, maar het is niet uit te leggen dat iemand die zo goed presteert moet vertrekken. Dan is niemand zijn plek nog zeker, hoe goed hij het ook doet. Dat was niet aan Koevermans uit te leggen en is nu ook niet aan Brandts uit te leggen. Koevermans kreeg gelijk, in het belang van NAC hoop ik dat Brandts dat niet ook krijgt, maar ik vrees het ergste.

JanNac

Geplaatst: maandag 11 februari 2008 om 22:58u

Als Brands mocht investeren in een sterke voorhoede zouden we volgend jaar weer goed meedoen in de competitie. Verdedigend heeft hij het prima weggezet. Als Molhoek blijft is het middenveld ook goed. Alleen nog versterking in de voorhoede. Ernie bedankt voor dit fantastische seizoen. Want een gedeelde 2e plaats vind ik prima. Het thuis spel is misschien niet altijd goed, maar dat ligt ook aan het materiaal wat je hebt. En investeren mocht niet meer.

CHAAM groet NAC

brokkemaker

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 5:58u

Natuurlijk zijn de assisistenten populairder bij de spelers dan de hoofdtrainer , da`s volgens mij bij elke club.
De assistent hoeft geen "harde "maatregelen te nemen. De assistent hoeft geen spelers teleur te stellen dat ze niet spelen.
Dat wil nog niet zeggen dat een goeie assistent een goede hoofdtrainer is , daar zijn voorbeelden genoeg van.

Het moet nog maar blijken of de nieuwe hoofdtrainer wel goed kan werken met de huidige assistenten , maar ook dat probleem schuiven we maar naar voren..

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 9:59u


We moeten ons mobiliseren, en niet in de negatieve zin.
Een site maken waarop we ons kunnen organiseren en acties gaan starten. Ik ben digibeet maar er zijn vast mensen die zoiets snel kunnen maken. Dan heb je een medium om je te organiseren. We zijn altijd goed in ludieke acties, laten we nu eens het bestuur laten zien waartoe we op een positieve manier in staat zijn. Niet wauwelen maar handen ut de mouwen en godver iets doen. Ik ben bereid er tijd en energie in te steken, waarom ?? Omdat ik me dood erger momenteel en iets wil doen !!!
Een sit-in in de tuin van Mommers van mijn part !
Als een blok achter Ernie Brandts, mommers wij gaan niet opzij !!

U zijt gegroet


portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 10:27u

Okay, ook de Portugees denkt mee aan een ludieke EB-actie.

Idee: wellicht kan Brammetje de B. een mooie masker-karikatuur van EB maken die vervolgens als pdf-je op alle sites wordt gezet.

Iedereen kan dat masker dan downloaden, uitknippen, ogen erin prikken en volgende wedstrijd met twee elastiekjes achter de oren opzetten met daarbij het lied "ik spring als Brandts, jij springt als Brandts, etc. ?".

hannibal

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 11:28u

veel ludieker en handiger zou zijn : een briefje / pdf je op DROL en bsiderats, gewoon netjes, downloaden en faxen/mailen/opsturen danwel via die sites laten versturen zodat je ook nog kunt volgen hoe vaak er bericht gestuurd wordt....
geachte bestuur
aangaande de perikelen om onze hoofdtrainer deel ik u mede
- ik ben het met uw besluit eens
- ik ben het niet met uw besluit eens maar ik respecteer uw keuze
- ik ben het niet met uw besluit eens, graag EB behouden
- ik ben het niet met uw besluit eens , graag xxxxx als trainer proberen te strikken
(1 keuze aankruisen)
met vriendelijke groet
al dan niet naam, scc nr of wat dan ook

Johan De VLAMING

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 11:46u

Misschien moeten we als suporters een petitie aan de directie aanbieden, waarin we eisen dat EB blijft.

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 13:11u


Petitie in de vorm van:

Geacht bestuur.

Graag willen wij namens de ondertekenaars van dit document ons ongenoegen laten blijken over de naar onze mening onwenselijke gang van zaken rond Ernie Brandts.
Het is begrijpelijk dat een coach niet altijd kan voldoen aan het beeld dat een bestuur graag ziet of zou wensen. Echter naar onze mening kan dit op Ernie Brandts geenszins van toepassing zijn.
De resultaten spreken voor zich, naar wij weten is van conflicten met de spelersgroep geen sprake en voldoet Ernie Brandts aan alle eisen die men redelijkerwijs van een coach van NAC kan verwachten.
Verder is het voorgestelde lijstje met eventuele opvolgens van dien aard dat men zich terdege kan afvragen of dit enige verbetering teweeg brengt.
Wij kunnen ons niet voorstellen dat een Koster, Adelaar of Vergoossen betere prestaties levert, beter ligt bij spelers. en publiek.
Het bestuur is naar onze mening dan ook verregaande duidelijkheid verschuldigd aan alle supporters. Wij willen graag geinformeerd worden over de precieze reden van het vertrek van Ernie Brandts. Het ontbreken van een bourgondische mentaliteit is een vage reden (alle andere gestelde kwaliteiten zijn ruimschoots behaald) Wellicht is het zo dat een van deze kandidaten (verbeek laat ik hier buiten beschouwing) beter ligt bij bestuur. Dit mag echter geen reden zijn.
Het is zo dat als NAC zo goed draait het wellicht beter is een wijziging in het bestuur te overwegen, dan een trainer te wisselen die de club qua voetbal resultaten en dus ook de daarmee verbonden financiele uitkomsten naar grotere hoogte brengt. Uit diverse artikelen, polls, interviews en redactionele commentaren is naar onze mening geen gefundeerde reden (of deze wordt niet gecommuniceerd)an te wijzen die een vervanging van Ernie Brandts rechtvaardigd. Ook het uitblijven van een publiekelijk commentaar van het bestuur draagt niet bij aan een transparante communicatie naar alle betrokkenen, niet in de laatste plaats naar de supporters.

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 13:13u


Vast een voorzetje. Is mijn mening! Spelling en grammatica is nog niet nagekeken en alle aanvullingen en serieuze wijzigingen zijn meer dan welkom

U zijt gegroet

hannibal

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:05u

aardig opzetje GB
wat ik persoonlijk er aan fout vind is dat je de beslissing aanvecht - er zijn zo 4,5 goede argumenten te vinden waarom het contract niet verlengt wordt. Dat is echter niet het probleem; het probleem is dat er op schandalige manier met de belangen van NAC gesold wordt want wat er ook gebeurd, NAC komt weer als een stelletje debielen bij elkaar over in de publiciteit. DAT is het probleem.
verder, als je gaat vragen of bestuurswijzigingen (vergeet TM niet!!) niet eerder wenselijk zijn gooi je meteen de deur dicht.
het enige wat kan helpen is een duidelijk helder signaal afgeven dat wij vinden dat dit op deze manier niet kan, desnoods met de optie `ik vind dat EB moet blijven` - als je die massaal aanlevert, met cc naar stakeholders gemeente, jan hoppen en breeduit in destem en liefst ook de vi . je bereikt dan dat er zo veel extra druk komt dat op zijn minst de besluitvorming fatsoenlijk moet worden toegeligt en mogelijk ook dat er eindelijk eens mensen zich gaan afvragen wat er nu allemaal wel niet aan de hand is. en tot slot, de ego`s van tejo en de grauwsnor zijn niet bestand tegen enorme publiekelijke tuchtigingen - wie weet doet NAC (wij dus!) eindelijk eens wat voordeel op dankzij een typische tejop actie, maw , wie weten komen we hier ondanks tejo toch als club beter uit!

Johan De VLAMING

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:28u

@GB,

Ik vind het een mooi opzetje, als we iets op deze manier proberen te regelen moeten we het wel via internet kunnen ondertekenen. Misschien dat "de Rat" en de B-side rats" hierbij een rol van betekenins kunnen spelen. Zo uiten wij als supporters ons ongenoegen over de gang van zaken rond EB, dit wordt zeker landelijk nieuws, want het is volgens mij nog nooit vertoond.

Johan De VLAMING

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:32u

GEEF ERNIE BRANDTS NOG EEN KANS! Moet het credo zijn, misschien ook iets voor een spandoek.

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:37u


Helemaal gelijk Hannibal,

Hierbij poging nummer 2:

Petitie aan het bestuur van NAC.

Geacht bestuur,

Graag willen wij namens de ondertekenaars van dit document ons ongenoegen laten blijken over de naar onze mening onwenselijke gang van zaken rond Ernie Brandts.
De manier waarop er gecommuniceerd wordt en vooral het beeld dat zo van ons NAC ontstaat in de media doet ons als supporters pijn. Het beeld van een amateuristische organisatie die niet in staat is fatsoenlijk en op een volwassen manier met de trainer noch met de media te communiceren roept schaamte en ongeloof op.
Het is begrijpelijk dat een coach niet altijd kan voldoen aan het beeld dat een bestuur graag ziet of zou wensen, ook gelet op de toekomst.
Maar heb tenminste het lef en fatsoen met onderbouwde kritiek en argumenten te komen. Het beeld dat nu wordt geschetst is dat van een incompetente organisatie op gebied van communicatie en publiciteit, dit aangevuld met interne onrust en zwartmakerij binnen de eigen geledingen. Het bestuur en de organisatie stralen niet de kernwaarden uit die NAC zelf meent te moeten uitdragen! Behalve misschien een Bourgondische overvloed aan halve waarheden, vage bewoordingen en onduidelijke standpunten. Voor de duidelijkheid:

Bourgondisch is volgens de Van Dale; Uitbundig, overvloedig.

De resultaten zijn wel uitbundig, de punten overvloedig. De sfeer onder de supporters is fantastisch, heel Nederland kijkt naar ons met respect en waardering maar binnen de eigen organisatie is respect en waardering kennelijk onbekend.
Het bestuur en met name Dhr Mommers is naar onze mening dan ook verregaande duidelijkheid verschuldigd aan alle supporters en betrokkenen. Wij willen graag duidelijk en beargumenteerd geïnformeerd worden over de precieze reden van het vertrek van Ernie Brandts en de media en de gang van zaken in de media . Het is absurd zonder deze zaken een trainer te wisselen die de club qua voetbal resultaten en dus ook de daarmee verbonden financiële uitkomsten naar grotere hoogte brengt. Uit diverse artikelen, polls, interviews en redactionele commentaren is naar onze mening geen gefundeerde reden (of deze wordt niet gecommuniceerd) aan te wijzen die een vervanging van Ernie Brandts rechtvaardigt.

Met vriendelijke groeten,

In het hart geraakte supporters!

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 14:48u


Als meer mensen zich hier in kunnen vinden laat je horen dan kan ik hiermee langs diverse betrokkenen en kunnen we handtekeningen verzamelen. Het is een begin ! Zijn vast mensen die dit weer onzinnig vinden, prima mar kom dan zelf ergens mee !!

U zijt gegroet

Johan De VLAMING

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:08u

@GB,

Het lijkt me een strak plan als je dit voor elkaar krijgt, succes, mijn steun heb je. Hoe de brief eruit ziet maakt me niet zoveel uit, als de essentie maar duidelijk is, en er veel media aandacht is.

GB

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 15:20u


@iedereen ........
die mensen kent binnen pers, tv, betrokken sponsors laat je horen. Stuur dit door naar de andere nac sites, naar webmasters etc...
Ik zelf ga ook contact zoeken met media e.d
Wellicht probeer ik een bijeenkomst te regelen in een cafe of ander gebouw zodat we daar wellicht een soort persconferentie (groot woord, maar wellicht haalbaar!) aan kunnen koppelen.

Daar mijn eigen mail op dit moment t niet doet, miss kan iemand van de DROL of een andere begenadigde een link maken en een pagina waarop we info kunnen uitwissleen?? Cant do it all on my own haha
lets organise ! :

zeg t voort

U zijt gegroet

hannibal

Geplaatst: dinsdag 12 februari 2008 om 16:11u

@GB , veul beter al. als ik zou kunnen copypasten en zo dan had ik t al per fax naar NAC gestuurd - met het risico dan wederom een sneer te krijgen van mieshoopje.
hh DROL , neem de handschoen eens op - maak eens een downloadlinkje of zo.... da`s pas ludiek! of moeten we nog even lief zijn omdat we van sommige sponsors en dun tejo nog wat medewerking nodig hebben ivm trommels, vlaggen etc?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven